fiji 1

New Zealand med Hongkong og Fiji

Kombinér en guidet rundrejse i New Zealand med Østens mystik i Hongkong og badeferie på Fiji.

 

Vores passionerede rejseeksperter har designet dette rejseforslag til inspiration.

 

Du bestemmer afrejsedato, antal dage og indhold. Dette er et eksempel på, hvordan en rejse kan se ud.

20 dage fra kr. 34.900

Pris pr. person ved 2 voksne

Når du sender en forespørgsel, kontakter vi dig på SMS, e-mail eller telefon til en indledende snak om din rejse.

*Feltet skal udfyldes

Storbyferie i Hongkong
Rejsen starter i Hongkong, der byder på farverige templer, fantastisk mad og et eksotisk gadeliv mellem de moderne skyskrabere.

Guidet tur i New Zealand
Fortsæt til New Zealand, hvor der venter en spændende guidet 6-dages tur gennem Nordøens dramatiske landskaber. Fra Auckland udforsker du Coromandel-halvøens klippekyster og Rotoruas termiske undergrund. Du møder også den oprindelige maori-befolkning, og vandrer gennem vulkanske landskaber i Tongariro National Park, inden turen går via hovedstaden Wellington tilbage til Auckland.

Badeferie på Fiji
Rejsen slutter med afslappende badeferie i tropeparadiset Fiji. Hotellet ligger naturligvis helt ned til en flot, hvid palmestrand, så her er alle muligheder for at vaske rejsestøvet af i de skønne omgivelser.

Udvalgte højdepunkter

AdobeStock_94431259.jpeg
CO2-neutrale rejser med MyPlanet

Der er mange gode miljø-projekter, som vi gerne vil støtte. Men effekten bliver ganske enkelt større, ved at vi vælger at fokusere på ét projekt. Når du rejser med MyPlanet kompenserer vi derfor for dit CO2-udslip i forbindelse med rejsen ved at støtte projektet ”Jacundá REDD+” i Brasilien. Projektet tilhører organisationen South Pole (www.southpole.com), som varetager en lang række bæredygtighedsprojekter verden over.

Projektet, vi støtter, ligger i den brasilianske stat Rondônia i Amazonas. Stedet er rigt på biodiversitet og hjem for hundredvis af dyre- og plantearter. Store dele af regnskoven i området er dog i fare, da bønder i årtier har ryddet skoven, for at gøre plads til landbrug. Desuden har levevilkårene og økonomien i mange året været trykket, og mange lokale samfund er meget sårbare. Projektet "Jacundá REDD+" giver de lokale mulighed for at få en indkomst ved at opbygge en forsyningskæde for lokale produkter, der ikke er relateret til tømmer. Det kunne for eksempel være gummi, acai og paranødder. Projektets mål er desuden at beskytte 35.000 hektar regnskov fra fældning samt at etablere yderligere 95.000 hektar beskyttet skov. Der afholdes også workshops for lokale kvinder og unge med fokus på sundhed, biodiversitet og lederskab. Dette skal ruste disse ellers meget udsatte befolkningsgrupper bedre til fremtiden.

Det ikke kun socialt, projektet bidrager positivt til en bæredygtig udvikling. Samlet set bidrager projektet nemlig med en reduktion i CO2-udslippet på 140.290 ton per år. Vil du vide mere om projektet, kan du klikke her.

Når du rejser med MyPlanet, kompenserer vi for dit CO2-forbrug på rejsen ved at bidrage til projektet ”Jacundá REDD+”, og samlet set gør kompensationen en stor forskel, idet MyPlanet årligt bidrager til en fjerdedel af projektets CO2-reduktion.

Eksempler på CO2-udslip

En rejsende med MyPlanet udleder i gennemsnit 5 ton CO2 på sin rejse, hvilket udgør cirka en tredjedel af en danskers gennemsnitlige CO2 forbrug på et helt år. 

Her kan du se nogle eksempler på, hvor meget CO2 en typisk MyPlanet rejse udleder:

Australien - 24 dage - 2 indenrigsfly = 7,45 ton CO2
New Zealand - 24 dage = 7,4 ton CO2
USA - 20 dage - 1 indenrigsfly = 4,25 ton CO2
Canada - 17 dage - 1 indenrigsfly = 3,55 ton CO2
Sydafrika - 12 dage - 2 indenrigsfly = 4,15 ton CO2

Fiji - ø
Fiji

Nyd en tropisk rejse til Fiji, hvor svajende palmer, hvide sandstrande og krystalklart venter dig.

