Bay of Islands - New Zealand.jpeg

New Zealands kontraster

Komfortabelt og sjovt: Oplev det bedste af New Zealand med engelsktalende guide.

 

Vores passionerede rejseeksperter har designet dette rejseforslag til inspiration.

 

Du bestemmer afrejsedato, antal dage og indhold. Dette er et eksempel på, hvordan en rejse kan se ud.

20 dage fra kr. 38.900

Pris pr. person ved 2 voksne

Når du sender en forespørgsel, kontakter vi dig på SMS, e-mail eller telefon til en indledende snak om din rejse.

*Feltet skal udfyldes

En rejse som denne, i selskab med en dygtig engelsk guide og ligesindede rejsende, giver dig en unik mulighed for at opleve New Zealands fantastiske kultur og natur på en komfortabel og sjov måde.

Det er nemt
Glem alt om GPS-ruter, overnatninger og planlægning. Transport, gode hoteller og de bedste oplevelser er arrangeret på forhånd, så du skal blot følge med og nyde turen, som arrangeres i samarbejde med vores partner AAT Kings.

Du besøger alle New Zealands store atrraktioner
Turen begynder i Auckland på Nordøen, går derfra til solbeskinnede Bay of Islands og videre til Rotorua, der er kendt for sin livlige geotermiske undergrund og rige maori-kultur. De ti dage på Sydøen begynder med en sejltur gennem Marlborough Sound og bringer dig desuden til naturvidundere som Franz Josef gletsjeren, Milford Sound og Mt. Cook National Park, hvorefter der sluttes af i Christchurch.

Prisen inkluderer mange måltider og udflugter
Turen inkluderer rigtig mange måltider og udflugter. Men det er samtidig en tur med fleksibilitet, da der er indlagt flere dage, hvor du selv kan vælge, hvad du vil opleve.

Vi gør dine rejsedrømme til virkelighed

Send os dine ønsker til rejsen, så skræddersyer vi et rejseforslag til dig - helt uforpligtende.

staff-dk.png

Udvalgte højdepunkter

AdobeStock_94431259.jpeg
CO2-neutrale rejser

Der er mange gode miljø-projekter, som vi gerne vil støtte. Men effekten bliver ganske enkelt større, ved at vi vælger at fokusere på ét projekt. Når du rejser med MyPlanet kompenserer vi derfor for dit CO2-udslip i forbindelse med rejsen ved at støtte projektet ”Jacundá REDD+” i Brasilien. Projektet tilhører organisationen South Pole (www.southpole.com), som varetager en lang række bæredygtighedsprojekter verden over.

Projektet, vi støtter, ligger i den brasilianske stat Rondônia i Amazonas. Stedet er rigt på biodiversitet og hjem for hundredvis af dyre- og plantearter. Store dele af regnskoven i området er dog i fare, da bønder i årtier har ryddet skoven, for at gøre plads til landbrug. Desuden har levevilkårene og økonomien i mange året været trykket, og mange lokale samfund er meget sårbare. Projektet "Jacundá REDD+" giver de lokale mulighed for at få en indkomst ved at opbygge en forsyningskæde for lokale produkter, der ikke er relateret til tømmer. Det kunne for eksempel være gummi, acai og paranødder. Projektets mål er desuden at beskytte 35.000 hektar regnskov fra fældning samt at etablere yderligere 95.000 hektar beskyttet skov. Der afholdes også workshops for lokale kvinder og unge med fokus på sundhed, biodiversitet og lederskab. Dette skal ruste disse ellers meget udsatte befolkningsgrupper bedre til fremtiden.

Det ikke kun socialt, projektet bidrager positivt til en bæredygtig udvikling. Samlet set bidrager projektet nemlig med en reduktion i CO2-udslippet på 140.290 ton per år. Vil du vide mere om projektet, kan du klikke her.

Når du rejser med MyPlanet, kompenserer vi for dit CO2-forbrug på rejsen ved at bidrage til projektet ”Jacundá REDD+”, og samlet set gør kompensationen en stor forskel, idet MyPlanet årligt bidrager til en fjerdedel af projektets CO2-reduktion.

Eksempler på CO2-udslip

En rejsende med MyPlanet udleder i gennemsnit 5 ton CO2 på sin rejse, hvilket udgør cirka en tredjedel af en danskers gennemsnitlige CO2 forbrug på et helt år. 

