Nya Zeeland med husbil

Fra nord til syd i camper

Den perfekte New Zealand tur for familien i camper med god tid til at nyde New Zealands smukke natur.

 

Vores passionerede rejseeksperter har designet dette rejseforslag til inspiration.

 

Du bestemmer afrejsedato, antal dage og indhold. Dette er et eksempel på, hvordan en rejse kan se ud.

26 dage fra kr. 23.400

Pris pr. person ved 2 voksne

Når du sender en forespørgsel, kontakter vi dig på SMS, e-mail eller telefon til en indledende snak om din rejse.

*Feltet skal udfyldes

Den ultimative frihed
New Zealand er oplagt til kør-selv-ferie. Vælger du en camper, får du den ultimative frihed, og for især familier er det en ideel måde at holde ferie på. Det kræver ikke erfaringer som campist, blot lysten til at opleve.

Forslaget her inkluderer både Nordøen og Sydøen og viser, hvad man kan nå i løbet af 26 dage.

Markedets bedste camper
Du kører i en Maui-camper, som er en af markedets bedste campere. Her er kælet for detajlen og tænkt over de små ting, som gør camperen til en fornøjelse af opholde sig i - og det er dejligt, eftersom det er dit hjem de næste mange uger!

Slut evt. rejsen af med et ophold på eksotiske Fiji - en ægte tropeø. Priser fra kun kr. 2.200.

Vi gør dine rejsedrømme til virkelighed

Send os dine ønsker til rejsen, så skræddersyer vi et rejseforslag til dig - helt uforpligtende.

staff-dk.png

Udvalgte højdepunkter

AdobeStock_94431259.jpeg
CO2-neutrale rejser

Der er mange gode miljø-projekter, som vi gerne vil støtte. Men effekten bliver ganske enkelt større, ved at vi vælger at fokusere på ét projekt. Når du rejser med MyPlanet kompenserer vi derfor for dit CO2-udslip i forbindelse med rejsen ved at støtte projektet ”Jacundá REDD+” i Brasilien. Projektet tilhører organisationen South Pole (www.southpole.com), som varetager en lang række bæredygtighedsprojekter verden over.

Projektet, vi støtter, ligger i den brasilianske stat Rondônia i Amazonas. Stedet er rigt på biodiversitet og hjem for hundredvis af dyre- og plantearter. Store dele af regnskoven i området er dog i fare, da bønder i årtier har ryddet skoven, for at gøre plads til landbrug. Desuden har levevilkårene og økonomien i mange året været trykket, og mange lokale samfund er meget sårbare. Projektet "Jacundá REDD+" giver de lokale mulighed for at få en indkomst ved at opbygge en forsyningskæde for lokale produkter, der ikke er relateret til tømmer. Det kunne for eksempel være gummi, acai og paranødder. Projektets mål er desuden at beskytte 35.000 hektar regnskov fra fældning samt at etablere yderligere 95.000 hektar beskyttet skov. Der afholdes også workshops for lokale kvinder og unge med fokus på sundhed, biodiversitet og lederskab. Dette skal ruste disse ellers meget udsatte befolkningsgrupper bedre til fremtiden.

Det ikke kun socialt, projektet bidrager positivt til en bæredygtig udvikling. Samlet set bidrager projektet nemlig med en reduktion i CO2-udslippet på 140.290 ton per år. Vil du vide mere om projektet, kan du klikke her.

Når du rejser med MyPlanet, kompenserer vi for dit CO2-forbrug på rejsen ved at bidrage til projektet ”Jacundá REDD+”, og samlet set gør kompensationen en stor forskel, idet MyPlanet årligt bidrager til en fjerdedel af projektets CO2-reduktion.

Eksempler på CO2-udslip

En rejsende med MyPlanet udleder i gennemsnit 5 ton CO2 på sin rejse, hvilket udgør cirka en tredjedel af en danskers gennemsnitlige CO2 forbrug på et helt år. 

