Dubai - ørken

Dubai, New Zealand og Bali

Kombinér Dubai, New Zealand og Bali på én og samme rejse. Der venter dig storbyoplevelser, fantastisk natur og afslapning på Bali.

 

Vores passionerede rejseeksperter har designet dette rejseforslag til inspiration.

 

Du bestemmer afrejsedato, antal dage og indhold. Dette er et eksempel på, hvordan en rejse kan se ud.

24 dage fra kr. 29.900

Pris pr. person ved 2 voksne

Når du sender en forespørgsel, kontakter vi dig på SMS, e-mail eller telefon til en indledende snak om din rejse.

*Feltet skal udfyldes

Hvorfor ikke kombinere tre skønne destinationer på én og samme rejse? Denne tur tager dig først til Dubai’s pulserende storbyjungle, hvor skyskrabere, menneskeskabte øer og shopping i verdensklasse ligger side om side med smukke hvide sandstrande, der indbyder til en forfriskende dukkert. Fra Dubai flyver du videre til New Zealand, hvor der venter dig en uforglemmelig kør-selv tur fra syd til nord. Turen er spækket med fantastisk natur, og undervejs venter der dig en række meget forskellige oplevelser. Fra New Zealand går turen igen mod nord-vest, men inden du sætter fod på dansk jord igen, gør du stop på Bali, hvor du kan fordøje de seneste tre ugers eventyr i moderne og luksuriøse omgivelser på resortet Le Meridien Bali Jimbaran.

Vi gør dine rejsedrømme til virkelighed

Send os dine ønsker til rejsen, så skræddersyer vi et rejseforslag til dig - helt uforpligtende.

staff-dk.png

Udvalgte højdepunkter

AdobeStock_94431259.jpeg
CO2-neutrale rejser

Der er mange gode miljø-projekter, som vi gerne vil støtte. Men effekten bliver ganske enkelt større, ved at vi vælger at fokusere på ét projekt. Når du rejser med MyPlanet kompenserer vi derfor for dit CO2-udslip i forbindelse med rejsen ved at støtte projektet ”Jacundá REDD+” i Brasilien. Projektet tilhører organisationen South Pole (www.southpole.com), som varetager en lang række bæredygtighedsprojekter verden over.

Projektet, vi støtter, ligger i den brasilianske stat Rondônia i Amazonas. Stedet er rigt på biodiversitet og hjem for hundredvis af dyre- og plantearter. Store dele af regnskoven i området er dog i fare, da bønder i årtier har ryddet skoven, for at gøre plads til landbrug. Desuden har levevilkårene og økonomien i mange året været trykket, og mange lokale samfund er meget sårbare. Projektet "Jacundá REDD+" giver de lokale mulighed for at få en indkomst ved at opbygge en forsyningskæde for lokale produkter, der ikke er relateret til tømmer. Det kunne for eksempel være gummi, acai og paranødder. Projektets mål er desuden at beskytte 35.000 hektar regnskov fra fældning samt at etablere yderligere 95.000 hektar beskyttet skov. Der afholdes også workshops for lokale kvinder og unge med fokus på sundhed, biodiversitet og lederskab. Dette skal ruste disse ellers meget udsatte befolkningsgrupper bedre til fremtiden.

Det ikke kun socialt, projektet bidrager positivt til en bæredygtig udvikling. Samlet set bidrager projektet nemlig med en reduktion i CO2-udslippet på 140.290 ton per år. Vil du vide mere om projektet, kan du klikke her.

Når du rejser med MyPlanet, kompenserer vi for dit CO2-forbrug på rejsen ved at bidrage til projektet ”Jacundá REDD+”, og samlet set gør kompensationen en stor forskel, idet MyPlanet årligt bidrager til en fjerdedel af projektets CO2-reduktion.

Eksempler på CO2-udslip

En rejsende med MyPlanet udleder i gennemsnit 5 ton CO2 på sin rejse, hvilket udgør cirka en tredjedel af en danskers gennemsnitlige CO2 forbrug på et helt år. 

