^

Florida i motorhome

Kør-selv ferie i solfyldte Florida i autocamper, hvor du er omgivet af sol, natur, strande og temaparker og selv bestemmer ruten!

16 dage fra kr. 6.500

Pris pr. person, når 2 voksne og 2 børn rejser sammen
Fra kr. 8.500 ved 2 voksne. Tillæg i højsæson fra kr. 1.700
Prisen inkluderer: Fly, første nat på hotel, leje af motorhome (kilometer tilkøbes) og VIP-møde før afrejse

En Floridarejse med det hele: South Beach Miami, The Keys og Key West, Everglades National Park, Golfkysten med Sanibel og Orlando med DisneyWorld, Sea World, Universals Studios og The Wizarding World of Harry Potter. Om det er strande og sol eller temaparker og naturområder, så er rejsen i motorhome en billet på første klasse til sjov og eventyr.

På rejse rundt i motorhome (autocamper) ser du meget af det, som Florida har at tilbyde. Har du før set Orlando eller ikke har lyst til området med de mange forlystelsesparker, så får du ekstra meget tid til at opleve og udforske Floridas strande og meget specielle natur i Everglades National Park. Du kan også vælge en rute der går til det mindre kendte nordvestlige Florida.

Disney og det mindre kendte nordvestlige Florida
Fra Orlando til Pensacola. Istedet for en nord til syd-tur gennem Florida, så rejs mod vest og udforsk de tyndt befærdede strande og en gemt skønhed i det andet Florida. Ruten tager dig næsten til Alabama. En rejse i sig selv eller en forlængelse af anden tur gennem det sydlige Florida.

Campingpladser til motorhomes i Florida
Florida har mange gode private campingpladser og benytte du dig af KOA-kæden får du en god standard og ofte er KOA-pladserne med mange ekstra faciliteter som swimmingpool, minigolf og lignende. Vil du tæt på naturen, så er det campingpladser i nationalparker og statsparker du skal kigge efter til dit motorhome. Eksempelvis er der flere statsparker langs The Keys og på vestkysten af Florida, hvor du kan holde på stranden og lige ned til vandet.

Floridas strande & the Keys i motorhome
Rejser i motorhome rundt i Florida kan gøres på mange måder, men nedenfor ser du vores forslag til en god rute med forskellige stops i Florida. Rytmen bestemmer du selv og hvor mange dage du vil bruge de forskellige steder eller om du vil køre en helt anden rute.

Motorhometuren rundt i Florida kan begynde med nogle dage på hotel i Miami, Orlando eller Tampa inden du får motorhomet udleveret. I alle tre byer kan du leje motorhome og begynde, men også slutte rejsen. Efter rejsen i motorhome kan du vælge at slutte rejsen med et mini-krydstogt til Bahamas. 4 dage med alt inklusiv fra kr. 2.200.

Klik her og se flere rejser og udflugter i Florida som MyPlanet kan hjælpe med, så rejsen til Florida bliver en ekstra god oplevelse.

Se her vores aktuelle tilbud på leje af autocamper i USA

Kom til rejseforedrag om autocamperferie i USA & Canada
I løbet af året holder vores dygtige foredragsholder Arne Naamansen foredrag om autocamperferie i USA og Canada. Tilmeld dig foredraget i dag, og få en masse inspiration, gode råd og tips med hjem. Tilmeld dig her

Lad dig inspirere, og tag en snak med en, der har været der. Så tilpasser vi rejsens varighed, rute og oplevelser til dine ønsker.

70 12 50 11

Rejsen dag for dag

Stop 1: Fra Danmark til Miami

Afrejse fra Danmark til Florida. Begynd med en eller flere dage på hotel i Miami. Nyd de mange pastelfarvede art deco huse som danner facade langs Ocean Drive og Miamis gode strand South Beach eller tag en tur til cubanske Litte Havana og spansk-italienske Coral Gables.

Rejser i motorhome i Florida
Velkommen til Florida - det perfekte sted for en motorhomeferie.
Rejsen rundt i motorhome i Florida kan begynde Miami, Orlando eller Tampa
Anbefalet varighed: 14-28 dage
Den foreslåede rute: 1.775 km

Stop 2: The Keys

Du kan hente motorhomet to steder i Miami. Efter du har fået vognen udleveret og fyldt køleskabet er du klar til gode Florida oplevelser i motorhome.

