New Zealand - South Island - Bjerge - Vej

Det bedste af New Zealand

Oplev det bedste New Zealand kan tilbyde på denne kør-selv ferie fra nord til syd.

 

Vores passionerede rejseeksperter har designet dette rejseforslag til inspiration.

 

Du bestemmer afrejsedato, antal dage og indhold. Dette er et eksempel på, hvordan en rejse kan se ud.

25 dage fra kr. 28.900

Pris pr. person ved 2 voksne

Når du sender en forespørgsel, kontakter vi dig på SMS, e-mail eller telefon til en indledende snak om din rejse.

*Feltet skal udfyldes

Oplev det uforglemmelige New Zealand i bil på denne 3-ugers rejse, der tager dig fra Auckland i nord til Christchurch i syd. Undervejs møder du den lokale maorikultur, og der er rig mulighed for at udforske New Zealands smukke og dramatiske natur samt smage på de vidunderlige vine, der fremtrylles på landets mange lokale vingårde. Du starter din rejse i Auckland på Nordøen, og afleverer bilen i Christchurch på Sydøen, før rejsen atter går hjemad.

Vi gør dine rejsedrømme til virkelighed

Send os dine ønsker til rejsen, så skræddersyer vi et rejseforslag til dig - helt uforpligtende.

staff-dk.png

AdobeStock_94431259.jpeg
CO2-neutrale rejser

Der er mange gode miljø-projekter, som vi gerne vil støtte. Men effekten bliver ganske enkelt større, ved at vi vælger at fokusere på ét projekt. Når du rejser med MyPlanet kompenserer vi derfor for dit CO2-udslip i forbindelse med rejsen ved at støtte projektet ”Jacundá REDD+” i Brasilien. Projektet tilhører organisationen South Pole (www.southpole.com), som varetager en lang række bæredygtighedsprojekter verden over.

Projektet, vi støtter, ligger i den brasilianske stat Rondônia i Amazonas. Stedet er rigt på biodiversitet og hjem for hundredvis af dyre- og plantearter. Store dele af regnskoven i området er dog i fare, da bønder i årtier har ryddet skoven, for at gøre plads til landbrug. Desuden har levevilkårene og økonomien i mange året været trykket, og mange lokale samfund er meget sårbare. Projektet "Jacundá REDD+" giver de lokale mulighed for at få en indkomst ved at opbygge en forsyningskæde for lokale produkter, der ikke er relateret til tømmer. Det kunne for eksempel være gummi, acai og paranødder. Projektets mål er desuden at beskytte 35.000 hektar regnskov fra fældning samt at etablere yderligere 95.000 hektar beskyttet skov. Der afholdes også workshops for lokale kvinder og unge med fokus på sundhed, biodiversitet og lederskab. Dette skal ruste disse ellers meget udsatte befolkningsgrupper bedre til fremtiden.

Det ikke kun socialt, projektet bidrager positivt til en bæredygtig udvikling. Samlet set bidrager projektet nemlig med en reduktion i CO2-udslippet på 140.290 ton per år. Vil du vide mere om projektet, kan du klikke her.

Når du rejser med MyPlanet, kompenserer vi for dit CO2-forbrug på rejsen ved at bidrage til projektet ”Jacundá REDD+”, og samlet set gør kompensationen en stor forskel, idet MyPlanet årligt bidrager til en fjerdedel af projektets CO2-reduktion.

Eksempler på CO2-udslip

En rejsende med MyPlanet udleder i gennemsnit 5 ton CO2 på sin rejse, hvilket udgør cirka en tredjedel af en danskers gennemsnitlige CO2 forbrug på et helt år. 

Her kan du se nogle eksempler på, hvor meget CO2 en typisk MyPlanet rejse udleder:

Australien - 24 dage - 2 indenrigsfly = 7,45 ton CO2
New Zealand - 24 dage = 7,4 ton CO2
USA - 20 dage - 1 indenrigsfly = 4,25 ton CO2
Canada - 17 dage - 1 indenrigsfly = 3,55 ton CO2
Sydafrika - 12 dage - 2 indenrigsfly = 4,15 ton CO2

panoramaudsigt over Queenstown, New Zealand
Rejser til Queenstown

Byen tilbyder vilde oplevelser af enhver art, så her kan du få et adrenalinsus af de helt store.

