FiordlandLodge_Exterior.jpg

New Zealand for livsnydere

Dette rejseforslag kombinerer friheden i egen bil med nogle af New Zealands bedste oplevelser og lodges undervejs.

 

Vores passionerede rejseeksperter har designet dette rejseforslag til inspiration.

 

Du bestemmer afrejsedato, antal dage og indhold. Dette er et eksempel på, hvordan en rejse kan se ud.

30 dage fra kr. 63.300

Pris pr. person ved 2 voksne

Når du sender en forespørgsel, kontakter vi dig på SMS, e-mail eller telefon til en indledende snak om din rejse.

*Feltet skal udfyldes

Drømmer du om at opleve New Zealand fra nord til syd, og vil du bo på nogle af de mest charmerende, luksuriøse og unikke hoteller og lodges undervejs? Så se nærmere på dette rejseforslag, der kombinerer frihed i egen bil med nogle af New Zealands bedste oplevelser. Du rejser i egen bil fra Auckland i nord til Christchurch på Sydøen, og undervejs venter en række spændende byer og fantastiske udflugter. Blandt andet en helikoptertur til Franz Josef Glacier, en vandretur ad Routeburn Track. Denne rejse er med andre ord en New Zealand rejse udover det sædvanlige.

Vi gør dine rejsedrømme til virkelighed

Send os dine ønsker til rejsen, så skræddersyer vi et rejseforslag til dig - helt uforpligtende.

staff-dk.png

Udvalgte højdepunkter

AdobeStock_94431259.jpeg
CO2-neutrale rejser

Der er mange gode miljø-projekter, som vi gerne vil støtte. Men effekten bliver ganske enkelt større, ved at vi vælger at fokusere på ét projekt. Når du rejser med MyPlanet kompenserer vi derfor for dit CO2-udslip i forbindelse med rejsen ved at støtte projektet ”Jacundá REDD+” i Brasilien. Projektet tilhører organisationen South Pole (www.southpole.com), som varetager en lang række bæredygtighedsprojekter verden over.

Projektet, vi støtter, ligger i den brasilianske stat Rondônia i Amazonas. Stedet er rigt på biodiversitet og hjem for hundredvis af dyre- og plantearter. Store dele af regnskoven i området er dog i fare, da bønder i årtier har ryddet skoven, for at gøre plads til landbrug. Desuden har levevilkårene og økonomien i mange året været trykket, og mange lokale samfund er meget sårbare. Projektet "Jacundá REDD+" giver de lokale mulighed for at få en indkomst ved at opbygge en forsyningskæde for lokale produkter, der ikke er relateret til tømmer. Det kunne for eksempel være gummi, acai og paranødder. Projektets mål er desuden at beskytte 35.000 hektar regnskov fra fældning samt at etablere yderligere 95.000 hektar beskyttet skov. Der afholdes også workshops for lokale kvinder og unge med fokus på sundhed, biodiversitet og lederskab. Dette skal ruste disse ellers meget udsatte befolkningsgrupper bedre til fremtiden.

Det ikke kun socialt, projektet bidrager positivt til en bæredygtig udvikling. Samlet set bidrager projektet nemlig med en reduktion i CO2-udslippet på 140.290 ton per år. Vil du vide mere om projektet, kan du klikke her.

Når du rejser med MyPlanet, kompenserer vi for dit CO2-forbrug på rejsen ved at bidrage til projektet ”Jacundá REDD+”, og samlet set gør kompensationen en stor forskel, idet MyPlanet årligt bidrager til en fjerdedel af projektets CO2-reduktion.

Eksempler på CO2-udslip

En rejsende med MyPlanet udleder i gennemsnit 5 ton CO2 på sin rejse, hvilket udgør cirka en tredjedel af en danskers gennemsnitlige CO2 forbrug på et helt år. 

Her kan du se nogle eksempler på, hvor meget CO2 en typisk MyPlanet rejse udleder:

Australien - 24 dage - 2 indenrigsfly = 7,45 ton CO2
New Zealand - 24 dage = 7,4 ton CO2
USA - 20 dage - 1 indenrigsfly = 4,25 ton CO2
Canada - 17 dage - 1 indenrigsfly = 3,55 ton CO2
Sydafrika - 12 dage - 2 indenrigsfly = 4,15 ton CO2

Yacht i en bugt i Abel Tasman National Park, New Zealand
Rejser til Abel Tasman og Marlborough

Sydøens nordlige del byder på både paradisiske strande og vinranker så langt øjet rækker.

