70125011 Få et tilbud
Canada - Ontario - Niagara (5)_0

Toronto, Niagara Falls og Montreal

Tag på kør-selv ferie i østcanada og oplev mægtige Niagara Falls, den pulserende storby Toronto og den franske kultur i Québec provinsen.

 

Vores passionerede rejseeksperter har designet dette rejseforslag til inspiration.

 

Du bestemmer afrejsedato, antal dage og indhold. Dette er et eksempel på, hvordan en rejse kan se ud.

15 dage fra 21.425 kr
Pris pr. person ved 2 voksne

Når du sender en forespørgsel, kontakter vi dig på SMS, e-mail eller telefon til en indledende snak om din rejse.

*Feltet skal udfyldes..

Dine informationer er sikre og deles aldrig med tredje part. Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles sikkerhedspolitik og generelle betingelser gælder.

Kør-selv i Østcanada er en eventyrlig bilrejse gennem det østlige Canada, der vil stimulerere alle dine sanser. Rejsen begynder med storbyenergi i Canadas største by Toronto, så følger charmerende historiske Niagara-on-the-Lake med træhuse og kolonitidscharme, så de buldrende og brusende Niagara vandfald, det landlige Ontario med oprindelige folk, amish og mennonitter, efterfulgt af Ontario provinsens største park Algonquin, inden ruten fører dig til Ottawa, Canadas hovedstad og nationale museumsby.

Fransk kultur i Quebec

Videre mod øst på grænsen mellem Ontario og Québec skiftes den engelske kultur ud med den franske kultur i Québec-provinsen. Det franske eventyr begynder med masser af natur og aktivitetsmuligheder i Tremblent. I øst skiller byerne Québec City og Montreal sig ud med masser af charme, hygge og et europæisk præg. Turen tilbage mod Toronto går langs St. Lawrence-floden og den smukke 1000 øer-region, inden rejsen slutter tilbage i Toronto, hvorfra du flyver tilbage til Danmark eller til andre eventyr i Nordamerika.

Højdepunkter på rejsen til det østlige Canada

Toronto, Niagara-on-the-Lake, Niagara Falls, Kitchener, Algonquin Provincial Park, Ottawa, Tremblant, Québec City, Montreal, Gananogue og de 1000 øer-regionen.
Den foreslåede rute er på 2.650 km, men det er naturligvis muligt at både forkorte og forlænge.

rejsekonsulent

Vi gør dine rejsedrømme til virkelighed

Send os dine ønsker til rejsen, så skræddersyer vi et rejseforslag til dig - helt uforpligtende.

bestil her

Rejsen dag for dag

Tag på kør-selv ferie i østcanada og oplev mægtige Niagara Falls, den pulserende storby Toronto og den franske kultur i Québec provinsen.

Dag 1: Ankomst til Toronto

Efter ankomsten til Canada og Lester B. Pearson lufthavnen vest for Toronto afhentes den lejede bil, og turen går ind til Toronto by og hotellet.

Toronto er med 4,7 mio. indbyggere Canadas største by og den femte største i Nordamerika efter Mexico City, New York, Los Angeles og Chicago. Toronto er ikke hovedstaden i Canada, men landets vigtigste by økonomisk og spiller en stor rolle kulturelt med film, teater og museer.

Museerne i Toronto spænder vidt og er helt klart værd at bruge nogle timer på. Art Gallery of Museum er ikke til at komme udenom, hvis man holder af Henry Moores bløde runde skulpturer iklædt en enestående Frank Gehry arkitektur. Hockey Hall of Fame, hvis man ånder for ishockey eller Canadas største museum Royal Ontario Museum, hvis nysgerrigheden rækker fra høvding Sitting Bulls hovedbeklædning over koreansk kunst til skeletter af udøde kæmper fra en fjern istid.

Dag 2: Toronto

Canada er 4.500 km fra kyst til kyst, men mere end hver fjerde canadier bor inden for 160 km af Toronto, og byens økonomi er større end flere prærieprovinsers tilsammen. Toronto er økonomisk Canadas lokomotiv. Byen er også præget af Canadas multikultuelle samfund, og der findes mere end 100 forskellige etniske grupper i byen, og der tales et utal af sprog fra dansk til urdu. Toronto har flere spændende bydele med etnisk præg: Greektown, Litte Italy og Chinatown.

Torontos centrum af beton og stål højhuse er relativt lille, og dagen kan fyldes med en gåtur ad Younge Street, ifølge Guiness Book of Records verdens længste gade, hvoraf 18 km går fra Lake Ontario mod nord til Torontos bygrænse. For enden af Younge Street ligger færgen til Toronto Islands, Harbour Square Park og havnepromenaden, hvor cafeer, gallerier, teatre og specialbutikker på molerne har afløst uendelige rækker af haller med opmagasinering af varer.

Centralt i Toronto står verdens næstehøjeste bygning: det 553 meter høje CN Tower (Dubai har snuppet førstepladsen) og er altid et orienteringspunkt på turen rundt i byen. Med glaselevator og glasgulv er der plads til at prøve grænser af, og på en god dag er det fra observationsdækket muligt at se 150 km.

Indbyggerne i Toronto er stolte af deres sportshold, og besøger du byen i sæsonen, hvor Blue Jays spiller baseball, Toronto Argonauts canadisk fodbold (amerikansk fodbold med et twist) eller Toronto Maple Leaf ishockey, så er det en stor oplevelse at følge holdene på nærmeste hold.

