New Zealand Golf 1.jpg

Golf-eventyr på New Zealand

Spring ud i et golfeventyr udover det sædvanlige, hvor du får mulighed for at prøve kræfter med nogle af New Zealands smukkeste golfbaner, mens du bor på unikke lodges og hoteller undervejs.

 

Vores passionerede rejseeksperter har designet dette rejseforslag til inspiration.

 

Du bestemmer afrejsedato, antal dage og indhold. Dette er et eksempel på, hvordan en rejse kan se ud.

25 dage fra kr. 52.900

Pris pr. person ved 2 voksne

Når du sender en forespørgsel, kontakter vi dig på SMS, e-mail eller telefon til en indledende snak om din rejse.

*Feltet skal udfyldes

Denne rejse giver dig en enestående mulighed for at kombinere din passion for golf med oplevelser i New Zealand. Du rejser i bil og har friheden til selv at bestemme tempoet. Turen starter i Auckland på Nordøen og tager dig gennem øens den fantastisk forskelligartede natur. Undervejs bor du på lækre lodges og får mulighed for at prøve kræfter med nogle af New Zealands bedste og mest udfordrende golfbaner. Oplevelserne fortsætter på Sydøen hvor landskaberne bliver vildere og mere dramatiske. Du oplever en masse på køreturene fra sted til sted, og de golfbaner, du skal opleve, ligger alle med enestående udsigter til bjergene, dramatiske kyster, blikstille søer eller smukke grønne dale. Dette bliver en rejse fyldt med golfoplevelser i verdensklasse, masser af forkælelse og natur, der slår benene væk under dig.

Vi gør dine rejsedrømme til virkelighed

Send os dine ønsker til rejsen, så skræddersyer vi et rejseforslag til dig - helt uforpligtende.

staff-dk.png

Udvalgte højdepunkter

AdobeStock_94431259.jpeg
CO2-neutrale rejser

Der er mange gode miljø-projekter, som vi gerne vil støtte. Men effekten bliver ganske enkelt større, ved at vi vælger at fokusere på ét projekt. Når du rejser med MyPlanet kompenserer vi derfor for dit CO2-udslip i forbindelse med rejsen ved at støtte projektet ”Jacundá REDD+” i Brasilien. Projektet tilhører organisationen South Pole (www.southpole.com), som varetager en lang række bæredygtighedsprojekter verden over.

Projektet, vi støtter, ligger i den brasilianske stat Rondônia i Amazonas. Stedet er rigt på biodiversitet og hjem for hundredvis af dyre- og plantearter. Store dele af regnskoven i området er dog i fare, da bønder i årtier har ryddet skoven, for at gøre plads til landbrug. Desuden har levevilkårene og økonomien i mange året været trykket, og mange lokale samfund er meget sårbare. Projektet "Jacundá REDD+" giver de lokale mulighed for at få en indkomst ved at opbygge en forsyningskæde for lokale produkter, der ikke er relateret til tømmer. Det kunne for eksempel være gummi, acai og paranødder. Projektets mål er desuden at beskytte 35.000 hektar regnskov fra fældning samt at etablere yderligere 95.000 hektar beskyttet skov. Der afholdes også workshops for lokale kvinder og unge med fokus på sundhed, biodiversitet og lederskab. Dette skal ruste disse ellers meget udsatte befolkningsgrupper bedre til fremtiden.

Det ikke kun socialt, projektet bidrager positivt til en bæredygtig udvikling. Samlet set bidrager projektet nemlig med en reduktion i CO2-udslippet på 140.290 ton per år. Vil du vide mere om projektet, kan du klikke her.

Når du rejser med MyPlanet, kompenserer vi for dit CO2-forbrug på rejsen ved at bidrage til projektet ”Jacundá REDD+”, og samlet set gør kompensationen en stor forskel, idet MyPlanet årligt bidrager til en fjerdedel af projektets CO2-reduktion.

Eksempler på CO2-udslip

En rejsende med MyPlanet udleder i gennemsnit 5 ton CO2 på sin rejse, hvilket udgør cirka en tredjedel af en danskers gennemsnitlige CO2 forbrug på et helt år. 

Her kan du se nogle eksempler på, hvor meget CO2 en typisk MyPlanet rejse udleder:

Australien - 24 dage - 2 indenrigsfly = 7,45 ton CO2
New Zealand - 24 dage = 7,4 ton CO2
USA - 20 dage - 1 indenrigsfly = 4,25 ton CO2
Canada - 17 dage - 1 indenrigsfly = 3,55 ton CO2
Sydafrika - 12 dage - 2 indenrigsfly = 4,15 ton CO2

panoramaudsigt over Queenstown, New Zealand
Rejser til Queenstown

Byen tilbyder vilde oplevelser af enhver art, så her kan du få et adrenalinsus af de helt store.

 

Queenstown er en rigtig hyggelig by med et fint gågademiljø fyldt restauranter, caféer og butikker. Det er dog ikke det, byen er mest kendt for. I Queenstown findes nemlig et massivt udbud af action-prægede aktiviteter. Uanset om du vil springe bungeejump, prøve en tur i zipline eller tage en tur med jetbåd på søen, så kan et lade sig gøre i Queenstown. Er du ikke til adrenalinsus, kan du i stedet tage svævebanen til toppen af bjerget bag Queenstown. Herfra har du en fantastisk udsigt over byen, søen og de omkringliggende bjerge.