 

Queenstown er en rigtig hyggelig by med et fint gågademiljø fyldt restauranter, caféer og butikker. Det er dog ikke det, byen er mest kendt for. I Queenstown findes nemlig et massivt udbud af action-prægede aktiviteter. Uanset om du vil springe bungeejump, prøve en tur i zipline eller tage en tur med jetbåd på søen, så kan et lade sig gøre i Queenstown. Er du ikke til adrenalinsus, kan du i stedet tage svævebanen til toppen af bjerget bag Queenstown. Herfra har du en fantastisk udsigt over byen, søen og de omkringliggende bjerge.

 

Ikke langt nord for Queenstown ligger byen Wanaka ned til Wanaka søen. Området indbyder til udendørsaktiviteter, og der er masser af muligheder at vælge imellem. Her kan du for eksempel tage på en vandretur, sejle på søen, tage på en flyvetur over Mount Aspiring National Park, fiske eller køre på firehjulstrukne motorcykler. Lige meget hvad du vælger, foregår det i skønne omgivelser.
 

Landskab ved Coromandel, New Zealand
Rejser til Coromandel

Udforsk et sandt vildnis med et fantastisk dejligt klima.

 

Halvøen er dækket af ufremkommeligt vegetation, der breder sig over det kuperede landskab. Og langs med kysten finder du den ene flotte badestrand efter den anden.

 

'Coromandel er, udover sine smukke hvide sandstrande, mest kendt for den unikke kalkstensklippe Cathedral Cove og stranden Hot Water Beach. Under sandet sender undergrundens termiske aktivitet varmt vand op gennem sandet. Så graver du lidt ned, kan du lave dit helt eget naturlige badekar med dejligt varmt vand. Efter en dag på stranden kan du passende nyde en god frokost i en af de mange små byer langs kysten.

New Zealand - Sydøen - Franz Josef gletsjer
Rejser til Franz Josef og Fox gletsjerne

Kører du sydpå fra Greymouth ændrer landskabet sig stille og roligt. Dette område får årligt op mod seks meter regn, hvilket sætter sit tydelige præg på omgivelserne. Flere steder er du omgivet af den tætte tempererede regnskov. Men enkelte steder finder gletsjertunger vej ned gennem kløfterne, så du kan opleve frodig regnskov og kolde gletsjere side om side. Gode eksempler er Franz Josef og Fox gletsjerne. Franz Josef er blandt verdens lettest tilgængelige gletsjere, hvilket betyder at et er muligt at gå rundt på de enorme ismasser. En anden fantastisk oplevelse er en tur i helikopter over området. På den måde får du det fulde overblik over gletsjerens imponerende størrelse, og nogle helikopterture lander endda direkte på isen.

Vand kogende i Champagne Pool - Wai-O-Tapu, New Zealand
Rejser til Rotorua

Oplev Rotoruas sydende undergrund og maori-kultur.

 

Maorierne kom til New Zealand fra Polynesien i 1300-tallet, og Rotorua er i dag deres primære tilholdssted og kulturelle centrum. Derfor er Rotorua et godt sted at lære om New Zealands oprindelige befolknings historie og mytologi. Start eksempelvis på kulturcenteret, hvor maorierne selv fortæller om deres kultur, og afslut dagen med en traditionel hangi-middag i selskab med maorierne.

 

Rotorua er, udover at være af kulturel betydning for maorierne, også et område med stor termisk aktivitet. Overalt står varme dampe op ad sprækker i jorden, og mudderhuller bobler stilfærdigt. Andre steder kan du med jævne mellemrum opleve gejsere sende 20 meter høje vandsøjler mod himlen.

