kauai-hawaii

Hawaiis højdepunkter

Besøg tre eksotiske øer, udforsk Hawaii Island i bil, og nyd Hawaiis mange tropiske strande og fascinerende vulkaner på denne spændende rejse.

 

Vores passionerede rejseeksperter har designet dette rejseforslag til inspiration.

 

Du bestemmer afrejsedato, antal dage og indhold. Dette er et eksempel på, hvordan en rejse kan se ud.

14 dage fra kr. 20.400

Pris pr. person ved 2 voksne

Når du sender en forespørgsel, kontakter vi dig på SMS, e-mail eller telefon til en indledende snak om din rejse.

*Feltet skal udfyldes

På denne enestående rejse til Hawaii får du fantastiske strande, tropisk klima, eksotisk stemning og naturoplevelser i særklasse.

Du oplever tre fascinerende øer
På denne rejse til Hawaii oplever du hele tre af Hawaiis fantastiske øer: Oahu med Honolulu, Waikiki Beach og Pearl Harbor samt Hawaii Island og Maui. Øerne er meget forskellige og overgår hinanden i storslåede og uforglemmelige naturoplevelser.

Gør stop på fastlandet
MyPlanet anbefaler, at rejsen til Hawaii kombineres med stop i for eksempel New York, Los Angeles eller San Francisco. På den måde får du både natur, badeferie og storbyoplevelser på din rejse. Det gør rejsen mere spændende, det koster ikke ret meget, og flyrejsen til Hawaii brydes op i flere bidder. 

Vi gør dine rejsedrømme til virkelighed

Send os dine ønsker til rejsen, så skræddersyer vi et rejseforslag til dig - helt uforpligtende.

staff-dk.png

Vi CO2-kompenserer for din rejse

Hawaii surfere mennesker Waikiki strand turister livsstil-sommer rejse ferie banner panorama, Oahu, Hawaii, USA
Rejser til Oahu

På Oahu kan du gå på opdagelse i storbyen Honolulu med den kendte Waikiki Beach og historiske Pearl Harbor.

Attraktive Oahu

Oahu er Hawaiis tredje største ø og her kan man virkelig finde alt. Øen passer perfekt til familier, par og venner, som vil opleve lidt af hvert. Der findes smukke strande, gode shopping-muligheder, restauranter, vandrestier, smuk natur, kultur og mulighed for et utal af udflugter på havet og på øen. Tag vandreturen til Moana Falls, nyd Oahus smukke natur i Ho’omaluhia Botanical Gardens på øens østlige del, eller besøg de fine hvide sandstrande ved Kailua.

Waikiki Beach – en af verdens mest kendte strande

Turkisblåt vand og fint gyldent sand i lange baner udgør den perfekte legeplads for surfere og badegæster. Der findes kiosker, brusere og toiletter lige ved stranden, og bedst af alt er der ingen parasoller eller liggestole. Du kan leje en kajak og prøve kræfter med andre sjove vandaktiviteter som eksempelvis snorkling og surfing. Waikiki Beach er også det perfekte sted for dig, som gerne vil lære at surfe, da bølgerne typisk ikke er så store. Shopping- og restaurantgaden Kalakua Avenue løber parallelt med stranden, så du kan nemt få en hel dag til at gå her!

USS Arizona Memorial Visitors Center - Pearl Harbor

For at få et indblik i, hvad der sket ved bombningen af Pearl Harbor, skal du besøge området og eventuelt få en rundvisning. Du kan se en film om, hvordan Pearl Harbor blev bombet, og det er muligt at tage en båd ud til Memorial Ground, som ligger på vandet over det sted, hvor USS Arizona sank den 7. december 1941.

Diamondhead

Øst for Waikiki Beach ligger Diamondhead, som er et mere roligt sted. Her kan du snorkle ved Sans Souci Beach eller vandre op til Diamondhead og nyde udsigten over Waikiki.

Panoramaudsigt over de grønne bjerge og Hawaii kyst fra Lanikai Pillbox Trail, Maui, Hawaii, USA
Rejser til Maui

Maui er den ø som flest turister besøger, og det med god grund. Maui byder nemlig på lidt fra alle de hawaianske øer samlet på ét sted.

Ikoniske Maui

For den som søger en aktiv ferie, er Maui det helt rette sted. På Mount Haleakala finder du vandre- og cykelstier samt en af Mauis smukkeste udsigter. Du kan også tage med på en af de mange både, der sejler rundt om øen, hvorfra du også kan opleve den ikoniske Maui solnedgang.