Her kan du se nogle eksempler på, hvor meget CO2 en typisk MyPlanet rejse udleder:

Australien - 24 dage - 2 indenrigsfly = 7,45 ton CO2
New Zealand - 24 dage = 7,4 ton CO2
USA - 20 dage - 1 indenrigsfly = 4,25 ton CO2
Canada - 17 dage - 1 indenrigsfly = 3,55 ton CO2
Sydafrika - 12 dage - 2 indenrigsfly = 4,15 ton CO2

new zealand - sydøen - milford sound 2500x1200px
Morgen på Milford Sound

Der lå stadig sne langs vejen, da vi rundede toppen af passet mellem den lille by Te Anau og Milford Sound i Fiordland National Park. Sneen forsvandt dog hurtigt, da vi begyndte den bratte nedstigning til den lille havn, hvor vores hjem for det kommende døgn lå for anker. Kaptajnen gav tegn til at kaste los, og vi stod til søs på en af de flotteste sørejser i denne del af verden. Kajen forsvandt hurtigt bag os, og inden længe var vi omgivet af Milford Sounds vilde natur. Bratte klippevægge hæ- vede sig på begge sider af fjorden, og overalt synes frodig vegetation at pible frem af jorden. Et sted nær bredden lå en flok pelssæler og solede sig på en sten, og højt på himlen svævede havfugle elegant på luftstrømmene.

I kajak blandt delfiner

Vi satte kursen vestpå mod fjordens udmunding i havet, og det varede ikke længe, før vi fik selskab af en flok delfiner. Delfinerne kom helt tæt på og var tydeligt nysgerrige.

Længe sprang de akrobatisk lige foran stævnen på båden, inden de igen forsvandt i dybet. Delfinernes besøg fik kaptajnen til at kaste anker og slukke motoren. Motorlarmen døde hen, og pludselig var vi helt omgivet af en fantastisk stilhed. Kun vinden og sagte bølgeskvulp kunne høres. Måske et fugleskrig. Men ellers intet. Blot fuldstændig stilhed.

Denne blev dog brudt af skibets besætning, der gik i gang med at sænke kajakker i vandet. Det er frivilligt, om man har lyst til at sejle i kajak eller blive på båden. Men det kan kun anbefales at gøre det. Det er en fantastisk oplevelse at glide lydløst gennem det mørke, spejlblanke vand.Få andre steder føler man sig så tæt på naturen. Ikke mindst da delfinerne kom tilbage og nysgerrigt undersøgte os og vores kajakker. Et andet sted, stak en pelssæl hovedet op af vandet nær min kajak, og længere fremme fangede jeg et glimt af en pingvin, der søgte føde i de næringsrige vand.

En verden af vand

Vand findes i rigelige mængder ved Milford Sound. Ikke kun i fjorden selv. Men også i form af vandfald, der vælter ud over klippesiderne og falder i dybet som lange, sølvgrå bånd. Dertil kommer vandet fra himlen. Det regner omkring 300 dage om året i denne del af landet, og også på denne tur fik vi et par dryp fra de grå skyer over os. Naturligvis vil de fleste gerne opleve Milford Sound badet i sollys. Men stemningen i fjorden er lige så magisk på gråvejrsdage, og uden de rigelige mængder vand, ville den frodige vegetation og de brusende vandfald ikke være der. Vejret er lunefuldt i Milford Sound, og det er i mine øjne en del af oplevelsen.

Dagstur eller ture med overnatning?

Timerne fløj af sted, og inden jeg vidste af det, begyndte mørket at sænke sig over fjorden. Vi var tilbage på skibet nu, og kaptajnen havde fundet et godt sted at kaste anker for natten. I køkkenet var kokkene i fuld sving, og inden længe begyndte duften af mad at brede sig om bord. Efter en hel dag i den friske luft, var alle sultne, da vi satte os til bords i restauranten. Maden smagte forrygende, og der var noget særligt over at sidde der på en vuggende båd omgivet af New Zealands vilde natur, mens stjernerne tændes over os en efter en.

Man kan opleve Milford Sound på både dagsture og to-dagesture med overnatning på en båd. Jeg har prøvet begge dele, og oplevelserne er fantastiske, uanset hvad du vælger. Men har du tiden til det, er to-dagesturen klart at foretrække. Ikke blot har du bedre tid til at udforske området og kan komme længere ud i hjørnerne af fjorden. Du oplever også landskaberne på tider af døgnet, når alle dagsturisterne er taget hjem, og roen for alvor sænker sig over naturen. Og det er en ganske særlig oplevelse.

