USA - Massachusetts - Boston - Beacon Hill - 2.jpg

Det østlige USA i bil

Oplev storbyerne Boston og New York samt Niagara Falls og New Englands storslåede naturlandskaber.

 

Vores passionerede rejseeksperter har designet dette rejseforslag til inspiration.

 

Du bestemmer afrejsedato, antal dage og indhold. Dette er et eksempel på, hvordan en rejse kan se ud.

13 dage fra kr. 11.400

Pris pr. person ved 2 voksne og 2 børn

Når du sender en forespørgsel, kontakter vi dig på SMS, e-mail eller telefon til en indledende snak om din rejse.

*Feltet skal udfyldes

Tag på en fantastisk rejse langs USA’s østkyst fra Boston i nord til Washington D.C. Undervejs venter dig en masse forskelligartede oplevelser i smuk natur og spændende storbyer. 

Storbyer, natur og kultur
Du oplever blandt andet det pulserende storbyliv i Boston, New York City og Washington D.C. Du besøger også fascinerende Niagara Falls, kører igennem New Englands smukke natur og besøger Amish-folket i Amish-country.

Nyd friheden i egen bil
Din rejse foregår i egen bil, så du har friheden til selv at bestemme tempoet. Dine hoteller er booket på forhånd, så alt du skal gøre er at læne dig tilbage og nyde alle seværdighederne og oplevelserne på din vej. Der venter dig et skønt road trip i det østlige USA.

Vi gør dine rejsedrømme til virkelighed

Send os dine ønsker til rejsen, så skræddersyer vi et rejseforslag til dig - helt uforpligtende.

staff-dk.png

Udvalgte højdepunkter

rejser til new york brooklyn bridge usa nat lys rejse
Rejser til New York

Der er absolut ingen andre byer i verden, der kan måle sig med New York, som byder på alt, hvad hjertet begær og mere til.

 

Når du rejser til New York, vil du kunne opleve en kombination af et nymoderne, klassisk og originalt bybillede, og uanset om du er førstegangsbesøgende eller tidligere har holdt ferie i New York, kommer du næppe til at kede dig på en rejse til New York City.

Bestil trygt din rejse til New York City hos MyPlanet Rejser. KLIK HER og læs mere.

 

The Big Apple, som New York også kaldes, er en ægte amerikansk storby med alt hvad det indebærer af kontraster. Her vil du møde kulturer fra hele verden, se charmerende historiske bygninger side om side med højhuse af glas og stål, samt møde både ufattelig rigdom og fattigdom.

Hvor skal du bo i New York?

New York består af fem bydele: Manhattan, Bronx, Brooklyn, Queens og Staten Island, som er charmerende på hver sin måde. Hvilken bydel, du bør vælge at bosætte dig under din rejse til New York, afhænger meget at temperament. 

Bo centralt på Manhattan

Manhattan er den mest kendte bydel i New York. Vælger du at indlogere dig på Manhattan, vil du være tæt på alt det, New York har at byde på, og du undgår at bruge en masse dyrebar tid på transport. 

 

Du kan bl.a. vælge et hotel på Lower Manhattan, hvor du virkelig vil opleve byen, der aldrig sover, så snart du træder ud på fortovet fra dit hotel. Du kan også trække dig lidt længere væk fra det hektiske storbyliv og vælge et hotel i det lidt mere rolige Midtown, eller du kan indlogere dig på Upper West eller East side, hvor du har Central Park inden for gåafstand.

Oplev livet uden for Manhattan

Foretrækker du at trække dig lidt væk fra det hektiske storbyliv, byder New York også på masser af storbystemning i de andre bydele som Bronx, Brooklyn, Queens eller Staten Island. 

 

Disse bydele byder hver især på skæve oplevelser og kontraster af enhver art. Især en bydel som Brooklyn er de seneste år blevet en mere og mere populær del af New York, som flere rejsende gerne bosætter sig under deres besøg i The Big Apple.

rejser til new york gul taxi rejse til new york

Hvad skal du opleve på en rejse til New York 

Byens store udbud af seværdigheder, attraktioner og aktiviteter kan være overvældende. Her kan The New York Pass måske være noget for dig. Med et New York pass kan du opleve de bedste seværdigheder, New York har at byde på, mens du sparer både tid og penge under dit besøg.