Her kan du se nogle eksempler på, hvor meget CO2 en typisk MyPlanet rejse udleder:

Australien - 24 dage - 2 indenrigsfly = 7,45 ton CO2
New Zealand - 24 dage = 7,4 ton CO2
USA - 20 dage - 1 indenrigsfly = 4,25 ton CO2
Canada - 17 dage - 1 indenrigsfly = 3,55 ton CO2
Sydafrika - 12 dage - 2 indenrigsfly = 4,15 ton CO2

panoramaudsigt over Queenstown, New Zealand
Rejser til Queenstown

Byen tilbyder vilde oplevelser af enhver art, så her kan du få et adrenalinsus af de helt store.

 

Queenstown er en rigtig hyggelig by med et fint gågademiljø fyldt restauranter, caféer og butikker. Det er dog ikke det, byen er mest kendt for. I Queenstown findes nemlig et massivt udbud af action-prægede aktiviteter. Uanset om du vil springe bungeejump, prøve en tur i zipline eller tage en tur med jetbåd på søen, så kan et lade sig gøre i Queenstown. Er du ikke til adrenalinsus, kan du i stedet tage svævebanen til toppen af bjerget bag Queenstown. Herfra har du en fantastisk udsigt over byen, søen og de omkringliggende bjerge.

 

Ikke langt nord for Queenstown ligger byen Wanaka ned til Wanaka søen. Området indbyder til udendørsaktiviteter, og der er masser af muligheder at vælge imellem. Her kan du for eksempel tage på en vandretur, sejle på søen, tage på en flyvetur over Mount Aspiring National Park, fiske eller køre på firehjulstrukne motorcykler. Lige meget hvad du vælger, foregår det i skønne omgivelser.
 

Byudsigt over Auckland, Nordøen, New Zealand fra Mount Eden
Rejser til Auckland

Oplev The City of Sails på din rejse rundt i New Zealand.

 

Auckland er New Zealands største by og hjem for en fjerdedel af landets befolkning. Den er placeret oven på 63 udslukte vulkaner, og flere af de grønklædte høje omkranser byen. Fra toppen af for eksempel One Tree Hill, Mount Eden og Mount Albert er der en dejlig udsigt over byen og vandet.

 

Auckland midtby er et interessant sted at slentre rundt. Gaderne Queen Street og Karangahape Road er de bedste indkøbsgader, og det er også på disse kanter, mange etniske befolkningsgrupper fra Stillehavet holder til. Her finder du butikker med alt fra lækre frugter, eksotiske grøntsager til farvestrålende stoffer. Beøsøg også Ponsonby Road, som byder på et hav af shoppingmuligheder samt restauranter og cafeer i massevis. Her kan du desuden finde moderne New Zealandsk brugskunst og interiørbutikker.

City of Sails

Auckland er omgivet af vand, og der er altid mange sejlbåde på bugten ud for byen. Af samme årsag er byen kendt som City of Sails. Tag en tur med en af turbådene, som blandt andet sejler til de omkringliggende ubeboede vulkanøer, hvor du kan gå en tur hen over den størknede lava. Et andet udflugtsmål med båd kunne være bydelen Devonport, hvor du finder små kunstforretninger og victorianske bygninger. Du kan også nyde nogle dage ved stranden eller boltre dig med surfbrættet i de store bølger.

Bjergudsigt over Christchurch, New Zealand
Rejser til Christchurch

Oplev Christchurchs engelske stemning og smukke haver.

 

Christchurch er Sydøens største by og hjem for cirka 310.000 indbyggere. Byen beskrives ofte som den mest engelske by uden for England. Bygningerne har et tydeligt engelsk præg, og flere gadenavne er også engelsk inspirerede.

 

De engelsk immigranter bragte også deres store passion for havekunst med sig til New Zealand, og allerede i 1863 blev den botaniske have grundlagt. Den er omgivet af den endnu større Hagley Park, og flere steder i byen finder du smukke blomsterhaver med pelargonier, georginer og krysantemum. Ikke så underligt at byen går under navnet The Garden City.

Kort

Rejsen dag for dag

Kombinér Dubai, New Zealand og Bali på én og samme rejse. Der venter dig storbyoplevelser, fantastisk natur og afslapning på Bali.

