^
  • Rejser til Whitsundays

    Vi sammensætter din rejse til Whitsundays i Australien helt efter dine ønsker. Lad dig inspirere, og tag en snak med en, der har været der.

Rejser til Whitsundays

Whitsundays 74 smukke tropeøer ligger strøet ud over det turkisblå hav i den sydlige del af Great Barrier Reef.

Nogle øer er ubeboede og kan kun nås med båd, mens andre huser luksuriøse hoteller med fantastiske beliggenheder ned mod vandet. Der er utallige øer og strande at vælge imellem, men juvelen i kronen er Whitehaven Beach. Med sit hvide pulversand, azurblå hav og uberørte natur som baggrund er Whitehaven Beach ofte på listen over verdens bedste strande. I 2013 blev den kåret som Australiens bedste, og det er svært at være uenig, når man træder ud på den 7 km lange, hvide sandstrand.

Mange vælger at udforske Whitsundays med båd fra Airlie Beach. En dagstur til Whitsunday giver et godt indtryk af området. Men med flere dage til rådighed er det muligt at komme dybere ind i øgruppen og besøge flere af de fantastiske strande og koralrev, der indbyder til snorkling i det varme vand. Eller udlev luksusdrømmen og land med vandfly ud for Whitehaven Beach. Her kan du vade i land og nyde en dukkert og de medbragte forfriskninger på stranden, inden turen går tilbage med fly mod fastlandet.

Vi tilpasser rejsen til dig

Nedenfor ser du nogle forslag til, hvordan en rejse til Whitsundays i Australien kan se ud. Her kan du finde masser af inspiration til, hvordan din personlige rejse skal sammensættes.

Ring på 70 12 50 11eller send en forespørgsel, når du har brug for en snak med en rejsekonsulent, som har været der selv. Så tilpasser vi sammen rejsens varighed, rute og oplevelser til dine ønsker.