pool-beach-at-the-don-cesar-hotel

Krydstogt for par i Caribien og St. Pete Beach

Denne rejse kombinerer nogle herlige dage i smukke St. Pete Beach på Floridas vestkyst med et afslappende, men også oplevelsesrigt, krydstogt i Caribien.

 

Vores passionerede rejseeksperter har designet dette rejseforslag til inspiration.

 

Du bestemmer afrejsedato, antal dage og indhold. Dette er et eksempel på, hvordan en rejse kan se ud.

15 dage fra kr. 23.700

Pris pr. person ved 2 voksne

Når du sender en forespørgsel, kontakter vi dig på SMS, e-mail eller telefon til en indledende snak om din rejse.

*Feltet skal udfyldes

Denne rejse kombinerer nogle herlige dage i smukke St. Pete Beach på Floridas vestkyst med et afslappende, men også oplevelsesrigt, krydstogt i Caribien. Du flyver til Orlando og henter din lejebil, der giver dig fuld frihed til at opleve området omkring St. Pete Beach. Du bor på resortet The Don CeSar, der ligger lige ud til en hvid sandstrand og tilbyder skønne faciliteter til dig, der kan lide afslapning og lidt ekstra forkælelse. Nyd en gåtur langs med stranden, slap af ved poolen, eller lad dig forkæle med en behandling i resortets spa-afdeling.

Fra St. Pete Beach går turen til Fort Lauderdale, hvor du afleverer din lejebil og går om bord på krydstogtskibet. Du sejler med Celebrity Cruises’ skib og kan forvente et krydstogt velegnet til voksne i dejlig lyse og moderne omgivelser. Du bor i en udvendig kahyt med balkon, hvorfra du kan nyde den smukke solnedgang. Der findes flere forskellige restauranter på skibet, et teater, en biograf og sågar live-musik. Alt mad og drikke indgår i prisen på denne rejse, så det eneste du skal tænke på er at nyde din ferie. Denne rejse er med andre ord perfekt som bryllupsrejse eller et romantisk get-away.

*Denne rejse er blot ét eksempel på, hvordan et krydstogt i Caribien kan se ud. Der er mange at vælge mellem, og både skib og rute kan variere meget afhængig af afrejsedato. Find inspiration i vores rejseforslag, og tag en snak med en rejsekonsulent om dine muligheder.

Vi gør dine rejsedrømme til virkelighed

Send os dine ønsker til rejsen, så skræddersyer vi et rejseforslag til dig - helt uforpligtende.

staff-dk.png

Vi CO2-kompenserer for din rejse

AdobeStock_94431259.jpeg
CO2-neutrale rejser

Der er mange gode miljø-projekter, som vi gerne vil støtte. Men effekten bliver ganske enkelt større, ved at vi vælger at fokusere på ét projekt. Når du rejser med MyPlanet kompenserer vi derfor for dit CO2-udslip i forbindelse med rejsen ved at støtte projektet ”Jacundá REDD+” i Brasilien. Projektet tilhører organisationen South Pole (www.southpole.com), som varetager en lang række bæredygtighedsprojekter verden over.

Projektet, vi støtter, ligger i den brasilianske stat Rondônia i Amazonas. Stedet er rigt på biodiversitet og hjem for hundredvis af dyre- og plantearter. Store dele af regnskoven i området er dog i fare, da bønder i årtier har ryddet skoven, for at gøre plads til landbrug. Desuden har levevilkårene og økonomien i mange året været trykket, og mange lokale samfund er meget sårbare. Projektet "Jacundá REDD+" giver de lokale mulighed for at få en indkomst ved at opbygge en forsyningskæde for lokale produkter, der ikke er relateret til tømmer. Det kunne for eksempel være gummi, acai og paranødder. Projektets mål er desuden at beskytte 35.000 hektar regnskov fra fældning samt at etablere yderligere 95.000 hektar beskyttet skov. Der afholdes også workshops for lokale kvinder og unge med fokus på sundhed, biodiversitet og lederskab. Dette skal ruste disse ellers meget udsatte befolkningsgrupper bedre til fremtiden.

Det ikke kun socialt, projektet bidrager positivt til en bæredygtig udvikling. Samlet set bidrager projektet nemlig med en reduktion i CO2-udslippet på 140.290 ton per år. Vil du vide mere om projektet, kan du klikke her.

Når du rejser med MyPlanet, kompenserer vi for dit CO2-forbrug på rejsen ved at bidrage til projektet ”Jacundá REDD+”, og samlet set gør kompensationen en stor forskel, idet MyPlanet årligt bidrager til en fjerdedel af projektets CO2-reduktion.

