New Zealand - South Island - Fiordlands - Milford Sound (12)_0

New Zealand i bil og camper

Udforsk New Zealand i bil og camper omgivet af smuk natur, den venlige lokalbefolkning og ikke mindst gode vine i massevis.

 

Vores passionerede rejseeksperter har designet dette rejseforslag til inspiration.

 

Du bestemmer afrejsedato, antal dage og indhold. Dette er et eksempel på, hvordan en rejse kan se ud.

23 dage fra kr. 25.900

Pris pr. person ved 2 voksne

Når du sender en forespørgsel, kontakter vi dig på SMS, e-mail eller telefon til en indledende snak om din rejse.

*Feltet skal udfyldes

Der venter dig en skøn rejse til New Zealand, hvor du kommer til at opleve alt det bedste af både Nordøen og Sydøen. Nordøen udforsker du i bil. Du kan blandt andet se frem til vinoplevelser på Waiheke Island og afslapning ved Coromandel-halvøens smukke strande. Herfra går turen mod Rotoruas gejsere og maori-kultur og videre til Napier i Hawke’s Bay, hvor endnu en skøn vintur venter dig. Fra Nordøen flyver du til Christchurch på Sydøen, hvor du henter en autocamper, der skal være dit hjem de kommende ti dage. Oplev Sydøens højdepunkter som for eksempel Abel Tasmans små fine bugter, gletsjerne længere mod syd, Fiordlandets imponerende landskaber og Queenstowns mange sjove aktiviteter. Mulighederne er mange, og vi hjælper dig naturligvis gerne med at tilpasse din tur helt efter dine ønsker.

Vi gør dine rejsedrømme til virkelighed

Send os dine ønsker til rejsen, så skræddersyer vi et rejseforslag til dig - helt uforpligtende.

staff-dk.png

Udvalgte højdepunkter

AdobeStock_94431259.jpeg
CO2-neutrale rejser

Der er mange gode miljø-projekter, som vi gerne vil støtte. Men effekten bliver ganske enkelt større, ved at vi vælger at fokusere på ét projekt. Når du rejser med MyPlanet kompenserer vi derfor for dit CO2-udslip i forbindelse med rejsen ved at støtte projektet ”Jacundá REDD+” i Brasilien. Projektet tilhører organisationen South Pole (www.southpole.com), som varetager en lang række bæredygtighedsprojekter verden over.

Projektet, vi støtter, ligger i den brasilianske stat Rondônia i Amazonas. Stedet er rigt på biodiversitet og hjem for hundredvis af dyre- og plantearter. Store dele af regnskoven i området er dog i fare, da bønder i årtier har ryddet skoven, for at gøre plads til landbrug. Desuden har levevilkårene og økonomien i mange året været trykket, og mange lokale samfund er meget sårbare. Projektet "Jacundá REDD+" giver de lokale mulighed for at få en indkomst ved at opbygge en forsyningskæde for lokale produkter, der ikke er relateret til tømmer. Det kunne for eksempel være gummi, acai og paranødder. Projektets mål er desuden at beskytte 35.000 hektar regnskov fra fældning samt at etablere yderligere 95.000 hektar beskyttet skov. Der afholdes også workshops for lokale kvinder og unge med fokus på sundhed, biodiversitet og lederskab. Dette skal ruste disse ellers meget udsatte befolkningsgrupper bedre til fremtiden.

Det ikke kun socialt, projektet bidrager positivt til en bæredygtig udvikling. Samlet set bidrager projektet nemlig med en reduktion i CO2-udslippet på 140.290 ton per år. Vil du vide mere om projektet, kan du klikke her.

Når du rejser med MyPlanet, kompenserer vi for dit CO2-forbrug på rejsen ved at bidrage til projektet ”Jacundá REDD+”, og samlet set gør kompensationen en stor forskel, idet MyPlanet årligt bidrager til en fjerdedel af projektets CO2-reduktion.

Eksempler på CO2-udslip

En rejsende med MyPlanet udleder i gennemsnit 5 ton CO2 på sin rejse, hvilket udgør cirka en tredjedel af en danskers gennemsnitlige CO2 forbrug på et helt år. 

