4x4 South Island 3.jpg

New Zealand i firehjulstrækker

En helt unik rejse til New Zealand i firehjulstrækker. Undervejs venter både store klassikere og et væld af mindre kendte naturoplevelser i områder med langt færre mennesker.

 

Vores passionerede rejseeksperter har designet dette rejseforslag til inspiration.

 

Du bestemmer afrejsedato, antal dage og indhold. Dette er et eksempel på, hvordan en rejse kan se ud.

25 dage fra kr. 32.200

Pris pr. person ved 2 voksne

Når du sender en forespørgsel, kontakter vi dig på SMS, e-mail eller telefon til en indledende snak om din rejse.

*Feltet skal udfyldes

De flotteste naturoplevelser i New Zealand ligger ikke nødvendigvis langs de trafikerede hovedveje. Derfor har vi sammensat en helt unik rejse til New Zealand i firehjulstrækker, der fører dig gennem det mindre kendte New Zealand. Undervejs venter både store klassikere og et væld af mindre kendte naturoplevelser i områder med langt færre mennesker. Når du lejer en firehjulstrækker og bevæger dig væk fra alfarvej, kan vi garantere dig en 100 % unik new zealandsk oplevelse.

Kørevejledning og tips medfølger
Med bilen følger en udførlig beskrivelse af ruten. Desuden bliver du udstyret med et kort, en oversigt over attraktioner på vejen, beskrivelse af overnatningsstederne samt forslag til kortere vandreture. Undervejs bor du på spændende moteller og hoteller samt hyggelige lodges.

Vi gør dine rejsedrømme til virkelighed

Send os dine ønsker til rejsen, så skræddersyer vi et rejseforslag til dig - helt uforpligtende.

staff-dk.png

AdobeStock_94431259.jpeg
CO2-neutrale rejser

Der er mange gode miljø-projekter, som vi gerne vil støtte. Men effekten bliver ganske enkelt større, ved at vi vælger at fokusere på ét projekt. Når du rejser med MyPlanet kompenserer vi derfor for dit CO2-udslip i forbindelse med rejsen ved at støtte projektet ”Jacundá REDD+” i Brasilien. Projektet tilhører organisationen South Pole (www.southpole.com), som varetager en lang række bæredygtighedsprojekter verden over.

Projektet, vi støtter, ligger i den brasilianske stat Rondônia i Amazonas. Stedet er rigt på biodiversitet og hjem for hundredvis af dyre- og plantearter. Store dele af regnskoven i området er dog i fare, da bønder i årtier har ryddet skoven, for at gøre plads til landbrug. Desuden har levevilkårene og økonomien i mange året været trykket, og mange lokale samfund er meget sårbare. Projektet "Jacundá REDD+" giver de lokale mulighed for at få en indkomst ved at opbygge en forsyningskæde for lokale produkter, der ikke er relateret til tømmer. Det kunne for eksempel være gummi, acai og paranødder. Projektets mål er desuden at beskytte 35.000 hektar regnskov fra fældning samt at etablere yderligere 95.000 hektar beskyttet skov. Der afholdes også workshops for lokale kvinder og unge med fokus på sundhed, biodiversitet og lederskab. Dette skal ruste disse ellers meget udsatte befolkningsgrupper bedre til fremtiden.

Det ikke kun socialt, projektet bidrager positivt til en bæredygtig udvikling. Samlet set bidrager projektet nemlig med en reduktion i CO2-udslippet på 140.290 ton per år. Vil du vide mere om projektet, kan du klikke her.

Når du rejser med MyPlanet, kompenserer vi for dit CO2-forbrug på rejsen ved at bidrage til projektet ”Jacundá REDD+”, og samlet set gør kompensationen en stor forskel, idet MyPlanet årligt bidrager til en fjerdedel af projektets CO2-reduktion.

Eksempler på CO2-udslip

En rejsende med MyPlanet udleder i gennemsnit 5 ton CO2 på sin rejse, hvilket udgør cirka en tredjedel af en danskers gennemsnitlige CO2 forbrug på et helt år. 

Her kan du se nogle eksempler på, hvor meget CO2 en typisk MyPlanet rejse udleder:

Australien - 24 dage - 2 indenrigsfly = 7,45 ton CO2
New Zealand - 24 dage = 7,4 ton CO2
USA - 20 dage - 1 indenrigsfly = 4,25 ton CO2
Canada - 17 dage - 1 indenrigsfly = 3,55 ton CO2
Sydafrika - 12 dage - 2 indenrigsfly = 4,15 ton CO2

Landskab ved Coromandel, New Zealand
Rejser til Coromandel

Udforsk et sandt vildnis med et fantastisk dejligt klima.

 

Halvøen er dækket af ufremkommeligt vegetation, der breder sig over det kuperede landskab. Og langs med kysten finder du den ene flotte badestrand efter den anden.