Dag 3: Niagara Falls

Dagen begynder med en køretur vest og syd ud af Toronto. Et oplagt stop på vejen til Niagara Falls er Niagara-on-the-Lake, byen ved Lake Ontario. Denne lille charmede by blev grundlagt af britiske royalister efter den amerikanske uafhængighedskrig. I dag er det den bedst bevarede by i Nordamerika fra det 19. århundrede. Beliggenheden ved søen, træalléer og de gamle træhuse gør Niagara-on-the-Lake helt uimodståelig.

Fra Niagara-on-the-Lake går turen videre ad Niagara Parkway. Den godt 50 km lange vej snor sig langs Niagara-floden og fører forbi parker, picnicområder, udsigtspunkter, frugtplantager, vingårde og den prisbelønnede Inniskillin vingård, hvor de producerer den sukkersøde isvin. Niagara Parkway fører til Niagara Falls.

Niagara Falls er populær og en af Canadas største turistattraktioner. Sammen med havnefronten ved Toronto den mest besøgte attraktion i Canada. Vandfaldene besøges hvert år af mere end 12 mio. turister. Og det er der en god grund til. Selvom mange vandfald er højere end Niagara Falls, så er det kun de færreste, der kan klare samme vandmængde. Hvert minut falder der udover kanten, hvad der svarer til 1. mio. fyldte badekar. Niagara Falls er imponerende, både dag og nat, når farvefyldt lys rammer vandet.

Distance: ca. 150 km fra Toronto til Niagara Falls.

Dag 4: Kitchener

Efter at have brugt formiddagen på at slappe lidt af og nyde vandfaldene igen, går turen videre mod nordvest. Et stop kunne være Brantford, der er så canadisk som det næsten kan blive. Tre ting præger byen og er synonym med Canada: Oprindelige folk, telefonen og ishockey.

Opfinderen af telefonen Alexander Graham Bell boede i Brantford, og det er muligt at besøge Bells hjem Melville House og og få et kig ind i opfinderens liv og tiden i slutningen af 1800-tallet. Canadas og nok verdens største ishockey-spiller Wayne Gretsky blev født i Brantford.

Efter den amerikanske revolution flyttede en del indianere fra New York-delstaten til Brantford-området. De havde støttet briterne i krigen mod amerikanernes ønske om uafhængighed og var nu flygtet til Canada, der stadig var britisk. Høvding Joseph Thayendanegea Brant førte folket nord for den canadisk-amerikanske grænse og fik som tak for hjælpen tildelt land omkring Brantford af den britiske krone.

Woodland Cultural Center ligger på Six Nation reservatet ved Brantford. Centeret har en museumsafdeling med en flot samling på over mere end 35.000 historiske og etnografiske genstande fra områdets stammer af First Nations (oprindelige folk) bl.a. Irokesere og Mohawk. Forhistorien og historien er krydret med nutids indiansk kunst i et stort galleri.

Efter Brantford går det videre mod nord til Kitchener-Waterloo tvillingebyerne, ofte kaldt K-W. Kitchener hed Berlin indtil 1916 og peger tilbage på den store gruppe tyskere, som gjorde området til deres hjem. Oktober måned hvert år fyldes Kitchener by af mænd i korte læderbukser, skjorter og tyrolerhatte. Kitchener fejrer sin tyske oprindelse med Nordamerikas største oktoberfest. Mere end 600.000 besøgende ligger vejen forbi ølteltene, hvor der serveres tysk mad, øl af kæmpe glas, spilles musik og danses.

Distance: ca. 150 km fra Niagara Falls til Kitchener.

Dag 5: Midland

Kitchener med 200.000 indbyggere er kun en time vest for Toronto, men en stor kontrast til storbyen. Kitcheners centrum har træer, og gammel arkitektur inspireret af den gamle verden møder arkitektur inspiret af den nye.

Kitchener har i sommerhalvåret hver onsdag og lørdag et kæmpe marked. Siden 1839 er der blevet solgt ost, marmelade, pølser, alverdens landbrugsprodukter og træsløjd primært produceret af amish og mennoniter, som bor omkring Kitchener-Waterloo.

På vej ud af Kitchener er det muligt at køre forbi St. Jacobs. I vejkanten står gule advarselsskilte. Pas på køretøjer, som kører langsomt. Hestevogn. Det er ikke usædvanligt at se hestevogne i rabbatten, der af samme grund er godt en meter bred og af grus. Mennoniter lever som de altid har levet uden brug af mekaniske hjælpemidler.

I den lille St. Jacobs by med huse fra 1800-tallet er det som at træde tilbage i tiden, hvor fortidens dyder stadig dyrkes. Mennoniter høster med hest og vogn, ahornsirup kan stadig købes hos lokale landmænd og quiltingshows afholdes jævnligt. St. Jacobs Farmers' Market & Flea Market holdes i sommerhalvåret hver torsdag og lørdag.

På vej mod nord og Georgian Bay går rejsen gennem hjertet af det centrale Ontario og til den landlige by Midland, der er porten til Georgian Bay og 30.000 maleriske småøer. Midland-området er rig på historie og natur. Ved Midland ligger Saint-Marie-among-the-Hurons, der blev grundlagt af jesuitter præster i 1600-tallet. Fem km fra Midland er den rekonstruerede jesuittermission, hvor personalet går i tidens klæder og tager de besøgende 350 år tilbage i tiden til en tid med præster og indianere som de eneste i området.