Morgenkaffe og frisk luft

Jeg vågnede tidligt næste morgen og gik ud på dækket med en kop kaffe. Det var køligt denne septembermorgen, og luften var frisk. Men solen tittede allerede op over horisonten og badede fjordlandskaberne i sit gyldne lys. Skyerne var forsvundet i nattens løb, og fjorden viste sig fra sin mest postkortagtige side under en høj, blå himmel. Jeg var den eneste på dækket, og der var ingen andre både at se overhovedet. Der var kun os midt i naturen, der langsomt vågnede til endnu en dag. Det øjeblik har mere end noget andet printet sig ind i min hukommelse og står som mit bedste minde fra New Zealand. Min tankerække blev brudt af et pjask i vandoverfladen. Om det var en sæl eller en pingvin, fandt jeg aldrig ud af. Jeg stod længe og drak min kaffe i fred og ro på dækket, inden jeg igen gik indenfor. Inden længe ville morgenmaden blive serveret, og så ville skibet stille og roligt fortsætte gennem fjorden tilbage mod kajen og fastlandet. Men det syntes alt sammen langt væk på det tidspunkt. Først havde vi en hel formiddag at nyde på Milford Sound.

Her kan du læse mere om, hvordan du kan opleve Milford Sound med fly eller på en 2-dages sejltur.

luftfoto af Urupukapuka Island, Bay of Islands, Nordøen, New Zealand
Rejser til Bay of Islands

Nyd nogle afslappende dage i Bay of Islands' skønne omgivelser.

 

Intet mindre en 144 smukke tropiske øer udgør området Bay of Islands på New Zealands Nordø. Klimaet er subtropisk og de flotte strande, skovklædte bakker og små hyggelige byer indbyder til en afslappende dag med snorkling, solbadning og en lækker frokost på en af de mange gode fiskerestauranter i området.

 

For at komme rundt skal du med båd. Så tag for eksempel på en arrangeret tur, hvor du også oplever områdets store seværdighed, klippeformationen Hole in the Rock. Historieinteresserede bør desuden besøge Waitangi Treaty Ground, hvor maorierne og de britiske immigranter i 1840 underskrev den aftale, som danner grundlag for staten New Zealand.

New Zealand - South Island - Canterbury Region - Kiwirail - Tranz Alpine - Staircase Viaduct.jpg
TranzAlpine gennem Southern Alps

En af verdens mest naturskønne togstrækninger finder du i New Zealand. Mellem Christchurch og Greymouth kører TranzAlpine toget tværs over Sydøens smukke natur. Det tager knap fem timer at tilbagelægge de 223 km, hvor du får en imponerende naturoplevelse, som er noget udover det sædvanlig. Turen tværs over øen går gennem bjergkæden Southern Alps, og byder på ikke mindre end nitten tunneller og over fire viadukter.

Efter afgang fra Christchurch, kører du gennem nogle af New Zealands fladeste og tørreste områder. Her kan du se så langt øjet rækker. Forude venter de himmelstræbende Southern Alps, der deler Sydøen på langs, og som landets højeste bjerg, Mt. Cook, blandt andet er en del af. Du får fra toget en fantastik udsigt til sneklædte bjergtoppe og buldrende vandfald. På den anden side af bjergkæden, nærmer du dig Greymouth. Her regner det otte meter om året, og dette er af samme grund et af landets vådeste og mest frodige områder.

TranzAlpine toget har store panoramavinduer, så du har uforstyrret udsigt undervejs. Der er ligeledes en åben togvogn, hvor du virkelig kan indtage Sydøens skønne natur og den friske luft.

Det er helt oplagt at kombinere en togtur med en kør-selv tur i New Zealand. Næsten samtlige biludlejningsselskaber har kontor i både Greymouth og Christchurch, hvor du kan starte eller slutte billejen før eller efter togturen.

New Zealand - Nordoeen - Hole in the Rock
Sejltur til Hole in the Rock

Oplev Bay of Islands' måske mest ikoniske seværdighed Hole in the Rock. Du sejler med en moderne katamaran, som tager dig rundt mellem bugtens små øer med hvide sandstrande og subtropisk regnskov. Der gøres stop på en af øerne, hvor du får mulighed for at slappe af på stranden eller udforske øens indre ad små stier. Turen går videre langs halvøen Cape Brett til det historiske fyrtårn længst ude på spidsen. Sidste højdepunkt på turen er Hole in the Rock; en klippeformation i vandet med hul i, som det er muligt at sejle igennem, hvis vejret tillader det.

Kort

Rejsen dag for dag

Komfortabelt og sjovt: Oplev det bedste af New Zealand med engelsktalende guide

Dag 1: Afrejse Danmark

Der er afrejse fra Danmark mod Østen.

Dag 2: Mellemlanding i Østen

Du mellemlander i Østen, inden du flyver videre til New Zealand. Hvis du har lyst til at stoppe et par dage i Østen på vejen, kan det let arrangeres.