Her kan du se nogle eksempler på, hvor meget CO2 en typisk MyPlanet rejse udleder:

Australien - 24 dage - 2 indenrigsfly = 7,45 ton CO2
New Zealand - 24 dage = 7,4 ton CO2
USA - 20 dage - 1 indenrigsfly = 4,25 ton CO2
Canada - 17 dage - 1 indenrigsfly = 3,55 ton CO2
Sydafrika - 12 dage - 2 indenrigsfly = 4,15 ton CO2

New Zealand - North Island - Auckland - Waiheke Island - Vinmark.jpg
Vintur til Waiheke Island

En smuk 40 minutters sejltur tager dig fra Auckland til øen Waiheke Island, hvor tempoet er et helt andet end i hektiske Auckland. Temperaturerne er også gennemsnitligt fem grader varmere end i Auckland, og der falder mindre regn, hvilket gør Waiheke Island ideelt til vindyrkning.

Første stop er Mudbrick Vineyard, der giver en god introduktion til øens vine. Du får naturligvis lov at smage på den seneste høst, og møder de passionerede vinmagere. Fortsæt til øens ældste vingård, The Goldie Room, hvor der serveres lidt snacks til vinsmagningen. Turens sidste vingård er Te Whau, der er berømt for sine udsøgte kvalitetsvine. Vingården huser desuden en meget rost restaurant indrettet i en flot arkitekttegnet bygning med en fabelagtig udsigt. Herefter er resten af dagen fri til at udforske øen på egen hånd. Med det inkluderede buspas, kan du let komme rundt til flere vingårde eller nyde øens smukke natur på en vandretur. Men sørg for at være tilbage ved Matiatia Wharf, inden den sidste færge sætter kurs tilbage mod Auckland.

Byudsigt over Auckland, Nordøen, New Zealand fra Mount Eden
Rejser til Auckland

Oplev The City of Sails på din rejse rundt i New Zealand.

 

Auckland er New Zealands største by og hjem for en fjerdedel af landets befolkning. Den er placeret oven på 63 udslukte vulkaner, og flere af de grønklædte høje omkranser byen. Fra toppen af for eksempel One Tree Hill, Mount Eden og Mount Albert er der en dejlig udsigt over byen og vandet.

 

Auckland midtby er et interessant sted at slentre rundt. Gaderne Queen Street og Karangahape Road er de bedste indkøbsgader, og det er også på disse kanter, mange etniske befolkningsgrupper fra Stillehavet holder til. Her finder du butikker med alt fra lækre frugter, eksotiske grøntsager til farvestrålende stoffer. Beøsøg også Ponsonby Road, som byder på et hav af shoppingmuligheder samt restauranter og cafeer i massevis. Her kan du desuden finde moderne New Zealandsk brugskunst og interiørbutikker.

City of Sails

Auckland er omgivet af vand, og der er altid mange sejlbåde på bugten ud for byen. Af samme årsag er byen kendt som City of Sails. Tag en tur med en af turbådene, som blandt andet sejler til de omkringliggende ubeboede vulkanøer, hvor du kan gå en tur hen over den størknede lava. Et andet udflugtsmål med båd kunne være bydelen Devonport, hvor du finder små kunstforretninger og victorianske bygninger. Du kan også nyde nogle dage ved stranden eller boltre dig med surfbrættet i de store bølger.

Bjergudsigt over Christchurch, New Zealand
Rejser til Christchurch

Oplev Christchurchs engelske stemning og smukke haver.

 

Christchurch er Sydøens største by og hjem for cirka 310.000 indbyggere. Byen beskrives ofte som den mest engelske by uden for England. Bygningerne har et tydeligt engelsk præg, og flere gadenavne er også engelsk inspirerede.

 

De engelsk immigranter bragte også deres store passion for havekunst med sig til New Zealand, og allerede i 1863 blev den botaniske have grundlagt. Den er omgivet af den endnu større Hagley Park, og flere steder i byen finder du smukke blomsterhaver med pelargonier, georginer og krysantemum. Ikke så underligt at byen går under navnet The Garden City.

Kort

Rejsen dag for dag

Udforsk New Zealand i bil og camper omgivet af smuk natur, den venlige lokalbefolkning og ikke mindst gode vine i massevis.