Her kan du se nogle eksempler på, hvor meget CO2 en typisk MyPlanet rejse udleder:

Australien - 24 dage - 2 indenrigsfly = 7,45 ton CO2
New Zealand - 24 dage = 7,4 ton CO2
USA - 20 dage - 1 indenrigsfly = 4,25 ton CO2
Canada - 17 dage - 1 indenrigsfly = 3,55 ton CO2
Sydafrika - 12 dage - 2 indenrigsfly = 4,15 ton CO2

Byudsigt over Auckland, Nordøen, New Zealand fra Mount Eden
Rejser til Auckland

Oplev The City of Sails på din rejse rundt i New Zealand.

 

Auckland er New Zealands største by og hjem for en fjerdedel af landets befolkning. Den er placeret oven på 63 udslukte vulkaner, og flere af de grønklædte høje omkranser byen. Fra toppen af for eksempel One Tree Hill, Mount Eden og Mount Albert er der en dejlig udsigt over byen og vandet.

 

Auckland midtby er et interessant sted at slentre rundt. Gaderne Queen Street og Karangahape Road er de bedste indkøbsgader, og det er også på disse kanter, mange etniske befolkningsgrupper fra Stillehavet holder til. Her finder du butikker med alt fra lækre frugter, eksotiske grøntsager til farvestrålende stoffer. Beøsøg også Ponsonby Road, som byder på et hav af shoppingmuligheder samt restauranter og cafeer i massevis. Her kan du desuden finde moderne New Zealandsk brugskunst og interiørbutikker.

City of Sails

Auckland er omgivet af vand, og der er altid mange sejlbåde på bugten ud for byen. Af samme årsag er byen kendt som City of Sails. Tag en tur med en af turbådene, som blandt andet sejler til de omkringliggende ubeboede vulkanøer, hvor du kan gå en tur hen over den størknede lava. Et andet udflugtsmål med båd kunne være bydelen Devonport, hvor du finder små kunstforretninger og victorianske bygninger. Du kan også nyde nogle dage ved stranden eller boltre dig med surfbrættet i de store bølger.

Bjergudsigt over Christchurch, New Zealand
Rejser til Christchurch

Oplev Christchurchs engelske stemning og smukke haver.

 

Christchurch er Sydøens største by og hjem for cirka 310.000 indbyggere. Byen beskrives ofte som den mest engelske by uden for England. Bygningerne har et tydeligt engelsk præg, og flere gadenavne er også engelsk inspirerede.

 

De engelsk immigranter bragte også deres store passion for havekunst med sig til New Zealand, og allerede i 1863 blev den botaniske have grundlagt. Den er omgivet af den endnu større Hagley Park, og flere steder i byen finder du smukke blomsterhaver med pelargonier, georginer og krysantemum. Ikke så underligt at byen går under navnet The Garden City.

Kort

Rejsen dag for dag

Den perfekte New Zealand tur for familien i camper med god tid til at nyde New Zealands smukke natur.

Dag 1-2: Til New Zealand via Asien

Dag 1: Afrejse fra Danmark mod Østen

Dag 2: Rejsen går via Asien, hvor du skifter fly og fortsætter det sidste stykke mod New Zealand. Hele flyturen tager som regel lidt over et døgn. Men hvorfor ikke bryde rejsen op med et par dage i storbyerne Bangkok, Singapore eller Hong Kong? Her venter masser af eksotiske oplevelser og - ikke mindst - shopping i verdensklasse.

Dag 3: Ankomst i Auckland

Velkommen til New Zealands største by. En pulserende og kosmopolitisk storby, der samtidig er overskuelig og nem at finde rundt i.