 

Ikke langt nord for Queenstown ligger byen Wanaka ned til Wanaka søen. Området indbyder til udendørsaktiviteter, og der er masser af muligheder at vælge imellem. Her kan du for eksempel tage på en vandretur, sejle på søen, tage på en flyvetur over Mount Aspiring National Park, fiske eller køre på firehjulstrukne motorcykler. Lige meget hvad du vælger, foregår det i skønne omgivelser.
 

New Zealand - North Island - Auckland - Skyline - Bro (2)_0
Auckland - en by med mange ansigter

Auckland er dog et møde med en del anderledes kulturer, end vi er vant til i Skandinavien, for her er det primært asiatiske, maori, og ikke mindst polynesiske ansigter blandet med pakeha (europæiske new zealændere), der indgår i gadebilledet.

Besynderligt nok kender jeg mindst til civilisationen fra Stillehavsøerne. Ironisk, fordi det rent faktisk er den tredje største befolkningsgruppe i New Zealand; en befolkning, der vokser 11 gange hurtigere end nogen anden kultur i New Zealand, og det er en fordobling over 30 år. Jeg blev derfor nysgerrig efter større indsigt i den polynesiske verden.

Planlægger du en ferie i Auckland, så se MyPlanets udflugt Smag på Auckland, som tager dig til den hyggelige bydel Ponsonby. Se også flere af MyPlanets rejseforslag til New Zealand, som tager dig til charmerende Auckland.

Familien og kirken

Efter en snak med Melani Anae, Director of Pacific Studies på University of Auckland, får jeg svar på meget af det, der undrer mig i forbindelse med Stillehavsboomet i New Zealand - med hovedadresse i Auckland, hvor 97% af New Zealands polynesiere bor.

- Baggrunden for Aucklands popularitet blandt polynesiere er en anden end i 60'erne, hvor arbejde, var målet. I dag er det mere et spørgsmål om at knytte familiebånd, og Auckland er stadig det sted, hvor kirken er etableret, og familierne holder til. Det er derfor naturligt, at tilflyttere gerne vil blive i det miljø, siger hun.

Melani Anae er selv samoansk, født i New Zealand af forældre, der netop kom fra Samoa for at finde arbejde. Hun har skrevet doktordisputats om new zealandsk-fødte samoaneres identitet og har i kraft af sit arbejde tæt kontakt med unge polynesiere.

Multikulturelt mekka

Melinda Messam, 27, er en af disse unge med rødder til Fiji, Hawaii, Samoa, England og Skotland, og hun er som adoptivbarn opvokset i et hollandsk/engelsk miljø i Rotorua. - Jeg føler mig både polynesisk og new zealandsk; mine aner er meget vigtige for mig. At bo i Auckland har gjort, at jeg identificerer mig i større grad med den polynesiske befolkning end før, hvor jeg har boet i byer som Wellington, Christchurch og Rotorua, der er temmelig "hvide".

- Alle de mange forskellige kulturer gør byen meget mere kosmopolitisk. Auckland har en råhed og "anderledeshed" som resultat af så mange forskellige kulturer samlet på et sted. Det kan jeg identificere mig med, og det er derfor jeg elsker at bo i Auckland, siger hun. Melani Anae tilføjer, at byen er tiltrækkende, fordi den er kendt som den polynesiske hovedstad i verden. Der er loppemarkeder og festivaler, hvor polynesiere og andre fremmede kulturer kan være som de vil.

De rigtige forbilleder

Netop unge som Melinda er vigtige i diskussionen om polynesiernes fremtid, fordi over halvdelen af den polynesiske befolkning i New Zealand er under 25 år (landsgennemsnittet ligger på 38%). Den polynesiske befolkning har historisk været nederst på den sociale rangstige. De fleste polynesiere har jobs, der er truet af den globale økonomi og den teknologiske forandring. Deres lave lønninger og deres større-end-gennemsnittet familier har gjort polynesierne til en nem skydeskive, og selv om kriminalitet er stigende inden for alle kulturer, så fokuserer medierne ofte på polynesierne.

Succeshistorierne findes, men det er typisk som forbilleder i sport eller tv-serier - et mønster, som Melani Anae gerne ser ændret. - Vi er i bunden, og der er kun en vej. Opad. Jeg tror, at dét, at flere af os new zealandsk-fødte polynesiere har magtpositioner, kommer til at gøre det nemmere at gøre en forskel og skabe forbilleder ud over rugbyspillere eller skuespillere i Shortland Street (new zea-landsk tv-serie, red.). Vi har mange folk fra Stillehavsøerne i den akademiske verden og i finansver-denen; dem hører man bare aldrig om. Nogle er kommet til tops på bekostning af deres kultur, men der er også os andre, som har formået at forblive tro mod vores kultur.