Kort

Rejsen dag for dag

Oplev det bedste New Zealand kan tilbyde på denne kør-selv ferie fra nord til syd.

Dag 1: Afrejse Danmark

I dag er der afrejse fra Danmark.

Dag 2: Mellemlanding i Asien

Du får mulighed for at strække benene, når flyet mellemlander i Asien. Ønsker du at have nogle dage i Asien, er der rig mulighed for det. Både Hong Kong, Singapore eller Bangkok byder på et væld af oplevelser og fantastisk shopping.

Dag 3: Ankomst New Zealand

Havnebyen Auckland er New Zealands største by med 1,4 millioner indbyggere. Auckland-området omfatter byerne Auckland City, Waitakere, Manukau samt North Shore. Byen er New Zealands centrum for handel og industri, men blot få minutter derfra kan du opleve smukke strande og den skønneste natur. Bilen afhentes i lufthavnen ved ankomst.

Dag 4-7: Bay of Islands

Du kører langs State Highway 1 nord for Auckland og passerer blandt andet byerne Warkworth og Wellsworth, inden du ender i byen Whangarei. Undervejs er der mange skove, du kan udforske. Men du kan også vælge at køre ad en mere østlig rute langs strandene, som er meget populære blandt surfere. Whangarei er det kommercielle og kulturelle højsæde i North Country. Byen er omringet af skovklædte bakker, og havnen er spækket med yachter, som er kommet hertil fra hele verden. Er du interesseret i ure, kan du besøge Clapham Clock Museum, som huser over 1000 sjældne ure. Museet ligger i byen Basin få minutter fra downtown. Herefter fortsætter du mod Paihia hvor du overnatter de følgende to nætter.

Disse dage er frit til at udforske den storslåede Bay of Islands. Du kan også vælge at tage på krydstogt og delfinsafari eller at besøge The Treaty House i Waitangi. Her underskrev den britiske regering og de lokale maorier Waitangi-traktaten den 6. februar 1840, som fejres som New Zealands nationaldag. Andre muligheder er at sejle mod New Zealands første hovedstad Russell, eller at følge 90 Mile Beach til Cape Reinga.

Distance: ca. 250 km fra Auckland til Bay of Islands.

Dag 7-9: Coromandel

I dag rejser du sydpå. Du kan vælge mellem at køre ad State Highway 1 tilbage gennem Auckland, eller du kan tage den naturskønne rute langs vestkysten som fører dig gennem byen Opononi. Ad denne rute kommer du gennem Waipoua Forest som består af 2639 hektar af Kauri træer. Det største træ i Waipoua er Tane Mahuta (Lord of the Forest) som er 14 meter i omkreds og 51 meter højt.

Du fortsætter mod Coromandel halvøen via Auckland. Langs kysten ved Firth of Thames ligger den gamle by Thames, som tydeligt viser spor fra guldfeberen i 1867. Herfra går turen over de smukke Coromandel Ranges bjerge til strandbyen Pauanui. Coromandel halvøen er et storslået område fyldt med spændende skove og maleriske strande. Her kan du tage på vandretur, på stranden eller blot vælge at lave ingenting.

Distance: ca. 375 km fra Bay of Islands til Coromandel Peninsula.

Dag 9-11: Rotorua

Turen fortsætter sydpå langs flere smukke strande samt byen Tauranga som huser en af Nordøens største havne. Ruten fører dig igennem kiwifrugtens hjemland og videre mod hjertet af New Zealands termiske aktivitet, Rotorua.

Rotorua er beliggende centralt på Nordøens vulkanske plateau, som giver liv til de sydende gejsere og de boblende søer af mudder og vand i området. Det mest populære termiske område er Whakarewarewa Thermal Reserve.

Her har du to nætter og en hel dag til at opleve hvad byen og det omkringliggende landskab kan tilbyde.

Distance: ca. 225 km fra Coromandel til Rotorua.