 

Fiji er en ø-gruppe, som består af to store og flere end 300 mindre øer. Så du har et væld af oplevelser og muligheder at se frem til på en rejse til Fiji. Nogle øer byder på bjergrige områder og ugennemtrængelige skove, mens andre er små koraløer med lange fine strande, der indbyder til en dukkert og snorkling. Udover afslapning på de smukke strande kan du opleve både rig kultur og et fantastisk lokalt køkken. Tag på en sejltur til uberørte strande eller til lokale, traditionelle fester. Rejsen til Fiji kan være både afslappende, men også meget oplevelsesrig. Du bestemmer selv, hvad du foretrækker.

Kombinér Fiji med Australien eller New Zealand

Kombinér din badeferie på Fiji med en rundrejse i Australien eller New Zealand. På den måde får du den ultimative kombination af sol, strand og afslapning samt storby, storslået natur og en anderledes kultur.

New Zealand - North Island - Lake Taupo (2).jpg
Lake Taupo og Tongariro Nationalpark

Oplev den enorme Lake Taupo og udforsk Tongariro Nationalparks rå vulkanlandskaber.

 

Midt på New Zealands Nordø ligger Lake Taupo. Søen har form som en trekant og måler ca. 30 km på hver led. Lake Taupo er ikke alene smuk. Den indbyder også til fiskeri, for her lever regnbueørreder i massevis. Intet mindre end 500 tons fisk fanges årligt i søen. Vil du også have en bid af kagen, kan du leje fiskeudstyr flere steder langs bredden.
Ved Lake Taupos nordøstlige hjørne finder du Huka Falls, som også er et besøg værd. Det turkise vand kiler sig ned mellem de grå klipper med fuld kræft, og falder til sidst 12 meter mod afgrunden.

Tongariro National Park

Mere smuk natur finder du syd for Lake Taupo i Tongariro National Park, hvor tre mægtige vulkaner rejser sig mod himlen. Her viser New Zealands natur sig fra sin vildeste og mest dramatiske side med både smaragdgrønne søer, frodige vulkanske skråninger og dystre lavalandskaber. Vulkanerne er af stor betydning i maoriernes mytologi, hvilket har sikret parken en plads på UNESCO´s verdensarvliste for både sin natur og kultur. En ære, der kun tilfalder meget få steder i verden.

 

Tag på en vandretur gennem disse usædvanlig smukke landskaber, eller oplev parken fra luften eller fra vandsiden i en kajak. Højdepunktet for mange er vandreturen Tongariro Alpine Crossing, der anses for at være blandt verdens flotteste dagsvandreture. Men der findes også mange andre guidede vandreture i området, hvilket er en god måde at lære om stedets historie og natur. En anden god måde at opleve parken på er på en guidet cykeltur, hvor du kan komme langt opkring og stadig nyde landskaberne undervejs.

New Zealand - Nordøen - Auckland - Mount Eden (2)_0
Auckland

Oplev The City of Sails på din rejse rundt i New Zealand.

 

Auckland er New Zealands største by og hjem for en fjerdedel af landets befolkning. Den er placeret oven på 63 udslukte vulkaner, og flere af de grønklædte høje omkranser byen. Fra toppen af for eksempel One Tree Hill, Mount Eden og Mount Albert er der en dejlig udsigt over byen og vandet.

 

Auckland midtby er et interessant sted at slentre rundt. Gaderne Queen Street og Karangahape Road er de bedste indkøbsgader, og det er også på disse kanter, mange etniske befolkningsgrupper fra Stillehavet holder til. Her finder du butikker med alt fra lækre frugter, eksotiske grøntsager til farvestrålende stoffer. Beøsøg også Ponsonby Road, som byder på et hav af shoppingmuligheder samt restauranter og cafeer i massevis. Her kan du desuden finde moderne New Zealandsk brugskunst og interiørbutikker.

City of Sails

Auckland er omgivet af vand, og der er altid mange sejlbåde på bugten ud for byen. Af samme årsag er byen kendt som City of Sails. Tag en tur med en af turbådene, som blandt andet sejler til de omkringliggende ubeboede vulkanøer, hvor du kan gå en tur hen over den størknede lava. Et andet udflugtsmål med båd kunne være bydelen Devonport, hvor du finder små kunstforretninger og victorianske bygninger. Du kan også nyde nogle dage ved stranden eller boltre dig med surfbrættet i de store bølger.