Fremtidens blandingsmodel

Melinda er et godt eksempel på fremtidens polynesiske ungdom. Hun er uddannet grafisk designer og arbejder som stylist for den store butikskæde, The Warehouse, et new zealandsk ikon for økonomisk succes. Hun mener, at hendes "succes" skyldes, at hun er opvokset i et multikulturelt miljø, hvor mange forskellige værdier har været repræsenteret. Hun planlægger at opdrage sine egne børn, den næste generation, på lignende vis. - Jeg tror, de vil vokse op med en blanding af de gener, jeg selv er et produkt af og søge de rødder, som de finder mest interessante, og jo mere polynesisk og kosmopolitisk Auckland bliver, jo mere sandsynligt er det, siger hun. 

Melani Anae er enig.

- Fremtidens børn af polynesiske forældre vil identificere sig med både deres polynesiske rødder og deres new zealandske. Vi er ikke det ene eller det andet, men mennesker, der prøver at komme frem i verden. Den polynesiske befolkning har drømme og ambitioner, der vokser i kombination med de muligheder, Auckland kan tilbyde. Der er en del vej igen, men med forbilleder som Melani Anae og Melinda Messam skulle den positive udvikling fortsætte og dermed gøre det polynesiske ansigt i Auckland mere respekteret.

Vidste du at...

 • 6,5% af den new zealandske befolkning er fra Stillehavsøerne?
 • De første polynesiere bosatte sig i New Zealand i det 10. århundrede, men det største antal kom i 1950'erne og 1960'erne, da New Zealand manglede arbejdskraft?
 • Den polynesiske befolkning forventes fordoblet inden 2031?
 • 40% af den polynesiske befolkning i New Zealand er under 15 år?
 • 4,5% af New Zealands arbejdsstyrke er polynesisk?
 • 97% af den polynesiske befolkning i New Zealand bor i Auckland?

Kilde: Statistics New Zealand

Byudsigt over Auckland, Nordøen, New Zealand fra Mount Eden
Rejser til Auckland

Oplev The City of Sails på din rejse rundt i New Zealand.

 

Auckland er New Zealands største by og hjem for en fjerdedel af landets befolkning. Den er placeret oven på 63 udslukte vulkaner, og flere af de grønklædte høje omkranser byen. Fra toppen af for eksempel One Tree Hill, Mount Eden og Mount Albert er der en dejlig udsigt over byen og vandet.

 

Auckland midtby er et interessant sted at slentre rundt. Gaderne Queen Street og Karangahape Road er de bedste indkøbsgader, og det er også på disse kanter, mange etniske befolkningsgrupper fra Stillehavet holder til. Her finder du butikker med alt fra lækre frugter, eksotiske grøntsager til farvestrålende stoffer. Beøsøg også Ponsonby Road, som byder på et hav af shoppingmuligheder samt restauranter og cafeer i massevis. Her kan du desuden finde moderne New Zealandsk brugskunst og interiørbutikker.

City of Sails

Auckland er omgivet af vand, og der er altid mange sejlbåde på bugten ud for byen. Af samme årsag er byen kendt som City of Sails. Tag en tur med en af turbådene, som blandt andet sejler til de omkringliggende ubeboede vulkanøer, hvor du kan gå en tur hen over den størknede lava. Et andet udflugtsmål med båd kunne være bydelen Devonport, hvor du finder små kunstforretninger og victorianske bygninger. Du kan også nyde nogle dage ved stranden eller boltre dig med surfbrættet i de store bølger.

Bjergudsigt over Christchurch, New Zealand
Rejser til Christchurch

Oplev Christchurchs engelske stemning og smukke haver.

 

Christchurch er Sydøens største by og hjem for cirka 310.000 indbyggere. Byen beskrives ofte som den mest engelske by uden for England. Bygningerne har et tydeligt engelsk præg, og flere gadenavne er også engelsk inspirerede.

 

De engelsk immigranter bragte også deres store passion for havekunst med sig til New Zealand, og allerede i 1863 blev den botaniske have grundlagt. Den er omgivet af den endnu større Hagley Park, og flere steder i byen finder du smukke blomsterhaver med pelargonier, georginer og krysantemum. Ikke så underligt at byen går under navnet The Garden City.

Kort

Rejsen dag for dag

Spring ud i et golfeventyr udover det sædvanlige, hvor du får mulighed for at prøve kræfter med nogle af New Zealands smukkeste golfbaner, mens du bor på unikke lodges og hoteller undervejs.

Dag 1-2: Afrejse Danmark

I dag er der afrejse fra Danmark. Flyruten går via Asien, hvor du skifter fly og fortsætter det sidste stykke mod New Zealand. Hele flyveturen tager som regel lidt over et døgn. Men hvorfor ikke bryde rejsen op med et par dage i storbyerne Bangkok eller Singapore?

Dag 3: Ankomst Auckland

I dag lander du på Nordøen, nærmere bestemt i Auckland, som er New Zealands største by. På trods af at byen er en pulserende og kosmopolitisk storby, er den forbavsende overskuelig og nem at finde rundt i, så du vil hurtigt føle dig hjemme.
I lufthavnen bliver du hentet af en privatchauffør og kørt til det eksklusive Grand Millennium Hotel, hvor du skal bo en enkelt nat. Hotellet er moderne indrettet og tilbyder blandt andet en lækker indendørs pool og fitnesscenter. Du kan nyde en drink i hotellets bar og spise et lækkert måltid på en af hotellets restauranter. Eller du kan vælge at udforske området omkring hotellet, som byder på butikker og restauranter for enhver smag.

