monument valley.jpeg

Route 66 i bil

Oplev et ægte road trip på Route 66 og udforsk imponerende nationalparker og smukke storbyer.

 

Vores passionerede rejseeksperter har designet dette rejseforslag til inspiration.

 

Du bestemmer afrejsedato, antal dage og indhold. Dette er et eksempel på, hvordan en rejse kan se ud.

17 dage fra kr. 26.400

Pris pr. person ved 2 voksne

Når du sender en forespørgsel, kontakter vi dig på SMS, e-mail eller telefon til en indledende snak om din rejse.

*Feltet skal udfyldes

Spænd sikkerhedsselen, indstil radioen og mærk friheden på et ægte amerikansk road trip ad legendariske Route 66.

Route 66 er USA's mest legendariske vejstrækning, og turen fra Chicago i øst til Santa Monica i vest er en rejse dybt ind i den amerikanske kultur og folkesjæl. Undervejs på Route 66 venter storslåede ørkenlandskaber, spændende storbyer og hyggelige små flækker, hvor ikke meget synes at have ændret sig siden Route 66's guldalder i 1950'erne.

Det bedste af Route 66
På dette roadtrip oplever du det bedste af Route 66. Du bor på udvalgte turistklassehoteller og har god tid til at udforske undervejs. Du har eksempelvis en hel dag ved Grand Canyon, så du kan nyde den dramatiske natur i ro og mag, og turen slutter ikke ved lufthavnen i Los Angeles, som det ofte er tilfældet. Du fortsætter derimod, til du løber tør for asfalt helt ude ved Santa Monica Pier, hvor Route 66 definitivt ender.

Om Route 66

 • er 3.940 km lang.
 • går gennem otte amerikanske stater.
 • åbnede i 1926 med 800 km asfalteret vej.
 • begynder i Chicago og slutter i Santa Monica, Los Angeles.
 • er kun 21 km lang i Kansas, mens der er 784 km i New Mexico.

Vi gør dine rejsedrømme til virkelighed

Send os dine ønsker til rejsen, så skræddersyer vi et rejseforslag til dig - helt uforpligtende.

staff-dk.png

Vi CO2-kompenserer for din rejse

AdobeStock_94431259.jpeg
CO2-neutrale rejser

Der er mange gode miljø-projekter, som vi gerne vil støtte. Men effekten bliver ganske enkelt større, ved at vi vælger at fokusere på ét projekt. Når du rejser med MyPlanet kompenserer vi derfor for dit CO2-udslip i forbindelse med rejsen ved at støtte projektet ”Jacundá REDD+” i Brasilien. Projektet tilhører organisationen South Pole (www.southpole.com), som varetager en lang række bæredygtighedsprojekter verden over.

Projektet, vi støtter, ligger i den brasilianske stat Rondônia i Amazonas. Stedet er rigt på biodiversitet og hjem for hundredvis af dyre- og plantearter. Store dele af regnskoven i området er dog i fare, da bønder i årtier har ryddet skoven, for at gøre plads til landbrug. Desuden har levevilkårene og økonomien i mange året været trykket, og mange lokale samfund er meget sårbare. Projektet "Jacundá REDD+" giver de lokale mulighed for at få en indkomst ved at opbygge en forsyningskæde for lokale produkter, der ikke er relateret til tømmer. Det kunne for eksempel være gummi, acai og paranødder. Projektets mål er desuden at beskytte 35.000 hektar regnskov fra fældning samt at etablere yderligere 95.000 hektar beskyttet skov. Der afholdes også workshops for lokale kvinder og unge med fokus på sundhed, biodiversitet og lederskab. Dette skal ruste disse ellers meget udsatte befolkningsgrupper bedre til fremtiden.

Det ikke kun socialt, projektet bidrager positivt til en bæredygtig udvikling. Samlet set bidrager projektet nemlig med en reduktion i CO2-udslippet på 140.290 ton per år. Vil du vide mere om projektet, kan du klikke her.