Dag 3: Auckland

Du bliver hentet i Aucklands lufthavn og kørt til det centralt beliggende hotel. Her vil du møde din rejseguide og den gruppe, som du skal rejse sammen med, over en dejlig velkomstmiddag på hotellet.

Dag 4: Bay of Islands

I dag går turen mod Bay of Islands. Du krydser Aucklands tæt trafikerede Harbour Bridge og kører videre op langs Hibiscus Coast til det subtropiske Bay of Islands. Forude venter et smukt område med grønne, bølgende bakker, hvide sandstrande, krystalklart vand og masser af gode vandrestier. Du har god tid til at nyde landskaberne, som du også oplever på en sejltur til "Hole in the Rock", som er en smuk klippeformation ude i vandet.

Dag 5: Bay of Islands

Dagen i dag er fri til at nyde Bay of Islands på egen hånd. Her finder du et væld af gode vandrestier, som tager dig af kortere eller længere ruter rundt i de smukke skove og til dejlige sandstrande, der indbyder til en forfriskende dukkert. Det er desuden muligt at tilkøbe udflugter på stedet.

Dag 6: Auckland

Formiddagen er til rådighed i Bay of Island. Interesserer du dig for New Zealands historie og kultur, er det værd at besøge Waitangi Treaty House, som ligger nord for byen Paihia. Det var her New Zealands "grundlov" blev underskrevet, og du får et indblik i landets historie og den oprindelige maori-kultur. Om eftermiddagen vender du tilbage til Auckland, hvor du overnatter.

Dag 7: Rotorua

Denne morgen sættes kursen mod Waitomo Caves. Her venter en spændende guidet tur gennem de mystiske underjordiske kalkstenshuler, hvor imponerende drypsten skaber et eventyragtigt landskab. Tusindvis af glødeorme holder til i hulerne, og de små lys fuldender den magiske stemning. Du fortsætter mod Rotorua, hvor du tjekker ind på dit hotel for de kommende 2 nætter.

Dag 8: Rotorua

Dagen starter med Agrodome fåreshow, hvor du oplever de dygtige fårehunde arbejde med fåreflokken. Eftermiddagen har du til rådighed på egen hånd, og der er rigeligt at tage sig til i Rotorua. Området er særligt kendt for sin geotermiske aktivitet. Mudderet i mudderpølene bobler lystigt, det damper op af sprækker i jorden, og de mange gejsere syder og sprutter.

Om aftenen får du mulighed for at opleve maoriernes gæstfrihed og kultur ved en ægte maori-festaften. Aftenen byder nemlig på en såkaldt "hangi", som er en middag tilberedt på traditionel newzealandsk vis. Aftenen fuldendes med sang og dans.

Dag 9: Wellington

Der venter en smuk køretur i dag. Ruten går ad Thermal Explorer Highway til hjertet af Nordøen. På vejen oplever du den dampende Wairaki Steam Valley og Huka Falls, hvor 220.000 liter vand buldrer ud over faldets kant hvert sekund. Du kommer også forbi Lake Taupo, som er den største ferskvandssø i New Zealand. Søens vand er rent og klart, luften frisk og omgivelserne imponerende smukke. Fra Lake Taupo går turen videre sydpå mod det vidtstrakte, vulkanske plateau med Tongariro National Park, hvor rå vulkanske landskaber kun afbrydes af smukke azurblå bjergsøer. Dagen i dag ender i New Zealands hovedstad Wellington.

Dag 10: Picton

Denne morgen har du tid til selv at udforske New Zealands hovedstad. Vi anbefaler, at du besøger udsigtspunktet på Mount Victoria, hvorfra du har en fantastisk udsigt over byen, havneområdet og de omkringliggende bløde, grønne bakker. Eller hop på en af de historiske sporvogne til den charmerende forstad Kelburn. Byens har desuden et stort udbud af gode restauranter, som nyder godt at de lokale landbrug mod nord og havets lækkerier mod syd. Så der er rig mulighed for at nyde et godt måltid.

Senere på dagen besøges New Zealands Nationalmuseum, Te Papa, hvor avanceret computerteknologi og audiovisuelle midler sørger for, at det bliver et museumsbesøg ud over det sædvanlige. Derefter venter en smuk sejltur over Cook Strait til Picton på Sydøen.

Dag 11: Christchurch

I dag kører du gennem det kendte vinområde, Marlborough. Her er der langt imellem husene, og området domineres af vinmarker. Marlborough kom for alvor på verdenskortet, da man skiftede fårene ud med vinstokke. I dag er området blandt New Zealands mest berømte vindistrikter. Turen går over Kaikoura til dagens sidste stop Christchurch.