Dag 4: Auckland – Karikari Peninsula

Nyd en god morgenmad på hotellet, inden du afhenter din lejebil og sætter kurs nordpå. Turen går til flere smukke kystbyer, inden du når Karikari Peninsula, hvor du finder både små beskyttede bugter med det hvideste sand og rå klippekyster med god surf. De kommende to nætter skal du bo på Carrington Estate; en luksuriøs, men stadig charmerende, ejendom placeret på en bakke omgivet af vinranker, bølgende marker, en 18 hullers golfbane og fire kilometer hvid uberørt sandstrand. Her bliver alle sanser forkælet.
Distance: ca. 330 km

Dag 5: Karikari Peninsula

Dagen i dag byder på turens første runde golf på Carrington Estate Golf Course. Denne 18 hullers (par 72) bane strækker sig over 6.417 meter. Mod nord og øst har du udsigt til havet, mens de lange lige rækker af vinranker strækker sig over markerne mod syd. Banen egner sig til spillere på alle niveauer.

Dag 6: Karikari Peninsula – Matakana

I dag forlader du Karikari Peninsula og kører til den spektakulære Kauri Cliffs Golf Course. Denne par 72 bane er 6.510 meter lang og ligger højt over Stillehavet på de grønklædte bakker. Fra mange huller har du udsigt over havet, mens andre ligger omgivet af skov, marsk og marker. Efter en runde golf kører du videre til Matakana kysten, som byder på små hyggelige byer, bølgende bakker, smukke strande, frugtlunde, lokalt kunsthåndværk og gode vine. Her overnatter du på den hyggelige Sugarloaf Lodge, som ligger midt i den skønne natur.
Distance: ca. 280 km

Dag 7: Matakana – Rotorua

Vi foreslår, at du får en tidlig start på dagen, for at have mest mulig tid til at udforske Rotorua, som er dagens mål. Rotorua udgør hjertet af den Newzealandske maori-kultur og er kendt for sin særdeles livlige geotermiske aktivitet. Efterhånden som du nærmer dig området, mødes du af den karakteristiske lugt af svovl fra den vulkanske undergrund. Mudderet i mudderpølene bobler lystigt, det ryger op af sprækker i jorden, og områdets mange gejsere sender kogende vand højt op i luften. Brug eftermiddagen på at udforske den spændende kultur og smukke natur, inden du trækker dig tilbage til det centralt beliggende hotel Mellennium Rotorua.

Distance: ca. 300 km

Dag 8: Rotorua – Taupo

Formiddagen er fri til flere oplevelser i Rotorua. Herfra går turen videre sydpå mod Lake Taupo, hvor de tre vulkaner Ruapehu, Ngauruhoe og Tongariro dominerer scenerierne. Du overnatter de kommende to nætter på Wairakei Resort, der med sin gode beliggenhed og mange faciliteter er det perfekte udgangspunkt for udforskning af Nordøens Wairakei Thermal Valley og områdets mange golfbaner.

Distance: ca. 80 km

Dag 9: Taupo

I dag venter endnu en fantastisk golfoplevelse, når du stifter bekendtskab med Wairakei Golf Course. Banen er en 18 hullers bane på 6.429 meter, der bugter sig gennem naturen og udnytter landskabets naturlige konturer på smukkeste vis. Banen har tre vandgrave og 108 bunkere. Du kan også vælge at besøge Kinloch Golf Club, som er designet af den kendte amerikanske golfspiller Jack Nicklaus.

Dag 10: Taupo – Napier

Fra Wairakei Resort går turen mod sydøst til Napier. Landskaberne ændrer løbende karakter fra skovklædte bakker over højere bjerge til det frodige vinland ved Hawke’s Bay. Stedet her er særlig kendt for vine i verdensklasse og fantastiske gourmet-restauranter. Du indlogerer dig på det charmerende boutiquehotel The Crown Hotel i Napier, som ligger lige ned til vandet og en kort køretur fra centrum. Her skal du overnatte de kommende to nætter.

Distance: ca. 230 km

Dag 11: Napier

Dagens mål er Cape Kidnappers halvøen syd for Napier. Øverst på de stejle skrænter ligger Cape Kidnappers Golf Course med en formidabel udsigt over havet. Denne par 71 bane måler 6.510 meter og tilbyder udfordringer for spillere på alle niveauer. Banen er helt unik og kendt som et pragteksemplar inden for golfverdenen.

Dag 12: Napier – Kapiti Coast

Fortsæt sydpå, og kryds over Nordøen til vestkysten. Landskaberne ændrer sig endnu engang, og du kan se frem til at nyde solnedgangen over havet med silhuetten af øen Kapiti i horisonten. Du bor på den luksuriøse Greenantle Estate Lodge, som ligger blot 10 minutters kørsel fra Paraparaumu-stranden. Lodgen er indrettet i en romantisk stil og ligger omgivet af de frodige grønne landskaber og skov, hvilket danner den perfekte ramme om et afslappende ophold fyldt med forkælelse samt god mad og vin.