Strandene rundt om Maui er virkelig indbydende med sit finkornede gyldenbrune sand. Surfing og windsurfing er, som på de øvrige øer, en populær sport og hele surf-mentaliteten præger den afslappede stemning på øen. Det er også muligt at tage på en hvalsafari ved Maui, hvor der er gode chancer for at opleve havets kæmper i det klare vand. Tilbage på land finder du også den kendte Road to Hana, hvor du kan opleve imponerende vandfald, den frodige regnskov, og en udsigt der gør Maui til en destination, man gerne vil vende tilbage til.

Ho'okipa Beach Park

I Ho’okipa Beach Park kan du opleve nogle af de bedste surf-bølger på Maui. Om vinteren er bølgerne høje, og mange surfere boltrer sig i vandet, mens bølgerne om sommeren stilner af og vindsurferne finder vej hertil. Stranden er ikke for begyndere. Der er kraftig strøm, klipper og bølgerne brækker tæt på stranden.

Mt. Haleakala

Haleakala betyder House of the sun og er et must see, når du er på Maui. Her finder du Mauis højeste punkt, som byder på imponerende udsigter over det grønne landskab. Det er en køretur på 4-5 timer fra Lahaina til parken, men det er turen værd, når du sidder på toppen af Maui og nyder udsigten. Turen til toppen er hård, så husk masser af vand. I 2.969 meters højde kommer du til Haleakala besøgscenter. Sørg for at gå helt til toppen. Det kan virke uoverskueligt på grund af den tynde luft, men du bliver rigt belønnet for dine anstrengelser.

Road to Hana

Den kendte Road to Hana er en fantastisk oplevelse. Ruten byder på flere gode stop, såsom den sorte lavastrand i Wai’anapanapa, flere smukke vandfald samt en frodig regnskov. Vil du lære mere om Mauis vegetation, så læg vejen forbi The Garden of Eden og tag turen gennem den tropiske regnskov. Gør stop i Paia og køb proviant til turen, men udforsk også den lille hippi-by, inden du begiver dig up på Hana Highway.

udsigt fra Mauna Kea-topmødet på den store ø Hawaii, USA
Rejser til Hawaii Island

Hawaii Island var tidligere kendt som Big Island, og en rejse hertil byder på aktive vulkaner, frodige bjerge og spektakulære kyststrækninger.

Aktive vulkaner

Hawaii Island, der er på størrelse med sammenlagt Sjælland og Fyn, er dobbelt så stor som alle de øvrige øer tilsammen, hvilket betyder at naturen er meget forskelligartet og spændende at udforske. Her kan du både opleve smukke kyster og skønne strande samt frodige landskaber og sneklædte bjergtoppe.

På Hawaii Island findes der også flere aktive vulkaner med rødglødende lavastrømme, som med en hvæsende lyd rammer det kølige hav. Vulkanerne er øens størst trækplaster, og de kan opleves på mange forskellige måder. Vulkanen Mauna Kea (betyder hvidt bjerg) byder på et måneagtigt kraterlandskab, så vellignende at Apollo-astronauterne trænede på vulkanens skråninger med deres månekøretøj inden afrejse.

Oplev øen med en lejebil

En god måde at komme omkring på øen er i bil. Besøg prisbelønnede kaffeplantager, oplev små byer med lokale gallerier og caféer, og nyd den fantastiske natur undervejs. Efter en dag på vejene kan en forfriskende dukkert i havet være tiltrængt. Der er mange gode muligheder, og du kan opleve både strande med lyst sand og strande med sort vulkansk sand.

AdobeStock_94431259.jpeg
CO2-neutrale rejser

Der er mange gode miljø-projekter, som vi gerne vil støtte. Men effekten bliver ganske enkelt større, ved at vi vælger at fokusere på ét projekt. Når du rejser med MyPlanet kompenserer vi derfor for dit CO2-udslip i forbindelse med rejsen ved at støtte projektet ”Jacundá REDD+” i Brasilien. Projektet tilhører organisationen South Pole (www.southpole.com), som varetager en lang række bæredygtighedsprojekter verden over.

