USA - Florida - Miami Beach - Lifeguard - 1.jpg

Det bedste af Florida i bil

Om du er til sand mellem tæerne, vil svømme med delfiner, prøve vilde rutsjebaner eller udforske Everglades, kan en rejse til Florida åbne op for nye oplevelser. 

 

Vores passionerede rejseeksperter har designet dette rejseforslag til inspiration.

 

Du bestemmer afrejsedato, antal dage og indhold. Dette er et eksempel på, hvordan en rejse kan se ud.

11 dage fra kr. 8.200

Pris pr. person ved 2 voksne og 2 børn

Når du sender en forespørgsel, kontakter vi dig på SMS, e-mail eller telefon til en indledende snak om din rejse.

*Feltet skal udfyldes

Den perfekte kør-selv ferie for både par og familier, der ønsker at opleve det bedste af Florida i bil. Fra kilometer lange strande og hyggelige kystbyer til verdensberømte forlystelsesparker og fantastisk natur. Alt sammen badet i Floridas evige solskin.

Badeferie, storby og forlystelser
Start ferien på verdens største legeplads; Orlando. Her finder du forlystelsesparker som Wizarding World of Harry Potter, Universal Studios og ikke mindst Disney World. Men Orlando er også et godt udgangspunkt, hvis du vil besøge Kennedy Space Center og nogle af verdens vildeste vandland. Forude venter også afslapning langs en af USA's bedste strande ved den hyggelige badeby Fort Myers, inden turen fortsætter mod Key Wests dejlige strande og caribiske stemning. Afslut ferien i Miami Beach, hvor du kan nyde de berømte strande og storbylivet i Miami.

Vi gør dine rejsedrømme til virkelighed

Send os dine ønsker til rejsen, så skræddersyer vi et rejseforslag til dig - helt uforpligtende.

staff-dk.png

Udvalgte højdepunkter

AdobeStock_94431259.jpeg
CO2-neutrale rejser

Der er mange gode miljø-projekter, som vi gerne vil støtte. Men effekten bliver ganske enkelt større, ved at vi vælger at fokusere på ét projekt. Når du rejser med MyPlanet kompenserer vi derfor for dit CO2-udslip i forbindelse med rejsen ved at støtte projektet ”Jacundá REDD+” i Brasilien. Projektet tilhører organisationen South Pole (www.southpole.com), som varetager en lang række bæredygtighedsprojekter verden over.

Projektet, vi støtter, ligger i den brasilianske stat Rondônia i Amazonas. Stedet er rigt på biodiversitet og hjem for hundredvis af dyre- og plantearter. Store dele af regnskoven i området er dog i fare, da bønder i årtier har ryddet skoven, for at gøre plads til landbrug. Desuden har levevilkårene og økonomien i mange året været trykket, og mange lokale samfund er meget sårbare. Projektet "Jacundá REDD+" giver de lokale mulighed for at få en indkomst ved at opbygge en forsyningskæde for lokale produkter, der ikke er relateret til tømmer. Det kunne for eksempel være gummi, acai og paranødder. Projektets mål er desuden at beskytte 35.000 hektar regnskov fra fældning samt at etablere yderligere 95.000 hektar beskyttet skov. Der afholdes også workshops for lokale kvinder og unge med fokus på sundhed, biodiversitet og lederskab. Dette skal ruste disse ellers meget udsatte befolkningsgrupper bedre til fremtiden.

Det ikke kun socialt, projektet bidrager positivt til en bæredygtig udvikling. Samlet set bidrager projektet nemlig med en reduktion i CO2-udslippet på 140.290 ton per år. Vil du vide mere om projektet, kan du klikke her.

Når du rejser med MyPlanet, kompenserer vi for dit CO2-forbrug på rejsen ved at bidrage til projektet ”Jacundá REDD+”, og samlet set gør kompensationen en stor forskel, idet MyPlanet årligt bidrager til en fjerdedel af projektets CO2-reduktion.

Eksempler på CO2-udslip

En rejsende med MyPlanet udleder i gennemsnit 5 ton CO2 på sin rejse, hvilket udgør cirka en tredjedel af en danskers gennemsnitlige CO2 forbrug på et helt år. 