 

'Coromandel er, udover sine smukke hvide sandstrande, mest kendt for den unikke kalkstensklippe Cathedral Cove og stranden Hot Water Beach. Under sandet sender undergrundens termiske aktivitet varmt vand op gennem sandet. Så graver du lidt ned, kan du lave dit helt eget naturlige badekar med dejligt varmt vand. Efter en dag på stranden kan du passende nyde en god frokost i en af de mange små byer langs kysten.

luftfoto af Urupukapuka Island, Bay of Islands, Nordøen, New Zealand
Rejser til Bay of Islands

Nyd nogle afslappende dage i Bay of Islands' skønne omgivelser.

 

Intet mindre en 144 smukke tropiske øer udgør området Bay of Islands på New Zealands Nordø. Klimaet er subtropisk og de flotte strande, skovklædte bakker og små hyggelige byer indbyder til en afslappende dag med snorkling, solbadning og en lækker frokost på en af de mange gode fiskerestauranter i området.

 

For at komme rundt skal du med båd. Så tag for eksempel på en arrangeret tur, hvor du også oplever områdets store seværdighed, klippeformationen Hole in the Rock. Historieinteresserede bør desuden besøge Waitangi Treaty Ground, hvor maorierne og de britiske immigranter i 1840 underskrev den aftale, som danner grundlag for staten New Zealand.

Mount Cook udsigtspunkt med søen Pukaki, Sydøen New Zealand
Rejser til Mount Cook

Mount Cook er New Zealands højeste bjerg og hjørnestenen i en af landets mest imponerende nationalparker.

 

Udgangspunktet for udforskning af parken er Mount Cook Village, hvor du kan køre til og overnatte. Over en tredjedel af parken er dækket af sne og is. Men på trods af det, er der rig mulighed for at komme ud i naturen. Du kan følge nogle af de gode vandreruter i området, tage en tur i firehjulstrækker eller sejle på søerne i parken. En tur op i højderne i en helikopter er også en uforglemmelig oplevelse. Lige meget hvordan du vælger at udforske området, vil du have en fantastisk udsigt til det imponerende Mount Cook.

Vandring i Tongariro Alpine Crossing National Park, New Zealand
Rejser til Lake Taupo og Tongariro Nationalpark

Oplev den enorme Lake Taupo og udforsk Tongariro Nationalparks rå vulkanlandskaber.

 

Midt på New Zealands Nordø ligger Lake Taupo. Søen har form som en trekant og måler ca. 30 km på hver led. Lake Taupo er ikke alene smuk. Den indbyder også til fiskeri, for her lever regnbueørreder i massevis. Intet mindre end 500 tons fisk fanges årligt i søen. Vil du også have en bid af kagen, kan du leje fiskeudstyr flere steder langs bredden.
Ved Lake Taupos nordøstlige hjørne finder du Huka Falls, som også er et besøg værd. Det turkise vand kiler sig ned mellem de grå klipper med fuld kræft, og falder til sidst 12 meter mod afgrunden.

Tongariro National Park

Mere smuk natur finder du syd for Lake Taupo i Tongariro National Park, hvor tre mægtige vulkaner rejser sig mod himlen. Her viser New Zealands natur sig fra sin vildeste og mest dramatiske side med både smaragdgrønne søer, frodige vulkanske skråninger og dystre lavalandskaber. Vulkanerne er af stor betydning i maoriernes mytologi, hvilket har sikret parken en plads på UNESCO´s verdensarvliste for både sin natur og kultur. En ære, der kun tilfalder meget få steder i verden.

 

Tag på en vandretur gennem disse usædvanlig smukke landskaber, eller oplev parken fra luften eller fra vandsiden i en kajak. Højdepunktet for mange er vandreturen Tongariro Alpine Crossing, der anses for at være blandt verdens flotteste dagsvandreture. Men der findes også mange andre guidede vandreture i området, hvilket er en god måde at lære om stedets historie og natur. En anden god måde at opleve parken på er på en guidet cykeltur, hvor du kan komme langt opkring og stadig nyde landskaberne undervejs.

Kort

Rejsen dag for dag

En helt unik rejse til New Zealand i firehjulstrækker. Undervejs venter både store klassikere og et væld af mindre kendte naturoplevelser i områder med langt færre mennesker.

Dag 1: Afrejse fra Danmark

Der er afrejse fra Danmark mod Østen.

Dag 2: Mellemlanding i Østen

Efter et flyskifte i Østen fortsætter rejsen videre mod Auckland. Det er muligt at flyve via eksempelvis Bangkok, Singapore eller Hong Kong. Så hvorfor ikke stoppe et par dage i Østen og opleve en af disse fascinerende og eksotiske storbyer?

Du kan naturligvis også lægge et stop over ind på vejen hjem fra din rejse til New Zealand.

Dag 3: Ankomst til Auckland

I dag bliver du modtaget i Auckland lufthavn og kørt til dit hotel. Her vil du få udleveret kort, rejsedokumenter og alle de øvrige materialer, som du får brug for på din rejse gennem New Zealand i firehjulstrækker.

Forslag til aktiviteter:
Brug dagen på at slappe af og nyde Auckland, som er New Zealands største by. På trods af dette er den forbavsende nem at finde rundt i, så du vil hurtigt føle dig hjemme. Auckland kaldes også "City of Sails", da det er den storby i verden, hvor flest indbyggere har deres egen båd. Gå f.eks. en tur langs marinaen, og nyd synet af de mange hvide sejlbåde, der ligger side om side i snorlige rækker.