Distance: ca. 250 km fra Kitchener til Midland.

Dag 6: Pembroke

Mens solen står op går det i modlys via Huntsville mod Algonquin Provincial Park, som er Ontarios største og Canadas første provinspark. Highway 60 skærer lige igennem dette vildmarksparadis, og de morgenfriske kan være heldige og se elge krydse landevejen. Udover highway 60 er den eneste måde at udforske Algonquin på i kano eller til fods.

Algonquin provinsparken består af 7.600 km2 uberørt vildmark kun tre timer fra Toronto. Området er populært blandt weekendkrigerne, som med kano på biltaget fredag aften drøner til Algonquin for en weekend i naturen. Parken er fyldt med floder og søer og et godt område for kanoture.

Elge, bævere og oddere elsker det fugtige element, men også sortbjørne og vaskebjørne findes i stort antal i parken, hvor mere end 283 forskellige slags fugle er set.

Efter Algonquin kommer Pembroke/Ottawa-dalen, hvor indvandrere fra England, Skotland, Polen, Irland, Tyskland, Frankrig, Grækenland og Kina blandet med lokale oprindelige folk gør det til et kulturelt spændende sted at gå på opdagelse.

Distance: ca. 400 km fra Midland til Pembroke.

Dag 7: Ottawa

Nyd en flot køretur langs Ottawa-floden og grænsen mellem provinserne Ontario og Québec. Fremme i Canadas hovedstad Ottawa er det tid til at udforske centrum, de mange nationale museer og lære noget mere om Canada og canadierne. Listen over museer og kulturelle institutioner i Ottawa-Hull-området er lang. Selvom byerne Ottawa og Hull er adskilt af Ottawa-floden og en provinsgrænse, så er det kun en brotur, som skiller de to byer.

I det brandnye museum Canada Aviation Museum er det muligt at lære om flyets historie og dets enorme betydning for Canada og åbningen af det kolde nord.

I det National Gallery of Canada udstilles det bedste kunst fordelt på samlinger som canadisk, oprindelige folk, internationalt, asiatisk, men også tegninger, foto og nutidskunst har fundet vej til museet i Ottawa.

På War Museum er der udstillinger om krigene i Canada og Canadas deltagelse i international krige, men også Canadas store bidrag til fredsbevarende FN indsatser overalt i verden og krigsmateriel. FNs fredsbevarende indsatser opstod efter en ide af den canadiske premierminister Lester B. Person.

Ottawa har 800.000 indbyggere og det kompakte centrum ved Ottawa-floden og Rideau-kanalen er en livlig blanding af spændende ny museumsarkitektur og regeringsbygninger i traditionel gammeldags britisk stil på Parliament Hill.

Distance: ca. 150 km fra Pembroke til Ottawa.

Dag 8: Tremblant

Inden rejsen går videre fra Canadas regeringsby, så kør over til Hull og besøg Canadas bedste museum Canadian Museum of Civilization. Det smukke bølgende khakifarvede museum er tegnet af Blackfoot-indianeren Douglas Cardinal og indeholder store udstillinger om indianerne i Canada, om nybyggerne, om 27 canadiere som formede, inspirede, byggede, styrede og kæmpede for Canada plus et børnemuseum, hvorfra det bliver svært at få slæbt ungerne med videre på turen. Det er ikke et rustent museum, men et interaktivt historisk legeland, hvor børnene leger og lærer og ikke kan give slip igen.

Mættet af indtryk fra Ottawa-Hull går det videre gennem den franske del af Canada og Quèbec-provinsen. Det går mod øst og nord til Ville de Mont Tremblant.

Byen Mont Tremblant er en lille, men populær juvel i Saint Laurentians-bjergene. Om vinteren det mest populære skisportsted i det østlige Canada. Om sommeren udgangspunkt for aktiviteter i Parc du Mont Tremblant, som er Quèbec-provinsens ældste park. Provinsparken dækker over 1.500 km2 bedårende søer, floder, småbjerge og skove med en meget varieret vegetation og et rigt dyreliv med bl.a. ræve, ulve, hjorte og elge og mere end 200 slags fugle. Mont Tremblant Ski Resort ligger 10 km fra byen Mont Tremblant og tilbyder bl.a. to golfbaner og en sø, hvor det er muligt at svømme.

Distance: ca. 200 km fra Ottawa til Tremblant.

Dag 9: Tremblant

Der er en hel dag til at nyde resortet, naturen og udforske Parc du Mont Tremblant. Parken er fyldt med korte lette vandreture til mere krævende og udfordrende ture, som den 14 km lange Carcan-sti til toppen af parkens andethøjeste bjerg med 883 m.o.h. Der er også mange, som cykler på mountainbikes eller tager en kanotur på en af de mange søer.

Dag 10: Québec City

Mont Tremblant ligger mindre end 2 timers kørsel fra centrum af Montréal og er et populært weekendbesøg. I dag går turen mod Montréal, men ikke til Montréal. Ruten drejer mod øst ad først highway 640 og derefter highway 40 til Québec City. Alle elsker Québec City. Alderen, historien og de tykke bymure afskrækker ikke folk, tværtimod. Her findes en canadisk historie, som kommer tæt på Europa og Frankrig. Luften er fyldt af historie, byen ligger højt og smukt ved St. Lawrence-floden. Québec City (ofte blot kaldet Québec) er vuggen for fransk kultur og historie ikke kun i Canada, men hele Nordamerika.