Her kan du se nogle eksempler på, hvor meget CO2 en typisk MyPlanet rejse udleder:

Australien - 24 dage - 2 indenrigsfly = 7,45 ton CO2
New Zealand - 24 dage = 7,4 ton CO2
USA - 20 dage - 1 indenrigsfly = 4,25 ton CO2
Canada - 17 dage - 1 indenrigsfly = 3,55 ton CO2
Sydafrika - 12 dage - 2 indenrigsfly = 4,15 ton CO2

Fort Myers Beach Pier, Florida, USA
Rejser til Fort Myers

Rejser til Fort Myers byder på badeferie og et væld af udflugtsmuligheder.

 

Fort Myers er det perfekte udgangspunkt for en skøn ferie for både familien, der leder efter sol, strand og børnevenlige oplevelser, eller parret, der gerne vil nyde en romantisk badeferie med mulighed for shopping og gode restaurantbesøg.

Thomas Edisons hus

Gå en tur langs McGregor Boulevard, der flankeres af omkring 2.000 palmer, som kom til på initiativ fra opfinderen af glødepæren, Thomas Edison. Besøg også hans vinterbolig, som han byggede i Fort Myers i 1885. Huset og hans laboratorium står i dag, som var han netop gået ud af døren.

Sanibel og Captiva Isalands

Øen Sanibel ligger ud for Fort Myers kyst og byder på nogle af USA's absolut bedste strande. Lej en cykel, og oplev strandene og øens mangrove, som er hjem for både fugle, fisk, delfiner, alligatorer, søkøer og pelikaner. Du kan opleve det rige dyreliv på helt tæt hold i J.N. "Ding" Darling National Wildlife Refuge. Læg også vejen forbi den mindre ø Captiva, hvor atmosfæren er afslappet og indbyder til nogle hyggelige timer på stranden eller en pause på en af de mange cafeer.

Gode udflugtsmuligheder fra Fort Myers

Tag for eksempel på en udflugt til Everglades National Park, hvor du kan kigge efter alligatorer og fugleliv. Eller kom tæt på alverdens havdyr i Sarasotas Mote Marine Aquarium. Kulturinteresserede kan glæde sig til Dali Museet i St. Petersburg og The Ringling Museum of Art i Sarasota. På Gamble Plantation kommer du derimod tæt på historien fra plantagetiden, mens forlystelsesparken Busch Garden i Tampa byder på masser af sus i maven.

Badeværelsetårn, Miami Beach, Florida, USA
Rejser til Miami

Strand, sol og feriestemning ved havet. Rejser til Miami byder på oplevelser for enhver smag.

 

For mange er Miami lig med sol, palmer og Floridas legendariske strande, der prydes af livredertårne i stærke farver. Der er altid et rigt folkeliv langs strandene, hvor hyggelige caféer lokker med kølige drink i det vidunderlige klima.

Designertøj, outlet og vintageshopping

Små butikker med alt fra designertøj og unikke smykker til bøger fylder sidegaderne til South Beach samt den charmerende bydel Coral Gables. Glem heller ikke de mange retro-fund i byens vintage-butikker eller outlet-centrene, hvor hotte designerbrands sælges med store besparelser.

Kunst og kultur i Miami

Kunst- og kulturinteresserede har også meget at glæde sig til i Miami. Oplev stemningen i Little Cuba, og nyd Vizcaya Museums flotte kunstsamling, der har til huse i en italiensk renæssancevilla fra 1916, som ligger midt i en flot, klassisk have. Byens mest berømte kulturelle seværdighed er dog de mange art deco-bygninger, der blev opført langs Ocean Drive mellem 1923 og 1943.

Udflugter fra Miami

Miami er et godt udgangspunkt for spændende udflugter. Kig efter alligatorer i Everglades National Park, og snorkel blandt farvestrålende koraller ved Key Largo. Svøm med delfiner, eller tag turen til Key West, der byder på smukke træhuse og en vidunderlig caribisk stemning på USA's sydspids.

Rullebane i parken. Universal Studios er en af Orlando berømte forlystelsesparker, Orlando, Florida
Rejser til Orlando

Orlando og nabobyen Kissimmee er perfekte til en familieferie fyldt med oplevelser for både store og små.