Dag 4: Auckland

Auckland bliver også kaldt for "City of Sails", for det er den storby i verden, hvor flest indbyggere har deres egen båd. Du kan selv få oplevelsen af saltvand, skumsprøjt og sus i håret, når du sejler ud af havnen om bord på "Pride of Auckland". Der er mulighed for selv at stå ved roret og styre under Auckland Harbour Bridge, eller du kan slappe af og lytte til skipperens sejlerhistorier.

Dag 5-6: Bay of Islands

Camperen afhentes, og efter en grundig instruktion kan du sætte dig bag rattet, og der vil ikke gå lang tid, før du er fortrolig med både venstrekørsel og en lidt større bil. Turen går til Bay of Islands - et af New Zealands smukkeste områder med lange hvide sandstrande og grønne øer i et himmelblåt hav, og selvsagt er her mange forskellige campingpladser at vælge imellem. Vælger du en campingplads i nærheden af Paihia, er det nemt, hvis du vil med på en fisketur eller en sejltur til Hole in the Rock, da de fleste ture udgår fra denne by. Vælger du at bo længere nordpå, er du tættere på den imponerende 90 Mile Beach og Cape Reinga, der går for at være New Zealands nordligste punkt.

Dag 7-8: Coromandel Peninsula

Fra Bay of Islands anbefaler vi, at du kører langs vestkysten, for på den måde kommer du igennem Waipoua Forest, som dækker mere end 2.600 ha med de kæmpemæssige kauri-træer. Det største træ i Waipoua er "Tane Mahuta", som er 51 m højt og 14 m i omkreds, og de første grene kommer først 12 m oppe! Kør videre til Coromandel Peninsula, hvor der også er rigtig mange gode campingpladser at vælge imellem. Vælger du en campingplads på halvøens østkyst, er du tæt på f.eks. Hot Water Beach, hvor de varme kilder findes lige under sandet og klippeformationen Cathedral Cove. Det er også på halvøens østkyst, man finder Cooks Bay, hvor Captain Cook i 1769 lod det engelske flag gå til tops for at gøre krav på landet. Ud over det historiske aspekt er det en helt vidunderlig strand.

Dag 9: Rotorua

Stærke naturkræfter gemmer sig under New Zealands fredelige overflade, og det vil du opleve i dag, hvor der køres til Rotorua, der ligger i et område med stor termisk aktivitet. Besøg f.eks. Whakarewarewa Thermal Valley, der ligger i udkanten af byen. Her springer gejseren Pohutu, og der er et helt nyt besøgscenter, der giver indsigt i maorikulturen.

Dag 10-11: Napier

Dag 10: Der ligger flere termiske områder på dagens rute bl.a. Waimangu Volcanic Valley og Wai-o-Tapu. I Taupo må du ikke gå glip af Huka Falls, der ligger i nærheden af New Zealands største sø, Lake Taupo. En stor del af strækningen til Napier går igennem en natur, hvor civilisationen ikke har sat ret mange andre spor end den vej, du kører på.

Dag 11: Napier er først og fremmest kendt for sin bykerne med de mange bygninger i art déco-stil. Det er en god ide at tage med på en guidet bytur og høre om jordskælvet i 1931, der lagde byen i ruiner, og som er baggrunden for den store koncentration af art déco-bygninger. På en guidet tur kommer man også ind i forskellige bygninger og ser, hvordan de karakteristiske art déco-dekorationer og detaljer kommer til udfoldelse inden for murene. Området omkring Napier og Hastings hører til et af de varmeste og mest solrige i New Zealand. Der har været dyrket vin her siden 1850'erne, og på grund af den meget varierede jordbund er forholdene ideelle for mange forskellige druetyper. Ved Cape Kidnappers sydøst for Napier ligger der en sulekoloni. Det er en af verdens største sulekolonier på land, og man regner med, at den tæller omkring 20.000 suler. Er du her mellem september og april, kan vi anbefale en guidet tur (4WD), hvor du oplever fuglene styrtdykke fra de stejle skrænter.