Distance: ca. 400 km fra Tremblant til Quèbec City.

Dag 11: Québec City

Québec City er den mest europæiske by i Nordamerika. Kernen i Quèbec er den gamle bydel Le Vieux-Quebec og har siden 1985 været på UNESCOs kulturarvsliste. Bykernen er et levende museum. Hvert gadehjørne åbner en ny side i bogen om fransk-canadisk kamp for overlevelse og fastholdelse af fransk kultur i en gennem 200 år engelsk domineret verdensdel.

Québec med små 200.000 indbyggere er hjertet af den franske del af Canada. Selvom mange i byen er to-sprogede, så er hovedparten fransktalende, og mere end 90% beskriver deres oprindelse som fransk. Fra begyndelsen af 1600-tallet og til slutningen af 1800-tallet var Québec den vigtigste by i det østlige Canada, men mistede så status til Montréal, som i dag er provinsens førende. Québec har tilgengæld beholdt sin charme og unikke bykerne næsten uberørt.

Dag 12: Montreal

En tre timers køretur mod sydvest binder Québec City sammen med Montréal. Det går fra den rolige historiske lilleby til pulserende moderne storby. Fra Québec City til Montréal. Vælg mellem highway 40 nord for St. Lawrence eller highway 20 syd for floden.

Godt 3 mio. indbyggere gør Montréal til den største "franske" by i Canada og landets næststørste by. Mad, mode og venlighed er tydelig i Montréals gader, hvor to forskellige sprog og kulturer har fundet et harmonisk samspil og et kreativt miljø. Montréal er en by som omfavner den besøgende med et dobbelt kindkys og suger gæsterne ind i en god rytme. Byens moderne downtown har et amerikansk look med nogle brede gennemgående veje og skyskrabere i et tæt mønster.

Distance: ca. 250 km fra Quebec City til Montreal.

Dag 13: Gananoque

Små tre timers kørsel vest for Montréal kommer The Thousand Islands regionen med de mange yndige skovklædte forrevne klippeøer. Regionen med de 1000 øer er faktisk 1.864 øer. For at være med i den officielle tælling af øer skal to kriterier være opfyldt. Øen skal være en ø 365 dage om året, og der skal leve mindst to træer på øen. Færger eller broer giver adgang til Wellesley, Hill, Wolfe og Howe Islands. Ø-området er unikt og tilbyder et utal af udendørs aktiviteter mellem Canada og USA. Nogle af øerne er privatejede, og der findes i området en del rigmandshytter og luksuslandejendomme, hvor pengestærke indbyggere fra Toronto og Montréal nyder deres weekender, som weekendturister har gjort det siden 1870'erne.

Lidt syd for Brockville er det muligt at dreje fra highway 401 og de næste 40 km køre ad Thousand Island Parkway, der følger St. Lawrence-floden til Gananoque. Godt 20 km øst for Gananoque ligger Rockport, hvorfra der er mulighed for at komme på et minikrydstogt ud i 1000 Island regionen.

Distance: ca. 400 km fra Montreal til Gananoque.

Dag 14: Afrejse fra Toronto

Fra Gananoque går det via higway 401 mod vest, gennem Toronto og direkte til Toronto Pearson International Airport vest for Toronto. Det er tid at sige farvel til Canada. Fremme i lufthavnen afleveres den lejede bil, og du går de sidste skridt til udenrigsterminalen og tjekker bagagen ind.

Distance: ca. 300 km fra Gananoque til Toronto.

Dag 15: Ankomst til Danmark

Du er nu på dansk grund igen.

Fotogalleri

Udvalgte højdepunkter

Canada - Ontario - 1000 Islands - sejltur

Sejltur ved The 1000 Islands i Ontario

Tag med på en times sejltur gennem området The 1000 Islands, som gemmer på både storslåede slotte og et forunderligt landskab med små grønne øer, med store luksuriøse ejendomme. Undervejs hører du mere om områdets historie, mens du kommer forbi både Boldt Castle, Zavikon Island og Millionaire’s Row, der byder på en perlerække af smukke, private hjem.

 

Rejser til Niagara Falls

Niagara Falls

Rejser til Niagara Falls

Rejser til Niagara Falls

rejsekonsulent

Vi gør dine rejsedrømme til virkelighed

Send os dine ønsker til rejsen, så skræddersyer vi et rejseforslag til dig – helt uforpligtende.

BESTIL HER

Udflugter

Disse udflugter kunne også være interessante for dig at søge inspiration i.


Canada - Ontario - Niagara (5)_0

Tur til Niagara Falls fra Toronto

Oplev det imponerende Niagara Falls, og besøg den hyggelige by, Niagara-on-the-Lake.


Canada - Ontario - Niagara Falls - Regnjakker

Sejltur ved Niagara Falls

Kom helt tæt på Niagara Falls’ enorme vandmasser om bord på Hornblower Niagara Cruises katamaran.


Horseshoe Falls, Niagara Falls, Canada

Bagom Niagara Falls

Kom bag om Niagara vandfaldene på denne imponerende tur til det største af faldene, Horseshoe Falls.


Canada - Ontario - Niagara - Helikopter_1

Helikoptertur over Niagara Falls

Flyv i helikopter over Niagara Falls vandfaldene, og nyd en sjov oplevelse med en fantastisk udsigt.

