70125011 Få et tilbud
canada_-_calgary_-_rodeo2.jpg

Oh, at være rodeorytter

Uden for den rødhvide sportshal, hvor der normalt spilles ishockey, ser det ud som om, der er kommet cirkus til byen. Heste står bundet ved trailerne, og på en stor velklippet græsplæne øver nogle kvindelige ryttere sig på deres nummer iført hvide cowboyhatte og glitrende turkise skjorter og på frynsepyntede heste. Nu er der rodeo i Canada!

Snart får vi øje på vores cowboy. Han er ikke særlig høj, og han halter – allerede før ridningen. Der er en halv time til, at dagens konkurrencer begynder. Vi går gennem de store porte, hvor ismaskinerne normalt kører ind. I dag ligger der flere tons lerjord på gulvet, og i indhegninger står tyre og heste tæt pakket. – Kom med, siger Kyle og tager mig med ind i omklædningsrummet. Gulvet er ridset af skøjter, men i dag er der ingen hockeytasker, kun godt brugte rodeosadler og tasker pakket med chaps, støvler, tape og bandager.

Kyle Daines er 23 år og har redet på bukkende heste, siden han var 17. Snart kommer flere cowboys ind og tager plads ved deres tasker. Hverdagsjeansene tages af, følsomme dele tapes op. På med rodeojeansene. Sammenkrøllede cowboystøvler rettes ud og sættes på plads. Stjernesporerne spændes på.

En skadet rodeorytter

Ifølge statistikken vil 49% af tyrerytterne komme til skade i løbet af dagen, 23% af rytterne på usadlede heste og 16% af rodeorytterne med sadel. Vores cowboy, Kyle Daines, tilhører den sidste gruppe. Hans problem er, at han allerede er skadet. Året har været hans hidtil værste, siden han begyndte at ride “broncos” – vildt bukkende heste.

I februar endte han på en hest, som gjorde alt andet end det, den skulle. I stedet for at bukke styrtede den rundt i hele arenaen og mod en betonvæg, hvor den vendte rundt. Kyle røg ind i væggen med hovedet først og fik hjernerystelse. – Hesten forsvandt bare under mig. Jeg havde hovedpine i seks måneder og følte mig aldrig på toppen. Men nu har jeg det fint, bedyrer han. Dog med undtagelse af skaden i lysken. Den opstod på en rodeo i Cheyenne i Wyoming i slutningen af juli.

En rodeorytter får points efter, hvor meget han sporer sin hest. Ved dette ridt sporede Kyle med det ene ben bagude, mens det andet sad fast med sporen på hestens hals. Et eller andet sprang i lysken. – Jeg måtte sidde hjemme i en hel måned og kunne intet foretage mig, beretter Kyle. Ikke arbejde, ikke deltage i rodeoer i weekenderne. Skaden er ikke lægt, og egentlig burde han slet ikke ride.

– Jeg er nødt til at være her for at bevare min ranglisteplacering og chancen for at være med i Calgary Stampede næste år, fortsætter Kyle. Calgary Stampede er verdens største rodeo med de største pengepræmier. Kyle ligger som nummer 50 på ranglisten. Hvis han ikke rider i Lacombe, rutsjer han ned af ranglisten og kan glemme alt om Calgary. Efter dette ene ridt skal han bare hvile og lade skaden læge.

Da Kyle Daines skadede lysken og ikke kunne arbejde i en måned, fik han ingen erstatning for tabt arbejdsfortjeneste. Hvis han skulle komme alvorligt til skade og havne i kørestol, vil han dog få en erstatning i henhold til en forsikring for rodeoryttere.

Tyrerytteren

Stemningen i omklædningsrummet er rolig. Nogle sukker som før et nyt skifte på fabrikken. I et hjørne for sig selv sidder Miles Pennington og ser mindst ti år yngre ud end de andre. Han er lang, mager og tavs. Miles har ingen saddel med sig, kun et langt tykt flettet reb af hamp, en handske, sikkerhedsvest, støvler og hat. Han er tyrerytter. Rebet skal bindes rundt om tyren og er det eneste, han har at holde fast i. Han gnubber rebet længe og grundigt med harpiks, som skal øge friktionen.

