USA - hawaii - honolulu.jpeg

Den store Hawaii rejse

Tag på en unik rejse til fire af Hawaiis smukkeste øer med hvide sandstrande, vulkaner og tropisk regnskov.

 

Vores passionerede rejseeksperter har designet dette rejseforslag til inspiration.

 

Du bestemmer afrejsedato, antal dage og indhold. Dette er et eksempel på, hvordan en rejse kan se ud.

18 dage fra kr. 26.400

Pris pr. person ved 2 voksne

Når du sender en forespørgsel, kontakter vi dig på SMS, e-mail eller telefon til en indledende snak om din rejse.

*Feltet skal udfyldes

På denne Hawaii rejse besøger du fire af Hawaiis øer, og oplever det bedste af ø-gruppen med hvide sandstrande, buldrende vulkaner, frodig natur og smukke koralrev.

Besøg fire af Hawaiis øer
Din rejse starter på Oahu, hvor nogle af højdepunkterne er Honolulu, Pearl Harbor og den verdensberømte Waikiki Beach. Herefter venter dig nogle unikke naturoplevelser, når du rejser videre til Hawaii Island, hvor du blandt andet finder to af verdens mest aktive vulkaner. Herfra går turen til Kauai, som byder på fremragende udendørsaktiviteter, for eksempel i Waimea Canyon State Park, som også kaldes for Hawaiis svar på Grand Canyon. Rejsen afsluttes på Maui på nogle af Hawaiis bedste strande.

 

Vi gør dine rejsedrømme til virkelighed

Send os dine ønsker til rejsen, så skræddersyer vi et rejseforslag til dig - helt uforpligtende.

staff-dk.png

Vi CO2-kompenserer for din rejse

En ensom vandrere på Kauais Kalepa Ridge Trail over den panoramiske NaPali-kyst, Kauai, Hawaii, USA
Rejser til Kauai

Kauai er den nordligst ø i Hawaii-gruppen og kaldes The Garden Island på grund af sit frodige grønne landskab.

For den aktive

Kauai er et perfekt sted for dig, som vil have en aktiv ferie og opleve den smukke bjergrige natur på tæt hold. Kun 10% af Kauai er tilgængelig via veje, hvilket er godt for dig som gerne vil vandre. Der findes store uberørte naturområder, som indbyder til at blive udforsket til fods.

Kauai tilbyder også gode muligheder for at blive udfordret på golfbanen. I Princeville finder du en af de smukkeste golfbaner på Hawaii. Banen er omgivet af de grønne kantede bjerge, svajende palmer og det blå hav.

Hanapepee

Hanapepee er Kauais største by. Det er en rigtig hippiby, som tilbyder kunst fra lokale kunstnere på Kauai. Her får du måske gratis tilbudt salt fra Salt Pond Beach. Saltet må ikke sælges, da det anses som helligt, men det må gerne gives som gave.

Waimea Canyon State Park

Du skal sørge for at besøge Waimea Canyon State Park under dit besøg på Kauai. Kløften er 16 km lang og op til 900 meter dyb. Her får du udsigter der overgår din vildeste fantasi, og det er ikke uden grund af Waimea kløften kaldes for Stillehavets Grand Canyon. Brug gerne en hel dag på at udforske den spektakulære natur. Der findes et væld af vandreruter, som tager dig til mere afsidesliggende udsigtspunkter, men husk masser af vand og frokost, for der ikke mange butikker i området.

AdobeStock_94431259.jpeg
CO2-neutrale rejser

Der er mange gode miljø-projekter, som vi gerne vil støtte. Men effekten bliver ganske enkelt større, ved at vi vælger at fokusere på ét projekt. Når du rejser med MyPlanet kompenserer vi derfor for dit CO2-udslip i forbindelse med rejsen ved at støtte projektet ”Jacundá REDD+” i Brasilien. Projektet tilhører organisationen South Pole (www.southpole.com), som varetager en lang række bæredygtighedsprojekter verden over.

