Vit sandstrand med palmer och turkost vatten, Cook

Jorden rundt - Japan, New Zealand, Cook-øerne & USA

Tag på et uforglemmeligt eventyr med en rejse jorden rundt. Du kan se frem til storbyferie i Tokyo, naturoplevelser i New Zealand i autocamper, afslapning på Cook-øerne og sidst men ikke mindst charmerende San Francisco.

 

Vores passionerede rejseeksperter har designet dette rejseforslag til inspiration.

 

Du bestemmer afrejsedato, antal dage og indhold. Dette er et eksempel på, hvordan en rejse kan se ud.

 

34 dage fra kr. 36.900

Pris pr. person ved 2 voksne

Når du sender en forespørgsel, kontakter vi dig på SMS, e-mail eller telefon til en indledende snak om din rejse.

*Feltet skal udfyldes

Du rejser fra Danmark mod Tokyo – en overvældende men samtidig ren og sikker storby. Byen er hjem for nogle usædvanligt smukke seværdigheder, så her får du nemt tiden til at gå.

Du rejser videre til New Zealand, som er oplagt at udforske i autocamper. Her får du den ultimative frihed til at udforske de steder, du finder interessante undervejs. Du behøver ikke at have erfaring med camping for at få en fantastisk oplevelse i autocamper. Alt du skal bruge er lysten til at opleve New Zealand. Du henter autocamperen i Christchurch på Sydøen, og forude venter 18 spændende dage, inden du rammer Auckland på Nordøen. Ruten tager dig til storslåede fjordlandskaber, gletsjere, vinområder, maorikultur og spruttende gejsere. Vil du hellere rejse i bil og bo på hotel, så kan det naturligvis også lade sig gøre.

Efter eventyret på New Zealand bliver der rig mulighed for at ligge ved poolen, slentre langs stranden og nyde den frodige natur på Cook-øerne, inden du rejser videre mod USA og San Francisco, som er rejsens sidste top, inden du flyver hjem mod Danmark.

Vi gør dine rejsedrømme til virkelighed

Send os dine ønsker til rejsen, så skræddersyer vi et rejseforslag til dig - helt uforpligtende.

staff-dk.png

Udvalgte højdepunkter

AdobeStock_94431259.jpeg
CO2-neutrale rejser

Der er mange gode miljø-projekter, som vi gerne vil støtte. Men effekten bliver ganske enkelt større, ved at vi vælger at fokusere på ét projekt. Når du rejser med MyPlanet kompenserer vi derfor for dit CO2-udslip i forbindelse med rejsen ved at støtte projektet ”Jacundá REDD+” i Brasilien. Projektet tilhører organisationen South Pole (www.southpole.com), som varetager en lang række bæredygtighedsprojekter verden over.

Projektet, vi støtter, ligger i den brasilianske stat Rondônia i Amazonas. Stedet er rigt på biodiversitet og hjem for hundredvis af dyre- og plantearter. Store dele af regnskoven i området er dog i fare, da bønder i årtier har ryddet skoven, for at gøre plads til landbrug. Desuden har levevilkårene og økonomien i mange året været trykket, og mange lokale samfund er meget sårbare. Projektet "Jacundá REDD+" giver de lokale mulighed for at få en indkomst ved at opbygge en forsyningskæde for lokale produkter, der ikke er relateret til tømmer. Det kunne for eksempel være gummi, acai og paranødder. Projektets mål er desuden at beskytte 35.000 hektar regnskov fra fældning samt at etablere yderligere 95.000 hektar beskyttet skov. Der afholdes også workshops for lokale kvinder og unge med fokus på sundhed, biodiversitet og lederskab. Dette skal ruste disse ellers meget udsatte befolkningsgrupper bedre til fremtiden.

Det ikke kun socialt, projektet bidrager positivt til en bæredygtig udvikling. Samlet set bidrager projektet nemlig med en reduktion i CO2-udslippet på 140.290 ton per år. Vil du vide mere om projektet, kan du klikke her.

Når du rejser med MyPlanet, kompenserer vi for dit CO2-forbrug på rejsen ved at bidrage til projektet ”Jacundá REDD+”, og samlet set gør kompensationen en stor forskel, idet MyPlanet årligt bidrager til en fjerdedel af projektets CO2-reduktion.