Når du rejser med MyPlanet, kompenserer vi for dit CO2-forbrug på rejsen ved at bidrage til projektet ”Jacundá REDD+”, og samlet set gør kompensationen en stor forskel, idet MyPlanet årligt bidrager til en fjerdedel af projektets CO2-reduktion.

Eksempler på CO2-udslip

En rejsende med MyPlanet udleder i gennemsnit 5 ton CO2 på sin rejse, hvilket udgør cirka en tredjedel af en danskers gennemsnitlige CO2 forbrug på et helt år. 

Her kan du se nogle eksempler på, hvor meget CO2 en typisk MyPlanet rejse udleder:

Australien - 24 dage - 2 indenrigsfly = 7,45 ton CO2
New Zealand - 24 dage = 7,4 ton CO2
USA - 20 dage - 1 indenrigsfly = 4,25 ton CO2
Canada - 17 dage - 1 indenrigsfly = 3,55 ton CO2
Sydafrika - 12 dage - 2 indenrigsfly = 4,15 ton CO2

Santa Monica strand, rejse til Los Angeles, USA
Rejser til Los Angeles

Los Angeles byder på en perlerække af ikoniske seværdigheder som Hollywood, Beverly Hills og Venice Beach.

 

Læg vejen forbi stjernernes hjem i det fashionable Beverly Hills, eller shop side om side med de kendte i mærkevarebutikkerne på Rodeo Drive. Filmmagien mærker du dog først virkelig i Hollywood, hvor hundredvis af stjerner i fortovet vidner om de mange kendte, der har sat deres aftryk på USA’s filmscene gennem årene.

Santa Monica og Venice Beach

Det er også værd at køre ad Sunset Boulevard til kysten, hvor de mindre strandforstæder Santa Monica og Venice Beach byder på hver sin unikke stemning. Her er der liv fra morgen til aften samt et væld af butikker, restauranter og skønne strande, som blot venter på at blive udforsket.

Los Angeles’ forlystelsesparker

Helt andre oplevelser venter i Disneylands eventyrlige univers, hvor du kan møde Mickey Mouse, Anders And og alle de andre velkendte figurer. Et besøg i Los Angeles er dog ikke komplet uden et besøg i Universal Studios, som giver indblik i filmens forunderlige verden.

Fantastisk naturlig geologisk formation - Grand Canyon i Arizona, sydlige Rim, Det vestlige USA
Rejser til Grand Canyon

Fuldend rejsen til USA med et besøg ved kløfternes kløft: Grand Canyon.

 

Grand Canyon er USA’s nok mest storslåede naturfænomen, og mindst én gang i livet bør du unde dig selv at opleve denne imponerende kløft, der dramatisk skærer sig vej gennem noget af Nordamerikas vildeste natur.

 

Kløftens dimensioner siger det hele: 446 kilometer lang, op til 1,6 kilometer dyb og 15 km bred på det smalleste sted. Dermed kan Grand Canyon snildt måle sig med andre store attraktioner som for eksempel Yellowstone, Yosemite og Zion National Park.

Sæt god tid af til Grand Canyon

Grand Canyons størrelse taget i betragtning er det ikke underligt, at det tager tid at fatte kløftens udstrækning. Derfor anbefaler vi, at du afsætter mindst én fuld dag ved Grand Canyon. Dermed får du også mulighed for at opleve Grand Canyon ved solnedgang eller solopgang, hvor landskabets mange rødlige farver tager sig aller smukkest ud. Det er også her, at du vil kunne tage de smukkeste billeder af Grand Canyon.

Forbered dig inden turen ned i Grand Canyon

Det er muligt at vandre til bunden af Grand Canyon, men det tager tid og kræver forberedelse. Husk at medbringe rigeligt vand – også på kortere ture i landskabet.

Luftfoto Panorama-centrum i Chicago, USA
Rejser til Chicago

Rejs til smørhullet Chicago og find en imponerende skyline, små fine cafeer og et spændende kulturliv.