Dag 11: Taupo/Tongariro

Rejsen fortsætter til byen Taupo hvor landets største sø ligger. Dette er et paradis for ørredfiskeri. Her finder man alle former for vandaktiviteter. Du kan prøve alt fra parasailing, sejlads, vandski, windsurfing, kano eller rafting. Derudover kan du nyde dagen med ridning, faldskærmsudspring og bungy jumping.

Fortsæt langs den østlige bred af Lake Taupo mod Tongariro National Park.

Distance: ca 175 km fra Rotorua til Taupo/Tongariro National Park.

Dag 12: Wellington

Du forlader Tongariro National Park og fortsætter rejsen mod Wanganui, som ligger i Taranaki bugten på Nordøens vestkyst. Derefter går turen videre mod New Zealands hovedstad Wellington. I Wellington er der en smuk havn med Mount Victoria i udkanten også kaldt The Windy City. Her er et besøg på Te Papa museum anbefalet.

Distance: ca. 325 km fra Tongariro til Wellington.

Dag 13-15: Nelson

I dag tager du færgen over strædet fra Wellington til Picton. Du afleverer din bil på Nordøen og afhenter en ny på Sydøen. Færgen sejler gennem Queen Charlotte sundet og ind i det smukke Marlborough sund på vejen mod Picton. Tag en køretur rundt i området inden turen går videre gennem Havelock til Nelson. En smuk by omgivet af havet, gyldne strande og grønne bakker. Her har du to nætter og en hel dag til at udforske området.

Dag 15: Greymouth

Fra Nelson kører du længere sydpå forbi Abel Tasman National Park mod Sydøens Wild West Coast.

Distance: ca. 300 km fra Nelson til Greymouth.

Dag 16: Glacier Region

Rejsen fortsætter 40 km sydpå til byen Hokitika. Hokitika var centrum for det rigeste guldproduktionsområde i 1960’erne. Besøg det historiske museum i byen for at få et indblik i områdets rige historie. En kort køretur væk ligger den berømte Westland National Park hvori Franz Josef gletsjeren og Fox gletsjeren ligger. Du kommer til at have tid til en vandretur op mod gletsjeren og måske endda ud på selve isen.

Distance: ca. 175 km fra Greymouth til Glacier Region.

Dag 17-19: Queenstown

Du forlader gletsjerne og fortsætter mod sydvest af State Highway 6. Ved byen Haast følger du Haast river ind i landet mod Central Otago regionen. Du kører forbi de smukke byer Wanaka, Luggate og Cromwell, og senere på eftermiddagen ankommer du til Queenstown. Et mekka for skiløbere, vandrere og eventyrere på alle niveauer. Har du lyst til lidt spænding, byder Queenstown på en tur med jetbåd på Kawarau floden, jetbåd på Shotover floden, white-water rafting, helikoptertur eller bungy jumping. Ønsker du derimod en mere afslappende dag kan du tage på krydstogt med TSS Earnslaw på Lake Wakatipu eller nyde en skøn picnic frokost i de smukke omgivelser.

Distance: ca. 400 km fra Glacier Region til Queenstown.

Dag 19: Te Anau

Fra Queenstown går turen endnu engang sydpå langs Lake Wakatipu til byen Te Anau i udkanten af Fiordland National Park som er en World Heritage Park. Med sine 1,52 millioner hektar er det den største nationalpark i New Zealand og en af de største i verden. Milford Sound er en af de største og bedst kendte fjorde langs denne kyst, og i den ligger en af New Zealands mest berømte vartegn, Mitre Peak, som rejser sig 1.692 meter op af vandet.

Distance: ca. 175 km fra Queenstown til Te Anau.

Dag 20-22: Dunedin

På din videre rejse mod Dunedin passerer du byerne Lumsden og Gore, som er kendt for deres ørredfiskeri. Universitetsbyen Dunedin blev grundlagt af skotske indvandrere i 1848 og ligger placeret på Otago halvøen. Her er mange små bugter, og der er gode muligheder for svømning eller en lille picnic. Her har du to dage til fri afbenyttelse og vi kan anbefale en køretur langs Otago halvøen for at få et indblik i New Zealands fascinerende dyreliv. På spidsen af halvøen ligger Taiaroa Head som er en redeplads for den storslåede fugl, Royal Albatros. Halvvejs ude på halvøen kan man se pingviner i Yellow-Eyed Penguin Reserve.