Det gælder om at blive siddende og ikke slippe taget med hånden. Samtidigt må tyrerytteren kunne slippe, når de otte sekunder er gået. Ikke sjældent sker det, at tyrerytteren bliver hængende i hånden, når han bliver kastet af. Miles forklarer, hvorfor han ridder uden hjelm: – Jeg føler, at hjelmen ligesom trækker hovedet bagud, og når man er deroppe, må man kigge ned på tyrens nakke hele tiden for at kunne forudsige næste kast.

It is showtime

Langsiderne er fyldt med publikum, og der er hurtig countrymusik med høj bas i højttalerne. Det er snart Kyles tur til at ride. Hesten, han har fået tildelt, hedder Cadillac Jack. Hestene står klar i seks startbokse. Cowboyerne strækker sig, vrikker frem og tilbage og sadler deres “broncos” med rolige, forsigtige bevægelser. Ingen ønsker, at hesten skal gå i panik allerede inde i boksen.

Ved hver startindhegning hænger en stålpind med en krog i enden. Den skal bruges til at trække saddelgjorden under hestens mave, når sadlen skal spændes fast. – Jeg ved ikke meget om den hest, jeg skal ride i dag, siger Kyle. Han håber på en fjerdeplads. Det betyder, at han vinder 200 canadiske dollars. Han stiller sig overskrævs over hesten med fødderne på jerntremmerne. Cadillac Jack, en ræverød hest med blis, ser ikke specielt fornøjet ud. Snart sidder han på hesten, holder hårdt i rebet med venstre hånd og har hatten trukket godt ned over øjnene.

Signal til start. Tremmelågen går op. Cadillac Jack rører sig ikke. Efter nogle sekunders udebleven eksplosion lukkes lågen igen, og speakeren håner spøgefuldt Kyle Daines. En anden rytter rider. Snart er det Kyle og Cadillac Jacks tur igen. Hesten tøver nogle tiendedele sekunder, men går så ud og gør sit job. Efter otte sekunder lyder slutsignalet. En rytter rider op ved siden af den bukkende hest, Kyle kaster sig over på den sikrere hest og sætter sig bagved rytteren. Ridtet er slut. Kyle med den ømme lyske kan knap nok forlade arenaen gående. – Visse heste vil ikke forlade boksen. De er som os mennesker, de er ikke klar, forklarer han om den udeblevne første start.

En ny chance

Cowboyerne samles til en snak i omklædningsrummet. De puster, spytter på gulvet og driller hinanden. – Du skulle have sporet den der hest! – Shut up! Den lange og ranglede tyrerytter kommer ind og stønner og klager højlydt over ryggen. – Detaljer, skæmter en cowboy.

Kyle er ikke tilfreds med sit ridt. Cadillac Jack bukkede ikke tilstrækkeligt, så det blev kun til få points. – Jeg vil ikke have en hest, som bare bukker og dykker. Jeg vil have en, som hopper opad og sparker rigtig hårdt og giver tid i luften. Så er det som at flyde, alt bliver som i slowmotion. Det er lykken, når man bare kan sidde der og spore, siger Kyle.

Pludselig får han fra konkurrenceledelsen tilbudt at ride en ny hest, eftersom den anden bukkede så lidt. Trods smerten i lysken takker han ja. Andre cowboys kommer hen og spørger til, om han vil ride igen. Brown Sugar hedder den nye hest. Kyle skal ride til allersidst, når alle de øvrige discipliner er afviklet (tyreridning, lassokastning efter kalve og barrel racing, hvor kvindelige ryttere rider om kap og skal vende tre olietønder). De andre cowboys tager en øl og slapper af. Kyle er centrum for snakken og morer sig med sine kammerater, men står med en flaske vand. Hans dag er ikke slut endnu.

– Den hest giver mig gode chancer, siger han. Snart er det nu, og speakeren råber Kyle Daines navn. Brown Sugar tøver ikke og ser ud til at flyve hen over arenaen i sine bukkesprng. Kyle sporer hårdt og uafbrudt. Otte sekunder er gået, og Kyle reddes af en anden rytter.