Dag 4: Auckland – Waipoua Forest – Hokianga Harbour/Omapere

Bilen afhentes og din rejse gennem New Zealand i firehjulstrækker begynder. Med kortmateriale og vejanvisninger er det let at finde til dit første stop; Muriwai Beach, som ligger vest for Auckland. Her kan du gå en tur på stranden med det sorte, vulkanske sand. Nær stranden ligger en sulekoloni, og med held ser du måske de elegante fugle dykke efter fisk i havet.

Turen går videre til Waipoua Kauri Forest, og allerede her får du en forsmag på de off-road oplevelser, der venter. En del af vejen til Waipoua Kauri Forest er nemlig grusvej. Det er kun på Nordøen, du kan opleve de kæmpemæssige kauri-træer, som du finder i Waipoua Kauri Forest. På turen igennem skoven passerer du træer, der strækker sig næsten 60 meter mod himlen. Men for virkelig at fornemme træernes størrelse, skal du parkere bilen og følge en af vandrestierne gennem skoven.

Distance: ca. 300 km fra Auckland til Omapere.

Dag 5: Omapere – Doubtless Bay – Kerikeri – Bay of Islands

Du krydser Hokianga havn om bord på færgen og rejser til området Far North. Hvis du har tid, så kør til New Zealands svar på Skagen, Cape Reinga, som er det nordligste punkt på New Zealand. Her møder havet Nordøens smukke kyst, og yderst på spidsen står et lille hvidt fyrtårn, som viser skibe og både på rette vej.

På din vej til Bay of Islands kommer du forbi flere smukke hvide sandstrande, som indbyder til en forfriskende dukkert, og langs kysten kan du udforske små hyggelige fiskerlandsbyer. Gør også et stop ved den historiske Stone Store fra 1830'erne i Kerikeri, som er landets ældste bevarede stenbygning. Fra Opua krydser du bugten om bord på en lille færge og ankommer til den historiske by Russell. Her skal du overnatte de næste to nætter.

Distance: ca. 225 km fra Omapere til Bay of Islands.

Dag 6: Bay of Islands

I dag venter Bay of Islands, som er et naturområde med lange hvide sandstrande og små frodige øer i et klart, blåt hav. Området har mange gode vandrestier af forskellige længder og sværhedsgrader, så det er oplagt at tage på en vandretur i den smukke natur. Eller hop i bølgen blå, og tag et hvil, mens du nyder udsigten over bugten. Du kan også tage på en sejltur til den specielle klippe Hole in the Rock, svømme med delfiner, eller sejle en tur i kajak blandt de mange små øer. Besøg også Waitangi Treaty House, der ligger lidt nord for Paihia. Her får du indblik i new zealandsk historie og maori-kultur.

Dag 7: Bay of Islands – Whangarei – Auckland

Du kører langs østkystens smukke strande og bugter tilbage til Auckland. Udforsk byens lækre restauranter, spadser en tur langs havnefronten, eller tag færgen over på den anden side af bugten til forstaden Devonport, som har en hyggelig hovedgade med små butikker. Blandt andet finder du flere chokoladebutikker, som byder på lækre små godbidder. En anden mulighed er at tage til enten Bastion Point eller Mount Eden, hvorfra du har en fantastisk udsigt over Aucklands skyline og mange sejl.

Distance: ca. 250 km fra Bay of Islands til Auckland.

Dag 8: Auckland – Coromandel Penisula – Tairua

I dag kører du langs den vestlige kyst af Coromandel-halvøen til Coromandel by, hvor små cafeer og butikker indbyder til et stop. På Hot Water Beach kan du ved lavvande opleve et helt specielt fænomen. Grav lidt i sandet, og skab dit eget badekar med dejligt varmt vand fra den termiske undergrund midt på stranden. En kort gåtur fra Hahei Beach fører dig til den berømte Cathedral Cove, som ligger i en af de smukkeste og mest interessante bugter i New Zealand.

Du overnatter i byen Tairua på Coromandel-halvøen. Her kan du spille golf, sejle i kajak eller bare slappe af ved stranden. Vi foreslår, at du går den korte tur til toppen af Mount Paku, hvor du vil blive belønnet med en flot udsigt over området.

Distance: ca. 275 km fra Auckland til Tairua.

Dag 9: Tairua - Rotorua

På ruten til Rotorua kommer du gennem byen Te Puke, der er kiwifrugtens "hovedstad". Byen ligger i et område, hvor der bliver dyrket kiwifrugter i stor stil, og du kan opleve alle tænkelige og utænkelige måder at anvende den lille lodne frugt på.

Senere på dagen ankommer du til Rotorua, der ligger i et område med stor termisk aktivitet. Kogende mudderhuller, varme kilder og imponerende gejsere præger området, hvor varme dampe flere steder finder vej op gennem sprækker i jorden. En femtedel af indbyggerne i Rotorua er maorier, og en maori festaften er bestemt en oplevelse værd. Du vil få serveret en "hangi", som er et traditionelt maori måltid tilberedt i jordovn, høre legender og opleve danse med dybe rødder i maorikulturen.