Book trygt og sikkert med MyPlanet Rejser

Hos MyPlanet tager vi os af alt det praktiske i forbindelse med din rejse. Fortæl os om dine ønsker til drømmerejsen, så skræddersyer vi din rejse.Ekspertise

Vi har skræddersyet rejser i mere end 50 år. Med erfaring kommer viden, som vi deler med dig, når du planlægger.Kendskab til destinationen

Vi tilbyder kun rejser til steder, som vi ved, er sikre, og som Udenrigsministeriet ikke fraråder at rejse til.Sikkert samarbejde

Vi sikrer at vores partnere har din sikkerhed og sundhed som deres højeste prioritet.Private alternativer

Vi hjælper dig med at finde indkvartering og oplevelser med mulighed for at holde afstand.Sikkerhed & sundhed

Alle vores partnere har accepteret vores politik for sundhed og sikkerhed.

Nyhedsbrev

Tilmeld nyhedsbrev. Du kan altid tilbagekalde din tilmelding.
Vi gør dine rejsedrømme til virkelighed

Send os dine ønsker til rejsen, så skræddersyer vi et rejseforslag til dig – helt uforpligtende.

Bestil Her

Udsigt over Toronto, Canada

Toronto

Udsigt over Toronto, Canada

Rejser til Toronto

rejsekonsulent

Vi gør dine rejsedrømme til virkelighed

Send os dine ønsker til rejsen, så skræddersyer vi et rejseforslag til dig – helt uforpligtende.

BESTIL HER

Rejseforslag

Vælg et område og se vores eksempler på rejser. Alle vores forslag kan tilpasses dine ønsker, så du får præcis den rute, den varighed og de oplevelser, som du drømmer om.


Østlige Canada for alle sanser

Østlige Canada for alle sanser

 • Oplev de fascinerende Niagara Falls helt tæt på
 • Opdag små hyggelige byer og naturperler
 • Nyd den franske stemning i Québec

21 dage fra 38.813 kr pr. person


Med tog på tværs af Canada

Med tog på tværs af Canada

 • Tag med på en af verdens mest episke togrejser
 • Oplev Rocky Mountains og de skønne bjergbyer
 • Udforsk Vancouvers farverige mangfoldighed

14 dage fra 55.890 kr pr. person


Canada - Ontario - Niagara (5)_0

Toronto, Niagara Falls og Montreal

 • Storbypuls i spændende Toronto
 • Tæt på mægtige Niagara Falls 
 • Fransk kultur i Québec-provinsen
   

15 dage fra 21.425 kr pr. person


canada -alerbta - jasper - rocky mountains - maligne lake - spirit island

Den store Canada rejse

 • Niagara og fransk kultur i øst
 • Rocky Mountains i vest
 • Luksus-togrejse gennem bjergene

20 dage fra 46.265 kr pr. person

Udflugter

Disse udflugter kunne også være interessante for dig at søge inspiration i.


Canada - Ontario - Niagara-on-the-lake - vin

Vintur fra Toronto

Nyd en guidet vintur fra Toronto med gode vine og dejlig mad undervejs. 


Australien - victoria - Yarra Valley - vindruer 2

Vin- og cidertur ved Montreal

Smag på de lækre vine og cider, som produceres lige uden for Montreal.


Canada - Ontario - Niagara (5)_0

Tur til Niagara Falls fra Toronto

Oplev det imponerende Niagara Falls, og besøg den hyggelige by, Niagara-on-the-Lake.


Canada - Ontario - 1000 Islands - sejltur

Sejltur ved The 1000 Islands i Ontario

Tag med på en times sejltur gennem området The 1000 Islands, som gemmer på både storslåede slotte og et forunderligt landskab med små grønne øer.


Canada - Ontario - Niagara Falls - Regnjakker

Sejltur ved Niagara Falls

Kom helt tæt på Niagara Falls’ enorme vandmasser om bord på Hornblower Niagara Cruises katamaran.


Panoramaudsigt over Quebec City-skyline med Chateau Frontenac og Saint Lawrence-floden - Quebec City, Quebec, Canada

Quebec City rundtur

Denne tur giver en god introduktion til det historiske, men samtidig moderne Quebec.

Book trygt og sikkert med MyPlanet Rejser

Hos MyPlanet tager vi os af alt det praktiske i forbindelse med din rejse. Fortæl os om dine ønsker til drømmerejsen, så skræddersyer vi din rejse.Ekspertise

Vi har skræddersyet rejser i mere end 50 år. Med erfaring kommer viden, som vi deler med dig, når du planlægger.Kendskab til destinationen

Vi tilbyder kun rejser til steder, som vi ved, er sikre, og som Udenrigsministeriet ikke fraråder at rejse til.Sikkert samarbejde

Vi sikrer at vores partnere har din sikkerhed og sundhed som deres højeste prioritet.Private alternativer

Vi hjælper dig med at finde indkvartering og oplevelser med mulighed for at holde afstand.Sikkerhed & sundhed

Alle vores partnere har accepteret vores politik for sundhed og sikkerhed.

Blog

Blog & inspiration om rejser til Toronto.


Canada- Prince edward Island (2).jpg

Nova Scotia – Dragende og imponerende

Imponeret blev Claus, da han rejste til det østlige Canada for at udforske en del af Canada, som kun få finder vej til.