Du skal vide...
det er muligt at komme med på en guidet vintur, som inkluderer besøg på både små familieejede vingårde og store vingårde med en international tilgang.

Dag 12: Wellington

Vi anbefaler, at du denne dag kører direkte til Wellington, så der er tid til at besøge New Zealands nationalmuseum Te Papa Tongarewa, som bestemt ikke er noget traditionelt museum. Avanceret computerteknologi og alle tænkelige audiovisuelle midler sørger for, at det bliver et museumsbesøg, du ikke lige glemmer.

Dag 13: Nelson

Du tager afsked med Nordøen og tager med færgen til Picton på Sydøen - færgeturen er i øvrigt en stor naturoplevelse. Fra Picton snor vejen sig gennem regnskoven og bjergene, og der er mange steder undervejs, hvor du kan stoppe og følge en afmærket vandrerute, f.eks. ved Pelorus Bridge. Også i Nelson-området er der adskillige campingpladser med naturskøn beliggenhed.

Dag 14: Hokitika

Fra Nelson køres der sydpå til Murchison, videre gennem det dramatiske landskab ved Buller Gorge og til Sydøens vestkyst. Tag evt. en afstikker til sælkolonien ved Cape Foulwind, inden der fortsættes langs kysten til klippeformationerne Pancake Rocks og videre til Hokitika.

Dag 15: Fox/Franz Josef Glacier

Fortsæt langs kysten til Westland National Park. Her er gletsjerne Franz Josef og Fox attraktionen, da de to gletsjere kommer helt ned til den tempererede regnskov få kilometer fra kysten. Vil du opleve en af gletsjerne på allernærmeste hold, kan vi anbefale en gletsjervandring i selskab med en lokalkendt guide eller en flyvetur, hvor du lander på gletsjeren.

Du er nu kommet til et område i New Zealand, hvor der er færre campingpladser at vælge imellem, og i højsæsonen er det derfor en god ide at bestille plads i forvejen.

Dag 16-18: Queenstown

Turen går via Haast Pass til Wanaka og videre til Queenstown. Byen er New Zealands actionby nummer ét med et hav af aktivitetsmuligheder. Queenstown er basen i et par dage, så der er rig lejlighed til at nyde naturen på en cykel- vandre- eller ridetur eller måske på mountainbike. Drømmer du om at prøve bungy jump, er det også her, du kan få den drøm opfyldt.

Dag 19-20: Fiordland National Park

Fra Queenstown køres der sydpå til Te Anau, der ligger ved Fiordland National Park. Nationalparken er både stor og storslået og uden tvivl et af de flotteste naturområder i New Zealand. De 8.000 mm regn, der falder her om året, gør sin virkning. Ud af bjergsiderne vælter en sand frodighed af mos, bregner og gigantiske træer. Bjergtinderne rækker mod himlen, og vandfald sender kaskader af vand ud over de lodrette bjergsider. Dette natursceneri kan faktisk kun opleves på en sejltur på enten Milford Sound eller Doubtful Sound - husk at bestille, inden du rejser hjemmefra.

Dag 21-22: Dunedin

Dag 21: Dagens rute går tværs over det sydlige af Sydøen til Dunedin, der i 1848 blev grundlagt af skotske immigranter. I 1860'erne blev der fundet guld i området, og en overgang var byen den rigeste i New Zealand. I dag kan det ses på de monumentale palæer og bygninger.

Dag 22: Otago-halvøen øst for Dunedin er et paradis for ornitologer og naturelskere. Yderst på halvøen ved Taiaroa Head ligger der en albatroskoloni, hvor man kan opleve den kæmpemæssige fugl, der har et vingefang på tre meter. Du kan også møde den sjældne guløjede pingvin, som har været i fare for at uddø. Yellow Eyed Penguin Conservation Reserve opstod på lokalt initiativ, og stedet har udviklet sig til en turistattraktion og en forskningsinstitution. Et net af overdækkede og kamuflerede gange gennemskærer området, og på den måde kommer man helt tæt på pingvinerne, der er meget sky.