Distance: ca. 225 km fra Tairua til Rotorua.

Dag 10: Rotorua

Der er rigtig meget at opleve i Rotorua. Ud over det termiske område Te Puia, der ligger i udkanten af byen, er der flere andre termiske områder et stykke uden for byen. For eksempel Waimangu Volcanic Valley; et særligt smukt grønt område med dampende turkisblå søer.

Måske bliver der også tid til at besøge Rotorua Museum, der har til huse i en særpræget bygning i tudor-stil fra 1908. På museet kan du blive klogere på Rotoruas kultur, vulkanske landskaber og dramatiske historie. Er du mere til en rolige og afslappende dag, vil et besøg i Polynesian Spa være det helt rette for dig.

Dag 11: Rotorua – Te Urewera National Park – Lake Waikaremoana – Napier

En stor del af dagens rute gennem Urewera National Park er på grusvej, og naturen i dette område hører til noget af det mest uberørte på hele New Zealands Nordø. Det er en god ide at stoppe og nyde naturen omkring Lake Waikaremoana og måske følge en af vandrestierne.

Du fortsætter til Napier ved Hawkes Bay. Et voldsomt jordskælv lagde i 1931 en stor del af Napier i ruiner. Men byen blev hurtigt genopbygget i den særlige art déco-stil, som var den arkitektoniske trend på det tidspunkt. Hawkes Bay er desuden et kendt vinområde, og her produceres nogle af New Zealands bedste rød- og hvidvine. Så hvis det har din interesse, er det er bestemt værd at bevæge sig uden for Napier og besøge nogle af de mange vingårde i området.

Distance: ca. 325 km fra Rotorua til Napier.

Dag 12: Napier - Tongariro National Park

En historisk og mindre brugt vej fører dig mod Tongariro National Park igennem et øde landbrugs- og skovområde. I gamle dage var denne vej livsnerven for områdets gårde, som ligger spredt rundt i det smukke kuperede landskab.

Tongariro National Park er et af newzealændernes foretrukne feriesteder og domineres af tre vulkaner, som alle er aktive; Mount Ruapehu, Mount Ngauruhoe og Mount Tongariro. Virker de rå vulkanske landskaber og turkisblå bjergsøer bekendte, er der en god grund til det. Landskabet i nationalparken er nemlig blevet kendt verden over, fordi en del optagelser til filmen om Ringenes Herre fandt sted her.

Distance: ca. 200 km fra Napier til Tongariro National Park.

Dag 13: Tongariro National Park – Whanganui National Park - Wellington

Første del af dagens rute følger en grusvej langs Whanganui River, hvor du med sikkerhed ikke møder mange turister på din vej. I Whanganui by er du tilbage på asfalteret vej og fortsætter til hovedstaden Wellington, hvor du kan bruge resten af dagen på at udforske byen. Vi anbefaler et besøg på nationalmuseet Te Papa Tongarewa, som ikke er et traditionelt museum. Avanceret computerteknologi og audiovisuelle midler sørger for, at det bliver et museumsbesøg ud over det sædvanlige. Fra udsigtspunktet på Mount Victoria har du en fantastisk udsigt over byen, havneområdet og de bløde, grønne bakker bag byen. Hop på en historisk sporvogn til den charmerende forstad Kelburn, eller smag dig gennem byens fantastiske restauranter, som nyder godt at de lokale landbrug mod nord og havets lækkerier mod syd.

Distance: ca. 325 km fra Tongariro National Park til Wellington.

Dag 14: Wellington – Picton – Nelson Lakes National Park/St. Arnaud

Først på dagen skal du med færgen fra Wellington til Picton på Sydøen. Der venter dig en smuk sejltur mellem de to øer. Fra Picton følger ruten Queen Charlotte Drive, der snor sig langs kysten og gennem bjergene og byder på mange gode udsigtspunkter over de grønne bjerge og hvide sandstrande. Fra byen Richmond går ruten ind i landet og gennem Wairau Valley, som ligger centralt i New Zealands berømte vinregion Marlborough. Turen fortsætter mod byen St. Arnaud, som ligger smukt ved Lake Rotoiti i Nelson Lakes National Park. Søen indbyder til fiskeri, kajak og vandsport. En anden mulighed er at nyde søen fra bredden på en vandretur.

Distance: ca. 150 km fra Wellington til St. Arnaud.

Dag 15: St. Arnaud – Murchison – Lewis Pass - Hanmer Springs

Dagen i dag byder på mange store naturoplevelser. Turen går gennem et område med regnskov og brusende floder, som kun de færreste turister finder vej til. Via Lewis Pass kører du videre til Hanmer Springs, der ligger smukt i en skovklædt dal. Bynavnet Hanmer Springs refererer til de varme, mineralholdige kilder, du finder i området. Et besøg i Hanmer Springs Thermal Reserve er en dejlig afslappende afslutning på en dag fyldt med frisk luft og smuk natur.