Dag 12: Omarama

Turen i dag går fra Christchurch over Canterburys flade sletter og mod New Zealands højeste bjerg, Mount Cook, der rejser sig 3.765 m mod himlen. Her er det muligt at tilkøbe en flyvetur over de imponerende sneklædte tinder. Undervejs besøger du også søerne Lake Pukaki samt Lake Tekapo med den smukt beliggende stenkirke, Church of the Good Sheperd, fra 1935.

Dag 13: Dunedin

Fra Omarama går turen til Dunedin, som udforskes på en byrundtur. Dunedin adskiller sig fra de fleste andre newzealandske byer med sine mange fine sandstensbygninger. Byen har desuden stærke skotske rødder, og det præger byen, som blandt andet har mange ølbryggerier, whiskydestillerier, sækkepibespillende herrer og haggis på menukortet.

Eftermiddagen er til fri disposition. En mulighed kunne være at besøge Otago-halvøen. På den yderste spids findes verdens eneste fastlandskoloni af albatrosser, og på halvøens havside kan du opleve en koloni af guløjede pingviner. Et privat bevaringsprojekt har gennem et skyttegravsagtigt stisystem gjort det muligt at komme helt tæt på små dyr.

Dag 14: Te Anau

Fra Dunedin går turen til den lille by Te Anau i dramatiske Fiordland. Te Anau ligger ved søen Manapouri, og en sejltur til Te Anau Glow Worm-grotterne kan anbefales. Glow worms er et underligt lille dyr, der lyser for at tiltrække føde. De tusindvis af små lys gør besøget i hulerne til en ganske særlig oplevelse.

Dag 15: Milford Sound

Dagen er dedikeret New Zealands storslåede fjordområde på en sejltur på Milford Sound.

Området er uden tvivl et af de smukkeste i New Zealand. Der falder 8.000 mm regn om året, og det har en positiv virkning på vegetationen. Mos, bregner og gigantiske træer dækker de stejle bjergsider, bjergtinderne rækker mod himlen, og vandfald sender kaskader af vand ned i fjordens spejlblanke vand.

Dag 16: Queenstown

Queenstown ligger smukt ved Lake Wakatipu og med bjergkæden The Remarkables i ryggen. Byen i sig selv er charmerende, og du kan let bruge dagen på bare at slentre rundt og shoppe lidt. Queenstown har desuden alt, hvad hjertet begærer af aktivitetsmuligheder. Skal der være fart over feltet med jetboating og river rafting, eller skal det være en sejltur i et mere roligt tempo? Du kan også tage med svævebanen til toppen af bjerget bag Queenstown. Herfra er der en smuk udsigt over byen, søen og de omkringliggende bjerge. Eller lej cykler og tril ad smukke veje til den historiske guldgraverby Arrowtown. Dette er blot nogle få af de mange muligheder i Queenstown.

Dag 17: Franz Josef

Du forsætter nordpå langs Lake Wanaka til Haast Pass, som fører over Southern Alps. Du er nu på Sydøens vestkyst, hvor der venter nye spektakulære scenerier efter hvert eneste sving. På ruten venter også Franz Josef-gletsjeren, som stammer fra ismassiver i de nærliggende bjerge. Ismasserne har fundet vej hele vejen ned gennem regnskoven, hvilket er meget udsædvanligt for en gletsjer og et højst særpræget syn.

Dag 18: Christchurch

Dagens første stop er Hokitika, der er bedst kendt som New Zealands "jadeby". Herfra går turen videre mod Greymouth og gennem Arthur's Pass, hvor du stiger om bord på toget The TranzAlpine, der bringer dig det sidste stykke mod Christchurch.

Christchurch er en meget engelsk by, og det ses blandt andet på mange af bygningerne i centrum og på de britisk klingende gadenavne. De tidlige engelske immigranter interesserede sig meget for havekunst og grundlagde allerede i 1863 den botaniske have, som i dag er omgivet af den store Hagley Park. Christchurch lever derfor til fulde op til sit kælenavn The Garden City.

Dag 19: Hjemrejse

Rejsen tager sin afslutning, og der er transport til lufthavnen. Du kan vælge at flyve via Sydney i Australien og tage nogle dage i en af verdens skønneste storbyer, inden rejsen fortsætter mod Danmark.

Dag 20: Ankomst Danmark

Du ankommer til Danmark først på dagen.

Vis alle dage

Priseksempel

20 dage fra kr. 38.900

Pris pr. person ved 2 voksne

Kundernes oplevelser

Se hvad vores kunder synes om os i deres anmeldelser på Truspilot.

Relevante udflugter på rejsen

Disse udflugter kunne også være interessante for dig at søge inspiration i.
New Zealand - South Island - Christchurch - Art Museum - Sporvogn

Sporvognsmiddag i Christchurch

Nyd en velsmagende 4-retters middag i en rullende restaurant i det centrale Christchurch.