New Zealand - North Island - Tongariro National Park (2)
Nordøen

Tag på en udforglemmelig rejse til New Zealands Nordø og oplev Auckland, vulkaner, skønne strande og meget mere.

 

New Zealands nordø er et sandt paradis. Auckland er en smukt beliggende storby omgivet af vand og grønne bakker, og resten af øen byder på et væld af fantastiske naturoplevelser. Besøg vingårde, og udforsk subtropiske landskaber ved Bay of Islands og Coromandel-halvøen. Eller sejl ad underjordiske floder i lysskæret fra mystiske lysende larver.

Besøg Rotorua gejsere

Helt andre oplevelser venter i Rotorua, hvor gejserne sprutter, mudderpølene bobler og damp siver op af sprækker i jorden. Ved Rotorua kan du også opleve New Zealands oprindelige Maori-kultur over en traditionel hangi-middag tilberedt i den termiske undergrund. Nordøen byder desuden på noget af New Zealands bedste fiskeri. 

Perfekt til vandreture

Kig forbi byen Napier, der er berømt for sine art deco-bygninger, inden det er tid at snøre vandreskoene og udforske Tongariro National Park. Parkens dramatiske vulkanske landskaber blev brugt som kulisse til flere scener i filmene om Ringenes Herre. Helt andre oplevelser venter i New Zealands hovedstad Wellington, der er rig på gode museer, restauranter og folkeliv. 

Kort

Rejsen dag for dag

Kombinér en guidet rundrejse i New Zealand med Østens mystik i Hongkong og badeferie på Fiji.

Dag 1: Afrejse fra Danmark

Fra Danmark sættes kursen østpå mod Hongkong.

Dag 2: Ankomst til Hongkong

Vel fremme i Hongkong indlogeres du på et centralt beliggende hotel for de kommende 3 nætter. Herefter er resten af dagen fri til at udforske den fascinerende storby, der ligger smukt ned til havet omgivet af grønklædte bjerge.

Dag 3-4: Hongkong

Hongkong er en ægte asiatisk storby, hvor smukke, gamle templer gemmer sig mellem skyskraberne, og duften fra gadekøkkener fylder baggyderne. Særlig stemningsfuld er byen ved aftentid, når tusindvis af lys tændes i natten. Ikke mindst set fra Victoria Peak, hvor hele lyshavet ligger for dine fødder. Dagene i Hongkong er fri til udforskning på egen hånd. Shop i de tusindvis af butikker, find ro i traditionelle templer, eller tag båden til den tidligere portugisiske koloni Macau. Vi hjælper naturligvis gerne med at reservere udflugter til dig, hvis du ønsker det.

Dag 5: Hongkong til New Zealand

Når tid er, går turen tilbage mod lufthavnen, hvor flyet mod New Zealand står klar. Vel fremme i Auckland indlogeres du på hotel en enkelt nat, så du har mulighed for at nyde byen, inden den guidede tur starter i morgen. Auckland er New Zealands største by med alt, hvad der hører sig en ægte storby til af kultur, caféer og butikker. Det er også en af landets flotteste storbyer med en smuk beliggenhed ud til havet. Mange indbyggere har deres egen båd, hvilket har givet Auckland tilnavnet "City of Sails".

Dag 6: Auckland til Hahei på Coromandel-halvøen

I dag begynder eventyret på New Zealand for alvor, når du sammen med gruppen og den lokale guide lægger Auckland bag dig og kører østpå mod Coromandel-halvøen til Hahei Beach. Kun få veje fører gennem de dramatiske landskaber, der veksler mellem skovklædte klippekyster, bløde bakker og skjulte strande. I dag skal du opleve Cathedral Cove. Efter en skøn dag på stranden samles du med resten af gruppen til et sjovt kokkekursus, hvor du tilbereder et måltid af friske lokale fisk og skaldyr.