 

Chicago er en overset storby, hvilket er en skam. For byen byder på mange af de samme ting som de mere kendte storbyer tilbyder. Her finder du en imponerende skyline, små fine cafeer og ikke mindst et spændende kulturliv.

Chicagos spændende arkitektur

Det 103 etager høje Sears Tower var før i tiden verdens højeste skyskraber. Det er den ikke længere, men Sears Tower er stadig det bedste sted at få det helt store overblik over byen og Lake Michigan. Interesserer du dig for arkitektur, kender du nok Frank Lloyd Wright. Han var en af de mest indflydelsesrige arkitekter i første halvdel af det 20. århundrede, og i Chicago kan du opleve hans smukke hus og atalier på tæt hold.

Storbycharme og natteliv

For folk med en interesse i forskellige kulturer og mad fra hele verden, er Chicago et sandt mekka. En tur i China Town og Little Italy er en oplagt idé. Her ligger spændende restauranter side om side med små butikker, der sælger alt fra spisepinde til kinesisk medicin. Aftenerne byder på gode restaurantbesøg, og måske live jazz og blues på en af byens mange caféer og barer.

Kort

Rejsen dag for dag

Oplev et ægte road trip på Route 66 og udforsk imponerende nationalparker og smukke storbyer.

Dag 1: Ankomst til Chicago

I dag ankommer du til Chicago, hvor dit Route 66 eventyr starter. Du afhenter din lejede bil i lufthavnen og kører selv til dit hotel inde i byen, hvor du skal bo de to kommende nætter. Her får du udleveret et "driving-kit", som indeholder vouchers til de resterende hotelovernatninger samt til billeje på resten af rejsen.

Du kan vælge at slappe af på hotellet ovenpå flyveturen, men du kan også allerede i dag gå på opdagelse i byen. Chicago står ofte i skyggen af mere kendte amerikanske storbyer, men det er synd, for byen byder på masser af storbystemning, hyggelige caféer og et meget rigt kulturliv. Chicago er udover kultur også kendt for sin moderne arkitektur og ikke mindst som Barack Obamas hjemby, før han blev præsident. Det er mange lokale meget stolte af, og du kan også kigge forbi Obamas hjem på Greenwood Avenue i Kenwood, hvis du har lyst.

Dag 2: Chicago

Du har hele dagen til at udforske den spændende storby Chicago. Chicago kunne før i tiden bryste sig med at have verdens højeste skyskraber; det 103 etager høje Sears Tower. Det bedste sted i byen at få et godt overblik over Chicagos herligheder er herfra, hvor du har en fantastisk udsigt over byen og Lake Michigan. Interesserer du dig for arkitektur, kan det også anbefales at besøge Frank Lloyds hus, som betragtes som en af de mest indflydelsesrige arkitekter i første halvdel af det 20. århundrede.

Er du mere til eksotisk atmosfære og spændende mad, er en tur i China Town og Little Italy en oplagt idé. Her er de gastronomiske valgmuligheder uendelige, og det er sjovt at kigge indenfor i de mange små butikker med alt fra spisepinde til kinesisk medicin. Afslut aftenen i selskab med jazz og blues eller på en af byens mange gode restauranter.

Dag 3: St. Louis

I dag begynder eventyret på Route 66 for alvor, når du lægger Chicagos højhuse bag dig og begiver dig vestpå. Ruten fører dig gennem landbrugsstaten Illinois og videre mod St. Louis i staten Missouri.

St. Louis ligger på grænsen mellem det østlige og det vestlige USA. Dette symboliseres af byens vartegn; en 192 meter høj bue i rustfri stål kendt som The Gateway Arch. Det er muligt at tage turen til toppen af buen, hvorfra du på en klar dag kan se 30 kilometer væk. Mod øst kan du skimte Mississippi og langt under dig ligger St. Louis for dine fødder. I forbindelse med buen ligger også Museum of Westward Expansion, der fortæller om opdagelsesrejsende, cowboys, indianere og alle de mange tusinde nybyggere, der søgte vestpå i håbet om et bedre liv. Kig også forbi St. Louis' oprindelige havnekvarter Laclede's Landing, der i dag er et populært område med restauranter, caféer, natklubber og et rigt folkeliv.