 

Sydøens næststørste by hedder Nelson og byder på et godt klima og en afslappende stemning. Ikke langt derfra finder du nationalparken Abel Tasman, som, trods sin begrænsede størrelse, tiltrækker mange besøgende hvert år. Parken bugner af frodig, grøn skov, hvide strande og bugter med indbydende klart vand. En god måde at opleve parken på er til fods. Du kan nemt vandre ad stier langs kysten, og flere steder ligger lodges, hvor du kan overnatte. Fra vandet tager parken sig også rigtig flot ud. Tag for eksempel en tur i havkajak. Eller nyd en sejltur med katamaran, der ligger til flere steder, så du kan bade og udforske små skovstier på land.

Marlborough

Ikke langt fra Abel Tasman ligger vindistriktet Marlborough, der i høj grad har været med til at sætte new zealandsk vin på verdenskortet. Området er tyndt befolket, så de er god plads til de kilometervis af vinranker, der pryder landskabet. Området er hjem for intet mindre end 20 vingårde, og de fleste af dem byder besøgende velkomne med åbne arme. Så kør en tur ud i det smukke landskab, og smag på de dejlige dråber.

panoramaudsigt over Queenstown, New Zealand
Rejser til Queenstown

Byen tilbyder vilde oplevelser af enhver art, så her kan du få et adrenalinsus af de helt store.

 

Queenstown er en rigtig hyggelig by med et fint gågademiljø fyldt restauranter, caféer og butikker. Det er dog ikke det, byen er mest kendt for. I Queenstown findes nemlig et massivt udbud af action-prægede aktiviteter. Uanset om du vil springe bungeejump, prøve en tur i zipline eller tage en tur med jetbåd på søen, så kan et lade sig gøre i Queenstown. Er du ikke til adrenalinsus, kan du i stedet tage svævebanen til toppen af bjerget bag Queenstown. Herfra har du en fantastisk udsigt over byen, søen og de omkringliggende bjerge.

 

Ikke langt nord for Queenstown ligger byen Wanaka ned til Wanaka søen. Området indbyder til udendørsaktiviteter, og der er masser af muligheder at vælge imellem. Her kan du for eksempel tage på en vandretur, sejle på søen, tage på en flyvetur over Mount Aspiring National Park, fiske eller køre på firehjulstrukne motorcykler. Lige meget hvad du vælger, foregår det i skønne omgivelser.
 

Landskab ved Coromandel, New Zealand
Rejser til Coromandel

Udforsk et sandt vildnis med et fantastisk dejligt klima.

 

Halvøen er dækket af ufremkommeligt vegetation, der breder sig over det kuperede landskab. Og langs med kysten finder du den ene flotte badestrand efter den anden.

 

'Coromandel er, udover sine smukke hvide sandstrande, mest kendt for den unikke kalkstensklippe Cathedral Cove og stranden Hot Water Beach. Under sandet sender undergrundens termiske aktivitet varmt vand op gennem sandet. Så graver du lidt ned, kan du lave dit helt eget naturlige badekar med dejligt varmt vand. Efter en dag på stranden kan du passende nyde en god frokost i en af de mange små byer langs kysten.

New Zealand - South Island - Abel Tasman National Park - Kajak (9).jpg
Vandre- og kajaktur i Abel Tasman

Udforsk Abel Tasman nationalparkens subtropiske kystlandskaber på denne 3-dages tur i kajak og til fods. Du bor komfortabelt, og bærer kun en lille dagstursrygsæk med en varm trøje, kamera og frokost. Resten af bagagen bliver fragtet for dig, så du kan koncentrere dig om at nyde turen og de skønne omgivelser.

New Zealand - South Island - Fiordlands - Doubtful Sound (9)_2
Dagstur til Doubtful Sound

Tidligt om morgenen lægger du Queenstown bag dig med kurs mod Pearl Harbour ved Lake Manapouri. Det er en flot køretur. Først passerer du rullende bakker og frodige enge langs Lake Wakatipu, men gradvist tager den vilde natur over. Vel fremme ved Lake Manapouri står en båd klar til at sejle dig over søen til West Arm i Fiordland National Park. Herfra fortsætter du i bus ad små veje gennem tæt regnskov og over Wilmot Pass mod Deep Cove, der er udgangspunkt for en fantastisk sejltur på afsidesliggende Doubtful Sound.

Fra den moderne katamaran kan du være heldig at se pelssæler, delfiner og pingviner, mens skibet sejler dig dybere og dybere ind mellem fjordens høje bjergsider. En del regn falder på disse kanter, og det giver grobund for et væld af brusende vandfald og en ualmindelig tæt vegetation. På et tidspunkt slukker kaptajnen for motoren, så du kan nyde naturens lyde uden tegn på menneskelig civilisation overhovedet. Efter tre timers minikrydstogt får du atter fast grund under fødderne, og turen går tilbage gennem den vilde natur mod Queenstown, hvor du ankommer midt på aftenen.

Kort

Rejsen dag for dag

Dette rejseforslag kombinerer friheden i egen bil med nogle af New Zealands bedste oplevelser og lodges undervejs.