Denne gang ser smerten ud til at være værre. Kyle stiller sig på knæ mod betonvæggen, gemmer ansigtet og ser ud til at græde. Jeg springer ud for at hjælpe ham med at gå. Ingen anden styrter hen for at hjælpe. – Men føj hvor forfærdeligt, udbryder jeg, men det er absolut ikke Kyles opfattelse. Han har nemlig hjemtaget rodeoens højeste antal points og er steget i rangeringen fra nummer 50 til nummer 14 i Canada. Præmien er på 1.000 canadiske dollars, og pladsen ved Calgary Stampede 2005 er sikret.

Rodeo er en folkesport i det vestlige Canada, men der findes også kritikere, som mener, at det er dyrplageri. Kyle er ikke enig. – Rodeo redder livet for tusindvis af dyr, som ellers ville blive slagtet. De plejes og har et bedre liv end mange mennesker.

Bagefter spørger jeg en anden cowboy i omklædningsrummet, hvad det er, som Kyle gør så godt.

– Han er aggressiv, han giver alt, og han morer sig, når han gør det, lyder svaret.

rejsekonsulent

Vi gør dine rejsedrømme til virkelighed

Send os dine ønsker til rejsen, så skræddersyer vi et rejseforslag til dig - helt uforpligtende.

bestil her

Relevante rejseforslag

Disse rejseforslag kunne også være interessante for dig at søge inspiration i. Alle vores forslag kan tilpasses dine ønsker, så du får præcis den rute, den varighed og de oplevelser, som du drømmer om.

Roadtrip i Canada og Alaska

Roadtrip i Canada og Alaska

 • Udforsk Canada og Alaskas vilde nationalparker
 • Oplev utæmmet vildmark mellem snedækkede bjerge
 • Gå i guldgravernes fodspor – og mærk guldfeberen

26 dage fra 74.520 kr pr. person

Østlige Canada for alle sanser

Østlige Canada for alle sanser

 • Oplev de fascinerende Niagara Falls helt tæt på
 • Opdag små hyggelige byer og naturperler
 • Nyd den franske stemning i Québec

21 dage fra 38.813 kr pr. person

Roadtrip: Canadas Stillehavskyst og Vancouver Island

Roadtrip: Canadas Stillehavskyst og Vancouver Island

 • Roadtrip i Canadas unikke skærgård
 • Oplev stemningsfyldte Vancouver
 • Udforsk skøn natur og vildt dyreliv

20 dage fra 61.065 kr pr. person

Med tog på tværs af Canada

Med tog på tværs af Canada

 • Tag med på en af verdens mest episke togrejser
 • Oplev Rocky Mountains og de skønne bjergbyer
 • Udforsk Vancouvers farverige mangfoldighed

14 dage fra 55.890 kr pr. person

USA - wyoming - Yellowstone - buffalo.jpeg

Nordvestlige USA og Canada i bil

 • Road trip i USA og Canada 
 • Imponerende nationalparker
 • Nyd stemningen i storbyerne
   

16 dage fra 32.603 kr pr. person

USA - Alaska - Bjoern - Grizzly.jpg

Yukon og Alaska i bil

 • Oplev uberørte vildmarker
 • Besøg charmerende små byer
 • Nyd friheden i egen bil

15 dage fra 39.744 kr pr. person

Western Wonders Canada

Western Wonders Canada

 • Storslået kør-selv rejse
 • Indtag den imponerende natur 
 • Nyd Calgary og Vancouver
   

16 dage fra 29.498 kr pr. person

Tåg av Rocky Mountaineer som kör genom skogarna i British Columbia, Kanada

Canada på luksusklasse

 • Togrejse med Rocky Mountaineer
 • Albertas nationalparker i bil
 • Udforsk vildmarken

13 dage fra 46.782 kr pr. person

Det vestlige Canada i bil

Det vestlige Canada i bil

 • Ruten er lagt og hotellerne bestilt
 • Nationalparkerne Banff og Jasper
 • Oplev Canadas rige dyreliv

23 dage fra 45.437 kr pr. person

Canada - Ontario - Niagara (5)_0

Toronto, Niagara Falls og Montreal

 • Storbypuls i spændende Toronto
 • Tæt på mægtige Niagara Falls 
 • Fransk kultur i Québec-provinsen
   

