USA new england vermont church AdobeStock_128258362 2500 px

New Englands højdepunkter

Nyd stemningen i historiske Boston, oplev smuk natur og klippekyster, og besøg de hyggeligste små byer på denne kør-selv ferie i New England.

 

Vores passionerede rejseeksperter har designet dette rejseforslag til inspiration.

 

Du bestemmer afrejsedato, antal dage og indhold. Dette er et eksempel på, hvordan en rejse kan se ud.

13 dage fra kr. 14.100

Pris pr. person ved 2 voksne

Når du sender en forespørgsel, kontakter vi dig på SMS, e-mail eller telefon til en indledende snak om din rejse.

*Feltet skal udfyldes

New England er et skatkammer af oplevelser, så det er synd, at kun de færreste når længere mod nord end til New York. Men det gør du på denne rejse gennem New England, og her venter både spændende byer, smuk natur og en atmosfære, der er ganske ulig resten af landet.

Du kan her komme på en historisk kør-selv tur gennem New England i det nordøstlige USA. Turen begynder i Boston, der er rig på både historie og kultur, og har været med til at forme landet til det det er i dag. Herfra går turen nordpå langs kysten til Kennebunkport, hvor dyre lystyachter i dag har afløst det traditionelle skibsbyggererhverv og fiskeri. Turen fortsætter via White Mountains, der indbyder til vandreture, til Stowe, som er en klassisk New England by præget af victorianske træhuse med verandaer og hvide rækværker samt sylespidse kirketårne. Du kører gennem Green Mountains, inden turen slutter med nogle dage i Sandwich på Cape Cod, hvorfra du kan sejle til Martha’s Vineyard og Nantucket Island.

New Englands seks delstater
Denne kør-selv tur fører dig igennem fem delstater, der tilsammen udgør New England. På din vej vil du opleve Maine, Massachusetts, New Hampshire, Rhode Island samt Vermont, som byder på smuk natur, rå klippekyster og små hyggelige byer. Turen begynder og slutter i New Englands historiske hovedstad, Boston.

Vi gør dine rejsedrømme til virkelighed

Send os dine ønsker til rejsen, så skræddersyer vi et rejseforslag til dig - helt uforpligtende.

staff-dk.png

Udvalgte højdepunkter

AdobeStock_94431259.jpeg
CO2-neutrale rejser

Der er mange gode miljø-projekter, som vi gerne vil støtte. Men effekten bliver ganske enkelt større, ved at vi vælger at fokusere på ét projekt. Når du rejser med MyPlanet kompenserer vi derfor for dit CO2-udslip i forbindelse med rejsen ved at støtte projektet ”Jacundá REDD+” i Brasilien. Projektet tilhører organisationen South Pole (www.southpole.com), som varetager en lang række bæredygtighedsprojekter verden over.

Projektet, vi støtter, ligger i den brasilianske stat Rondônia i Amazonas. Stedet er rigt på biodiversitet og hjem for hundredvis af dyre- og plantearter. Store dele af regnskoven i området er dog i fare, da bønder i årtier har ryddet skoven, for at gøre plads til landbrug. Desuden har levevilkårene og økonomien i mange året været trykket, og mange lokale samfund er meget sårbare. Projektet "Jacundá REDD+" giver de lokale mulighed for at få en indkomst ved at opbygge en forsyningskæde for lokale produkter, der ikke er relateret til tømmer. Det kunne for eksempel være gummi, acai og paranødder. Projektets mål er desuden at beskytte 35.000 hektar regnskov fra fældning samt at etablere yderligere 95.000 hektar beskyttet skov. Der afholdes også workshops for lokale kvinder og unge med fokus på sundhed, biodiversitet og lederskab. Dette skal ruste disse ellers meget udsatte befolkningsgrupper bedre til fremtiden.

Det ikke kun socialt, projektet bidrager positivt til en bæredygtig udvikling. Samlet set bidrager projektet nemlig med en reduktion i CO2-udslippet på 140.290 ton per år. Vil du vide mere om projektet, kan du klikke her.

Når du rejser med MyPlanet, kompenserer vi for dit CO2-forbrug på rejsen ved at bidrage til projektet ”Jacundá REDD+”, og samlet set gør kompensationen en stor forskel, idet MyPlanet årligt bidrager til en fjerdedel af projektets CO2-reduktion.

Eksempler på CO2-udslip

En rejsende med MyPlanet udleder i gennemsnit 5 ton CO2 på sin rejse, hvilket udgør cirka en tredjedel af en danskers gennemsnitlige CO2 forbrug på et helt år. 

Her kan du se nogle eksempler på, hvor meget CO2 en typisk MyPlanet rejse udleder:

Australien - 24 dage - 2 indenrigsfly = 7,45 ton CO2
New Zealand - 24 dage = 7,4 ton CO2
USA - 20 dage - 1 indenrigsfly = 4,25 ton CO2
Canada - 17 dage - 1 indenrigsfly = 3,55 ton CO2
Sydafrika - 12 dage - 2 indenrigsfly = 4,15 ton CO2

Rejser til New England
Rejser til New England

Fantastiske naturoplevelser, små kystbyer og rå klippekyster. Det er essensen af New England.

