beach_playa_del_carmen_589750286_0

Florida og Mexico

Sæt dig bag rettet, og udforsk Floridas mange spændende seværdigheder, inden smukke strande, turkisblåt vand og maya-kultur venter i Mexico.

 

Vores passionerede rejseeksperter har designet dette rejseforslag til inspiration.

 

Du bestemmer afrejsedato, antal dage og indhold. Dette er et eksempel på, hvordan en rejse kan se ud.

14 dage fra kr. 13.800

Pris pr. person ved 2 voksne

Når du sender en forespørgsel, kontakter vi dig på SMS, e-mail eller telefon til en indledende snak om din rejse.

*Feltet skal udfyldes

Florida, der er kendt som Solskinsstaten, er fyldt med oplevelser, og afstandene er forholdsvis korte. Så det er det perfekte sted for en rundrejse i bil. Denne rejse begynder i Orlandos jungle af forlystelser og attraktioner. Herfra kører du sydpå mod Fort Myers, hvis strande indbyder til afslapning i solen. Turen tager dig gennem Everglades sumpe, hvor alligatorerne holder til, og videre mod Miamis art-deco arkitektur, fantastiske shoppemuligheder og smukke strande.

Fra Florida flyver du mod vest, hvor Mexicos strande venter. Du lander i Cancun og bliver kørt til Hotel RIU Yucatán, hvor du skal tilbringe de kommende fem dage. Hotellet ligger lige ned til en smuk hvid sandstrand, som lokker med sit klare turkisblå vand. Der er all inklusive på hotellet, og der tilbydes et væld af aktiviteter, som sikrer dig dage fyldt med sjove oplevelser. Trænger du en anden type af oplevelser, er du ikke langt fra de spektakulære maya-ruiner Tulum og Chichén Itza. En helt anden og anderledes oplevelse er en snorkletur i en cenote, der er et stort ferskvandshul, som giver adgang til underjordiske floder. Hotellet ligger desuden i gåafstand fra Playa del Carmen, som byder på skønne strande, et levende natteliv og shopping i massevis.

Rejsen her indeholder en skøn blanding af både kultur, aktiviteter og afslapning og egner sig godt til både par og familier.

Vi gør dine rejsedrømme til virkelighed

Send os dine ønsker til rejsen, så skræddersyer vi et rejseforslag til dig - helt uforpligtende.

staff-dk.png

Udvalgte højdepunkter

AdobeStock_94431259.jpeg
CO2-neutrale rejser

Der er mange gode miljø-projekter, som vi gerne vil støtte. Men effekten bliver ganske enkelt større, ved at vi vælger at fokusere på ét projekt. Når du rejser med MyPlanet kompenserer vi derfor for dit CO2-udslip i forbindelse med rejsen ved at støtte projektet ”Jacundá REDD+” i Brasilien. Projektet tilhører organisationen South Pole (www.southpole.com), som varetager en lang række bæredygtighedsprojekter verden over.

Projektet, vi støtter, ligger i den brasilianske stat Rondônia i Amazonas. Stedet er rigt på biodiversitet og hjem for hundredvis af dyre- og plantearter. Store dele af regnskoven i området er dog i fare, da bønder i årtier har ryddet skoven, for at gøre plads til landbrug. Desuden har levevilkårene og økonomien i mange året været trykket, og mange lokale samfund er meget sårbare. Projektet "Jacundá REDD+" giver de lokale mulighed for at få en indkomst ved at opbygge en forsyningskæde for lokale produkter, der ikke er relateret til tømmer. Det kunne for eksempel være gummi, acai og paranødder. Projektets mål er desuden at beskytte 35.000 hektar regnskov fra fældning samt at etablere yderligere 95.000 hektar beskyttet skov. Der afholdes også workshops for lokale kvinder og unge med fokus på sundhed, biodiversitet og lederskab. Dette skal ruste disse ellers meget udsatte befolkningsgrupper bedre til fremtiden.