Dag 7: Maori-kultur i termiske Rotorua

Fra Hahei kører du til Hot Water Beach, hvor du kan grave dig helt ned til undergrundens varme vand. Herfra går turen videre mod Rotorua, med et stop undervejs ved Kaituna River. Rotorua er kendt for sin livlige geotermiske aktivitet, og efterhånden som du nærmer dig området, mødes du af en karakteristisk "duft" af svovl fra den vulkanske undergrund. Gejsere syder og sprutter, mudderet koger, og damp siver ud af sprækker i jorden. Aftenen byder på en ganske særlig oplevelse. Rotorua udgør nemlig hjertet i New Zealands maorikultur, og denne aften får du et fascinerende indblik i deres traditionelle kultur. Ved ankomsten til maori-landsbyen Tamaki Maori Village bliver du budt velkommen af de lokale maorier, der vil fortælle om deres urgamle ritualer. Aftenen byder også på en traditionel hangi-middag tilberedt i jordovn sammen med maori-værterne.

Dag 8: Rotorua på egen hånd

Dagen i dag er fri til at udforske Rotorua og omegn på egen hånd. Du har blandt andet mulighed for at kaste dig ud i forskellige aktiviteter såsom White Water Rafting, zip-line, mountainbiking og meget andet. En helt anden mulighed er at besøge Hobbiton, hvor en del scener fra filmene om Ringenes Herre og Hobbitten blev optaget. Efter en lang dag fyldt med aktiviteter og oplevelser er et besøg ved Polynesian Spa den perfekte måde at afslutte dagen på.

Dag 9: Rotorua til Tongariro National Park

I dag venter naturoplevelser i absolut verdensklasse, når du fortsætter til nationalparken Tongariro. Her hæver tre aktive vulkaner sig over rå lavamarker, grønklædte skråninger og farvede søer og skaber nogle af de mest dramatiske scenerier på hele Nordøen. Ikke underligt valgte holdet bag filmtrilogien Ringenes Herre at optage scenerne om Mount Doom i Mordor netop her. Snør vandreskoene og gå gennem de smukke scenerier. Du kan også vælge at tage en af de kortere ruter som Taranaki Falls walk eller besøge Volcanic Centre Museum.

Dag 10: Tongariro National Park til Blue Duck Station

I dag går turen videre til den afsidesliggende fåre- og kvægfarm Blue Duck Station. Her bydes du velkommen af familien, der sideløbende med landbruget er meget aktive inden for naturbeskyttelse. I firehjulstrækker begiver du dig ud over farmens store område, mens du hører om den lokale natur og dyrelivet samt anekdoter fra tidligere tider. Tilbage ved gården er resten af dagen fri til at nyde de smukke omgivelser. Aftenen slutter med en lækker middag tilberedt af lokale råvarer.

Dag 11: Tongariro til Wellington

Helt andre oplevelser venter i dag, når du besøger New Zealands hovedstad, Wellington. Med sine cirka 400.000 indbyggere er Wellington ikke nogen stor by, men den ligger til gengæld ualmindelig smukt ned mod havet omgivet af grønklædte bakker. Her kan du vælge at få et sjældent smugkig ind bag kulisserne i filmens verden, når du besøger Weta Workshop, der stod bag filmhits som Hobbitten, Ringenes Herre og Avatar. Du kan besøge New Zealands glimrende nationalmuseum Te Papa Tongarewa, hvor avanceret teknologi sikrer et museumsbesøg ud over det sædvanlige eller slentre en tur langs Oriental parade.

Dag 12: Wellington til Auckland

Fra Wellington går turen tilbage til Auckland, hvor du indlogeres på dit hotel for natten. Resten af dagen er fri til at nyde de sidste oplevelser i New Zealand.

Dag 13: New Zealand til Fiji

En flyvetur fra New Zealand fører dig til den tropiske østat Fiji langt ude i Stillehavet. Fiji består af mere end 300 øer, hvoraf kun 106 er beboede. Langt størstedelen af befolkningen bor på de 2 største øer, Viti Levu og Vanua Levu, hvoraf Viti Levu er den mest besøgte. Her er strandene bedst, og det er her, du indlogeres på det dejlige 3-stjernede First Landing Beach Resort for de kommende 6 nætter. Resortet består af hyggelige bungalows spredt ud i en stor tropisk have kun et stenkast fra havet.

Dag 14-18: Badeferie på Fiji

Dagene er frie til at nyde de skønne, tropiske omgivelser. Med sine kridhvide sandstrande og høje svajende palmer under en blå skyfri himmel er Fiji som taget ud af et postkort. Selv klimaet er perfekt med en relativ stabil gennemsnitstemperatur på 22 grader om vinteren (maj-oktober) og lige over de 30 grader om sommeren. Heldigvis er havet aldrig langt væk, hvis der bliver behov for en forfriskende dukkert.

