Canada - British Columbia - Victoria - The Empress Hotel - Flag.jpg

Visum til Canada

Sæt dig godt ind i reglerne for visum til Canada, og drøm dig så videre på din rejse med vores mange rejseforslag til Canada.

Hvem skal have eTA

Danske statsborgere skal søge om indrejsetilladelse til Canada, hvis de ønsker at besøge landet. Dette gælder også, hvis du mellemlander i Canada på vej til en anden destination. Indrejsetilladelsen hedder eTA og koster kun 7 CAD. Rejser du over land fra USA til Canada eller med båd, behøver du dog ikke ETA.

Søg om eTA

Du ansøger om eTA online, hvilket tager ganske få minutter. Din eTA ansøgning vil som oftest blive godkendt inden for få minutter, hvis ikke særlige forhold gør sig gældende. Det anbefales dog at bestille dit eTa ligeså snart, du har købt din flybillet, da der kan være ventetid. Du kan søge eTA til Canada her.

Når din ansøgning er godkendt, skal du udskrive en kopi af dit eTA, som du fremviser sammen med dine rejsedokumenter før ombordstigning på rejsen til Canada.

Rejser med andres børn

Rejser du med børn, der ikke er dine egne. Det kunne for eksempel være børnebørn, kammerater til dine børn eller andre børn, hvor du ikke er den lovlige værge, så er det vigtigt at medbringe et underskrevet samtykke fra de juridiske værger. Det samme gælder, hvis den ene værge rejser med sine børn, uden at den anden værge er med. Ordlyden i et samtykke kunne være: "I acknowledge that my wife/husband/etc. is traveling out of the country with my son/daughter/group. He/She/They has/have my permission.” Samtykket skal desuden have navn, telefonnummer og adresse på den værge eller de værger, der ikke er med på rejsen, og det skal vises sammen med en kopi af den/de fraværende værgers pas.  

Se mere: https://www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/visit-canada/minor-children-travelling-canada.html

Regler om pas ved rejse til Canada

Dit pas skal være gyldigt i den tid, du opholder dig i Canada.

MyPlanet påtager sig intet juridisk ansvar for ovenstående. Venligst tjek Udenrigsministeriets hjemmeside for fuldstændig information.

 

Sådan bliver din unikke drømmerejse til

Hos MyPlanet tager vi os af alt det praktiske i forbindelse med din rejse. Fortæl os om dine ønsker til drømmerejsen, så skræddersyer vi din rejse.
1.png

Du kontakter os

Ring til os på 70125011 , send en forespørgsel, eller aftal et personligt møde.

2.png

Sammen skræddersyer vi din rejse

Tal med en rejsekonsulent om dine ønsker, og få sammensat din personlige rejse.

3.png

Du får et rejseforslag

Du modtager et uforpligtende tilbud på din skræddersyede rejse, som rettes til efter dine ønsker.

4.png

Du bestiller rejsen

Når rejsen er helt, som du drømmer om, bestilles rejsen, og du kan begynde at glæde dig.