New Zealand - North Island - Waikato - Hobbiton.jpg

I hobbitternes fodspor

Udforsk New Zealand i fodsporene på hobbitterne og oplev samtidig nogle af landets største højdepunkter på denne kør-selv ferie i lejebil.

 

Vores passionerede rejseeksperter har designet dette rejseforslag til inspiration.

 

Du bestemmer afrejsedato, antal dage og indhold. Dette er et eksempel på, hvordan en rejse kan se ud.

25 dage fra kr. 33.900

Pris pr. person ved 2 voksne

Når du sender en forespørgsel, kontakter vi dig på SMS, e-mail eller telefon til en indledende snak om din rejse.

*Feltet skal udfyldes

Denne rejse i hobbitternes fodspor er spækket med film-locations - og krydret med enestående naturoplevelser. I kører I lejet bil, hvilket giver den optimale frihed til at udforske New Zealands fantastiske landskaber i jeres eget tempo.

Vi gør dine rejsedrømme til virkelighed

Send os dine ønsker til rejsen, så skræddersyer vi et rejseforslag til dig - helt uforpligtende.

staff-dk.png

Udvalgte højdepunkter

AdobeStock_94431259.jpeg
CO2-neutrale rejser

Der er mange gode miljø-projekter, som vi gerne vil støtte. Men effekten bliver ganske enkelt større, ved at vi vælger at fokusere på ét projekt. Når du rejser med MyPlanet kompenserer vi derfor for dit CO2-udslip i forbindelse med rejsen ved at støtte projektet ”Jacundá REDD+” i Brasilien. Projektet tilhører organisationen South Pole (www.southpole.com), som varetager en lang række bæredygtighedsprojekter verden over.

Projektet, vi støtter, ligger i den brasilianske stat Rondônia i Amazonas. Stedet er rigt på biodiversitet og hjem for hundredvis af dyre- og plantearter. Store dele af regnskoven i området er dog i fare, da bønder i årtier har ryddet skoven, for at gøre plads til landbrug. Desuden har levevilkårene og økonomien i mange året været trykket, og mange lokale samfund er meget sårbare. Projektet "Jacundá REDD+" giver de lokale mulighed for at få en indkomst ved at opbygge en forsyningskæde for lokale produkter, der ikke er relateret til tømmer. Det kunne for eksempel være gummi, acai og paranødder. Projektets mål er desuden at beskytte 35.000 hektar regnskov fra fældning samt at etablere yderligere 95.000 hektar beskyttet skov. Der afholdes også workshops for lokale kvinder og unge med fokus på sundhed, biodiversitet og lederskab. Dette skal ruste disse ellers meget udsatte befolkningsgrupper bedre til fremtiden.

Det ikke kun socialt, projektet bidrager positivt til en bæredygtig udvikling. Samlet set bidrager projektet nemlig med en reduktion i CO2-udslippet på 140.290 ton per år. Vil du vide mere om projektet, kan du klikke her.

Når du rejser med MyPlanet, kompenserer vi for dit CO2-forbrug på rejsen ved at bidrage til projektet ”Jacundá REDD+”, og samlet set gør kompensationen en stor forskel, idet MyPlanet årligt bidrager til en fjerdedel af projektets CO2-reduktion.

Eksempler på CO2-udslip

En rejsende med MyPlanet udleder i gennemsnit 5 ton CO2 på sin rejse, hvilket udgør cirka en tredjedel af en danskers gennemsnitlige CO2 forbrug på et helt år. 

Her kan du se nogle eksempler på, hvor meget CO2 en typisk MyPlanet rejse udleder:

Australien - 24 dage - 2 indenrigsfly = 7,45 ton CO2
New Zealand - 24 dage = 7,4 ton CO2
USA - 20 dage - 1 indenrigsfly = 4,25 ton CO2
Canada - 17 dage - 1 indenrigsfly = 3,55 ton CO2
Sydafrika - 12 dage - 2 indenrigsfly = 4,15 ton CO2

panoramaudsigt over Queenstown, New Zealand
Rejser til Queenstown

Byen tilbyder vilde oplevelser af enhver art, så her kan du få et adrenalinsus af de helt store.