Eksempler på CO2-udslip

En rejsende med MyPlanet udleder i gennemsnit 5 ton CO2 på sin rejse, hvilket udgør cirka en tredjedel af en danskers gennemsnitlige CO2 forbrug på et helt år. 

Her kan du se nogle eksempler på, hvor meget CO2 en typisk MyPlanet rejse udleder:

Australien - 24 dage - 2 indenrigsfly = 7,45 ton CO2
New Zealand - 24 dage = 7,4 ton CO2
USA - 20 dage - 1 indenrigsfly = 4,25 ton CO2
Canada - 17 dage - 1 indenrigsfly = 3,55 ton CO2
Sydafrika - 12 dage - 2 indenrigsfly = 4,15 ton CO2

Kort

Rejsen dag for dag

Denne rejse kombinerer nogle herlige dage i smukke St. Pete Beach på Floridas vestkyst med et afslappende, men også oplevelsesrigt, krydstogt i Caribien.

Dag 1: Ankomst Orlando

Fra Danmark flyver du til Orlando i Florida, hvor du lander samme dag på grund af prisforskellen. Vel fremme henter du din lejebil og kører to timer mod vestkysten og St. Pete Beach. Her tjekker du ind på det 4-stjernede resort The Don CeSar, hvor du skal bo de kommende fire nætter.

Dag 2-4: St. Pete Beach

Forude venter nogle skønne dage i St. Petet Beach på Floridas vestkyst. Du bor på det dejlige resort The Don CeSar, som ligger lige ned til den smukke sandstrand. Nyd nogle lange gåture langs kysten, en forfriskende dukkert i bølgerne eller nogle afslappende timer ved resortets pool. Der findes desuden en række gode restauranter, hvor du kan nyde et godt måltid mad. Eller hvad med at prøve kræfter med surfing, kajak eller andre vandsportsaktiviteter? Resortet tilbyder også en spaafdeling og fitnesscenter, for dig som gerne vil holde formen ved lige på rejsen. Med lejebilen ved hånden kan du nemt kommer til fantastiske shoppingcentre og udforske områdets andre seværdigheder.

Dag 5: Krydstogt i det østlige Caribien

I dag går turen mod Fort Lauderdale på Floridas østkyst. Det er en køretur på knap fire timer, hvor du blandt andet kommer gennem vådområdet Everglades. Hvis du står tidligt op, kan du nå at komme på en kort tur i luftpudebåd gennem sumpen, hvor alligatorer lurer i vandoverfladen. I Fort Lauderdale afleverer du din lejebil ved krydstogtterminalen og går ombord på krydstogtskibet, som forlader havnen i Fort Lauderdale kl. 15:30. Find dig til rette i din kahyt, og nyd udsigten, mens skibet langsomt bevæger sig ud på åbent hav. Du skal bo på krydstogtskibet de kommende syv nætter.

Dag 6: Til havs

Dagen i dag sejler skibet sydpå, så du har hele dagen til at nyde alle de sjove og spændende faciliteter, som skibet har at tilbyde og vænne dig til livet på havet. Nogle af de ting, som du kan se frem til er blandt andet teaterforestillinger, biografbesøg, live-musik og natklub for de voksne. Du kan også slappe af ved poolen og i boblebadet. Eller hvad med en tur i fitnesscentret og en runde på løbebanen inden du skal til vinsmagning.

Dag 7: San Juan, Puerto Rico

Skibet er nu nået til San Juan i Puerto Rico. Du ankommer kl. 15.30 og har hele eftermiddagen og aftenen til at nyde øen, som er en af de største øer i det østlige Caribien. San Juans gamle bydel har rødder 500 år tilbage i tiden, hvilket du kan fornemme, når du går gennem byens charmerende gader og nyder en drink på en af de smukke pladser. Du kan også lære, hvordan Barcardi-rom fremstilles, og der bliver naturligvis mulighed for at smage på sagerne. Eller du kan lægge vejen forbi byens udmærkede kunstmuseum, hvis du har en interesse for kunst. En anden mulighed er at søge uden for byen til de grønklædte bjerge, dybe grotter og hvide sandstrande. Koralrev og farvestrålende fisk gemmer sig ud for kysten, så på med snorklen og oplev livet under havets overflade. Kl. 23.00 forlader skibet igen San Juan.