Distance: ca. 270 km

Dag 13: Kapiti Coast - Wellington

Turens sidste dag skal naturligvis også tilbringes på golfbanen. Denne gang gælder det Paraparaumu Golf Course, som af mange anses for at være New Zealands bedste bane. De bølgende fairways, de hårde greens og bunkerne kombineret med kystens vinde og klima gør denne bane til en udfordrende golfoplevelse. Efter en sjov dag på banen, går turen videre langs den smukke kyst til New Zealands hovedstad Wellington.

Distance: ca. 50 km

Dag 14: Wellington – Windwhistle (Canterbury)

Du afleverer din bil og flyver til fra Wellington til Christchurch på Sydøen. I lufthavnen bliver du mødt i lufthavnen og fulgt til din lejebil. Herfra kører du ind i landet mod Windwhistle og det lækre resort Terrace Downs, som ligger i Canterybury Plains regionen. Resortet ligger midt i en grøn dal tæt på Rakaia River, som nogle dage bruser afsted og andre dage glider roligt gennem landskabet som et azurblåt bånd. Dalen omkranses af dramatiske rå bjerge i horisonten, som du kan nyde udsigten til fra resortets restaurant, hvis menu byder på masser af lokale råvarer. Du bor to nætter på Terrance Downs.

Distance: ca. 90 km

Dag 15: Windwhistle

Allerede i dag skal du på banen, og det gælder Terrance Downs Golf Course. Banen er en par 72 bane med 18 huller og fire teesteder, så spillere på alle niveauer kan være med. Banen er 6.406 meter lang og byder på 11 søer og 70 bunkere. Det bliver en fantastisk golfoplevelse, og det kan være en udfordring at holde øjnene på bolden med de spektakulære udsigter, der omgiver dig. Efter en god dag på banen kan du trække dig tilbage til Terrace Downs resortets spa og nyde en lækker middag i restauranten.

Dag 16: Windwhistle – Lake Tekapo

I dag sætter du dig igen bag rettet og kører sydpå mod Lake Tekapo. Rejser du i New Zealands sommerperiode kan du være heldig at se et landskab dækket af farverige lupiner. Det er en smuk køretur, og før du ved af det, ankommer du til den smukke turkisblå Lake Tekapo, hvis vand kommer fra de omkringliggende gletsjere. Du overnatter på Peppers Bluewater Resort, som ligger nær Lake Tekapos kyst.

Distance: ca. 180 km

Dag 17: Lake Tekapo - Queenstown

Fortsæt til den smukke Lake Pukaki, og nyd den vidunderlige udsigt til bjergene, som spejler sig i søens krystalklare vand. Vi kan også varmt anbefale en afstikker til New Zealands højeste bjerg Mount Cook, som tårner sig mod himlen i Southern Alps. Fortsæt videre til New Zealands adventure hovedstad Queenstown. Byen er et sandt paradis for dig, der gerne vil have fart over feltet og overskride nogle grænser, men samtidig er området omkring byen oplagt til gode vandreture i den storslåede natur eller en tur på mountainbike ad mindre stier. De kommende tre nætter overnatter du på det luksuriøse Millbrook Resort, som ligger smukt omgivet af grønne bakker, den smukke Millbrook Golf Course og de rå bjergtinder i baggrunden.

Distance: ca. 260 km

Dag 18: Queenstown

I dag gælder det Millbrook Golf Course. Denne 27 hullers bane udnytter det dramatiske terræn til fulde, har en spektakulær udsigt til The Remarkables bjergkæden og tilbyder golf i verdensklasse. Banen er designet af den professionelle golfspiller Bob Charles fra New Zealand, som i øvrigt anses som den mest succesfulde venstrehåndede golfspiller nogensinde. Banen tilbyder fem teesteder, som tilgodeser spillere på alle niveauer. Det bliver en dag fyldt med godt spil og skøn natur.

Dag 19: Queenstown

Endnu en runde golf venter i dag. Denne gang er det Jacks Point Golf Course, du skal prøve kræfter med. Par 72 banen ligger for foden af The Remarkables bjergkæden og med en fantastisk udsigt over Lake Wakatipus blanke vand. Banen er blandt de smukkest placerede baner i verden og tilbyder både begynderen og den professionelle spiller en ekstraordinær golfoplevelse.

Dag 20: Queenstown - Wanaka

I dag forlader du Queenstown og sætter kursen mod byen Wanaka, som ligger lige ned til den smukke Wanaka Lake. Tag den korteste, men også udfordrende rute over Crown Range Road. Udsigten undervejs er spektakulær, men du kan også vælge den mindre dramatiske rute langs Shotover River, Lake Dunstan og Clutha River. Du overnatter på Edgewater Resort, som er et hyggeligt resort lige ved søbredden af Roys Bay, hvor Wanaka ligger.

Distance: ca. 70 km

Dag 21: Wanaka – Fox Glacier

I dag venter endnu en uforglemmelig køretur gennem storslåede scenerier til Sydøens vestkyst. Dette øde område byder på et råt landskab med regnskov, vandfald og hvidtoppede bjerge. Gletsjerne Fox og Franz Josef står som minde om den seneste istid og sender kaskader af isblåt vand gennem dalene. Mage til dramatisk og smukt landskab skal du lede længe efter, så nyd turen og gør stop undervejs. Vel fremme ved Fox Glacier indlogerer du dig på det luksuriøse Distinction Fox Glacier Te Weheka, som danner en hyggelig og privat base for udforskning af den omkringliggende natur.