Ved siden af resortet ligger en lokal marina, hvor der er en lille butik, hvor du kan købe de mest nødvendige ting. Herfra kan du også tage på sejlture til Mamanuca Islands. Desuden kan resortets personale hjælpe med at arrangere udflugter, kokkekurser, gåture gennem haven eller introkurser i at flette kurve af bladene fra kokospalmerne. Men du er naturligvis også velkommen til bare at dase ved stranden eller poolen og nyde det vidunderlige tropiske klima i fulde drag.

Dag 19: Hjemrejse

Det er tid at sige farvel til tropeparadiset og vende tilbage mod Danmark.

Dag 20: Ankomst til Danmark

Efter et flyskifte eller to lander du i Danmark.

Vis alle dage

Priseksempel

20 dage fra kr. 34.900

Pris pr. person ved 2 voksne

Relevante udflugter på rejsen

Disse udflugter kunne også være interessante for dig at søge inspiration i.
New Zealand - South Island - Queenstown - Vej (2).jpg

Leje af bil i New Zealand

 • Biler i alle størrelser
 • Forsikring inkluderet
 • Stærke priser

1 dag fra kr. 510

New Zealand - North Island - Tongariro National Park - Tongariro Crossing-Hiking (4).jpg

Halvdagstur i Tongariro

Oplev Tongariro National Parks dramatiske vulkanske landskaber på denne spændende vandretur.

5 timer fra kr. 970

New Zealand - Nordøen - Auckland - Mount Eden (2)_3

Auckland byrundtur og sejltur

Oplev det bedste af Auckland på en guidet byrundtur, som afsluttes med en smuk sejltur i Auckland havn.

1 dag fra kr. 540

New Zealand - South Island - Fiordlands - Milford Sound (12)_0

Sejltur på Milford Sound

Der venter dig en uforglemmelig sejltur på den smukke fjord Milford Sound, som ligger på New Zealands sydø.

1 dag fra kr. 1.070

New Zealand - North Island- Hawkes Bay - Vin

Vin og gourmet i Hawkes Bay

Fantastiske vine, gourmet-anretninger på stribe, smuk natur og en uforglemmelig solnedgang venter dig på denne halvdagstur gennem Nordøens...

5 timer fra kr. 1.755

New Zealand - North Island - Auckland - Skyline

Dagstur med Auckland, regnskov og kyst

Denne udflugt kombinerer en byrundtur i Auckland med en vandretur i regnskoven og den rå vestkyst.

1 dag fra kr. 1.230

New Zealand - South Island - Queenstown - Vej (2).jpg

Leje af bil i New Zealand

 • Biler i alle størrelser
 • Forsikring inkluderet
 • Stærke priser

1 dag fra kr. 510

New Zealand - North Island - Tongariro National Park - Tongariro Crossing-Hiking (4).jpg

Halvdagstur i Tongariro

Oplev Tongariro National Parks dramatiske vulkanske landskaber på denne spændende vandretur.

5 timer fra kr. 970

New Zealand - Nordøen - Auckland - Mount Eden (2)_3

Auckland byrundtur og sejltur

Oplev det bedste af Auckland på en guidet byrundtur, som afsluttes med en smuk sejltur i Auckland havn.

1 dag fra kr. 540

New Zealand - South Island - Fiordlands - Milford Sound (12)_0

Sejltur på Milford Sound

Der venter dig en uforglemmelig sejltur på den smukke fjord Milford Sound, som ligger på New Zealands sydø.

1 dag fra kr. 1.070

New Zealand - North Island- Hawkes Bay - Vin

Vin og gourmet i Hawkes Bay

Fantastiske vine, gourmet-anretninger på stribe, smuk natur og en uforglemmelig solnedgang venter dig på denne halvdagstur gennem Nordøens...

5 timer fra kr. 1.755

New Zealand - North Island - Auckland - Skyline

Dagstur med Auckland, regnskov og kyst

Denne udflugt kombinerer en byrundtur i Auckland med en vandretur i regnskoven og den rå vestkyst.