Projektet, vi støtter, ligger i den brasilianske stat Rondônia i Amazonas. Stedet er rigt på biodiversitet og hjem for hundredvis af dyre- og plantearter. Store dele af regnskoven i området er dog i fare, da bønder i årtier har ryddet skoven, for at gøre plads til landbrug. Desuden har levevilkårene og økonomien i mange året været trykket, og mange lokale samfund er meget sårbare. Projektet "Jacundá REDD+" giver de lokale mulighed for at få en indkomst ved at opbygge en forsyningskæde for lokale produkter, der ikke er relateret til tømmer. Det kunne for eksempel være gummi, acai og paranødder. Projektets mål er desuden at beskytte 35.000 hektar regnskov fra fældning samt at etablere yderligere 95.000 hektar beskyttet skov. Der afholdes også workshops for lokale kvinder og unge med fokus på sundhed, biodiversitet og lederskab. Dette skal ruste disse ellers meget udsatte befolkningsgrupper bedre til fremtiden.

Det ikke kun socialt, projektet bidrager positivt til en bæredygtig udvikling. Samlet set bidrager projektet nemlig med en reduktion i CO2-udslippet på 140.290 ton per år. Vil du vide mere om projektet, kan du klikke her.

Når du rejser med MyPlanet, kompenserer vi for dit CO2-forbrug på rejsen ved at bidrage til projektet ”Jacundá REDD+”, og samlet set gør kompensationen en stor forskel, idet MyPlanet årligt bidrager til en fjerdedel af projektets CO2-reduktion.

Eksempler på CO2-udslip

En rejsende med MyPlanet udleder i gennemsnit 5 ton CO2 på sin rejse, hvilket udgør cirka en tredjedel af en danskers gennemsnitlige CO2 forbrug på et helt år. 

Her kan du se nogle eksempler på, hvor meget CO2 en typisk MyPlanet rejse udleder:

Australien - 24 dage - 2 indenrigsfly = 7,45 ton CO2
New Zealand - 24 dage = 7,4 ton CO2
USA - 20 dage - 1 indenrigsfly = 4,25 ton CO2
Canada - 17 dage - 1 indenrigsfly = 3,55 ton CO2
Sydafrika - 12 dage - 2 indenrigsfly = 4,15 ton CO2

udsigt fra Mauna Kea-topmødet på den store ø Hawaii, USA
Rejser til Hawaii Island

Hawaii Island var tidligere kendt som Big Island, og en rejse hertil byder på aktive vulkaner, frodige bjerge og spektakulære kyststrækninger.

Aktive vulkaner

Hawaii Island, der er på størrelse med sammenlagt Sjælland og Fyn, er dobbelt så stor som alle de øvrige øer tilsammen, hvilket betyder at naturen er meget forskelligartet og spændende at udforske. Her kan du både opleve smukke kyster og skønne strande samt frodige landskaber og sneklædte bjergtoppe.

På Hawaii Island findes der også flere aktive vulkaner med rødglødende lavastrømme, som med en hvæsende lyd rammer det kølige hav. Vulkanerne er øens størst trækplaster, og de kan opleves på mange forskellige måder. Vulkanen Mauna Kea (betyder hvidt bjerg) byder på et måneagtigt kraterlandskab, så vellignende at Apollo-astronauterne trænede på vulkanens skråninger med deres månekøretøj inden afrejse.

Oplev øen med en lejebil

En god måde at komme omkring på øen er i bil. Besøg prisbelønnede kaffeplantager, oplev små byer med lokale gallerier og caféer, og nyd den fantastiske natur undervejs. Efter en dag på vejene kan en forfriskende dukkert i havet være tiltrængt. Der er mange gode muligheder, og du kan opleve både strande med lyst sand og strande med sort vulkansk sand.

Panoramaudsigt over de grønne bjerge og Hawaii kyst fra Lanikai Pillbox Trail, Maui, Hawaii, USA
Rejser til Maui

Maui er den ø som flest turister besøger, og det med god grund. Maui byder nemlig på lidt fra alle de hawaianske øer samlet på ét sted.

Ikoniske Maui

For den som søger en aktiv ferie, er Maui det helt rette sted. På Mount Haleakala finder du vandre- og cykelstier samt en af Mauis smukkeste udsigter. Du kan også tage med på en af de mange både, der sejler rundt om øen, hvorfra du også kan opleve den ikoniske Maui solnedgang.

Strandene rundt om Maui er virkelig indbydende med sit finkornede gyldenbrune sand. Surfing og windsurfing er, som på de øvrige øer, en populær sport og hele surf-mentaliteten præger den afslappede stemning på øen. Det er også muligt at tage på en hvalsafari ved Maui, hvor der er gode chancer for at opleve havets kæmper i det klare vand. Tilbage på land finder du også den kendte Road to Hana, hvor du kan opleve imponerende vandfald, den frodige regnskov, og en udsigt der gør Maui til en destination, man gerne vil vende tilbage til.