Distance: ca. 260 km

Dag 22: Fox Glacier – Greymouth – Christchurch

I dag kører du videre til Greymouth, hvor du afleverer din bil. Forude venter nemlig en togrejse udover det sædvanlige. Tranz Alpine toget tager dig over Southern Alps, som byder på bjerglandskaber, der tager pusten fra enhver. Efter 4-5 timer, når du til Christchurch, hvor du bliver hentet på stationen og kørt til dit hotel, Peppers Clearwater Resort. Dette hyggelige og moderne resort ligger tæt på byen og er din base de kommende to nætter.

Distance: ca. 200 km

Dag 23: Christchurch

I dag venter rejsens sidste golfoplevelse. Det gælder den smukke Clearwater Resort Golf Course, som også bruges til mange internationale golfturneringer. Banen er inspireret af både de mest kendte skotske baner, men trækker bestemt også på Floridas mere parklignende baner. Banen passer til spillere på alle niveauer med fem teesteder, og på din vej rundt på banen kan du nyde udsigten til de majestætiske Southern Alps i horisonten.

Dag 24: Afrejse Christchurch

I dag slutter rejsen for denne gang. Du bliver hentet på dit hotel i Christchurch og kørt til lufthavnen, hvor turen mod Danmark begynder.

Dag 25: Ankomst Danmark

Du ankommer til Danmark igen efter en rejse fyldt med golfoplevelser og natur i verdensklasse.

Vis alle dage

Priseksempel

25 dage fra kr. 52.900

Pris pr. person ved 2 voksne

Kundernes oplevelser

Se hvad vores kunder synes om os i deres anmeldelser på Truspilot.

Relevante udflugter på rejsen

Disse udflugter kunne også være interessante for dig at søge inspiration i.
New Zealand - South Island - Christchurch - Art Museum - Sporvogn

Sporvognsmiddag i Christchurch

Nyd en velsmagende 4-retters middag i en rullende restaurant i det centrale Christchurch.

3 timer fra kr 670

New Zealand - South Island - Marlborough - Vinmarker (2).jpg

Vinoplevelser i Marlborough

Tag på en vintur i Marlborough og smag lokalt produceret New Zealand vin.

7 timer fra kr 850

New Zealand - North Island - Tongariro National Park - Tongariro Crossing-Hiking (4).jpg

Halvdagstur i Tongariro

Oplev Tongariro National Parks dramatiske vulkanske landskaber på denne spændende vandretur.

5 timer fra kr. 970

Stadsutsikt över Auckland från Mount Eden, Nya Zeeland

Auckland byrundtur og sejltur

Oplev det bedste af Auckland på en guidet byrundtur, som afsluttes med en smuk sejltur i Auckland havn.

1 dag fra kr. 630

New Zealand - South Island - Fiordlands - Milford Sound (12)_0

Sejltur på Milford Sound

Der venter dig en uforglemmelig sejltur på den smukke fjord Milford Sound, som ligger på New Zealands sydø.

1 dag fra kr. 950

New Zealand - North Island- Hawkes Bay - Vin

Vin og gourmet i Hawkes Bay

Fantastiske vine, gourmet-anretninger på stribe, smuk natur og en uforglemmelig solnedgang venter dig på denne halvdagstur gennem Nordøens...

5 timer fra kr. 1.755

New Zealand - North Island - Auckland - Skyline

Dagstur med Auckland, regnskov og kyst

Denne udflugt kombinerer en byrundtur i Auckland med en vandretur i regnskoven og den rå vestkyst.

1 dag fra kr. 1.270

AdobeStock_174434670-milford.jpeg

Milford Sound med overnatning

Hav ekstra god tid til at udforske Milford Sound på denne sejltur med overnatning

2 dage fra kr. 2.895

New Zealand - South Island - Abel Tasman National Park - Kajak (5)_0

Dagstur til Abel Tasman

Oplev Abel Tasmans små bugter, øde strande og klare, indbydende vand i kajak og til fods

1 dag fra kr. 990

New Zealand - North Island - Auckland - Waiheke Island - Vinmark.jpg

Vintur til Waiheke Island

Oplev smuk natur og fantastiske vine på denne vintur til Waiheke Island fra Auckland.

1 dag fra kr. 770

New Zealand - North Island - Northland - Cape Reinga - Fyrtårn (6).jpg

Cape Reinga & 90 Mile Beach

Tag med på denne guidede heldagstur til 90 Mile Beach og Cape Reinga på Nordøens spids.

1 dag fra kr. 725

New Zealand - North Island - Rotorua - Maori (10).jpg

Til fest hos maorierne

Tag til fest hos maorierne ved Rotorua, og oplev New Zealands oprindelige kultur i fuldt flor.

5 timer fra kr. 660

Albatrosser og pingviner, New Zealand

Albatrosser og pingviner

Otago-halvøen øst for Dunedin er et paradis for naturelskere. Oplev blandt andet albatrosser og pingviner.

5 timer fra kr. 785

New Zealand - Nordoeen - Auckland (2).jpg

Sejltur ved Auckland

Oplev Auckland fra søsiden, og nyd udsigten over bugten og de mange sejlbåde.