Distance: ca. 475 km fra Chicago til St. Louis.

Dag 4: Springfield

Med Mississippi River i ryggen kører du mod byen Springfield og de smukke landskaber i Missouris Ozark-region. Det var i Springfield, at Route 66 blev navngivet den 30. april 1926, og byen spiller derfor en vigtig rolle i vejens historie. Nyd den hyggelige stemning i byen, og besøg eventuelt de nærliggende drypstenshuler, Fantastic Caverns, som uden tvivl vil imponere dig.

Distance: ca. 350 km fra St. Louis til Springfield.

Dag 5: Oklahoma City

Dagens køretur fører dig gennem landbrugsområder og småbyer, hvor turister er et sjældent syn. Netop derfor er det værd at gøre stop og opleve hverdagslivet. I Tulsa kan du for eksempel besøge Mac's Antique Car Museum, der har en fin samling af gamle biler. Bl.a. en 1912 Model T der, mere end nogen anden, var med til at gøre USA til bilernes land.

Fra Tulsa kan du følge den oprindelige Route 66 gennem Bristow, Stroud og Chandler mod Oklahoma City. Gør stop i Stroud, og tag en kop kaffe på Rock Cafe, der er en legendarisk Route 66 café.

Vel fremme i Oklahoma City bør du besøge National Cowboy Hall of Fame & Western Heritage Center, der er dedikeret til cowboykulturen. Cowboys hører dog ikke kun fortiden til. Du kan blandt andet møde nogle af de lokale cowboys på Cattleman's Café i Stockyards City, hvor de kommer for at spise solide bøffer - også til morgenmad!

Distance: ca. 520 km fra Springfield til Oklahoma City.

Dag 6: Amarillo

Dagens rute går delvist ad den oprindelige Route 66 gennem Texas Panhandle. Tidligere jagede Cheyenne- og Arapaho-indianerne i disse åbne vidder og senere drog cowboys deres kvæg gennem området. Men i dag er det i høj grad olieindustriens millionærer, der søger rigdom i området.

Vel fremme er det tid at se nærmere på Amarillo, som syder af ægte western stemning. Nu hvor du er ankommet til Texas, vil du snart opdage, at alt er større her. Ikke mindst bøfferne på Big Texan Steak Ranch, der kan fås i udskæringer på over to kilo. Hvis du kan komme igennem sådan en bøf med tilbehør indenfor en time, er den gratis!

Distance: ca. 425 km fra Oklahoma City til Amarillo.

Dag 7: Albuquerque

Inden du forlader Amarillo, er det et must at besøge Cadillac Ranch, som ligger lidt vest for byen. Her står 10 Cadillacs med næsen i jorden. Den iøjnefaldende kunstinstallation er ment som en hyldest til bilen og den frihed, bilen symboliserer. Hvis det lettere bizarre syn virker bekendt, kan der meget vel være noget om det. For Cadillac Ranch har været brugt flere gange i både kunstens og filmens univers.

Tilbage i bilen fortsætter du vestpå mod New Mexico. Du er nu for alvor nået til det sydvestlige USA med sine orange landskaber, lange lige veje og fjerne horisonter under en høj, blå himmel. Her er der langt mellem byerne, og langs vejen vil dine øjne falde på vindhekse, kvæg, bomuld og spredte oliefelter.

Dagens mål er Albuquerque, der er en af USA's ældste byer. Den blev grundlagt af spanske nybyggere i 1706, og meget af den oprindelige spanske stemning kan opleves på en gåtur gennem den gamle bydel.

Distance: ca. 450 km fra Amarillo til Albuquerque.