 

Det er også oplagt at kombinere en rejse til New York City med et besøg uden for byen. Mulighederne er mange, og vi hjælper gerne med ideer til kombinationsmuligheder. Du kan også vælge at kombinere nogle dage i New York med nogle dage på stranden i Florida, en kør-selv tur i Californien eller en tur i autocamper i Canadas dybe skove..

 

Vil du opleve New York på egen hånd, kan du finde inspiration til, hvad du skal overveje at opleve på din New York rejse. Her er vores liste over top-10 seværdigheder nedenfor.

Empire State Building

New York er bl.a. kendt for den imponerende Empire State Building. Bygningen er 381 meter høj og er bygget i en smuk art deco stil. De Empire State Building stod færdig i 1931 var den højeste bygning i New York i 41 år indtil World Trade Center blev bygget. 

 

Vi anbefaler, at nyde den flotte bygning fra gadebilledet eller ved at tage op i Rockefeller Center, som giver et flot view over Empire State Building, Central Park og resten af Manhattan. Eller tag vores tur op i Empire State Building og oplev den ikoniske udsigt over Manhattans skyskrabere fra 86. etage af den imponerende bygning.

Frihedsgudinden

Frihedsgudinden er for indbegrebet af New York. Den kæmpe statue tiltrækker hvert år mange turister, og det med god grund. Den imponerende statue tårner stolt på Liberty Island i New York Harbour og byder velkommen til rejsende, der kommer fra søsiden.

 

Frihedsgudinden var en gave fra det franske folk til minde om alliancen mellem Frankrig og De Forenede Stater under den amerikanske revolution, og den er et symbol på frihed. 

 

Du kan besøge Liberty Island og komme ind i selve Frihedsgudinden. Eller du kan købe en billet til Ellis Island, hvor bådturen over giver et flot og populært view over den imponerende statue. Hos MyPlanet tilbyder vi også en sejltur rundt om Manhattan, hvor du også får et flot view af byens skyskrabere og Frihedsgudinden.

Ground Zero New York

Ground Zero er den grund på Manhattan, som indtil terrorangrebet 11. september 2001 husede World Trade Center. I dag huser pladsen 9/11 Memorial mindepark, som er et mindesmærke for de mennesker der mistede livet under angrebet af World Trade Center. Parken er blevet et af New Yorks mest besøgte områder, og besøget er for mange så stærk en oplevelse, at det vækker tårerne frem. 

Brooklyn Bridge

Brooklyn Bridge er også et must see, hvis du er i New York. Broen én ud af tre broer, som binder Manhattan med Brooklyn over East River. Brooklyn Bridge er en utrolig smuk arkitektonisk hængebro, som var verdens længste hængebro da den stod færdig i 1883. Tag en kop kaffe i hånden og spadsér over broen, hvorefter du kan opleve det charmerende Brooklyn.

Highline New York

The New York Highline er blevet en stærk konkurrent til Central Park, som længe har været byens eneste grønne åndehul. The New York Highline er en gammel, nedlagt højbane, som var i brug fra 1934 til 1980. The Highline blev i 2009 ombygget til en lang og smal offentlig park, der strækker sig gennem Manhattans vestside og indbyder til en lang gåtur med en kop kaffe.

Central Park New York

Central Park er den mest besøgte by-park I USA og det med god grund. Den smukke park er et grønt åndehul midt i et af verdens mest hektiske storbyer. Parken har et areal på 3,4 km² og tilbyder et utal af stier og små oaser, hvor du kan slappe af. Bind løbeskoene og tag en løbetur gennem parken som en ægte newyorker. Eller oplev den smukke Central Park på cykel.

Shopping på 5th avenue

Intet besøg i New York uden shopping og her topper 5th avenue. Gaden er kendt for sine luksuriøse modebutikker som bl.a. Gucci, Chanel og Louis Vuitton. Er pengepungen ikke til at shoppe i disse butikker, kan det stadig anbefales at gå en tur langs den legendariske gade og opleve den luksuriøse side af New york.

Greenwich Village

Greenwich Village er et hyggeligt kvarter på Lower Manhattan, hvor træerne står langs gaderne og den ene hyggelige café, bar og restaurant ligger efter hinanden. Gå en tur i kvarteret, spis frokost på en af de populære cafeer og sug stemningen til dig i Washington Square Park, som ligger i hjertet af kvarteret.