Du skal vide...
Du kan opleve både albatroskolonien og pingvinreservatet på en heldagstur fra Dunedin.

Dag 23-24: Christchurch

Du kan vælge at køre direkte til Christchurch eller tage nogle afstikkere undervejs. Christchurch er en meget engelsk by, og det afspejler sig i høj grad i mange af bygningerne i centrum og i gadenavnene. De tidlige engelske immigranter medbragte en stor interesse for havekunst og grundlagde allerede i 1863 den botaniske have, der i dag udgør 30 ha. Den botaniske have er omgivet af den endnu større Hagley Park, så Christchurch lever op til sit tilnavn - The Garden City.

Dag 25-26: Afrejse mod Danmark

Dag 25: Camperen afleveres i lufthavnen og hjemrejsen påbegyndes.

Dag 26: Der er ankomst til Danmark først på dagen.

Du kan evt. også vælge at flyve via Sydney i Australien og tage nogle dage i en af verdens skønneste storbyer.

Vis alle dage

Priseksempel

26 dage fra kr. 23.400

Pris pr. person ved 2 voksne

Kundernes oplevelser

Se hvad vores kunder synes om os i deres anmeldelser på Truspilot.

Relevante udflugter på rejsen

Disse udflugter kunne også være interessante for dig at søge inspiration i.
New Zealand - South Island - Christchurch - Art Museum - Sporvogn

Sporvognsmiddag i Christchurch

Nyd en velsmagende 4-retters middag i en rullende restaurant i det centrale Christchurch.

3 timer fra kr 670

New Zealand - South Island - Marlborough - Vinmarker (2).jpg

Vinoplevelser i Marlborough

Tag på en vintur i Marlborough og smag lokalt produceret New Zealand vin.

7 timer fra kr 850

New Zealand - North Island - Tongariro National Park - Tongariro Crossing-Hiking (4).jpg

Halvdagstur i Tongariro

Oplev Tongariro National Parks dramatiske vulkanske landskaber på denne spændende vandretur.

5 timer fra kr. 970

Stadsutsikt över Auckland från Mount Eden, Nya Zeeland

Auckland byrundtur og sejltur

Oplev det bedste af Auckland på en guidet byrundtur, som afsluttes med en smuk sejltur i Auckland havn.

1 dag fra kr. 630

New Zealand - South Island - Fiordlands - Milford Sound (12)_0

Sejltur på Milford Sound

Der venter dig en uforglemmelig sejltur på den smukke fjord Milford Sound, som ligger på New Zealands sydø.

1 dag fra kr. 950

New Zealand - North Island- Hawkes Bay - Vin

Vin og gourmet i Hawkes Bay

Fantastiske vine, gourmet-anretninger på stribe, smuk natur og en uforglemmelig solnedgang venter dig på denne halvdagstur gennem Nordøens...

5 timer fra kr. 1.755

New Zealand - North Island - Auckland - Skyline

Dagstur med Auckland, regnskov og kyst

Denne udflugt kombinerer en byrundtur i Auckland med en vandretur i regnskoven og den rå vestkyst.

1 dag fra kr. 1.270

AdobeStock_174434670-milford.jpeg

Milford Sound med overnatning

Hav ekstra god tid til at udforske Milford Sound på denne sejltur med overnatning

2 dage fra kr. 2.895

New Zealand - South Island - Abel Tasman National Park - Kajak (5)_0

Dagstur til Abel Tasman

Oplev Abel Tasmans små bugter, øde strande og klare, indbydende vand i kajak og til fods

1 dag fra kr. 990

New Zealand - North Island - Auckland - Waiheke Island - Vinmark.jpg

Vintur til Waiheke Island

Oplev smuk natur og fantastiske vine på denne vintur til Waiheke Island fra Auckland.