Dag 8: Albuquerque

Lad bilen stå, og brug dagen i Albuquerque. Eller tag den ca. 90 kilometer lange tur til Santa Fe, som ligger i 2.000 meters højde for foden af Sangre de Cristo Mountains. Her kan du lære meget mere om de tre vidt forskellige kulturer, som præger byen; den spanske, den indianske og naturligvis den amerikanske. Kig f.eks. forbi The State Building, Loretto Chapel med sin berømte trappe samt kirken San Miguel, der efter sigende er den ældste kirke i USA. Også mange moderne kunstnere har slået sig ned i byen gennem de seneste årtier, og de gamle gader summer af kunstnerisk energi.

Distance: Fra Albuquerque til Santa Fe og retur ca. 180 km.

Dag 9: Holbrook

Fortsæt vestpå gennem de åbne landskaber mod Arizona. På vejen passerer du byen Gallup, der har været centrum for adskillige filmoptagelser gennem tiderne. Dengang boede Hollywood-stjernerne på El Rancho Hotel midt i byen, der har navne som Rita Hayworth og Humphrey Bogart i gæstebogen.

Dagens andet højdepunkt er naturen. Ørkenen har nu for alvor taget over, og du kører ind i den såkaldte Painted Desert. Navnet betyder "Den malede ørken" og henviser til de mange farvenuancer i landskaberne. Lige inden Holbrook er det i høj grad værd at besøge Petrified Forest National Park, hvor forstenede træer og dinosaurfossiler ligger spredt rundt i den eroderede ørkenjord. Trods det, at de forstenede træer er 225 millioner år gamle, er de utroligt velbevarede, og du kan tydeligt se både bark og årringe. Vel fremme i Holbrook kan du lære mere om de lokale indianere på Navajo County Historical Museum.

Distance: ca. 425 km fra Albuquerque til Holbrook.

Dag 10: Grand Canyon

Fra Holbrook går turen via Flagstaff til Grand Canyon National Park. Få andre landskaber på jorden er så åndeløst smukt som Grand Canyon, og der er noget ganske særligt ved at kigge ud over kanten af den gigantiske kløft for første gang. Gennem årtusinder har Colorado-floden skåret sig igennem sandstensklipperne og skabt et surrealistisk landskab af stejle klippevægge, skjulte dale og brusende vandfald. Særligt smuk er kløften ved solopgang og solnedgang, når solen står lavt på himlen, og det bløde lys får klipperne til at gløde. Skyggerne danser lystigt over kløften, og landskaberne ændrer konstant karakter. Det er i øjeblikke som disse svært at forestille sig, at de første spanske opdagelsesrejsende beskrev Grand Canyon som værdiløs. I dag er Grand Canyon optaget på UNESCO's liste over verdens naturarv, og med hele to overnatninger har du rig mulighed for at nyde dette naturlige vidunder.

Distance: ca. 290 km fra Holbrook til Grand Canyon.

Dag 11: Grand Canyon

Du har dagen fri til at udforske Grand Canyon og de fascinerende klippeformationer. Der er masser af gode vandrestier at vælge imellem, som tager dig langs kanten af kløften og byder på fantastiske udsigter over området.

Grand Canyon Village i sig selv er dog også et besøg værd. Landsbyen huser adskillige historiske bygninger og gallerier. Deriblandt det historiske hotel El Tovar, der er et godt sted at spise frokost. Er du i det eventyrlystne hjørne, kan det bestemt også anbefales at opleve Grand Canyon fra luften på en helikoptertur.

Dag 12: Las Vegas

Dagen starter på det længste tilbageværende stykke af den oprindelige Route 66, og ingen andre steder er stemningen mere intakt end her. Byen Seligman er som taget direkte ud af 1950'erne, og man forventer næsten at se James Dean eller Marylin Monroe i køen ved skranken på Snow Cap Drive-In, der er en klassisk Route 66 café. Fortsæt herefter til Hackberry, hvis iøjnefaldende benzintank har påtaget sig rollen som Route 66's uofficielle turistkontor. Her fortælles historien bag det hele, og et besøg her er et must.