 

Queenstown er en rigtig hyggelig by med et fint gågademiljø fyldt restauranter, caféer og butikker. Det er dog ikke det, byen er mest kendt for. I Queenstown findes nemlig et massivt udbud af action-prægede aktiviteter. Uanset om du vil springe bungeejump, prøve en tur i zipline eller tage en tur med jetbåd på søen, så kan et lade sig gøre i Queenstown. Er du ikke til adrenalinsus, kan du i stedet tage svævebanen til toppen af bjerget bag Queenstown. Herfra har du en fantastisk udsigt over byen, søen og de omkringliggende bjerge.

 

Ikke langt nord for Queenstown ligger byen Wanaka ned til Wanaka søen. Området indbyder til udendørsaktiviteter, og der er masser af muligheder at vælge imellem. Her kan du for eksempel tage på en vandretur, sejle på søen, tage på en flyvetur over Mount Aspiring National Park, fiske eller køre på firehjulstrukne motorcykler. Lige meget hvad du vælger, foregår det i skønne omgivelser.
 

Byudsigt over Auckland, Nordøen, New Zealand fra Mount Eden
Rejser til Auckland

Oplev The City of Sails på din rejse rundt i New Zealand.

 

Auckland er New Zealands største by og hjem for en fjerdedel af landets befolkning. Den er placeret oven på 63 udslukte vulkaner, og flere af de grønklædte høje omkranser byen. Fra toppen af for eksempel One Tree Hill, Mount Eden og Mount Albert er der en dejlig udsigt over byen og vandet.

 

Auckland midtby er et interessant sted at slentre rundt. Gaderne Queen Street og Karangahape Road er de bedste indkøbsgader, og det er også på disse kanter, mange etniske befolkningsgrupper fra Stillehavet holder til. Her finder du butikker med alt fra lækre frugter, eksotiske grøntsager til farvestrålende stoffer. Beøsøg også Ponsonby Road, som byder på et hav af shoppingmuligheder samt restauranter og cafeer i massevis. Her kan du desuden finde moderne New Zealandsk brugskunst og interiørbutikker.

City of Sails

Auckland er omgivet af vand, og der er altid mange sejlbåde på bugten ud for byen. Af samme årsag er byen kendt som City of Sails. Tag en tur med en af turbådene, som blandt andet sejler til de omkringliggende ubeboede vulkanøer, hvor du kan gå en tur hen over den størknede lava. Et andet udflugtsmål med båd kunne være bydelen Devonport, hvor du finder små kunstforretninger og victorianske bygninger. Du kan også nyde nogle dage ved stranden eller boltre dig med surfbrættet i de store bølger.

Bjergudsigt over Christchurch, New Zealand
Rejser til Christchurch

Oplev Christchurchs engelske stemning og smukke haver.

 

Christchurch er Sydøens største by og hjem for cirka 310.000 indbyggere. Byen beskrives ofte som den mest engelske by uden for England. Bygningerne har et tydeligt engelsk præg, og flere gadenavne er også engelsk inspirerede.

 

De engelsk immigranter bragte også deres store passion for havekunst med sig til New Zealand, og allerede i 1863 blev den botaniske have grundlagt. Den er omgivet af den endnu større Hagley Park, og flere steder i byen finder du smukke blomsterhaver med pelargonier, georginer og krysantemum. Ikke så underligt at byen går under navnet The Garden City.

Kort

Rejsen dag for dag

Udforsk New Zealand i fodsporene på hobbitterne og oplev samtidig nogle af landets største højdepunkter på denne kør-selv ferie i lejebil.

Dag 1-2: Til New Zealand via Østen

Dag 1: Der er afrejse fra Danmark mod Østen.

Dag 2: Efter en mellemlanding i Østen fortsætter din rejse mod New Zealand. Men hvorfor ikke blive et par dage i f.eks. Singapore, Hong Kong eller Bangkok og oplev disse fascinerende og eksotiske storbyer? Rejser du til New Zealand med MyPlanet, kan det arrangeres nemt og oven i købet billigt.

