70125011 Få et tilbud
rsz_celebrity-solstice-alaska_shipexterior_tracyarmfjo-recut2

Praktisk information om Celebrity Cruises

Ombordstigning

Tidspunktet for ombordstigning på det aktuelle krydstogt er oplyst på billetten. Hvis du ikke er ombord på skibet senest 90 minutter før planlagt afrejsetidspunkt, vil din rejse blive betragtet som afbestilt, og du vil ikke have ret til refusion ud over tilbagebetaling af skatter.

Indtjekning

Du skal tjekke ind online på rederiets hjemmeside og medbringe et print af det signerede SetSail Pass, samt dit pas ved afrejse. I krydstogtsterminalen bliver dine papirer tjekket og du får udstedt et Sea Pass. Dette fungerer som identifikationskort og nøglekort til din kahyt. Kortet bruges også til indkøb om bord på skibet, og viser hvilket dæk i hovedrestauranten og hvilket bordnummer, du har ved måltiderne. 

Måltider

Alle måltider ombord er inkluderet i prisen. Madservering er tilgængelig 24 timer i døgnet. I hovedrestauranten er der to bord-seatings. Giv besked, når du bestiller, om hvorvidt du foretrækker 1. eller 2. bord-seating. Vil du gerne selv bestemme hvornår du skal spise så spørg din rejsekonsulent om mulighederne.

Almindelige tidspunkter for måltiderne i hovedrestauranten er som følger:

Morgenmad: Fri bordseating 07:30 – 11:00
Frokost: Fri bordseating 12:00 – 13:30
Middag: To bordseatings.

Påklædning

Det er nemt at planlægge, hvad du skal have på af tøj på krydstogtet. Du får brug for fritidstøj til brug i dagtimerne og lidt pænere tøj til aftenbrug. Vi anbefaler, at du pakker en lille taske/håndbagage med det, du har brug for til den første dag om bord, da der kan gå lidt tid, før bagagen bliver bragt til kahytten.

Drikkepenge

På Celebrity Cruises gives der drikkepenge til restaurant- og kahytspersonalet for god service. I de fleste tilfælde bliver drikkepenge automatisk lagt til prisen ved bestilling. Du vil da få et brev leveret til din kahyt med information om, at drikkepengene allerede er registreret, og du behøver ikke betale noget ekstra udover dette. Hvis du ønsker at betale drikkepenge med kontanter om bord, skal du derfor give besked om dette ved bestilling. Drikkepenge betales da i amerikanske dollar.

Rygning om bord

Der er stort set røgfrit på alle skibe, men der er specifikke områder på skibet, hvor det er tilladt at ryge. Alle teatre og restauranter er røgfrie. Cigar- og piberygning er kun tilladt på de ydre dæk. Det er ikke tilladt at ryge i kahytten og heller ikke på balkonerne, der hører til den enkelte kahyt.

Alkohol

Alkoholholdige drikkevarer kan købes i alle barer og restauranter ombord. Aldersgrænsen er 21 år for alle sejladser, som udgår fra Nordamerika. For sejladser, som udgår fra Europa, Asien, Australien og Sydamerika er aldersgrænsen 18 år. Alkoholholdige drikke til personligt forbrug kan ikke medbringes om bord. Det er imidlertid tilladt at medbringe to flasker vin om bord. Hvis du køber alkoholholdige drikkevarer undervejs på krydstogtet, vil dette blive opbevaret og leveret til din kahyt på cruisets sidste aften.

Udflugter i land

For at få mest muligt ud af opholdene i land, anbefaler vi, at du vælger udflugter, som er planlagt af krydstogtets eksperter. Udflugter kan forudbestilles på www.celebritycruises.dk. Udflugterne skal bestilles senest fire hverdage før afrejse. Du kan også bestille udflugter ombord, såfremt der er ledige pladser på den ønskede udflugt. Der gøres opmærksom på, at udflugternes fastsatte tider kan ændres, samt at de kan aflyses, hvis antallet af deltagere er for lavt til at gennemføre udflugten.

Sikkerhedsrutiner

Muster drill er en obligatorisk sikkerhedsøvelse for alle gæster og mandskab om bord. Formålet er, at alle skal gøres bekendt med nødsignaler, vide hvordan de skal agere, og hvor de skal møde op, hvis en nødsituation opstår. Sikkerhedsøvelsen for gæsterne bliver gennemført på alle skibe 30 til 60 minutter før skibet lægger fra kaj på afrejsedagen.