Forlystelsesparker for hele familien

Kom tæt på alverdens dyr i SeaWorld og Animal Kingdom. Hjælp Harry Potter på troldmandsskolen Hogwarts, og kast dig ud i Universals mange forlystelser. Børn i alle aldre vil også elske Disney World, mens de vilde rutsjebaner i Islands of Adventure og Fun Spot America garanterer sug i maven. Du kan sågar komme til ridderturnering i Medieval Times Dinner, flyve i zipline over levende alligatorer i Gatorland, og lære alt om chokolade i Kissimmees Chocolate Kingdom. Bagefter kan rejsestøvet vaskes af i Aquatica, der byder på dejlige laguner og vandrutsjebaner.

Outlet-shopping til gode priser

Både Orlando byder på shopping i absolut verdensklasse. Fra sjove specialbutikker til shoppingcentre som Mall at Millenia og Florida Mall. Prøv også de to Orlando Premium Outlets, hvor kendte mærkevarer sælges til stærkt nedsatte priser.

Golf og udflugter fra Orlando

Floridas strande og Kennedy Space Centre er kun en kort køretur væk. Du kan også svømme med vilde søkøer i Crystal River, og besøge USA's ældste by San Augustine. Eller prøv kræfter med de utallige golfbaner designet af spillets store legender.

Hotel eller poolvilla

Kissimmee er det oplagte udgangspunkt for oplevelser i Orlando og den centrale Florida. Her er du tæt på Orlandos mange forlystelser og både Floridas øst- og vestkyst er inden for overskuelig afstand. I Kissimmee kan du vælge at bo i en dejlig poolvilla eller nyde nogle dage på et af de mange gode hoteller i området.

Kort

Rejsen dag for dag

Om du er til sand mellem tæerne, vil svømme med delfiner, prøve vilde rutsjebaner eller udforske Everglades, kan en rejse til Florida åbne op for nye oplevelser. Vi lytter til dine rejselængsler og deler gerne de helt specielle steder i Florida med dig.

Dag 1: Ankomst Orlando

Du ankommer i dag til Orlando, hvor dine eventyr i Florida starter. Du ankommer sidst på dagen, og i lufthavnen henter du din lejebil og kører mod dit hotel. Brug resten af dagen på at slappe af oven på rejsen - de næste par dage er fyldt med oplevelser.

Dag 2-3: Orlando

De næste par dage har du god tid til at udforske de uendelige muligheder i Orlando.

I Disney World bliver Disneys fantastiske fantasiverden til virkelighed, og Mickey Mouse og hans venner byder inden for til en dag fyldt med sjove aktiviteter for både børn og voksne. I Universal Studios bliver du taget bag om kameraet ind i den fascinerende filmverden. Stedet har været kulisse for utallige film, tv-serier og musikvideoer, og stedets attraktioner vil helt sikkert få adrenalinen til at pumpe. Er du til vilde vandforlystelser, så prøv også vandrutsjebanerne i Aquatica. Det er også værd at afsætte tid til at besøge Kennedy Space Center, som er hovedsæde for NASA. Her er mange raketter og rumfærger blevet opsendt gennem tiderne, og det er fascinerende at komme så tæt på virkelighedens rumrejser.

Dag 4-5: Fort Myers Beach

Din rejse fortsætter til Fort Myers Beach, der er blandt de bedste strande i USA. Her har du de næste par dage til at nyde stranden, hvis sand er fint, hvidt og blødt som pulver. Trænger du til en pause fra strandlivet, så er byen Fort Myers også et særdeles hyggeligt bekendtskab. Det syntes opfinderen af glødelampen, Thomas Edison, også, i i 1885 valgte han at bygge en vinterbolig i byen. I dag kan du besøge Edison & Ford Winter Estates, som omfatter både Thomas Edisons og Henry Fords hus samt et fælles værksted.

Distance: ca. 250 km fra Orlando til Fort Myers Beach.

Dag 6: Key West

I dag fortsætter du din Florida rejse til Key West. Det er en længere tur, så vi anbefaler, at du forlader Fort Myers Beach tidligt om morgenen, så du kan nå at gøre stop i Everglades National Park på vejen. Everglades er et fascinerende vådområde, som byder på et rigt dyreliv og utallige fuglearter. Det er desuden det eneste sted i verden, hvor krokodiller og alligatorer lever side om side. Kom tæt på de fascinerende væsner i en airboat, som suser gennem de lavvandede kanaler og laguner. Tilbage i bilen fortsætter du mod Key West. Køreturen sydpå ad The Overseas Highway er en oplevelse i sig selv. Bro efter bro forbinder de små øer, der ligger som perler på en snor i Det Caribiske Hav syd for Floridas fastland. Øerne er kendt som The Keys, og du gør stop i byen Key West – Floridas sydligste punkt.