Ho'okipa Beach Park

I Ho’okipa Beach Park kan du opleve nogle af de bedste surf-bølger på Maui. Om vinteren er bølgerne høje, og mange surfere boltrer sig i vandet, mens bølgerne om sommeren stilner af og vindsurferne finder vej hertil. Stranden er ikke for begyndere. Der er kraftig strøm, klipper og bølgerne brækker tæt på stranden.

Mt. Haleakala

Haleakala betyder House of the sun og er et must see, når du er på Maui. Her finder du Mauis højeste punkt, som byder på imponerende udsigter over det grønne landskab. Det er en køretur på 4-5 timer fra Lahaina til parken, men det er turen værd, når du sidder på toppen af Maui og nyder udsigten. Turen til toppen er hård, så husk masser af vand. I 2.969 meters højde kommer du til Haleakala besøgscenter. Sørg for at gå helt til toppen. Det kan virke uoverskueligt på grund af den tynde luft, men du bliver rigt belønnet for dine anstrengelser.

Road to Hana

Den kendte Road to Hana er en fantastisk oplevelse. Ruten byder på flere gode stop, såsom den sorte lavastrand i Wai’anapanapa, flere smukke vandfald samt en frodig regnskov. Vil du lære mere om Mauis vegetation, så læg vejen forbi The Garden of Eden og tag turen gennem den tropiske regnskov. Gør stop i Paia og køb proviant til turen, men udforsk også den lille hippi-by, inden du begiver dig up på Hana Highway.

Hawaii surfere mennesker Waikiki strand turister livsstil-sommer rejse ferie banner panorama, Oahu, Hawaii, USA
Rejser til Oahu

På Oahu kan du gå på opdagelse i storbyen Honolulu med den kendte Waikiki Beach og historiske Pearl Harbor.

Attraktive Oahu

Oahu er Hawaiis tredje største ø og her kan man virkelig finde alt. Øen passer perfekt til familier, par og venner, som vil opleve lidt af hvert. Der findes smukke strande, gode shopping-muligheder, restauranter, vandrestier, smuk natur, kultur og mulighed for et utal af udflugter på havet og på øen. Tag vandreturen til Moana Falls, nyd Oahus smukke natur i Ho’omaluhia Botanical Gardens på øens østlige del, eller besøg de fine hvide sandstrande ved Kailua.

Waikiki Beach – en af verdens mest kendte strande

Turkisblåt vand og fint gyldent sand i lange baner udgør den perfekte legeplads for surfere og badegæster. Der findes kiosker, brusere og toiletter lige ved stranden, og bedst af alt er der ingen parasoller eller liggestole. Du kan leje en kajak og prøve kræfter med andre sjove vandaktiviteter som eksempelvis snorkling og surfing. Waikiki Beach er også det perfekte sted for dig, som gerne vil lære at surfe, da bølgerne typisk ikke er så store. Shopping- og restaurantgaden Kalakua Avenue løber parallelt med stranden, så du kan nemt få en hel dag til at gå her!

USS Arizona Memorial Visitors Center - Pearl Harbor

For at få et indblik i, hvad der sket ved bombningen af Pearl Harbor, skal du besøge området og eventuelt få en rundvisning. Du kan se en film om, hvordan Pearl Harbor blev bombet, og det er muligt at tage en båd ud til Memorial Ground, som ligger på vandet over det sted, hvor USS Arizona sank den 7. december 1941.

Diamondhead

Øst for Waikiki Beach ligger Diamondhead, som er et mere roligt sted. Her kan du snorkle ved Sans Souci Beach eller vandre op til Diamondhead og nyde udsigten over Waikiki.

Kort

Rejsen dag for dag

Tag på en unik rejse til fire af Hawaiis smukkeste øer med hvide sandstrande, vulkaner og tropisk regnskov.

Dag 1: Ankomst til Honolulu, Oahu

Fra Danmark sættes kursen mod Hawaii, hvor der venter dig sol, varme og store oplevelser.

Du lander i Honolulu på øen Oahu, hvor du bliver modtaget på ægte hawaiiansk vis. Fra lufthavnen bliver du kørt til dit hotel, der ligger rigtig godt tæt på den populære strand Waikiki Beach. Så der er lagt op til nogle rigtig gode dage på Oahu. Du har aftenen fri til at gå på opdagelse og finde dig til rette i Honolulu.

