USA - nevada - las vegas (2).jpg

Det vestlige USA - The Grand Tour

Storslåede nationalparker, spændende storbyer og fantastiske strande venter på dette kør-selv eventyr i det sydvestlige USA.

 

Vores passionerede rejseeksperter har designet dette rejseforslag til inspiration.

 

Du bestemmer afrejsedato, antal dage og indhold. Dette er et eksempel på, hvordan en rejse kan se ud.

22 dage fra kr. 25.100

Pris pr. person ved 2 voksne

Når du sender en forespørgsel, kontakter vi dig på SMS, e-mail eller telefon til en indledende snak om din rejse.

*Feltet skal udfyldes

Denne rejse gennem det sydvestlige USA byder på alt fra pulserende storbyer og storslåede nationalparker til smukke køreture, små vinområder og eksklusive strande. Turen starter i filmbyen Los Angeles, hvor du har mulighed for at køre forbi stjernernes hjem i Beverly Hills og komme bag kulisserne i filmens verden i Universal Studios. Herefter fortsætter eventyret gennem nogle af USA’s flotteste nationalparker såsom Grand Canyon, Bryce Canyon, Death Valley og Yosemite. Tilbage ved Stillehavet udforskes San Francisco, inden turen går sydpå ad legendariske Highway 1, der snor sig langs den smukke Stillehavskyst. På vejen har du god tid til at opleve de mange småbyer, vinområder og dramatiske natur. Du kan også tage på hvalsafari i Monterey, dyppe tæerne under svajende palmer i Santa Barbara, og smage på danske specialiteter i Solvang, inden rejsen slutter tilbage i Los Angeles. 

Udvalgte højdepunkter

AdobeStock_94431259.jpeg
CO2-neutrale rejser

Der er mange gode miljø-projekter, som vi gerne vil støtte. Men effekten bliver ganske enkelt større, ved at vi vælger at fokusere på ét projekt. Når du rejser med MyPlanet kompenserer vi derfor for dit CO2-udslip i forbindelse med rejsen ved at støtte projektet ”Jacundá REDD+” i Brasilien. Projektet tilhører organisationen South Pole (www.southpole.com), som varetager en lang række bæredygtighedsprojekter verden over.

Projektet, vi støtter, ligger i den brasilianske stat Rondônia i Amazonas. Stedet er rigt på biodiversitet og hjem for hundredvis af dyre- og plantearter. Store dele af regnskoven i området er dog i fare, da bønder i årtier har ryddet skoven, for at gøre plads til landbrug. Desuden har levevilkårene og økonomien i mange året været trykket, og mange lokale samfund er meget sårbare. Projektet "Jacundá REDD+" giver de lokale mulighed for at få en indkomst ved at opbygge en forsyningskæde for lokale produkter, der ikke er relateret til tømmer. Det kunne for eksempel være gummi, acai og paranødder. Projektets mål er desuden at beskytte 35.000 hektar regnskov fra fældning samt at etablere yderligere 95.000 hektar beskyttet skov. Der afholdes også workshops for lokale kvinder og unge med fokus på sundhed, biodiversitet og lederskab. Dette skal ruste disse ellers meget udsatte befolkningsgrupper bedre til fremtiden.

Det ikke kun socialt, projektet bidrager positivt til en bæredygtig udvikling. Samlet set bidrager projektet nemlig med en reduktion i CO2-udslippet på 140.290 ton per år. Vil du vide mere om projektet, kan du klikke her.

Når du rejser med MyPlanet, kompenserer vi for dit CO2-forbrug på rejsen ved at bidrage til projektet ”Jacundá REDD+”, og samlet set gør kompensationen en stor forskel, idet MyPlanet årligt bidrager til en fjerdedel af projektets CO2-reduktion.

Eksempler på CO2-udslip

En rejsende med MyPlanet udleder i gennemsnit 5 ton CO2 på sin rejse, hvilket udgør cirka en tredjedel af en danskers gennemsnitlige CO2 forbrug på et helt år. 