Dag 1: Afrejse Danmark

Du forlader Danmark og flyver mod New Zealand med et flyskifte i Asien på vejen.

Dag 2: Ankomst Auckland

Sent i dag ankommer du til Auckland og indlogerer dig på dit centralt beliggende hotel.

Dag 3: Auckland

I dag venter dig en skøn dag på Waiheke Island. Nyd den 40 minutter lange sejltur fra Auckland til øen, hvor tempoet er et helt andet end i Auckland. Desuden er temperaturerne lidt højere, så der dyrkes vin i stor stil. Første stop er Mudbrick Vineyard, hvor de passionerede vinmagere giver en god introduktion til øens vine. Og så får du naturligvis lov at smage på den seneste høst. Dernæst venter en vinsmagning på øens ældste vingård, The Goldie Room. Turens sidste stop er ved vingården Te Whau, som er berømt for sine udsøgte kvalitetsvine. Vingården huser desuden en god restaurant indrettet i en flot arkitekttegnet bygning med en fabelagtig udsigt. Herefter har du resten af dagen på egen hånd. Du kan besøge flere vingårde eller bare nyde øens natur på en vandretur. Eller besøg Ponsonby Road i Auckland, som byder på et hav af butikker samt restauranter og caféer i massevis.

Dag 4: Auckland – Coromandel

Du henter din lejebil i dag og kører mod Coromandel-halvøen. Halvøen er en sand newzealandsk perle, som er kendt for sin vilde og uberørte natur. Kun få veje fører igennem de frodige landskaber, og der er masser at give sig til.

Dag 5: Coromandel

Gør et stop ved Hot Water Beach på halvøens østkyst, hvor de varme kilder findes lige under sandet, og glem ikke den smukke klippeformation Cathedral Cove. Ikke langt derfra ligger også Cooks Bay, hvor Captain Cook i 1769 hejste det engelske flag og gjorde krav på landet. Ud over det historiske aspekt er det en helt vidunderlig strand.

Dag 6: Coromanel – Rotorua

Fra de skønne strande går turen sydpå mod Rotorua, som er rig på både skøn natur og kulturoplevelser. Området er nok mest kendt for den livlige geotermiske aktivitet i området, som sender en karakteristisk lugt af svovl gennem luften. Man vænner sig heldigvis forbavsende hurtigt til den. Mudderet i mudderpølene bobler, det damper op af sprækker i jorden, og områdets mange gejsere sender kaskader af varmt vand mod himlen. Der er rig mulighed for at udforske området på forskellig vis. Du kan blandt andet vandre, køre på mountainbike eller sejle i kano.

Dag 7: Rotorua – Napier

Ruten tager dig videre sydpå til Hawke’s Bay regionen og byen Napier. Hawke’s Bay er kendt for sin vinproduktion. Her bugter vinrankerne sig over de bløde bakker, og rundt om i landskabet ligger små og store vingårde, der tilbyder smagsprøver, god mad og masser af interessant information om deres vine.

Dag 8: Napier

I eftermiddag venter en guidet tur med fokus på vin. Turen tager dig gennem det bakkede grønne landskab. Guiden kender området rigtig godt og vil undervejs fortælle en masse om regionen og de mange gode vine, der produceres her. Første stop er Vidal, hvor der venter smagsprøver på vinen og en let anretning. Ikke langt derfra ligger Te Mata Peak, hvor du med et glas champagne i hånden kan nyde den smukke udsigt og solnedgangen. Du kører videre mod Craggy Range eller Elephant Hill, hvor en lækker hovedret venter sammen med endnu et glas lokal vin. Aftenen tager sin afslutning på landets ældste og mest fornemme vingård The Mission Estate. Her kan du nyde desserten og et glas dessertvin.

Dag 9: Napier – Wellington

Ruten fortsætter i dag mod Wellington, New Zealands hovedstad. Her finder du blandt andet nationalmuseet Te Papa Tongarewa, hvor avanceret computerteknologi og audiovisuelle midler sikrer dig et museumsbesøg ud over det sædvanlige. Nyd nogle timer her og få en god middag på en af byens mange gode restauranter.