Dag 3: Ankomst til Auckland

Velkommen til New Zealand, der af hobbitter og andet godtfolk bliver omtalt som Middle Earth - hjemstedet for hobbitter, elvere, orker og dværge.
Og mere praktisk: Rejser du med MyPlanet på denne rejse, bliver du modtaget i Aucklands lufthavn og kørt til dit hotel for natten.
Resten af dagen er til fri disposition.

Dag 4: Auckland - Hamilton - Waitomo

I dag begynder dit eventyr i lejet bil.
Efter afhentning af bilen, som er inkluderet i rejsens pris, går rejsen gennem frodige og bakkede landskaber, hvorefter du ankommer til din første destination, som er surf-byen Raglan.
Her kan du besøge de omfattende underjordiske huler ved Waitomo. Der er blandt andet mulighed for at se de fascinerende 'glow worms', som er orme, der gløder i mørket. Du også tage på en underjordisk raftingtur - Black Water rafting - hvis du er eventyrlysten.

Dag 5: Waitomo - Matamata - Rotorua

I dag er første stop byen Matamata, hvor du finder Hobbiton.
Du kan deltage i en lokal rundtur, som tager dig til Hobbit-land. Oplev udsigten fra vinduerne i The Shire og gå rundt under det store Party-træ, hvor selveste Bilbo spadserede rundt i The Lord of the Rings. Dernæst tager turen dig til Rotorua, også kendt som knudepunktet for Maori-kulturen og de geotermiske aktiviteter.

Vi anbefaler et Maori-show om aftenen med traditionel Hangi middag.

Dag 6: Rotorua - Taupo - Tongariro National Park/Ohakune

På vej mod Tongariro National Park kan du besøge Wai-o-tapu Themal Wonderland eller Waimangu Volcanic Valley. Senere på dagen venter Mordor, Mørkets rige med sine 3 store vulkaner. Kan du genkende Mt. Doom?

Dag 7: Ohakune

For at få den fulde fornemmelse af Tongariro-områdets beliggenhed og isolation og for at genskabe illusionen af Mordor, anbefaler vi, at du besøger Tongariro Crossing (hvis vejret ellers tillader det). Det er en meget populær og smuk vandretur, hvor du igennem skiftende landskaber lægger vejen forbi to aktive vulkaner. Her kan du rigtig indtage de kølige bjergsøer, den flydende lava, turkisfarvede søer og varme pools.

Føler du, at denne 7-8 timers vandretur er for anstrengende, så kan du i stedet udforske området i bil og opleve stedet, hvor scenerne til "Ihlien Camp" og "Henneth Annun" blev optaget.

Dag 8: Ohakune - Kapiti Coast

Vi anbefaler en raftingtur gennem the Mangaweka Mokai Gorge på floden Rangitikei, som tager dig direkte til stedet, hvor optagelserne fandt sted på floden "Anduin".

Mangaweka Mokai Gorge er en 80 meter dyb kløft. Eneste måde at se denne kløft på er med kajak eller raftingbåd. Denne tur kan bestilles hjemmefra.

Senere kan du besøge Waiarere Forest, hvor Trollshaw Forest og Osgilath Wood blev filmet.

Dag 9: Kapiti Coast - Wellington

I dag har du mulighed for at opdage hemmelighederne om "Lorien" og besøge den maleriske Otaki Gorge.

Senere på dagen fortsætter rejsen ud af the Shire og du vender næsen mod hovedstaden Wellington.

Her anbefaler vi en guidet byrundtur eller en hyggelig eftermiddag ved havnefronten. Nationalmuseet Te Papa kan også anbefales.

Dag 10: Wellington

I dag er en 'Ringenes Herre' tur med guide inkluderet i rejsens pris.

Dagen foregår i fodsporene på Ringenes Herre filmene. Du besøger mange af de kendte steder fra filmene - heriblandt Gardens of Isengard, Minas Tirith, Helms Deep og Weta Cave.

Peter Jacksons filmselskab, Wingnut Films, er placeret i Lower Hutt. Den største og mest detaljerede del af filmen, blev kreeret og filmet her.

