USA - Louisiana - New Orleans - French Quarter - 1

New Orleans og badeferie i Florida

Kør langs kysten fra New Orleans til Miami, og oplev hvide sandstrande, fascinerende naturområder og en spændende kultur.

12 dage fra kr. 16.700

Pris pr. person ved 2 voksne

Når du sender en forespørgsel, kontakter vi dig på SMS, e-mail eller telefon til en indledende snak om din rejse.

*Feltet skal udfyldes

Tag på en fantastisk kør-selv ferie fra New Orleans i Louisiana gennem Mississippi og Alabama til Miami i Florida. Det er den perfekte rejse for dig, der gerne vil se andet end det klassiske Florida og ønsker at kombinere badeferie med Sydens historie og charme. 

Et road trip langs kysten
Du kører langs kysten igennem fascinerende naturområder og overnatter i hyggelige kystbyer undervejs. Ruten tager dig til historiske byer, nationalparker, badebyer og gode shoppingområder. Der er lagt op til et road trip med noget for enhver smag.

Vi gør dine rejsedrømme til virkelighed

Send os dine ønsker til rejsen, så skræddersyer vi et rejseforslag til dig - helt uforpligtende.

staff-dk.png

Udvalgte højdepunkter

AdobeStock_94431259.jpeg
CO2-neutrale rejser

Der er mange gode miljø-projekter, som vi gerne vil støtte. Men effekten bliver ganske enkelt større, ved at vi vælger at fokusere på ét projekt. Når du rejser med MyPlanet kompenserer vi derfor for dit CO2-udslip i forbindelse med rejsen ved at støtte projektet ”Jacundá REDD+” i Brasilien. Projektet tilhører organisationen South Pole (www.southpole.com), som varetager en lang række bæredygtighedsprojekter verden over.

Projektet, vi støtter, ligger i den brasilianske stat Rondônia i Amazonas. Stedet er rigt på biodiversitet og hjem for hundredvis af dyre- og plantearter. Store dele af regnskoven i området er dog i fare, da bønder i årtier har ryddet skoven, for at gøre plads til landbrug. Desuden har levevilkårene og økonomien i mange året været trykket, og mange lokale samfund er meget sårbare. Projektet "Jacundá REDD+" giver de lokale mulighed for at få en indkomst ved at opbygge en forsyningskæde for lokale produkter, der ikke er relateret til tømmer. Det kunne for eksempel være gummi, acai og paranødder. Projektets mål er desuden at beskytte 35.000 hektar regnskov fra fældning samt at etablere yderligere 95.000 hektar beskyttet skov. Der afholdes også workshops for lokale kvinder og unge med fokus på sundhed, biodiversitet og lederskab. Dette skal ruste disse ellers meget udsatte befolkningsgrupper bedre til fremtiden.

Det ikke kun socialt, projektet bidrager positivt til en bæredygtig udvikling. Samlet set bidrager projektet nemlig med en reduktion i CO2-udslippet på 140.290 ton per år. Vil du vide mere om projektet, kan du klikke her.

Når du rejser med MyPlanet, kompenserer vi for dit CO2-forbrug på rejsen ved at bidrage til projektet ”Jacundá REDD+”, og samlet set gør kompensationen en stor forskel, idet MyPlanet årligt bidrager til en fjerdedel af projektets CO2-reduktion.

Eksempler på CO2-udslip

En rejsende med MyPlanet udleder i gennemsnit 5 ton CO2 på sin rejse, hvilket udgør cirka en tredjedel af en danskers gennemsnitlige CO2 forbrug på et helt år. 

Her kan du se nogle eksempler på, hvor meget CO2 en typisk MyPlanet rejse udleder:

Australien - 24 dage - 2 indenrigsfly = 7,45 ton CO2
New Zealand - 24 dage = 7,4 ton CO2
USA - 20 dage - 1 indenrigsfly = 4,25 ton CO2
Canada - 17 dage - 1 indenrigsfly = 3,55 ton CO2
Sydafrika - 12 dage - 2 indenrigsfly = 4,15 ton CO2

Badeværelsetårn, Miami Beach, Florida, USA
Rejser til Miami

Strand, sol og feriestemning ved havet. Rejser til Miami byder på oplevelser for enhver smag.