2 timer fra kr. 530

New Zealand - Sydoen - Nomad - ringenes herre - flod

I fodsporene på Ringenes Herre

Tag med på en storslået ekspedition til nogle af de mest kendte filmlokationer fra trilogien om Ringenes Herre.
 

1 dag fra kr. 2.190

New Zealand - South Island - Kaikoura - Hval_0.jpg

Delfin- og hvalsafari

Kom helt tæt på New Zealands hvaler og delfiner på en delfin- og hvalsafari i Aucklands hav.

5 timer fra kr. 930

New Zealand - South Island - West Coast - Franz Josef Glacier (4).jpg

Helikopter til Franz Josef-gletsjeren

Flyv i helikopter til Franz Josef-gletsjeren, som er et imponerende syn midt i den grønne regnskov.

4 timer fra kr. 2.635

New Zealand - South Island - Abel Tasman National Park - Kajak (9).jpg

Vandre- og kajaktur i Abel Tasman

Tag på en 3-dages vandre- og kajaktur i Abel Tasman, og udforsk nationalparkens kystlandskaber.

3 dage fra kr. 7.980

Rotorua area

Nordøens vulkaner og regnskov

Oplev Nordøens forunderlige natur med kratersøer, klipper og fortryllende regnskov på denne heldagstur.

1 dag fra kr. 1.990

New Zealand - South Island - Queenstown - Dampbåd.jpg

Middag og sejltur med dampskib

Sejl med et historisk dampskib fra Queenstown og nyd en lækker barbecue-middag i skønne omgivelser.

4 timer fra kr. 645

New Zealand - Nordoen - Blue Duck Station - bjerg

3 dage på Nordøens Blue Duck Station

Nyd nogle dage på Blue Duck Station på Nordøen. Her venter sjove oplevelser på hesteryg, på floderne og i firehjulstrækker.

3 dage fra kr. 1.495

New Zealand - South Island - Fiordlands - Doubtful Sound (9)_2

Dagstur til Doubtful Sound

Oplev New Zealands fjorde på en uforglemmelig sejltur på Doubtful Sound.

1 dag fra kr. 1.580

Vandring i Tongariro Alpine Crossing National Park, New Zealand

Cykeltur i Tongariro National Park

Oplev Nordøens fantastiske natur på en cykeltur i Tongariro National Park.

4 timer fra kr. 1.150

New Zealand - South Island - Canterbury Region - Kiwirail - Tranz Alpine - Staircase Viaduct.jpg

TranzAlpine gennem Southern Alps

Tag på en af verdens smukkeste togstrækninger med TranzAlpine, som kører tværs over New Zealands Sydø.

5 timer fra kr. 1.360

New Zealand - delfin.jpg

Svøm med delfiner i New Zealand

På denne tur får du muligheden for at svømme med New Zealands legesyge delfiner.
 

1 dag fra kr. 1.580

New Zealand - South Island - Fiordlands - Doubtful Sound (7)_0

Doubtful Sound med overnatning

Oplev dramatiske Doubtful Sound på denne sejltur med overnatning.

2 dage fra kr. 3.650

New Zealand - North Island - Waikato - Hobbiton (4).jpg

En dag i Hobbiton

Besøg hobbit-samfundet "The Shire", som du nok kender fra filmene The Hobbit og Ringenes Herre.

5 timer fra kr. 660

New Zealand - Nordoeen - Hole in the Rock

Sejltur til Hole in the Rock

Med en katamaran besøger du den spektakulære klippeformation Hole in the Rock.

5 timer fra kr. 570

New Zealand - North Island - Waikato - Waitomo - Spirit Cave.jpg

Underjordiske oplevelser i Waitomo

Få en fantastisk oplevelse i Waitomo Caves, og oplev de fascinerende glow worms.

1 dag fra kr. 330

New Zealand - South Island - Fiordlands - Milford - Scenic flight_0

Milford Sound med fly

Flyv over bjergene til Milford Sound, hvor en fantastisk 2 timers sejltur på fjorden venter.

1 dag fra kr. 2.890

New Zealand - sydøen - Mount Aspiring National Park_0.jpeg

Mount Aspiring National Park

På denne halvdagstur oplever du Sydøens storslåede natur fra et fly, til fods og om bord på en jetbåd.

5 timer fra kr. 2.245

New Zealand - South Island - Kaikoura - Hval (3).jpg

Hvalsafari ved Kaikoura

Du kan opleve havets kæmper på denne spændende hvalsafari ud for Kaikoura på New Zealands Sydø.

4 timer fra kr. 815

New Zealand - sydøen - routeburn track

Dagstur ad Routeburn Track

Nyd en guidet vandretur ad Routeburn Track, som regnes blandt New Zealands bedste vandreruter.

1 dag fra kr. 990

New Zealand - South Island - Natur - Hiking_0.jpg

Vandretur til Rob Roy-gletsjeren

Vandretur i verdensklasse gennem Mount Aspiring National Park til Rob Roy-gletsjeren.

1 dag fra kr. 1.820

New Zealand - Sydøen - Milford sound - delfin

Svøm med delfiner ved Kaikoura

Få en helt unik oplevelse, og svøm med New Zealands delfiner.