Her kan du se nogle eksempler på, hvor meget CO2 en typisk MyPlanet rejse udleder:

Australien - 24 dage - 2 indenrigsfly = 7,45 ton CO2
New Zealand - 24 dage = 7,4 ton CO2
USA - 20 dage - 1 indenrigsfly = 4,25 ton CO2
Canada - 17 dage - 1 indenrigsfly = 3,55 ton CO2
Sydafrika - 12 dage - 2 indenrigsfly = 4,15 ton CO2

Yosemite fra Glacier point, rejser til det vestlige USA
Rejser til Yosemite National Park

Yosemite National Park ligger blot tre timers kørsel fra San Francisco og byder på en storslået verden med dramatiske bjerge, brusende vandfald, dybe skove og et rigt dyreliv.

Yosemite National Park

Et godt udgangspunkt for dit besøg i Yosemite National Park er Yosemite-dalen. Her findes flere gode overnatningsmuligheder samt nogle af parkens største seværdigheder. Deriblandt klippeformationerne El Capitan og Half Dome. Fra dalen fører et væld af vandrestier gennem parkens fantastiske natur. Du kan blandt andet vandre til den spejlblanke Mirror Lake eller Yosemite Fall. Det bedste overblik over Yosemite-dalen fås fra udsigtspunkterne Tunnel View og Glacier Point.

 

Yosemite National Park ligger i den østlige del af Tuolumne, Mariposa og Madera-amterne i den centrale del af Californien. Nationalparken dækker et område på 3.081 km² og strækker sig over de vestlige skråninger plus centrale dele af Sierra Nevada-bjergkæden. Highway 120 over Tioga-passet er en populær rute når du skal fra San Francisco til Las Vegas.

Fantastisk natur og spændende dyreliv

Tag dig god tid til at vandre gennem parken. Udforsk de dybe skove, lad dig imponere over de brusende vandfald, gå over blomstrende højsletter, og nyd udsigten til de rå klippevægge. Flere steder i parken kan du også opleve nogle af verdens største træer; de gigantiske sequoia-træer i Mariposa Grove. Dyrelivet er ligeledes særdeles rigt, og med lidt held kan du opleve både hjorte, prærieulve og sågar sortbjørne på din vej gennem parken.

Yosemite Valley i Yosemite National Park California USA

Planlægning af et besøg i Yosemite National Park

Yosemite National Park er en af USAs mest populære parker med mange besøgende, så planlægning er vigtig når du rejser til Yosemite National Park. Parken kan besøges hele året, men Tioga-passet er normalt lukket på grund af sne fra det sene efterår til det sene forår. Yosemite Valley er normalt åben året rundt.

 

Der er i Yosemite National Park 9 campingpladser du kan køre til plus nogle du kun kan vandre til. Nogle campingpladser i Yosemite kan bestilles i forvejen og andre er først-til-mølle.

 

5 områder i parken du bør overveje at besøge og opleve, når du rejser til Yosemite National Park: Yosemite Valley, Glacier Point, Wawona og Mariposa Grove, Tioga Road og Tuolumne Grove samt Tuolumne Meadows.

Fantastisk naturlig geologisk formation - Grand Canyon i Arizona, sydlige Rim, Det vestlige USA
Rejser til Grand Canyon

Fuldend rejsen til USA med et besøg ved kløfternes kløft: Grand Canyon.

 

Grand Canyon er USA’s nok mest storslåede naturfænomen, og mindst én gang i livet bør du unde dig selv at opleve denne imponerende kløft, der dramatisk skærer sig vej gennem noget af Nordamerikas vildeste natur.

 

Kløftens dimensioner siger det hele: 446 kilometer lang, op til 1,6 kilometer dyb og 15 km bred på det smalleste sted. Dermed kan Grand Canyon snildt måle sig med andre store attraktioner som for eksempel Yellowstone, Yosemite og Zion National Park.

Sæt god tid af til Grand Canyon

Grand Canyons størrelse taget i betragtning er det ikke underligt, at det tager tid at fatte kløftens udstrækning. Derfor anbefaler vi, at du afsætter mindst én fuld dag ved Grand Canyon. Dermed får du også mulighed for at opleve Grand Canyon ved solnedgang eller solopgang, hvor landskabets mange rødlige farver tager sig aller smukkest ud. Det er også her, at du vil kunne tage de smukkeste billeder af Grand Canyon.

Forbered dig inden turen ned i Grand Canyon

Det er muligt at vandre til bunden af Grand Canyon, men det tager tid og kræver forberedelse. Husk at medbringe rigeligt vand – også på kortere ture i landskabet.