Canada - VIA Rail - Tog.jpg

VIA Rail – Togrejse på tværs af Canada

På en togrejse med VIA Rail, har du mulighed for at opleve det bedste af Canada fra kyst til kyst.


Rejser til det Østlige Canada

Toronto – The City That Works

Den charmerende storby Toronto besøges af mange som et fantastisk alternativ til New York. Canadas største by og kulturhovedstad byder…


Canada - VIA Rail - Tog.jpg

Toget bandt Canada sammen

I 1880’erne kom toget og åbnede prærien og vestkysten op for nybyggerne. Canada blev bundet sammen fra kyst til kyst.


Canada- Prince edward Island (2).jpg

Steder du bør besøge i Østcanada

Vores bud på 5 kendte, mindre kendte og næsten ukendte steder og oplevelser i det østlige Canada. Steder du bør overveje…


Canada - Edmonton Oilers fans.jpg

Sport i Canada – Et livslangt forhold

Canada er en førende sportsnation, og mange af Nordamerikas største sportsgrene er repræsenteret her. Nogle er endda opfundet i det…

Nyhedsbrev

Tilmeld nyhedsbrev. Du kan altid tilbagekalde din tilmelding.
Vi gør dine rejsedrømme til virkelighed

Send os dine ønsker til rejsen, så skræddersyer vi et rejseforslag til dig – helt uforpligtende.

Bestil Her

Panoramaudsigt over skyline fra Mount Royal-bakken i Montreal-byen i Canada

Montreal

Rejser til Cambodja

Rejser til Montreal

rejsekonsulent

Vi gør dine rejsedrømme til virkelighed

Send os dine ønsker til rejsen, så skræddersyer vi et rejseforslag til dig – helt uforpligtende.

BESTIL HER

Udflugter

Disse udflugter kunne også være interessante for dig at søge inspiration i.


Australien - victoria - Yarra Valley - vindruer 2

Vin- og cidertur ved Montreal

Smag på de lækre vine og cider, som produceres lige uden for Montreal.


Canada - montreal - Mont Royl_0

Guidet cykeltur i Montreal

Oplev Montreal fra sadlen på en cykel. Du kommer let omkring og mærker byens puls undervejs.


Canada - Montreal - Bonsecours Market - 1_1

Guidet gåtur i Old Montreal

Tag med på en guidet gåtur gennem denne spændende bydel Old Montreal.

Book trygt og sikkert med MyPlanet Rejser

Hos MyPlanet tager vi os af alt det praktiske i forbindelse med din rejse. Fortæl os om dine ønsker til drømmerejsen, så skræddersyer vi din rejse.Ekspertise

Vi har skræddersyet rejser i mere end 50 år. Med erfaring kommer viden, som vi deler med dig, når du planlægger.Kendskab til destinationen

Vi tilbyder kun rejser til steder, som vi ved, er sikre, og som Udenrigsministeriet ikke fraråder at rejse til.Sikkert samarbejde

Vi sikrer at vores partnere har din sikkerhed og sundhed som deres højeste prioritet.Private alternativer

Vi hjælper dig med at finde indkvartering og oplevelser med mulighed for at holde afstand.Sikkerhed & sundhed

Alle vores partnere har accepteret vores politik for sundhed og sikkerhed.

Blog

Blog & inspiration om rejser til Montreal.


Canada - Montreal - Bonsecours Market - 1_1

Favoritter i Montreal

Arne Naamansen, MyPlanets Canada-ekspert, har igen været i Montreal i det centrale Canada. For hvert besøg synes han bedre og bedre…

Nyhedsbrev

Tilmeld nyhedsbrev. Du kan altid tilbagekalde din tilmelding.
Vi gør dine rejsedrømme til virkelighed

Send os dine ønsker til rejsen, så skræddersyer vi et rejseforslag til dig – helt uforpligtende.

Bestil Her

AdobeStock_94431259.jpeg

CO2-neutrale rejser

Der er mange gode miljø-projekter, som vi gerne vil støtte. Men effekten bliver ganske enkelt større, ved at vi vælger at fokusere på ét projekt. Når du rejser med MyPlanet kompenserer vi derfor for dit CO2-udslip i forbindelse med rejsen ved at støtte projektet ”Jacundá REDD+” i Brasilien. Projektet tilhører organisationen South Pole (www.southpole.com), som varetager en lang række bæredygtighedsprojekter verden over.

Projektet, vi støtter, ligger i den brasilianske stat Rondônia i Amazonas. Stedet er rigt på biodiversitet og hjem for hundredvis af dyre- og plantearter. Store dele af regnskoven i området er dog i fare, da bønder i årtier har ryddet skoven, for at gøre plads til landbrug. Desuden har levevilkårene og økonomien i mange året været trykket, og mange lokale samfund er meget sårbare. Projektet “Jacundá REDD+” giver de lokale mulighed for at få en indkomst ved at opbygge en forsyningskæde for lokale produkter, der ikke er relateret til tømmer. Det kunne for eksempel være gummi, acai og paranødder. Projektets mål er desuden at beskytte 35.000 hektar regnskov fra fældning samt at etablere yderligere 95.000 hektar beskyttet skov. Der afholdes også workshops for lokale kvinder og unge med fokus på sundhed, biodiversitet og lederskab. Dette skal ruste disse ellers meget udsatte befolkningsgrupper bedre til fremtiden.