New York Times Square

Times Square er uden tvivl den mest travle plads i New York, og den er kendt for sine mange Broadway-teatre, biografer og elektroniske reklametavler. Times Square er ét af de steder, der gør New York til ”byen der aldrig sover”, og den er en oplevelse værd, hvis du er på en New York rejse.

MoMA, Guggenheim og Metropolitan Museum of Art

Er du interesseret i kunst og kultur, er New York stedet for dig. Storbyen huser et utal at museer, hvor de mest kendte er MoMA, Guggenheim og Metropolitan Museum of Art, som alle er et besøg værd.

 

The Met (Metropolitan Museum of Art) er et af verdens største museer. Det ligger i kanten af Central Park og har en bred samling af kunst fra hele verdenen. Faktisk inkluderer museets samling mere end to millioner kunstværker fra bl.a. store kunstnere som Rembrandt, Vincent van Gogh, Pablo Picasso og Leonardo da Vinci.

 

The Guggenheim museum er også et verdensberømt kunstmuseum, som ligger på på 5th Avenue. Selve bygningen er et kunstværk i sig selv, som trækker mange arkitekturinteresserede til. Samlingen består af nyere kunst fra den sidste halvdel af 1800-tallet til i dag.

 

MoMA (Museum of Modern Art) er et populært museum for moderne kunst, der ligger i Midtown Manhattan. Museets samling består af moderne og samtidig kunst, herunder bl.a. værker fra Matisse, Rousseau og Cézanne. MoMA er et must-see for dig, der er interesseret i moderne kunst.

rejse til new york brooklyn bridge rejser til new york

Rejse til New York - Kontakt MyPlanet Rejser og hør mere

Med MyPlanet Rejser er du altid sikret en oplevelse i særklasse. Vi har masser af erfaring med at arrangere rejser til New York – enten kan din rejse til New York være som en selvstændig rejse eller i kombination med en rejse til Florida, Washington eller Las Vegas. 

 

Kontakt MyPlanet i dag og snak med en rejsekonsulent, der selv har været i New York, og få uundværlige rejsetips til din rejse til New York.

 

Panoramaudsigt over Det Hvide Hus i Washington D.C., USA
Rejser til Washington D.C.

Magtens absolutte centrum krydret med museer i topklasse finder du i Washington DC.

 

Washington D.C. byder på amerikansk historie i massevis samt en perlerække af smukke regeringsbygninger. Men du finder også charmerende Georgetown og shopping i verdensklasse i USA’s hovedstad.

Washingtons monumenter og ikoniske bygninger

Nogle af USA’s mest ikoniske bygninger såsom Det Hvide Hus og Capitol, hvor kongressen holder til, finder du i Washington D.C. Capitol tårner sig op for enden af den store park, National Mall, som er særlig smuk om foråret, når de mange kirsebærtræer i parken blomstrer. I området omkring The Mall finder du flere imponerende monumenter opført til minde om fremtrædende amerikanske præsidenter. Oplev blandt andet det smukke, hvide Washington Monument og Lincoln Monument.

Charmerende Georgetown

Besøg den hyggelige bydel Georgetown, hvor du finder et stort udvalg af butikker, restauranter og caféer. Stil den værste shoppetrang, nyd den hyggelige stemning, og spis en god middag på en af de mange restauranter.

Smithsonian Institutions museer

Vi anbefaler dig at besøge et eller flere af The Smithsonian Institutions museer. Med i alt 19 forskellige museer om alt fra indianere til rumfart, kan du nemt få flere dage til at gå med udstillingerne. Der er noget for enhver smag, og så er entréen tilmed gratis.

 

KLIK HER og kom til 100 ting du kan se og gøre i Washington D.C. Alle gratis.

Rejser til New England
Rejser til New England

Fantastiske naturoplevelser, små kystbyer og rå klippekyster. Det er essensen af New England.

 

New England i USA’s nordøstlige hjørne består af staterne Connecticut, Maine, Massachusetts, New Hampshire, Rhode Island og Vermont, som byder på fantastiske naturoplevelser, små kystbyer og rå klippekyster.

Natur og maritim charme i New England

Bevæger du dig nordpå langs den rå kyst, står fyrtårne på afsidesliggende klippeskær, og fiskerbåde lægger til med dagens fangst i små hyggelige kystbyer. Stop eksempelvis i den velbevarede by Newport, eller nyd New Englands bedste strande ved Cape Cod.