Eksempler på CO2-udslip

En rejsende med MyPlanet udleder i gennemsnit 5 ton CO2 på sin rejse, hvilket udgør cirka en tredjedel af en danskers gennemsnitlige CO2 forbrug på et helt år. 

Her kan du se nogle eksempler på, hvor meget CO2 en typisk MyPlanet rejse udleder:

Australien - 24 dage - 2 indenrigsfly = 7,45 ton CO2
New Zealand - 24 dage = 7,4 ton CO2
USA - 20 dage - 1 indenrigsfly = 4,25 ton CO2
Canada - 17 dage - 1 indenrigsfly = 3,55 ton CO2
Sydafrika - 12 dage - 2 indenrigsfly = 4,15 ton CO2

Rejser til Cook-øerne
Rejser til Cook-øerne

Cook-øernes hvide strande, krystalklare vand og smukke solnedgange indbyder til afslapning og forkælelse.

 

Cook-øerne (Cook Islands) er vores mest besøgte destination i Stillehavet, og særligt Cook-øerne Rarotonga og Aitutaki er populære. Det stille turkisblå hav, de høje, slanke palmer og de kridhvide sandstrande er indbegrebet af et tropisk paradis. Cook-øerne er foruden sine strande også kendt for sine smukke solnedgange, hvor du med tæerne begravet i det hvide, bløde sand med en drink i hånden kan nyde synet af himlen, der skifter farve fra blå til de mest fantastiske orange og røde farver. Rejser til Cook-øerne er noget helt specielt.

Bryllupsrejser til Cook Islands eller bryllup

Romantikken blomstrer på Cook-øerne, og det er ikke for ingenting, at så mange vælger netop disse ører som målet for deres bryllupsrejse. Du kan vælge at tilbringe hele din ferie på én ø, eller du kan besøge to eller måske tre forskellige øer på rejsen. Særligt rejseforslagene ”Romantik på Cook-øerne” og ”luksus på Cook-øerne” egner sig godt som bryllupsrejse, da du bor på nogle fantastiske resort med havet som nærmeste nabo. Du kan se frem til god service, mad i verdensklasse og tid til at nyde hinandens selskab i de smukke omgivelser.

rejser til cook øerne i stillehavet et paradis

Drømmer du om at blive gift på en smuk sandstrand i eftermiddagssolens varme skær og til lyden af bølgernes sagte brusen? Så er Cook-øerne stedet for dig. Vi kan hjælpe dig med bryllupsplanlægningen på både Rarotonga og Aitutaki, hvor en professionel bryllupsplanlægger tager sig af alt det praktiske og fører dine drømme ud i livet.

Vores rejser til Cook øerne

Rejser du til Cook-øerne, så får du en paradisoplevelse for livet. Du kan vælge en rejse til Cook-øerne eller du kan kombinere din rejse til Cook øerne med et besøg i Asien, Australien eller New Zealand.

resor till nya zeeland
Rejser til New Zealand

På en rejse til New Zealand kan du opleve gejsere, gletsjere, fjorde og mægtige bjerge. Find din rejse til New Zealand her. En rejse til New Zealand byder på et væld af forskelligartede oplevelser. Men de fleste rejser til New Zealand for at opleve naturen.
Bestil trygt din rejse til New Zealand hos MyPlanet Rejser. KLIK HER og læs mere.

Tag på ferie i New Zealand

På en rejse til New Zealand kan du opleve alt lige fra dramatiske vulkaner i Tongariro National Park og spruttende gejsere i Rotorua på Nordøen til flotte strande i Abel Tasman og storslåede fjordlandskaber ved Milford og Doubtful Sound på Sydøen.

 

Men en rejse til New Zealand kan også byde på hvalsafari ved Kaikoura, vinsmagning i Marlborough og hyggelige byer såsom Christchurch, Auckland, Wellington og Queenstown.

Kør-selv i New Zealand med bil eller autocamper

Når du rejser til New Zealand, så skal du overveje transportformen. I New Zealand er afstandene overskuelige, så landet er yderst velegnet til en kør-selv tur i bil eller autocamper. I bil eller autocamper oplever du New Zealands smukke natur på helt tæt hold, og der venter nye oplevelser ved hvert sving. Vi råder over Danmarks bedste udvalg af autocampere og biler og har stor ekspertise om mulighederne med en rejse i både bil og autocamper.