Distance: ca. 300 km fra Te Anau til Dunedin.

Dag 22: Twizel

Du kører i dag gennem byerne Palmerston og Oamaru i regionen North Otago. Begiv dig længere ind i landet forbi funklende azurblå gletsjersøer, og stop eventuelt ved kirken Church of the Good Shepard ved Lake Tekapo som er en af New Zealands smukkeste picnic steder. Kør dernæst ind i Canterbury Plains, som er det største område af fladt land på hele New Zealand.

Distance: ca. 325 km fra Dunedin til Twizel.

Dag 23: Christchurch

I dag rejser du fra Twizel mod Christchurch, som er en af New Zealands største og mest historiske byer med en meget tydelig engelsk stil. Byen er stadig midt i en genopbygningsproces efter de store jordskælv i 2010/11, som ødelagde det meste af byen. Oplev også The Transitional Cardboard Cathedral, som er en fascinerende bygning lavet af pap. Her har du en enkelt overnatning før turen atter går hjemad.

Distance: ca. 325 km fra Twizel til Christchurch.

Dag 24: Afrejse New Zealand

Du afleverer bilen i lufthavnen og påbegynder din rejse hjem fra Christchurch.

Dag 25: Ankomst Danmark

Der er ankomst til Danmark først på dagen.

Vis alle dage

Priseksempel

25 dage fra kr. 28.900

Pris pr. person ved 2 voksne

Kundernes oplevelser

Se hvad vores kunder synes om os i deres anmeldelser på Truspilot.

Relevante udflugter på rejsen

Disse udflugter kunne også være interessante for dig at søge inspiration i.
New Zealand - South Island - Christchurch - Art Museum - Sporvogn

Sporvognsmiddag i Christchurch

Nyd en velsmagende 4-retters middag i en rullende restaurant i det centrale Christchurch.

3 timer fra kr 670

New Zealand - South Island - Marlborough - Vinmarker (2).jpg

Vinoplevelser i Marlborough

Tag på en vintur i Marlborough og smag lokalt produceret New Zealand vin.

7 timer fra kr 850

New Zealand - North Island - Tongariro National Park - Tongariro Crossing-Hiking (4).jpg

Halvdagstur i Tongariro

Oplev Tongariro National Parks dramatiske vulkanske landskaber på denne spændende vandretur.

5 timer fra kr. 970

Stadsutsikt över Auckland från Mount Eden, Nya Zeeland

Auckland byrundtur og sejltur

Oplev det bedste af Auckland på en guidet byrundtur, som afsluttes med en smuk sejltur i Auckland havn.

1 dag fra kr. 630

New Zealand - South Island - Fiordlands - Milford Sound (12)_0

Sejltur på Milford Sound

Der venter dig en uforglemmelig sejltur på den smukke fjord Milford Sound, som ligger på New Zealands sydø.

1 dag fra kr. 950

New Zealand - North Island- Hawkes Bay - Vin

Vin og gourmet i Hawkes Bay

Fantastiske vine, gourmet-anretninger på stribe, smuk natur og en uforglemmelig solnedgang venter dig på denne halvdagstur gennem Nordøens...

5 timer fra kr. 1.755

New Zealand - North Island - Auckland - Skyline

Dagstur med Auckland, regnskov og kyst

Denne udflugt kombinerer en byrundtur i Auckland med en vandretur i regnskoven og den rå vestkyst.