Projektet, vi støtter, ligger i den brasilianske stat Rondônia i Amazonas. Stedet er rigt på biodiversitet og hjem for hundredvis af dyre- og plantearter. Store dele af regnskoven i området er dog i fare, da bønder i årtier har ryddet skoven, for at gøre plads til landbrug. Desuden har levevilkårene og økonomien i mange året været trykket, og mange lokale samfund er meget sårbare. Projektet "Jacundá REDD+" giver de lokale mulighed for at få en indkomst ved at opbygge en forsyningskæde for lokale produkter, der ikke er relateret til tømmer. Det kunne for eksempel være gummi, acai og paranødder. Projektets mål er desuden at beskytte 35.000 hektar regnskov fra fældning samt at etablere yderligere 95.000 hektar beskyttet skov. Der afholdes også workshops for lokale kvinder og unge med fokus på sundhed, biodiversitet og lederskab. Dette skal ruste disse ellers meget udsatte befolkningsgrupper bedre til fremtiden.

Det ikke kun socialt, projektet bidrager positivt til en bæredygtig udvikling. Samlet set bidrager projektet nemlig med en reduktion i CO2-udslippet på 140.290 ton per år. Vil du vide mere om projektet, kan du klikke her.

Når du rejser med MyPlanet, kompenserer vi for dit CO2-forbrug på rejsen ved at bidrage til projektet ”Jacundá REDD+”, og samlet set gør kompensationen en stor forskel, idet MyPlanet årligt bidrager til en fjerdedel af projektets CO2-reduktion.

Eksempler på CO2-udslip

En rejsende med MyPlanet udleder i gennemsnit 5 ton CO2 på sin rejse, hvilket udgør cirka en tredjedel af en danskers gennemsnitlige CO2 forbrug på et helt år. 

Her kan du se nogle eksempler på, hvor meget CO2 en typisk MyPlanet rejse udleder:

Australien - 24 dage - 2 indenrigsfly = 7,45 ton CO2
New Zealand - 24 dage = 7,4 ton CO2
USA - 20 dage - 1 indenrigsfly = 4,25 ton CO2
Canada - 17 dage - 1 indenrigsfly = 3,55 ton CO2
Sydafrika - 12 dage - 2 indenrigsfly = 4,15 ton CO2

Kort

Rejsen dag for dag

Besøg tre eksotiske øer, udforsk Hawaii Island i bil, og nyd Hawaiis mange tropiske strande og fascinerende vulkaner på denne spændende rejse.

Dag 1: Ankomst til Honolulu

Din rejse til Hawaii begynder i Danmark, hvorfra kursen sættes vestpå mod USA og Hawaii-øerne.

Du lander i Honolulu, hvor du bor på et hotel tæt på den verdensberømte strand Waikiki Beach. Du har dermed de perfekte rammer for de næste dages oplevelser på Oahu. Aftenen er fri til at udforske de eksotiske omgivelser, og finde dig til rette i Honolulu.

Dag 2 - 5: Oahu

Med navne som Pearl Harbor, Waikiki Beach og Honolulu er Oahu indbegrebet af en rejse til Hawaii. Solelskere strømmer hertil for at nyde de dejlige strande. Surfere fra hele verden drømmer om at prøve kræfter med nordkystens enorme bølger, og dykkere og snorklere begejstres igen og igen over de fantastiske koralrev og utallige farvestrålende fisk. Men Honolulu byder også på storbyliv.

Spis dampende varm nudelsuppe i Chinatown, shop i designerbutikker i midtbyen, eller oplev traditionelle Hawaii-bands optræde iført blomstrede skjorter, mens du nyder en kølig cocktail.

Hvordan du bruger dagene på Oahu er helt op til dig, men et par gode bud kunne være et besøg ved Pearl Harbor eller en rundtur på Oahu. Lyder alt dette for aktivt, er det naturligvis også fristende blot at finde en god plads på Waikiki Beach og nyde et par afslappende dage i palmernes skygge.

Dag 5 - 9: Hawaii Island

Din rejse til Hawaii fortsætter med oplevelser på Hawaii Island, og med bilen til rådighed har du alle muligheder for at komme rundt og opleve den fantastiske mangfoldighed af landskaber og aktiviteter, som øen tilbyder. Her finder du alt lige fra smukke kyststrækninger til frodige, grønklædte bjergskråninger, og fra sneklædte bjergtoppe til rå vulkanske lavamarker, hvor strømme af rødglødende lava konstant modellerer landskabet i surrealistiske former. Du kan endda komme ned under jorden i gange formet af lavastrømme eller slappe af på vidunderlige tropestrande farvet sorte af den vulkanske aktivitet.