Dag 1: Afrejse fra Danmark og ankomst i Dubai

I dag rejser du fra Danmark og lander i Dubai sent om aftenen.

Dag 2: Dubai

Du har hele dagen til rådighed til at opleve noget af alt det, Dubai har at byde på. Her står imponerende skyskrabere side om side med kunstige øer, slanke palmetræer og traditionel arabisk arkitektur. Her finder du shoppingcentre, der overgår din vildeste fantasi, men du kan også vælge at besøge de mindre sidegader, hvor den søde duft af vandpiberøg siver ud af små caféer, mens mænd iført de traditionelle hvide dragter tager en snak over en kop sød te. Byens strande indbyder til afslapning under den stærke sol, og lige uden for byen venter ørkenen, som du kan opleve fra ryggen af en kamel eller i firehjulstrækker, hvis du foretrækker det.

Dag 3: Afrejse Dubai

Om formiddagen rejser du fra Dubai mod New Zealand, hvor du lander dagen efter.

Dag 4: Ankomst Christhurch

I dag lander du i Christchurch på New Zealands Sydø. Afhent din lejebil og kør til dit hotel, hvor du kan slappe af og lade op til de kommende ugers eventyr i New Zealand. Gå en tur i området, og nyd din første middag i New Zealand på en af byens gode restauranter.

Dag 5: Christchurch

Christchurch er en af New Zealands største og mest historiske byer med en meget tydelig engelsk stil. Blandt Christchurchs mest populære seværdigheder er RE:Start, en række friluftsbutikker og caféer bygget af skibscontainere. Oplev også The Transitional Cardboard Cathedral, som er en fascinerende bygning lavet af pap. Brug eventuelt eftermiddagen på et besøg i den botaniske have, som er omgivet af den endnu større Hagley Park. Eller hvad med en ballontur over byen? Der er mange muligheder for oplevelser i Christchurch, så inden du ser dig om er dagen gået, og du kan trække dig tilbage på hotellet.

Dag 6: Dunedin

I dag kører sydpå mod byen Dunedin. Det er en tur på 5-6 timer, så kom afsted tidligt, så du har tid til at udforske Dunedin om området omkring byen. Oplev Otago-halvøen, hvor der er et rigt dyreliv og skøn natur. Du kan blandt andet komme tæt på både albatrosser og små pingviner. Ikke langt fra Dunedin finder du New Zealands eneste slot, Larnach Castle, som ligger smukt på en bakketop. Eller hvad med en tur med Taieri Gorge Railway, der byder på en flot køretur gennem landskaber med bløde bakker, brusende floder og smukke jernbanebroer?

Dag 7: Te Anau

Ruten tager dig videre til Te Anau, der er det perfekte udgangspunkt for udforskning af det smukke Fiordland, hvor brusende vandfald, tætte regnskove og tårnhøje bjergtinder præger landskaberne. Der er mange måder at opleve fjordene på. En god måde er på en sejltur, hvor du kommer ud på fjorden og tæt på de smukke omgivelser, som er hjem for blandt andet delfiner, sæler, pingviner og et væld af fugle. En anden mulighed er at tage på en flyvetur over de spektakulære landskaber. Eftermiddagen kan du eventuelt bruge på at besøge Te Anau Glowworm hulerne, hvor tusindvis af små orme lyser loftet i hulerne op.

Dag 8-9: Queenstown

Fra Te Anau sætter du kurs mod New Zealands actionby nummer et: Queenstown. Her har du hele to dage til at nyde byens tilbud, prøve kræfter med nogle af de mange aktiviteter, der tilbydes i området, og ikke mindst udforske den fantastiske natur omkring byen.

Queenstown er en rigtig hyggelig by med et fint gågademiljø fyldt med restauranter, caféer og butikker. Men skal det være lidt vildere, kan du for eksempel springe bungeejump, prøve en tur i zipline eller tage en tur i fuld fart med jetbåd på søen. Er du ikke til helt så meget fart over feltet, så tag for eksempel svævebanen til toppen af bjerget bag Queenstown. Herfra har du en fantastisk udsigt over byen, søen og de omkringliggende bjerge.

