Transcanada by rail

I tog tværs over Canada

Denne unikke rejse i tog tværs over Canada begynder med storbyoplevelser i charmerende Toronto og tager dig videre gennem Canadas tryllebindende landskaber til Stillehavets perle, Vancouver.

 

Vores passionerede rejseeksperter har designet dette rejseforslag til inspiration. Du bestemmer afrejsedato, antal dage og indhold. Dette er et eksempel på, hvordan en rejse kan se ud.

16 dage fra kr. 45.200

Pris pr. person ved 2 voksne

Når du sender en forespørgsel, kontakter vi dig på SMS, e-mail eller telefon til en indledende snak om din rejse.

*Feltet skal udfyldes

Denne unikke rejse i tog tværs over Canada begynder med storbyoplevelser i charmerende Toronto og tager dig videre gennem Canadas tryllebindende landskaber til Stillehavets perle, Vancouver.

Togrejsen er en unik mulighed for at nyde Canadas prægtige og forskelligartede natur, mens du slapper af og lader op til alle de oplevelser, der venter dig i det vestlige Canada.

Niagara Falls, Rocky Mountains og meget mere
Rejsen begynder i Canadas største by Toronto, inden turen går til det imponerende vandfald Niagara Falls. Herefter stiger du på toget VIA Rails The Canadian og begynder turen tværs over Canada.

Toget tager dig vestpå forbi Ontarios store fyrskove og klipper, Manitobas tusindvis af småsøer og floder samt Saskatchewans uendelige prærie. Fremme i det vestlige Alberta venter Rocky Mountains tinder.

Turen gennem dalene i Rocky Mountains og ad verdens smukkeste landevej, Icefields Parkway, foregår i bus. I Banff stiger du om bord på det prisbelønnede og helt unikke Rocky Mountaineer-tog, som tager dig det sidste stykke til Vancouver. Toget kører i dagtimerne, så du kan nyde naturen i fulde drag.

Togrejsen fra Toronto til Vancouver kan kombineres med vores togrejse fra Halifax til Toronto, hvilket skaber det ultimative canadiske togeventyr fra kyst til kyst.

Vi gør dine rejsedrømme til virkelighed

Send os dine ønsker til rejsen, så skræddersyer vi et rejseforslag til dig - helt uforpligtende.

staff-dk.png

Udvalgte højdepunkter

AdobeStock_94431259.jpeg
CO2-neutrale rejser

Der er mange gode miljø-projekter, som vi gerne vil støtte. Men effekten bliver ganske enkelt større, ved at vi vælger at fokusere på ét projekt. Når du rejser med MyPlanet kompenserer vi derfor for dit CO2-udslip i forbindelse med rejsen ved at støtte projektet ”Jacundá REDD+” i Brasilien. Projektet tilhører organisationen South Pole (www.southpole.com), som varetager en lang række bæredygtighedsprojekter verden over.

Projektet, vi støtter, ligger i den brasilianske stat Rondônia i Amazonas. Stedet er rigt på biodiversitet og hjem for hundredvis af dyre- og plantearter. Store dele af regnskoven i området er dog i fare, da bønder i årtier har ryddet skoven, for at gøre plads til landbrug. Desuden har levevilkårene og økonomien i mange året været trykket, og mange lokale samfund er meget sårbare. Projektet "Jacundá REDD+" giver de lokale mulighed for at få en indkomst ved at opbygge en forsyningskæde for lokale produkter, der ikke er relateret til tømmer. Det kunne for eksempel være gummi, acai og paranødder. Projektets mål er desuden at beskytte 35.000 hektar regnskov fra fældning samt at etablere yderligere 95.000 hektar beskyttet skov. Der afholdes også workshops for lokale kvinder og unge med fokus på sundhed, biodiversitet og lederskab. Dette skal ruste disse ellers meget udsatte befolkningsgrupper bedre til fremtiden.

Det ikke kun socialt, projektet bidrager positivt til en bæredygtig udvikling. Samlet set bidrager projektet nemlig med en reduktion i CO2-udslippet på 140.290 ton per år. Vil du vide mere om projektet, kan du klikke her.