Rejser til Bryce Canyon, Rejser til det vestlige USA
Rejser til Bryce Canyon

Bryce Canyon National Park er blandt USA’s helt store naturvidundere.

 

Bryce Canyon National Park er blandt USA’s helt store naturvidundere. Her har elementerne eroderet Paunsagunt-plateauet og skabt utallige spektakulære klippeformationer og spir i smukke, varme nuancer.

Masser af vandrestier i Bryce Canyon

Fra besøgscenteret kører busser rundt til parkens største seværdigheder. Den bedste måde at opleve Bryce Canyon er dog til fods. Så stå af bussen, og nyd udsigten fra de mange gode udsigtspunkter. Der er rig mulighed for at tage på nogle gode vandreture langs kløftens kant, men en vandretur gennem de spektakulære klippelandskaber i bunden af dalen er en mindst lige så stor oplevelse.

Oplev Bryce på cykel eller til hest

Du kan også vælge at leje cykler i parken, hvilket giver mulighed for at komme langt omkring. En anden mulighed er at udforske parken til hest eller på ryggen af et mulddyr. Det er en dejlig måde at komme rundt i parken på og langt mindre anstrængende end at vandre.

Golden Gate Bridge i San Francisco, USA
Rejser til San Francisco

San Francisco charmerer alle med sine stejle gader, hyggelige kvarterer og farvestrålende victorianske bygninger.

 

Du kan nemt komme rundt i San Francisco til fods. Men med de mange bakker kan det være fristende at hoppe på en af de smukke gamle sporvogne, der bumler gennem gaderne. En af dem kører blandt andet til den velkendte Lombard Street, der snor sig ned ad en stejl bakke midt i byen.

China Town og Fishermans Warf

For en lille smagsprøve på kinesisk kultur må du tage til China Town. Små, sjove butikker ligger side om side og tilbyder alt fra naturmedicin til kopier af diverse mærkevarer. Fortsætter du nordpå kommer du til Fisherman’s Wharf, hvor du passende kan nyde en god frokost på en af de mange fiskerestauranter. Det er også her du kan opleve søløverne, som dovent ligger og slapper af i solen.

Golden Gate Bridge og Alcatraz

San Francisco Bugten byder på to særlig interessante seværdigheder. Én af dem er San Franciscos vartegn nummer ét; Golden Gate Bridge. Du kan gå over broen og nyde den smukke udsigt til byen, eller du kan leje en cykel og køre hele vejen fra San Francisco til den hyggelige by Sausalito på den anden side af bugten.

 

Fra Golden Gate Bridge kan du blandt andet se helt til fængselsøen Alcatraz, hvor nogle af USA’s værste kriminelle holdt til fra 1934 til 1963. Det er muligt at besøge fængslet, som i dag er et museum. Her kan du lære om hverdagen i fælgslet og hører historierne om de kreative flugtforsøg, der har været forsøgt gennem tiderne.

Kort

Rejsen dag for dag

Storslåede nationalparker, spændende storbyer og fantastiske strande venter på dette kør-selv eventyr i det sydvestlige USA.

Dag 1: Afrejse fra Danmark

Fra Danmark flyver du vestpå mod Los Angeles, hvor du ankommer samme dag grundet tidsforskellen. Vel fremme afhenter du din lejebil, hvorefter du kører til dit centralt beliggende hotel. Resten af dagen er fri til at slappe af ovenpå flyrejsen og få de første indtryk af den fantastiske storby.

Dag 2-3: Los Angeles

Du har to hele dage til at udforske Los Angeles på egen hånd. Kør forbi stjernernes hjem i Beverly Hills, eller luft kreditkortet side om side med de kendte på Rodeo Drive. Du kunne også lægge vejen fobi Disneylands magiske univers, eller komme bag kulisserne i filmens verden i Universal Studios, som også byder på sjove forlystelser for både store og små. Helt andre oplevelser venter i de solbeskinnede strandforstæder Santa Monica og Venice Beach, der summer af liv fra morgen til aften.