 

For mange er Miami lig med sol, palmer og Floridas legendariske strande, der prydes af livredertårne i stærke farver. Der er altid et rigt folkeliv langs strandene, hvor hyggelige caféer lokker med kølige drink i det vidunderlige klima.

Designertøj, outlet og vintageshopping

Små butikker med alt fra designertøj og unikke smykker til bøger fylder sidegaderne til South Beach samt den charmerende bydel Coral Gables. Glem heller ikke de mange retro-fund i byens vintage-butikker eller outlet-centrene, hvor hotte designerbrands sælges med store besparelser.

Kunst og kultur i Miami

Kunst- og kulturinteresserede har også meget at glæde sig til i Miami. Oplev stemningen i Little Cuba, og nyd Vizcaya Museums flotte kunstsamling, der har til huse i en italiensk renæssancevilla fra 1916, som ligger midt i en flot, klassisk have. Byens mest berømte kulturelle seværdighed er dog de mange art deco-bygninger, der blev opført langs Ocean Drive mellem 1923 og 1943.

Udflugter fra Miami

Miami er et godt udgangspunkt for spændende udflugter. Kig efter alligatorer i Everglades National Park, og snorkel blandt farvestrålende koraller ved Key Largo. Svøm med delfiner, eller tag turen til Key West, der byder på smukke træhuse og en vidunderlig caribisk stemning på USA's sydspids.

Rejser til New Orleans, USA
Rejser til New Orleans

New Orleans er en vaskeægte Sydstatsby med den helt specielle stemning, som kendetegner USA’s Sydstater. Gennem byens gader bumler sporvognene afsted. Det er en nem måde at komme rundt i byen på, så tag på opdagelse i The Big Easy, som New Orleans også kaldes. Overalt i byen mærker du den franske, spanske og amerikanske kultur, der tilsammen gør New Orleans til noget helt særligt. Især den franske bydel French Quarter tiltrækker mange lokale og besøgende. Her finder du de ikoniske farverige bygninger med smukke smedejernskonstruktioner udenpå, og ud af gadens barer og restauranter strømmer jazzmusikken i de lune, subtropiske aftener.

Byens åndehuller

Trænger du til at komme væk fra byens virvar af mennesker, så er de hyggelige parker Jackson Square eller City Park de helt rette steder at søge hen. En anden mulighed er at tage en tur med en hjuldamper ad Mississippi-floden, mens der serveres et traditionelt kreolsk måltid til tonerne af jazzmusik.

Kort

Rejsen dag for dag

Kør langs kysten fra New Orleans til Miami, og oplev hvide sandstrande, fascinerende naturområder og en spændende kultur.

Dag 1: Ankomst New Orleans

Du ankommer til New Orleans samme dag, som du rejser fra Danmark. I lufthavnen står din lejebil klar, og du kører selv ind til dit hotel inde i byen. Slap af på hotellet efter rejsen, og begiv dig derefter ud i byen for at finde et lækkert måltid mad. Vi kan varmt anbefale, at du nyder din første aften i New Orleans i det populære French Quarter på en af områdets hyggelige restauranter.

Dag 2: New Orleans

Dagen tilbringes i New Orleans, som også kaldes for ”The Big Easy” blandt de lokale. Spring på en af byens mange sporvogne, og tag på opdagelse i byen. Når du bevæger dig igennem New Orleans, vil du tydeligt kunne mærke, at byen er præget af 250 års fransk, spansk og amerikansk kultur. Især den franske bydel French Quarter er med sine fascinerende smedejernskonstruktioner, farverige bygninger og lokkende jazzmusik en af byens mest populære seværdigheder. Slenter også en tur igennem de hyggelige parker Jackson Square eller City Park, hvis du trænger til et afbræk fra det summende storbyliv. Afslut dagen på en hjuldamper, der tager dig ned ad Mississippi-floden, mens du nyder et traditionelt kreolsk måltid til tonerne af jazzmusik.