Dag 1: Afrejse Danmark

I dag rejser du fra Danmark mod Auckland.

Dag 2: Ankomst Auckland

Du ankommer til Auckland på New Zealands Nordø. Efter ankomsten afhenter du din lejebil i lufthavnen og kører til dit hotel for de kommende to nætter. Du skal bo på det lækre The Sebel Auckland Viaduct Harbour, som tilbyder en fantastisk beliggenhed tæt lige ved vandet samt moderne værelser med udsigt over byen eller havnen.

Dag 3: Auckland

Auckland er New Zealands største by med 1,4 millioner indbyggere. Byen byder på en lang række gode shoppingmuligheder, lækre restauranter og en hyggelig havnepromenade, og blot få minutters kørsel derfra kan du opleve smukke strande og den skønneste natur. Så der er nok at give sig til.
Auckland kaldes for ”City of Sails”, da det er den by i verden, hvor flest indbyggere har sin egen båd. Så gør som de lokale, og nyd nogle timer på vandet. Der venter dig en dejlig sejltur, hvor du har mulighed for at opleve Aucklands seværdigheder fra søsiden. Et af turens højdepunkter er sejlturen under den ikoniske Harbour Bridge. Undervejs bliver der serveret frokost, snacks og kaffe, alt imens du nyder udsigten over byen.

Dag 4-6: Coromandel

Turen går øst på mod den New Zealandske perle Coromandel, som er kendt for sin vilde og uberørte natur. Langs kysten ved Firth of Thames ligger den gamle by Thames, som tydeligt viser spor fra guldfeberen i 1867. Herfra går turen over de smukke bjerge Coromandel Ranges til strandbyen Pauanui. Her skal du bo på den luksuriøse Grand Mercure Puka Park Lodge de kommende to nætter. Lodgen ligger gemt væk i smukke grønne omgivelser på Coromandel-halvøen og tilbyder de perfekte rammer for afslapning i spaen eller med en drink på terrassen. Der venter også fantastiske måltider i lodgens prisvindende restaurant.
Coromandel er et storslået område fyldt med dybe skove og maleriske strande. Besøg for eksempel den populære Hot Water Beach, hvor varme kilder gemmer sig under sandet. Grav lidt ned, og lav dit eget badekar med varmt vand midt på stranden. Du kan også vælge at udforske nogle af de mange gode vandreruter, der er i området eller opleve halvøen fra vandsiden i kajak. En helt anden mulighed er blot at nyde de dejlige omgivelser og slappe af på stranden med en god bog og en forfriskende dukkert i ny og næ.

Dag 7: Rotorua

Turen fortsætter sydpå langs flere smukke strande og byen Tauranga, som huser en af Nordøens største havne. Ruten fører dig videre mod hjertet af New Zealands termiske aktivitet og maorikultur: Rotorua. Her skal du bo på det moderne og elegante Regent of Rotorua. Hotellet tilbyder luksuriøse værelser, en elegant have med pool og en stilfuld gourmetrestaurant, der har vundet flere priser gennem årene.

Rotorua er beliggende centralt på Nordøens vulkanske plateau, som giver liv til områdets sydende gejsere og boblende søer af mudder. Det mest populære termiske område er Whakarewarewa Thermal Reserve, der er et smukt kuperet landskab, hvor gejsere sender kogende vand mod den blå himmel og maorikulturen dyrkes i stor stil.

Dag 8-9: Lake Taupo

Rejsen fortsætter til byen Taupo, hvor landets største sø ligger. Du skal bo på Acacia Cliffs Lodge, som ligger i bakkerne ved søen med en storslået udsigt over vandet og de omkringliggende bjerge. Her bliver der sørget godt for dig, og under dit ophold kan du blandt andet se frem til en lækker morgenmad, drinks og snacks inden aftensmaden samt en flaske god newzealandsk vin på værelset. Du tilbringer to nætter ved Lake Taupo, så der er rig mulighed for at prøve kræfter med nogle af de mange sjove aktiviteter, som udbydes i området. Lake Taupo er blandt andet et paradis for ørredfiskeri, og her findes også alle former for vandaktiviteter. Du kan for eksempel prøve alt fra parasailing, sejlads, vandski, windsurfing, kano til rafting.

Dag 10: Napier

Ruten tager dig videre sydpå til Hawke’s Bay regionen og byen Napier, der i 1931 blev offer for et kraftigt jordskælv. Byen blev dog hurtigt genopbygget. Denne gang i den karakteristiske art déco-stil, som stadig præger bybilledet den dag i dag. Du skal bo på The County Hotel, som netop har til huse i en smuk art-deco bygning fyldt med charme og karakter.