Det ikke kun socialt, projektet bidrager positivt til en bæredygtig udvikling. Samlet set bidrager projektet nemlig med en reduktion i CO2-udslippet på 140.290 ton per år. Vil du vide mere om projektet, kan du klikke her.

Når du rejser med MyPlanet, kompenserer vi for dit CO2-forbrug på rejsen ved at bidrage til projektet ”Jacundá REDD+”, og samlet set gør kompensationen en stor forskel, idet MyPlanet årligt bidrager til en fjerdedel af projektets CO2-reduktion.

Eksempler på CO2-udslip

En rejsende med MyPlanet udleder i gennemsnit 5 ton CO2 på sin rejse, hvilket udgør cirka en tredjedel af en danskers gennemsnitlige CO2 forbrug på et helt år. 

Her kan du se nogle eksempler på, hvor meget CO2 en typisk MyPlanet rejse udleder:

Australien - 24 dage - 2 indenrigsfly = 7,45 ton CO2
New Zealand - 24 dage = 7,4 ton CO2
USA - 20 dage - 1 indenrigsfly = 4,25 ton CO2
Canada - 17 dage - 1 indenrigsfly = 3,55 ton CO2
Sydafrika - 12 dage - 2 indenrigsfly = 4,15 ton CO2

Fort Myers Beach Pier, Florida, USA
Rejser til Fort Myers

Rejser til Fort Myers byder på badeferie og et væld af udflugtsmuligheder.

 

Fort Myers er det perfekte udgangspunkt for en skøn ferie for både familien, der leder efter sol, strand og børnevenlige oplevelser, eller parret, der gerne vil nyde en romantisk badeferie med mulighed for shopping og gode restaurantbesøg.

Thomas Edisons hus

Gå en tur langs McGregor Boulevard, der flankeres af omkring 2.000 palmer, som kom til på initiativ fra opfinderen af glødepæren, Thomas Edison. Besøg også hans vinterbolig, som han byggede i Fort Myers i 1885. Huset og hans laboratorium står i dag, som var han netop gået ud af døren.

Sanibel og Captiva Isalands

Øen Sanibel ligger ud for Fort Myers kyst og byder på nogle af USA's absolut bedste strande. Lej en cykel, og oplev strandene og øens mangrove, som er hjem for både fugle, fisk, delfiner, alligatorer, søkøer og pelikaner. Du kan opleve det rige dyreliv på helt tæt hold i J.N. "Ding" Darling National Wildlife Refuge. Læg også vejen forbi den mindre ø Captiva, hvor atmosfæren er afslappet og indbyder til nogle hyggelige timer på stranden eller en pause på en af de mange cafeer.

Gode udflugtsmuligheder fra Fort Myers

Tag for eksempel på en udflugt til Everglades National Park, hvor du kan kigge efter alligatorer og fugleliv. Eller kom tæt på alverdens havdyr i Sarasotas Mote Marine Aquarium. Kulturinteresserede kan glæde sig til Dali Museet i St. Petersburg og The Ringling Museum of Art i Sarasota. På Gamble Plantation kommer du derimod tæt på historien fra plantagetiden, mens forlystelsesparken Busch Garden i Tampa byder på masser af sus i maven.

Badeværelsetårn, Miami Beach, Florida, USA
Rejser til Miami

Strand, sol og feriestemning ved havet. Rejser til Miami byder på oplevelser for enhver smag.

 

For mange er Miami lig med sol, palmer og Floridas legendariske strande, der prydes af livredertårne i stærke farver. Der er altid et rigt folkeliv langs strandene, hvor hyggelige caféer lokker med kølige drink i det vidunderlige klima.

Designertøj, outlet og vintageshopping

Små butikker med alt fra designertøj og unikke smykker til bøger fylder sidegaderne til South Beach samt den charmerende bydel Coral Gables. Glem heller ikke de mange retro-fund i byens vintage-butikker eller outlet-centrene, hvor hotte designerbrands sælges med store besparelser.