 

Læs mere om dine kør-selv muligheder på en rejse til New Zealand her.

 

Rejser til New Zealand kan inkl hike ad Cape Brett walkways rejse til new zealand

Rejser til New Zealand

Når du rejser til New Zealand skal du specielt være opmærksom på helligdage som juledag, årstider, sæsoner, landets størrelse samt afstande på en kør-selv-tur i New Zealand.

Hvornår skal du rejse til New Zealand?

Du kan rejse til New Zealand hele året, men vær specielt opmærksom på vejret på Sydøen i juni, juli, august og september, hvor det er vinter. Omvendt tænk på den nordlige del af Sydøen, hvor der er en del vingårde, så det er varmt nok til dyrke druer til vinproduktion. Nordøen og specielt langs kysten har et meget mildt klima det meste af året.

 

Rejser du til New Zealand i december, januar og februar, så er det sommer og højsæson. Rejser i før- og efter højsæson måneder som november og specielt marts samt april kan være rigtig gode tidspunkter for din rejse til New Zealand.

En rejse med MyPlanet Rejser til New Zealand

Hos MyPlanet Rejser kan du sætte dit personlige præg på rejsen samtidig med, at du kan trække på vores store viden og erfaring. Ring til vores dygtige konsulenter og tal med os om din rejse til New Zealand.

Golden Gate Bridge i San Francisco, USA
Rejser til San Francisco

San Francisco charmerer alle med sine stejle gader, hyggelige kvarterer og farvestrålende victorianske bygninger.

 

Du kan nemt komme rundt i San Francisco til fods. Men med de mange bakker kan det være fristende at hoppe på en af de smukke gamle sporvogne, der bumler gennem gaderne. En af dem kører blandt andet til den velkendte Lombard Street, der snor sig ned ad en stejl bakke midt i byen.

China Town og Fishermans Warf

For en lille smagsprøve på kinesisk kultur må du tage til China Town. Små, sjove butikker ligger side om side og tilbyder alt fra naturmedicin til kopier af diverse mærkevarer. Fortsætter du nordpå kommer du til Fisherman’s Wharf, hvor du passende kan nyde en god frokost på en af de mange fiskerestauranter. Det er også her du kan opleve søløverne, som dovent ligger og slapper af i solen.

Golden Gate Bridge og Alcatraz

San Francisco Bugten byder på to særlig interessante seværdigheder. Én af dem er San Franciscos vartegn nummer ét; Golden Gate Bridge. Du kan gå over broen og nyde den smukke udsigt til byen, eller du kan leje en cykel og køre hele vejen fra San Francisco til den hyggelige by Sausalito på den anden side af bugten.

 

Fra Golden Gate Bridge kan du blandt andet se helt til fængselsøen Alcatraz, hvor nogle af USA’s værste kriminelle holdt til fra 1934 til 1963. Det er muligt at besøge fængslet, som i dag er et museum. Her kan du lære om hverdagen i fælgslet og hører historierne om de kreative flugtforsøg, der har været forsøgt gennem tiderne.

Kort

Rejsen dag for dag

Tag på et uforglemmeligt eventyr med en rejse jorden rundt. Du kan se frem til storbyferie i Tokyo, naturoplevelser i New Zealand i autocamper, afslapning på Cook-øerne og sidst men ikke mindst charmerende San Francisco.

Dag 1: Afrejse fra Danmark

I dag rejser du fra Danmark mod Tokyo.

Dag 2-4: Tokyo, Japan

I dag lander du i Tokyo, byen som har alt! Her bor du to nætter. Oplev den spændende madkultur, det store fiskemarked Tsukiji og det smukke buddhistiske tempel Asakusa. Eller tag turen op i Tokyo Tower, hvorfra du har en imponerende udsigt over junglen af skyskrabere.

Dag 5: Ankomst til New Zealand

I dag ankommer du til Christchurch, hvor vi har bestilt den første nat til dig på et hotel. Christchurch er en by med et meget engelsk islæt, hvilket du tydeligt ser på bygningerne og gadenavnene. De første engelske immigranter tog deres store interesse for anlægning af haver med sig til New Zealand, og de anlagde allerede i 1863 Christchurchs botaniske have, som i dag spreder sig over et areal på 30 hektar. Den botaniske have er omgivet af den endnu større Hagley Park, og Christchurch lever på smukkeste vis op til sit kælenavn The Garden City.