Distance: ca. 250 km fra St. Arnaud til Hanmer Springs.

Dag 16: Hanmer Springs - Kaikoura

Fra Hanmer Springs går turen til Kaikoura på Sydøens østkyst. Byen ligger ved to smukke bugter med sneklædte bjerge i baggrunden. Havet ud for Kaikoura er det helt rette sted, hvis du vil opleve hvaler. Her har du mulighed for at få et glimt af både de imponerende kaskelothvaler og de smukke spækhuggere på en hvalsafari. Eller hop i vandet og svøm med legesyge delfiner og nuttede sæler.

Distance. ca. 150 km fra Hanmer Springs til Kaikoura.

Dag 17: Kaikoura – Christchurch – Mt Hutt

Kør langs kysten til Christchurch, der ofte bliver omtalt som den mest engelske by uden for England. Byens engelske islæt ses blandt andet på mange af bygningerne i centrum og på de britisk klingende gadenavne. De tidlige engelske immigranter, der ankom til Christchurch, medbragte en stor interesse for havekunst og grundlagde allerede i 1863 den botaniske have, der i dag udgør 30 hektar. Haven er omgivet af den endnu større Hagley Park, så Christchurch lever til fulde op til sit tilnavn "The Garden City".

Fra Christchurch kører du over Canterbury Plains, hvor marker strækker sig så langt øjet rækker, til bjergkæden Southern Alps, hvis snedækkede tinder tårner sig op mod himlen forude. Du overnatter ved foden af de majestætiske bjerge.

Distance: ca. 275 km fra Kairoura til Mount Hutt.

Dag 18: Mount Hutt – Lake Tekapo – Kurow

Fra Mount Hutt går din rejse videre mod Lake Tekapo, som ligger omringet af bjerge. Søen har en smuk turkise farve, som opleves særligt godt fra luften. Derfor anbefaler vi, at du tager på en flot flyvetur fra Tekapo over Aoraki/Mount Cook, som er det højeste bjerg i New Zealand. Fra Lake Tekapo kører du videre gennem en afsidesliggende dal og over et glemt og sjældent benyttet bjergpas til et historisk Bed & Breakfast, hvor du overnatter.

Distance: ca. 250 km fra Mount Hutt til Kurow.

Dag 19: Kurow – Cromwell – Queenstown

I dag kommer du gennem et af de mest øde områder på hele din rejse. Men med det udførlige kortmateriale ved hånden vil du aldrig føle dig på afveje. Du kommer gennem flere små guldminebyer, der ligger spredt ud i området som minder om en forgangen tid. Via vinområderne i det centrale Otago kører du til Queenstown, som bugter sig ned mod Lake Wakatipus bred. Udbuddet af aktiviteter i Queenstown er astronomisk. Her kan du prøve kræfter med alverdens actionfyldte eventyr fra bungeejumping til jetski. Byen Queenstown er ganske charmerende, så brug dagen på at shoppe og nyde den smukke udsigt over Lake Wakatipu og bjergene fra en af byens mange cafeer.

Distance: ca. 350 km fra Kurow til Queenstown.

Dag 20: Queenstown

Dagen i dag har du til at udforske området omkring Queenstown. Besøg for eksempel Fiordland National Parks storslåede landskaber. Her kan du tage på en spektakulær flyvetur, og nyde udsigten over fjordrenes spejlblanke vand flankeret af stejle bjergskråninger.

Er du historieinteresseret, er et besøg i den gamle guldmineby, Arrowtown, også en god mulighed. Her blev der fundet guld i 1862, og inden længe var Arrowtown en driftig nybyggerby. I dag er der ikke mere guld i jorden, men Arrowtown står som et minde om de tidlige pionerdage.

Dag 21: Queenstown – Wanaka – Westland National Park – Franz Josef

Du kører ad Crown Range Road, New Zealands højeste officielle vej, til Wanaka og nordpå langs Lake Wanaka over Haast Pass. På denne rute er der mange muligheder for at stoppe og udforske omgivelserne. Du er nu kommet over på Sydøens vestkyst, hvor nye spektakulære scenerier venter efter hvert eneste sving. Westland National Park byder på både gletsjere, regnskov og smukke kyststrækninger. Vi anbefaler desuden en sviptur til Monro Beach Walk; en fortryllende kort vandrerute, der tager dig gennem frodig regnskov til en smuk lille bugt. Fra oktober til december ses pingviner og delfiner af og til i havet ud for kysten.

Distance: ca. 375 km fra Queenstown til Franz Josef.

Dag 22: Franz Josef – Hokitika/Greymouth

I dag venter dig flere spektakulære naturoplevelser, når du kører mod Westland National Park. Området er præget af rå bjerglandskaber og spejlblanke bjergsøer, og midt i de smukke omgivelser møder der dig et sælsomt syn; de to gletsjere Fox og Franz Josef. Gletsjerne stammer fra ismassiver i de nærliggende bjerge og går hele vejen ned i regnskoven, hvilket er yderst usædvanligt. Det er muligt at komme helt tæt på gletsjeren på en vandretur op på isen. Fortsæt til byen Hokitika, der er kendt for sin newzealandske jade, også kaldet greenstone.

