^
  • Rejser til Alice Springs

    Vi sammensætter din rejse til Alice Springs i Australien helt efter dine ønsker. Lad dig inspirere, og tag en snak med en, der har været der.

Rejser til Alice Springs

Alice Springs er en både behagelig og spændende by fyldt med unikke oplevelser i Australiens outback.

Man kan næsten ikke komme længere væk fra alting end Alice Springs, der ligger i hjertet af Australiens røde ørken i den sydlige del af Northern Territory. Men det til trods er Alice Springs en både behagelig og spændende by fyldt med unikke oplevelser, fuldendes af den særlige outback-stemning, der hviler over byen. 

Lær om livet i outbacken

Alice Springs er et godt sted at lære om livet i outbacken. Besøg den gamle telegrafstation, og hør om det storstilede projekt, der forandrede kommunikationen mellem Australien og Europa. Hos Royal Flying Doctor Service kan du høre om de flyvende læger, mens School of the Air fortæller om undervisning i klasselokaler, der er 30 gange Danmarks størrelse.

Udforsk outbacken på cykel

Du er aldrig langt fra naturen i Alice Springs. Nyd udsigten over byen og Macdonnell Ranges fra Anzac Hill, og gå en tur gennem det udtørrede flodleje. Eller lej cykler og tril gennem storslåede ørkenlandskaber ad cykelstien mod Simpsons Gap. På vejen er det i høj grad værd at stoppe ved Alice Springs Desert Park i udkanten af byen, hvor du får en glimrende introduktion til områdets natur og dyreliv.

Vi tilpasser rejsen til dig

Nedenfor ser du nogle forslag til, hvordan en rejse til Alice Springs i Australien kan se ud. Her kan du finde masser af inspiration til, hvordan din personlige rejse skal sammensættes.

Ring på 70 12 50 11eller send en forespørgsel, når du har brug for en snak med en rejsekonsulent, som har været der selv. Så tilpasser vi sammen rejsens varighed, rute og oplevelser til dine ønsker.

Kort