15 dage fra 21.425 kr pr. person

Alaska - Katami National park - bjørn 6

Blandt bjørne og hvaler

 • Oplev Vancouver Islands dyreliv
 • Nyd Victorias storbycharme 
 • Spændende ture undervejs
   

12 dage fra 32.499 kr pr. person

canada -alerbta - jasper - rocky mountains - maligne lake - spirit island

Den store Canada rejse

 • Niagara og fransk kultur i øst
 • Rocky Mountains i vest
 • Luksus-togrejse gennem bjergene

20 dage fra 46.265 kr pr. person

Udflugter

Disse udflugter kunne også være interessante for dig at søge inspiration i.

Canada - British Columbia - Vancouver Island -April Point - Hval

Hvalsafari ved Victoria

Oplev spækhuggere, gråhvaler, sæler og meget mere på denne hvalsafari på sundet ved Victoria.
3 timer fra kr. 570

Canada - British Columbia - Whistler Ziptrek - Ecotours.jpg

Zip-line bjørnetur ved Whistler

Oplev bjørne oppefra, når du bevæger dig via zip-line kabler og hængebroer over skoven ved Whistler og Blackcomb Mountain.

Canada - Alberta - Jasper - bjørneunge

Wildlife flodsafari ved Blue River

På denne tur sejler du ad Blue River kendt som Grizzly Bear Valley, hvor du kan opleve både elge, bjørne og ørne.

Canada - rafting 4.jpg

White water rafting i Banff

Tag på white water raftingtur ad Bow River gennem Horseshoe Canyon i Banff.

Canada - Ontario - Niagara-on-the-lake - vin

Vintur fra Toronto

Nyd en guidet vintur fra Toronto med gode vine og dejlig mad undervejs. 

Australien - victoria - Yarra Valley - vindruer 2

Vin- og cidertur ved Montreal

Smag på de lækre vine og cider, som produceres lige uden for Montreal.

Canada - British Columbia - Knight Inlet Lodge - Grizzlybjørne (Custom)

Vildmarksafari på Knight Inlet Lodge

3 dages safari i vildmarken, hvor du oplever Canadas natur og dyreliv fra en flydende lodge.

Canada - rafting3.jpg

Vild white water rafting i Banff

Vild white water rafting ad Kicking Horse River. Adrenalinsus og skøn natur for alle pengene.
 

Canada - British Columbia - Vancouver - Solopgang.jpg

Victoria med vandflyver fra Vancouver

Tag med vandflyver fra Vancouver til Victoria, hvor du får en hel dag til at opleve byens seværdigheder.

Canada - British columbia - Capilano - hængebro.jpg

Vancouver og Capilano-hængebroen

Oplev det bedste af Vancouver og se regnskoven fra oven fra Capilano-hængebroen.

Canada - Britih Columbia - Vancouver - Big bus

Vancouver hop-on hop off bus og Vancouver Lookout

Udforsk byens mange ansigter, bydele og attraktioner med et hop-on hop-off buspas og billet til Vancouver Lookout

Canada - Saskatchewan - La Reata Lodge - Cowboys_1

Udlev cowboy-drømmen på La Reata

3 dages ægte cowboy-eventyr på Canadas åbne prærie.
 

Canada - Alberta - Banff - Sulphur Mountains - gondol

Udforsk Banff fra Calgary

Lær om geologien, urbefolkningens historie og områdets dyreliv, mens du udforsker Banff National Park.

Canada - Alberta - Banff - Svaevebane 3.jpg

Svævebane-eventyr ved Banff

Oplev de storslåede bjerglandskaber omkring Banff med svævebane til toppen af Sulphur Mountain.

Canada - Ontario - Niagara (5)_0

Tur til Niagara Falls fra Toronto

Oplev det imponerende Niagara Falls, og besøg den hyggelige by, Niagara-on-the-Lake.

Canada - British Columbia - Whistler - Gondola2.jpg

Svævebane-eventyr i Whistler

Oplev bjerglandskaberne omkring Whistler i fugleperspektiv på det ultimative svævebane-eventyr.

canada - alberta - jasper - maligne lake - spirit island 3500x2333px

Spirit Island Cruise

Nyd en sejltur på en af Rocky Mountains’ smukkeste søer, Maligne Lake, og gør stop ved Spirit Island.