Dag 6-7: Dunedin

I dag henter du din autocamper og starter din rundrejse i New Zealand. Første stop er Dunedin, som blev grundlagt i 1848 af skotske immigranter. I 1860’erne fandt man guld i området, og i en periode var byen den rigeste i New Zealand. I dag har Dunedin et rigt og levende kulturliv, som du kan udforske nærmere under dit besøg i byen.
Otago-halvøen øst for Dunedin er et paradis for ornitologer og naturelskere. Yderst på halvøen ved Taiaroa Head finder du en albatroskoloni, hvor du kan opleve den store smukke fugl med et vingefang på op til tre meter. Du kan også se de sjældne guløjede pingviner, som er truet af udryddelse. Her ligger Yellow Eyed Penguin Conservations Reserve, som er et lokalt initiativ sat i verden for at bevare pingvinerne, og det er i dag både en turistattraktion og en forskningsinstitution. En labyrint af overdækkede gange snor sig gennem området og gør det muligt at komme helt tæt på pingvinerne uden at de ved af det.

Dag 8: Fiordland National Park

I dag kører du til Te Anau, som ligger ved Fiordland National Park. Parken er både stor og storslået og uden tvivl et af New Zealands smukkeste naturområder. De 8.000 mm regn som falder her hvert år præger naturen i området. Overalt på de stejle bjergsider, der rejser sig op af fjorden, vokser tæt grøn vegetation af mos, bregner, buske og træer. Vandfald vælter udover bjergskråningerne, og sæler, pingviner og delfiner lever i bedste velgående her. Oplev den skønne natur på en sejltur på fjorden.

Dag 9-10: Queenstown

I dag kører du til Queenstown, som er New Zealands førende action by med et stort udbud af aktiviteter af forskellig art.
Queenstown er basen de kommende par dage, hvor du kan give dig i kast med de aktiviteter, som du ønsker. Nyd naturen på vandre- eller rideture. Eller tag en tur på mountainbike i det bjergrige landskab. Drømmer du om at prøve elastikspring, er det også her du kan få den drøm opfyldt.

Dag 11: Franz og Fox Glacier

I dag fortsætter du ruten mod Westland National Park. Her er det gletsjerne Franz Josef og Fox, der er dagens store attraktion. De to gletsjere smyger sig ned gennem den tempererede regnskov blot et par kilometer fra kysten. Vil du opleve en af gletsjerne på nært hold anbefaler vi en helikoptertur, hvor du lander på gletsjeren og kan komme ud og gå på den.
Du befinder dig i et område af New Zealand, hvor der ikke er mange campingpladser at vælge mellem, så vi anbefaler at bestille en plads i god tid.

Dag 12: Hokitika

Dagens rute tager dig til det lille sted Hokitika, hvor du blandt andet kan besøge de besynderlige klippeformationer Pancake Rocks.

Dag 13-14: Nelson

I dag kører du til Nelson og nationalparken Abel Tasman, hvor du kan se frem til at padle i kajak, vandre ad stier gennem skoven til små bugter og bare nyde den skønne New Zealandske natur i fulde drag.

Dag 15: Wellington

Det er blevet tid til at forlade Sydøen og tage færgen fra Picton til Wellington på Nordøen. Færgeoverfarten er i sig selv en stor naturoplevelse og snart er du i Wellington, New Zealands hovedstad. Her kan du blandt andet besøge nationalmuseet Te Papa Tongarewa. Det er en stor oplevelse at gå på opdagelse i udstillingerne, som er interaktive og yderst innovative.

Dag 16-17: Tongariro Nationalpark

Store naturoplevelser venter i Tongariro National Park. Her kan du ad forskellige vandreruter udforske det golde vulkanske landskab på egen hånd. Der findes ikke mange campingpladser i området, så bestil en plads hjemmefra.

Dag 18-19: Rotorua

Stærke naturkræfter gemmer sig under New Zealands fredelige ydre, og dem kommer du til at opleve i Rotorua, som ligger i et område med stor termisk aktivitet. Besøg Whakarewarewa Thermal Valley, som ligger i udkanten af byen. Her finder du gejseren Pohutu samt et besøgscenter med god information om maorikulturen, hvis højborg er Rotorua.