Distance: ca. 175 km fra Franz Josef til Hokitika.

Dag 23: Hokitika/Greymouth – Arthurs’s Pass – Christchurch

Fra Hokitika går ruten mod Christchurch. Du kan eventuelt gøre et stop ved de iøjefaldende Pancake Rocks i Punakaiki. Ruten til Christchurch tager dig desuden forbi Lake Brunner og over Arthur's Pass, hvor det berømte TranzAlpine Express tog også kører. Vel fremme i Christchurch kan du nyde de mange cafeer og restauranter i byen og gøre de sidste indkøb, inden turen går tilbage mod Danmark dagen efter.

Distance: ca. 275 km fra Hokitika til Christchurch.

Dag 24: Afrejse mod Danmark

Bilen afleveres, og tiden er inde til at tage afsked med New Zealand.

Dag 25: Ankomst Danmark

Der er ankomst til Danmark først på dagen.

Vis alle dage

Priseksempel

25 dage fra kr. 32.200

Pris pr. person ved 2 voksne

Kundernes oplevelser

Se hvad vores kunder synes om os i deres anmeldelser på Truspilot.

Relevante udflugter på rejsen

Disse udflugter kunne også være interessante for dig at søge inspiration i.
New Zealand - South Island - Christchurch - Art Museum - Sporvogn

Sporvognsmiddag i Christchurch

Nyd en velsmagende 4-retters middag i en rullende restaurant i det centrale Christchurch.

3 timer fra kr 670

New Zealand - South Island - Marlborough - Vinmarker (2).jpg

Vinoplevelser i Marlborough

Tag på en vintur i Marlborough og smag lokalt produceret New Zealand vin.

7 timer fra kr 850

New Zealand - North Island - Tongariro National Park - Tongariro Crossing-Hiking (4).jpg

Halvdagstur i Tongariro

Oplev Tongariro National Parks dramatiske vulkanske landskaber på denne spændende vandretur.

5 timer fra kr. 970

Stadsutsikt över Auckland från Mount Eden, Nya Zeeland

Auckland byrundtur og sejltur

Oplev det bedste af Auckland på en guidet byrundtur, som afsluttes med en smuk sejltur i Auckland havn.

1 dag fra kr. 630

New Zealand - South Island - Fiordlands - Milford Sound (12)_0

Sejltur på Milford Sound

Der venter dig en uforglemmelig sejltur på den smukke fjord Milford Sound, som ligger på New Zealands sydø.

1 dag fra kr. 950

New Zealand - North Island- Hawkes Bay - Vin

Vin og gourmet i Hawkes Bay

Fantastiske vine, gourmet-anretninger på stribe, smuk natur og en uforglemmelig solnedgang venter dig på denne halvdagstur gennem Nordøens...

5 timer fra kr. 1.755

New Zealand - North Island - Auckland - Skyline

Dagstur med Auckland, regnskov og kyst

Denne udflugt kombinerer en byrundtur i Auckland med en vandretur i regnskoven og den rå vestkyst.

1 dag fra kr. 1.270

AdobeStock_174434670-milford.jpeg

Milford Sound med overnatning

Hav ekstra god tid til at udforske Milford Sound på denne sejltur med overnatning

2 dage fra kr. 2.895

New Zealand - South Island - Abel Tasman National Park - Kajak (5)_0

Dagstur til Abel Tasman

Oplev Abel Tasmans små bugter, øde strande og klare, indbydende vand i kajak og til fods

1 dag fra kr. 990

New Zealand - North Island - Auckland - Waiheke Island - Vinmark.jpg

Vintur til Waiheke Island

Oplev smuk natur og fantastiske vine på denne vintur til Waiheke Island fra Auckland.

1 dag fra kr. 770

New Zealand - North Island - Northland - Cape Reinga - Fyrtårn (6).jpg

Cape Reinga & 90 Mile Beach

Tag med på denne guidede heldagstur til 90 Mile Beach og Cape Reinga på Nordøens spids.

1 dag fra kr. 725

New Zealand - North Island - Rotorua - Maori (10).jpg

Til fest hos maorierne

Tag til fest hos maorierne ved Rotorua, og oplev New Zealands oprindelige kultur i fuldt flor.

5 timer fra kr. 660

Albatrosser og pingviner, New Zealand

Albatrosser og pingviner

Otago-halvøen øst for Dunedin er et paradis for naturelskere. Oplev blandt andet albatrosser og pingviner.

5 timer fra kr. 785

New Zealand - Nordoeen - Auckland (2).jpg

Sejltur ved Auckland

Oplev Auckland fra søsiden, og nyd udsigten over bugten og de mange sejlbåde.

2 timer fra kr. 530

New Zealand - Sydoen - Nomad - ringenes herre - flod

I fodsporene på Ringenes Herre

Tag med på en storslået ekspedition til nogle af de mest kendte filmlokationer fra trilogien om Ringenes Herre.
 

1 dag fra kr. 2.190

New Zealand - South Island - Kaikoura - Hval_0.jpg

Delfin- og hvalsafari

Kom helt tæt på New Zealands hvaler og delfiner på en delfin- og hvalsafari i Aucklands hav.

