New Zealand - Fårfarm - Natur - Bjerge (2).jpg

Den store kør-selv tur i New Zealand

Oplev naturskønne New Zealand i bil, hvor du kommer forbi fascinerende gletsjere, høje bjerge, grønne dale og dybe fjorde på din rundrejse i landet.

 

Vores passionerede rejseeksperter har designet dette rejseforslag til inspiration.

 

Du bestemmer afrejsedato, antal dage og indhold. Dette er et eksempel på, hvordan en rejse kan se ud.

30 dage fra kr. 35.000

Pris pr. person ved 2 voksne

Når du sender en forespørgsel, kontakter vi dig på SMS, e-mail eller telefon til en indledende snak om din rejse.

*Feltet skal udfyldes

Et paradis for kør-selv folk
New Zealand er perfekt at opleve i bil - afstandene er korte, overnatningsmulighederne er mange og desuden er det nemt at finde vej. På denne rejse oplever du det bedste af New Zealand, som byder på en enestående natur, smukke strande og maorikultur nordpå, samt gletsjere, bjerge, fjorde og dramatiske landskaber sydpå. Undervejs er der planlagt en række udflugter og du kommer samtidig omkring nogle af landets mest populære seværdigheder.

Slut af med badeferie
Slut eventuelt rejsen af med et ophold på Fiji; en ægte tropeø. Se mere her.

Vi gør dine rejsedrømme til virkelighed

Send os dine ønsker til rejsen, så skræddersyer vi et rejseforslag til dig - helt uforpligtende.

staff-dk.png

Udvalgte højdepunkter

AdobeStock_94431259.jpeg
CO2-neutrale rejser

Der er mange gode miljø-projekter, som vi gerne vil støtte. Men effekten bliver ganske enkelt større, ved at vi vælger at fokusere på ét projekt. Når du rejser med MyPlanet kompenserer vi derfor for dit CO2-udslip i forbindelse med rejsen ved at støtte projektet ”Jacundá REDD+” i Brasilien. Projektet tilhører organisationen South Pole (www.southpole.com), som varetager en lang række bæredygtighedsprojekter verden over.

Projektet, vi støtter, ligger i den brasilianske stat Rondônia i Amazonas. Stedet er rigt på biodiversitet og hjem for hundredvis af dyre- og plantearter. Store dele af regnskoven i området er dog i fare, da bønder i årtier har ryddet skoven, for at gøre plads til landbrug. Desuden har levevilkårene og økonomien i mange året været trykket, og mange lokale samfund er meget sårbare. Projektet "Jacundá REDD+" giver de lokale mulighed for at få en indkomst ved at opbygge en forsyningskæde for lokale produkter, der ikke er relateret til tømmer. Det kunne for eksempel være gummi, acai og paranødder. Projektets mål er desuden at beskytte 35.000 hektar regnskov fra fældning samt at etablere yderligere 95.000 hektar beskyttet skov. Der afholdes også workshops for lokale kvinder og unge med fokus på sundhed, biodiversitet og lederskab. Dette skal ruste disse ellers meget udsatte befolkningsgrupper bedre til fremtiden.

Det ikke kun socialt, projektet bidrager positivt til en bæredygtig udvikling. Samlet set bidrager projektet nemlig med en reduktion i CO2-udslippet på 140.290 ton per år. Vil du vide mere om projektet, kan du klikke her.

Når du rejser med MyPlanet, kompenserer vi for dit CO2-forbrug på rejsen ved at bidrage til projektet ”Jacundá REDD+”, og samlet set gør kompensationen en stor forskel, idet MyPlanet årligt bidrager til en fjerdedel af projektets CO2-reduktion.

Eksempler på CO2-udslip

En rejsende med MyPlanet udleder i gennemsnit 5 ton CO2 på sin rejse, hvilket udgør cirka en tredjedel af en danskers gennemsnitlige CO2 forbrug på et helt år. 

Her kan du se nogle eksempler på, hvor meget CO2 en typisk MyPlanet rejse udleder:

Australien - 24 dage - 2 indenrigsfly = 7,45 ton CO2
New Zealand - 24 dage = 7,4 ton CO2
USA - 20 dage - 1 indenrigsfly = 4,25 ton CO2
Canada - 17 dage - 1 indenrigsfly = 3,55 ton CO2
Sydafrika - 12 dage - 2 indenrigsfly = 4,15 ton CO2

Yacht i en bugt i Abel Tasman National Park, New Zealand
Rejser til Abel Tasman og Marlborough

Sydøens nordlige del byder på både paradisiske strande og vinranker så langt øjet rækker.

