70125011 Få et tilbud
PrideOfAmerica.jpg

Praktisk information om Norwegian Cruise Line

Indtjekning

Vi anbefaler, at du tjekker ind online senest fire dage inden krydstogtets start. Gæster som ikke har tjekket ind online anbefales at være i krydstogtsterminalen senest to timer før afrejsetidspunktet. Har du tjekket ind online skal du møde op senest en time inden afrejse.

Måltider

Når man køber et krydstogt med Norwegian Cruise Line er der altid helpension inkluderet i prisen. Det betyder, at der som minimum er en buffet-restaurant og en a la carte restaurant til fri afbenyttelse, samt diverse snackbarer. Der er som udgangspunkt altid adgang til mad fra kl. 6.00 om morgenen til kl. 2.00 om natten. Vand, te og kaffe fra automater i buffetrestauranter er også inkluderet i prisen.

Norwegian Cruise Line tilbyder også fantastiske gastronomiske oplevelser i nogle af skibets specialrestauranter, der kan benyttes mod betaling. 

Underholdning og aktiviteter

Norwegian Cruise Line henvender sig blandt andet til børnefamilier, og tilbyder et hav af aktiviteter ombord. Der er noget for enhver smag uanset, om man vil bade i poolen, udfordre sig selv med en af de mange sportslige aktiviteter eller bare slappe af på dækket med en god bog.

Om aftenen kan du gå i skibets teater og se en forestilling, prøve lykken i skibets kasino eller danse natten lang på diskoteket.

Indkvartering

Alle kahytter på Norwegian Cruise Lines skibe er elegant indrettet og udstyret med moderne faciliteter som tv og hårtørrer. Når man vælger en udvendig kahyt med vindue eller balkon, skal man være opmærksom på, om kahytten har ’obstructed view’, hvilket betyder, at dele af udsigten vil være blokeret af en redningsbåd.

På de nyeste af Norwegian Cruise Line skibe er det nu muligt at vælge en Studio kahyt, som er kahytter beregnet til én person. Der er en tilhørende lounge kun for folk, der bor i studios, og det er dermed en fantastisk mulighed for at møde andre, der også rejser alene. Studio kahytterne er kun tilgængelig som indvendige kahytter.

Internet

Det er muligt at tilkøbe internetadgang ombord, f.eks. 100 minutter for USD 75 eller 250 minutter for USD 250. Pakker for hele krydstogter koster USD 25-29 pr. dag afhængig af krydstogtets varighed. 

De ovenstående priser er kun vejledende, og der tages forbehold for prisændringer.

Rygning

Rygning ombord på skibene er indskrænket. Dog er der flere afmærkede områder, hvor rygning er tilladt, f.eks. på den ene side af pooldækket, så man som ikke-ryger let kan undgå røgen.

Man må ikke ryge i kahytten eller på balkonen.

Påklædning

Norwegian Cruise Lines koncept Freestyle Cruising betyder, at der ikke er nogen krav for påklædning ombord på skibene. Gæsterne bestemmer selv, hvordan de har lyst til at gå klædt. Hvis man ønsker at tage pænt tøj på, når man går ud og spiser om aftenen, så er der plads til det. Men det er også helt acceptabelt at bære mere afslappet tøj i restaurantområderne.

Børneklubber

På alle Norwegian Cruise Lines skibe er der forskellige klubber, som har aktiviteter for børn og unge i alle aldre. Alle børneklubberne er bemandet af uddannet personale.

Sikkerhed 

Sikkerheden på skibene er helt i top. Alle skibene er udstyret med flere redningsbåde, og der er redningsveste i alle kahytter samt en nødbeholdning flere forskellige steder på skibene. Besætningen ombord på alle skibene er alle trænet i sikkerhed, og når skibet sejler fra de større havne, vil man gennemgå en sikkerhedsøvelse, før skibet sejler.