Når du rejser med MyPlanet, kompenserer vi for dit CO2-forbrug på rejsen ved at bidrage til projektet ”Jacundá REDD+”, og samlet set gør kompensationen en stor forskel, idet MyPlanet årligt bidrager til en fjerdedel af projektets CO2-reduktion.

Eksempler på CO2-udslip

En rejsende med MyPlanet udleder i gennemsnit 5 ton CO2 på sin rejse, hvilket udgør cirka en tredjedel af en danskers gennemsnitlige CO2 forbrug på et helt år. 

Her kan du se nogle eksempler på, hvor meget CO2 en typisk MyPlanet rejse udleder:

Australien - 24 dage - 2 indenrigsfly = 7,45 ton CO2
New Zealand - 24 dage = 7,4 ton CO2
USA - 20 dage - 1 indenrigsfly = 4,25 ton CO2
Canada - 17 dage - 1 indenrigsfly = 3,55 ton CO2
Sydafrika - 12 dage - 2 indenrigsfly = 4,15 ton CO2

Canada - Britih Columbia - Vancouver - Big bus
Vancouver hop-on hop off bus og Vancouver Lookout

Udforsk, og opdag Vancouvers mange ansigter, bydele og attraktioner med et hop-on hop-off buspas. Du bestemmer selv hvor, hvornår og i hvilket tempo. Der er 28 stop i alt og nogle af højdepunkterne er English Bay, Stanley Park, Granville Island, Yaletown, Gastown, Chinatown, Robson Street og Entertainment District.

Inkluderet i denne pakke er også billet til Vancouver lookout i Harbour Centre Tower, hvorfra du har en fantastisk udsigt over smukke Vancouver og bjergene i baggrunden.

Canada - Ontario - Niagara (5)_0
Tur til Niagara Falls fra Toronto

Du bliver hentet i Toronto, og herfra kører du mod Niagara Falls. Turen går blandt andet gennem Canadas “stål-hovedstad”, Hamilton, “Ontarios frugtkurv”, St. Catharines, og vinregionen på Niagara halvøen.

Vel fremme ved vandfaldene har du god tid til at beundre de imponerende vandmasser. Du skal blandt andet på en sejltur, hvor du kommer tæt på Horseshoe Falls’ buldrende vandmasser. Frokosten nyder du på Sheraton on the Falls, hvorfra der er en smuk udsigt over vandfaldene.

Efter frokosten går turen til Niagara-on-the-Lake, som er blevet kåret som Canadas kønneste by. Gå en tur gennem byen med de smukke gamle bygninger, besøg de små charmerende butikker, og nyd synet af de farvestrålende blomster, som pryder fortove, parker og verandaer.

 

Lake Annette ved Jasper National Park, Alberta, Vestlige Canada
Rejser til Jasper National Park

Jasper National Park kommer du helt tæt på Canadas smukke natur og rige dyreliv.

 

Besøg Jasper Nationalpark og nyd udsigten til blikstille bjergsøer og himmelstræbende bjergtinder, lyden af de brusende floder og duften af skovbund i de dybe skove.

Vandreture ved Jasper

Vil du endnu tættere på naturen, så følg nogle af de mange vandrestier i parken. Eksempelvis Path of the Glacier, der er en af de smukkeste vandrestier i hele Rocky Mountains. Eller prøv kræfter med stigningerne i bjergene omkring byen som for eksempel Whistler, Pyramid Mountain eller Mount Edith Cavell.

Køreture ved Jasper

Jasper by er et godt afbræk i vildnisoplevelserne. Gaderne Patrica Street og Connaught Drive byder på souvenirbutikker, gallerier, caféer og outdoor butikker i massevis. Med Jasper by som udgangspunkt kan du tage på udflugter i nationalparken. Kør for eksempel en tur ad Maligne Lake Road, som er et af de bedste steder i Rocky Mountains at se dyrelivet fra vejkanten. Du kan med fordel tage af sted tidligt om morgenen, for der er chancerne for at møde tykhornsfår, kronhjorte, rener og bjørne allerstørst. Vel fremme ved Maligne Lake kan du leje kanoer og tage ud på egen hånd eller hop ombord på en guidet sejltur til Spirit Island.