 

Sydøens næststørste by hedder Nelson og byder på et godt klima og en afslappende stemning. Ikke langt derfra finder du nationalparken Abel Tasman, som, trods sin begrænsede størrelse, tiltrækker mange besøgende hvert år. Parken bugner af frodig, grøn skov, hvide strande og bugter med indbydende klart vand. En god måde at opleve parken på er til fods. Du kan nemt vandre ad stier langs kysten, og flere steder ligger lodges, hvor du kan overnatte. Fra vandet tager parken sig også rigtig flot ud. Tag for eksempel en tur i havkajak. Eller nyd en sejltur med katamaran, der ligger til flere steder, så du kan bade og udforske små skovstier på land.

Marlborough

Ikke langt fra Abel Tasman ligger vindistriktet Marlborough, der i høj grad har været med til at sætte new zealandsk vin på verdenskortet. Området er tyndt befolket, så de er god plads til de kilometervis af vinranker, der pryder landskabet. Området er hjem for intet mindre end 20 vingårde, og de fleste af dem byder besøgende velkomne med åbne arme. Så kør en tur ud i det smukke landskab, og smag på de dejlige dråber.

panoramaudsigt over Queenstown, New Zealand
Rejser til Queenstown

Byen tilbyder vilde oplevelser af enhver art, så her kan du få et adrenalinsus af de helt store.

 

Queenstown er en rigtig hyggelig by med et fint gågademiljø fyldt restauranter, caféer og butikker. Det er dog ikke det, byen er mest kendt for. I Queenstown findes nemlig et massivt udbud af action-prægede aktiviteter. Uanset om du vil springe bungeejump, prøve en tur i zipline eller tage en tur med jetbåd på søen, så kan et lade sig gøre i Queenstown. Er du ikke til adrenalinsus, kan du i stedet tage svævebanen til toppen af bjerget bag Queenstown. Herfra har du en fantastisk udsigt over byen, søen og de omkringliggende bjerge.

 

Ikke langt nord for Queenstown ligger byen Wanaka ned til Wanaka søen. Området indbyder til udendørsaktiviteter, og der er masser af muligheder at vælge imellem. Her kan du for eksempel tage på en vandretur, sejle på søen, tage på en flyvetur over Mount Aspiring National Park, fiske eller køre på firehjulstrukne motorcykler. Lige meget hvad du vælger, foregår det i skønne omgivelser.
 

Landskab ved Coromandel, New Zealand
Rejser til Coromandel

Udforsk et sandt vildnis med et fantastisk dejligt klima.

 

Halvøen er dækket af ufremkommeligt vegetation, der breder sig over det kuperede landskab. Og langs med kysten finder du den ene flotte badestrand efter den anden.

 

'Coromandel er, udover sine smukke hvide sandstrande, mest kendt for den unikke kalkstensklippe Cathedral Cove og stranden Hot Water Beach. Under sandet sender undergrundens termiske aktivitet varmt vand op gennem sandet. Så graver du lidt ned, kan du lave dit helt eget naturlige badekar med dejligt varmt vand. Efter en dag på stranden kan du passende nyde en god frokost i en af de mange små byer langs kysten.

luftfoto af Urupukapuka Island, Bay of Islands, Nordøen, New Zealand
Rejser til Bay of Islands

Nyd nogle afslappende dage i Bay of Islands' skønne omgivelser.

 

Intet mindre en 144 smukke tropiske øer udgør området Bay of Islands på New Zealands Nordø. Klimaet er subtropisk og de flotte strande, skovklædte bakker og små hyggelige byer indbyder til en afslappende dag med snorkling, solbadning og en lækker frokost på en af de mange gode fiskerestauranter i området.

 

For at komme rundt skal du med båd. Så tag for eksempel på en arrangeret tur, hvor du også oplever områdets store seværdighed, klippeformationen Hole in the Rock. Historieinteresserede bør desuden besøge Waitangi Treaty Ground, hvor maorierne og de britiske immigranter i 1840 underskrev den aftale, som danner grundlag for staten New Zealand.

Mount Cook udsigtspunkt med søen Pukaki, Sydøen New Zealand
Rejser til Mount Cook

Mount Cook er New Zealands højeste bjerg og hjørnestenen i en af landets mest imponerende nationalparker.

 

Udgangspunktet for udforskning af parken er Mount Cook Village, hvor du kan køre til og overnatte. Over en tredjedel af parken er dækket af sne og is. Men på trods af det, er der rig mulighed for at komme ud i naturen. Du kan følge nogle af de gode vandreruter i området, tage en tur i firehjulstrækker eller sejle på søerne i parken. En tur op i højderne i en helikopter er også en uforglemmelig oplevelse. Lige meget hvordan du vælger at udforske området, vil du have en fantastisk udsigt til det imponerende Mount Cook.

Kort

Rejsen dag for dag

Oplev naturskønne New Zealand i bil, hvor du kommer forbi fascinerende gletsjere, høje bjerge, grønne dale og dybe fjorde på din rundrejse i landet.

