usa-florida-fort lauderdale

Krydstogt i Caribien og Florida

Kombinér smukke caribiske øer, god mad og sjove aktiviteter ombord på et af verdens største krydstogtskibe med forlystelser og shopping i Florida.

 

Vores passionerede rejseeksperter har designet dette rejseforslag til inspiration.

 

Du bestemmer afrejsedato, antal dage og indhold. Dette er et eksempel på, hvordan en rejse kan se ud.

14 dage fra kr. 16.900

Pris pr. person ved 2 voksne

Når du sender en forespørgsel, kontakter vi dig på SMS, e-mail eller telefon til en indledende snak om din rejse.

*Feltet skal udfyldes

Når du kombinerer aktiviteter i Orlando og shopping i Miami med et skønt krydstogt i Caribien, får du det bedste af to verdener. I Orlando venter en lejebil på dig i lufthavnen, og du får chance for at besøge både forlystelsesparker, Kennedy Space Center og strandene i nærheden.

Fra Orlando kører du til Fort Lauderdale, hvor et syv nætter langt krydstogt rundt i det østlige Caribien venter. Du rejser med et af verdens største krydstogtskibe, Symphony of the Seas. Foruden smukke caribiske øer som Bahamas og St. Thomas venter der dig en oplevelse udover det sædvanlige på dette enorme skib. Nyd den fantastiske mad, drikke og service på skibets over 20 forskellige restauranter, kobel af ved poolen eller i skibets spa og oplev underholdning i verdensklasse som for eksempel musicals og spektakulære is- eller vandshows. Rejsen slutter i Miami med art dect-arkitektur, shopping og afslapning på stranden ved South Beach.

*Denne rejse er blot ét eksempel på, hvordan et krydstogt i Caribien kan se ud. Der er mange at vælge mellem, og både skib og rute kan variere meget afhængig af afrejsedato. Find inspiration i vores rejseforslag, og tag en snak med en rejsekonsulent om dine muligheder.

Vi gør dine rejsedrømme til virkelighed

Send os dine ønsker til rejsen, så skræddersyer vi et rejseforslag til dig - helt uforpligtende.

staff-dk.png

Udvalgte højdepunkter

AdobeStock_94431259.jpeg
CO2-neutrale rejser

Der er mange gode miljø-projekter, som vi gerne vil støtte. Men effekten bliver ganske enkelt større, ved at vi vælger at fokusere på ét projekt. Når du rejser med MyPlanet kompenserer vi derfor for dit CO2-udslip i forbindelse med rejsen ved at støtte projektet ”Jacundá REDD+” i Brasilien. Projektet tilhører organisationen South Pole (www.southpole.com), som varetager en lang række bæredygtighedsprojekter verden over.

Projektet, vi støtter, ligger i den brasilianske stat Rondônia i Amazonas. Stedet er rigt på biodiversitet og hjem for hundredvis af dyre- og plantearter. Store dele af regnskoven i området er dog i fare, da bønder i årtier har ryddet skoven, for at gøre plads til landbrug. Desuden har levevilkårene og økonomien i mange året været trykket, og mange lokale samfund er meget sårbare. Projektet "Jacundá REDD+" giver de lokale mulighed for at få en indkomst ved at opbygge en forsyningskæde for lokale produkter, der ikke er relateret til tømmer. Det kunne for eksempel være gummi, acai og paranødder. Projektets mål er desuden at beskytte 35.000 hektar regnskov fra fældning samt at etablere yderligere 95.000 hektar beskyttet skov. Der afholdes også workshops for lokale kvinder og unge med fokus på sundhed, biodiversitet og lederskab. Dette skal ruste disse ellers meget udsatte befolkningsgrupper bedre til fremtiden.

Det ikke kun socialt, projektet bidrager positivt til en bæredygtig udvikling. Samlet set bidrager projektet nemlig med en reduktion i CO2-udslippet på 140.290 ton per år. Vil du vide mere om projektet, kan du klikke her.

Når du rejser med MyPlanet, kompenserer vi for dit CO2-forbrug på rejsen ved at bidrage til projektet ”Jacundá REDD+”, og samlet set gør kompensationen en stor forskel, idet MyPlanet årligt bidrager til en fjerdedel af projektets CO2-reduktion.