Dag 4: Los Angeles – Lake Havasu

Fra Los Angeles går turen videre mod Lake Havasu City, som ligger ved Colorado-floden. Der er mange muligheder i og omkring Lake Havasu. Men byen er uden tvivl bedst kendt for en helt speciel bro, London Bridge, der blev hentet hertil fra England sten for sten. Rygterne siger, at den amerikanske rigmand, der købte broen, troede, at han havde købt Londons Tower Bridge i stedet for. Så overraskelsen må have været stor, da den genopbyggede bro stod færdig. Langs vandkanten finder du både barer og restauranter, hvor du med fordel kan nyde et lækkert måltid mad.

Distance: ca. 460 km fra Los Angeles til Lake Havasu

Dag 5: Lake Havasu – Grand Canyon

Turen går i dag videre til et af turens helt store højdepunkter; Grand Canyon. Gennem årtusinder har Colorado-floden skåret sig gennem sandstensklipperne og skabt et storslået landskab i røde og orange nuancer. Det kan i høj grad anbefales at afslutte dagen med en gåtur langs kanten, mens du nyder udsigterne over kløften og floden, der snor sig mellem klippevæggene langt under dig.

Distance: ca. 400 km fra Lake Havasu til Grand Canyon

Dag 6: Grand Canyon

Hele dagen er til fri disposition i dette enestående naturområde. I dag er Grand Canyon optaget af UNESCO’s liste over verdens kulturarv, og det er svært at forestille sig, at de første spanske opdagelsesrejsende beskrev kløften som værdiløs. Grand Canyon er et spektakulært syn på alle tidspunkter af døgnet. Men særlig smuk er kløften ved solopgang og solnedgang, når solens bløde stråler får klipperne til at gløde. Med lidt held får du måske øje på en af de sjældne californiske kondorer, der med nød og næppe blev reddet fra kanten af udryddelse. Du kunne også lægge vejen forbi historiske Grand Canyon Village, inden det er tid til at finde det perfekte sted at nyde den fantastiske solnedgang.

Dag 7: Grand Canyon – Lake Powell

Eventyret fortsætter mod den lille by Page, som ligger nær grænsen til delstaten Utah. Her opdæmmes Colorado-floden af den store Glen Canyon-dæmning, der skaber reservoiret Lake Powell. Søen er USA’s næststørste, og det azurblå vand står i skærende kontrast til de omkringliggende røde og orange ørkenklipper. En af de bedste måder at se området på, er ved at tage en sejltur på søen, eller ved at køre over Glen Canyon Dam-broen til dæmningen, der har et godt informationscenter. Byen Page er desuden udgangspunkt for flere korte gåture. Eksempelvis til Horseshoe Bend, hvor Colorado-floden næsten slår knude på sig selv. Eller tag på en guidet tur med en indianerguide til Antelope Canyon, hvor vand og vind har forvandlet den smalle kløft til surrealistiske figurer.

Distance ca. 225 km fra Grand Canyon til Lake Powell

Dag 8: Lake Powell – Bryce Canyon

I dag venter endnu et af det vestlige USA’s helt store naturvidundere; Bryce Canyon. Undervejs passerer du byen Kanab, hvor der gennem tiderne er optaget adskillige westernfilm. Allerede på vejen mod Bryce Canyon får du en forsmag på områdets unikke klippeformationer. Men det kan umuligt forberede dig på det syn, der venter dig, når du første gang kigger ud over kanten af det store naturlige amfiteater fyldt med farverige klippespir og eroderede sandstensskulpturer.

Distance: ca. 240 km fra Lake Powell til Bryce Canyon

Dag 9: Bryce Canyon

Du har hele dagen til at gå på opdagelse i den fantastiske nationalpark. Langs toppen af kløften findes en glimrende sti, der forbinder parkens mange udsigtspunkter. Men det kan i høj grad også anbefales at tage en af stierne, der snor sig ind og ud mellem klippeformationerne i bunden af dalen. Du kan med fordel benytte den gratis shuttlebus, som kører fra besøgscenteret til de forskellige seværdigheder i parken. Eller tag bilen og kør til den sydligste del af parken, hvor der er en fantastisk udsigt fra Rainbow Point.