Dag 3: Biloxi

Efter et par dejlige dage i New Orleans er det tid til at begynde din kør-selv rejse østpå. Dagens mål er byen Biloxi, men i stedet for at køre den direkte vej anbefaler vi, at du forkæler dig selv og kører langs kysten og Den Mexicanske Golf.

Biloxi blev grundlagt helt tilbage i 1699 og byder på et charmerende byliv samt spændende museer. Nyd også en af byens kridhvide strande, eller tag ud på en spændende fisketur. Er du golfinteresseret, har Biloxi også nogle rigtig fine golfbaner. Det kan anbefales at tilbringe aftenen på en af byens mange casinoer, som tilbyder flere faciliteter som for eksempel gode shoppingmuligheder og spaforkælelse.

Distance: ca. 150 km fra New Orleans til Biloxi.

Dag 4: Pensacola

I dag fortsætter du rejsen langs Den Mexicanske Golfs kyst. Du kører igennem staterne Mississippi og Alabama for til sidst at ankomme til solrige Florida. På vejen kører du forbi skønne strande og dejlige naturområder, som indbyder til stop. Dagens mål er den hyggelige by Pensacola. Gå en tur ned igennem byens historiske kvarter Seville Quarter, hvor gamle sydstatshuse ligger side om side med restauranter og caféer. Har du lyst til sol og afslapning, så besøg en af de hvide sandstrande på Santa Rosa Island, som ligger en kort køretur fra Pensacola.

Distance: ca. 200 km fra Biloxi til Pensacola.

Dag 5: Tallahassee

Du fortsætter rejsen igennem Florida og kører mod Tallahassee. På vejen besøger du Wakulla Springs, hvor du kan opleve en af verdens dybeste ferskvandskilder. Men området byder også på storslåede natur- og dyreoplevelser. Her har du mulighed for at opleve både alligatorer, skildpadder og rensdyr i deres naturlige omgivelser. Tag på en guidet flodtur i en båd med glasbund, og oplev også det rige dyreliv under vandet i Wakulla Springs. Herfra fortsætter du til Tallahassee, hvor du overnatter.

Distance: ca. 200 km fra Pensacola til Tallahassee.

Dag 6: Crystal River

Det er tid til at køre ud mod Den Mexicanske Golf igen. Du kører mod Crystal River, som ligger i Citrus County, og som fremfor alt er kendt for sine søkøer. Søkøerne stortrives i Crystal River og Crystal Bay lige uden for byen, og du kan komme helt tæt på dem i enten kajak, på en dykker- eller fisketur eller på en guidet flodsafari.

Distance: ca. 175 km fra Tallahassee til Crystal River.

Dag 7: Tampa Bay

Dagens mål er Tampa Bay, men gør dig selv en tjeneste, og gør stop ved Clearwater Beach undervejs. Her er der sol stort set året rundt og nogle af verdens bedste strande. Du kan med andre ord nemt få tiden til at gå med ren afslapning i de lækreste omgivelser. Fremme i Tampa Bay kan du nyde byens fantastiske havudsigt og tilbringe en rolig eftermiddag på stranden. Forkæl også smagsløgene på Columbia Restaurant - Floridas ældste restaurant, som byder på lækker cubansk mad.

Distance: ca. 100 km fra Crystal River til Tampa Bay.

Dag 8: Naples

Fortsæt din rejse i USA, og kør mod byen Naples. Gør stop ved Sanibel Island for at nyde øens indbydende, hvide sandstrande undervejs. Fremme i Naples vil du opleve et lidt større shoppingudbud end tidligere samt et stort udvalg af lækre restauranter. Nyd en gåtur igennem bymidten, der byder på et hav af butikker og charmerende spansk arkitektur.