Eksempler på CO2-udslip

En rejsende med MyPlanet udleder i gennemsnit 5 ton CO2 på sin rejse, hvilket udgør cirka en tredjedel af en danskers gennemsnitlige CO2 forbrug på et helt år. 

Her kan du se nogle eksempler på, hvor meget CO2 en typisk MyPlanet rejse udleder:

Australien - 24 dage - 2 indenrigsfly = 7,45 ton CO2
New Zealand - 24 dage = 7,4 ton CO2
USA - 20 dage - 1 indenrigsfly = 4,25 ton CO2
Canada - 17 dage - 1 indenrigsfly = 3,55 ton CO2
Sydafrika - 12 dage - 2 indenrigsfly = 4,15 ton CO2

Badeværelsetårn, Miami Beach, Florida, USA
Rejser til Miami

Strand, sol og feriestemning ved havet. Rejser til Miami byder på oplevelser for enhver smag.

 

For mange er Miami lig med sol, palmer og Floridas legendariske strande, der prydes af livredertårne i stærke farver. Der er altid et rigt folkeliv langs strandene, hvor hyggelige caféer lokker med kølige drink i det vidunderlige klima.

Designertøj, outlet og vintageshopping

Små butikker med alt fra designertøj og unikke smykker til bøger fylder sidegaderne til South Beach samt den charmerende bydel Coral Gables. Glem heller ikke de mange retro-fund i byens vintage-butikker eller outlet-centrene, hvor hotte designerbrands sælges med store besparelser.

Kunst og kultur i Miami

Kunst- og kulturinteresserede har også meget at glæde sig til i Miami. Oplev stemningen i Little Cuba, og nyd Vizcaya Museums flotte kunstsamling, der har til huse i en italiensk renæssancevilla fra 1916, som ligger midt i en flot, klassisk have. Byens mest berømte kulturelle seværdighed er dog de mange art deco-bygninger, der blev opført langs Ocean Drive mellem 1923 og 1943.

Udflugter fra Miami

Miami er et godt udgangspunkt for spændende udflugter. Kig efter alligatorer i Everglades National Park, og snorkel blandt farvestrålende koraller ved Key Largo. Svøm med delfiner, eller tag turen til Key West, der byder på smukke træhuse og en vidunderlig caribisk stemning på USA's sydspids.

Rullebane i parken. Universal Studios er en af Orlando berømte forlystelsesparker, Orlando, Florida
Rejser til Orlando

Orlando og nabobyen Kissimmee er perfekte til en familieferie fyldt med oplevelser for både store og små.

Forlystelsesparker for hele familien

Kom tæt på alverdens dyr i SeaWorld og Animal Kingdom. Hjælp Harry Potter på troldmandsskolen Hogwarts, og kast dig ud i Universals mange forlystelser. Børn i alle aldre vil også elske Disney World, mens de vilde rutsjebaner i Islands of Adventure og Fun Spot America garanterer sug i maven. Du kan sågar komme til ridderturnering i Medieval Times Dinner, flyve i zipline over levende alligatorer i Gatorland, og lære alt om chokolade i Kissimmees Chocolate Kingdom. Bagefter kan rejsestøvet vaskes af i Aquatica, der byder på dejlige laguner og vandrutsjebaner.

Outlet-shopping til gode priser

Både Orlando byder på shopping i absolut verdensklasse. Fra sjove specialbutikker til shoppingcentre som Mall at Millenia og Florida Mall. Prøv også de to Orlando Premium Outlets, hvor kendte mærkevarer sælges til stærkt nedsatte priser.

Golf og udflugter fra Orlando

Floridas strande og Kennedy Space Centre er kun en kort køretur væk. Du kan også svømme med vilde søkøer i Crystal River, og besøge USA's ældste by San Augustine. Eller prøv kræfter med de utallige golfbaner designet af spillets store legender.