3 timer fra kr 670

New Zealand - South Island - Marlborough - Vinmarker (2).jpg

Vinoplevelser i Marlborough

Tag på en vintur i Marlborough og smag lokalt produceret New Zealand vin.

7 timer fra kr 850

New Zealand - North Island - Tongariro National Park - Tongariro Crossing-Hiking (4).jpg

Halvdagstur i Tongariro

Oplev Tongariro National Parks dramatiske vulkanske landskaber på denne spændende vandretur.

5 timer fra kr. 970

Stadsutsikt över Auckland från Mount Eden, Nya Zeeland

Auckland byrundtur og sejltur

Oplev det bedste af Auckland på en guidet byrundtur, som afsluttes med en smuk sejltur i Auckland havn.

1 dag fra kr. 630

New Zealand - South Island - Fiordlands - Milford Sound (12)_0

Sejltur på Milford Sound

Der venter dig en uforglemmelig sejltur på den smukke fjord Milford Sound, som ligger på New Zealands sydø.

1 dag fra kr. 950

New Zealand - North Island- Hawkes Bay - Vin

Vin og gourmet i Hawkes Bay

Fantastiske vine, gourmet-anretninger på stribe, smuk natur og en uforglemmelig solnedgang venter dig på denne halvdagstur gennem Nordøens...

5 timer fra kr. 1.755

New Zealand - North Island - Auckland - Skyline

Dagstur med Auckland, regnskov og kyst

Denne udflugt kombinerer en byrundtur i Auckland med en vandretur i regnskoven og den rå vestkyst.

1 dag fra kr. 1.270

AdobeStock_174434670-milford.jpeg

Milford Sound med overnatning

Hav ekstra god tid til at udforske Milford Sound på denne sejltur med overnatning

2 dage fra kr. 2.895

New Zealand - South Island - Abel Tasman National Park - Kajak (5)_0

Dagstur til Abel Tasman

Oplev Abel Tasmans små bugter, øde strande og klare, indbydende vand i kajak og til fods

1 dag fra kr. 990

New Zealand - North Island - Auckland - Waiheke Island - Vinmark.jpg

Vintur til Waiheke Island

Oplev smuk natur og fantastiske vine på denne vintur til Waiheke Island fra Auckland.

1 dag fra kr. 770

New Zealand - North Island - Northland - Cape Reinga - Fyrtårn (6).jpg

Cape Reinga & 90 Mile Beach

Tag med på denne guidede heldagstur til 90 Mile Beach og Cape Reinga på Nordøens spids.

1 dag fra kr. 725

New Zealand - North Island - Rotorua - Maori (10).jpg

Til fest hos maorierne

Tag til fest hos maorierne ved Rotorua, og oplev New Zealands oprindelige kultur i fuldt flor.

5 timer fra kr. 660

Albatrosser og pingviner, New Zealand

Albatrosser og pingviner

Otago-halvøen øst for Dunedin er et paradis for naturelskere. Oplev blandt andet albatrosser og pingviner.

5 timer fra kr. 785

New Zealand - Nordoeen - Auckland (2).jpg

Sejltur ved Auckland

Oplev Auckland fra søsiden, og nyd udsigten over bugten og de mange sejlbåde.

2 timer fra kr. 530

New Zealand - Sydoen - Nomad - ringenes herre - flod

I fodsporene på Ringenes Herre

Tag med på en storslået ekspedition til nogle af de mest kendte filmlokationer fra trilogien om Ringenes Herre.
 

1 dag fra kr. 2.190

New Zealand - South Island - Kaikoura - Hval_0.jpg

Delfin- og hvalsafari

Kom helt tæt på New Zealands hvaler og delfiner på en delfin- og hvalsafari i Aucklands hav.

5 timer fra kr. 930

New Zealand - South Island - West Coast - Franz Josef Glacier (4).jpg

Helikopter til Franz Josef-gletsjeren

Flyv i helikopter til Franz Josef-gletsjeren, som er et imponerende syn midt i den grønne regnskov.

4 timer fra kr. 2.635

New Zealand - South Island - Abel Tasman National Park - Kajak (9).jpg

Vandre- og kajaktur i Abel Tasman

Tag på en 3-dages vandre- og kajaktur i Abel Tasman, og udforsk nationalparkens kystlandskaber.

3 dage fra kr. 7.980

Rotorua area

Nordøens vulkaner og regnskov

Oplev Nordøens forunderlige natur med kratersøer, klipper og fortryllende regnskov på denne heldagstur.