Oplev efterårsfarverne i New England

Væk fra kysten venter idylliske småbyer og skovklædte bjerge på at blive udforsket. Ikke mindst om efteråret, hvor træernes gule, brune og røde blade får skovene til at ligne et blussende flammehav.

Boston Skyline og Panorama fra Custom House, East Boston, Massachusetts, USA
Rejser til Boston

Stemningen i Boston er næsten europæisk, og mange anser Boston for at være blandt USA's hyggeligste storbyer. 

Storbyoplevelser i Boston

Gå en tur gennem Bostons gamle kvarter Beacon Hill, hvor små fine murstenshuse flankerer de brolagte gader. Boston byder dog også på shopping i verdensklasse, interessante museer og en moderne skyline, der imponerer, når mørket falder på.

Hvalsafari ved Boston

I sommerhalvåret kan du, kun en times sejlads ud for Boston, opleve havets kæmper på tæt hold. Båden ligger fra kaj, og kort tid efter afgang kan du nyde synet af Bostons skyline. Herefter rettes blikket mod bølgerne, hvor du kan være heldig at se blandt andet pukkelhvaler og finhvaler.

Det østlige USA i bil

Rejsen dag for dag

Oplev storbyerne Boston og New York samt Niagara Falls og New Englands storslåede naturlandskaber.

Dag 1: Ankomst Boston

Du lander i Boston om eftermiddagen og tager på egen hånd til dit hotel inde i byen. Brug resten af dagen på at slappe af, og gå eventuelt en tur i det hyggelige nærområde. Afslut dagen i den charmerende og europæisk inspirerede bydel Beacon Hill med et lækkert måltid.

Dag 2: Boston

Forude venter en hel dag i historiske Boston, som har en masse at byde på. Du får et rigtig fint indblik i byens historie på en gåtur ad ’Walk the Freedom Trail’, som guider dig rundt til Bostons vigtigste seværdigheder. Der er 16 stop undervejs, og du bliver taget hele 250 år tilbage i den amerikanske historie. Trænger benene til et hvil, så besøg parken Boston Common, hvor mange af byens lokale nyder frirummet. Parken er USA’s ældste bypark, og byder på flere charmerende oaser.

Dag 3: Williamstown

I dag henter du din lejebil fra morgenstunden, og dit road trip i det østlige USA starter for alvor. Du lægger Boston bag dig, og kører mod Williamstown. Du kører igennem New Englands smukke landskaber undervejs, og rejser du om efteråret, har du mulighed for at opleve efterårsfarverne, som er helt spektakulære på denne årstid.

Du overnatter i Williamstown nær Green Mountains. Ud over de betagende naturomgivelser, så er Green Mountains også kendt for sit rige og varierede dyreliv. Med lidt held kan du opleve både bævere, elge, hjorte og sortbjørne bevæge sig rundt i sine naturlige omgivelser. Green Mountains er et besøg værd året rundt, men det er især de fascinerende efterårsfarver, som overtager landskabet, der lokker besøgende til.

Distance: ca. 225 km fra Boston til Williamstown.

Dag 4: Niagara Falls

Også denne dag står i naturens tegn, når du kører igennem frodige landskaber mod den canadiske grænse og Niagara Falls. Gør eventuelt stop ved Corning Museum of Glass undervejs, som er verdens første glasmuseum.

Niagara Falls kan opleves både fra den amerikanske og canadiske side, men den bedste oplevelse får man uden tvivl fra den canadiske side. Derfor krydser du grænsen til Canada og ankommer kort efter til dit hotel, som ligger tæt ved faldene. Brug eftermiddagen på at udforske det nærliggende område og på at nyde udsigten til Niagara Falls fra de mange udkigsposter. Luften tæt ved faldene er konstant fyldt med små vanddråber, og du mærker tydeligt vandfaldets kræfter, når vandet buldrer ned i dybet. Også om aftenen er Niagara Falls et besøg værd, da det hver aften efter mørkets frembrud bades i farvestrålende lys.

Distance: ca. 350 km fra Williamstown til Niagara Falls.

