usa-florida-boern4

Den store Florida rejse i bil

Udforsk Miami og Orlando samt Kissimmee i egen bil, og nyd ferien på Floridas lækre strande og enestående natur.

 

Vores passionerede rejseeksperter har designet dette rejseforslag til inspiration.

 

Du bestemmer afrejsedato, antal dage og indhold. Dette er et eksempel på, hvordan en rejse kan se ud.

17 dage fra kr. 12.800

Pris pr. person ved 2 voksne og 2 børn

Når du sender en forespørgsel, kontakter vi dig på SMS, e-mail eller telefon til en indledende snak om din rejse.

*Feltet skal udfyldes

Den perfekte familieferie
Florida har alle ingredienserne til en vellykket familieferie i bil. Her findes et stort udbud af attraktioner og oplevelser for alle aldre, klimaet er skønt, og så er alt inden for en overskuelig afstand. Denne kør-selv ferie er tilrettelagt, så dig og din familie får det bedste ud af jeres ferie. I overnatter for eksempel flere nætter på samme hotel - et stort plus når man rejser med børn.

Seværdigheder for store og små
Florida byder på oplevelser for enhver smag. Oplev den caribiske stemning på strandene i Key West, hold storbyferie i Miami, eller besøg det fascinerende sumpområde Everglades National Park, hvor alligatorer lurer i vandkanten. De mange forlystelser i Orlando og Kissimmee er også en stor succes, når man rejser med børn. Mød de velkendte Disney-karakterer i Disney World, lær mere om USA's missioner i rummet på Kennedy Space Center, eller kom bag om kulisserne hos Universal Studios. En rejse rundt i Florida i bil er langt fra kedeligt!

Udvalgte højdepunkter

AdobeStock_94431259.jpeg
CO2-neutrale rejser

Der er mange gode miljø-projekter, som vi gerne vil støtte. Men effekten bliver ganske enkelt større, ved at vi vælger at fokusere på ét projekt. Når du rejser med MyPlanet kompenserer vi derfor for dit CO2-udslip i forbindelse med rejsen ved at støtte projektet ”Jacundá REDD+” i Brasilien. Projektet tilhører organisationen South Pole (www.southpole.com), som varetager en lang række bæredygtighedsprojekter verden over.

Projektet, vi støtter, ligger i den brasilianske stat Rondônia i Amazonas. Stedet er rigt på biodiversitet og hjem for hundredvis af dyre- og plantearter. Store dele af regnskoven i området er dog i fare, da bønder i årtier har ryddet skoven, for at gøre plads til landbrug. Desuden har levevilkårene og økonomien i mange året været trykket, og mange lokale samfund er meget sårbare. Projektet "Jacundá REDD+" giver de lokale mulighed for at få en indkomst ved at opbygge en forsyningskæde for lokale produkter, der ikke er relateret til tømmer. Det kunne for eksempel være gummi, acai og paranødder. Projektets mål er desuden at beskytte 35.000 hektar regnskov fra fældning samt at etablere yderligere 95.000 hektar beskyttet skov. Der afholdes også workshops for lokale kvinder og unge med fokus på sundhed, biodiversitet og lederskab. Dette skal ruste disse ellers meget udsatte befolkningsgrupper bedre til fremtiden.

Det ikke kun socialt, projektet bidrager positivt til en bæredygtig udvikling. Samlet set bidrager projektet nemlig med en reduktion i CO2-udslippet på 140.290 ton per år. Vil du vide mere om projektet, kan du klikke her.

Når du rejser med MyPlanet, kompenserer vi for dit CO2-forbrug på rejsen ved at bidrage til projektet ”Jacundá REDD+”, og samlet set gør kompensationen en stor forskel, idet MyPlanet årligt bidrager til en fjerdedel af projektets CO2-reduktion.

Eksempler på CO2-udslip

En rejsende med MyPlanet udleder i gennemsnit 5 ton CO2 på sin rejse, hvilket udgør cirka en tredjedel af en danskers gennemsnitlige CO2 forbrug på et helt år. 