Søger du eventyr, så tag på udflugt til Everglades National Park. Everglades er et enormt sumpområde på størrelse med Fyn, som byder på en helt unik natur og dyreliv. Det er ikke uden grund, at Everglades også kaldes for Alligator Alley, for der er rigtig gode chancer for at komme tæt på de fascinerende væsner. Ikke mindst på en guidet tur i airboat, som tager dig igennem det enorme vådområde.

Distance: ca. 300 km fra Tampa Bay til Naples.

Dag 9-10: Miami Beach

Efter et par dejlige dage i Naples, er det på tide at bevæge sig fra vestkysten mod østkysten og Miami Beach. Havde du ikke mulighed for at besøge Everglades i går, er det et must at afsætte tid til det i dag. Fremme i Miami Beach bliver du mødt af den karakteristiske og farverige Art Deco arkitektur og verdensberømte strande. Brug eftermiddagen på en dukkert i Atlanten, og forkæl smagsløgene på en af Ocean Drives mange restauranter.

Miami er en spændende multikulturel by, og ønsker du at vide mere om byen, kan en byrundtur efterfulgt af en sejltur anbefales. Har du ikke fået nok af sol og strand, så kør sydpå mod Key West. Det er en længere dagstur, men du vil ikke fortryde det. Key West byder på en helt særlig caribisk stemning, og byen har tiltrukket mange alternative livsstile igennem årene. Og så indbyder strandene i Key West til ren afslapning.

Distance: ca. 200 km fra Naples til Miami Beach.

Dag 11: Afrejse Miami

I dag er din sidste dag i Miami i denne omgang. Du har formiddagen til at nyde det sidste sol og strand, inden du om eftermiddagen afleverer din lejebil i lufthavnen og tjekker ind på flyet til Danmark. Hvis du ønsker det, er der mulighed for at forlænge rejsen med flere nætter i Miami. Kontakt en af vores rejsekonsulenter for at høre nærmere.

Dag 12: Ankomst Danmark

Du ankommer i Danmark efter en skøn kør-selv ferie fra New Orleans til Miami.

Vis alle dage

Pris

12 dage fra kr. 16.700

Pris pr. person ved 2 voksne

Kundernes oplevelser

Se hvad vores kunder synes om os i deres anmeldelser på Truspilot.

Relevante udflugter på rejsen

Disse udflugter kunne også være interessante for dig at søge inspiration i.
Rejser til New Orleans, USA

Jazz cruise i New Orleans

Oplev Sydstaterne på den helt rigtige måde; ombord på en hjuldamper i New Orleans til lyden af blød jazz.

2 timer fra kr. 335

USA - Louisiana - New Orleans - Oak Alley Plantation (Custom).jpeg

Guidet tur på Oak Alley Plantation

Under dette besøg på Oak Alley Plantation får du indblik i livet i Louisiana i 1800-tallet.

5 timer fra kr. 470

USA - Florida - Orlando - Universal - 1.jpg

Universal Studios Orlando

En fantastisk dag med vilde forlystelser og et fascinerende kig bag kulisserne i filmens magiske verden.
 

2 dage fra kr. 2.180

USA - Florida - Orlando - Kennedy Space Center - 4.jpg

Kennedy Space Center i Florida

Besøg Kennedy Space Center, og få et fascinerende indblik i NASA og amerikansk rumfart.

1 dag fra kr. 390

USA - Florida - Miami.jpg

Guidet byrundtur og sejltur i Miami

Udforsk multikulturelle Miami med en lokalkendt guide, og oplev byen fra søsiden på en smuk sejltur.

5 timer fra kr. 415

USA - Florida - Everglades - Alligator - 4.jpg

Dagstur til Everglades fra Miami

Udforsk sumpområderne i Everglades National Park i airboat, og kom tæt på de fascinerende alligatorer.