Dag 5: Niagara Falls

Du har hele dagen til at nyde Niagara Falls fuldt ud, og faldene kan opleves på mange måder. Fra de mange udsigtsposter har du fuldt udsyn til det største af faldene, det 750 meter brede og 52 meter høje Horseshoe Falls. Men vil du helt tæt på faldene, så er der bestemt også mulighed for det. Vov dig ud på en bådtur, som tager dig så tæt på faldene, at du ikke kan undgå at blive våd, eller nyd en tur bag om faldene, som tager dig til hjertet af Niagara Falls. Vil du have en anderledes oplevelse med hjem i kufferten, kan en helikoptertur over faldene bestemt også anbefales. Turen giver dig et fremragende indblik i området omkring Niagara Falls.

Dag 6: Gettysburg

Du vender igen næsen mod USA og kører sydpå mod Gettysburg. I dag har du en helt speciel kulturel oplevelse i vente, når du møder Amish-folket i Amish Country. Amish-folket er en unik minoritetsgruppe i USA, som har valgt at leve, som man gjorde for over 200 år siden. Det betyder blandt andet, at de lever uden computere, biler og mobiltelefoner. Amish-folket har dog ikke afskåret sig helt fra det moderne samfund, og de fortæller gerne besøgende om deres anderledes livsstil. Du overnatter i Gettysburg, som du har hele den efterfølgende dag til at se nærmere på.

Distance: ca. 500 km fra Niagara Falls til Gettysburg.

Dag 7: Gettysburg

Interesserer du dig for den Amerikanske Borgerkrig, så er Gettysburg byen for dig. Her blev et af de vigtigste slag i den Amerikanske Borgerkrig udkæmpet, og det er et must at tage på en guidet rundtur i byen, hvor du bevæger dig i historiens og krigens spor. Der hersker en helt særlig stemning over de gamle slagmarker, hvor tusindvis af soldater mistede livet.

Dag 8: Washington D.C.

Tidligt om morgenen fortsætter din kør-selv ferie i USA, når du kører sydpå til Washington D.C. Det er en kort køretur, så du har det meste af dagen til at tage på sightseeing i USA’s spændende magthøjsæde. Blandt nogle af højdepunkterne er naturligvis de berømte regeringsbygninger The Capitol og Det Hvide Hus, hvor præsidenten har sin daglige gang. Det er også i Washington D.C., at du finder Lincoln Memorial med den berømte statue af Lincoln samt den smukt restaurerede togstation Union Station. Der er ingen tvivl om, at Washington D.C. er landets magtcentrum, og der hersker en helt særlig stemning i gaderne der omgiver de mange ikoniske bygninger.

Distance: ca. 125 km fra Gettysburg til Washington D.C.

Dag 9: Washington D.C.

Du har dagen til at udforske de dele af Washington D.C., som du ikke nåede i går. Start for eksempel dagen i farverige Chinatown, hvor kinesisk medicin sælges side om side med dampende varm nudelsuppe. Helt andre oplevelser venter på Smithsonian Institution, som byder på museer for enhver smag. Udstillingerne indeholder alt fra afrikansk kunst til rumfartsvidenskab og naturligvis også amerikansk historie og kunst.

Dit road trip i USA i egen bil slutter i Washington D.C. Her afleverer du din lejebil, men din ferie er langt fra slut endnu.

Dag 10: New York City

Om morgenen forlader du Washington D.C. med tog fra Union Station mod New York. Togrejsen tager 3-4 timer, så du har god tid til at nyde New York resten af dagen. Du bor centralt på et hotel på Manhattan, og har derfor det perfekte udgangspunkt for at gå på opdagelse i The Big Apple.

Distance: ca. 4timers togrejse fra Washington D.C. til New York City.

Dag 11: New York City

Du bestemmer selv, hvordan du tilbringer din dag i New York, og der er nok at give sig til. Mærk den helt særlige stemning, når du bevæger dig mellem Manhattans skyskrabere, se nærmere på kunstverdenen på Museum of Modern Art, følg duften af penge på Wall Street, som altid vrimler med forretningsfolk, og reflektér over terrorangrebet den 11. september ved Ground Zero. Er du i New York på en søndag, så overvej også en guidet byrundtur i Harlem, der afsluttes med en uforglemmelig gospelkoncert.

Dag 12: Afrejse New York

I dag er det tid til at forlade USA for denne gang og hoppe på flyet hjem mod Danmark. Vil du forlænge din rejse med nogle dage i New York, er det intet problem. Tal med en af vores rejsekonsulenter om mulighederne for dette.