Dag 10: Wellington

Du har hele dagen til at udforske Wellington. Du kan for eksempel lægge vejen forbi udsigtspunktet på Mount Victoria, hvorfra du har en fantastisk udsigt over byen, havneområdet og de bløde grønne bakker bag byen. Eller hop på en historisk sporvogn til den charmerende forstad Kelburn, hvis restauranter nyder godt af de lokale landbrug mod nord og havets lækkerier mod syd.

Dag 11: Wellington – Christchurch

I dag afleverer du din lejebil i Wellington, inden det er tid at flyve mod Christchurch på Sydøen. Her venter en autocamper, som bliver dit hjem de kommende ti dage.

Dag 12-21: Rundrejse på Sydøen i camper

Et autocamper-eventyr venter dig på New Zealands Sydø. Der er mange spændende ting at opleve, så vi foreslår, at du planlægger ruten hjemmefra og booker campingpladserne på forhånd, for at være sikker på at udnytte dagene bedst muligt.

Vi kan anbefale at lade ruten gå til Abel Tasman National Park på Sydøens nordlige del. Parken byder på nogle af de smukkeste kystlandskaber i hele New Zealand og er et skønt sted at vandre, sejle i kajak og slappe af på en dejlig sandstrand. Længere mod syd finder du gletsjerne Fox og Franz Josef. Det er en uforglemmelig oplevelse at vandre rundt på de enorme ismasser, som smyger sig ned i den tempererede regnskov.

Er du til fart over feltet, må du ikke gå glip af Queenstown. Her finder du et fantastisk udbud af sjove aktiviteter som bungeejumping, zip-line eller jetski. Ikke langt fra Queenstowns actionfyldte aktiviteter ligger dens diametrale modsætning; nemlig den fredfyldte Fiordland National Park. Oplev området på en sejltur på fjordenes stille vand omgivet af stejle bjergsider med mos, bregner og gigantiske træer. Bjergtinderne rækker mod himlen, og vandfald sender kaskader af vand ud over de lodrette bjergsider.

Mulighederne er mange, og vi kommer naturligvis gerne med endnu flere anbefalinger til, hvad du kan opleve på din rejse.

Dag 22: Afrejse fra Christchurch

Din rundrejse i New Zealand tager sin afslutning, og turen går tilbage mod Danmark.

Dag 23: Ankomst Danmark

Du ankommer til Danmark igen.

Vis alle dage

Priseksempel

23 dage fra kr. 25.900

Pris pr. person ved 2 voksne

Kundernes oplevelser

Se hvad vores kunder synes om os i deres anmeldelser på Truspilot.

Relevante udflugter på rejsen

Disse udflugter kunne også være interessante for dig at søge inspiration i.
New Zealand - South Island - Christchurch - Art Museum - Sporvogn

Sporvognsmiddag i Christchurch

Nyd en velsmagende 4-retters middag i en rullende restaurant i det centrale Christchurch.

3 timer fra kr 670

New Zealand - South Island - Marlborough - Vinmarker (2).jpg

Vinoplevelser i Marlborough

Tag på en vintur i Marlborough og smag lokalt produceret New Zealand vin.

7 timer fra kr 850

New Zealand - North Island - Tongariro National Park - Tongariro Crossing-Hiking (4).jpg

Halvdagstur i Tongariro

Oplev Tongariro National Parks dramatiske vulkanske landskaber på denne spændende vandretur.

5 timer fra kr. 970

Stadsutsikt över Auckland från Mount Eden, Nya Zeeland

Auckland byrundtur og sejltur

Oplev det bedste af Auckland på en guidet byrundtur, som afsluttes med en smuk sejltur i Auckland havn.

1 dag fra kr. 630

New Zealand - South Island - Fiordlands - Milford Sound (12)_0

Sejltur på Milford Sound

Der venter dig en uforglemmelig sejltur på den smukke fjord Milford Sound, som ligger på New Zealands sydø.

1 dag fra kr. 950

New Zealand - North Island- Hawkes Bay - Vin

Vin og gourmet i Hawkes Bay

Fantastiske vine, gourmet-anretninger på stribe, smuk natur og en uforglemmelig solnedgang venter dig på denne halvdagstur gennem Nordøens...