Dag 10: Wanaka

I dag venter en kort køretur til byen Wanaka, som ligger ved Wanaka-søen. Områdets skønne natur indbyder til udendørsaktiviteter, og der er masser af muligheder at vælge imellem. Her kan du for eksempel tage på en vandretur, sejle på søen, tage på en flyvetur over Mount Aspiring National Park, fiske eller køre på firehjulstrukne motorcykler. Lige meget hvad du vælger, foregår det i skønne omgivelser.

Dag 11: Glacier Region

I dag kører du de knap fire timer nordpå mod det gletsjerrige område i Westland National Park. Brug dagen på at opleve den spektakulære Franz Josef-gletsjer. Som en frossen flod af is flyder den ned fra de højeste bjerge mod regnskoven i dalen. Oplev for eksempel gletsjeren fra luften på en tur i helikopter (ikke inkluderet), hvor du også lander på gletsjeren og får mulighed for at udforske den sammen med en dygtig guide. Eller tag den smukke, men noget mere anstrængende, vej til toppen til fods. Det vil uden tvivl være alle anstrengelserne værd.

Dag 12-13: Nelson

Vel fremme ved Nelson har du to hele dage til at udforske byen, hvorfra du også har rig mulighed for at tage turen ind til Abel Tasman National Park. Her kan du opleve nogle af de mest spektakulære kystlandskaber i hele New Zealand, og netop derfor er parken en meget populær destination for naturelskere. Der er et hav af forskellige vandreture, du kan vælge imellem, men foretrækker du at opleve parken fra vandsiden, kan du leje en havkajak og sejle en tur langs den smukke kyst. En anden seværdighed er Kaiteriteri-strand, der byder på gyldent sand og dejlig lunt vand, som indbyder til en forfriskende dukkert.

Dag 14: Wellington

I dag går turen videre mod New Zealands Nordø og hovedstaden; Wellington, som ligger på den sydlige spids af Nordøen. Et besøg på det nationale museum Te Papa Tongarewa bør være på programmet. Museet er ikke et traditionelt museum. Her sørger avanceret computerteknologi og alle tænkelige audiovisuelle midler for, at det bliver et museumsbesøg udover det sædvanlige.

For det helt store overblik, kan du besøge et af udsigtspunkterne på Mount Victoria, hvor du får en fantastisk udsigt ud over byen, havneområdet og de bløde grønne bakker bag byen.

Dag 15: Tongariro National Park

Længere mod nord venter dig et mystisk og storslået landskab i Tongariro National Park. Parken er domineret af tre vulkaner, som alle er aktive. Du har hele dagen til at nyde den fantastiske natur og de enestående landskaber i parken, som du måske genkender fra filmen om Ringenes Herre.

Udforsk en af de mange vandreruter i området. Der findes noget for enhver smag og i forskellige sværhedsgrader. Eller hvad med en flyvetur over nationalparken, hvor du kan få det helt store overblik over de barske og dramatiske landskaber?

Dag 16: Rotorua

Ruten går videre mod maoriernes kulturelle hovedstad Rotorua. Byen er kendt for sin termiske aktivitet, og i takt med at du nærmer dig byen, bliver du mødt af en meget karakteristisk lugt af svovl fra den vulkanske underverden. Området er meget fascinerende, og det er spændende at udforske området, som byder på smukke søer, frodige skove, boblende mudderhuller og spruttende gejsere, der sender kaskader af kogende vand op imod den blå himmel.

Benyt lejligheden til at lære mere om maorikulturen, og oplev for eksempel en traditionel Hangi middag, kogt på varme sten begravet i jorden. Der vil være underholdning, i form af traditionel dans og sang, og du vil få en smagsprøve på nogle maorikulturens skikke og traditioner. (ikke inkluderet).

Dag 17-18: Coromandel-halvøen

Efter et par dage tæt på New Zealands boblende undergrund går turen videre mod nord til Coromandel-halvøen, der er en sand perle. Halvøen er kendt for sin vilde, uberørte natur og mange fine sandstrande, der indbyder til vandreture og afslapning med fødderne i sandet. Se om du kan få tid til at besøge den populære Hot Water Beach, hvor du kan opleve et helt specielt fænomen. Takket være de varme kilder under sandet, kan du grave lidt ned og lave dit eget dejlige badekar med varmt vand midt på stranden.