Kunst og kultur i Miami

Kunst- og kulturinteresserede har også meget at glæde sig til i Miami. Oplev stemningen i Little Cuba, og nyd Vizcaya Museums flotte kunstsamling, der har til huse i en italiensk renæssancevilla fra 1916, som ligger midt i en flot, klassisk have. Byens mest berømte kulturelle seværdighed er dog de mange art deco-bygninger, der blev opført langs Ocean Drive mellem 1923 og 1943.

Udflugter fra Miami

Miami er et godt udgangspunkt for spændende udflugter. Kig efter alligatorer i Everglades National Park, og snorkel blandt farvestrålende koraller ved Key Largo. Svøm med delfiner, eller tag turen til Key West, der byder på smukke træhuse og en vidunderlig caribisk stemning på USA's sydspids.

Kort

Rejsen dag for dag

Sæt dig bag rettet, og udforsk Floridas mange spændende seværdigheder, inden smukke strande, turkisblåt vand og maya-kultur venter i Mexico.

Dag 1: Ankomst til Orlando

Du lander i Orlando i Florida om eftermiddagen eller aftenen, og her står din lejebil klar til dig. Fra lufthavnen kører du til hotellet, hvor du skal bo de kommende tre dage.

Dag 2-3: Orlando

Nyd dagene i Orlando, som er hjem for et væld af forlystelsesparker. Inden Disney World åbnede dørene for første gang i 1971, var Orlando blot en almindelige amerikansk by. Men siden da er Orlando blevet en populær destination for især børnefamilier og legesyge voksne, der kommer for at blotre sig i de mange forlystelsesparker, der er kommet til siden. Vælg et par parker ud, og nyd de mange sjove aktiviteter i for eksempel Disney World, Universal Studios og vandlandet Aquatica.

Dag 4-5: Fort Myers

I dag forlader du Orlando og sætter kurs mod Fort Myers på Floridas østkyst. Her har du to dage til at slappe af og nyde de skønne strande og den gode mad. Foruden forkælelse og afslapning er der mange interessante seværdigheder i og omkring Fort Myers. Gå for eksempel en tur langs McGregor Boulevard, der flankeres af omkring 2.000 palmer, som kom til på initiativ fra opfinderen af glødepæren, Thomas Edison. Han havde sin vinterbolig og laboratorium i Fort Myers, og det er muligt at besøge huset fra 1885, der stadig står, som var han lige gået ud af døren. Ud for Fort Myers’ kyst ligger øen Sanibel, som byder på nogle af USA's absolut bedste strande. Lej en cykel, og oplev strandene og mangroven, som er hjem for både fugle, fisk, delfiner, alligatorer, søkøer og pelikaner. Eller kom helt tæt på dyrene under et besøg på J.N. "Ding" Darling National Wildlife Refuge.

Dag 6: Fort Myers – Everglades – Miami

Turen går videre mod sydøst med kurs mod Miami. Gør stop i Everglades National Park på vejen. Everglades er et fascinerende vådområde, som byder på et rigt dyreliv og utallige fuglearter. Dagens køretur slutter ved dit hotel i South Beach i Miami. Benyt resten af dagen til at orientere dig i området, hvor du støder på smukke art-deco-bygninger og flere gode restauranter, hvor du kan nyde en lækker middag i den lune aftenluft.

Dag 7: Miami

Nyd dagen i Miami, hvor tiden nemt går med bare at suge solens varme stråler til sig på stranden. Men vi anbefaler, at du også tager dig tid til at udforske Miami, som byder på masser af oplevelser. Du kan smage mad fra hele verden på byens restauranter, nyde stemningen i det særprægede område Coral Gables eller cubanske Little Havana. Eller hvad med en tur til Bayside Market Place, hvor du finder et enormt udvalg af butikker og andre aktiviteter? Shoppingmulighederne i Miami er desuden fantastiske, og mærkevare- og specialbutikker ligger side om side.

