Resor till Mellanöstern med MyPlanet

Rejser til Mellemøsten

Vi tilbyder rejser til Mellemøsten og skræddersyer din rejse i henhold til dine interesser, ønsker og budget. Kontakt os og få gode råd til netop din drømmerejse!

Frodige oaser og moderne arkitektur

Udlev din drøm om Arabian Nights. Tag på en eventyrlig ørkensafari fra Dubai og fascinerende ture i bjergene i Jebel Akhdar regionen. Oplev de smukkeste køreture mellem svajende palmetræer, frodige oaser og beduinlandsbyer. Udforsk de livlige lokale souker, hvor duften af røgelse og eksotiske krydderier fylder luften, og håndarbejde af enhver art ligger til skue for den besøgende. Spændende seværdigheder, smagfuld mellemøstlig cuisine og alverdens mellemøstlige dufte vil hurtigt fylde dine sanser. Oplev Dubai's moderne arkitektur, hvor storslåede hoteller og supermoderne shoppingarkader ligger side om side, eller det autentiske Oman, som byder på imponerende sandklitter, historiske paladser og autentiske beduinoplevelser.

Eksotiske Oman

Enhver rejse til Mellemøsten bør inkludere Oman. Måske den sidste bastion i det ældgamle Arabien, som fortryller dig med sit vidtstrakte landskab og venlige lokalbefolkning. Hovedstaden Muscat syder af liv og imponerer med sin elegante arkitektur. Jebel Shams, Oman´s højeste punkt tårner sig op over Al Hajar bjergene. Besøg et traditionelt dhow sejlskibsbyggeri i Sur eller tag på udkig efter grønne skildpadder, der udklækkes på strandene i Ras Al Jinz. I dette uspolerede land er der talrige frodige dale som Wadi Bani Khaleed, som ligger smukt omkranset af tørre klippeformationer. Historiske forte og paladser findes der ligeledes mange af i ørkenen og ved Salalahs kyst.