Dag 11: Wellington - Picton - Nelson

Nu er det tid til at udforske Sydøen og mange flere imponerende af naturens mange vidundere.

Sejlturen med færge er et af højdepunkterne på rejsen, så der er noget at glæde sig til fra morgenstunden.

Fra Picton anbefales det at køre via Queen Charlotte Drive til Nelson, hvor du finder Jens Hansen Gold & Silversmith, som lavede ringene til filmen. Det er muligt at købe en her.

Dag 12: Nelson

To af de mest spektakulære landskaber fra The Lord of the Rings findes i Kauhurangi National Park. Vi anbefaler, at du hopper på et fly i dag og lader dig forundre over de smukke skatte, såsom Takaka Hills - bedre kendt som Chestwood Forest, Mt. Olympus og Mt. Owen.

Alternativt kan du besøge smukke Abel Tasman National Park. Her kan man vandre, sejle kajak og meget mere.

Dag 13: Nelson - Paparoa NP/Punakaiki

I dag fortsætter rejsen langs Sydøens vestkyst. Kør langs den snoede Buller Gorge til den vilde West Coast. En smuttur til Westport for at besøge en sæl-koloni ved Cape Foulwind kan anbefales. Se også solnedgangen ved Pancake Rocks.

Dag 14: Punakaiki - Westland NP/Franz Josef

Greymouth og Hokitika er hjemsted for jade i New Zealand. Besøg et arbejdende værksted og køb evt. et par souvenirs med hjem.

Vestkysten er spektakulær med sine skiftende landskaber og regnskoven og kysten er fantastiske.

Der er flere muligheder for aktiviteter denne dag, bl.a. jet boat ture fra Whataroa eller at sejle i kajak ved Okarito.

Både Franz Josef og Fox Glacier er bestemt værd at se, enten på en vandretur, i helikopter eller måske i fly. Gå ikke glip af de blå og grønne masser af is, som nærmest flyder igennem landskabet og frem til kysten.

Dag 15: Franz Josef - Wanaka

Idet du bevæger dig længere ind i landet, kommer du nærmere den næste film-location, Misty Mountains.

Lake Wanaka er et dejligt mellemstop, hvor Puzzle World giver dig en sjov oplevelse med mulighed for at opleve, hvordan nogle scener blev optaget. Besøg NZ Fighter Pilot Museum i Wanaka lufthavn eller prøv evt. et skydive, nu du er i området. Hvis du vender blikket mod alperne, vil du nok genkende landskabet, hvor Isengard blev reddet.

Dag 16-17: Queenstown

De næste to dage er helliget Queenstown, der også er kendt som et mekka for adventure-aktiviteter. Beliggende i en dal ved Lake Wakatipu, og omgivet af smukke bjerge, er Queenstown en af nationens mest populære ferieområder. Her tilbydes mange halv- eller heldags ture til forskellige lokationer for filmen. Nyd også de utallige aktiviteter for adrenalin-junkier, heriblandt jetboating, bungee jumping og skydiving. Eller kør den korte vej til Arrowtown, der er en historisk guldgraver-by.

Der er masser at give sig til året rundt. Når sneen falder om vinteren, er det til glæde for skientusiasterne, mens man om sommeren kan nyde temperaturer op mod 30 grader.

Dag 18: Queenstown - Milford Sound - Fiordland NP/Te Anau

Vejen til Milford Sound tager dig gennem Eglington og Hollyford Valley til fjorden med de 1.000 m høje Mitre Peak. Forude venter en forunderlig sejltur mellem stejle bjergvægge og dybe fjorde - og det bedste af det hele er, at sejlturen er inkluderet i rejsens pris.

Dagen slutter i Te Anau, hvor du har 2 overnatninger og dermed masser af tid til at opleve området.

Med den tætte bevoksning på bjergene og de dybe fjorde er det ikke svært at se, hvorfor dette område blev valgt til at repræsentere Middle Earth.