Dag 10: Bryce Canyon – Las Vegas

På turen mod Las Vegas kan du lægge vejen forbi nationalparken Zion. Det er en flot køretur gennem et råt landskab med hvide, orange og røde klipper, inden vejen snor sig ned i bunden af en dyb dal. Her kan du stille bilen ved besøgscenteret og tage shuttlebussen ind i dalen, der bugner af vandrestier. Vandrer fra hele verden kommer til Zion for at prøve kræfter med berømte vandreture som Angel’s Landing og The Narrows. Men parken byder også på mange fantastisk og mindre hårde vandreture. Efter Zion flader landskaberne ud, og du fortsætter gennem Nevada-ørkenens store, åbne vidder mod Las Vegas, der dukker op forude som et stort, neonoplyst fatamorgana.

Distance: ca. 420 km fra Bryce Canyon til Las Vegas

Dag 11: Las Vegas

Las Vegas ligner ingen andre byer i verden, og her er vitterligt noget for enhver smag. Fra farverige kasinoer til ekstravagante shows med store stjerner, og fra shopping i verdensklasse til nogle af USA’s bedste restauranter. Der er liv i byen døgnet rundt og ikke mindst på hovedgaden ”The Strip”, hvor hvert hotel og kasino har sit helt eget tema, som de viser frem på meget fantasifuld vis. I Las Vegas finder du både romerske soldater, sørøvere, dansende springvand, aktive vulkaner, en pyramide og en miniudgave af New York. Alt sammen side om side og badet i neon. Om aftenen kan det varmt anbefales at tage turen til toppen af Stratosphere Hotel Tower, hvor du kan opleve lysinfernoet strække sig i alle retninger under dig.

Dag 12: Las Vegas – Mammoth Lakes

Nyd den sidste morgen i Las Vegas, inden helt andre oplevelser venter i Death Valleys solbagte ørkenlandskaber. Området er blandt de varmeste steder i verden, og de mange dystre stednavne fortæller med al tydelighed, hvordan tidligere nybyggere oplevede dette ubarmhjertige område. Men trods de dystre navne er Death Valley fyldt med smukke landskaber, sandklitter, kløfter, saltsletter og et overraskende rigt dyre- og planteliv. Dagens køretur ender i Mammoth Lakes, hvor ørkenen er afløst af kølige søer, grønklædte bjergsider og frodige dale. Vejene fra Mammoth Lakes til Yosemite er typisk lukket fra oktober til maj på grund af sne. Derfor overnatter du i denne periode i Bakersfield/Visalia i stedet for Mammoth Lakes.

Distance: ca. 525 km fra Las Vegas til Mammoth Lakes

Dag 13: Mammoth Lakes – Yosemite

Dagens køretur er uden tvivl er blandt de flotteste i hele USA. Du kører først nordpå mod Mono Lake, der er et spændende naturområde med et rigt fugleliv. Herefter går turen mod vest, hvor du fortsætter tværs over Sierra Nevada-bjergene. Op og op snor vejen sig forbi smukke søer, bløde bjergtinder og alpine enge, inden turen går ned mod Yosemite-dalen og de kendte klippeformationer El Capital og Half Dome. Her kan du udforske de berømte klipper, frodige enge og brusende vandfald. En god, kort gåtur fører til Yosemite Fall, der med et fald på 740 meter er et storslået syn – ikke mindst om foråret, når der er ekstra meget vand i floderne.

Distance: ca. 250 km fra Mammoth Lakes til Yosemite

Dag 14: Yosemite

Hele dagen er fri til at udforske Yosemite i ro og mag. Du kunne eksempelvis tage vandreturen til Mirror Lake eller til et af de mange smukke vandfald. Du kunne også tage køreturen til Tunnel View og Glacier Point, der begge byder på storslåede udsigter over dalen. I den sydlige del af parken kan du opleve de gigantiske sequoia-træer, og overalt kan du være heldig at støde på bjørne, prærieulve, hjorte og et væld af andre dyr mellem træerne.

Dag 15: Yosemite – San Francisco

Nyd den sidste morgen i Yosemite, inden turen går videre mod San Francisco. Efter de sidste dages store naturoplevelser, kan du se frem til et par dage i storbyen. Alle San Franciscos indbyggere har en stor kærlighed til deres by, og du vil hurtigt se hvorfor. Placeringen på 43 stejle bakker ud til Stillehavet med ikoniske Golden Gate Bridge i forgrunden gør San Francisco til et storslået syn. Men San Francisco er ikke kun en smuk by. Den er også en af USA’s hyggeligste storbyer, hvilket du har god tid til at opleve over de kommende to dage.

