hike nz panorama.jpeg

Hike & Drive i New Zealand

New Zealands bedste vandreture, hyggelige B&B's og kørsel i firehjulstrækker. Det får du på denne spændende rejse til New Zealand med fokus på naturen.

 

Vores passionerede rejseeksperter har designet dette rejseforslag til inspiration.

 

Du bestemmer afrejsedato, antal dage og indhold. Dette er et eksempel på, hvordan en rejse kan se ud.

28 dage fra kr. 39.500

Pris pr. person ved 2 voksne

Når du sender en forespørgsel, kontakter vi dig på SMS, e-mail eller telefon til en indledende snak om din rejse.

*Feltet skal udfyldes

Dette er en rejse, der kombinerer en kør-selv-tur (4WD) med vandreoplevelser. Du oplever ukendte sider af New Zealand, vidt forskellige landskaber på både nord- og sydøen og bor de mest vidunderlige steder.

Flotte vandreture
Den new zealandske natur opleves bedst til fods, og på denne kør-selv-tur er der mulighed for kortere eller længere vandreture, og de kræver for det meste kun, at du er i almindelig god fysisk form. Vandreturene er en dejlig afveksling til dagene i bil, og da der ydermere overnattes flere nætter på hyggelige B&Bs, er der god tid til at nyde og opleve. Vandreturene kan kategoriseres mellem 1-4, hvor 1 er lettest og 4 sværest. Se dag til dag programmet for nærmere detaljer om turen.

Off the beaten track
Det særlige ved denne kør-selv-tur er også, at du kommer "off the beaten track" og kommer steder, som de lokale anbefaler. Du bliver udstyret med gode kort og en meget detaljeret kørselsvejledning, så selv i de afsidesliggende områder kan du ikke køre forkert. Når du får bilen udleveret, får du desuden en gennemgang af ruten. Vandreturene er også detaljeret beskrevet i det materiale, du får udleveret, og da de som regel er godt afmærket, kan du trygt begive dig ud i naturen.

Med hensyn til overnatning kan du vælge mellem "value" og "standard", og her har vi taget udgangspunkt i "standard."

Kort

Rejsen dag for dag

New Zealands bedste vandreture, hyggelige B&B's og kørsel i firehjulstrækker. Det får du på denne spændende rejse til New Zealand med fokus på naturen.

Dag 1-2: Til New Zealand via Østen

Dag 1: Der er afrejse fra Danmark mod Østen.
Dag 2: Mellemlanding i Østen. Det også er muligt at gøre ophold nogle dage inden rejsen går videre til New Zealand.
Det er muligt at gøre stop i Bangkok, Singapore eller Hong Kong.

Dag 3: Auckland

Ankomst til Auckland. Du bliver modtaget i lufthavnen og kørt til dit hotel. Resten af dagen er til fri disposition. Gå evt. en tur forbi Aucklands havnefront.

Dag 4: Auckland - West Coast - Coromandel

Du afhenter bilen og starter køreturen til den frodige Coromandel-halvø, en behagelig køretur på godt 3 timer. Du kan udforske Aucklands fascinerende West Coast med en afstikker til Muriwai Gannet koloni, gå en tur på stranden med det sorte sand og stoppe ved en af vingårdene og cafeer, for derefter at køre mod Coromandel-halvøen

Dag 5: Coromandel-halvøen

I dag bliver du hentet på hotellet. Du bliver kørt til startstedet for en dejlig 3-4 timers vandretur på Coromandel-halvøen. Du vandrer selv afsted uden guide, men turen er godt afmærket og det er nemt at finde vej. Afslut evt. turen med en skøn badetur. Ved afslutningen bliver du igen mødt og kørt tilbage til dit hotel. Dette er den bedste måde at opleve den skønne natur på!

Vandring: ca. 3-4 timer af Coromandel Coastal Walkway (Niveau 2).