Canada - British Columbia - Rocky Mountaineer 3
Oplev Canada med Rocky Mountaineer

Ingen rejse gennem Canadas bjergrige vestlige provinser er komplet uden en uforglemmelig togtur med luksustoget Rocky Mountaineer. Her venter forkælelse i verdensklasse, både når det gælder komforten og maden om bord, men også når du kigger ud af panoramavinduet på de storslåene bjerglandskaber, der glider forbi.

Verdens bedste togrejse

Hele 8 gange har Rocky Mountaineer vundet prisen som verdens bedste togrejse. Men det er bestemt heller ikke nogen almindelig tur. Fra de bløde sæder har du perfekt udsyn til Rocky Mountains takkede bjergtoppe og mægtige gletsjere, og i restaurantvognen serveres det ene overdådige måltid efter det andet, mens du triller gennem Canadas uberørte natur. Fra Vancouver går ruten til Jasper eller Banff eller den modsatte vej fra bjergene mod kysten. Rejsen varer 2 dage, og undervejs har du en overnatning på hotel, så du kun kører i dagtimerne og dermed får det optimale udbytte af den enestående udsigt. 

Alt du skal gøre på denne togrejse er at slappe af og suge de smukke omgivelser til dig. Undervejs bliver du forkælet med lækre måltider, som du kan nyde, mens de skønne landskaber langsomt glider forbi uden for togets store panorama vinduer.

En togrejse med Rocky Mountaineer er en oplevelse, du sent vil glemme.

Kort

Rejsen dag for dag

En rejse til Canada åbner op for nye spændende oplevelser som unikke togrejser, stor natur og storbyen Vancouver.

Dag 1: Afrejse Danmark

Efter ankomsten til Canadas største by, Toronto, går turen med taxi eller offentlige transportmidler til centrum, hvor dit hotel ligger.

Dagen kan for eksempel bruges på at opleve Torontos rige kulturliv, som omfatter både filmens verden, teatre og museer. Toronto International Film Festival holdes hvert år i september, og mange teaterstykker på Broadway i New York har først haft premiere i Toronto. Toronto bliver desuden ofte brugt som New York-kulisse i filmoptagelser, da det er billigere at filme i Canada.

Museerne i Toronto spænder vidt og er helt klart værd at bruge nogle timer på. Besøg for eksempel Art Gallery of Ontario. Eller hvis du er ishockey-fan, er Hockey Hall of Fame det helt rette sted at tage hen. Canadas største museum, Royal Ontario Museum, finder du også i Toronto. Museet byder på alt fra høvding Sitting Bulls hovedbeklædning til koreansk kunst og skeletter af uddøde kæmper fra istiden. Ontario Science Centre er desuden den perfekte legeplads, for både små og store pilfingre.
Overnatning på hotel i Toronto.

Dag 2: Dagstur til Niagara Falls

I dag skal du på en heldagsbustur til Niagara Falls. Du får blandt andet frokost på turen og ikke mindst en uforglemmelig og våd tur på Maid of the Mist, som tager dig helt tæt på de buldrende vandmasser. Selvom mange vandfald er højere end Niagara Falls, er det kun de færreste, hvor der bliver sendt samme enorme vandmængde afsted som ved Niagara Falls. Hvert minut falder, hvad der svarer til, en million fyldte badekar ud over kanten, og det gør Niagara Falls til et imponerende syn, både dag og nat.
​Overnatning på hotel i Toronto.

Dag 3: Toronto + The Canadian-toget

Toronto er præget af Canadas multikulturelle samfund, hvilket du hurtigt fornemmer, når du bevæger dig rundt i byen. Der findes mere end 100 forskellige etniske grupper i byen, og der tales et utal af sprog fra dansk til urdu. Toronto har flere spændende bydele med hvert sit etniske præg. Besøg for eksempel Greektown, Little Italy, Chinatown eller hippiernes Kensington Market.