Dag 1-2: Afrejse Danmark

I dag begynder dit store New Zealand eventyr! Fra Danmark sættes kursen mod øst og efter en overnatning på flyet samt en mellemlanding i Asien, lander du i Auckland på New Zealand. Hvis du ønsker en eller to nætter i Asien undervejs, kan dette sagtens arrangeres, da det kan være skønt at opdele den lange flyrejse.

Dag 3: Auckland

Du ankommer til Auckland, der med over en million indbyggere er New Zealands største by, med en vidunderlig atmosfære og en bymidte der er nem at finde rundt i. Byen byder på en lang række gode shoppingmuligheder, lækre restauranter og en hyggelig havnepromenade. Auckland kaldes desuden for ”City of Sails”, da det er den by i verden, hvor flest indbyggere har sin egen båd.

Dag 4: Auckland

Dagen byder på en glimrende sejltur, hvor du har mulighed for at opleve Auckland fra søsiden. Undervejs oplever du byens spændende seværdigheder fra en ny vinkel, og et af turens højdepunkter er sejlturen under den ikoniske Harbour Bridge. Undervejs bliver der serveret frokost, snacks og kaffe, alt imens besætningen på bedste vis sørger for at give dig den bedste oplevelse.

Dag 5: Auckland - Bay of Islands

I dag afhenter du din lejebil og begiver dig videre mod Bay of Islands. Undervejs findes der en lang række skove der er værd at udforske. Du kunne også lægge vejen forbi østkysten og de mange vidunderlige surfer-strande, som for eksempel Lang’s Beach, hvor du kan nyde omgivelserne med azurblåt hav og hvide sandstrande. Vel fremme ved Bay of Islands i byen Paihia, har du resten af dagen til at slappe af ovenpå køreturen eller til at udforske området.

Distance: ca. 240 km fra Auckland til Bay of Islands

Dag 6: Bay of Islands

Hele dagen er til rådighed til at opleve Bay of Islands. Tag på sejltur til Hole in the Rock, svøm med delfiner eller besøg the Treaty House i Waitangi, hvor du kan få et indblik i New Zealands historie og maorikulturen. Du kan også tage på bustur til 90 Mile Beach og Cape Reinga eller besøge historiske Russell Village.

Dag 7: Bay of Islands - Coromandel

Turen går i dag tilbage sydpå mod den New Zealandske perle Coromandel, der ligger øst for Auckland og som er kendt for sin vilde og uberørte natur. Vel fremme ved hotellet kan du slappe af ovenpå køreturen eller få de første indtryk af området. Ikke så langt fra hotellet ligger den populære Hot Water Beach, hvor du kan opleve et helt specielt fænomen. Takket være de varme kilder under sandet, kan du grave lidt ned og lave dit eget dejlige badekar med varmt vand midt på stranden.

Distance: ca. 400 km fra Bay of Islands til Coromandel

Dag 8: Coromandel - Rotorua

Dagen byder på både natur- og kulturoplevelser, når du begiver dig videre på din rejse mod byen Rotorua. Byen er, udover Maorikulturen, kendt for sin termiske aktivitet og i takt med at du nærmer dig byen, bliver du mødt af en meget karakteristisk lugt af svovl fra den vulkanske underverden. Man vænner sig heldigvis meget hurtigt til duften! Området er meget fascinerende og man kan ikke andet end beundre jordens kræfter, når man iagttager de sprudlende gejsere sprøjte kogende vand langt op i luften.

Distance: ca. 210 km fra Coromandel til Rotorua

Dag 9: Rotorua

Brug dagen på at gå på opdagelse i området, hvor du både kan udforske de sjældne naturfænomener og komme ind under huden på den fascinerende Maorikultur. Aftenen byder på en uforglemmelig kulturoplevelse, når du sætter dig til bords og nyder en traditionel Hangi middag, kogt på varme sten begravet i jorden. Der vil under middagen være underholdning, i form af traditionel dans og sang.

Dag 10: Rotorua - Tongariro National Park

Der venter naturoplevelser i verdensklasse, når du i dag fortsætter eventyret mod Tongariro National Park. Parken er domineret af tre vulkaner, som alle er aktive og Tongariros enestående landskaber er kendt verden over, da de blandt andet har været kulisser til den verdenskendte film Ringenes Herre. Du bliver indkvarteret på et skønt hotel i nationalparken, hvorfra du har en smuk udsigt ud over vulkanerne.

Distance: ca. 220 km fra Rotorua til Tongariro National Park

Dag 11: Tongariro National Park

Du har hele dagen til at nyde den fantastiske natur og de enestående landskaber i Tongariro National Park. Udforsk en af de mange vandreture i området, hvor der findes noget for enhver smag og i forskellige sværhedsgrader. Eller hvad med en flyvetur over nationalparken, hvor du kan få det helt store overblik over de barske og dramatiske landskaber? Én ting er sikkert – du kommer bestemt ikke til at kede dig!