1 dag fra kr. 1.270

AdobeStock_174434670-milford.jpeg

Milford Sound med overnatning

Hav ekstra god tid til at udforske Milford Sound på denne sejltur med overnatning

2 dage fra kr. 2.895

New Zealand - South Island - Abel Tasman National Park - Kajak (5)_0

Dagstur til Abel Tasman

Oplev Abel Tasmans små bugter, øde strande og klare, indbydende vand i kajak og til fods

1 dag fra kr. 990

New Zealand - North Island - Auckland - Waiheke Island - Vinmark.jpg

Vintur til Waiheke Island

Oplev smuk natur og fantastiske vine på denne vintur til Waiheke Island fra Auckland.

1 dag fra kr. 770

New Zealand - North Island - Northland - Cape Reinga - Fyrtårn (6).jpg

Cape Reinga & 90 Mile Beach

Tag med på denne guidede heldagstur til 90 Mile Beach og Cape Reinga på Nordøens spids.

1 dag fra kr. 725

New Zealand - North Island - Rotorua - Maori (10).jpg

Til fest hos maorierne

Tag til fest hos maorierne ved Rotorua, og oplev New Zealands oprindelige kultur i fuldt flor.

5 timer fra kr. 660

Albatrosser og pingviner, New Zealand

Albatrosser og pingviner

Otago-halvøen øst for Dunedin er et paradis for naturelskere. Oplev blandt andet albatrosser og pingviner.

5 timer fra kr. 785

New Zealand - Nordoeen - Auckland (2).jpg

Sejltur ved Auckland

Oplev Auckland fra søsiden, og nyd udsigten over bugten og de mange sejlbåde.

2 timer fra kr. 530

New Zealand - Sydoen - Nomad - ringenes herre - flod

I fodsporene på Ringenes Herre

Tag med på en storslået ekspedition til nogle af de mest kendte filmlokationer fra trilogien om Ringenes Herre.
 

1 dag fra kr. 2.190

New Zealand - South Island - Kaikoura - Hval_0.jpg

Delfin- og hvalsafari

Kom helt tæt på New Zealands hvaler og delfiner på en delfin- og hvalsafari i Aucklands hav.

5 timer fra kr. 930

New Zealand - South Island - West Coast - Franz Josef Glacier (4).jpg

Helikopter til Franz Josef-gletsjeren

Flyv i helikopter til Franz Josef-gletsjeren, som er et imponerende syn midt i den grønne regnskov.

4 timer fra kr. 2.635

New Zealand - South Island - Abel Tasman National Park - Kajak (9).jpg

Vandre- og kajaktur i Abel Tasman

Tag på en 3-dages vandre- og kajaktur i Abel Tasman, og udforsk nationalparkens kystlandskaber.

3 dage fra kr. 7.980

Rotorua area

Nordøens vulkaner og regnskov

Oplev Nordøens forunderlige natur med kratersøer, klipper og fortryllende regnskov på denne heldagstur.

1 dag fra kr. 1.990

New Zealand - South Island - Queenstown - Dampbåd.jpg

Middag og sejltur med dampskib

Sejl med et historisk dampskib fra Queenstown og nyd en lækker barbecue-middag i skønne omgivelser.

4 timer fra kr. 645

New Zealand - Nordoen - Blue Duck Station - bjerg

3 dage på Nordøens Blue Duck Station

Nyd nogle dage på Blue Duck Station på Nordøen. Her venter sjove oplevelser på hesteryg, på floderne og i firehjulstrækker.

3 dage fra kr. 1.495

New Zealand - South Island - Fiordlands - Doubtful Sound (9)_2

Dagstur til Doubtful Sound

Oplev New Zealands fjorde på en uforglemmelig sejltur på Doubtful Sound.

1 dag fra kr. 1.580

Vandring i Tongariro Alpine Crossing National Park, New Zealand

Cykeltur i Tongariro National Park

Oplev Nordøens fantastiske natur på en cykeltur i Tongariro National Park.

4 timer fra kr. 1.150

New Zealand - South Island - Canterbury Region - Kiwirail - Tranz Alpine - Staircase Viaduct.jpg

TranzAlpine gennem Southern Alps

Tag på en af verdens smukkeste togstrækninger med TranzAlpine, som kører tværs over New Zealands Sydø.