Her kan du se nogle eksempler på, hvor meget CO2 en typisk MyPlanet rejse udleder:

Australien - 24 dage - 2 indenrigsfly = 7,45 ton CO2
New Zealand - 24 dage = 7,4 ton CO2
USA - 20 dage - 1 indenrigsfly = 4,25 ton CO2
Canada - 17 dage - 1 indenrigsfly = 3,55 ton CO2
Sydafrika - 12 dage - 2 indenrigsfly = 4,15 ton CO2

Fort Myers Beach Pier, Florida, USA
Rejser til Fort Myers

Rejser til Fort Myers byder på badeferie og et væld af udflugtsmuligheder.

 

Fort Myers er det perfekte udgangspunkt for en skøn ferie for både familien, der leder efter sol, strand og børnevenlige oplevelser, eller parret, der gerne vil nyde en romantisk badeferie med mulighed for shopping og gode restaurantbesøg.

Thomas Edisons hus

Gå en tur langs McGregor Boulevard, der flankeres af omkring 2.000 palmer, som kom til på initiativ fra opfinderen af glødepæren, Thomas Edison. Besøg også hans vinterbolig, som han byggede i Fort Myers i 1885. Huset og hans laboratorium står i dag, som var han netop gået ud af døren.

Sanibel og Captiva Isalands

Øen Sanibel ligger ud for Fort Myers kyst og byder på nogle af USA's absolut bedste strande. Lej en cykel, og oplev strandene og øens mangrove, som er hjem for både fugle, fisk, delfiner, alligatorer, søkøer og pelikaner. Du kan opleve det rige dyreliv på helt tæt hold i J.N. "Ding" Darling National Wildlife Refuge. Læg også vejen forbi den mindre ø Captiva, hvor atmosfæren er afslappet og indbyder til nogle hyggelige timer på stranden eller en pause på en af de mange cafeer.

Gode udflugtsmuligheder fra Fort Myers

Tag for eksempel på en udflugt til Everglades National Park, hvor du kan kigge efter alligatorer og fugleliv. Eller kom tæt på alverdens havdyr i Sarasotas Mote Marine Aquarium. Kulturinteresserede kan glæde sig til Dali Museet i St. Petersburg og The Ringling Museum of Art i Sarasota. På Gamble Plantation kommer du derimod tæt på historien fra plantagetiden, mens forlystelsesparken Busch Garden i Tampa byder på masser af sus i maven.

Badeværelsetårn, Miami Beach, Florida, USA
Rejser til Miami

Strand, sol og feriestemning ved havet. Rejser til Miami byder på oplevelser for enhver smag.

 

For mange er Miami lig med sol, palmer og Floridas legendariske strande, der prydes af livredertårne i stærke farver. Der er altid et rigt folkeliv langs strandene, hvor hyggelige caféer lokker med kølige drink i det vidunderlige klima.

Designertøj, outlet og vintageshopping

Små butikker med alt fra designertøj og unikke smykker til bøger fylder sidegaderne til South Beach samt den charmerende bydel Coral Gables. Glem heller ikke de mange retro-fund i byens vintage-butikker eller outlet-centrene, hvor hotte designerbrands sælges med store besparelser.

Kunst og kultur i Miami

Kunst- og kulturinteresserede har også meget at glæde sig til i Miami. Oplev stemningen i Little Cuba, og nyd Vizcaya Museums flotte kunstsamling, der har til huse i en italiensk renæssancevilla fra 1916, som ligger midt i en flot, klassisk have. Byens mest berømte kulturelle seværdighed er dog de mange art deco-bygninger, der blev opført langs Ocean Drive mellem 1923 og 1943.

Udflugter fra Miami

Miami er et godt udgangspunkt for spændende udflugter. Kig efter alligatorer i Everglades National Park, og snorkel blandt farvestrålende koraller ved Key Largo. Svøm med delfiner, eller tag turen til Key West, der byder på smukke træhuse og en vidunderlig caribisk stemning på USA's sydspids.

Rejser til Key West, Florida USA
Rejser til Florida Keys

Florida Keys på USA's sydligste spids byder på lækre strande, spændende seværdigheder og caribisk atmosfære.

 

Du forlader fastlandets sydspids og begiver dig ad Overseas Highway ud på Florida Keys. Køreturen er kendt som en af USA’s smukkeste og er en oplevelse i sig selv. Du passerer den ene tropeø efter den anden og har hele tiden havet på begge sider.