Canada - British Columbia - dyr - plettet sæl 3_0

Snorkel og kajak fra Vancouver

Snorkel blandt sæler, besøg fuglekolonier og sejl i kajak gennem de smukke landskaber i Howe Fjord nær Vancouver.

Canada - Ontario - 1000 Islands - sejltur

Sejltur ved The 1000 Islands i Ontario

Tag med på en times sejltur gennem området The 1000 Islands, som gemmer på både storslåede slotte og et forunderligt landskab med små grønne øer.

Canada - Ontario - Niagara Falls - Regnjakker

Sejltur ved Niagara Falls

Kom helt tæt på Niagara Falls’ enorme vandmasser om bord på Hornblower Niagara Cruises katamaran.

Canada - vancouver island - søløve.jpg

Sejltur blandt Canadas vilde dyr

Kom tæt på Canadas vilde dyr i deres naturlige omgivelser, mens du sejler igennem smukke Discovery Passage

canada - alberta - banff - lake minnewanka 3500x2000px

Sejltur på Lake Minnewanka

Nyd en sejltur på smukke Lake Minnewanka, og oplev det rige dyreliv, både på land, til vands og i luften.
 

Rocky Mountains med helikopter

Rocky Mountains med helikopter

Oplev Rocky Mountains storslåede bjerglandskaber omkring Banff fra en helikopter.

Oplev Victoria på cykel

Oplev Victoria på cykel

Oplev Victoria på cykel, og nyd byens seværdigheder og særlige stemning på en anderledes måde.

Panoramaudsigt over Quebec City-skyline med Chateau Frontenac og Saint Lawrence-floden - Quebec City, Quebec, Canada

Quebec City rundtur

Denne tur giver en god introduktion til det historiske, men samtidig moderne Quebec.

Canada - Jasper - Heste

Ridetur ved Banff

Denne ridetur ved Banff lader dig opleve de canadiske bjerge fra hesteryg. 

Canada - British Columbia - Victoria - The Empress Hotel

Oplev Victoria med vandflyver

Oplev smukke Victoria og de omkringliggende landskaber fra en ny vinkel om bord på et vandfly.

Canada - British Columbia - Vancouver (3)

Oplev Vancouver på cykel

Oplev smukke Vancouver på den bedst tænkelige måde: På cykel med en lokal guide.

Canada - British Columbia - Rocky Mountaineer 3

Oplev Canada med Rocky Mountaineer

Tag på en unik togrejse igennem Canadas bjergrige vestlige provinser med Rocky Mountaineer.

Middagscruise i Toronto

Middagscruise i Toronto

Nyd en lækker middag, mens du sejler langs Torontos fascinerende havnefront.

canada - british columbia - vancouver skyline set fra syd med bjerge som baggrund - bredformat

Med vandfly over Vancouver

Oplev Vancouver og de smukke omgivelser fra et vandfly.

Canada - vandfly.jpg

Med vandfly langs Vestkysten

Tag med, når lokale og dagens post flyver i vandfly mellem de små byer langs Canadas vestkyst.

Canada - Ontario - Algonquin Provincial Park - kano

Kanotur i Algonquin Provincial Park

Oplev den smukke Algonquin Provincial Park i kano og til fods.
 

Canada - Churchill - Lazy Bear Lodge - Isbjørn

Isbjørne-safari i Churchill

Kig efter isbjørne, hvidhvaler og nordlys fra den charmerende Lazy Bear Lodge i Churchill.
 

Canada - british columbia - hval - zodiac.jpg

Hvalsafari ved Vancouver

Spændende hvalsafari ud for Vancouvers kyst, hvor du oplever sæler, marsvin, søløver og spækhuggere.

Canada - vancouver island - spækhugger.jpg

Hvalsafari ved Ucluelet

Oplev både gråhvaler, pukkelhvaler og spækhuggere på denne hvalsafari ud for Vancouver Islands vestkyst.