Dag 20-21: Coromandel

Kør videre til Coromandel halvøen, hvor der findes mange gode campingpladser at vælge mellem. Vælger du en campingplads på halvøens østkyst har du Hot Water Beach lige i nærheden. Her kan du grave dit eget varme badekar i sandet, da varme kilder lurer lige under sandet. I nærheden af Hot Water Beach ligger også den smukke klippeformation Cathedral Cove.

Dag 22: Auckland

Afslut dit New Zealand besøg i Auckland, som også er kendt som City of Sails, da det er den storby i verden, hvor flest indbyggere har sin egen båd. Så gør som de indfødte, og oplev byen fra vandet på en sejltur i bugten.

Dag 23: Flyrejse til Cook-øerne

Det er blevet tid til at forlade New Zealand til fordel for endnu et naturparadis – nemlig Cook-øerne!

Dag 24-28: Cook-øerne

Velkommen til de skønne Cook-øer. Efter eventyret på New Zealand er det nu tid til at slappe af. På Cook-øerne venter lange hvide sandstrande og turkisblåt vand. Alt foregår i et roligt tempo, klimaet er varmt og du kan nyde en masse god mad og smukke solnedgange. Cook-øerne byder på romantik og afslapning som få andre steder, og måske derfor er der flere, der vælger Cook-øerne som destinationen for deres bryllup eller bryllupsrejse. Du bor på hovedøen Rarotonga, som er en ud af 15 øer i det lille ø-rige. Du skal bo på et skønt resort ved Muri Beach, som er en af øens smukkest strande. Vil du bo endnu bedre eller også besøge øen Aitutaki, hvor du kan snorkle i de smukke laguner, så kan vi også hjælpe med det.

Dag 29: Afrejse Cook-øerne

Det er blevet tid til at forlade Cook-øerne for denne gang. Du tjekker ud fra resortet og tager mod lufthavnen.

Dag 30-32: San Francisco, USA

Du har to hele dage i San Francisco, og dem kan du bruge, helt som du vil. Udforsk eksempelvis eksotiske Chinatown og det historiske Fisherman´s Wharf, hvor indbydende fiskerestauranter serverer alt godt fra havet omkring byen. Lej en cykel og tag turen over Golden Gate Bridge. Eller læg vejen forbi de homoseksuelles kvarter The Castro og det populære åndehul Golden Gate Park. Vi anbefaler også et besøg på fængselsøen Alcatraz, som giver et levende billede af livet bag tremmer for nogle af de mest notoriske fanger i USA's historie.

Dag 33: Afrejse fra USA

I dag er det blevet tid til at forlade USA og rejse tilbage til Danmark.

Dag 34: Ankomst til Danmark

Du ankommer til Danmark efter 34 dage fyldt med uforglemmelige oplevelser i tre verdensdele.

Vis alle dage

Priseksempel

34 dage fra kr. 36.900

Pris pr. person ved 2 voksne

Kundernes oplevelser

Se hvad vores kunder synes om os i deres anmeldelser på Truspilot.

Relevante udflugter på rejsen

Disse udflugter kunne også være interessante for dig at søge inspiration i.
New Zealand - South Island - Christchurch - Art Museum - Sporvogn

Sporvognsmiddag i Christchurch

Nyd en velsmagende 4-retters middag i en rullende restaurant i det centrale Christchurch.

3 timer fra kr 670

New Zealand - South Island - Marlborough - Vinmarker (2).jpg

Vinoplevelser i Marlborough

Tag på en vintur i Marlborough og smag lokalt produceret New Zealand vin.

7 timer fra kr 850

New Zealand - North Island - Tongariro National Park - Tongariro Crossing-Hiking (4).jpg

Halvdagstur i Tongariro

Oplev Tongariro National Parks dramatiske vulkanske landskaber på denne spændende vandretur.

5 timer fra kr. 970

Stadsutsikt över Auckland från Mount Eden, Nya Zeeland

Auckland byrundtur og sejltur

Oplev det bedste af Auckland på en guidet byrundtur, som afsluttes med en smuk sejltur i Auckland havn.

1 dag fra kr. 630

New Zealand - South Island - Fiordlands - Milford Sound (12)_0

Sejltur på Milford Sound

Der venter dig en uforglemmelig sejltur på den smukke fjord Milford Sound, som ligger på New Zealands sydø.