Torontos centrum af højhuse er relativt lille og overskuelig. Gå en tur ad Yonge Street, der, ifølge Guiness Rekordbog, er verdens længste gade. For enden af Yonge Street ligger færgen til Toronto Islands, Harbour Square Park og havnepromenaden, hvor cafeer, gallerier, teatre og specialbutikker ligger side om side på molerne. Tæt ved havnen finder du også det 553 meter høje CN Tower. Med glaselevator og glasgulv er der mulighed for at prøve grænser af, og på en god dag er det muligt at se 150 kilometer væk fra den øverste observationsplatform i 447 meters højde.

Indbyggerne i Toronto er stolte af deres sportshold. Besøger du byen i sæsonen, hvor Blue Jays spiller baseball, Toronto Argonauts spiller canadisk fodbold (amerikansk fodbold med et twist) eller Toronto Maple Leaf spiller ishockey, er det en intens og stor oplevelse at følge holdene og deres tilskuere fra sidelinjen.

Inden middag går turen tilbage til Toronto og til togstationen på Front Street i centrum af byen. Her begynder din togrejse med VIA Rail tværs over Canada. Du stiger om bord sent på aftenen, og ved sengetid bliver togsæderne i kupéen lavet om til et hyggeligt sengemiljø, hvor det er muligt at få en god nats søvn, mens toget roligt ruller videre gennem de canadiske landskaber. The Canadian-toget har desuden en vogn med 360 grader panorama udsigt, hvorfra naturen kan nydes til fulde. Maden om bord afspejler de regionale specialiteter og årstiderne, så du vil få serveret alt fra atlantisk fiskesuppe, præriebøf eller stillehavslaks i togets hyggelige spisevogn.
​Overnatning på The Canadian-toget.

Dag 4: Ontario - Manitoba

I løbet af natten er du kommet ud af Toronto og små 500 kilometer nord på til Capreol, hvor der er en halv times stop og mulighed for at strække benene på perronen. Turen fortsætter gennem det centrale og nordlige Ontario og nordover langs de store ferskvandssøer. Næste stop er Hornepayne, hvor toget gør et kort stop. Omkring midnat når The Canadian til Sioux Lookout lige før grænsen til Manitoba.

I dag er der inkluderet morgenmad, frokost og aftensmad.
Overnatning på The Canadian-toget.

Dag 5: Manitoba - Saskatchewan

Om morgenen når toget til Manitobas største by og provinshovedstaden Winnipeg. Her er der fire timers ophold, inden rejsen går videre gennem Canadas svar på Finland med de 1000 søer. Rejsen går fra Manitoba til Saskatchewan med et stop sidst på aftenen i Saskatoon.

Erobringen af den canadiske vest skete med anlæggelsen af den jernbane, du bevæger dig vestpå ad, og på turen får du et indblik i, hvad der ventede nybyggerne, da de for hundrede år siden begav sig ud på den lange og udfordrende rejse til det ukendte vestlige Canada.

I dag er der inkluderet morgenmad, frokost og aftensmad.
Overnatning på The Canadian-toget.

Dag 6: Saskatchewan - Jasper

Om morgenen er The Canadian nået til Edmonton i olieprovinsen Alberta, hvor der er en times ophold, inden det går videre mod vest og Rocky Mountains. Formiddagen igennem nærmer toget sig Rocky Mountains for til sidst at blive opslugt af de majestætiske bjerge. The Canadian slanger sig gennem dalene, og over middag er du fremme ved Jasper, hvor det er tid til at stå af.

Jasper by er det nordlige modstykke til den mere kendte og populære Banff i den sydlige del af Banff National Park. Patrica Street er sammen med Connaught Drive de to vigtigste indkøbsgader i Jasper. Her er souvenirbutikker, gallerier, restauranter, outdoor-butikker og et par gode købmænd. Totem Ski Shop på Connaught bugner af udendørsudstyr fra de kendte mærker og frister sjæle med hang til udendørsliv.
Overnatning på hotel i Jasper.