New Zealand - South Island - Kaikoura - Hval_0.jpg

Hvalsafari ved Tofino

Oplev både gråhvaler, pukkelhvaler og spækhuggere på denne hvalsafari ud for Vancouver Islands vestkyst.

Canada - Dyr - Pukkelhval (2).jpg

Hvalsafari ved Prince Rupert

Tag på en spændende hvalsafari, og kom helt tæt på de enorme hvaler ved Prince Rupert.

Canada - spekhugger.jpeg

Hvalsafari ved Campbell River

Spændende hvalsafaritur i zodiac-gummibåd med mulighed for at opleve både hvaler, søløver og delfiner.

Canada - British Columbia - Vancouver Island -April Point - Hval

Hvalsafari og Victoria

Kombiner hvalsafari ud for Vancouver med stemningsfulde Victoria på Vancouver Island.

Canada - Alberta - Mount Assiniboine - bjerge

Helikoptertur over Mount Assiniboine

Det bliver en halv time spækket med fantastiske udsigter, når du i helikopter flyver over Mount Assiniboine.

Canada - Quebec - guidet tur.jpg

Guidet gåtur i Old Quebec

Tag med på en to timer lang historisk gåtur gennem Old Quebec, og få hele den farverige historie om bydelens udvikling fra 1608 og frem til i dag.
 

Canada - montreal - Mont Royl_0

Guidet cykeltur i Montreal

Oplev Montreal fra sadlen på en cykel. Du kommer let omkring og mærker byens puls undervejs.

Canada - Montreal - Bonsecours Market - 1_1

Guidet gåtur i Old Montreal

Tag med på en guidet gåtur gennem denne spændende bydel Old Montreal.

Canada - British Columbia - Capilano Suspension Bridge.jpg

Gåtur ad Capilanos hængebroer

Mærk suset, når du går ad hængebroer spændt ud mellem trætoppene i Capilano Suspension Bridge Park.
 

Canada - Alberta - Jasper - athabasca - Ice Explorer

Gletsjertur og skywalk på Athabasca Glacier

Oplev Athabasca Glacier på en tur med Ice Explorer-køretøj og fra Glacier Skywalk.

Canada - British Columbia - Vancouver - Gastown madtur

Gastronomi i Vancouvers Gastown

Glæd dig til en tre timer lang tur gennem historiske Gastown i Vancouver med masser af gastronomi undervejs.

Canada - dyr - oern_0.jpg

Gå på opdagelse i Jaspers vildmark

Spejd efter ørne, elge, kronhjorte og bjørne, mens du begiver dig ind i hjertet af Jasper National Park.

Canada - Athabasca.jpg

Flodtur på Athabasca River i Jasper

Tag på en sikker og sjov raftingtur for hele familien ad Athabasca River i Jasper National Park.

Laksefiskeri

Fisketur ved Campbell River

Fisketur på Campbell River, hvor der er god mulighed for at fange laks.

Canada - British Columbia - Whistler - ATV (2)

Firehjulet motorcykel ved Whistler

Oplev Coast Mountains storslåede landskaber på dette guidede firehjulede motorcykel-eventyr fra Whistler.

Canada - Ontario - vingård

Deluxe vintur fra Niagara Falls

Området omkring Niagara-on-the-Lake byder på hyggelige vingårde og fantastiske vine.

Canada - British Columbia - Vancouver (5)

Dinner cruise ved solnedgang

Nyd stemningen og den smukke udsigt ind over Vancouver på dette dinner cruise ved solnedgang.

Canada - british columbia - butchart gardens.jpg

Dagstur til Victoria, Vancouver Island

Tag på dagstur til Victoria på Vancouver Island, og oplev en af Canadas mest stemningsfulde byer.

Granville Island Market - Canada.jpg

Dagstur til Granville Island Market

Besøg Granville Island Market i Vancouver, der byder på hyggelige butiksgader samt et væld af lækkerier.

Canada - Alberta - Dinosaur Provincial Park3.jpg

Dagsbillet til Tyrrell Museum

Kom tæt på dinosaurerne og andre fortidsvæsener, med en dagsbillet til Tyrrell Museum.