Dag 19: Te Anau

I dag kører du mod Lake Manapouri og derefter til Waiau River, som blev brugt til at repræsentere den majestætiske "Anduin River". Du kan enten vælge at gøre stop flere steder langs floden fra Te Anau til Manapouri, eller du kan besøge Doubtful Sound eller måske prøve en helikoptertur over området.

Dag 20: Te Anau - Twizel

Rejs ind til hjertet af Sydøen, hvor du vil få mulighed for at absorbere fred og idyl. Nyd naturen i det centrale Otago, hvor de fire årstider er tydeligere end i andre regioner.

Dag 21: Twizel - Mount Cook NP - Tekapo

Området omkring Twizel var det perfekte sted at filme scenerne til Edoras og The Battle of the Pelennor Fields. Du kan besøge stederne med guide fra Twizel.

Herefter kan du køre langs den turkise Lake Pukaki til New Zealands højeste bjerg Aoraki/Mount Cook. Her findes mange kortere eller længere vandreture, som kan gøres med eller uden guide.

Overnatning i Tekapo.

Dag 22: Lake Tekapo - Christchurch

I dag vil du få endnu en mulighed for at besøge nogle af optagelsesstederne for Edoras og Meduseld på en raftingtur på Rangitikei River. Alternativt, kan du også køre til toppen af Mt. John nær Lake Tekapo og nyde en fantastisk udsigt. Rakaia River indbyder til en tur med jet boat, inden du kører over Canterbury Plains til Christchurch.

Dag 23: Christchurch

Har du lyst, kan du køre til Kaikoura og se hvaler eller til Akaroa og svømme med delfiner. Din sidste tid i New Zealand kan naturligvis også tilbringes i Christchurch.

Dag 24-25: Afrejse mod Danmark

Dag 24: I dag afleverer du din lejede bil i lufthavnen, og det er tid til at vinke farvel til Middle Earth.
Dag 25: Der er ankomst til Danmark først på dagen.
Du kan evt. flyve hjem via Sydney i Australien og tage nogle dage i en af verdens skønneste storbyer.

Vis alle dage

Priseksempel

25 dage fra kr. 33.900

Pris pr. person ved 2 voksne

Kundernes oplevelser

Se hvad vores kunder synes om os i deres anmeldelser på Truspilot.

Relevante udflugter på rejsen

Disse udflugter kunne også være interessante for dig at søge inspiration i.
New Zealand - South Island - Christchurch - Art Museum - Sporvogn

Sporvognsmiddag i Christchurch

Nyd en velsmagende 4-retters middag i en rullende restaurant i det centrale Christchurch.

3 timer fra kr 670

New Zealand - South Island - Marlborough - Vinmarker (2).jpg

Vinoplevelser i Marlborough

Tag på en vintur i Marlborough og smag lokalt produceret New Zealand vin.

7 timer fra kr 850

New Zealand - North Island - Tongariro National Park - Tongariro Crossing-Hiking (4).jpg

Halvdagstur i Tongariro

Oplev Tongariro National Parks dramatiske vulkanske landskaber på denne spændende vandretur.

5 timer fra kr. 970

Stadsutsikt över Auckland från Mount Eden, Nya Zeeland

Auckland byrundtur og sejltur

Oplev det bedste af Auckland på en guidet byrundtur, som afsluttes med en smuk sejltur i Auckland havn.

1 dag fra kr. 630

New Zealand - South Island - Fiordlands - Milford Sound (12)_0

Sejltur på Milford Sound

Der venter dig en uforglemmelig sejltur på den smukke fjord Milford Sound, som ligger på New Zealands sydø.

1 dag fra kr. 950

New Zealand - North Island- Hawkes Bay - Vin

Vin og gourmet i Hawkes Bay

Fantastiske vine, gourmet-anretninger på stribe, smuk natur og en uforglemmelig solnedgang venter dig på denne halvdagstur gennem Nordøens...

5 timer fra kr. 1.755

New Zealand - North Island - Auckland - Skyline

Dagstur med Auckland, regnskov og kyst

Denne udflugt kombinerer en byrundtur i Auckland med en vandretur i regnskoven og den rå vestkyst.