(Det er også muligt at overnatte i Key Largo)

Distance: ca. 475 km fra Fort Myers Beach via Everglades til Key West. Vælger du at overnatte i Key Largo, er distancen ca. 325 km.

Dag 7: Key West

Du har en hel dag i Key West og dermed god tid til at udforske den populære by. Key West ligger tættere på Cuba end Miami, og atmosfæren er langt mere caribisk end i det øvrige USA. Med sine traditionelle træhuse, dejlige klima og afslappede livsstil, er det ualmindeligt let at forelske sig i den lille by. Især hvis du kommer lidt væk fra hovedgaden Duval Street og bevæger dig ind i eksempelvis Bahama Village, der er som en helt anden verden. Sidst på eftermiddagen begynder gademusikanter, artister og gøglere at gøre sig klar på Mallory Square. Det hele kulminerer, når solen sænker sig mod horisonten, og lysene tændes i de hyggelige restauranter.

Dag 8-9: Miami Beach

Efter et par skønne dage i Key West, fortsætter du rejsen nordpå mod Miami Beach. Her bor du tæt ved den berømte strand South Beach de næste to nætter. Her går tiden nemt med at slikke solens varme stråler, og det er også i dit nærområde, at du finder den karakteristiske farverige art deco-arkitektur, som byen er berømt for.

Miami Beach ligger kun en kort køretur fra Miami, som også byder på masser af oplevelser. Smag blandt andet på mad fra hele verden på byens restauranter, og nyd stemningen i det særprægede område Coral Gables, cubanske Little Havana og rennæsanceområdet Vizcaya. Eller tag til Bayside Market Place, hvor du finder et væld af butikker, bådudflugter samt en lang række andre aktiviteter. Shopping er selvfølgelig også glimrende i Miami, hvor mærkevare- og specialbutikker ligger side om side.

Distance: ca. 275 km fra Key West til Miami Beach. Har du overnattet i Key Largo fremfor Key West, er distancen ca. 100 km.

Dag 10: Afrejse Miami

Du kører om morgenen ud til Miamis lufthavn, hvor du afleverer din lejebil og tjekker ind på flyet mod Danmark.

Dag 11: Ankomst Danmark

Du ankommer til Danmark efter en fantastisk kør-selv ferie i Florida.

Vis alle dage

Priseksempel

11 dage fra kr. 8.200

Pris pr. person ved 2 voksne og 2 børn

Kundernes oplevelser

Se hvad vores kunder synes om os i deres anmeldelser på Truspilot.

Relevante udflugter på rejsen

Disse udflugter kunne også være interessante for dig at søge inspiration i.
USA - Florida - Orlando - Universal - 1.jpg

Universal Studios Orlando

En fantastisk dag med vilde forlystelser og et fascinerende kig bag kulisserne i filmens magiske verden.
 

2 dage fra kr. 2.180

disney-world-secrets1215_0

Disney World i Orlando

Oplev Disneys fire meget forskellige forlystelsesparker i Orlando, som også byder på oplevelser for voksne.

2 dage fra kr. 2.180

USA - Florida - Orlando - Kennedy Space Center - 4.jpg

Kennedy Space Center i Florida

Besøg Kennedy Space Center, og få et fascinerende indblik i NASA og amerikansk rumfart.

1 dag fra kr. 390

USA - Florida - Airboat ride - Foto Visit Florida

Everglades med airboat

Udforsk Everglades National Parks sumpområder i airboat, og oplev det rige dyreliv og den fascinerende natur.

3 timer fra kr. 160

USA - Florida - Miami Beach - 2_1

Miami hop-on hop-off bus og sejltur

Udforsk Miamis seværdigheder med hop-on hop-off busserne, og oplev byen fra søsiden på en smuk sejltur.

