^

Kommende foredrag

 

Rejseforedrag om krydstogter i Caribien

Foredraget er perfekt for dig, som overvejer, om et krydstogt kunne være noget for dig. Du bliver klogere på krydstogtet som rejseform, samt hvad du kan forvente dig af en krydstogtsrejse med MyPlanet. Fokus i foredraget vil være på krydstogter i Caribien og muligheden for at kombinere rejsen til søs med et ophold i eksempelvis Florida eller New York. 

Du får et dybere indblik i, hvordan det er at bo på skibet, og hvad der er af aktivitetsmuligheder for både børn og voksne. Du hører om restauranterne og barerne samt om de spektakulære forestillinger og shows, du kan opleve undervejs. Til foredraget får du desuden en masse viden om nogle af de fantastiske destinationer og oplevelser, der venter på land på et krydstogt i Caribien. Tag for eksempel med til Bahamas’ smukke sandstrande, Dansk Vestindiens historiske seværdigheder og Puerto Ricos skønne natur. 

Derudover får du svar på en række praktiske spørgsmål såsom:

  • Hvornår er det godt at rejse?
  • Er et krydstogt en god rejseform med små børn?
  • Hvordan kommer man rundt, når man er i land?
  • Og meget mere…

Om foredragsholderne

Betina er MyPlanets krydstogtekspert. Hun har efterhånden været på mange krydstogter forskellige steder i verden og bliver blot mere om mere vild med rejseformen. Jeg elsker livet om bord på et krydstogtskib. Det bliver aldrig kedeligt, og forude venter altid en ny spændende destination, fortæller Betina. Hun ved en masse om de muligheder, der er for krydstogter i Caribien, og hvordan du bedst kan sammensætte den perfekte rejse.

Henrik fra Royal Caribbean Cruise Line vil supplere Betina med flere detaljer om Royal Caribbeans mange spændende destinationer og ruter – med særligt fokus på mulighederne i Caribien. Desuden kan han også fortælle en masse om rederiets imponerende skibe.