Dag 19: Afrejse fra Auckland og ankomst til Bali

I dag kører du til Auckland, hvor dit New Zealand eventyr slutter for denne gang. Herfra går turen videre til Bali, hvor du lander samme dag. De kommende fire dage skal du bo på Le Meridien Bali Jimbaran, som byder på moderne og luksuriøse omgivelser, der indbyder til afslapning.

Dag 20-23: Le Meridien Bali Jimbaran

Le Meridien Bali Jimbaran er et 5-stjernet resort i Jimbaran på Balis sydligste spids. Resortet fremstår med sin moderne arkitektur lyst og venligt, og byder på en skønt poolområde med liggestole, hvor du kan nyde dagens varmeste timer i skyggen. Alle værelser er smagfuldt indrettet i lyse farver og udstyret med trådløst internet, værdiboks, egen balkon og køleskab. Fra nogle værelser er der udsigt over den smukke Jimbaran-bugt. Når sulten melder sig eller tørsten skal slukkes, er der flere gode valgmuligheder. På resortet finder du for eksempel baren Smoquee Sky og Smoqee Sports Bar & Lounge samt restauranterne Bamboo Chic og Seafood BBQ. Resortet tilbyder også en spalounge, jacuzzi, spabehandlinger, træningscenter og yogalektioner.

Fra resortet er der mulighed for at tage på kortere og længere ture, hvor du for eksempel kan opleve nogle af de smukke templer, der findes i området. Det kunne være det imponerende Taman Ayun-tempel eller Tanah Lot-templet, der ligger smukt på en klippe lige ved kysten (ikke inkluderet).

Efter fire dage på Bali er det blevet tid at vende hjem igen. Du skal dog først flyve efter midnat, så du har hele dagen til at lade op til hjemrejsen og nyde det sidste af Bali.

Dag 24: Afrejse fra Bali og ankomst i Danmark

I dag ankommer du til Danmark efter et fantastisk eventyr i Dubai, New Zealand og på Bali.

Vis alle dage

Priseksempel

24 dage fra kr. 29.900

Pris pr. person ved 2 voksne

Kundernes oplevelser

Se hvad vores kunder synes om os i deres anmeldelser på Truspilot.

Relevante udflugter på rejsen

Disse udflugter kunne også være interessante for dig at søge inspiration i.
New Zealand - South Island - Christchurch - Art Museum - Sporvogn

Sporvognsmiddag i Christchurch

Nyd en velsmagende 4-retters middag i en rullende restaurant i det centrale Christchurch.

3 timer fra kr 670

New Zealand - South Island - Marlborough - Vinmarker (2).jpg

Vinoplevelser i Marlborough

Tag på en vintur i Marlborough og smag lokalt produceret New Zealand vin.

7 timer fra kr 850

New Zealand - North Island - Tongariro National Park - Tongariro Crossing-Hiking (4).jpg

Halvdagstur i Tongariro

Oplev Tongariro National Parks dramatiske vulkanske landskaber på denne spændende vandretur.

5 timer fra kr. 970

Stadsutsikt över Auckland från Mount Eden, Nya Zeeland

Auckland byrundtur og sejltur

Oplev det bedste af Auckland på en guidet byrundtur, som afsluttes med en smuk sejltur i Auckland havn.

1 dag fra kr. 630

New Zealand - South Island - Fiordlands - Milford Sound (12)_0

Sejltur på Milford Sound

Der venter dig en uforglemmelig sejltur på den smukke fjord Milford Sound, som ligger på New Zealands sydø.

1 dag fra kr. 950

New Zealand - North Island- Hawkes Bay - Vin

Vin og gourmet i Hawkes Bay

Fantastiske vine, gourmet-anretninger på stribe, smuk natur og en uforglemmelig solnedgang venter dig på denne halvdagstur gennem Nordøens...

5 timer fra kr. 1.755

New Zealand - North Island - Auckland - Skyline

Dagstur med Auckland, regnskov og kyst

Denne udflugt kombinerer en byrundtur i Auckland med en vandretur i regnskoven og den rå vestkyst.