1 dag fra kr. 950

New Zealand - North Island- Hawkes Bay - Vin

Vin og gourmet i Hawkes Bay

Fantastiske vine, gourmet-anretninger på stribe, smuk natur og en uforglemmelig solnedgang venter dig på denne halvdagstur gennem Nordøens...

5 timer fra kr. 1.755

New Zealand - North Island - Auckland - Skyline

Dagstur med Auckland, regnskov og kyst

Denne udflugt kombinerer en byrundtur i Auckland med en vandretur i regnskoven og den rå vestkyst.

1 dag fra kr. 1.270

AdobeStock_174434670-milford.jpeg

Milford Sound med overnatning

Hav ekstra god tid til at udforske Milford Sound på denne sejltur med overnatning

2 dage fra kr. 2.895

New Zealand - South Island - Abel Tasman National Park - Kajak (5)_0

Dagstur til Abel Tasman

Oplev Abel Tasmans små bugter, øde strande og klare, indbydende vand i kajak og til fods

1 dag fra kr. 990

New Zealand - North Island - Auckland - Waiheke Island - Vinmark.jpg

Vintur til Waiheke Island

Oplev smuk natur og fantastiske vine på denne vintur til Waiheke Island fra Auckland.

1 dag fra kr. 770

New Zealand - North Island - Northland - Cape Reinga - Fyrtårn (6).jpg

Cape Reinga & 90 Mile Beach

Tag med på denne guidede heldagstur til 90 Mile Beach og Cape Reinga på Nordøens spids.

1 dag fra kr. 725

New Zealand - North Island - Rotorua - Maori (10).jpg

Til fest hos maorierne

Tag til fest hos maorierne ved Rotorua, og oplev New Zealands oprindelige kultur i fuldt flor.

5 timer fra kr. 660

Albatrosser og pingviner, New Zealand

Albatrosser og pingviner

Otago-halvøen øst for Dunedin er et paradis for naturelskere. Oplev blandt andet albatrosser og pingviner.

5 timer fra kr. 785

New Zealand - Nordoeen - Auckland (2).jpg

Sejltur ved Auckland

Oplev Auckland fra søsiden, og nyd udsigten over bugten og de mange sejlbåde.

2 timer fra kr. 530

New Zealand - Sydoen - Nomad - ringenes herre - flod

I fodsporene på Ringenes Herre

Tag med på en storslået ekspedition til nogle af de mest kendte filmlokationer fra trilogien om Ringenes Herre.
 

1 dag fra kr. 2.190

New Zealand - South Island - Kaikoura - Hval_0.jpg

Delfin- og hvalsafari

Kom helt tæt på New Zealands hvaler og delfiner på en delfin- og hvalsafari i Aucklands hav.

5 timer fra kr. 930

New Zealand - South Island - West Coast - Franz Josef Glacier (4).jpg

Helikopter til Franz Josef-gletsjeren

Flyv i helikopter til Franz Josef-gletsjeren, som er et imponerende syn midt i den grønne regnskov.

4 timer fra kr. 2.635

New Zealand - South Island - Abel Tasman National Park - Kajak (9).jpg

Vandre- og kajaktur i Abel Tasman

Tag på en 3-dages vandre- og kajaktur i Abel Tasman, og udforsk nationalparkens kystlandskaber.

3 dage fra kr. 7.980

Rotorua area

Nordøens vulkaner og regnskov

Oplev Nordøens forunderlige natur med kratersøer, klipper og fortryllende regnskov på denne heldagstur.

1 dag fra kr. 1.990

New Zealand - South Island - Queenstown - Dampbåd.jpg

Middag og sejltur med dampskib

Sejl med et historisk dampskib fra Queenstown og nyd en lækker barbecue-middag i skønne omgivelser.

4 timer fra kr. 645

New Zealand - Nordoen - Blue Duck Station - bjerg

3 dage på Nordøens Blue Duck Station

Nyd nogle dage på Blue Duck Station på Nordøen. Her venter sjove oplevelser på hesteryg, på floderne og i firehjulstrækker.

3 dage fra kr. 1.495

New Zealand - South Island - Fiordlands - Doubtful Sound (9)_2

Dagstur til Doubtful Sound

Oplev New Zealands fjorde på en uforglemmelig sejltur på Doubtful Sound.