Distance: ca. 265 km fra Yosemite til San Francisco

Dag 16-17: San Francisco

Du har to hele dage til at udforske denne fascinerende storby. San Francisco kan nemt opleves til fods, men det kan også anbefales at hoppe på en af de historiske sporvogne, der stadig forbinder byen på kryds og tværs. Prøv eksempelvis linjen Powell til Hyde, der byder på fantastiske udsigter over byen og bugten. På fængselsøen Alcatraz kan du få et indblik i livet bag tremmer for nogle af de mest notoriske fanger i USA’s historie. Du hører også om de mange fantasifulde flugtforsøg gennem tiden. Helt andre oplevelser venter i San Franciscos eksotiske China Town og det historiske Fisherman’s Wharf, hvor fiskerestauranter serveret alt godt fra havene til lyden af gøende søløver. Andre muligheder kunne være en sejltur til den hyggelige forstad Sausalito eller en gåtur i den store Golden Gate Park, der også byder på spændende museer og sågar en lille flok bisonokser. Mulighederne er uendelige i San Francisco.

Dag 18: San Francisco – Monterey

Fra San Francisco snor Highway 1 sig sydpå langs den dramatiske Stillehavskyst. Målet for dagens køretur er den historiske by Monterey, der i første halvdel af det 20. århundrede var sardin-hovedstaden på den vestlige halvkugle. De gamle fabrikshaller er i dag ombygget til fine restauranter og små lokale butikker. Byens verdensberømte akvarium er også et besøg værd, eller oplev det rige dyreliv i bugten ud for Monterey på en hvalsafari. Her kan du være heldig at se både hvaler, søløver, havoddere, sæler og store flokke af delfiner ganske tæt på.

Distance: ca. 190 km fra San Francisco til Monterey

Dag 19: Monterey – Santa Barbara

Turen fortsætter i dag til Santa Barbara, der byder på svajende palmetræer, hvide sandstrande og kilometerlange strandpromenader. Langs ruten ligger også en række små vinområder, hvor der er gode muligheder for at besøge vingårde og smage på den seneste høst.

Distance: ca. 380 km fra Monterey til Santa Barbara

Dag 20: Santa Barbara

Du har hele dagen til rådighed i Santa Barbara. Besøg den gamle bydel, eller tag et smut forbi havnepromenaden, hvor du finder spændende restauranter og butikker. Du kan også besøge lokale vingårde i de smukke landskaber omkring byen, der lagde baggrund til den oscarvindende film Sideways. Eller læg vejen forbi den ’danske’ by Solvang. Her vil du opleve danske vejnavne, masser af nostalgi samt ikke mindst muligheden for at smage på Californiens svar på danske specialiteter.

Dag 21: Hjemrejse

Fra Santa Barbara går turen tilbage mod Los Angeles, hvor du afleverer din lejebil og hjemrejsen mod Danmark begynder.

Dag 22: Ankomst til Danmark

Du ankommer til Danmark.

Vis alle dage

Vi gør dine rejsedrømme til virkelighed

Send os dine ønsker til rejsen, så skræddersyer vi et rejseforslag til dig - helt uforpligtende.

staff-dk.png

Priseksempel

22 dage fra kr. 25.100

Pris pr. person ved 2 voksne

Kundernes oplevelser

Se hvad vores kunder synes om os i deres anmeldelser på Truspilot.

Relevante udflugter på rejsen

Disse udflugter kunne også være interessante for dig at søge inspiration i.
USA - Californien - LA - Universal Studios

Universal Studios Hollywood

En fantastisk dag med vilde forlystelser og et kig ind bag kulisserne i filmens magiske verden.

1 dag fra kr. 760

USA - Californien - Santa Monica - Pier - (2).jpg

Santa Monica cykeltur

Tag med på en guidet cykeltur ved Santa Monica og Venice Beach, og lær området at kende med en lokal guide.

3 timer fra kr. 440

USA - Californien - Monterey Bay - hval

Hvaltur på Monterey Bay

Oplev det rige liv i Monterey Bay i Californien på denne hvalsafari med guide.