1 dag fra kr. 770

New Zealand - North Island - Northland - Cape Reinga - Fyrtårn (6).jpg

Cape Reinga & 90 Mile Beach

Tag med på denne guidede heldagstur til 90 Mile Beach og Cape Reinga på Nordøens spids.

1 dag fra kr. 725

New Zealand - North Island - Rotorua - Maori (10).jpg

Til fest hos maorierne

Tag til fest hos maorierne ved Rotorua, og oplev New Zealands oprindelige kultur i fuldt flor.

5 timer fra kr. 660

Albatrosser og pingviner, New Zealand

Albatrosser og pingviner

Otago-halvøen øst for Dunedin er et paradis for naturelskere. Oplev blandt andet albatrosser og pingviner.

5 timer fra kr. 785

New Zealand - Nordoeen - Auckland (2).jpg

Sejltur ved Auckland

Oplev Auckland fra søsiden, og nyd udsigten over bugten og de mange sejlbåde.

2 timer fra kr. 530

New Zealand - Sydoen - Nomad - ringenes herre - flod

I fodsporene på Ringenes Herre

Tag med på en storslået ekspedition til nogle af de mest kendte filmlokationer fra trilogien om Ringenes Herre.
 

1 dag fra kr. 2.190

New Zealand - South Island - Kaikoura - Hval_0.jpg

Delfin- og hvalsafari

Kom helt tæt på New Zealands hvaler og delfiner på en delfin- og hvalsafari i Aucklands hav.

5 timer fra kr. 930

New Zealand - South Island - West Coast - Franz Josef Glacier (4).jpg

Helikopter til Franz Josef-gletsjeren

Flyv i helikopter til Franz Josef-gletsjeren, som er et imponerende syn midt i den grønne regnskov.

4 timer fra kr. 2.635

New Zealand - South Island - Abel Tasman National Park - Kajak (9).jpg

Vandre- og kajaktur i Abel Tasman

Tag på en 3-dages vandre- og kajaktur i Abel Tasman, og udforsk nationalparkens kystlandskaber.

3 dage fra kr. 7.980

Rotorua area

Nordøens vulkaner og regnskov

Oplev Nordøens forunderlige natur med kratersøer, klipper og fortryllende regnskov på denne heldagstur.

1 dag fra kr. 1.990

New Zealand - South Island - Queenstown - Dampbåd.jpg

Middag og sejltur med dampskib

Sejl med et historisk dampskib fra Queenstown og nyd en lækker barbecue-middag i skønne omgivelser.

4 timer fra kr. 645

New Zealand - Nordoen - Blue Duck Station - bjerg

3 dage på Nordøens Blue Duck Station

Nyd nogle dage på Blue Duck Station på Nordøen. Her venter sjove oplevelser på hesteryg, på floderne og i firehjulstrækker.

3 dage fra kr. 1.495

New Zealand - South Island - Fiordlands - Doubtful Sound (9)_2

Dagstur til Doubtful Sound

Oplev New Zealands fjorde på en uforglemmelig sejltur på Doubtful Sound.

1 dag fra kr. 1.580

Vandring i Tongariro Alpine Crossing National Park, New Zealand

Cykeltur i Tongariro National Park

Oplev Nordøens fantastiske natur på en cykeltur i Tongariro National Park.

4 timer fra kr. 1.150

New Zealand - South Island - Canterbury Region - Kiwirail - Tranz Alpine - Staircase Viaduct.jpg

TranzAlpine gennem Southern Alps

Tag på en af verdens smukkeste togstrækninger med TranzAlpine, som kører tværs over New Zealands Sydø.

5 timer fra kr. 1.360

New Zealand - delfin.jpg

Svøm med delfiner i New Zealand

På denne tur får du muligheden for at svømme med New Zealands legesyge delfiner.
 