Brug noget af dagen på at udforske området omkring Napier, der er kendt for sin vinproduktion. Her bugter vinrankerne sig over de bløde bakker, og rundt om i landskabet ligger små og store vingårde, der tilbyder smagsprøver, god mad og masser af interessant information om deres vine. Udover vin produceres der et stort udvalg af frugt og grønt. Så snyd ikke dig selv for en smagsprøve på de lækre jordbær, pærer og æbler, som du kan købe i områdets mange små butikker og på lokale markeder.

Dag 11: Martinborough

Længere mod syd ligger vindistriktet Martinborough, der i høj grad har været med til at sætte newzealandsk vin på verdenskortet. Området er tyndt befolket, så der er god plads til de 20 vingårde og kilometervis af vinranker, der pryder landskabet. De fleste af gårdene byder besøgende velkomne med åbne arme, så kør en tur ud i det smukke landskab, og smag på de dejlige dråber.

Du skal bo på det hyggelige Peppers Parehua Country Estate, som ligger omgiver af en smuk have og vinmarker. Udforsk området med en picnic kurv i hånden, og nyd en god middag i den intime restaurant, hvor der serveres retter lavet af gode lokale råvarer.

Dag 12-13: Blenheim

I dag skal du med færgen fra Nordøen til Sydøen. Det er en smuk tur gennem skærgården.Vel fremme ved Picton sætter du kurs mod byen Blenheim, der ligesom Martinborough er omgivet af vinmarker. Du skal bo på The Peppertree B&B, der har til huse i en smuk ejendom fra 1901 omgivet af olivenlunde, vinmarker og en hyggelig have. Indretningen er klassisk og romantisk, og du vil straks føle dig velkommen på The Peppertree B&B.

Et besøg i Blemheim og Marlborough er ikke komplet uden en tur rundt til nogle af områdets vingårde for at smage på årets høst. Det får du rig mulighed for på en guidet rundtur til fire vingårde, hvor du kan lære en masse om, hvordan vinene bliver til samt naturligvis smage på dem.

Dag 14-15: Abel Tasman

Fra Marlborough går turen til Motueka, som ligger lige syd for nationalparken Abel Tasman. Du skal bo på The Resurgence Luxury Eco Lodge, som er en charmerende og rustik perle midt i New Zealands grønne natur. Lodgens små hytter ligger gemt væk i de grønne bakker, og om aftenen kan du nyde en god middag tilberedt med lodgens egne og lokale råvarer.

På anden dagen venter en fantastiske heldagstur til Abel Tasman. Udflugten starter med en tur i kajak til små skjulte bugter med gyldne strande og frodig vegetation. Undervejs er der chance for at se pingviner og nogle af de mange fugle, der lever i området. Efter et par timers sejlads venter en god frokost, inden du står til søs på en flot sejltur langs kysten til Tonga Island Marine Reserve med en stor katamaran. Her kan du blandt andet opleve en koloni af pælssæler. Skibet ligger til ved Tonga Quarry og den lange, gyldne strand i Onetahuti Bay. Gå en tur gennem den frodige natur på egen hånd, eller tag en dukkert, inden sejlturen fortsætter gennem de subtropiske landskaber tilbage mod Kaiteriteri.

Dag 16: Awatuma Homested

I dag kører du sydpå langs Sydøens vestkyst mod byen Hokitika. Byen er berømte for jaden, og du kan besøge værksteder i byen og se, hvordan der bliver arbejdet med mineralet. Du skal bo lige nord for byen på det hyggelige Awatuma Homestead, der ligger tæt ved den rå vestkyst. Her laver værten selv mad i det store køkken-alrum, hvor gæster og værter om aftenen kan mødes til en god middag og en snak om dagens oplevelser.

Dag 17-18: Franz Josef Glacier

Fortsæt sydpå mod Franz Josef Glacier, som ligger i Westland National Park. Du indlogerer dig på Te Waonui Forest Retreat for de kommende to nætter. Dette 5-stjernede hotel er indrettet med varme farver og naturmaterialer, der smelter smukt sammen med den frodige regnskov. Dog fremstår hotellet stilfuld og moderne og tilbyder sine gæster ro og luksus udover det sædvanlige.

Under dit ophold ved Franz Josef Glacier skal du naturligvis opleve gletsjeren i al sin pragt. Gletsjeren flyder som en frossen flod af is ned fra de højeste bjerge mod regnskoven i den frodige dal, og på en guidet halvdagstur kommer du helt tæt på. I helikopter flyver du fra byen op på selve gletsjeren, så du kan nyde det smukke syn fra oven. Efter at have landet på gletsjeren navigerer den dygtige guide dig gennem labyrinten af is på en vandretur på gletsjeren, alt imens du hører om naturen, gletsjeren og klimaforandringernes betydning for New Zealands natur. Tilbage i byen kan du slappe af i de termisk varme bade, Glacier Hot Pools.

