70125011 Få et tilbud
Afrika - løve.jpg

Pas og visum til Sydafrika

Danske statsborgere skal ikke på forhånd søge visum. Dog er der krav til, hvor mange tomme sider, du har i dit pas.

Gratis visum til 90 dages ophold opnås ved ankomsten til Sydafrika. Dit pas skal være gyldigt minimum 30 dage efter afrejse fra Sydafrika.

Indrejsetilladelse – Sydafrika

Rejsende til Sydafrika skal være i besiddelse af et maskin-læsbart pas med min. 2 ubenyttede sider til viseringer/stempler.

VIGTIG INFORMATION VEDR. REJSER MED BØRN UNDER 18 ÅR
Per 1. juni 2015 kræver de sydafrikanske myndigheder, at rejsende med børn under 18 år til og fra Sydafrika medbringer barnets originale fødselsattest*.

Formålet med dette krav er at bekæmpe menneskehandel, hvor børn er involveret.

Bemærk, at kravet om at medbringe barnets fødselsattest gælder ved såvel ind- som udrejse samt ved transit i Sydafrika. Undlader man at medbringe barnets fødselsattest nægtes man indrejse til Sydafrika, ligesom flyselskabet vil afvise en ved check-in.

*Den danske fødselsattest skal medbringes sammen med en engelsk oversættelse, som er apostil stemplet ved de danske myndigheder eller af den sydafrikanske ambassade.

OBS! Rejser man alene som forælder med børn, kræves yderligere dokumentation på dette. Ligeledes kræves der dokumentation, hvis man rejser med børn, som ikke er ens biologiske børn.

For nærmere information om disse dokumentationskrav samt krav til fødselsattest, anbefales det på det kraftigste at kontakte den Sydafrikanske ambassade i København på tlf. 39 18 01 55

Du kan læse de komplette regler for indrejse i Sydafrika her (på dansk).

MyPlanet påtager sig intet juridisk ansvar for ovenstående. Venligst tjek https://um.dk/ for fuldstændig information.