Dag 8: Miami – Cancun – Playa del Carmen

I dag tager du afsked med Florida og flyver til Mexico, hvor en helt anden kultur og nye oplevelser venter. Du flyver til Cancun på Yucatán-halvøen, hvor du bliver hentet i lufthavnen og kørt til Hotel RIU Yucatán, hvor du skal tilbringe de kommende fem dage. Du har all inclusive på hotellet, så nyd den gode mad på hotellets restauranter og måske en piña colada ved solnedgang med udsigt til stranden og havet.

Dag 9-12: Playa del Carmen

De næste fem dage byder på sol, strand og spændende kultur ved Playa del Carmen i Mexico. Dagene går med vandsportsaktiviteter som kajakture, windsurfing og snorkling ved det imponerende rev udfor kysten. I pauserne kan du nyde nogle gode måltider på hotellets restauranter, som byder på både asiatisk, mexicansk og italiensk mad. Børnene bliver der også sørget godt for, og de kan se frem til både en sjov børnepool og børneklub. Om aftenen er der underholdning for alle aldre. Men søger du et mere livligt natteliv, så må du ind til Playa del Carmen, hvor der er barer og caféer i massevis. Playa del Carmen er desuden kendt for at have en af de skønneste strande i Mexico. Søger du oplevelser af mere kulturel karakter, kan du tage en dagstur til maya-ruinerne Tulum og Chichén Itza efterfulgt af en snorkletur i en af områdets cenoter, som er en ferskvandshul der fører til underjordiske floder. En helt særlig oplevelse.

Dag 13: Afrejse fra Playa del Carmen/Cancun

Nyd de sidste timer i varmen og alle hotellets skønne faciliteter, inden du bliver kørt til Cancun, hvor flyet mod Danmark venter.

Dag 14: Ankomst till Danmark

I dag lander du i Danmark efter en ferie fyldt med fantastiske oplevelser i både Florida og Mexio.

Vis alle dage

Priseksempel

14 dage fra kr. 13.800

Pris pr. person ved 2 voksne

Kundernes oplevelser

Se hvad vores kunder synes om os i deres anmeldelser på Truspilot.

Relevante udflugter på rejsen

Disse udflugter kunne også være interessante for dig at søge inspiration i.
USA - Florida - Orlando - Universal - 1.jpg

Universal Studios Orlando

En fantastisk dag med vilde forlystelser og et fascinerende kig bag kulisserne i filmens magiske verden.
 

2 dage fra kr. 2.180

USA - Florida - Miami Beach - 2_1

Miami hop-on hop-off bus og sejltur

Udforsk Miamis seværdigheder med hop-on hop-off busserne, og oplev byen fra søsiden på en smuk sejltur.

48 timer fra kr. 455

USA - Florida - Orlando - Kennedy Space Center - 4.jpg

Kennedy Space Center i Florida

Besøg Kennedy Space Center, og få et fascinerende indblik i NASA og amerikansk rumfart.

1 dag fra kr. 390

USA - Florida - Miami.jpg

Guidet byrundtur og sejltur i Miami

Udforsk multikulturelle Miami med en lokalkendt guide, og oplev byen fra søsiden på en smuk sejltur.

5 timer fra kr. 415

disney-world-secrets1215_0

Disney World i Orlando

Oplev Disneys fire meget forskellige forlystelsesparker i Orlando, som også byder på oplevelser for voksne.

2 dage fra kr. 2.180

USA - Florida - Everglades - Alligator - 4.jpg

Dagstur til Everglades fra Miami

Udforsk sumpområderne i Everglades National Park i airboat, og kom tæt på de fascinerende alligatorer.