Hotel eller poolvilla

Kissimmee er det oplagte udgangspunkt for oplevelser i Orlando og den centrale Florida. Her er du tæt på Orlandos mange forlystelser og både Floridas øst- og vestkyst er inden for overskuelig afstand. I Kissimmee kan du vælge at bo i en dejlig poolvilla eller nyde nogle dage på et af de mange gode hoteller i området.

Kort

Rejsen dag for dag

Kombinér smukke caribiske øer, god mad og sjove aktiviteter ombord på et af verdens største krydstogtskibe med forlystelser og shopping i Florida.

Dag 1: Ankomst Orlando

Fra Danmark flyver du til Orlando i Florida, hvor du lander samme dag på grund af tidsforskellen. Vel fremme tjekker du ind på dit hotel, som ligger centralt i Orlando. Her bor du de følgende tre nætter. Resten af dagen kan du bruge til at slappe af efter rejsen, eller du kan allerede nu begynde at udforske området omkring hoteller.

Dag 2-3: Orlando

Du har to hele dage til at opleve noget af alt det, Orlando og omegn har at tilbyde. Det meste oplagte at besøge i Orlando er nogle af de mange forlystelsesparker som Disney World og Animal Kingdom. Her kan du let få et par dage til at gå med de mange forlystelser. Er forlystelsesparkerne ikke noget for dig, ligger Floridas strande og Kennedy Space Center kun en kort køretur væk. Du kan også svømme med vilde søkøer i Crystal River, eller besøg USA’s ældste by San Augustine. Spiller du golf, kan du prøve kræfter med nogle af Floridas mange gode golfbaner. Mange baner er designet af nogle af de største navne inden for golfens verden. Shopping i Orlando skal naturligvis også nævnes, og du kan gøre nogle rigtig gode fund i byens mange outlet shoppingcentre.

Dag 4: Orlando og krydstogt i det østlige Caribien

I dag er det tid til at køre de cirka tre timer fra Orlando til Miami, hvor krydstogtskibet venter. Her kan du gå ombord på et af verdens største krydstogtskibe, som skal sejle dig rundt i det østlige Caribien i syv dage. Symphony of the Seas er et af verdens største krydstogtskibe og tilhører rederiet Royal Caribbean Cruise Line. Ombord tilbydes du en lang række aktiviteter, fantastisk mad, underholdning i verdensklasse og afslapning i rolige omgivelser. Alt sammen krydret med spændende caribiske stop undervejs.

Skibet lægger fra kaj kl. 16.30. Men indtjekningen starter oftest cirka kl. 13.00, da der er mange som skal ombord, inden skibet forlader kajen.

Dag 5: Nassau, Bahamas

I dag venter Nassau på Bahamas. Du ankommer allerede kl. 7.00 om morgenen, og du har frem til kl. 14.30 til at se dig om i byen. Nassau er en by med en blanding af international glamour og afslappet tropisk ferieparadis, hvilket giver byen en helt særlig stemning. Byen blev en britisk koloni i 1718, og det britiske islet er tydeligt. Men det er blandingen af kolonitidsstil og vestafrikanske indflydelse, som gør Bahamas så speciel. Tag ud og udforsk den smukke ø, eller gå en tur i byen, og nyd den caribiske varme.

Dag 6: Til havs

I dag tilbringer du dagen ombord på skibet, mens kursen sættes mod Charlotte Amalie på St. Thomas. Du får mulighed for at slappe af ved poolen, shoppe, eller prøve nogle af de mange sjove aktiviteter, der findes ombord på skibet.

Dag 7: Charlotte Amalie, St. Thomas

Den idylliske ø St. Thomas, som er en tidligere dansk koloni, er krydstogtets næste stop. Du ankommer kl. 10.00 om formiddagen. St. Thomas er kendt for sine fine strande og krystalklare vand, men denne caribiske ø er også kendt for sin toldfri shopping. Køb alt fra smykker, alkohol og porselæn til krystal. Skibet sejler videre kl. 19.00 om aftenen.

Dag 8: Philipsburg, St. Maarten

God morgen st. Maarten. Du ankommer kl. 8.00 om morgenen til denne caribiske ø, som faktisk styres af to forskellige lande. Men på trods af at øen er delt i to, lever beboerne sammen i fred og ro. Den hollandske hovedstad Philipsburg har smukke brostensbelagte gader og et fantastisk udvalg af eksklusive butikker. Ganske enkelt et shoppeparadis! Du har frem til kl. 17.00 i Philipsburg, inden skibet lægger fra kaj.