Key Largos strande og koraler

Den første ø, du møder, er Key Largo. Øen byder på smukke strande og turkisblåt vand, men den helt store attraktion er John Pennekamp Coral Reef State Park. Nyd parkens fantastiske koraler fra en båd med glasbund, eller kom helt tæt på med dykkerudstyr eller snorkel. Paddel i kajak, svøm med delfiner, tag på en fisketur, slap af på stranden i palmernes skygge og besøg de fantastiske restauranter. Vi anbefaler, at du bor på Courtyard by Marriott eller Holiday Inn Resort & Marina.

Tropiske Islamorada

Islamorada ligger mellem Key Largo og Key West og består af 6 fantastiske øer. Her kan du snorkle og dykke, men også tage på vandreture gennem den frodige natur og langs de smukke strande. Islamorada er blandt andet kendt fra Netflix-serien Bloodline, som er filmet på det smukke The Moorings Village & Spa. Vi anbefaler dog, at du bor på Postcard Inn & Beach Resort eller Pelican Cove Resort.

Caribisk stemning

På Floridas yderste spids ligger Key West. Her er du tættere på Cuba end Miami, og atmosfæren er langt mere caribisk end i det øvrige USA. I de små baggyder ligger smukke, traditionelle træhuse, og områder som Bahama Village føles som en helt anden verden. Key West er perfekt til udforskning på cykel. Men sørg for at være tilbage på Mallory Square sidst på eftermiddagen, når gademusikanter og gøglere fylder pladsen med liv, mens solen går ned, og lysene tændes i de hyggelige restauranter.

Oplevelser fra Key West

Trods Key West synes at ligge ved verdens ende, er byen udgangspunkt for spændende udflugter.Key Largos farvestrålende koralrev og mange andre oplevelser er et oplagt bud. Eller besøg det ekstremt afsidesliggende Fort Jefferson.

Kort

Rejsen dag for dag

Udforsk Miami og Orlando samt Kissimmee i egen bil, og nyd ferien på Floridas lækre strande og enestående natur.

Dag 1: Ankomst Miami Beach

Du ankommer til Miami sidst på eftermiddagen. Hent din bil i lufthavnen, og sæt derefter kursen mod dit hotel på Miami Beach. Brug det sidste af dagen på at slappe af ovenpå rejsen, og gå en tur i det hyggelige lokalområde.

Dag 2: Miami Beach

Du har hele dagen til at gå på opdagelse i området omkring Miami Beach. Trænger du til afslapning, så nyd solen på den berømte strand South Beach. Det er også heromkring, du finder den interessante bydel Miami South Beach med sine fantasifulde art deco-bygninger. Du kan også tage bilen ind til Miami, som kun ligger en kort køretur fra Miami Beach. Besøg for eksempel Parrot Jungle Island, og oplev mere end 1.000 farverige og eksotiske fugle, eller bydelen Little Havana, der oser af cubansk stemning.

Dag 3: Cocoa Beach

I dag er for alvor starten på din kør-selv ferie i Florida, når du forlader Miami Beach og kører mod Cocoa Beach. Det er en længere køretur, som tager dig forbi den ene indbydende strand efter den anden. Gør eventuelt stop på vejen, for eksempel i byen Fort Lauderdale, som er kendt for sine dejlige strande, kunst og kulturliv. Du overnatter i den populære badeby Cocoa Beach.

Distance: ca. 325 km fra Miami Beach til Cocoa Beach.

Dag 4: Orlando/Kissimmee

Din rejse fortsætter mod Orlando og Kissimmee, men inden du forlader østkysten, anbefaler vi, at du besøger Kennedy Space Center. Det er herfra USA's store rumekspeditioner bliver sendt afsted, og hvis du er rigtig heldig, så passer dit besøg med en opsendelse. Kennedy Space Center byder dog på meget mere. Få en fantastisk 3D rumoplevelse, når du ser en af centerets IMAX-film, nyd de spændende udstillinger om rumrejser, og kom tæt på affyringsramperne. Der kan nemt gå en hel dag med at besøge Kennedy Space Center!

Kør herefter det sidste stykke til Orlando og Kissimmee, hvor du har nogle fantastiske oplevelser i vente de næste dage. Du bor i Kissimmee lige syd for Orlando, hvorfra du har nem adgang til de mange sjove forlystelser i området.

Distance: ca. 125 km fra Cocoa Beach til Orlando.