Næste stop kunne passende være ved Hoover Dam, der er en af verdens største dæmninger, og på guidede rundvisninger kan du komme helt ned til turbinerne.

Efter Hoover Dam fortsætter rejsen mod Las Vegas, og kontrasten kunne næsten ikke være større, når spillebyen dukker op i horisonten. Men det er først, når mørket falder på, at Las Vegas viser sig fra sin mest fortryllende side. Når lysene tændes, forvandles byen til et sandt orgie af lys, liv og lyde. Ikke mindst på hovedgaden, The Strip, hvor gigantiske kasinoer lokker med store gevinster og underholdning døgnet rundt. Her er synkende sørøverskibe, romerske soldater, dansende springvand og endda en pyramide og en miniudgave af Venedig. Så selv hvis du ikke ønsker at spille, er der masser at kigge på.

Distance: ca. 480 km fra Grand Canyon til Las Vegas.

Dag 13: Las Vegas

Du har dagen til at gå på opdagelse i den dragende spilleby Las Vegas, og byen har noget for alle. Fra ekstravagante shows til farverige kasinoer, og fra shopping i verdensklasse til nogle af landets bedste restauranter. Sejl i gondol ved The Venetian, drik kaffe med udsigt til Eiffeltårnet, og vindueshop i dyre butikker mellem springvand og romerske skulpturer under en kunstig computerstyrret himmel i Caesar's Palace. Eller hvorfor ikke tage bilen og køre til det gamle Las Vegas, hvor det hele engang startede på Fremont Street. Lige udenfor byen finder du også en række outlets med gode butikker, og kører du lidt længere ud, befinder du dig igen i Nevadas fascinerende ørkenlandskab.

Dag 14: Los Angeles

Knap har Las Vegas sluppet sit tag, før du igen er opslugt af Mojave-ørkenen. Turen til Los Angeles kan gøres relativt hurtigt på den store motorvej, men flere spændende seværdigheder gemmer sig i de tørre ørkenlandskaber. Deriblandt spøgelsesbyen Calico, der blev grundlagt under det største sølvfund i Californien i 1881. Men efterhånden som området blev tømt for sølv, udvandrede minearbejderne, og byen lå forladt hen i 1904.

Dagen sluttes i Los Angeles, hvor molen i bydelen Santa Monica udgør den officielle endestation på Route 66. Generationer af eventyrlystne amerikanere har nået målstregen på deres road trip her og fejret det ved at sidde på molen og nyde solnedgangen over Stillehavet.

Distance: ca. 450 km fra Las Vegas til Los Angeles.

Dag 15: Los Angeles

Du har hele dagen i Los Angeles, og med bilen til rådighed, kan du komme vidt omkring. En kort køretur bringer dig til Hollywood og Mann's Chinese Theatre. Eller find kreditkortet frem, og spadsér en tur på den eksklusive shoppinggade Rodeo Drive i Beverly Hills side om side med de rige og berømte. Ønsker du en mere afslappet dag, kan du nyde solen og vandet ved de smukke strande i Santa Monica eller gå langs Third Street Promenade med de farverige butikker og restauranter. Alternativt kan du slutte rejsen med noget af det mest amerikanske, der findes; Disneyland. Disneyland er et slaraffenland for både børn og barnlige sjæle. Hvad end du vælger, er der ingen grund til stress. Du skal nemlig først aflevere bilen i morgen.

Dag 16: Afrejse fra Los Angeles

Nyd din sidste morgen i solrige Californien, inden det er tid til at aflevere bilen i lufthavnen og påbegynde hjemrejsen mod Danmark.

Dag 17: Ankomst til Danmark

Du ankommer til Danmark med bagagen fyldt med gode minder.

Vis alle dage

Priseksempel

17 dage fra kr. 26.400

Pris pr. person ved 2 voksne

Kundernes oplevelser

Se hvad vores kunder synes om os i deres anmeldelser på Truspilot.