Dag 9-10: Til havs

To hele dage til havs venter, og du har god tid til at udnytte alt det, som dette enorme skib har at tilbyde. Nogle af højdepunkterne er:

Zip Line ni etager over dækket
Spektakulært vandshow med lys og musik i AquaTheater
Broadwayshowet HAIRSPRAY! - inkluderet
Fantastisk underholdning - inkluderet
Vitality SPA og stort fitnesscenter
Isshow og skøjtebane

Dag 11: Miami

Krydstogtet er ovre, når du ankommer til Miami kl. 6.15 om morgenen. Du har to nætter i solrige Miami blandt palmer, legendariske strande og art deco-arketiktur. Her mødes amerikansk, latinamerikansk og caribisk stemning i en skøn blanding, som viser sig både i maden og musikken. Du kommer ikke til at kede dig i Miami. Shoppemulighederne er også uovertrufne, uanset om det er mærkevarer eller outlet-fund, du er ude efter.

Dag 12: Miami

For mange er Miami lig med sol, palmer og Floridas legendariske strande flankeret af farverige livreddertårne. Små butikker med designertøj, smykker og bøger sælges i sidegaderne til South Beach og den charmerende bydel Coral Gables. Miami er også et godt udgangspunkt for udflugter rundt i denne del af Florida. Så med en hel dag til rådighed har du masser af valgmuligheder. Kig efter alligatorer i Everglades National Park, svøm med delfiner eller snorkel blandt farverige koraller ved Key largo. Du kan også opleve ægte caribisk stemning og besøge Hemingways hus i Key West.

Vil du blive længere i Miami, fortsætte til andre dele af Florida eller eventuelt gøre stop i New York på vej hjem? Snak med en rejsekonsulent for at forlænge din rejse.

Dag 13: Afrejse Miami

Afhængig af hvornår dit fly afgår, kan du måske nå at udforske endnu mere af Miami her til formiddag. Måske bliver det sol og en dukkert på Miami Beach eller en sidste shoppetur, inden turen går hjemad mod Danmark.

Dag 14: Ankomst til Danmark

Du lander i Danmark igen efter to oplevelsesrige uger fyldt med sol, varme og caribiske toner.

Vis alle dage

Priseksempel

14 dage fra kr. 16.900

Pris pr. person ved 2 voksne

Kundernes oplevelser

Se hvad vores kunder synes om os i deres anmeldelser på Truspilot.

Relevante udflugter på rejsen

Disse udflugter kunne også være interessante for dig at søge inspiration i.
USA - Florida - Orlando - Universal - 1.jpg

Universal Studios Orlando

En fantastisk dag med vilde forlystelser og et fascinerende kig bag kulisserne i filmens magiske verden.
 

2 dage fra kr. 2.180

disney-world-secrets1215_0

Disney World i Orlando

Oplev Disneys fire meget forskellige forlystelsesparker i Orlando, som også byder på oplevelser for voksne.

2 dage fra kr. 2.180

USA - Florida - Orlando - Kennedy Space Center - 4.jpg

Kennedy Space Center i Florida

Besøg Kennedy Space Center, og få et fascinerende indblik i NASA og amerikansk rumfart.

1 dag fra kr. 390

USA - Florida - Everglades - Alligator - 4.jpg

Dagstur til Everglades fra Miami

Udforsk sumpområderne i Everglades National Park i airboat, og kom tæt på de fascinerende alligatorer.

1 dag fra kr. 340

USA - Florida - Miami - Skyline - 2.jpg

Miami hop-on hop-off busser

Oplev det bedste af Miami med hop-on hop-off busserne, der stopper ved alle byens spændende seværdigheder.

48 timer fra kr. 325

USA - Florida - Miami.jpg

Guidet byrundtur og sejltur i Miami

Udforsk multikulturelle Miami med en lokalkendt guide, og oplev byen fra søsiden på en smuk sejltur.