5 timer fra kr. 1.755

New Zealand - North Island - Auckland - Skyline

Dagstur med Auckland, regnskov og kyst

Denne udflugt kombinerer en byrundtur i Auckland med en vandretur i regnskoven og den rå vestkyst.

1 dag fra kr. 1.270

AdobeStock_174434670-milford.jpeg

Milford Sound med overnatning

Hav ekstra god tid til at udforske Milford Sound på denne sejltur med overnatning

2 dage fra kr. 2.895

New Zealand - South Island - Abel Tasman National Park - Kajak (5)_0

Dagstur til Abel Tasman

Oplev Abel Tasmans små bugter, øde strande og klare, indbydende vand i kajak og til fods

1 dag fra kr. 990

New Zealand - North Island - Auckland - Waiheke Island - Vinmark.jpg

Vintur til Waiheke Island

Oplev smuk natur og fantastiske vine på denne vintur til Waiheke Island fra Auckland.

1 dag fra kr. 770

New Zealand - North Island - Northland - Cape Reinga - Fyrtårn (6).jpg

Cape Reinga & 90 Mile Beach

Tag med på denne guidede heldagstur til 90 Mile Beach og Cape Reinga på Nordøens spids.

1 dag fra kr. 725

New Zealand - North Island - Rotorua - Maori (10).jpg

Til fest hos maorierne

Tag til fest hos maorierne ved Rotorua, og oplev New Zealands oprindelige kultur i fuldt flor.

5 timer fra kr. 660

Albatrosser og pingviner, New Zealand

Albatrosser og pingviner

Otago-halvøen øst for Dunedin er et paradis for naturelskere. Oplev blandt andet albatrosser og pingviner.

5 timer fra kr. 785

New Zealand - Nordoeen - Auckland (2).jpg

Sejltur ved Auckland

Oplev Auckland fra søsiden, og nyd udsigten over bugten og de mange sejlbåde.

2 timer fra kr. 530

New Zealand - Sydoen - Nomad - ringenes herre - flod

I fodsporene på Ringenes Herre

Tag med på en storslået ekspedition til nogle af de mest kendte filmlokationer fra trilogien om Ringenes Herre.
 

1 dag fra kr. 2.190

New Zealand - South Island - Kaikoura - Hval_0.jpg

Delfin- og hvalsafari

Kom helt tæt på New Zealands hvaler og delfiner på en delfin- og hvalsafari i Aucklands hav.

5 timer fra kr. 930

New Zealand - South Island - West Coast - Franz Josef Glacier (4).jpg

Helikopter til Franz Josef-gletsjeren

Flyv i helikopter til Franz Josef-gletsjeren, som er et imponerende syn midt i den grønne regnskov.

4 timer fra kr. 2.635

New Zealand - South Island - Abel Tasman National Park - Kajak (9).jpg

Vandre- og kajaktur i Abel Tasman

Tag på en 3-dages vandre- og kajaktur i Abel Tasman, og udforsk nationalparkens kystlandskaber.

3 dage fra kr. 7.980

Rotorua area

Nordøens vulkaner og regnskov

Oplev Nordøens forunderlige natur med kratersøer, klipper og fortryllende regnskov på denne heldagstur.

1 dag fra kr. 1.990

New Zealand - South Island - Queenstown - Dampbåd.jpg

Middag og sejltur med dampskib

Sejl med et historisk dampskib fra Queenstown og nyd en lækker barbecue-middag i skønne omgivelser.

4 timer fra kr. 645

New Zealand - Nordoen - Blue Duck Station - bjerg

3 dage på Nordøens Blue Duck Station

Nyd nogle dage på Blue Duck Station på Nordøen. Her venter sjove oplevelser på hesteryg, på floderne og i firehjulstrækker.

3 dage fra kr. 1.495

New Zealand - South Island - Fiordlands - Doubtful Sound (9)_2

Dagstur til Doubtful Sound

Oplev New Zealands fjorde på en uforglemmelig sejltur på Doubtful Sound.

1 dag fra kr. 1.580

Vandring i Tongariro Alpine Crossing National Park, New Zealand

Cykeltur i Tongariro National Park

Oplev Nordøens fantastiske natur på en cykeltur i Tongariro National Park.