Fra Miami er det kun en kort tur ad Overseas Highway til den nyrenoverede Grassy Key RV Park og det kan være en god ide at bestille plads i forvejen og forsøge at få en plads lige i strandkanten.

Distance: ca. 150 km til Grassy Key, Florida Keys.

Besøg the Dolphin Research Center ved Grassy Key.

Stop 3: Key West

Kør over Seven Mile Bridge og mange andre broer på vejen forbi Marathon, Big Pine Key, m.fl. og ud til Key West. Boyd's Key West Campground ligger kun otte km fra Keys' sydligste punkt og er et idyllisk sted.

Distance: ca. 100 km til Key West.

Besøg Hemmingway's favoritter Captain Tony's og Smoky Joe's pubber, men også Hemmingway House. Dyk ned i Key West's historie med besøg på Fort Zachary Taylor, Harry S. Truman Little White House og Wrecker's Museum. Dagen i Key West bør slutte på Mallory Square og synet af en solnedgang.

Stop 4: John Pennekamp SP

Der er kun en vej til og fra Key West, så det er samme smukke vej tilbage. Stop i John Pennekamp Coral Reef State Park, der er etableret i 1963 og er den første undersøiske park i USA. Parken ligger nabo til den næsten 600 km2 store Florida Keys National Marine Sanctuary, hvor du kan udforske koraller, søgræs og mangrovesumpen. Parken med revet rummer mere end 600 slags tropiske fisk. Det imponerende rev fortsætter hele vejen til det yderste af Florida Keys.

Distance: ca. 150 km til Pennekamp State Park.

Besøg både Coral Reef og the National Marine Sanctuary.

Stop 5: Everglades NP

Det er tid til at forlade The Key's og køre ind i Everglades National Park, der ikke er en sump, men teknisk et enormt floddelta med floder og vand, som flyder mod sydvest. Flamingo-campingpladsen i Everglades ligger midt i de utrolige omgivelser og er meget populær. Det er en god ide at bestille plads i forvejen.

Distance: ca. 125 km til Everglades National Park.

Besøg Everglades National Park: Ikke kun i motorhome, men også til fods og til vands. Parken kan skuffe ved første øjekast, men vinder ved et nærmere eftersyn og bag facaden rummer Everglades et unikt dyre- og planteliv.

Stop 6: Sanibel

Kursen er sat mod nord og nordvest, mod Periwinkle Park campingpladsen på Sanibel Island, der er en fugleelskers paradis. Du kan se mange lokale, eksotiske fugle inklusiv tukan og ara-papegøjer. Amerikanere kommer til Sanibel og Captiva Island fra hele USA for at se de smukke muslingeskaller, sneglehuse og konkylier, som havet skyller op på stranden efter højvande.

Distance: ca. 375 km til Sanibel via rute 41 gennem Everglades og Big Cypress-parken.

Besøg de enestående sandstrande på Captiva Island, der er en mindre lillesøster til Sanibel Island. Tag et frokost pit stop ved The Mucky Duck.

Stop 7: Fort deSoto

Tilbage til fastlandet, hvor turen går via Interstate 75/275 mod nord til Fort DeSoto Country Park. 4,5 km2 paradis bestående fem øer, som ligger i forlængelse af hinanden og sandstrande, man kun kan drømme om. Vand på alle sider og mange af pladserne ligger lige ned til vandet. Du kan fiske fra to moler, leje båd og cykler. Det er sol, sommer og ren ferie.

Distance: ca. 225 km til Fort DeSoto Park. Du finder parken lige før St. Petersburg.

Besøg - Ingen steder. Bliv i DeSoto, som to gange på de seneste fem år har vundet prisen som den bedste strand i USA.

Stop 8: Orlando

Walt Disney World og Disney's Fort Wilderness Resort venter forude. En god ide at bestille plads i forvejen. Herlig campingplads og meget tæt ved Disney World.

Distance: ca. 150 km til Disney's Fort Wilderness.

Besøg Mickey og Minnie i Walt Disney World, de vilde dyr i Animal Kingdom, fremtiden i Epcot, Harry, Ron og Hermione i World of Harry Potter, Shrek i Universal Studios og spækhuggerne i SeaWorld. I Aquatica har du muligheden for at blive våd og kølet ned. Husk at gemme lidt tid til shopping i de gode outlet malls omkring Orlando.