48 timer fra kr. 455

USA - Florida - Everglades - Alligator - 4.jpg

Dagstur til Everglades fra Miami

Udforsk sumpområderne i Everglades National Park i airboat, og kom tæt på de fascinerende alligatorer.

1 dag fra kr. 340

Flere rejseforslag

Disse rejseforslag kunne også være interessante for dig at søge inspiration i. Alle vores forslag kan tilpasses dine ønsker, så du får præcis den rute, den varighed og de oplevelser, som du drømmer om.
usa-florida-boern4

Den store Florida rejse i bil

 • To uger med egen bil
 • Skøn familieferie
 • Masser af sol og strand

17 dage fra kr. 10.600

usa-florida-fort lauderdale

Krydstogt i Caribien og Florida

 • Forlystelsesparker i Orlando
 • Krydstogt i Caribien
 • Shopping i Miami

14 dage fra kr. 16.900

pool-beach-at-the-don-cesar-hotel

Krydstogt for par i Caribien og St. Pete Beach

 • Krydstogt i kahyt med balkon
 • Strandhotel i St. Pete Beach
 • Paradisøer i Caribien
   

15 dage fra kr. 23.700

USA - camper

Florida i motorhome

 • Natur, strand og nationalparker
 • Masser af sol og sjov for familien
 • Bestem selv ruten i autocamper

16 dage fra kr. 6.500

rsz_usa_-_florida_-_fort_myers

Familieferie i Fort Myers

 • Hyggeligt mindre strandhotel
 • En af USA's bedste strande
 • Gode udflugtsmuligheder

9 dage fra kr. 7.800

USA - Wyoming - Yellowstone - Bjorn - 1

Oplev USA's dyreliv

 • Delfiner og søløver i Monterey
 • Bjørne og bisoner i Yellowstone
 • Søkøer og alligatorer i Florida

16 dage fra kr. 16.900

florida i poolvilla

Florida i poolvilla

 • Perfekt for familier og vennepar
 • Bo i egen villa med privat pool
 • Vælg selv, hvor i Florida du gerne vil bo

9 dage fra kr. 7.200

North American Vacation Homes - USA - Florida - Fort Myers - udefra 2

Poolvilla ved Fort Myers og Sanibel

 • Egen villa med pool
 • Skønne strande
 • Masser af aktiviteter

9 dage fra kr. 8.500

USA - Florida - Orlando - rutchebane.jpeg

Familieferie i Orlando og Kissimmee

 • Orlandos forlystelsesparker
 • Perfekt familieferie
 • Fantastisk outlet shopping

9 dage fra kr. 7.300

RCCL-oasis_aerial064-jpg

Krydstogt i Caribien via New York og Miami

 • Kultur og shopping i New York
 • Sol og strand i Caribien
 • Udsøgt mad og drikke ombord
   

14 dage fra kr. 17.700

Miami-sunset

Florida og New York

 • Sightseeing i New York
 • Nyd sol, sand og vand i Miami
 • Mød krokodiller i Everglades
   

10 dage fra kr. 8.800

beach_playa_del_carmen_589750286_0

Florida og Mexico

 • Floridas højdepunkter i bil
 • All inklusive og shopping i Mexico
 • Maya-ruiner og mexicansk kultur
   

14 dage fra kr. 13.800

Marina Naples Bay Resort - Naples florida

Lej lejligheder og huse i USA & Canada

 • Huse med pool i Florida 
 • Storbylejligheder i hele USA
 • Perfekt for storfamilier

8 dage fra kr. 3.395

Miami-sunset

Familieferie i Miami

 • Legendarisk strandliv
 • Shopping i verdensklasse
 • God tid til afslapning
   

9 dage fra kr. 7.600

florida-Fort-Lauderdale.jpg

Familieferie i Fort Lauderdale

 • En flot og bred badestrand
 • God tid til afslapning
 • Mange udflugtsmuligheder

9 dage fra kr. 9.500

USA - Louisiana - New Orleans - French Quarter - 1

New Orleans og badeferie i Florida

 • USA’s sydstater og solrige Florida
 • Smukke naturområder
 • Frihed med egen bil

12 dage fra kr. 16.700

Vi gør dine rejsedrømme til virkelighed

Send os dine ønsker til rejsen, så skræddersyer vi et rejseforslag til dig - helt uforpligtende.

staff-dk.png