Dag 19: Wanaka

Fortsæt sydpå mod Haast, hvorfra vejen snor sig over Haast-passet til et åbent landskab med brede dale omgivet af lave bjerge. Midt i det hele ligger den hyggelige lille by Wanaka ned til de blå og grønne smeltevandssøer, Lake Wanaka og Laka Hawea. Områdets skønne natur indbyder til udendørsaktiviteter, og der er masser af muligheder at vælge imellem. Her kan du for eksempel tage på en vandretur, sejle på søen, tage på en flyvetur over Mount Aspiring National Park, fiske eller køre på firehjulstrukne motorcykler. Lige meget hvad du vælger, foregår det i skønne omgivelser.

Du skal overnatte på Wanaka Springs Lodge. Her vil du straks føle dig godt tilpas i de hyggelige omgivelser, hvor du kan slappe af med udsigt til bjergene efter en aktiv dag.

Dag 20-21: Queenstown

Næste stop på ruten er Queenstown. Her bor du to nætter på Peppers Beacon, som ligger lige ned til Lake Wakatipu, og med en uforstyrret udsigt til Remarkables Mountains. Du finder ikke et mere komfortabelt udgangspunkt for de mange sjove aktiviteter, der tilbydes i og uden for Queenstown.

En af de mest uforglemmelige oplevelser ved Queenstown er vandreturen ad den famøse Routeburn Track, som du selvfølgelig skal opleve. Du bliver hentet på dit hotel og kørt til Mount Aspiring National Park. Herfra starter vandreturen langs Routeburn Track, der regnes for at være blandt New Zealands bedste vandreruter. Snart er du omgivet af en magisk verden, hvor gamle bøgetræer tordner i vejret, og skovbunden er dækket af bregner og mos. Efter et stykke tid åbner skoven sig og afslører den mest fantastiske udsigt mod store åbne græsenge i bunden af Routeburn-dalen flankeret af snedækkede bjerge med små gletsjere. Frokosten nydes omgivet af bjergene og sneklædte bjergtinder, inden turen fortsætter i maoriernes fodspor langs den historiske Greenstone Trails. Turen slutter sidst på eftermiddagen, hvor du bliver kørt tilbage til hotellet.

Dag 22-23: Te Anau

Fra Queenstown går turen mod syd til Te Anau, som ligger ved Fiordland National Park. Området har en helt fantastisk natur og er et af de smukkest naturområder i New Zealand. Brusende vandfald, der sender kaskader af vand ned ad bjergskråninger, og enestående bjergtoppe, som strækker sig op med himlen, er kun et par af de vidunderlige syn, der venter dig.

Du oplever fjordene på bedst tænkelig vis. Fra Lake Manapouri sejler du til West Arm i Fiordland National Park. Herfra fortsætter du i bus ad små veje gennem tæt regnskov og over Wilmot Pass mod Deep Cove, der er udgangspunkt for en fantastisk sejltur på afsidesliggende Doubtful Sound. Fra den moderne katamaran kan du være heldig at se pelssæler, delfiner og pingviner, mens skibet sejler dybere ind mellem fjordens høje bjerge. På et tidspunkt slukker kaptajnen for motoren, så du kan nyde naturens lyde, inden ture går tilbage til udgangspunktet.

Du overnatter på Fiordland Lodge, som tilbyder alt, hvad du som gæst kan ønske dig af komfort, luksus og privatliv. Lodgens arkitektur med bjælker, høje lofter, store vinduer og en enorm pejs afspejler de smukke rå omgivelser og emmer af kvalitet og luksus.

Dag 24-25: Dunedin

Du kører mod øst, hvor du finder byen Dunedin. Her skal du skal bo på Distinction Dunedin, der er det perfekte udgangspunkt for udflugter i området. Det kunne for eksempel være et besøg på Otago-halvøen, hvor du finder et rigt dyreliv og skøn natur. Du kan tilmed komme tæt på både albatrosser og små pingviner. En anden mulighed er at besøge New Zealands eneste slot, Larnach Castle, som ligger smukt på en bakketop. Eller hvad med en tur med Taieri Gorge Railway, der byder på en flot køretur gennem landskaber med bløde bakker, brusende floder og smukke historiske jernbanebroer.

Dag 26-28: Christchurch

Du fortsætter mod Christchurch, hvor du afleverer din lejebil og indlogerer dig på det moderne og luksuriøse Hotel Montreal, som ligger centralt i Queenstown. Byen er meget engelsk, hvilket kan ses på mange af bygningerne i centrum og på de britiske gadenavne. Besøg eventuelt den smukke botaniske have, som er omgivet af den endnu større Hagley Park. Eller hvad med en ballon tur over byen? Der er mange muligheder for oplevelser i Christchurch.

Dag 29: Hjemrejse

Det er blevet tid til at tage afsked med New Zealand efter en rejse fyldt med uforglemmelige oplevelser. Du begiver dig mod lufthavnen, hvor din rejse tilbage mod Danmark begynder.