Dag 12: Tongariro National Park - Wellington

I dag går turen videre mod New Zealands hovedstad; Wellington, som ligger på den sydlige spids af Nordøen. Her kan det varmt anbefales at besøge det nationale museum Te Papa Tongarewa, som bestemt ikke er noget traditionelt museum. Her sørger avanceret computerteknologi og alle tænkelige audiovisuelle midler for, at det bliver et museumsbesøg udover det sædvanlige. Mulighederne for oplevelser er mange i Wellington. Du kunne for eksempel besøge et af udsigtspunkterne på Mount Victoria, hvor du kan opleve en fantastisk udsigt ud over byen, havneområdet og de bløde grønne bakker bag byen.

Distance: ca. 290 km fra Tongariro National Park til Wellington

Dag 13: Wellington - Nelson

Du nyder de sidste timer i Wellington, inden det er blevet tid til at tage afsked med Nordøen og du hopper på færgen mod Picton på Sydøen. Selve færgeturen mellem øerne er en stor naturoplevelse for sig. Det kan derfor godt betale sig at finde en god plads på dækket, hvorfra du har mulighed for at nyde udsigten ud over de vidunderlige landskaber. Herefter begiver du dig videre mod byen Nelson, der blandt andet rummer en aktiv lokal kunstscene.

Distance: ca. 110 km fra Wellington til Nelson

Dag 14-15: Nelson

To hele dage har du til rådighed til at udforske byen Nelson, hvorfra du også har rig mulighed for at tage turen ind til Abel Tasman National Park. Her kan du opleve nogle af de mest spektakulære kystlandskaber i hele New Zealand og derfor er parken også en populær destination for naturelskere.

Der er samtidig flere forskellige vandreture du kan vælge imellem, men hvis du foretrækker oplevelser til vands, kan du leje havkajakker og sejle en tur langs den smukke kyst. Hvis du trænger til afslapning ovenpå nogle fantastiske uger fyldt med oplevelser, kan du besøge den vidunderlige Kaiteriteri-strand, der byder på gyldent sand og dejlig lunt vand.

Dag 16: Nelson - Kaikoura

Fra byen Nelson går turen videre gennem vinregionen Marlborough til byen Kaikoura. Undervejs kan du med fordel besøge nogle af de mange smukke vinmarker, tage på shopping i Blenheim eller spille golf på en af de mange stier i området.

Distance: ca. 245 km fra Nelson til Kaikoura

Dag 17: Kaikoura

I dag er det blevet tid til hvalsafari og en chance for at opleve de magtfulde kaskelothvaler, samt spækhuggere og pukkelhvaler. Katamaranen er designet specielt til hvalsafari, hvor der er komfortable sæder og gode udsigtsmuligheder, så du nemt kan tage billeder undervejs. Der er samtidig gode chancer for at se både sæler, delfiner og albatrosser på sejlturen.

Dag 18: Kaikoura - Punakaiki

Turen går i dag fra Kaikoura i Lewis Pass til Greymouth på Vestkysten. Forude venter en meget smuk tur, hvor landskabet veksler mellem høje bakker og dybe dale med azurblå søer og grønne marker. Fra Greymouth fortsætter du nordpå langs den betagende kyststrækning, indtil du ankommer til Punakaiki.

Distance: ca. 370 km fra Kaikoura til Punakaiki

Dag 19: Punakaiki - Franz Josef

Du begiver dig videre sydpå gennem tempererede regnskovsområder med brusende floder og dramatiske gletsjere. Målet for dagens destination Franz Josef gletsjeren. Her kan du enten vælge at vandre til toppen eller tage en helikoptertur, for at få den spektakulære naturoplevelse på toppen af den blåhvide is.

Distance: ca. 220 km fra Punakaiki til Franz Josef

Dag 20: Franz Josef - Wanaka

Fortsæt sydpå mod Haast, hvor der undervejs er gode muligheder for både kortere og længere vandreture. Du kan mellem oktober og december være heldig at opleve pingviner langs kysten, hvor det også er muligt at se dem jage i havet. Hold samtidig udkig efter det særlige Kahikatea-træ, der har vokset i området siden præhistorisk tid. Senere snor vejen sig over Haast-passet, hvor du bliver mødt at et åbent landskab med brede dale, som er omgivet af højdedrag og lave bjerge. Inden længe rammer du den hyggelige by Wanaka, der ligger ned til de blågrønne smeltevandssøer Lake Hawea og Lake Wanaka.

Distance: ca. 235 km fra Franz Josef til Wanaka

Dag 21: Wanaka

I Wanaka er der mange muligheder for aktiviteter og du kan med fordel gå på opdagelse i den smukke natur. Du har resten af dagen til fri disposition og til at udforske området.