Dag 5-7: Orlando/Kissimmee

De næste dage tilbringes i Orlando og Kissimmee, som er kendt for sine mange turistattraktioner og forlystelser. Mød Mickey Mouse og hans venner i Disney World, hvor hver dag afsluttes på fornemmeste vis med et imponerende fyrværkerishow. Træd ind i filmens univers i Universal Studios, hvor en lang række film, tv-serier og musikvideoer er blevet til. Ikke mindst The Wizarding World of Harry Potter med en tro kopi af blandt andet Hogwarts er et hit blandt børnene. Trænger du til et sus i maven, så besøg også Islands of Adventure, som byder på nogle fantastiske rutsjebaner. Som navnet indikerer består forlystelsesparken af forskellige øer med hver sit unikke tema. Der er så meget at give sig til i Orlando, at det er en god idé at holde familiesammenråd inden afrejsen fra Danmark.

Dag 8-9: Clearwater Beach/St Pete Beach området

Efter nogle begivenhedsrige dage i Orlando, bliver det skønt med ren afslapning ved stranden. Næste stop er strandene mellem Clearwater Beach og St Pete Beach, som ligger på Floridas vestkyst ud til Den Mexicanske Golf og er et meget populært badeområde. Det perfekte udgangspunkt for en badeferie, for solen skinner stort set året rundt, og strandene har vundet flere priser for at være nogle af de smukkeste. Byen Clearwater, som ligger få minutters kørsel fra Clearwater Beach, er faktisk med i Guiness Rekordbog for at have flest solskinsdage på et år (361 dage).

Fra april 2017 overnattes ved Madeira Beach eller på Treasure Island, der ligger syd for Clearwater Beach. Også her er klimaet perfekt, og strandene byder på det fineste hvide pulversand. Foruden afslapning i vandkanten, er området også et godt udgangspunkt for fisketure, dykning og delfinsafari. Eller besøg Tampa på fastlandet, hvor seværdigheder som forlystelsesparken Busch Gardens og Florida Aquarium garanterer masser af oplevelser for hele familien. Særlig stemningsfyldt er det, når tropenatten sænker sig over Florida, og der tændes lys i de mange hyggelige restauranter ud til havet.

Distance: ca. 180 km fra Orlando til Clearwater Beach/St Pete Beach området

Dag 10-12: Fort Myers

Du fortsætter rejsen fra en strand til en anden. Du kører langs Floridas vestkyst til dejlige Fort Myers, som hvert år tiltrækker folk fra nær og fjern med sine formidable strande. En af de faste besøgende i Fort Myers var i mange år opfinderen Thomas Edison. Han havde sin vinterbolig her i byen, og hans laboratorium står stort set stadig urørt, som da han forlod det. Det er i dag omdannet til museum, og det kan anbefales at bruge en eftermiddag på museet, hvor du kan se nogle af Edisons opfindelser som f.eks. glødelampen.

Distance: ca. 225 km fra Clearwater Beach til fort Myers.

Dag 13: Key West

Fortsæt din kør-selv ferie i Florida til Key West. Undervejs anbefaler vi et besøg i Everglades National Park, som er det største urørte subtropiske område i USA. Her findes et rigt dyreliv og utallige fuglearter, og det er det eneste sted på jorden, hvor krokodiller og alligatorer lever side om side. Husk at afsætte tid til et besøg i Everglades National Park, f.eks. ved Shark Valley hvor man kan leje cykler eller tage med på en guidet tur. I den del af Everglades, som ikke er nationalpark, kan man også opleve sumpområdet i airboat.

Dagens endelige mål er Floridas sydligste punkt; Key West. I det sydligste Florida ligger en perlerække af øer, som er sammenbundet af ikke mindre end 42 broer, The Overseas Highway. Hvor Highway 1 slutter, ligger det tropiske paradis Key West.

Klik her og læse mere om Everglades National Park

Distance: ca. 475 km fra Fort Myers til Key West via Everglades National Park.

Dag 14: Key West

Du har hele dagen til nyde Key Wests lækre strande og den caribiske steming, som kendetegner Key West. Forfatteren Ernest Hemingway blev også draget af Key West. Så meget at han boede der fra 1931 til 1940. Besøg Hemingsways hus, som i dag er omdannet til museum, eller nyd en drink på hans yndlingsbar. Rejser du med børn, vil de uden tvivl nyde en tur i Key West Aquarium, hvor I kan opleve både hajer, tropiske fisk og havskildpadder. Gå heller ikke glip af solnedgangen på Mallory Square. Her på torvet samles gadehandlere og gøglere, som får selskab af gademusikanter, tryllekunstnere og akrobater. Kom i god tid, hvis du vil opleve det farverige skue, men vær forberedt på, at mange andre kommer i samme ærinde.