Dag 30: Ankomst Danmark

I dag ankommer du til Danmark efter en måneds luksuriøst eventyr i New Zealand.

Vis alle dage

Priseksempel

30 dage fra kr. 63.300

Pris pr. person ved 2 voksne

Kundernes oplevelser

Se hvad vores kunder synes om os i deres anmeldelser på Truspilot.

Relevante udflugter på rejsen

Disse udflugter kunne også være interessante for dig at søge inspiration i.
New Zealand - South Island - Christchurch - Art Museum - Sporvogn

Sporvognsmiddag i Christchurch

Nyd en velsmagende 4-retters middag i en rullende restaurant i det centrale Christchurch.

3 timer fra kr 670

New Zealand - South Island - Marlborough - Vinmarker (2).jpg

Vinoplevelser i Marlborough

Tag på en vintur i Marlborough og smag lokalt produceret New Zealand vin.

7 timer fra kr 850

New Zealand - North Island - Tongariro National Park - Tongariro Crossing-Hiking (4).jpg

Halvdagstur i Tongariro

Oplev Tongariro National Parks dramatiske vulkanske landskaber på denne spændende vandretur.

5 timer fra kr. 970

Stadsutsikt över Auckland från Mount Eden, Nya Zeeland

Auckland byrundtur og sejltur

Oplev det bedste af Auckland på en guidet byrundtur, som afsluttes med en smuk sejltur i Auckland havn.

1 dag fra kr. 630

New Zealand - South Island - Fiordlands - Milford Sound (12)_0

Sejltur på Milford Sound

Der venter dig en uforglemmelig sejltur på den smukke fjord Milford Sound, som ligger på New Zealands sydø.

1 dag fra kr. 950

New Zealand - North Island- Hawkes Bay - Vin

Vin og gourmet i Hawkes Bay

Fantastiske vine, gourmet-anretninger på stribe, smuk natur og en uforglemmelig solnedgang venter dig på denne halvdagstur gennem Nordøens...

5 timer fra kr. 1.755

New Zealand - North Island - Auckland - Skyline

Dagstur med Auckland, regnskov og kyst

Denne udflugt kombinerer en byrundtur i Auckland med en vandretur i regnskoven og den rå vestkyst.

1 dag fra kr. 1.270

AdobeStock_174434670-milford.jpeg

Milford Sound med overnatning

Hav ekstra god tid til at udforske Milford Sound på denne sejltur med overnatning

2 dage fra kr. 2.895

New Zealand - South Island - Abel Tasman National Park - Kajak (5)_0

Dagstur til Abel Tasman

Oplev Abel Tasmans små bugter, øde strande og klare, indbydende vand i kajak og til fods

1 dag fra kr. 990

New Zealand - North Island - Auckland - Waiheke Island - Vinmark.jpg

Vintur til Waiheke Island

Oplev smuk natur og fantastiske vine på denne vintur til Waiheke Island fra Auckland.

1 dag fra kr. 770

New Zealand - North Island - Northland - Cape Reinga - Fyrtårn (6).jpg

Cape Reinga & 90 Mile Beach

Tag med på denne guidede heldagstur til 90 Mile Beach og Cape Reinga på Nordøens spids.

1 dag fra kr. 725

New Zealand - North Island - Rotorua - Maori (10).jpg

Til fest hos maorierne

Tag til fest hos maorierne ved Rotorua, og oplev New Zealands oprindelige kultur i fuldt flor.

5 timer fra kr. 660

Albatrosser og pingviner, New Zealand

Albatrosser og pingviner

Otago-halvøen øst for Dunedin er et paradis for naturelskere. Oplev blandt andet albatrosser og pingviner.

5 timer fra kr. 785

New Zealand - Nordoeen - Auckland (2).jpg

Sejltur ved Auckland

Oplev Auckland fra søsiden, og nyd udsigten over bugten og de mange sejlbåde.

2 timer fra kr. 530

New Zealand - Sydoen - Nomad - ringenes herre - flod

I fodsporene på Ringenes Herre

Tag med på en storslået ekspedition til nogle af de mest kendte filmlokationer fra trilogien om Ringenes Herre.
 

1 dag fra kr. 2.190

New Zealand - South Island - Kaikoura - Hval_0.jpg

Delfin- og hvalsafari

Kom helt tæt på New Zealands hvaler og delfiner på en delfin- og hvalsafari i Aucklands hav.

5 timer fra kr. 930

New Zealand - South Island - West Coast - Franz Josef Glacier (4).jpg

Helikopter til Franz Josef-gletsjeren

Flyv i helikopter til Franz Josef-gletsjeren, som er et imponerende syn midt i den grønne regnskov.

4 timer fra kr. 2.635

New Zealand - South Island - Abel Tasman National Park - Kajak (9).jpg

Vandre- og kajaktur i Abel Tasman

Tag på en 3-dages vandre- og kajaktur i Abel Tasman, og udforsk nationalparkens kystlandskaber.