Dag 2-4: Oahu

De næste dage har du rig mulighed for at nyde omgivelserne på Oahu. Hvordan du tilbringer dagene er helt op til dig. Øen har masser af indbydende strande som for eksempel Waikiki, Kailua og Lanikai. Her kommer solelskere og surfere fra hele verden for at nyde godt af de hvide sandstrande og gode bølger. Kan du lide at snorkle og dykke, så er Oahu stedet for dig. Ud for Oahus kyst kan du udforske fascinerende koralrev fyldt med farverige og anderledes fisk.

Men Oahu er meget mere end bare badeferie. Besøg også Pearl Harbor, hvor et mindesmærke er rejst til ære for de soldater, USA’s flåde mistede, da japanerne overraskede amerikanerne med et angreb i 1941. Tag på en guidet sejltur, hvor du sejler rundt om mindesmærket og kan se det nedsunkne krigsskib under havets overflade. Tag også på shopping i nogle af Honolulus designerbutikker, forkæl smagsløgene i China Town, og nyd en drink, mens et traditionelt Hawaii-band spiller for dig i deres karakteristiske blomstrede skjorter.

Dag 5-8: Kauai

Det er blevet tid til at forlade Oahu og fortsætte din Hawaii rejse. Næste stop er øen Kauai, som i folkemunde også kaldes for Garden Isle på grund af sin skønne natur. Her er du omgivet af fascinerende dale, skarpe bjergtinder, tropisk regnskov og buldrende vandfald.

De fantastiske omgivelser indbyder til udendørsaktiviteter, og dem er der masser af på øen. Besøg for eksempel Waimea Canyon State Park, en fascinerende og farverig kløft som også kaldes for The Grand Canyon of the Pacific. Tag på en kajaktur ned ad Wailua River igennem Kauais flotte landskaber, kast dig ud i en zip-line tur gennem øens dale, eller snorkel blandt øens farverige fisk ved Poipu Beach. Du kan også gå en mere udfordrende vandretur langs øens kyst ad Kalalau Trail, som går fra Ke’e til Kalalau Beach.

Afslapning er der også rig mulighed for på øen. Her er der ikke noget, der hedder stress og jag, og den afslappede stemning og det charmerende byliv, der præger øen kan ikke andet end at smitte af på humøret. Nyd også nogle af øens smukke strande som for eksempel Poipu og Hanalei Beach.

Dag 9-12: Maui

Din Hawaii rejse fortsætter på Maui, hvor du finder nogle af Hawaiis bedste strande. Nyd øens hvide sandstrande, snorkel blandt fascinerende fisk og koralrev, eller giv dig i kast med surfing i Mauis bølger, som mange surfere drømmer om.

Søger du væk fra vandet og ind mod land, er der også masser af oplevelser og seværdigheder at give sig i kast med. Du kan ikke undgå at lade dig betage af Mauis natur med sine fantastisk grønne bakker og himmelstræbende bjerge. Udforsk øens tropiske regnskove, hvor der venter buldrende vandfald og indbydende vandhuller. Kan du ikke få nok af vulkaner, så besøg også Haleakala National Park, hvor du finder den sovende vulkan Haleakala. Besøger du nationalparken tidligt om morgenen, kan du nyde en vidunderlig solopgang over øen fra toppen af Haleakala, som er Mauis højeste punkt. Nyd også en guidet vandretur i det vulkanske landskab, hvor du lærer meget mere om området. I vinterhalvåret kan du få dig en helt særlig oplevelse på Maui, for her er havene ud for øen fyldt med pukkelhvaler og deres nyfødte kalve.

Det er et must at afslutte dagene på øens berømte restauranter, som er blevet rost af gourmetelskere fra hele verden.

Dag 13-16: Hawaii Island

Din rundtur på Hawaiis øer afsluttes på bedste vis på Hawaii Island, hvor der venter dig nogle fantastiske naturoplevelser de næste dage. Da du har bil til rådighed, har du de perfekte betingelser for at udforske øen, og der er nok at se. Øen byder på et fantastisk landskab med både tætbevoksede, grønne bjerge, smukke åbne kyststrækninger og sneklædte bjergtoppe. Det er også på Hawaii Island, du finder Hawaii Volcanoes National Park, som er optaget på UNESCO’s verdensarvsliste. Nationalparken beskytter de to vulkaner Kilauea og Mauna Loa, som er nogle af verdens mest aktive vulkaner. Gå en tur langs vulkankraterne, oplev de rødglødende lavastrømme forme landskabet, eller udforsk de underjordiske gange, som lava har formet i årenes løb.