Dag 22: Wanaka - Queenstown

Der venter en smuk køretur forude, når turen går videre mod Queenstown og ruten tager dig over det højeste pas i New Zealand. Den sidste del af turen fører dig gennem frugtplantager og vinområder, inden den storslåede Lake Wakatipu og Queenstown dukker op i det fjerne. I Queenstown finder du oplevelser for enhver smag og på alle tidspunkter af året. Brug resten af dagen på at hvile ud ovenpå køreturen og få de første indtryk af den dejlige by.

Distance: ca. 70 km fra Wanaka til Queenstown

Dag 23: Queenstown

Queenstown har et fantastisk udbud af aktiviteter. Hvis du er til actionfyldte eventyr, kan du kaste dig ud i bungeejumping eller tage en tur på jetski. Du kan samtidig opleve Fiordland National Parks storslåede natur på en enestående flyvetur over området. Nyd en gåtur i den hyggelige by eller beundre den smukke udsigt over Lake Wakatipu fra en velvalgt solbeskinnet café. Eller hvad med at tage en tur i svævebanen Skyline, for at nyde en betagende udsigt udover området?

Dag 24: Queenstown - Te Anau/Milford Sound

Fra Queenstown går turen i dag syd mod Te Anau, som ligger ved Fiordland National Park. Området har en helt fantastisk natur og er uden tvivl et af de flotteste naturområder i New Zealand. Brusende vandfald der sender kaskader af vand ned ad bjergskråninger og enestående bjergtoppe der strækker sig op med himlen, er kun et par af de vidunderlige syn der venter dig.

Distance: ca. 170 km fra Queenstown til Te Anau/Milford Sound

Dag 25: Te Anau/Milford Sound

I dag venter en hel dag ved Milford Sound. Du bliver hentet på hotellet og har en smuk tur i vente, når du begiver dig ud på en af verdens smukkeste strækninger med betagende alpine landskaber, på vejen op mod Milford Sound. En sejltur vil tage dig ud på fjorden og tæt på de smukke omgivelser, hvor du oplever brusende vandfald, tætte regnskove og tårnhøje bjergtinder. Heriblandt det berømte Mitre Peak. Fra båden kan du desuden være heldig at spotte både sæler, delfiner og pingviner, der suser rundt i vandet ved siden af båden. Eftermiddagen bruges på at besøge Te Anau Glowworm hulerne.

Du har mulighed for at forlænge din rejse med en overnatning i dette magiske område. Læs mere her.

Dag 26: Te Anau – Dunedin

Nyd Sydøens sydligste landskaber, når du fra Te Anau rejser videre mod Dunedin på østkysten. Her venter en køretur med bølgende marker, flotte vinregioner og enestående landskaber, inden du ankommer til Dunedin sidst på eftermiddagen. Brug resten af dagen på at slappe af ovenpå køreturen og få de første indtryk af den charmerende by.

Distance: ca. 290 km fra Te Anau til Dunedin

Dag 27: Dunedin

Du har hele dagen til rådighed i Dunedin, hvilket giver en perfekt mulighed til at besøge Otago-halvøen og udforske det rige dyreliv der findes i området. Otago-halvøen byder desuden på store naturoplevelser og du kan tilmed komme tæt på både albatrosser og små pingviner. Du kunne også lægge vejen forbi New Zealands eneste slot, Larnach Castle, som ligger smukt på en bakketop. Eller hvad med en tur med Taieri Gorge Railway, der byder på en flot køretur gennem landskaber med bløde bakker, brusende floder og smukke jernbanebroer.

Dag 28: Dunedin – Christchurch

Den sidste strækning på dette fantastiske eventyr går fra Dunedin til Christchurch. Benyt lejligheden til at køre forbi den fantastiske turkisblå sø, Lake Tekapo og den nærliggende kirke Church of the good Shepherd. Området er utrolig smukt og det er let at forstå, hvorfor netop dette område er et af de mest fotograferede steder i New Zealand. Byen Christchurch er meget engelsk, hvilket kan ses på mange af bygningerne i centrum og på de britiske gadenavne. Brug eftermiddagen på et besøg i den botaniske have, som er omgivet af den endnu større Hagley Park. Eller hvad med en ballon tur over byen? Der er mange muligheder for oplevelser i Christchurch.

Distance: ca. 360 km fra Dunedin til Christchurch

Dag 29: Christchurch

Det er blevet tid til at tage afsked med New Zealand, efter en rejse fyldt med uforglemmelige oplevelser. Du begiver dig mod lufthavnen, hvor du afleverer din lejebil og din rejse tilbage mod Danmark begynder.

Dag 30: Ankomst Danmark

Efter et flyskifte ankommer du til Danmark først på dagen.