1 dag fra kr. 1.270

AdobeStock_174434670-milford.jpeg

Milford Sound med overnatning

Hav ekstra god tid til at udforske Milford Sound på denne sejltur med overnatning

2 dage fra kr. 2.895

New Zealand - South Island - Abel Tasman National Park - Kajak (5)_0

Dagstur til Abel Tasman

Oplev Abel Tasmans små bugter, øde strande og klare, indbydende vand i kajak og til fods

1 dag fra kr. 990

New Zealand - North Island - Auckland - Waiheke Island - Vinmark.jpg

Vintur til Waiheke Island

Oplev smuk natur og fantastiske vine på denne vintur til Waiheke Island fra Auckland.

1 dag fra kr. 770

New Zealand - North Island - Northland - Cape Reinga - Fyrtårn (6).jpg

Cape Reinga & 90 Mile Beach

Tag med på denne guidede heldagstur til 90 Mile Beach og Cape Reinga på Nordøens spids.

1 dag fra kr. 725

New Zealand - North Island - Rotorua - Maori (10).jpg

Til fest hos maorierne

Tag til fest hos maorierne ved Rotorua, og oplev New Zealands oprindelige kultur i fuldt flor.

5 timer fra kr. 660

Albatrosser og pingviner, New Zealand

Albatrosser og pingviner

Otago-halvøen øst for Dunedin er et paradis for naturelskere. Oplev blandt andet albatrosser og pingviner.

5 timer fra kr. 785

New Zealand - Nordoeen - Auckland (2).jpg

Sejltur ved Auckland

Oplev Auckland fra søsiden, og nyd udsigten over bugten og de mange sejlbåde.

2 timer fra kr. 530

New Zealand - Sydoen - Nomad - ringenes herre - flod

I fodsporene på Ringenes Herre

Tag med på en storslået ekspedition til nogle af de mest kendte filmlokationer fra trilogien om Ringenes Herre.
 

1 dag fra kr. 2.190

New Zealand - South Island - Kaikoura - Hval_0.jpg

Delfin- og hvalsafari

Kom helt tæt på New Zealands hvaler og delfiner på en delfin- og hvalsafari i Aucklands hav.

5 timer fra kr. 930

New Zealand - South Island - West Coast - Franz Josef Glacier (4).jpg

Helikopter til Franz Josef-gletsjeren

Flyv i helikopter til Franz Josef-gletsjeren, som er et imponerende syn midt i den grønne regnskov.

4 timer fra kr. 2.635

New Zealand - South Island - Abel Tasman National Park - Kajak (9).jpg

Vandre- og kajaktur i Abel Tasman

Tag på en 3-dages vandre- og kajaktur i Abel Tasman, og udforsk nationalparkens kystlandskaber.

3 dage fra kr. 7.980

Rotorua area

Nordøens vulkaner og regnskov

Oplev Nordøens forunderlige natur med kratersøer, klipper og fortryllende regnskov på denne heldagstur.

1 dag fra kr. 1.990

New Zealand - South Island - Queenstown - Dampbåd.jpg

Middag og sejltur med dampskib

Sejl med et historisk dampskib fra Queenstown og nyd en lækker barbecue-middag i skønne omgivelser.

4 timer fra kr. 645

New Zealand - Nordoen - Blue Duck Station - bjerg

3 dage på Nordøens Blue Duck Station

Nyd nogle dage på Blue Duck Station på Nordøen. Her venter sjove oplevelser på hesteryg, på floderne og i firehjulstrækker.

3 dage fra kr. 1.495

New Zealand - South Island - Fiordlands - Doubtful Sound (9)_2

Dagstur til Doubtful Sound

Oplev New Zealands fjorde på en uforglemmelig sejltur på Doubtful Sound.

1 dag fra kr. 1.580

Vandring i Tongariro Alpine Crossing National Park, New Zealand

Cykeltur i Tongariro National Park

Oplev Nordøens fantastiske natur på en cykeltur i Tongariro National Park.