3 timer fra kr. 400

USA - Californien - San Francisco - Huse (2)

Hop-on hop-off bus i San Francisco

Udforsk San Franciscos kvarterer og seværdigheder med byens hop-on hop-off busser.

24 timer fra kr. 375

USA - Arizona - Grand Canyon - Helikopter - 4

Grand Canyon helikoptertur

Grand Canyons storhed opleves allerbedst på en helikoptertur ind mellem de stejle klippevægge.

25 minutter fra kr. 1.770

USA - Californien - San Francisco - Golden Gate - 7.jpg

Deluxe Sunset Cruise i San Francisco

Oplev San Francisco på smukkeste vis fra en båd på bugten ved solnedgang.

4 timer fra kr. 590

Flere rejseforslag

Disse rejseforslag kunne også være interessante for dig at søge inspiration i. Alle vores forslag kan tilpasses dine ønsker, så du får præcis den rute, den varighed og de oplevelser, som du drømmer om.
usa vilde vesten og yellowstone.png

USA's vilde vesten og Yellowstone

 • Fra Wyoming til New Mexico
 • Oplev ørken, gejsere og bjerge
 • Nyd friheden i egen bil

16 dage fra kr. 15.200

Rejsemagasin om USA

Højdepunkter i det vestlige USA

 • Nationalparker og storbyer
 • Overnat i Death Valley
 • Route 66 og Highway 1

15 dage fra kr. 17.700

USA - Utah - Zion National park (2)

Strand, by og natur i det vestlige USA

 • God tid til at opleve USA
 • Den perfekte familieferie
 • Storby og naturoplevelser

21 dage fra kr. 21.700

pacific coast highway 1 usa road bear autocamper rv motorhome 2500x1667px

Det sydvestlige USA i motorhome

 • Perfekt familieferie med god tid
 • Store oplevelser for hele familien
 • Nationalparker og storby

20 dage fra kr. 10.800

USA - Californien - San francisco - huse.jpeg

Den store USA rejse

 • New York og Washington D.C.
 • Farverige Las Vegas
 • Highway 1 med San Francisco

20 dage fra kr. 28.700

USA - Hawaii - Maui - Tropical Beach.jpg

San Francisco og Hawaii

 • Kombinér storby med badeferie
 • Se Alcatraz og Golden Gate 
 • Nyd Hawaiis strande og natur
   

11 dage fra kr. 14.900

USA - New York - Skyline.jpg

New York og Las Vegas

 • Mærk suset i New York
 • Neonoplyste Las Vegas
 • Store naturoplevelser

9 dage fra kr. 9.400

USA - Wyoming - Yellowstone - Bjorn - 1

Oplev USA's dyreliv

 • Delfiner og søløver i Monterey
 • Bjørne og bisoner i Yellowstone
 • Søkøer og alligatorer i Florida

16 dage fra kr. 16.900

USA - Arizona - Grand Canyon 9 (2)_0

Vandreferie i det sydvestlige USA

 • God tid til vandreture undervejs
 • Fantastiske nationalparker
 • Kør ad Utahs smukkeste vej

15 dage fra kr. 14.500

Amtrak - tog 3.jpg

USA med tog – Natur og storbyer

 • Afslappet rejseform med tog
 • Tre fantastiske nationalparker
 • Mormonbyen Salt Lake City
   

11 dage fra kr. 22.000

USA - Amtrek Vacations - togrejser - tog og smukke landskaber

USA med tog – Kyst til kyst

 • Udforsk USA med tog
 • Afslapning på toget
 • God tid på egen hånd

13 dage fra kr. 25.200

USA - nevada - las vegas (3).jpg

Det vestlige USA i bil

 • Dramatiske nationalparker
 • Fascinerende storbyer
 • Frihed i egen bil

16 dage fra kr. 14.300

USA - Nevada - Las vegas - runners on course 3

Halvmaraton eller 10 km i Las Vegas

 • En uforglemmelig løbsoplevelse
 • Neonoplyste Las Vegas
 • Underholdning i verdensklasse

4 dage fra kr. 7.600

Vi gør dine rejsedrømme til virkelighed

Send os dine ønsker til rejsen, så skræddersyer vi et rejseforslag til dig - helt uforpligtende.

staff-dk.png