Hawaii Island bugner af fantastiske naturoplevelser, og der udbydes et væld af forskellige aktiviteter, der lader dig komme tæt på de tropiske omgivelser. Andre steder lader historiske helligdomme og gamle legender dig komme tæt på øens rige oprindelige kultur.

Landskaberne, kulturen, klimaet og de mange aktivitetsmuligheder er alle sammen med til at give Hawaii Island sin unikke charme, der har fået mange til at udnævne den som den mest hawaiianske af alle Hawaiis øer. Sådant et udsagn vil altid være åbent for debat, men sikkert er det i hvert fald, at Hawaii Island er en af de smukkeste, mest varierede og mest forførende af alle Hawaiis tropeøer.

Dag 9 - 13: Maui

Strandene på Maui er blandt de bedste i ø-gruppen, og når du er træt af at snorkle gennem endeløse koralhaver eller prøve kræfter med surfing på Mauis legendariske bølger, kan du snøre vandreskoene og udforske vulkanske månelandskaber i Haleakala National Park.

I øens regnskove venter vandfald og naturlige swimmingpools, der er perfekte til en forfriskende dukkert, og i Iao Valley rejser skovklædte bjergtinder sig dramatisk over dalbunden. Dyrelivet er også rigt. Ikke mindst i vinterhalvåret når havene ud for øen er fyldt med pukkelhvaler, der passer deres nyfødte kalve.

Vi anbefaler, at du afslutter dagene på nogle af øens berømte restauranter, der er rost til skyerne af gourmetelskere fra hele verden.

Det er muligt at udforske øen på egen hånd i en lejet bil, men det er også værd at overveje en udflugt eller to. Et godt valg kunne være en dagstur langs Mauis vilde Hana-kyst.

Dag 14: Ankomst til Danmark

Din rejse til Hawaii er slut, og du er atter hjemme igen efter to uger på Hawaii's facinerende øer.

Vis alle dage

Priseksempel

14 dage fra kr. 20.400

Pris pr. person ved 2 voksne

Kundernes oplevelser

Se hvad vores kunder synes om os i deres anmeldelser på Truspilot.

Relevante udflugter på rejsen

Disse udflugter kunne også være interessante for dig at søge inspiration i.
USA - Hawaii - Maui - Luau - Dans_1.jpg

Lokal Luau fest på Hawaii

Intet besøg på Hawaii er komplet uden at opleve en ægte Hawaiiansk Luau fest.

4 timer fra kr. 815

USA - Hawaii - Maui - Hana - Natur - Vandfald - 2.jpg

Dagstur langs Mauis vilde Hana-kyst

Oplev dramatiske kyster, brusende vandfald og hyggelige småbyer på denne dagstur langs Mauis vilde østkyst.

1 dag fra kr. 1.225

pearl harbor memorial

Guidet rundtur på Oahu

Tag med på en guidet tur gennem Oahus frodige landskaber til dramatiske bjerge, hyggelige småbyer og smukke strande. 

1 dag fra kr. 760

USA - Hawaii - Oahu - Honolulu - USS Arizona Memorial - 1.jpg

Udflugt til Pearl Harbor fra Honolulu

Oplev historiens vingesus på denne udflugt til den amerikanske flådebase Pearl Harbor fra Honolulu.

4 timer fra kr. 265

Flere rejseforslag

Disse rejseforslag kunne også være interessante for dig at søge inspiration i. Alle vores forslag kan tilpasses dine ønsker, så du får præcis den rute, den varighed og de oplevelser, som du drømmer om.
USA - Hawaii - Maui - Tropical Beach.jpg

San Francisco og Hawaii

  • Kombinér storby med badeferie
  • Se Alcatraz og Golden Gate 
  • Nyd Hawaiis strande og natur
     

11 dage fra kr. 14.900

USA - hawaii - honolulu.jpeg

Den store Hawaii rejse

  • Besøg fire af Hawaiis øer
  • Frodig natur og vulkanlandskaber
  • Tropiske badestrande

18 dage fra kr. 26.400

Vi gør dine rejsedrømme til virkelighed

Send os dine ønsker til rejsen, så skræddersyer vi et rejseforslag til dig - helt uforpligtende.

staff-dk.png