4 timer fra kr. 1.150

New Zealand - South Island - Canterbury Region - Kiwirail - Tranz Alpine - Staircase Viaduct.jpg

TranzAlpine gennem Southern Alps

Tag på en af verdens smukkeste togstrækninger med TranzAlpine, som kører tværs over New Zealands Sydø.

5 timer fra kr. 1.360

New Zealand - delfin.jpg

Svøm med delfiner i New Zealand

På denne tur får du muligheden for at svømme med New Zealands legesyge delfiner.
 

1 dag fra kr. 1.580

New Zealand - South Island - Fiordlands - Doubtful Sound (7)_0

Doubtful Sound med overnatning

Oplev dramatiske Doubtful Sound på denne sejltur med overnatning.

2 dage fra kr. 3.650

New Zealand - North Island - Waikato - Hobbiton (4).jpg

En dag i Hobbiton

Besøg hobbit-samfundet "The Shire", som du nok kender fra filmene The Hobbit og Ringenes Herre.

5 timer fra kr. 660

New Zealand - Nordoeen - Hole in the Rock

Sejltur til Hole in the Rock

Med en katamaran besøger du den spektakulære klippeformation Hole in the Rock.

5 timer fra kr. 570

New Zealand - North Island - Waikato - Waitomo - Spirit Cave.jpg

Underjordiske oplevelser i Waitomo

Få en fantastisk oplevelse i Waitomo Caves, og oplev de fascinerende glow worms.

1 dag fra kr. 330

New Zealand - South Island - Fiordlands - Milford - Scenic flight_0

Milford Sound med fly

Flyv over bjergene til Milford Sound, hvor en fantastisk 2 timers sejltur på fjorden venter.

1 dag fra kr. 2.890

New Zealand - sydøen - Mount Aspiring National Park_0.jpeg

Mount Aspiring National Park

På denne halvdagstur oplever du Sydøens storslåede natur fra et fly, til fods og om bord på en jetbåd.

5 timer fra kr. 2.245

New Zealand - South Island - Kaikoura - Hval (3).jpg

Hvalsafari ved Kaikoura

Du kan opleve havets kæmper på denne spændende hvalsafari ud for Kaikoura på New Zealands Sydø.

4 timer fra kr. 815

New Zealand - sydøen - routeburn track

Dagstur ad Routeburn Track

Nyd en guidet vandretur ad Routeburn Track, som regnes blandt New Zealands bedste vandreruter.

1 dag fra kr. 990

New Zealand - South Island - Natur - Hiking_0.jpg

Vandretur til Rob Roy-gletsjeren

Vandretur i verdensklasse gennem Mount Aspiring National Park til Rob Roy-gletsjeren.

1 dag fra kr. 1.820

New Zealand - Sydøen - Milford sound - delfin

Svøm med delfiner ved Kaikoura

Få en helt unik oplevelse, og svøm med New Zealands delfiner.

4 timer fra kr. 1.025

New Zealand - North Island - Tongariro National Park - Tongariro Crossing-Hiking.jpg

Vandretur ad Tongariro Crossing

Oplev Tongariros vulkanske landskaber på en af New Zealands allerbedste endagsvandreture med guide.

1 dag fra kr. 1.470

New Zealand - South Island - West Coast - Fox Glacier - Gletsjer - Vandring_0

Med helikopter op på Fox Glacier

Kom på helikoptertur over Fox Glacier i New Zealand, hvor du samtidig kan nyde en gletsjervandretur på toppen.

4 timer fra kr. 2.760

Flere rejseforslag

Disse rejseforslag kunne også være interessante for dig at søge inspiration i. Alle vores forslag kan tilpasses dine ønsker, så du får præcis den rute, den varighed og de oplevelser, som du drømmer om.
New Zealand - Fårfarm - Natur - Bjerge (2).jpg

Den store kør-selv tur i New Zealand

 • Rejse med alle højdepunkterne
 • Nyd frihed i egen bil
 • God tid til store naturoplevelser

30 dage fra kr. 35.000

Nya Zeeland med husbil

Fra nord til syd i camper

 • Perfekt for familier
 • Nyd New Zealand fra nord til syd
 • God tid til naturoplevelser