1 dag fra kr. 1.580

Vandring i Tongariro Alpine Crossing National Park, New Zealand

Cykeltur i Tongariro National Park

Oplev Nordøens fantastiske natur på en cykeltur i Tongariro National Park.

4 timer fra kr. 1.150

New Zealand - South Island - Canterbury Region - Kiwirail - Tranz Alpine - Staircase Viaduct.jpg

TranzAlpine gennem Southern Alps

Tag på en af verdens smukkeste togstrækninger med TranzAlpine, som kører tværs over New Zealands Sydø.

5 timer fra kr. 1.360

New Zealand - delfin.jpg

Svøm med delfiner i New Zealand

På denne tur får du muligheden for at svømme med New Zealands legesyge delfiner.
 

1 dag fra kr. 1.580

New Zealand - South Island - Fiordlands - Doubtful Sound (7)_0

Doubtful Sound med overnatning

Oplev dramatiske Doubtful Sound på denne sejltur med overnatning.

2 dage fra kr. 3.650

New Zealand - North Island - Waikato - Hobbiton (4).jpg

En dag i Hobbiton

Besøg hobbit-samfundet "The Shire", som du nok kender fra filmene The Hobbit og Ringenes Herre.

5 timer fra kr. 660

New Zealand - Nordoeen - Hole in the Rock

Sejltur til Hole in the Rock

Med en katamaran besøger du den spektakulære klippeformation Hole in the Rock.

5 timer fra kr. 570

New Zealand - North Island - Waikato - Waitomo - Spirit Cave.jpg

Underjordiske oplevelser i Waitomo

Få en fantastisk oplevelse i Waitomo Caves, og oplev de fascinerende glow worms.

1 dag fra kr. 330

New Zealand - South Island - Fiordlands - Milford - Scenic flight_0

Milford Sound med fly

Flyv over bjergene til Milford Sound, hvor en fantastisk 2 timers sejltur på fjorden venter.

1 dag fra kr. 2.890

New Zealand - sydøen - Mount Aspiring National Park_0.jpeg

Mount Aspiring National Park

På denne halvdagstur oplever du Sydøens storslåede natur fra et fly, til fods og om bord på en jetbåd.

5 timer fra kr. 2.245

New Zealand - South Island - Kaikoura - Hval (3).jpg

Hvalsafari ved Kaikoura

Du kan opleve havets kæmper på denne spændende hvalsafari ud for Kaikoura på New Zealands Sydø.

4 timer fra kr. 815

New Zealand - sydøen - routeburn track

Dagstur ad Routeburn Track

Nyd en guidet vandretur ad Routeburn Track, som regnes blandt New Zealands bedste vandreruter.

1 dag fra kr. 990

New Zealand - South Island - Natur - Hiking_0.jpg

Vandretur til Rob Roy-gletsjeren

Vandretur i verdensklasse gennem Mount Aspiring National Park til Rob Roy-gletsjeren.

1 dag fra kr. 1.820

New Zealand - Sydøen - Milford sound - delfin

Svøm med delfiner ved Kaikoura

Få en helt unik oplevelse, og svøm med New Zealands delfiner.

4 timer fra kr. 1.025

New Zealand - North Island - Tongariro National Park - Tongariro Crossing-Hiking.jpg

Vandretur ad Tongariro Crossing

Oplev Tongariros vulkanske landskaber på en af New Zealands allerbedste endagsvandreture med guide.

1 dag fra kr. 1.470

New Zealand - South Island - West Coast - Fox Glacier - Gletsjer - Vandring_0

Med helikopter op på Fox Glacier

Kom på helikoptertur over Fox Glacier i New Zealand, hvor du samtidig kan nyde en gletsjervandretur på toppen.