Stop 9: Fort Pierce Inlet SP

Sæt kursen mod øst og Cape Canaveral og Kennedy Space Centre, hvorfra NASA styrer sine opsendelser i rummet. Du kan komme på tur og se opsendingsramper og gigantiske rumraketter, prøve spaceships-simulatorer og komme helt tæt på månen i en IMAX præsentation.

Vi anbefaler en campingplads lidt syd for Cape Canaveral, men tæt ved stranden.

Distance: ca. 250 km til Fort Pearce.

Besøg Kennedy Space Center, men også Fort Pierce Inlet State Park.

Stop 10: Fort Lauderdale & Dania

Du kan vælge den nemme og hurtige løsning og tage Interstate 95 mod syd eller forsøge at følge kysten på lidt mindre veje og komme gennem Hobe Sound, Jupiter og det fancy Palm Beach og Boca Raton. Målet er North Coast, der har været en favorit blandt motorhome-rejsende og en småbådshavn i fem årtier. Dania Beach er kun få minutter borte.

Distance: ca. 175 km til Dania Beach.

Besøg det verdensberømte shoppingcenter i Palm Beach's Worth Avenue og tag en sidste aften med sjov og solnedgang ved Fort Lauderdale.

Stop 11: Miami

Der er kun en kort køretur på 60 km tur til Cruise Americas station i Miami, hvor du kan aflevere motorhomet.

Det er din tur...
Motorhome, krydstogt og storbyferie. Det ene udelukker ikke det andet. Du kan sagtens kombinere og vi hjælper gerne med at sammesætte lige netop din tur efter de ønsker du har til oplevelser.

Du kan nu vælge at rejse tilbage til Danmark, tage på mini-krydstogt til Bahamas eller gøre et stop i nogle dage i New York City eller Washington DC på vejen tilbage mod Europa.

Aktuelle motorhometilbud

MyPlanet har løbende gode tilbud på leje af motorhome i USA. 

De aktuelle tilbud og rabatter på motorhomes i USA.

Pris pr. person

2 voksne  og 2 børn 

Rejseperiode Cruise America Road Bear Luksusmotorhome
 Lavsæson  Fra kr. 6.500  Fra kr. 7.500
 Højsæson  Fra kr. 7.800  Fra kr. 9.200
 

2 voksne 

Rejseperiode Cruise America Road Bear Luksusmotorhome
 Lavsæson  Fra kr. 8.500  Fra kr. 11.000
 Højsæson  Fra kr. 10.300  Fra kr. 13.300

Prisen inkluderer

Cruise America motorhome 

 • Flyrejse Danmark - USA t/r
 • Første overnatning på hotel i Miami, Orlando eller Tampa
 • 14 dages leje af 25 fods motorhome (Ansvars- og Kaskoforsikring, personligt udstyr, udstyr til motorhomet og 10% rabatkort til campingkæden KOA)
 • Invitation til VIP-før-afrejse-møde om autocamperferie i det sydvestlige USA. VIP-møderne holdes mellem december og maj.
 • Administrationsgebyr og konkursdækning i henhold til Rejsegarantifonden
 • Voucher til Simon Shoppings mange outlet shoppingcentre
 • Fuld CO2-kompensation – læs mere her

Road Bear luksusmotorhome

 • Flyrejse Danmark - USA t/r
 • Første overnatning på hotel i Orlando
 • 14 dages leje af 19-22 fods motorhome (Udvidet ansvars- kaskoforsikring, klargøringsgebyr, udstyrspakke til hver person, GPS, 3G/4G WiFi Hotspot, sunpass til brug ved kørsel på betalingsveje, transport til/fra udleveringsdepotet og 10% rabatkort til campingkæden KOA)
 • Invitation til VIP-før-afrejse-møde om autocamperferie i det sydvestlige USA. VIP-møderne holdes mellem december og maj.
 • Administrationsgebyr og konkursdækning i henhold til Rejsegarantifonden
 • Voucher til Simon Shoppings mange outlet shoppingcentre
 • Fuld CO2-kompensation – læs mere her

Tilkøb

 • Fri kilometer/miles eller kilometer/miles-pakker.