^
Oplev Canadas smukke natur!

Kommende foredrag

Mandag d. 23. oktober kl. 20.00 - 21.30

Frederiksborg Centret, Milnersvej 39, 
3400 Hillerød

Ledige pladser: 30
Tirsdag d. 24. oktober kl. 20.00 - 21.30

Ringsted Kongrescenter, Nørretorv 55, 
4100 Ringsted

Ledige pladser: 21
Onsdag d. 25. oktober kl. 20.00 - 21.30

Middelfart Bibliotek, Havnegade 5,
5500 Middelfart

Ledige pladser: 12
Torsdag d. 26. oktober kl. 20.00 - 21.30

Ringkøbing-Skjern Kulturcenter, Grene Scenen, Ranunkelvej 1-3, 
6900 Skjern

Ledige pladser: 45
Mandag d. 30. oktober kl. 20.00 - 21.30

MyPlanet Aarhus, Søren Frichs Vej 3, 
8000 Aarhus C

Ledige pladser: 6

Rejseforedrag om Canada og oplev et motorhome

Tag med til Canada, og oplev fantastisk natur, spændende storbyer og en rig kultur i verdens næststørste land. Canada kombinerer det bedste af amerikansk og europæisk kultur i en enestående naturramme, der ikke findes lige nogen andre steder. Kyster med forrevne klipper og dybe fjorde med hvaler, himmelstræbende bjergkæder med sne på toppen, endeløse skove med brusende floder og vandfald, en uendelige prærie med cowboys og majsmarker, storbyer der giver USA kamp til stregen og smaragdgrønne krystalklare søer, der indbyder til ro, fordybelse og refleksion. 

Foredraget komme rundt om hele landet, men har en klar overvægt og fokus på det vestlige Canada, der trækker mest i de danske Canada-rejsende. 

Foredraget er for dig som 

  • ikke har købt rejsen 
  • gerne vil vide lidt mere om Canada fra kyst til kyst 
  • er i tvivl om hvordan du skal komme rundt, hvornår du skal tage af sted og hvad du kan nå på en ferie i Canada 

Oplev to forskellige autocampere / motorhomes 
Canada er et perfekt til en kør-selv-ferie i bil og autocamper. Men hvad skal du vælge? Autocamper, måske? Og i så fald, hvilken model autocamper passer til netop dig?

Til vores foredrag vil der være mulighed for at opleve to forskellige autocampere. En canadisk Large C24S (slide-out) autocamper fra Fraserway og en canadisk/amerikansk autocamper model C25 fra Cruise Canada/Cruise America.
Der er åben autocampere fra kl. 17.30 - 20.00.

Om foredragsholderen 
Arne Naamansen har været på rejse i Canada 26 gange. Han er en erfaren foredragsholder og forfatter til fem rejsebøger om Canada og USA. 

Arne: "Det første besøg i 1985 var som en bacille. Nu kan jeg ikke få Canada ud af kroppen og tankerne. Canada er som en besættelse, sådan på den gode måde... Efter 25 rejser og sammenlagt 2 år i Canada er jeg stadig ikke færdig med landet og canadierne. Jeg har vandret, sejlet kano, kørt bil, kørt motorhome, boet i Vancouver, besøgt Halifax i øst, Vancouver Island i vest og Yukon i nord, men der er stadig områder jeg ikke har været. Jeg har mødt guldgravere ved Dawson City, indianere på Queen Charlotte Island, danskere udvandrede i Vancouver og besøgt Canadas højdepunkter som Niagara Falls, Rocky Mountains. I just love it all..." 

Kombiner med foredrag om USA 
Inden dette foredrag, er der mulighed for at høre Arne fortælle om at rejse i USA. Læs mere her.