1 dag fra kr. 1.580

New Zealand - South Island - Fiordlands - Doubtful Sound (7)_0

Doubtful Sound med overnatning

Oplev dramatiske Doubtful Sound på denne sejltur med overnatning.

2 dage fra kr. 3.650

New Zealand - North Island - Waikato - Hobbiton (4).jpg

En dag i Hobbiton

Besøg hobbit-samfundet "The Shire", som du nok kender fra filmene The Hobbit og Ringenes Herre.

5 timer fra kr. 660

New Zealand - Nordoeen - Hole in the Rock

Sejltur til Hole in the Rock

Med en katamaran besøger du den spektakulære klippeformation Hole in the Rock.

5 timer fra kr. 570

New Zealand - North Island - Waikato - Waitomo - Spirit Cave.jpg

Underjordiske oplevelser i Waitomo

Få en fantastisk oplevelse i Waitomo Caves, og oplev de fascinerende glow worms.

1 dag fra kr. 330

New Zealand - South Island - Fiordlands - Milford - Scenic flight_0

Milford Sound med fly

Flyv over bjergene til Milford Sound, hvor en fantastisk 2 timers sejltur på fjorden venter.

1 dag fra kr. 2.890

New Zealand - sydøen - Mount Aspiring National Park_0.jpeg

Mount Aspiring National Park

På denne halvdagstur oplever du Sydøens storslåede natur fra et fly, til fods og om bord på en jetbåd.

5 timer fra kr. 2.245

New Zealand - South Island - Kaikoura - Hval (3).jpg

Hvalsafari ved Kaikoura

Du kan opleve havets kæmper på denne spændende hvalsafari ud for Kaikoura på New Zealands Sydø.

4 timer fra kr. 815

New Zealand - sydøen - routeburn track

Dagstur ad Routeburn Track

Nyd en guidet vandretur ad Routeburn Track, som regnes blandt New Zealands bedste vandreruter.

1 dag fra kr. 990

New Zealand - South Island - Natur - Hiking_0.jpg

Vandretur til Rob Roy-gletsjeren

Vandretur i verdensklasse gennem Mount Aspiring National Park til Rob Roy-gletsjeren.

1 dag fra kr. 1.820

New Zealand - Sydøen - Milford sound - delfin

Svøm med delfiner ved Kaikoura

Få en helt unik oplevelse, og svøm med New Zealands delfiner.

4 timer fra kr. 1.025

New Zealand - North Island - Tongariro National Park - Tongariro Crossing-Hiking.jpg

Vandretur ad Tongariro Crossing

Oplev Tongariros vulkanske landskaber på en af New Zealands allerbedste endagsvandreture med guide.

1 dag fra kr. 1.470

New Zealand - South Island - West Coast - Fox Glacier - Gletsjer - Vandring_0

Med helikopter op på Fox Glacier

Kom på helikoptertur over Fox Glacier i New Zealand, hvor du samtidig kan nyde en gletsjervandretur på toppen.

4 timer fra kr. 2.760

Flere rejseforslag

Disse rejseforslag kunne også være interessante for dig at søge inspiration i. Alle vores forslag kan tilpasses dine ønsker, så du får præcis den rute, den varighed og de oplevelser, som du drømmer om.
New Zealand - Fårfarm - Natur - Bjerge (2).jpg

Den store kør-selv tur i New Zealand

 • Rejse med alle højdepunkterne
 • Nyd frihed i egen bil
 • God tid til store naturoplevelser

30 dage fra kr. 35.000

New Zealand - South Iskand - Southern Alps - Mount Cook (2)

Aktiv ferie i New Zealand

 • Guidet rundrejse på engelsk
 • Oplev det bedste af New Zealand
 • Sjove aktiviteter og oplevelser

24 dage fra kr. 35.600

New Zealand - South Island - Bjerge - Vej

Det bedste af New Zealand

 • Oplev New Zealand i egen bil
 • Naturoplevelser og storbyferie
 • Både Nordøen og Sydøen