3 dage fra kr. 7.980

Rotorua area

Nordøens vulkaner og regnskov

Oplev Nordøens forunderlige natur med kratersøer, klipper og fortryllende regnskov på denne heldagstur.

1 dag fra kr. 1.990

New Zealand - South Island - Queenstown - Dampbåd.jpg

Middag og sejltur med dampskib

Sejl med et historisk dampskib fra Queenstown og nyd en lækker barbecue-middag i skønne omgivelser.

4 timer fra kr. 645

New Zealand - Nordoen - Blue Duck Station - bjerg

3 dage på Nordøens Blue Duck Station

Nyd nogle dage på Blue Duck Station på Nordøen. Her venter sjove oplevelser på hesteryg, på floderne og i firehjulstrækker.

3 dage fra kr. 1.495

New Zealand - South Island - Fiordlands - Doubtful Sound (9)_2

Dagstur til Doubtful Sound

Oplev New Zealands fjorde på en uforglemmelig sejltur på Doubtful Sound.

1 dag fra kr. 1.580

Vandring i Tongariro Alpine Crossing National Park, New Zealand

Cykeltur i Tongariro National Park

Oplev Nordøens fantastiske natur på en cykeltur i Tongariro National Park.

4 timer fra kr. 1.150

New Zealand - South Island - Canterbury Region - Kiwirail - Tranz Alpine - Staircase Viaduct.jpg

TranzAlpine gennem Southern Alps

Tag på en af verdens smukkeste togstrækninger med TranzAlpine, som kører tværs over New Zealands Sydø.

5 timer fra kr. 1.360

New Zealand - delfin.jpg

Svøm med delfiner i New Zealand

På denne tur får du muligheden for at svømme med New Zealands legesyge delfiner.
 

1 dag fra kr. 1.580

New Zealand - South Island - Fiordlands - Doubtful Sound (7)_0

Doubtful Sound med overnatning

Oplev dramatiske Doubtful Sound på denne sejltur med overnatning.

2 dage fra kr. 3.650

New Zealand - North Island - Waikato - Hobbiton (4).jpg

En dag i Hobbiton

Besøg hobbit-samfundet "The Shire", som du nok kender fra filmene The Hobbit og Ringenes Herre.

5 timer fra kr. 660

New Zealand - Nordoeen - Hole in the Rock

Sejltur til Hole in the Rock

Med en katamaran besøger du den spektakulære klippeformation Hole in the Rock.

5 timer fra kr. 570

New Zealand - North Island - Waikato - Waitomo - Spirit Cave.jpg

Underjordiske oplevelser i Waitomo

Få en fantastisk oplevelse i Waitomo Caves, og oplev de fascinerende glow worms.

1 dag fra kr. 330

New Zealand - South Island - Fiordlands - Milford - Scenic flight_0

Milford Sound med fly

Flyv over bjergene til Milford Sound, hvor en fantastisk 2 timers sejltur på fjorden venter.

1 dag fra kr. 2.890

New Zealand - sydøen - Mount Aspiring National Park_0.jpeg

Mount Aspiring National Park

På denne halvdagstur oplever du Sydøens storslåede natur fra et fly, til fods og om bord på en jetbåd.

5 timer fra kr. 2.245

New Zealand - South Island - Kaikoura - Hval (3).jpg

Hvalsafari ved Kaikoura

Du kan opleve havets kæmper på denne spændende hvalsafari ud for Kaikoura på New Zealands Sydø.

4 timer fra kr. 815

New Zealand - sydøen - routeburn track

Dagstur ad Routeburn Track

Nyd en guidet vandretur ad Routeburn Track, som regnes blandt New Zealands bedste vandreruter.

1 dag fra kr. 990

New Zealand - South Island - Natur - Hiking_0.jpg

Vandretur til Rob Roy-gletsjeren

Vandretur i verdensklasse gennem Mount Aspiring National Park til Rob Roy-gletsjeren.

1 dag fra kr. 1.820

New Zealand - Sydøen - Milford sound - delfin

Svøm med delfiner ved Kaikoura

Få en helt unik oplevelse, og svøm med New Zealands delfiner.

4 timer fra kr. 1.025

New Zealand - North Island - Tongariro National Park - Tongariro Crossing-Hiking.jpg

Vandretur ad Tongariro Crossing

Oplev Tongariros vulkanske landskaber på en af New Zealands allerbedste endagsvandreture med guide.

1 dag fra kr. 1.470

New Zealand - South Island - West Coast - Fox Glacier - Gletsjer - Vandring_0

Med helikopter op på Fox Glacier

Kom på helikoptertur over Fox Glacier i New Zealand, hvor du samtidig kan nyde en gletsjervandretur på toppen.