5 timer fra kr. 1.360

New Zealand - delfin.jpg

Svøm med delfiner i New Zealand

På denne tur får du muligheden for at svømme med New Zealands legesyge delfiner.
 

1 dag fra kr. 1.580

New Zealand - South Island - Fiordlands - Doubtful Sound (7)_0

Doubtful Sound med overnatning

Oplev dramatiske Doubtful Sound på denne sejltur med overnatning.

2 dage fra kr. 3.650

New Zealand - North Island - Waikato - Hobbiton (4).jpg

En dag i Hobbiton

Besøg hobbit-samfundet "The Shire", som du nok kender fra filmene The Hobbit og Ringenes Herre.

5 timer fra kr. 660

New Zealand - Nordoeen - Hole in the Rock

Sejltur til Hole in the Rock

Med en katamaran besøger du den spektakulære klippeformation Hole in the Rock.

5 timer fra kr. 570

New Zealand - North Island - Waikato - Waitomo - Spirit Cave.jpg

Underjordiske oplevelser i Waitomo

Få en fantastisk oplevelse i Waitomo Caves, og oplev de fascinerende glow worms.

1 dag fra kr. 330

New Zealand - South Island - Fiordlands - Milford - Scenic flight_0

Milford Sound med fly

Flyv over bjergene til Milford Sound, hvor en fantastisk 2 timers sejltur på fjorden venter.

1 dag fra kr. 2.890

New Zealand - sydøen - Mount Aspiring National Park_0.jpeg

Mount Aspiring National Park

På denne halvdagstur oplever du Sydøens storslåede natur fra et fly, til fods og om bord på en jetbåd.

5 timer fra kr. 2.245

New Zealand - South Island - Kaikoura - Hval (3).jpg

Hvalsafari ved Kaikoura

Du kan opleve havets kæmper på denne spændende hvalsafari ud for Kaikoura på New Zealands Sydø.

4 timer fra kr. 815

New Zealand - sydøen - routeburn track

Dagstur ad Routeburn Track

Nyd en guidet vandretur ad Routeburn Track, som regnes blandt New Zealands bedste vandreruter.

1 dag fra kr. 990

New Zealand - South Island - Natur - Hiking_0.jpg

Vandretur til Rob Roy-gletsjeren

Vandretur i verdensklasse gennem Mount Aspiring National Park til Rob Roy-gletsjeren.

1 dag fra kr. 1.820

New Zealand - Sydøen - Milford sound - delfin

Svøm med delfiner ved Kaikoura

Få en helt unik oplevelse, og svøm med New Zealands delfiner.

4 timer fra kr. 1.025

New Zealand - North Island - Tongariro National Park - Tongariro Crossing-Hiking.jpg

Vandretur ad Tongariro Crossing

Oplev Tongariros vulkanske landskaber på en af New Zealands allerbedste endagsvandreture med guide.

1 dag fra kr. 1.470

New Zealand - South Island - West Coast - Fox Glacier - Gletsjer - Vandring_0

Med helikopter op på Fox Glacier

Kom på helikoptertur over Fox Glacier i New Zealand, hvor du samtidig kan nyde en gletsjervandretur på toppen.

4 timer fra kr. 2.760

Flere rejseforslag

Disse rejseforslag kunne også være interessante for dig at søge inspiration i. Alle vores forslag kan tilpasses dine ønsker, så du får præcis den rute, den varighed og de oplevelser, som du drømmer om.
New Zealand - Fårfarm - Natur - Bjerge (2).jpg

Den store kør-selv tur i New Zealand

 • Rejse med alle højdepunkterne
 • Nyd frihed i egen bil
 • God tid til store naturoplevelser

30 dage fra kr. 35.000

Nya Zeeland med husbil

Fra nord til syd i camper

 • Perfekt for familier
 • Nyd New Zealand fra nord til syd
 • God tid til naturoplevelser

26 dage fra kr. 23.400

New Zealand - South Iskand - Southern Alps - Mount Cook (2)