1 dag fra kr. 340

Flere rejseforslag

Disse rejseforslag kunne også være interessante for dig at søge inspiration i. Alle vores forslag kan tilpasses dine ønsker, så du får præcis den rute, den varighed og de oplevelser, som du drømmer om.
usa-florida-boern4

Den store Florida rejse i bil

 • To uger med egen bil
 • Skøn familieferie
 • Masser af sol og strand

17 dage fra kr. 10.600

usa-florida-fort lauderdale

Krydstogt i Caribien og Florida

 • Forlystelsesparker i Orlando
 • Krydstogt i Caribien
 • Shopping i Miami

14 dage fra kr. 16.900

pool-beach-at-the-don-cesar-hotel

Krydstogt for par i Caribien og St. Pete Beach

 • Krydstogt i kahyt med balkon
 • Strandhotel i St. Pete Beach
 • Paradisøer i Caribien
   

15 dage fra kr. 23.700

USA - camper

Florida i motorhome

 • Natur, strand og nationalparker
 • Masser af sol og sjov for familien
 • Bestem selv ruten i autocamper

16 dage fra kr. 6.500

rsz_usa_-_florida_-_fort_myers

Familieferie i Fort Myers

 • Hyggeligt mindre strandhotel
 • En af USA's bedste strande
 • Gode udflugtsmuligheder

9 dage fra kr. 7.800

USA - Wyoming - Yellowstone - Bjorn - 1

Oplev USA's dyreliv

 • Delfiner og søløver i Monterey
 • Bjørne og bisoner i Yellowstone
 • Søkøer og alligatorer i Florida

16 dage fra kr. 16.900

florida i poolvilla

Florida i poolvilla

 • Perfekt for familier og vennepar
 • Bo i egen villa med privat pool
 • Vælg selv, hvor i Florida du gerne vil bo

9 dage fra kr. 7.200

North American Vacation Homes - USA - Florida - Fort Myers - udefra 2

Poolvilla ved Fort Myers og Sanibel

 • Egen villa med pool
 • Skønne strande
 • Masser af aktiviteter

9 dage fra kr. 8.500

USA - Florida - Orlando - rutchebane.jpeg

Familieferie i Orlando og Kissimmee

 • Orlandos forlystelsesparker
 • Perfekt familieferie
 • Fantastisk outlet shopping

9 dage fra kr. 7.300

RCCL-oasis_aerial064-jpg

Krydstogt i Caribien via New York og Miami

 • Kultur og shopping i New York
 • Sol og strand i Caribien
 • Udsøgt mad og drikke ombord
   

14 dage fra kr. 17.700

Miami-sunset

Florida og New York

 • Sightseeing i New York
 • Nyd sol, sand og vand i Miami
 • Mød krokodiller i Everglades
   

10 dage fra kr. 8.800

Marina Naples Bay Resort - Naples florida

Lej lejligheder og huse i USA & Canada

 • Huse med pool i Florida 
 • Storbylejligheder i hele USA
 • Perfekt for storfamilier

8 dage fra kr. 3.395

Miami-sunset

Familieferie i Miami

 • Legendarisk strandliv
 • Shopping i verdensklasse
 • God tid til afslapning
   

9 dage fra kr. 7.600

florida-Fort-Lauderdale.jpg

Familieferie i Fort Lauderdale

 • En flot og bred badestrand
 • God tid til afslapning
 • Mange udflugtsmuligheder

9 dage fra kr. 9.500

USA - Florida - Miami Beach - Lifeguard - 1.jpg

Det bedste af Florida i bil

 • Floridas højdepunkter
 • Sol, strand og forlystelsesparker
 • 100% frihed i egen bil

11 dage fra kr. 8.200

USA - Louisiana - New Orleans - French Quarter - 1

New Orleans og badeferie i Florida

 • USA’s sydstater og solrige Florida
 • Smukke naturområder
 • Frihed med egen bil

12 dage fra kr. 16.700

Vi gør dine rejsedrømme til virkelighed

Send os dine ønsker til rejsen, så skræddersyer vi et rejseforslag til dig - helt uforpligtende.

staff-dk.png