1 dag fra kr. 1.230

Flere rejseforslag

Disse rejseforslag kunne også være interessante for dig at søge inspiration i. Alle vores forslag kan tilpasses dine ønsker, så du får præcis den rute, den varighed og de oplevelser, som du drømmer om.
New Zealand - Fårfarm - Natur - Bjerge (2).jpg

Den store kør-selv tur i New Zealand

 • Rejse med alle højdepunkterne
 • Nyd frihed i egen bil
 • God tid til store naturoplevelser

30 dage fra kr. 35.000

maui River NZ New Zealand Image Exterior Coastal Beach Friends Picnic Lunch

Fra nord til syd i camper

 • Perfekt for familier
 • Nyd New Zealand fra nord til syd
 • God tid til naturoplevelser

26 dage fra kr. 23.400

New Zealand - South Iskand - Southern Alps - Mount Cook (2)

Aktiv ferie i New Zealand

 • Guidet rundrejse på engelsk
 • Oplev det bedste af New Zealand
 • Sjove aktiviteter og oplevelser

24 dage fra kr. 35.600

New Zealand - South Island - Bjerge - Vej
Gratis nat

Det bedste af New Zealand

 • Oplev New Zealand i egen bil
 • Naturoplevelser og storbyferie
 • Både Nordøen og Sydøen

25 dage fra kr. 28.900

FiordlandLodge_Exterior.jpg

New Zealand for livsnydere

 • Luksuriøse lodges og hoteller
 • Spændende udflugter undervejs
 • Friheden i egen bil

30 dage fra kr. 63.300

Cook Island - strand og vand

New Zealand og Cookøerne

 • Autocamper i New Zealand
 • Sol og strand på Cook Islands
 • Perfekt for familien

26 dage fra kr. 27.400

New Zealand - Fårfarm - Natur - Bjerge (2).jpg

Den store kør-selv tur i New Zealand

 • Rejse med alle højdepunkterne
 • Nyd frihed i egen bil
 • God tid til store naturoplevelser

30 dage fra kr. 35.000

maui River NZ New Zealand Image Exterior Coastal Beach Friends Picnic Lunch

Fra nord til syd i camper

 • Perfekt for familier
 • Nyd New Zealand fra nord til syd
 • God tid til naturoplevelser

26 dage fra kr. 23.400

New Zealand - South Iskand - Southern Alps - Mount Cook (2)

Aktiv ferie i New Zealand

 • Guidet rundrejse på engelsk
 • Oplev det bedste af New Zealand
 • Sjove aktiviteter og oplevelser

24 dage fra kr. 35.600

New Zealand - South Island - Bjerge - Vej
Gratis nat

Det bedste af New Zealand

 • Oplev New Zealand i egen bil
 • Naturoplevelser og storbyferie
 • Både Nordøen og Sydøen

25 dage fra kr. 28.900

FiordlandLodge_Exterior.jpg

New Zealand for livsnydere

 • Luksuriøse lodges og hoteller
 • Spændende udflugter undervejs
 • Friheden i egen bil

30 dage fra kr. 63.300

Cook Island - strand og vand

New Zealand og Cookøerne

 • Autocamper i New Zealand
 • Sol og strand på Cook Islands
 • Perfekt for familien

26 dage fra kr. 27.400

Sådan bliver din unikke drømmerejse til

Hos MyPlanet tager vi os af alt det praktiske i forbindelse med din rejse. Fortæl os om dine ønsker til drømmerejsen, så skræddersyer vi din rejse.
1.png

Du kontakter os

Ring til os på 70125011 , send en forespørgsel, eller aftal et personligt møde.

2.png

Sammen skræddersyer vi din rejse

Tal med en rejsekonsulent om dine ønsker, og få sammensat din personlige rejse.

3.png

Du får et rejseforslag

Du modtager et uforpligtende tilbud på din skræddersyede rejse, som rettes til efter dine ønsker.

4.png

Du bestiller rejsen

Når rejsen er helt, som du drømmer om, bestilles rejsen, og du kan begynde at glæde dig.

Kom til gratis rejseforedrag

new zealand - sydøen - milford sound 2500x1200px

AARHUS,

VIBORG,

MIDDELFART,

ODENSE,

KØBENHAVN,
Flere datoer tilgængelige
Flere datoer tilgængelige
new zealand - sydøen - milford sound 2500x1200px

AARHUS,

VIBORG,

MIDDELFART,

ODENSE,

KØBENHAVN,
Flere datoer tilgængelige
Flere datoer tilgængelige

Vi vil elske at hjælpe dig med din drømmerejse

Ring til os på 70125011

Telefonen er åben på hverdage kl. 9-17 og i weekenden kl. 10-15.

staff-dk.png