4 timer fra kr. 1.150

New Zealand - South Island - Canterbury Region - Kiwirail - Tranz Alpine - Staircase Viaduct.jpg

TranzAlpine gennem Southern Alps

Tag på en af verdens smukkeste togstrækninger med TranzAlpine, som kører tværs over New Zealands Sydø.

5 timer fra kr. 1.360

New Zealand - delfin.jpg

Svøm med delfiner i New Zealand

På denne tur får du muligheden for at svømme med New Zealands legesyge delfiner.
 

1 dag fra kr. 1.580

New Zealand - South Island - Fiordlands - Doubtful Sound (7)_0

Doubtful Sound med overnatning

Oplev dramatiske Doubtful Sound på denne sejltur med overnatning.

2 dage fra kr. 3.650

New Zealand - North Island - Waikato - Hobbiton (4).jpg

En dag i Hobbiton

Besøg hobbit-samfundet "The Shire", som du nok kender fra filmene The Hobbit og Ringenes Herre.

5 timer fra kr. 660

New Zealand - Nordoeen - Hole in the Rock

Sejltur til Hole in the Rock

Med en katamaran besøger du den spektakulære klippeformation Hole in the Rock.

5 timer fra kr. 570

New Zealand - North Island - Waikato - Waitomo - Spirit Cave.jpg

Underjordiske oplevelser i Waitomo

Få en fantastisk oplevelse i Waitomo Caves, og oplev de fascinerende glow worms.

1 dag fra kr. 330

New Zealand - South Island - Fiordlands - Milford - Scenic flight_0

Milford Sound med fly

Flyv over bjergene til Milford Sound, hvor en fantastisk 2 timers sejltur på fjorden venter.

1 dag fra kr. 2.890

New Zealand - sydøen - Mount Aspiring National Park_0.jpeg

Mount Aspiring National Park

På denne halvdagstur oplever du Sydøens storslåede natur fra et fly, til fods og om bord på en jetbåd.

5 timer fra kr. 2.245

New Zealand - South Island - Kaikoura - Hval (3).jpg

Hvalsafari ved Kaikoura

Du kan opleve havets kæmper på denne spændende hvalsafari ud for Kaikoura på New Zealands Sydø.

4 timer fra kr. 815

New Zealand - sydøen - routeburn track

Dagstur ad Routeburn Track

Nyd en guidet vandretur ad Routeburn Track, som regnes blandt New Zealands bedste vandreruter.

1 dag fra kr. 990

New Zealand - South Island - Natur - Hiking_0.jpg

Vandretur til Rob Roy-gletsjeren

Vandretur i verdensklasse gennem Mount Aspiring National Park til Rob Roy-gletsjeren.

1 dag fra kr. 1.820

New Zealand - Sydøen - Milford sound - delfin

Svøm med delfiner ved Kaikoura

Få en helt unik oplevelse, og svøm med New Zealands delfiner.

4 timer fra kr. 1.025

New Zealand - North Island - Tongariro National Park - Tongariro Crossing-Hiking.jpg

Vandretur ad Tongariro Crossing

Oplev Tongariros vulkanske landskaber på en af New Zealands allerbedste endagsvandreture med guide.

1 dag fra kr. 1.470

New Zealand - South Island - West Coast - Fox Glacier - Gletsjer - Vandring_0

Med helikopter op på Fox Glacier

Kom på helikoptertur over Fox Glacier i New Zealand, hvor du samtidig kan nyde en gletsjervandretur på toppen.

4 timer fra kr. 2.760

Flere rejseforslag

Disse rejseforslag kunne også være interessante for dig at søge inspiration i. Alle vores forslag kan tilpasses dine ønsker, så du får præcis den rute, den varighed og de oplevelser, som du drømmer om.
New Zealand - Fårfarm - Natur - Bjerge (2).jpg

Den store kør-selv tur i New Zealand

 • Rejse med alle højdepunkterne
 • Nyd frihed i egen bil
 • God tid til store naturoplevelser

30 dage fra kr. 35.000

Nya Zeeland med husbil

Fra nord til syd i camper

 • Perfekt for familier
 • Nyd New Zealand fra nord til syd
 • God tid til naturoplevelser