Dag 13: Ankomst Danmark

Du ankommer til Danmark efter en skøn kør-selv ferie i USA.

Vis alle dage

Priseksempel

13 dage fra kr. 11.400

Pris pr. person ved 2 voksne og 2 børn

Kundernes oplevelser

Se hvad vores kunder synes om os i deres anmeldelser på Truspilot.

Relevante udflugter på rejsen

Disse udflugter kunne også være interessante for dig at søge inspiration i.
USA - Massachusetts - Boston.jpg

Boston hop-on hop-off bus

Udforsk historiske Boston med byens glimrende hop-on hop-off busser.

24 timer fra kr. 300

Canada - Ontario - Niagara Falls - Regnjakker

Sejltur ved Niagara Falls

Kom helt tæt på Niagara Falls’ enorme vandmasser om bord på Hornblower Niagara Cruises katamaran.

15 minutter fra kr. 185

USA - Washington D.C. - hop on hop off

Hop-on hop-off bus i Washington D.C.

Med Washington D.C.'s hop-on hop-off busser får du det store overblik over USA's spændende hovedstad.

24 timer fra kr. 405

USA - District of Columbia - Washington D.C - Abraham Lincoln.jpg

Guidet cykeltur i Washington D.C.

Oplev USA’s hovedstad på en tre timer lang guidet cykeltur rundt til byens største seværdigheder.

3 timer fra kr. 300

USA - New York City - Skyline - 7

Sejltur rundt om Manhattan

Oplev New Yorks skyskrabere, broer og forskellige bydele fra søsiden på en flot sejltur rundt om Manhattan.

1 dag fra kr. 260

USA - new york - now york city - brooklyn bridge.jpg

Helikopter-tur over New York

Flyv i helikopter over New York, og oplev byens mest berømte seværdigheder fra luften.

15 minutter fra kr. 1.785

Flere rejseforslag

Disse rejseforslag kunne også være interessante for dig at søge inspiration i. Alle vores forslag kan tilpasses dine ønsker, så du får præcis den rute, den varighed og de oplevelser, som du drømmer om.
USA new england vermont church AdobeStock_128258362 2500 px

New Englands højdepunkter

 • Nyd historiske Boston
 • Oplev smuk natur og klippekyster
 • Besøg hyggelige små byer

13 dage fra kr. 11.700

USA - New York - Central Park.jpeg

Sommerferie i New York og Det Østlige USA

 • Tre hele dage i New York
 • Vild natur i Shenandoah
 • Badeferie ved Virginia Beach

15 dage fra kr. 18.900

USA - Washington D.C. - Capitol (2).jpg

New York og Washington

 • Hold storbyferie i New York
 • Oplev magtens centrum
 • God tid

9 dage fra kr. 8.200

USA - New York - Skyline.jpg

New York og Las Vegas

 • Mærk suset i New York
 • Neonoplyste Las Vegas
 • Store naturoplevelser

9 dage fra kr. 9.400

USA - Amtrek Vacations - togrejser - tog og smukke landskaber

USA med tog – Kyst til kyst

 • Udforsk USA med tog
 • Afslapning på toget
 • God tid på egen hånd

13 dage fra kr. 25.200

mexico.jpeg

New York og Mexico

 • Kultur, gourmet og shopping i New York
 • All inclusive hotel i Mexico
 • Maya-ruiner og kultur

13 dage fra kr. 15.200

Weekendresa New York

6 dages storbyferie i New York

 • God tid til at opleve storbyen
 • Shop, gå på museer og spis godt
 • Du bor centralt på Manhattan
   

6 dage fra kr. 11.900

RCCL-oasis_aerial064-jpg

Krydstogt i Caribien via New York og Miami

 • Kultur og shopping i New York
 • Sol og strand i Caribien
 • Udsøgt mad og drikke ombord
   

14 dage fra kr. 17.700

Miami-sunset

Florida og New York

 • Sightseeing i New York
 • Nyd sol, sand og vand i Miami
 • Mød krokodiller i Everglades
   

10 dage fra kr. 8.800

Vi gør dine rejsedrømme til virkelighed

Send os dine ønsker til rejsen, så skræddersyer vi et rejseforslag til dig - helt uforpligtende.

staff-dk.png