Canada - Ontario - Toronto - Cykel - Guide

Cykeltur i Toronto med guide

Udforsk Toronto på cykel og oplev byens mange seværdigheder på en anderledes måde. 

Canada - Ontario - Toronto - skyline - skumring_0

Cykeltur på Torontos øer

Oplev Torontos øer på cykel i skumringen, og nyd samtidig lysene fra byens smukke skyline.
 

Canada - Ontario - Toronto - Sightseeing

Dagsbillet til CN Tower i Toronto

Få en fantastisk udsigt over Toronto fra toppen af det 553 meter høje CN Tower.
 

Canada - Alberta - Calgary - Stampede

Calgary Stampede – rodeo og cowboykultur

I løbet af 2 dage oplever du det, der er kendt som ”The Greatest Outdoor Show on Earth” nemlig Calgary Stampede.
 

Canada - vandfly.jpg

Canadas kystbjerge med vandfly

Oplev storslåede bjerglandskaber, mægtige gletsjere og smukke søer med vandfly fra Whistler.

Canada - British Columbia - Knight Inlet Lodge - Grizzlybjørne (Custom)

Bjørnesafari ved Prince Rupert

Tag på en spændende bjørnesafari i båd, hvor du kommer helt tæt på Canadas grizzlybjørne.

Bjørnesafari ved Tofino og Ucluelet

Bjørnesafari ved Tofino og Ucluelet

Kom helt tæt på de charmerende sortbjørne på en spændende bjørnesafari med båd.

canada - brown bear - bredformat 3000x1200px

Bjørnesafari i Whistler

Oplev det rige dyreliv i Whistler og Blackcomb bjergene.

Bjørne-tur fra Telegraph Cove

Bjørne-tur fra Telegraph Cove

Tag med på en sejltur til Knight Inlet, hvor du kan opleve bjørnene komme ned til bredden for at søge føde.
 

Canada - Alberta - Jasper - athabasca - Ice Explorer

Besøg Athabasca-gletsjeren

Besøg Athabasca-gletsjeren, som er en af Rocky Mountains’ mest spektakulære gletsjere.

Horseshoe Falls, Niagara Falls, Canada

Bagom Niagara Falls

Kom bag om Niagara vandfaldene på denne imponerende tur til det største af faldene, Horseshoe Falls.

Ridetur ved Banff - Banff Trailriders5.jpg

2 dages ridetur i Banff

Kom på dette spændende 2-dages eventyr på hesteryg, hvor du udforsker dele af Canadas uberørte natur og rige dyreliv omkring Banff National Park.
 

Canada - Quebec - Ottawa - War Museum

Ottawa Museum of History og War Museum

Besøg de spændende museer Ottawa Canadian History Museum og  War Museum.
 

Canada - Vancouver island - campbell river.jpg

Svøm med laks i Campbell River

På denne tur får du mulighed for at svømme med laks i Campbell River, hvilket er en helt unik oplevelse. 

Canada - rafting 4.jpg

Rafting i Jasper National Park

Sejl i pelshandlernes fodspor på denne familievenlige raftingtur ad Athebasca-floden i Jasper National Park.

St Lawrence Market - Toronto.jpg

Sightseeing bustur i Toronto

Oplev Torontos seværdigheder med en 2-dags billet til byens sightseeingbusser med guide.
 

Canada - Banff (12).jpg

Guidet vandretur i Banff

En klassisk vandretur gennem Rocky Mountains, som byder på gletsjere, takkede bjergtinder og brusende floder.

Canada - Ontario - Niagara - Helikopter_1

Helikoptertur over Niagara Falls

Flyv i helikopter over Niagara Falls vandfaldene, og nyd en sjov oplevelse med en fantastisk udsigt.

Canada - Dyr - Grizzlybjørn1

Bjørnesafari fra Campbell River

Kom tæt på Canadas grizzlybjørne på denne naturskønne bjørnesafari fra Campbell River.
 

Nyhedsbrev

Tilmeld nyhedsbrev. Du kan altid tilbagekalde din tilmelding.

Vi gør dine rejsedrømme til virkelighed

Send os dine ønsker til rejsen, så skræddersyer vi et rejseforslag til dig - helt uforpligtende.

Bestil Her