Klik her og læs mere om Hemingway House

Dag 15: Miami

Efter et par dejlige dage i Key West går turen tilbage ad de fantastiske 42 broer mod Miami. Fremme i Miami afleverer du din lejebil og tjekker ind på dit flyhotel for natten, da du flyver mod Danmark tidligt næste morgen.

Distance: ca. 250 km fra Key West til Miami lufthavn.

Dag 16: Afrejse Miami

Du tjekker ind i lufthavnen tidligt om morgenen, og stiger på dit fly mod Danmark.

Dag 17: Ankomst Danmark

Du ankommer i Danmark efter to ugers skøn familieferie i Florida.

Vis alle dage

Vi gør dine rejsedrømme til virkelighed

Send os dine ønsker til rejsen, så skræddersyer vi et rejseforslag til dig - helt uforpligtende.

staff-dk.png

Priseksempel

17 dage fra kr. 12.800

Pris pr. person ved 2 voksne og 2 børn

Kundernes oplevelser

Se hvad vores kunder synes om os i deres anmeldelser på Truspilot.

Relevante udflugter på rejsen

Disse udflugter kunne også være interessante for dig at søge inspiration i.
USA - Florida - Airboat ride - Foto Visit Florida

Everglades med airboat

Udforsk Everglades National Parks sumpområder i airboat, og oplev det rige dyreliv og den fascinerende natur.

3 timer fra kr. 160

USA - Florida - Orlando - Kennedy Space Center - 4.jpg

Kennedy Space Center i Florida

Besøg Kennedy Space Center, og få et fascinerende indblik i NASA og amerikansk rumfart.

1 dag fra kr. 390

USA - Florida - Orlando - Universal - 1.jpg

Universal Studios Orlando

En fantastisk dag med vilde forlystelser og et fascinerende kig bag kulisserne i filmens magiske verden.
 

2 dage fra kr. 2.180

disney-world-secrets1215_0

Disney World i Orlando

Oplev Disneys fire meget forskellige forlystelsesparker i Orlando, som også byder på oplevelser for voksne.

2 dage fra kr. 2.180

Australien - Queensland - Great Barrier Reef - snorkling 9.jpg

Snorkeltur fra Key West

Udforsk det rige liv under havoverfladen på denne snorkeltur med katamaran fra Key West.

3 timer fra kr. 350

USA - Florida - Miami - Skyline - 2.jpg

Miami hop-on hop-off busser

Oplev det bedste af Miami med hop-on hop-off busserne, der stopper ved alle byens spændende seværdigheder.

48 timer fra kr. 325

Flere rejseforslag

Disse rejseforslag kunne også være interessante for dig at søge inspiration i. Alle vores forslag kan tilpasses dine ønsker, så du får præcis den rute, den varighed og de oplevelser, som du drømmer om.
USA - camper

Florida i motorhome

 • Natur, strand og nationalparker
 • Masser af sol og sjov for familien
 • Bestem selv ruten i autocamper

16 dage fra kr. 7.800

Miami-sunset

Florida og New York

 • Sightseeing i New York
 • Nyd sol, sand og vand i Miami
 • Mød krokodiller i Everglades
   

10 dage fra kr. 10.600

Marina Naples Bay Resort - Naples florida

Lej lejligheder og huse i USA & Canada

 • Huse med pool i Florida 
 • Storbylejligheder i hele USA
 • Perfekt for storfamilier

8 dage fra kr. 3.395

USA - Florida - Miami Beach - Lifeguard - 1.jpg

Det bedste af Florida i bil

 • Floridas højdepunkter
 • Sol, strand og forlystelsesparker
 • 100% frihed i egen bil

11 dage fra kr. 10.100

USA - Louisiana - New Orleans - French Quarter - 1

New Orleans og badeferie i Florida

 • USA’s sydstater og solrige Florida
 • Smukke naturområder
 • Frihed med egen bil

12 dage fra kr. 20.100

Vi gør dine rejsedrømme til virkelighed

Send os dine ønsker til rejsen, så skræddersyer vi et rejseforslag til dig - helt uforpligtende.

staff-dk.png