Dag 6: Coromandel - Whangamata

Du kører til Whangamata. Gør et stop ved fascinerende Hot Water Beach, hvor du kan grave dit eget badekar midt i sandet og nyde det varme vand der pibler op fra undergrunden! Besøg også Cathedral Cove ved Hahei Beach. Undervejs er der flere vandreture af forskellig længde (1 til 6 timer) at vælge imellem. Den mest populære er Wenthforth Falls Track, som tager ca. 2,5 timer at vandre.

Vandring: Wenthworth Falls Track, ca. 2,5 time (Niveau 2), eller vælg en rute af længere eller kortere varighed.

Dag 7: Whangamata - Rotorua

I dag sidder du igen bag rattet, og turen går til Rotorua. Byen er kendt for sine termiske aktiviteter med kogende mudder, gejsere mv. Området ved Rotorua var desuden en af maoriernes første bosættelser, og den dag i dag er det et af de bedste steder at opleve maorikulturen. Du kan f.eks. deltage i en maori-festaften og opleve maorimusik og -danse.

Dag 8: Rotorua/Te Urewera National Park

Whirinaki Forest sydøst for Rotorua er et 55.000 ha stort, uberørt regnskovsområde, der tilhører den lokale maoristamme Ngati Whare Tuhoe ("folket, der bor i disen"). Her kommer du til at vandre mellem træer, der er flere hundrede år gamle og næsten 65 m høje, og ikke overraskende vil du opleve et rigt fugleliv på vandreturen. Slap eventuelt af i Polynesian Spa i Rotorua efter vandreturen

Vandring: Whirinaki Waterfall Track, 3-4 timer (Niveau 2).

Dag 9: Rotorua - Taupo - Tongariro National Park

Nationalparken Tongariro domineres af 3 vulkaner, som alle er aktive, og landskabet er blevet kendt verden over, fordi en del optagelser til filmtrilogien Ringenes Herre fandt sted her i nationalparken. Du overnatter ved foden af Mount Ruapehu.

Dag 10: Tongariro National Park

Tongariro Crossing i Tongariro National Park går for at være en af de flotteste dags-vandreruter i New Zealand. Det tager 8-10 timer at gå strækningen, og turen igennem det vulkanske landskab kan være en udfordring ikke mindst på grund af det ofte skiftende vejr. Men anstrengelserne belønnes med flotte udsigter til f. eks. Emerald Lakes og Blue Lake. Tidligt om morgenen bliver du hentet på dit hotel og kørt til Mangetetopopo Valley, hvor vandreturen begynder. Hvis du synes, at Tongariro Crossing er for stor en udfordring, findes der alternativer.

Vandring: Tongariro Alpine Crossing, 8-10 timer (Niveau 4). Vandreturen skal bookes i forvejen.

Dag 11: Tongariro NP - Whanganui NP - Wellington

I dag kommer du virkelig "off the beaten track", da første del af dagens rute følger en postrute fra Raetihi til Pipiriki, og herfra køres der videre med Whanganui River Road igennem Whanganui National Park til byen Whanganui. Selv om naturen er hovedattraktionen, så glem ikke at stoppe i de små isolerede byer. Om eftermiddagen skulle der gerne blive tid til at besøge nationalmuseet Te Papa Tongarewa i hovedstaden Wellington.

Dag 12: Wellington - Marlborough Sound - Queen Charlotte Sound

Der venter en smuk færgetur fra Wellington til Picton på Sydøen og endnu en sejltur (10 min.) med vandtaxa fra Picton til dit hotel. Ingen veje fører til dette idylliske sted, hvor naturen sætter dagsordenen.

Dag 13: Queen Charlotte Sound

Queen Charlotte Track er en af de mest kendte new zealandske vandreruter, og den snor sig 71 km langs Queen Charlotte Sound. Udforsk Marlborough Sounds med båd og vandreture. Vandtaxi transfers er inkluderet i dag og du kan udforske Queen Charlotte Track i dit eget tempo.