4 timer fra kr. 1.025

New Zealand - North Island - Tongariro National Park - Tongariro Crossing-Hiking.jpg

Vandretur ad Tongariro Crossing

Oplev Tongariros vulkanske landskaber på en af New Zealands allerbedste endagsvandreture med guide.

1 dag fra kr. 1.470

New Zealand - South Island - West Coast - Fox Glacier - Gletsjer - Vandring_0

Med helikopter op på Fox Glacier

Kom på helikoptertur over Fox Glacier i New Zealand, hvor du samtidig kan nyde en gletsjervandretur på toppen.

4 timer fra kr. 2.760

Flere rejseforslag

Disse rejseforslag kunne også være interessante for dig at søge inspiration i. Alle vores forslag kan tilpasses dine ønsker, så du får præcis den rute, den varighed og de oplevelser, som du drømmer om.
New Zealand - Fårfarm - Natur - Bjerge (2).jpg

Den store kør-selv tur i New Zealand

 • Rejse med alle højdepunkterne
 • Nyd frihed i egen bil
 • God tid til store naturoplevelser

30 dage fra kr. 35.000

Nya Zeeland med husbil

Fra nord til syd i camper

 • Perfekt for familier
 • Nyd New Zealand fra nord til syd
 • God tid til naturoplevelser

26 dage fra kr. 23.400

New Zealand - South Iskand - Southern Alps - Mount Cook (2)

Aktiv ferie i New Zealand

 • Guidet rundrejse på engelsk
 • Oplev det bedste af New Zealand
 • Sjove aktiviteter og oplevelser

24 dage fra kr. 35.600

New Zealand - South Island - Bjerge - Vej

Det bedste af New Zealand

 • Oplev New Zealand i egen bil
 • Naturoplevelser og storbyferie
 • Både Nordøen og Sydøen

25 dage fra kr. 28.900

FiordlandLodge_Exterior.jpg

New Zealand for livsnydere

 • Luksuriøse lodges og hoteller
 • Spændende udflugter undervejs
 • Friheden i egen bil

30 dage fra kr. 63.300

Vit sandstrand med palmer och turkost vatten, Cook

Jorden rundt - Japan, New Zealand, Cook-øerne & USA

 • Vilde og charmerende storbyer
 • Store naturoplevelser
 • Strandferie på Cook-øerne

34 dage fra kr. 36.900

Rejser til Cook-øerne

New Zealand og Cookøerne

 • Autocamper i New Zealand
 • Sol og strand på Cook Islands
 • Perfekt for familien

26 dage fra kr. 27.400

Grön ö i Stilla havet, Fiji

New Zealand med Hongkong og Fiji

 • Storbyferie i Hongkong
 • Rundrejse på Nordøen
 • Badeferie på Fiji

20 dage fra kr. 34.900

maui river & beach NZ 1617 Christchurch Region South Island 2500wpx

New Zealand og Australien på én rejse

 • Kør-selv i New Zealand
 • Storby, strand og natur
 • Pulserende Sydney

28 dage fra kr. 30.600

New Zealand - South Island - Queenstown - Lake Wakatipu (10)_0

New Zealand væk fra alfarvej

 • En rejse med det mindre kendte
 • Særligt udvalgte overnatningssteder
 • Spændende oplevelser undervejs

28 dage fra kr. 39.900

Dubai - ørken

Dubai, New Zealand og Bali

 • Storbyoplevelser i Dubai
 • New Zealands natur
 • Afslapning og kultur på Bali

24 dage fra kr. 29.900

4x4 South Island 3.jpg

New Zealand i firehjulstrækker

 • Oplev New Zealands afkroge
 • Udforsk vild og uberørt natur
 • Hyggelige lodges og hoteller

25 dage fra kr. 32.200

New Zealand - North Island - Bay of Plenty - Udsigt_1

Krydstogt ved New Zealand og Sydney

 • Krydstogt ved New Zealand
 • Oplev fjorde og gletsjere
 • Besøg Operahuset i Sydney

20 dage fra kr. 24.900

New Zealand - North Island - Waikato - Hobbiton.jpg

I hobbitternes fodspor

 • Se naturen bag filmen
 • Oplev det bedste af New Zealand
 • Bestem selv tempoet i lejebil

25 dage fra kr. 33.900

New Zealand - South Island - Fiordlands - Milford Sound (12)_0

New Zealand i bil og camper

 • Rejs i både bil og camper
 • Lækre vinture undervejs
 • Gejsere, gletsjere og strande

23 dage fra kr. 25.900

bike nz.jpeg

New Zealand i bil med cykel

 • Bestem selv tempo og rute
 • Læg turistruterne bag dig
 • Kom helt tæt på naturen på cykel

27 dage fra kr. 44.500

hike nz panorama.jpeg

Hike & Drive i New Zealand

 • Kør-selv i firehjulstrækker
 • Vandreture i smuk natur
 • Overnatning på hyggelige B&Bs

28 dage fra kr. 39.500

Bay of Islands - New Zealand.jpeg

New Zealands kontraster

 • Grupperejse med guide
 • Alle New Zealands højdepunkter
 • Inkl. måltider og oplevelser

20 dage fra kr. 38.900

Vi gør dine rejsedrømme til virkelighed

Send os dine ønsker til rejsen, så skræddersyer vi et rejseforslag til dig - helt uforpligtende.

staff-dk.png