Du kan eventuelt også vælge at flyve via Sydney i Australien og tage et par dage i en af verdens skønneste storbyer. Eller hvad med at fuldende rejsen med en badeferie på Fiji eller storbyferie i Østen? Vores rejsekonsulenter kan fortælle meget mere om disse muligheder. Du kan også læse mere om ophold på Fiji på vores hjemmeside. Se mere her.

Vis alle dage

Priseksempel

30 dage fra kr. 35.000

Pris pr. person ved 2 voksne

Kundernes oplevelser

Se hvad vores kunder synes om os i deres anmeldelser på Truspilot.

Relevante udflugter på rejsen

Disse udflugter kunne også være interessante for dig at søge inspiration i.
New Zealand - South Island - Christchurch - Art Museum - Sporvogn

Sporvognsmiddag i Christchurch

Nyd en velsmagende 4-retters middag i en rullende restaurant i det centrale Christchurch.

3 timer fra kr 670

New Zealand - South Island - Marlborough - Vinmarker (2).jpg

Vinoplevelser i Marlborough

Tag på en vintur i Marlborough og smag lokalt produceret New Zealand vin.

7 timer fra kr 850

New Zealand - North Island - Tongariro National Park - Tongariro Crossing-Hiking (4).jpg

Halvdagstur i Tongariro

Oplev Tongariro National Parks dramatiske vulkanske landskaber på denne spændende vandretur.

5 timer fra kr. 970

Stadsutsikt över Auckland från Mount Eden, Nya Zeeland

Auckland byrundtur og sejltur

Oplev det bedste af Auckland på en guidet byrundtur, som afsluttes med en smuk sejltur i Auckland havn.

1 dag fra kr. 630

New Zealand - South Island - Fiordlands - Milford Sound (12)_0

Sejltur på Milford Sound

Der venter dig en uforglemmelig sejltur på den smukke fjord Milford Sound, som ligger på New Zealands sydø.

1 dag fra kr. 950

New Zealand - North Island- Hawkes Bay - Vin

Vin og gourmet i Hawkes Bay

Fantastiske vine, gourmet-anretninger på stribe, smuk natur og en uforglemmelig solnedgang venter dig på denne halvdagstur gennem Nordøens...

5 timer fra kr. 1.755

New Zealand - North Island - Auckland - Skyline

Dagstur med Auckland, regnskov og kyst

Denne udflugt kombinerer en byrundtur i Auckland med en vandretur i regnskoven og den rå vestkyst.

1 dag fra kr. 1.270

AdobeStock_174434670-milford.jpeg

Milford Sound med overnatning

Hav ekstra god tid til at udforske Milford Sound på denne sejltur med overnatning

2 dage fra kr. 2.895

New Zealand - South Island - Abel Tasman National Park - Kajak (5)_0

Dagstur til Abel Tasman

Oplev Abel Tasmans små bugter, øde strande og klare, indbydende vand i kajak og til fods

1 dag fra kr. 990

New Zealand - North Island - Auckland - Waiheke Island - Vinmark.jpg

Vintur til Waiheke Island

Oplev smuk natur og fantastiske vine på denne vintur til Waiheke Island fra Auckland.

1 dag fra kr. 770

New Zealand - North Island - Northland - Cape Reinga - Fyrtårn (6).jpg

Cape Reinga & 90 Mile Beach

Tag med på denne guidede heldagstur til 90 Mile Beach og Cape Reinga på Nordøens spids.

1 dag fra kr. 725

New Zealand - North Island - Rotorua - Maori (10).jpg

Til fest hos maorierne

Tag til fest hos maorierne ved Rotorua, og oplev New Zealands oprindelige kultur i fuldt flor.

5 timer fra kr. 660

Albatrosser og pingviner, New Zealand

Albatrosser og pingviner

Otago-halvøen øst for Dunedin er et paradis for naturelskere. Oplev blandt andet albatrosser og pingviner.

5 timer fra kr. 785

New Zealand - Nordoeen - Auckland (2).jpg

Sejltur ved Auckland

Oplev Auckland fra søsiden, og nyd udsigten over bugten og de mange sejlbåde.

2 timer fra kr. 530

New Zealand - Sydoen - Nomad - ringenes herre - flod

I fodsporene på Ringenes Herre

Tag med på en storslået ekspedition til nogle af de mest kendte filmlokationer fra trilogien om Ringenes Herre.
 

1 dag fra kr. 2.190

New Zealand - South Island - Kaikoura - Hval_0.jpg

Delfin- og hvalsafari

Kom helt tæt på New Zealands hvaler og delfiner på en delfin- og hvalsafari i Aucklands hav.

5 timer fra kr. 930

New Zealand - South Island - West Coast - Franz Josef Glacier (4).jpg

Helikopter til Franz Josef-gletsjeren

Flyv i helikopter til Franz Josef-gletsjeren, som er et imponerende syn midt i den grønne regnskov.