4 timer fra kr. 2.760

Flere rejseforslag

Disse rejseforslag kunne også være interessante for dig at søge inspiration i. Alle vores forslag kan tilpasses dine ønsker, så du får præcis den rute, den varighed og de oplevelser, som du drømmer om.
New Zealand - Fårfarm - Natur - Bjerge (2).jpg

Den store kør-selv tur i New Zealand

 • Rejse med alle højdepunkterne
 • Nyd frihed i egen bil
 • God tid til store naturoplevelser

30 dage fra kr. 35.000

Nya Zeeland med husbil

Fra nord til syd i camper

 • Perfekt for familier
 • Nyd New Zealand fra nord til syd
 • God tid til naturoplevelser

26 dage fra kr. 23.400

New Zealand - South Iskand - Southern Alps - Mount Cook (2)

Aktiv ferie i New Zealand

 • Guidet rundrejse på engelsk
 • Oplev det bedste af New Zealand
 • Sjove aktiviteter og oplevelser

24 dage fra kr. 35.600

New Zealand - South Island - Bjerge - Vej

Det bedste af New Zealand

 • Oplev New Zealand i egen bil
 • Naturoplevelser og storbyferie
 • Både Nordøen og Sydøen

25 dage fra kr. 28.900

FiordlandLodge_Exterior.jpg

New Zealand for livsnydere

 • Luksuriøse lodges og hoteller
 • Spændende udflugter undervejs
 • Friheden i egen bil

30 dage fra kr. 63.300

Rejser til Cook-øerne

New Zealand og Cookøerne

 • Autocamper i New Zealand
 • Sol og strand på Cook Islands
 • Perfekt for familien

26 dage fra kr. 27.400

Grön ö i Stilla havet, Fiji

New Zealand med Hongkong og Fiji

 • Storbyferie i Hongkong
 • Rundrejse på Nordøen
 • Badeferie på Fiji

20 dage fra kr. 34.900

maui river & beach NZ 1617 Christchurch Region South Island 2500wpx

New Zealand og Australien på én rejse

 • Kør-selv i New Zealand
 • Storby, strand og natur
 • Pulserende Sydney

28 dage fra kr. 30.600

New Zealand - South Island - Queenstown - Lake Wakatipu (10)_0

New Zealand væk fra alfarvej

 • En rejse med det mindre kendte
 • Særligt udvalgte overnatningssteder
 • Spændende oplevelser undervejs

28 dage fra kr. 39.900

Dubai - ørken

Dubai, New Zealand og Bali

 • Storbyoplevelser i Dubai
 • New Zealands natur
 • Afslapning og kultur på Bali

24 dage fra kr. 29.900

4x4 South Island 3.jpg

New Zealand i firehjulstrækker

 • Oplev New Zealands afkroge
 • Udforsk vild og uberørt natur
 • Hyggelige lodges og hoteller

25 dage fra kr. 32.200

New Zealand - North Island - Bay of Plenty - Udsigt_1

Krydstogt ved New Zealand og Sydney

 • Krydstogt ved New Zealand
 • Oplev fjorde og gletsjere
 • Besøg Operahuset i Sydney

20 dage fra kr. 24.900

New Zealand - North Island - Waikato - Hobbiton.jpg

I hobbitternes fodspor

 • Se naturen bag filmen
 • Oplev det bedste af New Zealand
 • Bestem selv tempoet i lejebil

25 dage fra kr. 33.900

New Zealand - South Island - Fiordlands - Milford Sound (12)_0

New Zealand i bil og camper

 • Rejs i både bil og camper
 • Lækre vinture undervejs
 • Gejsere, gletsjere og strande

23 dage fra kr. 25.900

bike nz.jpeg

New Zealand i bil med cykel

 • Bestem selv tempo og rute
 • Læg turistruterne bag dig
 • Kom helt tæt på naturen på cykel

27 dage fra kr. 44.500

hike nz panorama.jpeg

Hike & Drive i New Zealand

 • Kør-selv i firehjulstrækker
 • Vandreture i smuk natur
 • Overnatning på hyggelige B&Bs

28 dage fra kr. 39.500

Bay of Islands - New Zealand.jpeg

New Zealands kontraster

 • Grupperejse med guide
 • Alle New Zealands højdepunkter
 • Inkl. måltider og oplevelser

20 dage fra kr. 38.900

New Zealand Golf 1.jpg

Golf-eventyr på New Zealand

 • Kør-selv-ferie med fantastisk natur
 • Eksklusive lodges og hoteller
 • Golf på New Zealands bedste bane
   

25 dage fra kr. 52.900

Vi gør dine rejsedrømme til virkelighed

Send os dine ønsker til rejsen, så skræddersyer vi et rejseforslag til dig - helt uforpligtende.

staff-dk.png