Vandring: Queen Charlotte Track, ca. 2-3 timer (Niveau 2).

Dag 14: Queen Charlotte Sound - Nelson - Abel Tasman National Park

Med vandtaxa tilbage til Picton, hvor bilen står klar. Der køres langs Queen Charlotte Drive og bugte og strande i Marlborough Sound. Nyd solrige Nelson, med den lokale kunst, før du fortsætter til Abel Tasman National Park.

Dag 15: Abel Tasman National Park

Dagen er afsat til at opleve Abel Tasman National Park og begynder med, at du bliver sejlet ind i nationalparken. Du vandrer gennem regnskov og på gyldne sandstrande. Hvis du er heldig, kan du se sæler tæt på. Efter vandreturen bliver du hentet i en anden bugt.

Vandring: Abel Tasman Coast Track, ca. 4 timer (Niveau 1-3).

Dag 16: Abel Tasman NP - Paparoa NP/Punakaiki

Landskabet skifter og bliver barskere, ikke mindst i Buller Gorge vest for Murchison. Vi anbefaler en afstikker til sælkolonien Cape Foul Wind. Her er alletiders mulighed for at se sæler. På Sydøens vestkyst ligger Pancake Rocks, og klippeformationerne ligner ganske rigtigt en stabel forstenede pandekager. Når tidevandet kommer ind, kan man opleve de såkaldte blowholes her. Rund dagen af med at nyde solnedgangen ved Pancake Rocks.

Dag 17: Punakaiki

Den uberørte natur er det, der virkelig fascinerer i New Zealand. Det oplever du især i Paparoa National Park, som mange "kiwier" mener, er den smukkeste nationalpark i hele landet. Men bedøm selv efter dagens vandretur!

Vandring: Pororari River Track, ca. 3 timer (Niveau 2).

Dag 18: Punakaiki - Westland NP/Franz Josef

Du fortsætter langs West Coast. Greymouth og Hokitika er berømte for jade og du kan besøge værksteder og se, hvordan der bliver arbejdet med jade. Gletsjere, regnskov og kyst ligger side om side i Westland National Park. Der er meget at se og gøre som f.eks. en jet boat tur i Whataroa til en White Heron koloni. Eller besøg Okarito ved kysten og tag på en kajak tur gennem en stille lagune. Det er muligt at bestille helikopterture der lander på en gletsjer.

Dag 19: Westland NP - Haast Pass - Wanaka

Vi anbefaler et stop ved Ship Creek Walk og Munro Beach Walk. Imellem oktober og december kan man være heldig at se pingviner og delfiner her. Turen over Haast Pass indbyder til mange stop inden man ankommer til Wanaka. Dagen kan afsluttes med en let gåtur til toppen af Mount Iron.

Vandring: Vandring til toppen af Mount Iron, ca. 1,5 time (Niveau 1).

Dag 20: Wanaka - Mt. Aspiring National Park

I dag skal Rob Roy Glacier Track gås. Turen starter i smukke Matukitu Valley ved en hængebro. Turen byder på fantastiske naturoplevelser.

Vandring: Rob Roy Glacier Track, 4-5 timer (Niveau 2-3).

Dag 21: Wanaka - Fiordland NP/Te Anau

Den lille by Te Anau er udgangspunkt for oplevelser i Fiordland National Park - og det kan enten være på en sejl- eller vandretur. Du kan besøge Te Anau Glow Worm Caves, en båd kan sejle dig over søen til grotterne.

Dag 22: Te Anau/Milford Track

Milford Track i Fiordland National Park er endnu en af de meget kendte new zealandske vandreruter. Denne dag kan du vandre otte kilometer af ruten, men først en sejltur fra Te Anau over Lake Te Anau til rutens begyndelse. Vandreturen er kun mulig fra november til marts og skal bookes på forhånd. I den øvrige del af året kan du tage med på en sejltur på Doubtful Sound.

