^
  • Icelandair – Den direkte vej til Canada og USA

  • Icelandair – Den direkte vej til Canada og USA

  • Icelandair – Den direkte vej til Canada og USA

  • Icelandair – Den direkte vej til Canada og USA

  • Icelandair – Den direkte vej til Canada og USA

Icelandair – Den direkte vej til Canada og USA

Når du flyver med Icelandair bliver komfort, loyalitet og service prioriteret højt, hvilket du oplever fra det øjeblik, du checker ind, til du ankommer til din destination. Icelandair har 16 destinationer i Nordamerika og flyver dig direkte til USA og Canada via Island. Icelandair tilbyder konkurrencedygtige priser, nemme flyforbindelser og timevis af underholdning undervejs.

Service undervejs

Når du flyver med Icelandair vil du opleve en lang række fordele undervejs. Blandt andet har du mulighed for at vælge dit sæde uden ekstra omkostninger, så du selv kan vælge hvor i flyet du ønsker at sidde. Desuden kan du udover din håndbagage, gratis medbringe 2x23 kg bagage over Atlanten på Economy Comfort og Saga Class og 1x32 kg bagage på Economy Class.

Hvert sæde er udstyret med en skærm, som sikrer dig mere end 350 timers underholdning i form af film, tv-serier og musik. Undervejs har du samtidig mulighed for at koble dig på flyets Wi-Fi, så du kan tjekke dine mails, holde dig opdateret med nyhederne eller surfe rundt på de sociale medier. Du skal ikke bekymre dig for om din smartphone eller tablet løber tør for strøm, da hver skærm er udstyret med en USB-port, så du nemt kan oplade din enhed undervejs. 

De forskellige klasser

Du har tre forskellige klasser at vælge imellem, når du flyver med Icelandair, så kan du selv vælge netop hvilken komfort og service du ønsker undervejs. Der er noget for enhver smag, alt fra kvalitet til rimelige priser på Economy Class til ren forkælelse på den eksklusive Saga Class.

Economy Class
På Economy Class findes der seks sæder ved siden af hinanden (tre + tre), hvor du finder masser af komfort med god plads til dine ben – helt nøjagtig 81cm. Alle sæderne er udstyret med en skærm, der sikrer dig underholdning på hele flyveturen.

Economy Comfort
På Economy Comfort findes der seks sæder ved siden af hinanden (tre + tre), hvor sædet i midten altid holdes frit, for at gøre rejsen endnu mere behagelig. Alle sæderne er udstyret med skærm og strømstik, der sikrer dig underholdning på hele flyveturen. Desuden kan passagerer på Economy Comfort nyde alt fra Economy Class menuen ganske gratis. 

Saga Class
På Saga Class findes der fire sæder ved siden af hinanden (to + to), hvor der er hele 101 cm mellem rækkerne. Desuden har alle passagerer på Saga Class pude og tykt tæppe og kan samtidig låne et støjreducerende headset. Alle sæderne er udstyret med en skærm, hvor der også er mulighed for at tilslutte elektroniske enheder, hvilket sikrer underholdning på hele flyveturen. Mad og drikke er gratis.

Icelandair stopover 

Der bliver normalt tillagt et ekstra gebyr på flybilletten, hvis du ønsker at have mere end 24 timer i den by du mellemlander i. Når du flyver med Icelandair har du mulighed for at gøre stop på Island, i helt op til 7 nætter, uden ekstra omkostninger. Dette giver en fantastisk mulighed for at opleve Island undervejs – helt uden omkostninger.

Læs mere om MyPlanets stopover pakke her.