1 dag fra kr. 1.270

AdobeStock_174434670-milford.jpeg

Milford Sound med overnatning

Hav ekstra god tid til at udforske Milford Sound på denne sejltur med overnatning

2 dage fra kr. 2.895

New Zealand - South Island - Abel Tasman National Park - Kajak (5)_0

Dagstur til Abel Tasman

Oplev Abel Tasmans små bugter, øde strande og klare, indbydende vand i kajak og til fods

1 dag fra kr. 990

New Zealand - North Island - Auckland - Waiheke Island - Vinmark.jpg

Vintur til Waiheke Island

Oplev smuk natur og fantastiske vine på denne vintur til Waiheke Island fra Auckland.

1 dag fra kr. 770

New Zealand - North Island - Northland - Cape Reinga - Fyrtårn (6).jpg

Cape Reinga & 90 Mile Beach

Tag med på denne guidede heldagstur til 90 Mile Beach og Cape Reinga på Nordøens spids.

1 dag fra kr. 725

New Zealand - North Island - Rotorua - Maori (10).jpg

Til fest hos maorierne

Tag til fest hos maorierne ved Rotorua, og oplev New Zealands oprindelige kultur i fuldt flor.

5 timer fra kr. 660

Albatrosser og pingviner, New Zealand

Albatrosser og pingviner

Otago-halvøen øst for Dunedin er et paradis for naturelskere. Oplev blandt andet albatrosser og pingviner.

5 timer fra kr. 785

New Zealand - Nordoeen - Auckland (2).jpg

Sejltur ved Auckland

Oplev Auckland fra søsiden, og nyd udsigten over bugten og de mange sejlbåde.

2 timer fra kr. 530

New Zealand - Sydoen - Nomad - ringenes herre - flod

I fodsporene på Ringenes Herre

Tag med på en storslået ekspedition til nogle af de mest kendte filmlokationer fra trilogien om Ringenes Herre.
 

1 dag fra kr. 2.190

New Zealand - South Island - Kaikoura - Hval_0.jpg

Delfin- og hvalsafari

Kom helt tæt på New Zealands hvaler og delfiner på en delfin- og hvalsafari i Aucklands hav.

5 timer fra kr. 930

New Zealand - South Island - West Coast - Franz Josef Glacier (4).jpg

Helikopter til Franz Josef-gletsjeren

Flyv i helikopter til Franz Josef-gletsjeren, som er et imponerende syn midt i den grønne regnskov.

4 timer fra kr. 2.635

New Zealand - South Island - Abel Tasman National Park - Kajak (9).jpg

Vandre- og kajaktur i Abel Tasman

Tag på en 3-dages vandre- og kajaktur i Abel Tasman, og udforsk nationalparkens kystlandskaber.

3 dage fra kr. 7.980

Rotorua area

Nordøens vulkaner og regnskov

Oplev Nordøens forunderlige natur med kratersøer, klipper og fortryllende regnskov på denne heldagstur.

1 dag fra kr. 1.990

New Zealand - South Island - Queenstown - Dampbåd.jpg

Middag og sejltur med dampskib

Sejl med et historisk dampskib fra Queenstown og nyd en lækker barbecue-middag i skønne omgivelser.

4 timer fra kr. 645

New Zealand - Nordoen - Blue Duck Station - bjerg

3 dage på Nordøens Blue Duck Station

Nyd nogle dage på Blue Duck Station på Nordøen. Her venter sjove oplevelser på hesteryg, på floderne og i firehjulstrækker.

3 dage fra kr. 1.495

New Zealand - South Island - Fiordlands - Doubtful Sound (9)_2

Dagstur til Doubtful Sound

Oplev New Zealands fjorde på en uforglemmelig sejltur på Doubtful Sound.

1 dag fra kr. 1.580

Vandring i Tongariro Alpine Crossing National Park, New Zealand

Cykeltur i Tongariro National Park

Oplev Nordøens fantastiske natur på en cykeltur i Tongariro National Park.