26 dage fra kr. 23.400

New Zealand - South Iskand - Southern Alps - Mount Cook (2)

Aktiv ferie i New Zealand

 • Guidet rundrejse på engelsk
 • Oplev det bedste af New Zealand
 • Sjove aktiviteter og oplevelser

24 dage fra kr. 35.600

New Zealand - South Island - Bjerge - Vej

Det bedste af New Zealand

 • Oplev New Zealand i egen bil
 • Naturoplevelser og storbyferie
 • Både Nordøen og Sydøen

25 dage fra kr. 28.900

FiordlandLodge_Exterior.jpg

New Zealand for livsnydere

 • Luksuriøse lodges og hoteller
 • Spændende udflugter undervejs
 • Friheden i egen bil

30 dage fra kr. 63.300

Vit sandstrand med palmer och turkost vatten, Cook

Jorden rundt - Japan, New Zealand, Cook-øerne & USA

 • Vilde og charmerende storbyer
 • Store naturoplevelser
 • Strandferie på Cook-øerne

34 dage fra kr. 36.900

Rejser til Cook-øerne

New Zealand og Cookøerne

 • Autocamper i New Zealand
 • Sol og strand på Cook Islands
 • Perfekt for familien

26 dage fra kr. 27.400

Grön ö i Stilla havet, Fiji

New Zealand med Hongkong og Fiji

 • Storbyferie i Hongkong
 • Rundrejse på Nordøen
 • Badeferie på Fiji

20 dage fra kr. 34.900

maui river & beach NZ 1617 Christchurch Region South Island 2500wpx

New Zealand og Australien på én rejse

 • Kør-selv i New Zealand
 • Storby, strand og natur
 • Pulserende Sydney

28 dage fra kr. 30.600

New Zealand - South Island - Queenstown - Lake Wakatipu (10)_0

New Zealand væk fra alfarvej

 • En rejse med det mindre kendte
 • Særligt udvalgte overnatningssteder
 • Spændende oplevelser undervejs

28 dage fra kr. 39.900

Dubai - ørken

Dubai, New Zealand og Bali

 • Storbyoplevelser i Dubai
 • New Zealands natur
 • Afslapning og kultur på Bali

24 dage fra kr. 29.900

4x4 South Island 3.jpg

New Zealand i firehjulstrækker

 • Oplev New Zealands afkroge
 • Udforsk vild og uberørt natur
 • Hyggelige lodges og hoteller

25 dage fra kr. 32.200

New Zealand - North Island - Bay of Plenty - Udsigt_1

Krydstogt ved New Zealand og Sydney

 • Krydstogt ved New Zealand
 • Oplev fjorde og gletsjere
 • Besøg Operahuset i Sydney

20 dage fra kr. 24.900

New Zealand - North Island - Waikato - Hobbiton.jpg

I hobbitternes fodspor

 • Se naturen bag filmen
 • Oplev det bedste af New Zealand
 • Bestem selv tempoet i lejebil

25 dage fra kr. 33.900

bike nz.jpeg

New Zealand i bil med cykel

 • Bestem selv tempo og rute
 • Læg turistruterne bag dig
 • Kom helt tæt på naturen på cykel

27 dage fra kr. 44.500

hike nz panorama.jpeg

Hike & Drive i New Zealand

 • Kør-selv i firehjulstrækker
 • Vandreture i smuk natur
 • Overnatning på hyggelige B&Bs

28 dage fra kr. 39.500

Bay of Islands - New Zealand.jpeg

New Zealands kontraster

 • Grupperejse med guide
 • Alle New Zealands højdepunkter
 • Inkl. måltider og oplevelser

20 dage fra kr. 38.900

New Zealand Golf 1.jpg

Golf-eventyr på New Zealand

 • Kør-selv-ferie med fantastisk natur
 • Eksklusive lodges og hoteller
 • Golf på New Zealands bedste bane
   

25 dage fra kr. 52.900

Vi gør dine rejsedrømme til virkelighed

Send os dine ønsker til rejsen, så skræddersyer vi et rejseforslag til dig - helt uforpligtende.

staff-dk.png