4 timer fra kr. 2.635

New Zealand - South Island - Abel Tasman National Park - Kajak (9).jpg

Vandre- og kajaktur i Abel Tasman

Tag på en 3-dages vandre- og kajaktur i Abel Tasman, og udforsk nationalparkens kystlandskaber.

3 dage fra kr. 7.980

Rotorua area

Nordøens vulkaner og regnskov

Oplev Nordøens forunderlige natur med kratersøer, klipper og fortryllende regnskov på denne heldagstur.

1 dag fra kr. 1.990

New Zealand - South Island - Queenstown - Dampbåd.jpg

Middag og sejltur med dampskib

Sejl med et historisk dampskib fra Queenstown og nyd en lækker barbecue-middag i skønne omgivelser.

4 timer fra kr. 645

New Zealand - Nordoen - Blue Duck Station - bjerg

3 dage på Nordøens Blue Duck Station

Nyd nogle dage på Blue Duck Station på Nordøen. Her venter sjove oplevelser på hesteryg, på floderne og i firehjulstrækker.

3 dage fra kr. 1.495

New Zealand - South Island - Fiordlands - Doubtful Sound (9)_2

Dagstur til Doubtful Sound

Oplev New Zealands fjorde på en uforglemmelig sejltur på Doubtful Sound.

1 dag fra kr. 1.580

Vandring i Tongariro Alpine Crossing National Park, New Zealand

Cykeltur i Tongariro National Park

Oplev Nordøens fantastiske natur på en cykeltur i Tongariro National Park.

4 timer fra kr. 1.150

New Zealand - South Island - Canterbury Region - Kiwirail - Tranz Alpine - Staircase Viaduct.jpg

TranzAlpine gennem Southern Alps

Tag på en af verdens smukkeste togstrækninger med TranzAlpine, som kører tværs over New Zealands Sydø.

5 timer fra kr. 1.360

New Zealand - delfin.jpg

Svøm med delfiner i New Zealand

På denne tur får du muligheden for at svømme med New Zealands legesyge delfiner.
 

1 dag fra kr. 1.580

New Zealand - South Island - Fiordlands - Doubtful Sound (7)_0

Doubtful Sound med overnatning

Oplev dramatiske Doubtful Sound på denne sejltur med overnatning.

2 dage fra kr. 3.650

New Zealand - North Island - Waikato - Hobbiton (4).jpg

En dag i Hobbiton

Besøg hobbit-samfundet "The Shire", som du nok kender fra filmene The Hobbit og Ringenes Herre.

5 timer fra kr. 660

New Zealand - Nordoeen - Hole in the Rock

Sejltur til Hole in the Rock

Med en katamaran besøger du den spektakulære klippeformation Hole in the Rock.

5 timer fra kr. 570

New Zealand - North Island - Waikato - Waitomo - Spirit Cave.jpg

Underjordiske oplevelser i Waitomo

Få en fantastisk oplevelse i Waitomo Caves, og oplev de fascinerende glow worms.

1 dag fra kr. 330

New Zealand - South Island - Fiordlands - Milford - Scenic flight_0

Milford Sound med fly

Flyv over bjergene til Milford Sound, hvor en fantastisk 2 timers sejltur på fjorden venter.

1 dag fra kr. 2.890

New Zealand - sydøen - Mount Aspiring National Park_0.jpeg

Mount Aspiring National Park

På denne halvdagstur oplever du Sydøens storslåede natur fra et fly, til fods og om bord på en jetbåd.

5 timer fra kr. 2.245

New Zealand - South Island - Kaikoura - Hval (3).jpg

Hvalsafari ved Kaikoura

Du kan opleve havets kæmper på denne spændende hvalsafari ud for Kaikoura på New Zealands Sydø.

4 timer fra kr. 815

New Zealand - sydøen - routeburn track

Dagstur ad Routeburn Track

Nyd en guidet vandretur ad Routeburn Track, som regnes blandt New Zealands bedste vandreruter.

1 dag fra kr. 990

New Zealand - South Island - Natur - Hiking_0.jpg

Vandretur til Rob Roy-gletsjeren

Vandretur i verdensklasse gennem Mount Aspiring National Park til Rob Roy-gletsjeren.

1 dag fra kr. 1.820

New Zealand - Sydøen - Milford sound - delfin

Svøm med delfiner ved Kaikoura

Få en helt unik oplevelse, og svøm med New Zealands delfiner.

4 timer fra kr. 1.025

New Zealand - North Island - Tongariro National Park - Tongariro Crossing-Hiking.jpg

Vandretur ad Tongariro Crossing

Oplev Tongariros vulkanske landskaber på en af New Zealands allerbedste endagsvandreture med guide.

1 dag fra kr. 1.470

New Zealand - South Island - West Coast - Fox Glacier - Gletsjer - Vandring_0

Med helikopter op på Fox Glacier

Kom på helikoptertur over Fox Glacier i New Zealand, hvor du samtidig kan nyde en gletsjervandretur på toppen.