4 timer fra kr. 2.760

Flere rejseforslag

Disse rejseforslag kunne også være interessante for dig at søge inspiration i. Alle vores forslag kan tilpasses dine ønsker, så du får præcis den rute, den varighed og de oplevelser, som du drømmer om.
New Zealand - Fårfarm - Natur - Bjerge (2).jpg

Den store kør-selv tur i New Zealand

 • Rejse med alle højdepunkterne
 • Nyd frihed i egen bil
 • God tid til store naturoplevelser

30 dage fra kr. 35.000

Nya Zeeland med husbil

Fra nord til syd i camper

 • Perfekt for familier
 • Nyd New Zealand fra nord til syd
 • God tid til naturoplevelser

26 dage fra kr. 23.400

New Zealand - South Iskand - Southern Alps - Mount Cook (2)

Aktiv ferie i New Zealand

 • Guidet rundrejse på engelsk
 • Oplev det bedste af New Zealand
 • Sjove aktiviteter og oplevelser

24 dage fra kr. 35.600

New Zealand - South Island - Bjerge - Vej

Det bedste af New Zealand

 • Oplev New Zealand i egen bil
 • Naturoplevelser og storbyferie
 • Både Nordøen og Sydøen

25 dage fra kr. 28.900

Vit sandstrand med palmer och turkost vatten, Cook

Jorden rundt - Japan, New Zealand, Cook-øerne & USA

 • Vilde og charmerende storbyer
 • Store naturoplevelser
 • Strandferie på Cook-øerne

34 dage fra kr. 36.900

Rejser til Cook-øerne

New Zealand og Cookøerne

 • Autocamper i New Zealand
 • Sol og strand på Cook Islands
 • Perfekt for familien

26 dage fra kr. 27.400

Grön ö i Stilla havet, Fiji

New Zealand med Hongkong og Fiji

 • Storbyferie i Hongkong
 • Rundrejse på Nordøen
 • Badeferie på Fiji

20 dage fra kr. 34.900

maui river & beach NZ 1617 Christchurch Region South Island 2500wpx

New Zealand og Australien på én rejse

 • Kør-selv i New Zealand
 • Storby, strand og natur
 • Pulserende Sydney

28 dage fra kr. 30.600

New Zealand - South Island - Queenstown - Lake Wakatipu (10)_0

New Zealand væk fra alfarvej

 • En rejse med det mindre kendte
 • Særligt udvalgte overnatningssteder
 • Spændende oplevelser undervejs

28 dage fra kr. 39.900

Dubai - ørken

Dubai, New Zealand og Bali

 • Storbyoplevelser i Dubai
 • New Zealands natur
 • Afslapning og kultur på Bali

24 dage fra kr. 29.900

4x4 South Island 3.jpg

New Zealand i firehjulstrækker

 • Oplev New Zealands afkroge
 • Udforsk vild og uberørt natur
 • Hyggelige lodges og hoteller

25 dage fra kr. 32.200

New Zealand - North Island - Bay of Plenty - Udsigt_1

Krydstogt ved New Zealand og Sydney

 • Krydstogt ved New Zealand
 • Oplev fjorde og gletsjere
 • Besøg Operahuset i Sydney

20 dage fra kr. 24.900

New Zealand - North Island - Waikato - Hobbiton.jpg

I hobbitternes fodspor

 • Se naturen bag filmen
 • Oplev det bedste af New Zealand
 • Bestem selv tempoet i lejebil

25 dage fra kr. 33.900

New Zealand - South Island - Fiordlands - Milford Sound (12)_0

New Zealand i bil og camper

 • Rejs i både bil og camper
 • Lækre vinture undervejs
 • Gejsere, gletsjere og strande

23 dage fra kr. 25.900

bike nz.jpeg

New Zealand i bil med cykel

 • Bestem selv tempo og rute
 • Læg turistruterne bag dig
 • Kom helt tæt på naturen på cykel

27 dage fra kr. 44.500

hike nz panorama.jpeg

Hike & Drive i New Zealand

 • Kør-selv i firehjulstrækker
 • Vandreture i smuk natur
 • Overnatning på hyggelige B&Bs

28 dage fra kr. 39.500

Bay of Islands - New Zealand.jpeg

New Zealands kontraster

 • Grupperejse med guide
 • Alle New Zealands højdepunkter
 • Inkl. måltider og oplevelser

20 dage fra kr. 38.900

New Zealand Golf 1.jpg

Golf-eventyr på New Zealand

 • Kør-selv-ferie med fantastisk natur
 • Eksklusive lodges og hoteller
 • Golf på New Zealands bedste bane
   

25 dage fra kr. 52.900

Vi gør dine rejsedrømme til virkelighed

Send os dine ønsker til rejsen, så skræddersyer vi et rejseforslag til dig - helt uforpligtende.

staff-dk.png