Relevante udflugter på rejsen

Disse udflugter kunne også være interessante for dig at søge inspiration i.
USA - Illinois - Chicago - Downtown River_0.jpg

Chicago byrundtur

På denne guidede byrundtur i Chicago oplever du det bedste af denne ofte oversete storby.

5 timer fra kr. 360

USA - Arizona - Grand Canyon - Helikopter - 4

Grand Canyon helikoptertur

Grand Canyons storhed opleves allerbedst på en helikoptertur ind mellem de stejle klippevægge.

25 minutter fra kr. 1.770

USA - Nevada - Las Vegas - Wolfgang Puck.jpeg

Guidet tur og gourmet på The Strip

Nyd lækker mad på udvalgte restauranter i Las Vegas på denne guidede rundtur i byen. 

3 timer fra kr. 1.035

USA - Californien - Santa Monica - Pier - (2).jpg

Santa Monica cykeltur

Tag med på en guidet cykeltur ved Santa Monica og Venice Beach, og lær området at kende med en lokal guide.

3 timer fra kr. 440

USA - Illinois - Chicago - Downtown River_0.jpg

Chicago byrundtur

På denne guidede byrundtur i Chicago oplever du det bedste af denne ofte oversete storby.

5 timer fra kr. 360

USA - Arizona - Grand Canyon - Helikopter - 4

Grand Canyon helikoptertur

Grand Canyons storhed opleves allerbedst på en helikoptertur ind mellem de stejle klippevægge.

25 minutter fra kr. 1.770

Flere rejseforslag

Disse rejseforslag kunne også være interessante for dig at søge inspiration i. Alle vores forslag kan tilpasses dine ønsker, så du får præcis den rute, den varighed og de oplevelser, som du drømmer om.
usa vilde vesten og yellowstone.png

USA's vilde vesten og Yellowstone

 • Fra Wyoming til New Mexico
 • Oplev ørken, gejsere og bjerge
 • Nyd friheden i egen bil

16 dage fra kr. 18.300

USA - Utah - Zion National park (2)

Strand, by og natur i det vestlige USA

 • God tid til at opleve USA
 • Den perfekte familieferie
 • Storby og naturoplevelser

21 dage fra kr. 26.100

pacific coast highway 1 usa road bear autocamper rv motorhome 2500x1667px

Det sydvestlige USA i motorhome

 • Perfekt familieferie med god tid
 • Store oplevelser for hele familien
 • Nationalparker og storby

20 dage fra kr. 13.000

USA - Hawaii - Maui - Tropical Beach.jpg

San Francisco og Hawaii

 • Kombinér storby med badeferie
 • Se Alcatraz og Golden Gate 
 • Nyd Hawaiis strande og natur
   

11 dage fra kr. 17.900

Amtrak - tog 3.jpg

USA med tog – Natur og storbyer

 • Afslappet rejseform med tog
 • Tre fantastiske nationalparker
 • Mormonbyen Salt Lake City
   

11 dage fra kr. 26.400

USA - Amtrek Vacations - togrejser - tog og smukke landskaber

USA med tog – Kyst til kyst

 • Udforsk USA med tog
 • Afslapning på toget
 • God tid på egen hånd

13 dage fra kr. 30.300

USA - nevada - las vegas (3).jpg

Det vestlige USA i bil

 • Dramatiske nationalparker
 • Fascinerende storbyer
 • Frihed i egen bil

16 dage fra kr. 17.200

USA - nevada - las vegas (2).jpg

Det vestlige USA - The Grand Tour

 • Highway 1 along the Pacific Ocean
 • Sunset over the Grand Canyon
 • Las Vegas and San Francisco

22 dage fra kr. 30.200

Vi gør dine rejsedrømme til virkelighed

Send os dine ønsker til rejsen, så skræddersyer vi et rejseforslag til dig - helt uforpligtende.

staff-dk.png