 

New England i USA’s nordøstlige hjørne består af staterne Connecticut, Maine, Massachusetts, New Hampshire, Rhode Island og Vermont, som byder på fantastiske naturoplevelser, små kystbyer og rå klippekyster.

Natur og maritim charme i New England

Bevæger du dig nordpå langs den rå kyst, står fyrtårne på afsidesliggende klippeskær, og fiskerbåde lægger til med dagens fangst i små hyggelige kystbyer. Stop eksempelvis i den velbevarede by Newport, eller nyd New Englands bedste strande ved Cape Cod.

Oplev efterårsfarverne i New England

Væk fra kysten venter idylliske småbyer og skovklædte bjerge på at blive udforsket. Ikke mindst om efteråret, hvor træernes gule, brune og røde blade får skovene til at ligne et blussende flammehav.

Boston Skyline og Panorama fra Custom House, East Boston, Massachusetts, USA
Rejser til Boston

Stemningen i Boston er næsten europæisk, og mange anser Boston for at være blandt USA's hyggeligste storbyer. 

Storbyoplevelser i Boston

Gå en tur gennem Bostons gamle kvarter Beacon Hill, hvor små fine murstenshuse flankerer de brolagte gader. Boston byder dog også på shopping i verdensklasse, interessante museer og en moderne skyline, der imponerer, når mørket falder på.

Hvalsafari ved Boston

I sommerhalvåret kan du, kun en times sejlads ud for Boston, opleve havets kæmper på tæt hold. Båden ligger fra kaj, og kort tid efter afgang kan du nyde synet af Bostons skyline. Herefter rettes blikket mod bølgerne, hvor du kan være heldig at se blandt andet pukkelhvaler og finhvaler.

Kort

Rejsen dag for dag

Nyd stemningen i historiske Boston, oplev smuk natur og klippekyster, og besøg de hyggeligste små byer på denne kør-selv ferie i New England.

Dag 1: Ankomst til Boston

Efter ankomsten til Boston udleveres bilen i lufthavnen, og turen kan nu gå videre til dit hotel. Efter check in kan eftermiddagen og aftenen bruges på at kigge nærmere på New Englands charmerende hovedstad, Boston. Oplev for eksempel den hyggelige og stemningsfyldte bydel Beacon Hill; en europæisk inspireret og meget atypisk amerikansk bydel med brostensbelagte gader og små charmerende, røde murstenshuse.

Dag 2: Boston

Du har hele dagen til at opleve endnu mere af Boston. Historisk set har Boston masser at byde på, og du kan få et fint indblik i byens historie ved at gå ad vandreruten Walk the Freedom Trail, der løber gennem byen og fører dig forbi de vigtigste seværdigheder. Der er 16 stop undervejs på ruten, der bringer dig 250 år tilbage gennem amerikansk historie.

Dag 3: Kennebunkport/South Portland

Turens første etape venter forude, og du forlader storbyen til fordel for New Englands smukke landskaber og berømte kyststrækninger. Dagens mål er staten Maine. Undervejs kommer du blandt andet igennem heksebyen Salem, der var hjemsted for en række rædselsvækkende hekseprocesser tilbage i 1692. Du kan høre mere om byens dystre fortid på en historisk byvandring.

Når du forlader Salem, ser det hele lidt lysere ud igen. Nu venter hyggelige og charmerende kystbyer forude. Besøg for eksempel byerne Rockport og Portsmouth, hvor atmosfæren oser af det autentiske New England. Sidst på dagen ankommer du til dit hotel i Kennebunkport eller South Portland.

Dag 4: Ellsworth/Bar Harbor

Du lægger Kennebunkport og Portland bag dig, og forude venter endnu en af New Englands sande perler nemlig Bar Harbor, som er en historisk turistby, der byder på salt havluft, fine sandstrande og spektakulære granitklipper. Også Bar Harbor var tidligere et af velhavernes yndede tilflugtssteder på østkysten, og her finder du adskillige flotte palæer og majestætiske hoteller, der vidner om en svunden storhedstid.

Dag 5: Ellsworth

Brug dagen på at besøge den 35.000 hektar store Acadia National Park på Mount Desert Island, der er den eneste nationalpark i staten Maine. Nationalparken er berømt for sine granskove og forrevne kystlinje samt Cadillac Mountain, der er det højeste punkt på USA's østkyst. Det er et smukt område med masser af vandrestier, så der er rig mulighed for at få luftet vandreskoene og udforske parken.

Dag 6: White Mountains

Nu er det tid til at forlade kysten og påbegynde turen ind i landet. Du kører fra Bar Harbor mod White Mountains National Forest i New Hampshire. Skovene er smukke hele året rundt, men særligt i efterårsmånederne er White Mountains et prægtigt syn, når efterårsfarverne forvandler skoven til en farvepalet i brune, røde, orange og gule nuancer - et fænomen New England er meget kendt for. De organiserede togture er en af de bedste måder at opleve dette kæmpe naturområde på, og der er flere forskellige ruter at vælge imellem. En helt anden mulighed er at snøre vandreskoene og begive dig væk fra alfarvej og tættere på naturen.