4 timer fra kr. 2.760

Flere rejseforslag

Disse rejseforslag kunne også være interessante for dig at søge inspiration i. Alle vores forslag kan tilpasses dine ønsker, så du får præcis den rute, den varighed og de oplevelser, som du drømmer om.
Nya Zeeland med husbil

Fra nord til syd i camper

 • Perfekt for familier
 • Nyd New Zealand fra nord til syd
 • God tid til naturoplevelser

26 dage fra kr. 23.400

New Zealand - South Iskand - Southern Alps - Mount Cook (2)

Aktiv ferie i New Zealand

 • Guidet rundrejse på engelsk
 • Oplev det bedste af New Zealand
 • Sjove aktiviteter og oplevelser

24 dage fra kr. 35.600

New Zealand - South Island - Bjerge - Vej

Det bedste af New Zealand

 • Oplev New Zealand i egen bil
 • Naturoplevelser og storbyferie
 • Både Nordøen og Sydøen

25 dage fra kr. 28.900

FiordlandLodge_Exterior.jpg

New Zealand for livsnydere

 • Luksuriøse lodges og hoteller
 • Spændende udflugter undervejs
 • Friheden i egen bil

30 dage fra kr. 63.300

Vit sandstrand med palmer och turkost vatten, Cook

Jorden rundt - Japan, New Zealand, Cook-øerne & USA

 • Vilde og charmerende storbyer
 • Store naturoplevelser
 • Strandferie på Cook-øerne

34 dage fra kr. 36.900

Rejser til Cook-øerne

New Zealand og Cookøerne

 • Autocamper i New Zealand
 • Sol og strand på Cook Islands
 • Perfekt for familien

26 dage fra kr. 27.400

Grön ö i Stilla havet, Fiji

New Zealand med Hongkong og Fiji

 • Storbyferie i Hongkong
 • Rundrejse på Nordøen
 • Badeferie på Fiji

20 dage fra kr. 34.900

maui river & beach NZ 1617 Christchurch Region South Island 2500wpx

New Zealand og Australien på én rejse

 • Kør-selv i New Zealand
 • Storby, strand og natur
 • Pulserende Sydney

28 dage fra kr. 30.600

New Zealand - South Island - Queenstown - Lake Wakatipu (10)_0

New Zealand væk fra alfarvej

 • En rejse med det mindre kendte
 • Særligt udvalgte overnatningssteder
 • Spændende oplevelser undervejs

28 dage fra kr. 39.900

Dubai - ørken

Dubai, New Zealand og Bali

 • Storbyoplevelser i Dubai
 • New Zealands natur
 • Afslapning og kultur på Bali

24 dage fra kr. 29.900

4x4 South Island 3.jpg

New Zealand i firehjulstrækker

 • Oplev New Zealands afkroge
 • Udforsk vild og uberørt natur
 • Hyggelige lodges og hoteller

25 dage fra kr. 32.200

New Zealand - North Island - Bay of Plenty - Udsigt_1

Krydstogt ved New Zealand og Sydney

 • Krydstogt ved New Zealand
 • Oplev fjorde og gletsjere
 • Besøg Operahuset i Sydney

20 dage fra kr. 24.900

New Zealand - North Island - Waikato - Hobbiton.jpg

I hobbitternes fodspor

 • Se naturen bag filmen
 • Oplev det bedste af New Zealand
 • Bestem selv tempoet i lejebil

25 dage fra kr. 33.900

New Zealand - South Island - Fiordlands - Milford Sound (12)_0

New Zealand i bil og camper

 • Rejs i både bil og camper
 • Lækre vinture undervejs
 • Gejsere, gletsjere og strande

23 dage fra kr. 25.900

bike nz.jpeg

New Zealand i bil med cykel

 • Bestem selv tempo og rute
 • Læg turistruterne bag dig
 • Kom helt tæt på naturen på cykel

27 dage fra kr. 44.500

hike nz panorama.jpeg

Hike & Drive i New Zealand

 • Kør-selv i firehjulstrækker
 • Vandreture i smuk natur
 • Overnatning på hyggelige B&Bs

28 dage fra kr. 39.500

Bay of Islands - New Zealand.jpeg

New Zealands kontraster

 • Grupperejse med guide
 • Alle New Zealands højdepunkter
 • Inkl. måltider og oplevelser

20 dage fra kr. 38.900

New Zealand Golf 1.jpg

Golf-eventyr på New Zealand

 • Kør-selv-ferie med fantastisk natur
 • Eksklusive lodges og hoteller
 • Golf på New Zealands bedste bane
   

25 dage fra kr. 52.900

Vi gør dine rejsedrømme til virkelighed

Send os dine ønsker til rejsen, så skræddersyer vi et rejseforslag til dig - helt uforpligtende.

staff-dk.png