5 timer fra kr. 415

Flere rejseforslag

Disse rejseforslag kunne også være interessante for dig at søge inspiration i. Alle vores forslag kan tilpasses dine ønsker, så du får præcis den rute, den varighed og de oplevelser, som du drømmer om.
usa-florida-boern4

Den store Florida rejse i bil

 • To uger med egen bil
 • Skøn familieferie
 • Masser af sol og strand

17 dage fra kr. 10.600

pool-beach-at-the-don-cesar-hotel

Krydstogt for par i Caribien og St. Pete Beach

 • Krydstogt i kahyt med balkon
 • Strandhotel i St. Pete Beach
 • Paradisøer i Caribien
   

15 dage fra kr. 23.700

USA - camper

Florida i motorhome

 • Natur, strand og nationalparker
 • Masser af sol og sjov for familien
 • Bestem selv ruten i autocamper

16 dage fra kr. 6.500

rsz_usa_-_florida_-_fort_myers

Familieferie i Fort Myers

 • Hyggeligt mindre strandhotel
 • En af USA's bedste strande
 • Gode udflugtsmuligheder

9 dage fra kr. 7.800

USA - Wyoming - Yellowstone - Bjorn - 1

Oplev USA's dyreliv

 • Delfiner og søløver i Monterey
 • Bjørne og bisoner i Yellowstone
 • Søkøer og alligatorer i Florida

16 dage fra kr. 16.900

florida i poolvilla

Florida i poolvilla

 • Perfekt for familier og vennepar
 • Bo i egen villa med privat pool
 • Vælg selv, hvor i Florida du gerne vil bo

9 dage fra kr. 7.200

North American Vacation Homes - USA - Florida - Fort Myers - udefra 2

Poolvilla ved Fort Myers og Sanibel

 • Egen villa med pool
 • Skønne strande
 • Masser af aktiviteter

9 dage fra kr. 8.500

USA - Florida - Orlando - rutchebane.jpeg

Familieferie i Orlando og Kissimmee

 • Orlandos forlystelsesparker
 • Perfekt familieferie
 • Fantastisk outlet shopping

9 dage fra kr. 7.300

RCCL-oasis_aerial064-jpg

Krydstogt i Caribien via New York og Miami

 • Kultur og shopping i New York
 • Sol og strand i Caribien
 • Udsøgt mad og drikke ombord
   

14 dage fra kr. 17.700

Miami-sunset

Florida og New York

 • Sightseeing i New York
 • Nyd sol, sand og vand i Miami
 • Mød krokodiller i Everglades
   

10 dage fra kr. 8.800

beach_playa_del_carmen_589750286_0

Florida og Mexico

 • Floridas højdepunkter i bil
 • All inklusive og shopping i Mexico
 • Maya-ruiner og mexicansk kultur
   

14 dage fra kr. 13.800

Marina Naples Bay Resort - Naples florida

Lej lejligheder og huse i USA & Canada

 • Huse med pool i Florida 
 • Storbylejligheder i hele USA
 • Perfekt for storfamilier

8 dage fra kr. 3.395

Miami-sunset

Familieferie i Miami

 • Legendarisk strandliv
 • Shopping i verdensklasse
 • God tid til afslapning
   

9 dage fra kr. 7.600

florida-Fort-Lauderdale.jpg

Familieferie i Fort Lauderdale

 • En flot og bred badestrand
 • God tid til afslapning
 • Mange udflugtsmuligheder

9 dage fra kr. 9.500

USA - Florida - Miami Beach - Lifeguard - 1.jpg

Det bedste af Florida i bil

 • Floridas højdepunkter
 • Sol, strand og forlystelsesparker
 • 100% frihed i egen bil

11 dage fra kr. 8.200

USA - Louisiana - New Orleans - French Quarter - 1

New Orleans og badeferie i Florida

 • USA’s sydstater og solrige Florida
 • Smukke naturområder
 • Frihed med egen bil

12 dage fra kr. 16.700

Vi gør dine rejsedrømme til virkelighed

Send os dine ønsker til rejsen, så skræddersyer vi et rejseforslag til dig - helt uforpligtende.

staff-dk.png