5 timer fra kr. 930

New Zealand - South Island - West Coast - Franz Josef Glacier (4).jpg

Helikopter til Franz Josef-gletsjeren

Flyv i helikopter til Franz Josef-gletsjeren, som er et imponerende syn midt i den grønne regnskov.

4 timer fra kr. 2.635

New Zealand - South Island - Abel Tasman National Park - Kajak (9).jpg

Vandre- og kajaktur i Abel Tasman

Tag på en 3-dages vandre- og kajaktur i Abel Tasman, og udforsk nationalparkens kystlandskaber.

3 dage fra kr. 7.980

Rotorua area

Nordøens vulkaner og regnskov

Oplev Nordøens forunderlige natur med kratersøer, klipper og fortryllende regnskov på denne heldagstur.

1 dag fra kr. 1.990

New Zealand - South Island - Queenstown - Dampbåd.jpg

Middag og sejltur med dampskib

Sejl med et historisk dampskib fra Queenstown og nyd en lækker barbecue-middag i skønne omgivelser.

4 timer fra kr. 645

New Zealand - Nordoen - Blue Duck Station - bjerg

3 dage på Nordøens Blue Duck Station

Nyd nogle dage på Blue Duck Station på Nordøen. Her venter sjove oplevelser på hesteryg, på floderne og i firehjulstrækker.

3 dage fra kr. 1.495

New Zealand - South Island - Fiordlands - Doubtful Sound (9)_2

Dagstur til Doubtful Sound

Oplev New Zealands fjorde på en uforglemmelig sejltur på Doubtful Sound.

1 dag fra kr. 1.580

Vandring i Tongariro Alpine Crossing National Park, New Zealand

Cykeltur i Tongariro National Park

Oplev Nordøens fantastiske natur på en cykeltur i Tongariro National Park.

4 timer fra kr. 1.150

New Zealand - South Island - Canterbury Region - Kiwirail - Tranz Alpine - Staircase Viaduct.jpg

TranzAlpine gennem Southern Alps

Tag på en af verdens smukkeste togstrækninger med TranzAlpine, som kører tværs over New Zealands Sydø.

5 timer fra kr. 1.360

New Zealand - delfin.jpg

Svøm med delfiner i New Zealand

På denne tur får du muligheden for at svømme med New Zealands legesyge delfiner.
 

1 dag fra kr. 1.580

New Zealand - South Island - Fiordlands - Doubtful Sound (7)_0

Doubtful Sound med overnatning

Oplev dramatiske Doubtful Sound på denne sejltur med overnatning.

2 dage fra kr. 3.650

New Zealand - North Island - Waikato - Hobbiton (4).jpg

En dag i Hobbiton

Besøg hobbit-samfundet "The Shire", som du nok kender fra filmene The Hobbit og Ringenes Herre.

5 timer fra kr. 660

New Zealand - Nordoeen - Hole in the Rock

Sejltur til Hole in the Rock

Med en katamaran besøger du den spektakulære klippeformation Hole in the Rock.

5 timer fra kr. 570

New Zealand - North Island - Waikato - Waitomo - Spirit Cave.jpg

Underjordiske oplevelser i Waitomo

Få en fantastisk oplevelse i Waitomo Caves, og oplev de fascinerende glow worms.

1 dag fra kr. 330

New Zealand - South Island - Fiordlands - Milford - Scenic flight_0

Milford Sound med fly

Flyv over bjergene til Milford Sound, hvor en fantastisk 2 timers sejltur på fjorden venter.

1 dag fra kr. 2.890

New Zealand - sydøen - Mount Aspiring National Park_0.jpeg

Mount Aspiring National Park

På denne halvdagstur oplever du Sydøens storslåede natur fra et fly, til fods og om bord på en jetbåd.

5 timer fra kr. 2.245

New Zealand - South Island - Kaikoura - Hval (3).jpg

Hvalsafari ved Kaikoura

Du kan opleve havets kæmper på denne spændende hvalsafari ud for Kaikoura på New Zealands Sydø.

4 timer fra kr. 815

New Zealand - sydøen - routeburn track

Dagstur ad Routeburn Track

Nyd en guidet vandretur ad Routeburn Track, som regnes blandt New Zealands bedste vandreruter.

1 dag fra kr. 990

New Zealand - South Island - Natur - Hiking_0.jpg

Vandretur til Rob Roy-gletsjeren

Vandretur i verdensklasse gennem Mount Aspiring National Park til Rob Roy-gletsjeren.

1 dag fra kr. 1.820

New Zealand - Sydøen - Milford sound - delfin

Svøm med delfiner ved Kaikoura

Få en helt unik oplevelse, og svøm med New Zealands delfiner.

4 timer fra kr. 1.025

New Zealand - North Island - Tongariro National Park - Tongariro Crossing-Hiking.jpg

Vandretur ad Tongariro Crossing

Oplev Tongariros vulkanske landskaber på en af New Zealands allerbedste endagsvandreture med guide.