1 dag fra kr. 1.990

New Zealand - South Island - Queenstown - Dampbåd.jpg

Middag og sejltur med dampskib

Sejl med et historisk dampskib fra Queenstown og nyd en lækker barbecue-middag i skønne omgivelser.

4 timer fra kr. 645

New Zealand - Nordoen - Blue Duck Station - bjerg

3 dage på Nordøens Blue Duck Station

Nyd nogle dage på Blue Duck Station på Nordøen. Her venter sjove oplevelser på hesteryg, på floderne og i firehjulstrækker.

3 dage fra kr. 1.495

New Zealand - South Island - Fiordlands - Doubtful Sound (9)_2

Dagstur til Doubtful Sound

Oplev New Zealands fjorde på en uforglemmelig sejltur på Doubtful Sound.

1 dag fra kr. 1.580

Vandring i Tongariro Alpine Crossing National Park, New Zealand

Cykeltur i Tongariro National Park

Oplev Nordøens fantastiske natur på en cykeltur i Tongariro National Park.

4 timer fra kr. 1.150

New Zealand - South Island - Canterbury Region - Kiwirail - Tranz Alpine - Staircase Viaduct.jpg

TranzAlpine gennem Southern Alps

Tag på en af verdens smukkeste togstrækninger med TranzAlpine, som kører tværs over New Zealands Sydø.

5 timer fra kr. 1.360

New Zealand - delfin.jpg

Svøm med delfiner i New Zealand

På denne tur får du muligheden for at svømme med New Zealands legesyge delfiner.
 

1 dag fra kr. 1.580

New Zealand - South Island - Fiordlands - Doubtful Sound (7)_0

Doubtful Sound med overnatning

Oplev dramatiske Doubtful Sound på denne sejltur med overnatning.

2 dage fra kr. 3.650

New Zealand - North Island - Waikato - Hobbiton (4).jpg

En dag i Hobbiton

Besøg hobbit-samfundet "The Shire", som du nok kender fra filmene The Hobbit og Ringenes Herre.

5 timer fra kr. 660

New Zealand - Nordoeen - Hole in the Rock

Sejltur til Hole in the Rock

Med en katamaran besøger du den spektakulære klippeformation Hole in the Rock.

5 timer fra kr. 570

New Zealand - North Island - Waikato - Waitomo - Spirit Cave.jpg

Underjordiske oplevelser i Waitomo

Få en fantastisk oplevelse i Waitomo Caves, og oplev de fascinerende glow worms.

1 dag fra kr. 330

New Zealand - South Island - Fiordlands - Milford - Scenic flight_0

Milford Sound med fly

Flyv over bjergene til Milford Sound, hvor en fantastisk 2 timers sejltur på fjorden venter.

1 dag fra kr. 2.890

New Zealand - sydøen - Mount Aspiring National Park_0.jpeg

Mount Aspiring National Park

På denne halvdagstur oplever du Sydøens storslåede natur fra et fly, til fods og om bord på en jetbåd.

5 timer fra kr. 2.245

New Zealand - South Island - Kaikoura - Hval (3).jpg

Hvalsafari ved Kaikoura

Du kan opleve havets kæmper på denne spændende hvalsafari ud for Kaikoura på New Zealands Sydø.

4 timer fra kr. 815

New Zealand - sydøen - routeburn track

Dagstur ad Routeburn Track

Nyd en guidet vandretur ad Routeburn Track, som regnes blandt New Zealands bedste vandreruter.

1 dag fra kr. 990

New Zealand - South Island - Natur - Hiking_0.jpg

Vandretur til Rob Roy-gletsjeren

Vandretur i verdensklasse gennem Mount Aspiring National Park til Rob Roy-gletsjeren.

1 dag fra kr. 1.820

New Zealand - Sydøen - Milford sound - delfin

Svøm med delfiner ved Kaikoura

Få en helt unik oplevelse, og svøm med New Zealands delfiner.

4 timer fra kr. 1.025

New Zealand - North Island - Tongariro National Park - Tongariro Crossing-Hiking.jpg

Vandretur ad Tongariro Crossing

Oplev Tongariros vulkanske landskaber på en af New Zealands allerbedste endagsvandreture med guide.

1 dag fra kr. 1.470

New Zealand - South Island - West Coast - Fox Glacier - Gletsjer - Vandring_0

Med helikopter op på Fox Glacier

Kom på helikoptertur over Fox Glacier i New Zealand, hvor du samtidig kan nyde en gletsjervandretur på toppen.