Dag 8: Charlotte Amalie, St. Thomas

Den idylliske ø St. Thomas i Dansk Vestindien er krydstogtets næste stop, og du ankommer allerede kl. 8.00. Øerne er en tidligere dansk koloni, og det fornemmer du tydeligt, når du besøger St. Thomas, hvor blandt andet flere gadenavne er danske. St. Thomas er desuden kendt for sine fine strande og krystalklare vand, men øen er med tiden også blevet kendt for sin tax free shopping. Her kan du købe toldfri smykker, spiritus, porcelæn og krystal. Skibet sejler kl. 17.00, så du har hele dagen til at gå op opdagelse i byen eller udforske naturen på St. Thomas.

Dag 9: Punta Cana, Den Dominikanske Republik

Næste stop er Punta Cana i Den Dominikanske Republik. Du ankommer til havnen kl. 7.00 og har hele dagen frem til kl. 17.00 til at udforske området. Her findes utallige hvide sandstrande, der indbyder til afslapning og en forfriskende dukkert i varmen. Det er muligt at komme på dybhavsfiskeri ud for kysten. Eller hvad med en helikoptertur over øen og det smukke landskab? Du kan også tage en tur til hovedstaden Santo Domingo, for en smagsprøve på dominikansk kultur, når det er bedst.

Dag 10-11: Til havs

I dag har du endnu en dag til havs, hvor du kan udnytte de mange gode faciliteter ombord på skibet. Nyd en afslappende dag ved poolen, og spis nogle gode måltider. Eller se en film i biografen, tag til vinsmagning eller lad dig underholde med et show i teateret.

Dag 12: Fort Lauderdale - Miami

I dag tager krydstogtet sin ende, og du sejler ind i havnen i Fort Lauderdale. Du går fra borde om morgenen, så du har god tid til at tjekke ind på dit hotel i Miami og få de første indtryk af byen. Nyd to overnatninger på et godt hotel i Miami omgivet af palmer, legendariske strande og art-deco arkitektur. Her mødes den amerikanske, latinamerikanske og caribiske kultur, hvilket du eksempelvis kan smage i maden og høre på musikken. Foruden god mad og gode strande byder Miami på shopping i verdensklasse.

Dag 13: Miami

Du har hele dagen til rådighed i Miami, og der er nok at give sig til. Små butikker med alt fra designertøj og unikke smykker til bøger fylder sidegaderne til South Beach samt den charmerende bydel Coral Gables. Glem heller ikke de mange retro-fund i byens vintage-butikker eller outlet-centrene, hvor hotte designerbrands sælges med store besparelser. Kunst- og kulturinteresserede har også meget at glæde sig til i Miami. Oplev stemningen i Little Cuba, og nyd Vizcaya Museums flotte kunstsamling, der har til huse i en italiensk renæssancevilla fra 1916. Byens mest berømte kulturelle seværdighed er dog de mange art deco-bygninger, der blev opført langs Ocean Drive mellem 1923 og 1943. Du kan også søge ud af byen for at kigge efter alligatorer i Everglades National Park eller snorkle blandt farvestrålende koraller ved Key Largo.

Dag 14: Afrejse Miami

Det er blevet tid til at tage afsked med Miami. Afhængig af hvornår dit fly afgår, har du måske formiddagen til at få shoppet lidt eller tage en sidste dukkert, inden turen går hjemad igen.

Dag 15: Ankomst Danmark

Du lander i Danmark efter en rejse fyldt med afslapning på skønne hotellet og et krydstogt til nogle af Caribiens mest spændende øer.

Vis alle dage

Priseksempel

15 dage fra kr. 23.700

Pris pr. person ved 2 voksne

Kundernes oplevelser

Se hvad vores kunder synes om os i deres anmeldelser på Truspilot.

Relevante udflugter på rejsen

Disse udflugter kunne også være interessante for dig at søge inspiration i.
USA - Florida - Everglades - Alligator - 4.jpg

Dagstur til Everglades fra Miami

Udforsk sumpområderne i Everglades National Park i airboat, og kom tæt på de fascinerende alligatorer.

1 dag fra kr. 340

USA - Florida - Miami - Skyline - 2.jpg

Miami hop-on hop-off busser

Oplev det bedste af Miami med hop-on hop-off busserne, der stopper ved alle byens spændende seværdigheder.

48 timer fra kr. 325

USA - Florida - Miami Beach - 2_1

Miami hop-on hop-off bus og sejltur

Udforsk Miamis seværdigheder med hop-on hop-off busserne, og oplev byen fra søsiden på en smuk sejltur.

48 timer fra kr. 455

USA - Florida - Miami.jpg

Guidet byrundtur og sejltur i Miami

Udforsk multikulturelle Miami med en lokalkendt guide, og oplev byen fra søsiden på en smuk sejltur.