1 dag fra kr. 1.470

New Zealand - South Island - West Coast - Fox Glacier - Gletsjer - Vandring_0

Med helikopter op på Fox Glacier

Kom på helikoptertur over Fox Glacier i New Zealand, hvor du samtidig kan nyde en gletsjervandretur på toppen.

4 timer fra kr. 2.760

Flere rejseforslag

Disse rejseforslag kunne også være interessante for dig at søge inspiration i. Alle vores forslag kan tilpasses dine ønsker, så du får præcis den rute, den varighed og de oplevelser, som du drømmer om.
New Zealand - Fårfarm - Natur - Bjerge (2).jpg

Den store kør-selv tur i New Zealand

 • Rejse med alle højdepunkterne
 • Nyd frihed i egen bil
 • God tid til store naturoplevelser

30 dage fra kr. 35.000

Nya Zeeland med husbil

Fra nord til syd i camper

 • Perfekt for familier
 • Nyd New Zealand fra nord til syd
 • God tid til naturoplevelser

26 dage fra kr. 23.400

New Zealand - South Iskand - Southern Alps - Mount Cook (2)

Aktiv ferie i New Zealand

 • Guidet rundrejse på engelsk
 • Oplev det bedste af New Zealand
 • Sjove aktiviteter og oplevelser

24 dage fra kr. 35.600

New Zealand - South Island - Bjerge - Vej

Det bedste af New Zealand

 • Oplev New Zealand i egen bil
 • Naturoplevelser og storbyferie
 • Både Nordøen og Sydøen

25 dage fra kr. 28.900

FiordlandLodge_Exterior.jpg

New Zealand for livsnydere

 • Luksuriøse lodges og hoteller
 • Spændende udflugter undervejs
 • Friheden i egen bil

30 dage fra kr. 63.300

Vit sandstrand med palmer och turkost vatten, Cook

Jorden rundt - Japan, New Zealand, Cook-øerne & USA

 • Vilde og charmerende storbyer
 • Store naturoplevelser
 • Strandferie på Cook-øerne

34 dage fra kr. 36.900

Rejser til Cook-øerne

New Zealand og Cookøerne

 • Autocamper i New Zealand
 • Sol og strand på Cook Islands
 • Perfekt for familien

26 dage fra kr. 27.400

Grön ö i Stilla havet, Fiji

New Zealand med Hongkong og Fiji

 • Storbyferie i Hongkong
 • Rundrejse på Nordøen
 • Badeferie på Fiji

20 dage fra kr. 34.900

maui river & beach NZ 1617 Christchurch Region South Island 2500wpx

New Zealand og Australien på én rejse

 • Kør-selv i New Zealand
 • Storby, strand og natur
 • Pulserende Sydney

28 dage fra kr. 30.600

New Zealand - South Island - Queenstown - Lake Wakatipu (10)_0

New Zealand væk fra alfarvej

 • En rejse med det mindre kendte
 • Særligt udvalgte overnatningssteder
 • Spændende oplevelser undervejs

28 dage fra kr. 39.900

Dubai - ørken

Dubai, New Zealand og Bali

 • Storbyoplevelser i Dubai
 • New Zealands natur
 • Afslapning og kultur på Bali

24 dage fra kr. 29.900

New Zealand - North Island - Bay of Plenty - Udsigt_1

Krydstogt ved New Zealand og Sydney

 • Krydstogt ved New Zealand
 • Oplev fjorde og gletsjere
 • Besøg Operahuset i Sydney

20 dage fra kr. 24.900

New Zealand - North Island - Waikato - Hobbiton.jpg

I hobbitternes fodspor

 • Se naturen bag filmen
 • Oplev det bedste af New Zealand
 • Bestem selv tempoet i lejebil

25 dage fra kr. 33.900

New Zealand - South Island - Fiordlands - Milford Sound (12)_0

New Zealand i bil og camper

 • Rejs i både bil og camper
 • Lækre vinture undervejs
 • Gejsere, gletsjere og strande

23 dage fra kr. 25.900

bike nz.jpeg

New Zealand i bil med cykel

 • Bestem selv tempo og rute
 • Læg turistruterne bag dig
 • Kom helt tæt på naturen på cykel

27 dage fra kr. 44.500

hike nz panorama.jpeg

Hike & Drive i New Zealand

 • Kør-selv i firehjulstrækker
 • Vandreture i smuk natur
 • Overnatning på hyggelige B&Bs

28 dage fra kr. 39.500

Bay of Islands - New Zealand.jpeg

New Zealands kontraster

 • Grupperejse med guide
 • Alle New Zealands højdepunkter
 • Inkl. måltider og oplevelser

20 dage fra kr. 38.900

New Zealand Golf 1.jpg

Golf-eventyr på New Zealand

 • Kør-selv-ferie med fantastisk natur
 • Eksklusive lodges og hoteller
 • Golf på New Zealands bedste bane
   

25 dage fra kr. 52.900

Vi gør dine rejsedrømme til virkelighed

Send os dine ønsker til rejsen, så skræddersyer vi et rejseforslag til dig - helt uforpligtende.

staff-dk.png