Det er også værd at udforske øens tropiske naturområder. Besøg for eksempel Rainbow Falls, som kaster kaskader af vand ud over kanten på en lavagrotte. Eller besøg Hawaii Tropical Botanical Garden, hvor du kan se flotte vandfald og vandløb samt regnskovens fascinerede blomster. Trænger du til at slappe af og komme ned i gear, så er Hawaii Island selvfølgelig også hjem for nogle dejlige strande som for eksempel Hapuna og Richardson Beach.

Det er ikke uden grund, at mange har udråbt Hawaii Island som den mest hawaiianske af alle Hawaiis øer.

Dag 17: Afrejse fra Hawaii

Dit Hawaii eventyr har nået sin ende i denne omgang, og det er tid til at tage flyveren tilbage til Danmark efter nogle fantastiske uger på Hawaiis øer. Det er også muligt at kombinere din rejse til Hawaii med storbyferie i en af USA’s mange spændende storbyer som for eksempel New York City, Los Angeles eller San Francisco.

Dag 18: Ankomst til Danmark

Du ankommer til Danmark med kufferten fuld af minder.

Vis alle dage

Priseksempel

18 dage fra kr. 26.400

Pris pr. person ved 2 voksne

Kundernes oplevelser

Se hvad vores kunder synes om os i deres anmeldelser på Truspilot.

Relevante udflugter på rejsen

Disse udflugter kunne også være interessante for dig at søge inspiration i.
USA - Hawaii - Oahu - Honolulu - USS Arizona Memorial - 1.jpg

Udflugt til Pearl Harbor fra Honolulu

Oplev historiens vingesus på denne udflugt til den amerikanske flådebase Pearl Harbor fra Honolulu.

4 timer fra kr. 265

USA - Hawaii - Maui - Luau - Dans_1.jpg

Lokal Luau fest på Hawaii

Intet besøg på Hawaii er komplet uden at opleve en ægte Hawaiiansk Luau fest.

4 timer fra kr. 815

pearl harbor memorial

Guidet rundtur på Oahu

Tag med på en guidet tur gennem Oahus frodige landskaber til dramatiske bjerge, hyggelige småbyer og smukke strande. 

1 dag fra kr. 760

USA - Hawaii - Maui - Hana - Natur - Vandfald - 2.jpg

Dagstur langs Mauis vilde Hana-kyst

Oplev dramatiske kyster, brusende vandfald og hyggelige småbyer på denne dagstur langs Mauis vilde østkyst.

1 dag fra kr. 1.225

USA - Hawaii - Oahu - Honolulu - USS Arizona Memorial - 1.jpg

Udflugt til Pearl Harbor fra Honolulu

Oplev historiens vingesus på denne udflugt til den amerikanske flådebase Pearl Harbor fra Honolulu.

4 timer fra kr. 265

USA - Hawaii - Maui - Luau - Dans_1.jpg

Lokal Luau fest på Hawaii

Intet besøg på Hawaii er komplet uden at opleve en ægte Hawaiiansk Luau fest.

4 timer fra kr. 815

Flere rejseforslag

Disse rejseforslag kunne også være interessante for dig at søge inspiration i. Alle vores forslag kan tilpasses dine ønsker, så du får præcis den rute, den varighed og de oplevelser, som du drømmer om.
USA - Hawaii - Maui - Tropical Beach.jpg

San Francisco og Hawaii

  • Kombinér storby med badeferie
  • Se Alcatraz og Golden Gate 
  • Nyd Hawaiis strande og natur
     

11 dage fra kr. 14.900

kauai-hawaii

Hawaiis højdepunkter

  • 3 eksotiske Hawaii øer
  • Tropiske strande og vulkaner 
  • Rundtur på Hawaii Island i bil

14 dage fra kr. 20.400

Vi gør dine rejsedrømme til virkelighed

Send os dine ønsker til rejsen, så skræddersyer vi et rejseforslag til dig - helt uforpligtende.

staff-dk.png