5 timer fra kr. 415

USA - Florida - Everglades - Alligator - 2_0

Go Miami Card

Hop køen over med et Go Miami Card og få adgang til mere end 40 fantastiske seværdigheder i Miami.

1 dag fra kr. 560

USA - Florida - Florida Keys

Dagstur til Key West fra Miami

Oplev den caribiske stemning i hyggelige Key West på en spændende dagstur fra Miami.

1 dag fra kr. 520

Flere rejseforslag

Disse rejseforslag kunne også være interessante for dig at søge inspiration i. Alle vores forslag kan tilpasses dine ønsker, så du får præcis den rute, den varighed og de oplevelser, som du drømmer om.
usa-florida-boern4

Den store Florida rejse i bil

 • To uger med egen bil
 • Skøn familieferie
 • Masser af sol og strand

17 dage fra kr. 10.600

usa-florida-fort lauderdale

Krydstogt i Caribien og Florida

 • Forlystelsesparker i Orlando
 • Krydstogt i Caribien
 • Shopping i Miami

14 dage fra kr. 16.900

USA - camper

Florida i motorhome

 • Natur, strand og nationalparker
 • Masser af sol og sjov for familien
 • Bestem selv ruten i autocamper

16 dage fra kr. 6.500

rsz_usa_-_florida_-_fort_myers

Familieferie i Fort Myers

 • Hyggeligt mindre strandhotel
 • En af USA's bedste strande
 • Gode udflugtsmuligheder

9 dage fra kr. 7.800

USA - Wyoming - Yellowstone - Bjorn - 1

Oplev USA's dyreliv

 • Delfiner og søløver i Monterey
 • Bjørne og bisoner i Yellowstone
 • Søkøer og alligatorer i Florida

16 dage fra kr. 16.900

florida i poolvilla

Florida i poolvilla

 • Perfekt for familier og vennepar
 • Bo i egen villa med privat pool
 • Vælg selv, hvor i Florida du gerne vil bo

9 dage fra kr. 7.200

North American Vacation Homes - USA - Florida - Fort Myers - udefra 2

Poolvilla ved Fort Myers og Sanibel

 • Egen villa med pool
 • Skønne strande
 • Masser af aktiviteter

9 dage fra kr. 8.500

USA - Florida - Orlando - rutchebane.jpeg

Familieferie i Orlando og Kissimmee

 • Orlandos forlystelsesparker
 • Perfekt familieferie
 • Fantastisk outlet shopping

9 dage fra kr. 7.300

RCCL-oasis_aerial064-jpg

Krydstogt i Caribien via New York og Miami

 • Kultur og shopping i New York
 • Sol og strand i Caribien
 • Udsøgt mad og drikke ombord
   

14 dage fra kr. 17.700

Miami-sunset

Florida og New York

 • Sightseeing i New York
 • Nyd sol, sand og vand i Miami
 • Mød krokodiller i Everglades
   

10 dage fra kr. 8.800

beach_playa_del_carmen_589750286_0

Florida og Mexico

 • Floridas højdepunkter i bil
 • All inklusive og shopping i Mexico
 • Maya-ruiner og mexicansk kultur
   

14 dage fra kr. 13.800

Marina Naples Bay Resort - Naples florida

Lej lejligheder og huse i USA & Canada

 • Huse med pool i Florida 
 • Storbylejligheder i hele USA
 • Perfekt for storfamilier

8 dage fra kr. 3.395

Miami-sunset

Familieferie i Miami

 • Legendarisk strandliv
 • Shopping i verdensklasse
 • God tid til afslapning
   

9 dage fra kr. 7.600

florida-Fort-Lauderdale.jpg

Familieferie i Fort Lauderdale

 • En flot og bred badestrand
 • God tid til afslapning
 • Mange udflugtsmuligheder

9 dage fra kr. 9.500

USA - Florida - Miami Beach - Lifeguard - 1.jpg

Det bedste af Florida i bil

 • Floridas højdepunkter
 • Sol, strand og forlystelsesparker
 • 100% frihed i egen bil

11 dage fra kr. 8.200

USA - Louisiana - New Orleans - French Quarter - 1

New Orleans og badeferie i Florida

 • USA’s sydstater og solrige Florida
 • Smukke naturområder
 • Frihed med egen bil

12 dage fra kr. 16.700

Vi gør dine rejsedrømme til virkelighed

Send os dine ønsker til rejsen, så skræddersyer vi et rejseforslag til dig - helt uforpligtende.

staff-dk.png