Vandring: Guidet Milford Track Day Tour, 5-6 timer (Niveau 2-3).

Dag 23: Te Anau - Milford Sound - Queenstown

Ruten til Milford Sound tager dig gennem Eglington og Hollyford Valley til Milford Sound med de 1.000 meter høje Mitre Peak. Det er muligt at tage en sejltur på den smukke fjord. Herefter køres tilbage til Te Anau og videre langs Lake Wakatipu til Queenstown.

Dag 24: Queenstown

Dette er adventure-hovedstaden over dem alle. Her kan adrenalin-junkier få alverdens oplevelser som jet boat ture, bungee jump, river surfing mv. Er man mere til en rolig dag, så tag en gåtur ved bjergkæden 'The Remarkables', spil golf eller besøg den lille guldmine by Arrowtown. Der er så mange muligheder.

Dag 25: Queenstown - Aoraki/Mount Cook National Park

Dagen tilbringes i Mount Cook National Park, som New Zealands højeste bjerg har lagt navn til. Her kan du vandre med udsigt til sneklædte bjergtinder.

Vandring: Hooker Valley Track, 2-4 timer (Niveau 2-3).

Dag 26: Mount Cook Village - Lake Tekapo - Christchurch

Inden der sættes kurs mod Christchurch, skal du kigge indenfor i den lille Church of the Good Shepherd ved Lake Tekapo, hvor der i stedet for altertavle er et panoramavindue med vidt udsyn til naturen.

Dagen slutter i Christchurch hvor der er mulighed for en hyggelig afslutning på en fantastisk rejse rundt i New Zealand. Nyd aftensmaden på en af byens mange cafeer eller restauranter.

Dag 27-28: Afrejse mod Danmark

Dag 27: Bilen afleveres og det er tid til at sige farvel til Christchurch og New Zealand.

Dag 28: Der er ankomst til Danmark først på dagen.

Du kan evt. også vælge at flyve via Sydney i Australien og tage nogle dage i en af verdens skønneste storbyer.

Vis alle dage

Priseksempel

28 dage fra kr. 39.500

Pris pr. person ved 2 voksne

Flere rejseforslag

Disse rejseforslag kunne også være interessante for dig at søge inspiration i. Alle vores forslag kan tilpasses dine ønsker, så du får præcis den rute, den varighed og de oplevelser, som du drømmer om.
New Zealand - Fårfarm - Natur - Bjerge (2).jpg

Den store kør-selv tur i New Zealand

 • Rejse med alle højdepunkterne
 • Nyd frihed i egen bil
 • God tid til store naturoplevelser

30 dage fra kr. 35.000

Nya Zeeland med husbil

Fra nord til syd i camper

 • Perfekt for familier
 • Nyd New Zealand fra nord til syd
 • God tid til naturoplevelser

26 dage fra kr. 23.400

New Zealand - South Iskand - Southern Alps - Mount Cook (2)

Aktiv ferie i New Zealand

 • Guidet rundrejse på engelsk
 • Oplev det bedste af New Zealand
 • Sjove aktiviteter og oplevelser

24 dage fra kr. 35.600

New Zealand - South Island - Bjerge - Vej

Det bedste af New Zealand

 • Oplev New Zealand i egen bil
 • Naturoplevelser og storbyferie
 • Både Nordøen og Sydøen

25 dage fra kr. 28.900

FiordlandLodge_Exterior.jpg

New Zealand for livsnydere

 • Luksuriøse lodges og hoteller
 • Spændende udflugter undervejs
 • Friheden i egen bil

30 dage fra kr. 63.300

Vit sandstrand med palmer och turkost vatten, Cook

Jorden rundt - Japan, New Zealand, Cook-øerne & USA

 • Vilde og charmerende storbyer
 • Store naturoplevelser
 • Strandferie på Cook-øerne