4 timer fra kr. 2.760

Flere rejseforslag

Disse rejseforslag kunne også være interessante for dig at søge inspiration i. Alle vores forslag kan tilpasses dine ønsker, så du får præcis den rute, den varighed og de oplevelser, som du drømmer om.
New Zealand - Fårfarm - Natur - Bjerge (2).jpg

Den store kør-selv tur i New Zealand

 • Rejse med alle højdepunkterne
 • Nyd frihed i egen bil
 • God tid til store naturoplevelser

30 dage fra kr. 35.000

Nya Zeeland med husbil

Fra nord til syd i camper

 • Perfekt for familier
 • Nyd New Zealand fra nord til syd
 • God tid til naturoplevelser

26 dage fra kr. 23.400

New Zealand - South Iskand - Southern Alps - Mount Cook (2)

Aktiv ferie i New Zealand

 • Guidet rundrejse på engelsk
 • Oplev det bedste af New Zealand
 • Sjove aktiviteter og oplevelser

24 dage fra kr. 35.600

New Zealand - South Island - Bjerge - Vej

Det bedste af New Zealand

 • Oplev New Zealand i egen bil
 • Naturoplevelser og storbyferie
 • Både Nordøen og Sydøen

25 dage fra kr. 28.900

FiordlandLodge_Exterior.jpg

New Zealand for livsnydere

 • Luksuriøse lodges og hoteller
 • Spændende udflugter undervejs
 • Friheden i egen bil

30 dage fra kr. 63.300

Vit sandstrand med palmer och turkost vatten, Cook

Jorden rundt - Japan, New Zealand, Cook-øerne & USA

 • Vilde og charmerende storbyer
 • Store naturoplevelser
 • Strandferie på Cook-øerne

34 dage fra kr. 36.900

Rejser til Cook-øerne

New Zealand og Cookøerne

 • Autocamper i New Zealand
 • Sol og strand på Cook Islands
 • Perfekt for familien

26 dage fra kr. 27.400

Grön ö i Stilla havet, Fiji

New Zealand med Hongkong og Fiji

 • Storbyferie i Hongkong
 • Rundrejse på Nordøen
 • Badeferie på Fiji

20 dage fra kr. 34.900

maui river & beach NZ 1617 Christchurch Region South Island 2500wpx

New Zealand og Australien på én rejse

 • Kør-selv i New Zealand
 • Storby, strand og natur
 • Pulserende Sydney

28 dage fra kr. 30.600

New Zealand - South Island - Queenstown - Lake Wakatipu (10)_0

New Zealand væk fra alfarvej

 • En rejse med det mindre kendte
 • Særligt udvalgte overnatningssteder
 • Spændende oplevelser undervejs

28 dage fra kr. 39.900

Dubai - ørken

Dubai, New Zealand og Bali

 • Storbyoplevelser i Dubai
 • New Zealands natur
 • Afslapning og kultur på Bali

24 dage fra kr. 29.900

4x4 South Island 3.jpg

New Zealand i firehjulstrækker

 • Oplev New Zealands afkroge
 • Udforsk vild og uberørt natur
 • Hyggelige lodges og hoteller

25 dage fra kr. 32.200

New Zealand - North Island - Bay of Plenty - Udsigt_1

Krydstogt ved New Zealand og Sydney

 • Krydstogt ved New Zealand
 • Oplev fjorde og gletsjere
 • Besøg Operahuset i Sydney

20 dage fra kr. 24.900

New Zealand - North Island - Waikato - Hobbiton.jpg

I hobbitternes fodspor

 • Se naturen bag filmen
 • Oplev det bedste af New Zealand
 • Bestem selv tempoet i lejebil

25 dage fra kr. 33.900

New Zealand - South Island - Fiordlands - Milford Sound (12)_0

New Zealand i bil og camper

 • Rejs i både bil og camper
 • Lækre vinture undervejs
 • Gejsere, gletsjere og strande

23 dage fra kr. 25.900

bike nz.jpeg

New Zealand i bil med cykel

 • Bestem selv tempo og rute
 • Læg turistruterne bag dig
 • Kom helt tæt på naturen på cykel

27 dage fra kr. 44.500

hike nz panorama.jpeg

Hike & Drive i New Zealand

 • Kør-selv i firehjulstrækker
 • Vandreture i smuk natur
 • Overnatning på hyggelige B&Bs

28 dage fra kr. 39.500

New Zealand Golf 1.jpg

Golf-eventyr på New Zealand

 • Kør-selv-ferie med fantastisk natur
 • Eksklusive lodges og hoteller
 • Golf på New Zealands bedste bane
   

25 dage fra kr. 52.900

Vi gør dine rejsedrømme til virkelighed

Send os dine ønsker til rejsen, så skræddersyer vi et rejseforslag til dig - helt uforpligtende.

staff-dk.png