4 timer fra kr. 1.150

New Zealand - South Island - Canterbury Region - Kiwirail - Tranz Alpine - Staircase Viaduct.jpg

TranzAlpine gennem Southern Alps

Tag på en af verdens smukkeste togstrækninger med TranzAlpine, som kører tværs over New Zealands Sydø.

5 timer fra kr. 1.360

New Zealand - delfin.jpg

Svøm med delfiner i New Zealand

På denne tur får du muligheden for at svømme med New Zealands legesyge delfiner.
 

1 dag fra kr. 1.580

New Zealand - South Island - Fiordlands - Doubtful Sound (7)_0

Doubtful Sound med overnatning

Oplev dramatiske Doubtful Sound på denne sejltur med overnatning.

2 dage fra kr. 3.650

New Zealand - North Island - Waikato - Hobbiton (4).jpg

En dag i Hobbiton

Besøg hobbit-samfundet "The Shire", som du nok kender fra filmene The Hobbit og Ringenes Herre.

5 timer fra kr. 660

New Zealand - Nordoeen - Hole in the Rock

Sejltur til Hole in the Rock

Med en katamaran besøger du den spektakulære klippeformation Hole in the Rock.

5 timer fra kr. 570

New Zealand - North Island - Waikato - Waitomo - Spirit Cave.jpg

Underjordiske oplevelser i Waitomo

Få en fantastisk oplevelse i Waitomo Caves, og oplev de fascinerende glow worms.

1 dag fra kr. 330

New Zealand - South Island - Fiordlands - Milford - Scenic flight_0

Milford Sound med fly

Flyv over bjergene til Milford Sound, hvor en fantastisk 2 timers sejltur på fjorden venter.

1 dag fra kr. 2.890

New Zealand - sydøen - Mount Aspiring National Park_0.jpeg

Mount Aspiring National Park

På denne halvdagstur oplever du Sydøens storslåede natur fra et fly, til fods og om bord på en jetbåd.

5 timer fra kr. 2.245

New Zealand - South Island - Kaikoura - Hval (3).jpg

Hvalsafari ved Kaikoura

Du kan opleve havets kæmper på denne spændende hvalsafari ud for Kaikoura på New Zealands Sydø.

4 timer fra kr. 815

New Zealand - sydøen - routeburn track

Dagstur ad Routeburn Track

Nyd en guidet vandretur ad Routeburn Track, som regnes blandt New Zealands bedste vandreruter.

1 dag fra kr. 990

New Zealand - South Island - Natur - Hiking_0.jpg

Vandretur til Rob Roy-gletsjeren

Vandretur i verdensklasse gennem Mount Aspiring National Park til Rob Roy-gletsjeren.

1 dag fra kr. 1.820

New Zealand - Sydøen - Milford sound - delfin

Svøm med delfiner ved Kaikoura

Få en helt unik oplevelse, og svøm med New Zealands delfiner.

4 timer fra kr. 1.025

New Zealand - North Island - Tongariro National Park - Tongariro Crossing-Hiking.jpg

Vandretur ad Tongariro Crossing

Oplev Tongariros vulkanske landskaber på en af New Zealands allerbedste endagsvandreture med guide.

1 dag fra kr. 1.470

New Zealand - South Island - West Coast - Fox Glacier - Gletsjer - Vandring_0

Med helikopter op på Fox Glacier

Kom på helikoptertur over Fox Glacier i New Zealand, hvor du samtidig kan nyde en gletsjervandretur på toppen.

4 timer fra kr. 2.760

Flere rejseforslag

Disse rejseforslag kunne også være interessante for dig at søge inspiration i. Alle vores forslag kan tilpasses dine ønsker, så du får præcis den rute, den varighed og de oplevelser, som du drømmer om.
New Zealand - Fårfarm - Natur - Bjerge (2).jpg

Den store kør-selv tur i New Zealand

 • Rejse med alle højdepunkterne
 • Nyd frihed i egen bil
 • God tid til store naturoplevelser

30 dage fra kr. 35.000

Nya Zeeland med husbil

Fra nord til syd i camper

 • Perfekt for familier
 • Nyd New Zealand fra nord til syd
 • God tid til naturoplevelser