Det ikke kun socialt, projektet bidrager positivt til en bæredygtig udvikling. Samlet set bidrager projektet nemlig med en reduktion i CO2-udslippet på 140.290 ton per år. Vil du vide mere om projektet, kan du klikke her.

Når du rejser med MyPlanet, kompenserer vi for dit CO2-forbrug på rejsen ved at bidrage til projektet ”Jacundá REDD+”, og samlet set gør kompensationen en stor forskel, idet MyPlanet årligt bidrager til en fjerdedel af projektets CO2-reduktion.

Eksempler på CO2-udslip

En rejsende med MyPlanet udleder i gennemsnit 5 ton CO2 på sin rejse, hvilket udgør cirka en tredjedel af en danskers gennemsnitlige CO2 forbrug på et helt år.

Her kan du se nogle eksempler på, hvor meget CO2 en typisk MyPlanet rejse udleder:

Australien – 24 dage – 2 indenrigsfly = 7,45 ton CO2
New Zealand – 24 dage = 7,4 ton CO2
USA – 20 dage – 1 indenrigsfly = 4,25 ton CO2
Canada – 17 dage – 1 indenrigsfly = 3,55 ton CO2
Sydafrika – 12 dage – 2 indenrigsfly = 4,15 ton CO2

Kort

Priseksempel

15 dage fra 21.425 kr
Pris pr. person ved 2 voksne
Bestil tilbud
Pris pr. person

fra kr. 21.425 pr. person ved 2 voksne

 

Tillæg i højsæson: ca kr. 5.000 - 10.000 pr. person*

 

*Højsæson omfatter de mest populære tidspunkter at besøge destinationen på som i skoleferier, ved højtider, og når klimaet er bedst.

Prisen inkluderer
 • Flyrejse til Danmark - Toronto t/r
 • Flyskatter
 • 14 dages leje af bil inkl. forsikringer, fri km og en tankfuld benzin
 • 2  nætter i Toronto
 • 1 nat i Niagara Falls
 • 1 nat i Kitchener
 • 1 nat i Midland
 • 1 nat i Pembroke
 • 1 nat i Ottawa
 • 2 nætter i Tremblant
 • 2 nætter i Quebec City
 • 1 nat i Montreal
 • 1 times mini-krydstogt ved de 1000 øer
 • 1 nat på hotel i Gananoque
 • MyPlanet Concierge Service (tilgængelig 24 timer i døgnet)
 • Fuld CO2-kompensation
Tilkøb til rejsen
 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
Tilpas rejsen

Rejsens varighed og indhold kan naturligvis tilpasses helt efter dine ønsker. Det samme kan rejsemåden og antallet af rejsedeltagere. Snak med en rejsekonsulent om mulighederne.

Udflugter

Disse udflugter kunne også være interessante for dig at søge inspiration i.

Canada - British Columbia - Vancouver Island -April Point - Hval

Hvalsafari ved Victoria

Oplev spækhuggere, gråhvaler, sæler og meget mere på denne hvalsafari på sundet ved Victoria.

Canada - British Columbia - Whistler Ziptrek - Ecotours.jpg

Zip-line bjørnetur ved Whistler

Oplev bjørne oppefra, når du bevæger dig via zip-line kabler og hængebroer over skoven ved Whistler og Blackcomb Mountain.

Canada - Alberta - Jasper - bjørneunge

Wildlife flodsafari ved Blue River

På denne tur sejler du ad Blue River kendt som Grizzly Bear Valley, hvor du kan opleve både elge, bjørne og ørne.

Canada - rafting 4.jpg

White water rafting i Banff

Tag på white water raftingtur ad Bow River gennem Horseshoe Canyon i Banff.

Canada - Ontario - Niagara-on-the-lake - vin

Vintur fra Toronto

Nyd en guidet vintur fra Toronto med gode vine og dejlig mad undervejs. 

Australien - victoria - Yarra Valley - vindruer 2

Vin- og cidertur ved Montreal

Smag på de lækre vine og cider, som produceres lige uden for Montreal.

Canada - British Columbia - Knight Inlet Lodge - Grizzlybjørne (Custom)

Vildmarksafari på Knight Inlet Lodge

3 dages safari i vildmarken, hvor du oplever Canadas natur og dyreliv fra en flydende lodge.

Canada - rafting3.jpg

Vild white water rafting i Banff

Vild white water rafting ad Kicking Horse River. Adrenalinsus og skøn natur for alle pengene.
 

Canada - British Columbia - Vancouver - Solopgang.jpg

Victoria med vandflyver fra Vancouver

Tag med vandflyver fra Vancouver til Victoria, hvor du får en hel dag til at opleve byens seværdigheder.

Canada - British columbia - Capilano - hængebro.jpg

Vancouver og Capilano-hængebroen

Oplev det bedste af Vancouver og se regnskoven fra oven fra Capilano-hængebroen.

Canada - Britih Columbia - Vancouver - Big bus

Vancouver hop-on hop off bus og Vancouver Lookout

Udforsk byens mange ansigter, bydele og attraktioner med et hop-on hop-off buspas og billet til Vancouver Lookout

Canada - Saskatchewan - La Reata Lodge - Cowboys_1

Udlev cowboy-drømmen på La Reata

3 dages ægte cowboy-eventyr på Canadas åbne prærie.
 