26 dage fra kr. 23.400

New Zealand - South Iskand - Southern Alps - Mount Cook (2)

Aktiv ferie i New Zealand

 • Guidet rundrejse på engelsk
 • Oplev det bedste af New Zealand
 • Sjove aktiviteter og oplevelser

24 dage fra kr. 35.600

New Zealand - South Island - Bjerge - Vej

Det bedste af New Zealand

 • Oplev New Zealand i egen bil
 • Naturoplevelser og storbyferie
 • Både Nordøen og Sydøen

25 dage fra kr. 28.900

FiordlandLodge_Exterior.jpg

New Zealand for livsnydere

 • Luksuriøse lodges og hoteller
 • Spændende udflugter undervejs
 • Friheden i egen bil

30 dage fra kr. 63.300

Vit sandstrand med palmer och turkost vatten, Cook

Jorden rundt - Japan, New Zealand, Cook-øerne & USA

 • Vilde og charmerende storbyer
 • Store naturoplevelser
 • Strandferie på Cook-øerne

34 dage fra kr. 36.900

Rejser til Cook-øerne

New Zealand og Cookøerne

 • Autocamper i New Zealand
 • Sol og strand på Cook Islands
 • Perfekt for familien

26 dage fra kr. 27.400

Grön ö i Stilla havet, Fiji

New Zealand med Hongkong og Fiji

 • Storbyferie i Hongkong
 • Rundrejse på Nordøen
 • Badeferie på Fiji

20 dage fra kr. 34.900

maui river & beach NZ 1617 Christchurch Region South Island 2500wpx

New Zealand og Australien på én rejse

 • Kør-selv i New Zealand
 • Storby, strand og natur
 • Pulserende Sydney

28 dage fra kr. 30.600

New Zealand - South Island - Queenstown - Lake Wakatipu (10)_0

New Zealand væk fra alfarvej

 • En rejse med det mindre kendte
 • Særligt udvalgte overnatningssteder
 • Spændende oplevelser undervejs

28 dage fra kr. 39.900

Dubai - ørken

Dubai, New Zealand og Bali

 • Storbyoplevelser i Dubai
 • New Zealands natur
 • Afslapning og kultur på Bali

24 dage fra kr. 29.900

4x4 South Island 3.jpg

New Zealand i firehjulstrækker

 • Oplev New Zealands afkroge
 • Udforsk vild og uberørt natur
 • Hyggelige lodges og hoteller

25 dage fra kr. 32.200

New Zealand - North Island - Bay of Plenty - Udsigt_1

Krydstogt ved New Zealand og Sydney

 • Krydstogt ved New Zealand
 • Oplev fjorde og gletsjere
 • Besøg Operahuset i Sydney

20 dage fra kr. 24.900

New Zealand - South Island - Fiordlands - Milford Sound (12)_0

New Zealand i bil og camper

 • Rejs i både bil og camper
 • Lækre vinture undervejs
 • Gejsere, gletsjere og strande

23 dage fra kr. 25.900

bike nz.jpeg

New Zealand i bil med cykel

 • Bestem selv tempo og rute
 • Læg turistruterne bag dig
 • Kom helt tæt på naturen på cykel

27 dage fra kr. 44.500

hike nz panorama.jpeg

Hike & Drive i New Zealand

 • Kør-selv i firehjulstrækker
 • Vandreture i smuk natur
 • Overnatning på hyggelige B&Bs

28 dage fra kr. 39.500

Bay of Islands - New Zealand.jpeg

New Zealands kontraster

 • Grupperejse med guide
 • Alle New Zealands højdepunkter
 • Inkl. måltider og oplevelser

20 dage fra kr. 38.900

New Zealand Golf 1.jpg

Golf-eventyr på New Zealand

 • Kør-selv-ferie med fantastisk natur
 • Eksklusive lodges og hoteller
 • Golf på New Zealands bedste bane
   

25 dage fra kr. 52.900

Vi gør dine rejsedrømme til virkelighed

Send os dine ønsker til rejsen, så skræddersyer vi et rejseforslag til dig - helt uforpligtende.

staff-dk.png