Aktiv ferie i New Zealand

 • Guidet rundrejse på engelsk
 • Oplev det bedste af New Zealand
 • Sjove aktiviteter og oplevelser

24 dage fra kr. 35.600

FiordlandLodge_Exterior.jpg

New Zealand for livsnydere

 • Luksuriøse lodges og hoteller
 • Spændende udflugter undervejs
 • Friheden i egen bil

30 dage fra kr. 63.300

Vit sandstrand med palmer och turkost vatten, Cook

Jorden rundt - Japan, New Zealand, Cook-øerne & USA

 • Vilde og charmerende storbyer
 • Store naturoplevelser
 • Strandferie på Cook-øerne

34 dage fra kr. 36.900

Rejser til Cook-øerne

New Zealand og Cookøerne

 • Autocamper i New Zealand
 • Sol og strand på Cook Islands
 • Perfekt for familien

26 dage fra kr. 27.400

Grön ö i Stilla havet, Fiji

New Zealand med Hongkong og Fiji

 • Storbyferie i Hongkong
 • Rundrejse på Nordøen
 • Badeferie på Fiji

20 dage fra kr. 34.900

maui river & beach NZ 1617 Christchurch Region South Island 2500wpx

New Zealand og Australien på én rejse

 • Kør-selv i New Zealand
 • Storby, strand og natur
 • Pulserende Sydney

28 dage fra kr. 30.600

New Zealand - South Island - Queenstown - Lake Wakatipu (10)_0

New Zealand væk fra alfarvej

 • En rejse med det mindre kendte
 • Særligt udvalgte overnatningssteder
 • Spændende oplevelser undervejs

28 dage fra kr. 39.900

Dubai - ørken

Dubai, New Zealand og Bali

 • Storbyoplevelser i Dubai
 • New Zealands natur
 • Afslapning og kultur på Bali

24 dage fra kr. 29.900

4x4 South Island 3.jpg

New Zealand i firehjulstrækker

 • Oplev New Zealands afkroge
 • Udforsk vild og uberørt natur
 • Hyggelige lodges og hoteller

25 dage fra kr. 32.200

New Zealand - North Island - Bay of Plenty - Udsigt_1

Krydstogt ved New Zealand og Sydney

 • Krydstogt ved New Zealand
 • Oplev fjorde og gletsjere
 • Besøg Operahuset i Sydney

20 dage fra kr. 24.900

New Zealand - North Island - Waikato - Hobbiton.jpg

I hobbitternes fodspor

 • Se naturen bag filmen
 • Oplev det bedste af New Zealand
 • Bestem selv tempoet i lejebil

25 dage fra kr. 33.900

New Zealand - South Island - Fiordlands - Milford Sound (12)_0

New Zealand i bil og camper

 • Rejs i både bil og camper
 • Lækre vinture undervejs
 • Gejsere, gletsjere og strande

23 dage fra kr. 25.900

bike nz.jpeg

New Zealand i bil med cykel

 • Bestem selv tempo og rute
 • Læg turistruterne bag dig
 • Kom helt tæt på naturen på cykel

27 dage fra kr. 44.500

hike nz panorama.jpeg

Hike & Drive i New Zealand

 • Kør-selv i firehjulstrækker
 • Vandreture i smuk natur
 • Overnatning på hyggelige B&Bs

28 dage fra kr. 39.500

Bay of Islands - New Zealand.jpeg

New Zealands kontraster

 • Grupperejse med guide
 • Alle New Zealands højdepunkter
 • Inkl. måltider og oplevelser

20 dage fra kr. 38.900

New Zealand Golf 1.jpg

Golf-eventyr på New Zealand

 • Kør-selv-ferie med fantastisk natur
 • Eksklusive lodges og hoteller
 • Golf på New Zealands bedste bane
   

25 dage fra kr. 52.900

Vi gør dine rejsedrømme til virkelighed

Send os dine ønsker til rejsen, så skræddersyer vi et rejseforslag til dig - helt uforpligtende.

staff-dk.png