Dag 7: Stowe

Turen fortsætter nu ind i landet til staten Vermont og mod byen Stowe, som er dagens mål. Turen går gennem skove og prægtige New England landskaber. Undervejs kan du besøge de hyggelige og idylliske byer Lyndonville og Craftsbury, hvor fine træhuse og ægte new englandsk landidyl skaber en hel speciel stemning.

Dag 8: Williamstown

Du forlader Stowe og fortsætter turen gennem Green Mountains mod The Berkshires, som er dagens mål for køreturen. Der venter endnu en dag med naturoplevelser i højsædet. Udover sine smukke landskaber har Green Mountains også et meget rigt og varieret dyreliv, og med lidt held kan du både opleve bævere, elge og hjorte samt sortbjørne mellem træerne. Green Mountains er et besøg værd hele året, men også her trækker de berømte efterårsfarver mange besøgende til. Sidst på dagen ankommer du til dit hotel i Williamstown, en by beliggende i området The Berkshires.

Dag 9: Newport

Med Green Mountains i ryggen går turen atter ud mod kysten, nærmere bestemt mod byen Newport på Rhode Island. Undervejs kommer du blandt andet igennem landsbyen Hancock Shaker Village, der er idyllisk beliggende mellem bakker og enge. Byen har ikke mindre end 20 restaurerede bygninger tilbage fra 1800-tallet, så her får du et godt billede af, hvordan USA så ud i sine unge år. Sidst på dagen ankommer du til Newport i staten Rhode Island, hvor velhavende New Yorkere i tidens løb har opført store, flotte sommerboliger, og hvor de rige og berømte stadig holder til om sommeren.

Dag 10: Cape Cod

I dag går turen nordpå langs kysten op til Cape Cod, som også er et populært feriested. Cape Cod er berømt for sine gode sandstrande og kan måske allerbedst sammenlignes med vores eget Skagen.

Dag 11: Cape Cod

Du har en hel dag til at se nærmere på Cape Cod og nyde godt af de mange aktiviteter, området har at byde på. Er du ikke til en afslappende dag på stranden, er der masser af vandrestier langs kysten med høje klipper, bølgende klitter og brede strande. I sommersæsonen er det ikke kun menneskene, der valfarter til Cape Cod. Vandene omkring Cape Cod indtages af hvaler, og hvalsafari er derfor populært og en oplagt udflugtsmulighed i de varme måneder. Den sidste aften inden turens afslutning tilbringes i Cape Cod.

Dag 12: Afrejse fra Boston

Du er nået til turens sidste dag, og ruten tager dig tilbage til Boston og til lufthavnen. Her afleveres bilen, og efter en flyvetur over Atlanten, er der atter dansk grund under fødderne.

Dag 13: Ankomst til Danmark

Du er hjemme igen efter en fantastisk rejse gennem New England.

Vis alle dage

Priseksempel

13 dage fra kr. 14.100

Pris pr. person ved 2 voksne

Kundernes oplevelser

Se hvad vores kunder synes om os i deres anmeldelser på Truspilot.

Relevante udflugter på rejsen

Disse udflugter kunne også være interessante for dig at søge inspiration i.
USA - Massachusetts - Boston.jpg

Boston hop-on hop-off bus

Udforsk historiske Boston med byens glimrende hop-on hop-off busser.

24 timer fra kr. 300

Flere rejseforslag

Disse rejseforslag kunne også være interessante for dig at søge inspiration i. Alle vores forslag kan tilpasses dine ønsker, så du får præcis den rute, den varighed og de oplevelser, som du drømmer om.
USA - Washington D.C. - Capitol (2).jpg

New York og Washington

 • Hold storbyferie i New York
 • Oplev magtens centrum
 • God tid

9 dage fra kr. 9.900

USA - Massachusetts - Boston - Beacon Hill - 2.jpg

Det østlige USA i bil

 • Boston, Washington og New York
 • Mageløse Niagara Falls
 • Historie og kultur

13 dage fra kr. 13.700

USA - Amtrek Vacations - togrejser - tog og smukke landskaber

USA med tog – Kyst til kyst

 • Udforsk USA med tog
 • Afslapning på toget
 • God tid på egen hånd

13 dage fra kr. 30.300

Weekendresa New York

6 dages storbyferie i New York

 • God tid til at opleve storbyen
 • Shop, gå på museer og spis godt
 • Du bor centralt på Manhattan
   

6 dage fra kr. 12.900

Miami-sunset

Florida og New York

 • Sightseeing i New York
 • Nyd sol, sand og vand i Miami
 • Mød krokodiller i Everglades
   

10 dage fra kr. 10.600

Vi gør dine rejsedrømme til virkelighed

Send os dine ønsker til rejsen, så skræddersyer vi et rejseforslag til dig - helt uforpligtende.

staff-dk.png