25 dage fra kr. 28.900

FiordlandLodge_Exterior.jpg

New Zealand for livsnydere

 • Luksuriøse lodges og hoteller
 • Spændende udflugter undervejs
 • Friheden i egen bil

30 dage fra kr. 63.300

Vit sandstrand med palmer och turkost vatten, Cook

Jorden rundt - Japan, New Zealand, Cook-øerne & USA

 • Vilde og charmerende storbyer
 • Store naturoplevelser
 • Strandferie på Cook-øerne

34 dage fra kr. 36.900

Rejser til Cook-øerne

New Zealand og Cookøerne

 • Autocamper i New Zealand
 • Sol og strand på Cook Islands
 • Perfekt for familien

26 dage fra kr. 27.400

Grön ö i Stilla havet, Fiji

New Zealand med Hongkong og Fiji

 • Storbyferie i Hongkong
 • Rundrejse på Nordøen
 • Badeferie på Fiji

20 dage fra kr. 34.900

maui river & beach NZ 1617 Christchurch Region South Island 2500wpx

New Zealand og Australien på én rejse

 • Kør-selv i New Zealand
 • Storby, strand og natur
 • Pulserende Sydney

28 dage fra kr. 30.600

New Zealand - South Island - Queenstown - Lake Wakatipu (10)_0

New Zealand væk fra alfarvej

 • En rejse med det mindre kendte
 • Særligt udvalgte overnatningssteder
 • Spændende oplevelser undervejs

28 dage fra kr. 39.900

Dubai - ørken

Dubai, New Zealand og Bali

 • Storbyoplevelser i Dubai
 • New Zealands natur
 • Afslapning og kultur på Bali

24 dage fra kr. 29.900

4x4 South Island 3.jpg

New Zealand i firehjulstrækker

 • Oplev New Zealands afkroge
 • Udforsk vild og uberørt natur
 • Hyggelige lodges og hoteller

25 dage fra kr. 32.200

New Zealand - North Island - Bay of Plenty - Udsigt_1

Krydstogt ved New Zealand og Sydney

 • Krydstogt ved New Zealand
 • Oplev fjorde og gletsjere
 • Besøg Operahuset i Sydney

20 dage fra kr. 24.900

New Zealand - North Island - Waikato - Hobbiton.jpg

I hobbitternes fodspor

 • Se naturen bag filmen
 • Oplev det bedste af New Zealand
 • Bestem selv tempoet i lejebil

25 dage fra kr. 33.900

New Zealand - South Island - Fiordlands - Milford Sound (12)_0

New Zealand i bil og camper

 • Rejs i både bil og camper
 • Lækre vinture undervejs
 • Gejsere, gletsjere og strande

23 dage fra kr. 25.900

bike nz.jpeg

New Zealand i bil med cykel

 • Bestem selv tempo og rute
 • Læg turistruterne bag dig
 • Kom helt tæt på naturen på cykel

27 dage fra kr. 44.500

hike nz panorama.jpeg

Hike & Drive i New Zealand

 • Kør-selv i firehjulstrækker
 • Vandreture i smuk natur
 • Overnatning på hyggelige B&Bs

28 dage fra kr. 39.500

Bay of Islands - New Zealand.jpeg

New Zealands kontraster

 • Grupperejse med guide
 • Alle New Zealands højdepunkter
 • Inkl. måltider og oplevelser

20 dage fra kr. 38.900

New Zealand Golf 1.jpg

Golf-eventyr på New Zealand

 • Kør-selv-ferie med fantastisk natur
 • Eksklusive lodges og hoteller
 • Golf på New Zealands bedste bane
   

25 dage fra kr. 52.900

Vi gør dine rejsedrømme til virkelighed

Send os dine ønsker til rejsen, så skræddersyer vi et rejseforslag til dig - helt uforpligtende.

staff-dk.png