Canada - Alberta - Banff - Sulphur Mountains - gondol

Udforsk Banff fra Calgary

Lær om geologien, urbefolkningens historie og områdets dyreliv, mens du udforsker Banff National Park.

Canada - Alberta - Banff - Svaevebane 3.jpg

Svævebane-eventyr ved Banff

Oplev de storslåede bjerglandskaber omkring Banff med svævebane til toppen af Sulphur Mountain.

Canada - Ontario - Niagara (5)_0

Tur til Niagara Falls fra Toronto

Oplev det imponerende Niagara Falls, og besøg den hyggelige by, Niagara-on-the-Lake.

Canada - British Columbia - Whistler - Gondola2.jpg

Svævebane-eventyr i Whistler

Oplev bjerglandskaberne omkring Whistler i fugleperspektiv på det ultimative svævebane-eventyr.

canada - alberta - jasper - maligne lake - spirit island 3500x2333px

Spirit Island Cruise

Nyd en sejltur på en af Rocky Mountains’ smukkeste søer, Maligne Lake, og gør stop ved Spirit Island.

Canada - British Columbia - dyr - plettet sæl 3_0

Snorkel og kajak fra Vancouver

Snorkel blandt sæler, besøg fuglekolonier og sejl i kajak gennem de smukke landskaber i Howe Fjord nær Vancouver.

Canada - Ontario - 1000 Islands - sejltur

Sejltur ved The 1000 Islands i Ontario

Tag med på en times sejltur gennem området The 1000 Islands, som gemmer på både storslåede slotte og et forunderligt landskab med små grønne øer.

Canada - Ontario - Niagara Falls - Regnjakker

Sejltur ved Niagara Falls

Kom helt tæt på Niagara Falls’ enorme vandmasser om bord på Hornblower Niagara Cruises katamaran.

Canada - vancouver island - søløve.jpg

Sejltur blandt Canadas vilde dyr

Kom tæt på Canadas vilde dyr i deres naturlige omgivelser, mens du sejler igennem smukke Discovery Passage

Relevante udflugter på rejsen

Disse udflugter kunne også være interessante for dig at søge inspiration i.

Roadtrip i Canada og Alaska

Roadtrip i Canada og Alaska

 • Udforsk Canada og Alaskas vilde nationalparker
 • Oplev utæmmet vildmark mellem snedækkede bjerge
 • Gå i guldgravernes fodspor – og mærk guldfeberen

26 dage fra 74.520 kr pr. person

Østlige Canada for alle sanser

Østlige Canada for alle sanser

 • Oplev de fascinerende Niagara Falls helt tæt på
 • Opdag små hyggelige byer og naturperler
 • Nyd den franske stemning i Québec

21 dage fra 38.813 kr pr. person

Roadtrip: Canadas Stillehavskyst og Vancouver Island

Roadtrip: Canadas Stillehavskyst og Vancouver Island

 • Roadtrip i Canadas unikke skærgård
 • Oplev stemningsfyldte Vancouver
 • Udforsk skøn natur og vildt dyreliv

20 dage fra 61.065 kr pr. person

Med tog på tværs af Canada

Med tog på tværs af Canada

 • Tag med på en af verdens mest episke togrejser
 • Oplev Rocky Mountains og de skønne bjergbyer
 • Udforsk Vancouvers farverige mangfoldighed

14 dage fra 55.890 kr pr. person

USA - wyoming - Yellowstone - buffalo.jpeg

Nordvestlige USA og Canada i bil

 • Road trip i USA og Canada 
 • Imponerende nationalparker
 • Nyd stemningen i storbyerne
   

16 dage fra 32.603 kr pr. person

USA - Alaska - Bjoern - Grizzly.jpg

Yukon og Alaska i bil

 • Oplev uberørte vildmarker
 • Besøg charmerende små byer
 • Nyd friheden i egen bil

15 dage fra 39.744 kr pr. person

Western Wonders Canada

Western Wonders Canada

 • Storslået kør-selv rejse
 • Indtag den imponerende natur 
 • Nyd Calgary og Vancouver
   

16 dage fra 29.498 kr pr. person

Tåg av Rocky Mountaineer som kör genom skogarna i British Columbia, Kanada

Canada på luksusklasse

 • Togrejse med Rocky Mountaineer
 • Albertas nationalparker i bil
 • Udforsk vildmarken

13 dage fra 46.782 kr pr. person

Det vestlige Canada i bil

Det vestlige Canada i bil

 • Ruten er lagt og hotellerne bestilt
 • Nationalparkerne Banff og Jasper
 • Oplev Canadas rige dyreliv

23 dage fra 45.437 kr pr. person

Canada - Ontario - Niagara (5)_0

Toronto, Niagara Falls og Montreal

 • Storbypuls i spændende Toronto
 • Tæt på mægtige Niagara Falls 
 • Fransk kultur i Québec-provinsen
   

15 dage fra 21.425 kr pr. person

Alaska - Katami National park - bjørn 6

Blandt bjørne og hvaler

 • Oplev Vancouver Islands dyreliv
 • Nyd Victorias storbycharme 
 • Spændende ture undervejs
   

12 dage fra 32.499 kr pr. person

canada -alerbta - jasper - rocky mountains - maligne lake - spirit island

Den store Canada rejse

 • Niagara og fransk kultur i øst
 • Rocky Mountains i vest
 • Luksus-togrejse gennem bjergene

20 dage fra 46.265 kr pr. person