34 dage fra kr. 36.900

Rejser til Cook-øerne

New Zealand og Cookøerne

 • Autocamper i New Zealand
 • Sol og strand på Cook Islands
 • Perfekt for familien

26 dage fra kr. 27.400

Grön ö i Stilla havet, Fiji

New Zealand med Hongkong og Fiji

 • Storbyferie i Hongkong
 • Rundrejse på Nordøen
 • Badeferie på Fiji

20 dage fra kr. 34.900

maui river & beach NZ 1617 Christchurch Region South Island 2500wpx

New Zealand og Australien på én rejse

 • Kør-selv i New Zealand
 • Storby, strand og natur
 • Pulserende Sydney

28 dage fra kr. 30.600

New Zealand - South Island - Queenstown - Lake Wakatipu (10)_0

New Zealand væk fra alfarvej

 • En rejse med det mindre kendte
 • Særligt udvalgte overnatningssteder
 • Spændende oplevelser undervejs

28 dage fra kr. 39.900

Dubai - ørken

Dubai, New Zealand og Bali

 • Storbyoplevelser i Dubai
 • New Zealands natur
 • Afslapning og kultur på Bali

24 dage fra kr. 29.900

4x4 South Island 3.jpg

New Zealand i firehjulstrækker

 • Oplev New Zealands afkroge
 • Udforsk vild og uberørt natur
 • Hyggelige lodges og hoteller

25 dage fra kr. 32.200

New Zealand - North Island - Bay of Plenty - Udsigt_1

Krydstogt ved New Zealand og Sydney

 • Krydstogt ved New Zealand
 • Oplev fjorde og gletsjere
 • Besøg Operahuset i Sydney

20 dage fra kr. 24.900

New Zealand - North Island - Waikato - Hobbiton.jpg

I hobbitternes fodspor

 • Se naturen bag filmen
 • Oplev det bedste af New Zealand
 • Bestem selv tempoet i lejebil

25 dage fra kr. 33.900

New Zealand - South Island - Fiordlands - Milford Sound (12)_0

New Zealand i bil og camper

 • Rejs i både bil og camper
 • Lækre vinture undervejs
 • Gejsere, gletsjere og strande

23 dage fra kr. 25.900

bike nz.jpeg

New Zealand i bil med cykel

 • Bestem selv tempo og rute
 • Læg turistruterne bag dig
 • Kom helt tæt på naturen på cykel

27 dage fra kr. 44.500

Bay of Islands - New Zealand.jpeg

New Zealands kontraster

 • Grupperejse med guide
 • Alle New Zealands højdepunkter
 • Inkl. måltider og oplevelser

20 dage fra kr. 38.900

New Zealand Golf 1.jpg

Golf-eventyr på New Zealand

 • Kør-selv-ferie med fantastisk natur
 • Eksklusive lodges og hoteller
 • Golf på New Zealands bedste bane
   

25 dage fra kr. 52.900

Book trygt og sikkert med MyPlanet Rejser

Hos MyPlanet tager vi os af alt det praktiske i forbindelse med din rejse. Fortæl os om dine ønsker til drømmerejsen, så skræddersyer vi din rejse.
1.png

Ekspertise

Vi har skræddersyet rejser i mere end 50 år. Med erfaring kommer viden, som vi deler med dig, når du planlægger.

2.png

Kendskab til destinationen

Vi tilbyder kun rejser til steder, som vi ved, er sikre, og som Udenrigsministeriet ikke fraråder at rejse til.

3.png

Sikkert samarbejde

Vi sikrer at vores partnere har din sikkerhed og sundhed som deres højeste prioritet.

4.png

Private alternativer

Vi hjælper dig med at finde indkvartering og oplevelser med mulighed for at holde afstand.

5.png

Sikkerhed & sundhed

Alle vores partnere har accepteret vores politik for sundhed og sikkerhed.