1 dag fra kr. 340

Flere rejseforslag

Disse rejseforslag kunne også være interessante for dig at søge inspiration i. Alle vores forslag kan tilpasses dine ønsker, så du får præcis den rute, den varighed og de oplevelser, som du drømmer om.
usa-florida-boern4

Den store Florida rejse i bil

 • To uger med egen bil
 • Skøn familieferie
 • Masser af sol og strand

17 dage fra kr. 10.600

usa-florida-fort lauderdale

Krydstogt i Caribien og Florida

 • Forlystelsesparker i Orlando
 • Krydstogt i Caribien
 • Shopping i Miami

14 dage fra kr. 16.900

pool-beach-at-the-don-cesar-hotel

Krydstogt for par i Caribien og St. Pete Beach

 • Krydstogt i kahyt med balkon
 • Strandhotel i St. Pete Beach
 • Paradisøer i Caribien
   

15 dage fra kr. 23.700

USA - camper

Florida i motorhome

 • Natur, strand og nationalparker
 • Masser af sol og sjov for familien
 • Bestem selv ruten i autocamper

16 dage fra kr. 6.500

rsz_usa_-_florida_-_fort_myers

Familieferie i Fort Myers

 • Hyggeligt mindre strandhotel
 • En af USA's bedste strande
 • Gode udflugtsmuligheder

9 dage fra kr. 7.800

USA - Wyoming - Yellowstone - Bjorn - 1

Oplev USA's dyreliv

 • Delfiner og søløver i Monterey
 • Bjørne og bisoner i Yellowstone
 • Søkøer og alligatorer i Florida

16 dage fra kr. 16.900

florida i poolvilla

Florida i poolvilla

 • Perfekt for familier og vennepar
 • Bo i egen villa med privat pool
 • Vælg selv, hvor i Florida du gerne vil bo

9 dage fra kr. 7.200

North American Vacation Homes - USA - Florida - Fort Myers - udefra 2

Poolvilla ved Fort Myers og Sanibel

 • Egen villa med pool
 • Skønne strande
 • Masser af aktiviteter

9 dage fra kr. 8.500

USA - Florida - Orlando - rutchebane.jpeg

Familieferie i Orlando og Kissimmee

 • Orlandos forlystelsesparker
 • Perfekt familieferie
 • Fantastisk outlet shopping

9 dage fra kr. 7.300

RCCL-oasis_aerial064-jpg

Krydstogt i Caribien via New York og Miami

 • Kultur og shopping i New York
 • Sol og strand i Caribien
 • Udsøgt mad og drikke ombord
   

14 dage fra kr. 17.700

Miami-sunset

Florida og New York

 • Sightseeing i New York
 • Nyd sol, sand og vand i Miami
 • Mød krokodiller i Everglades
   

10 dage fra kr. 8.800

beach_playa_del_carmen_589750286_0

Florida og Mexico

 • Floridas højdepunkter i bil
 • All inklusive og shopping i Mexico
 • Maya-ruiner og mexicansk kultur
   

14 dage fra kr. 13.800

Marina Naples Bay Resort - Naples florida

Lej lejligheder og huse i USA & Canada

 • Huse med pool i Florida 
 • Storbylejligheder i hele USA
 • Perfekt for storfamilier

8 dage fra kr. 3.395

Miami-sunset

Familieferie i Miami

 • Legendarisk strandliv
 • Shopping i verdensklasse
 • God tid til afslapning
   

9 dage fra kr. 7.600

florida-Fort-Lauderdale.jpg

Familieferie i Fort Lauderdale

 • En flot og bred badestrand
 • God tid til afslapning
 • Mange udflugtsmuligheder

9 dage fra kr. 9.500

USA - Florida - Miami Beach - Lifeguard - 1.jpg

Det bedste af Florida i bil

 • Floridas højdepunkter
 • Sol, strand og forlystelsesparker
 • 100% frihed i egen bil

11 dage fra kr. 8.200

Vi gør dine rejsedrømme til virkelighed

Send os dine ønsker til rejsen, så skræddersyer vi et rejseforslag til dig - helt uforpligtende.

staff-dk.png