26 dage fra kr. 23.400

New Zealand - South Iskand - Southern Alps - Mount Cook (2)

Aktiv ferie i New Zealand

 • Guidet rundrejse på engelsk
 • Oplev det bedste af New Zealand
 • Sjove aktiviteter og oplevelser

24 dage fra kr. 35.600

New Zealand - South Island - Bjerge - Vej

Det bedste af New Zealand

 • Oplev New Zealand i egen bil
 • Naturoplevelser og storbyferie
 • Både Nordøen og Sydøen

25 dage fra kr. 28.900

FiordlandLodge_Exterior.jpg

New Zealand for livsnydere

 • Luksuriøse lodges og hoteller
 • Spændende udflugter undervejs
 • Friheden i egen bil

30 dage fra kr. 63.300

Vit sandstrand med palmer och turkost vatten, Cook

Jorden rundt - Japan, New Zealand, Cook-øerne & USA

 • Vilde og charmerende storbyer
 • Store naturoplevelser
 • Strandferie på Cook-øerne

34 dage fra kr. 36.900

Rejser til Cook-øerne

New Zealand og Cookøerne

 • Autocamper i New Zealand
 • Sol og strand på Cook Islands
 • Perfekt for familien

26 dage fra kr. 27.400

Grön ö i Stilla havet, Fiji

New Zealand med Hongkong og Fiji

 • Storbyferie i Hongkong
 • Rundrejse på Nordøen
 • Badeferie på Fiji

20 dage fra kr. 34.900

maui river & beach NZ 1617 Christchurch Region South Island 2500wpx

New Zealand og Australien på én rejse

 • Kør-selv i New Zealand
 • Storby, strand og natur
 • Pulserende Sydney

28 dage fra kr. 30.600

New Zealand - South Island - Queenstown - Lake Wakatipu (10)_0

New Zealand væk fra alfarvej

 • En rejse med det mindre kendte
 • Særligt udvalgte overnatningssteder
 • Spændende oplevelser undervejs

28 dage fra kr. 39.900

4x4 South Island 3.jpg

New Zealand i firehjulstrækker

 • Oplev New Zealands afkroge
 • Udforsk vild og uberørt natur
 • Hyggelige lodges og hoteller

25 dage fra kr. 32.200

New Zealand - North Island - Bay of Plenty - Udsigt_1

Krydstogt ved New Zealand og Sydney

 • Krydstogt ved New Zealand
 • Oplev fjorde og gletsjere
 • Besøg Operahuset i Sydney

20 dage fra kr. 24.900

New Zealand - North Island - Waikato - Hobbiton.jpg

I hobbitternes fodspor

 • Se naturen bag filmen
 • Oplev det bedste af New Zealand
 • Bestem selv tempoet i lejebil

25 dage fra kr. 33.900

New Zealand - South Island - Fiordlands - Milford Sound (12)_0

New Zealand i bil og camper

 • Rejs i både bil og camper
 • Lækre vinture undervejs
 • Gejsere, gletsjere og strande

23 dage fra kr. 25.900

bike nz.jpeg

New Zealand i bil med cykel

 • Bestem selv tempo og rute
 • Læg turistruterne bag dig
 • Kom helt tæt på naturen på cykel

27 dage fra kr. 44.500

hike nz panorama.jpeg

Hike & Drive i New Zealand

 • Kør-selv i firehjulstrækker
 • Vandreture i smuk natur
 • Overnatning på hyggelige B&Bs

28 dage fra kr. 39.500

Bay of Islands - New Zealand.jpeg

New Zealands kontraster

 • Grupperejse med guide
 • Alle New Zealands højdepunkter
 • Inkl. måltider og oplevelser

20 dage fra kr. 38.900

New Zealand Golf 1.jpg

Golf-eventyr på New Zealand

 • Kør-selv-ferie med fantastisk natur
 • Eksklusive lodges og hoteller
 • Golf på New Zealands bedste bane
   

25 dage fra kr. 52.900

Vi gør dine rejsedrømme til virkelighed

Send os dine ønsker til rejsen, så skræddersyer vi et rejseforslag til dig - helt uforpligtende.

staff-dk.png