Dag 7: Jasper

Der er afsat en hel dag til at slappe af i Jasper-området, hvor der er mange forskellige muligheder for udflugter. Du kan leje en bil og på egen hånd udforske området eller tage på en af de mange guidet udflugter, der udbydes i byen.

Et godt valg kunne være en tur til Maligne Lake, som ligger en times kørsel fra Jasper by. Maligne Lake Road er et af de bedste steder i Rocky Mountains at se dyrevildt fra vejkanten. Begynd tidligt på dagen hvor du har chance for at se tykhornsfår, kronhjorte, rener og bjørne. På Maligne Lake kan du leje en kano eller tage på en to-timers sejltur på søen, der tager dig til den maleriske Spirit Island i sydenden af søen. Få kilometer nord for Jasper ligger Patricia Lake og Pyramid Mountain, som spejler sig i søen, mens kanoerne glider lydløst gennem vandet. Sydvest for Jasper ligger Whistler-bjerget. Prøv kræfter med den otte kilometer lange, krævende vandretur til toppen, eller vælg den lette løsning, og tag Jasper Tramway gondolen. Turen til toppen belønnes med en flot udsigt over dalen, Athabasca-floden og Jasper by. Lidt syd for Jasper finder du Path of the Glacier, som er en af de smukkeste, korte stier i Rocky Mountains. Stien er dog populær, så kom tidligt om morgenen, hvor der ikke er andre på stien.
Overnatning på hotel i Jasper.

Dag 8: Jasper - Lake Louise

I dag er der planlagt en heldagsudflugt ad den 232 kilometer lange Icefields Parkway til Lake Louise. Det er en ualmindelig smuk tur, og bag hvert sving gemmer sig en ny bjergtop, spejlblank sø eller dyb kløft. Du ser vandfald, der sender kaskader af smeltevand ned i smaragdgrønne søer, men også enge, der i sommermånederne dækkes af et imponerende, farverigt blomstertæppe.

Ved Columbia Icefield oplever du den store Athabasca-gletsjer helt tæt på. Vi har inkluderet en tur med specialbussen Ice Explorer, der tager dig med på en forrygende køretur helt op på isen. Fremme ved Lake Louise venter et andet af dagens helt store højdepunkter; en af Canadas smukkeste søer med blankt skinnende vand, der spejler den majestætiske Victoria-gletsjer.
Overnatning på hotel i Lake Louise.

Dag 9: Lake Louise - Banff

Brug lidt tid på at udforske den lille by ved Lake Louise og porten til de canadiske Rocky Mountains. Den lille togstation i byen bragte tidligere besøgende til byen, som skulle videre til Chateau Lake Louise, og stationen har tilmeld været brugt som kulisse i filmen "Dr. Zhivago" fra 1965, som vandt 5 Oscars.

Senere på dagen går det fra Lake Louise forbi flere betagende bjerge til Banff. Dagen slutter i den maleriske Banff by, der byder på en hyggelig hovedgade med mange butikker og spisesteder. Her er også gode museer, der fortæller om områdets gribende historie, udstiller malerier af kunstnere inspireret af bjergene og viser udstoppede dyr fra området.
Overnatning på hotel i Banff.

Dag 10: Banff

Begynd dagen tidligt med en gåtur på golfbanen bag Banff Springs Hotel, hvor kronhjortene ofte går og morgengræsser, inden golfspillerne tager over. Banff by ligger smukt omgivet af Mount Rundle, Sulphur Mountain og Cascade Mountains. Floden Bow River flyder stille gennem byen, inden den rammer det brusende Bow Falls lige neden for Banff Springs Hotel. Vi har inkluderet tre timers sightseeingtur i og omkring Banff by.

Tag gondolen til Sulphur Mountain, leg cowboy på en ridetur i bjergene, sejl i kano på floden, lej cykler og tag på udkig efter dyrene langs Bow Valley Parkway. Eller gå ad de mange gode vandrestier, som udspringer i området omkring Banff by.

Dagen kan passende rundes af på Banff Avenue med en canadisk steak på The Keg, god italiensk mad på Giorgio's Trattoria eller en monsterburger på Wild Bill's Saloon, inden aftenen slutter med countrymusik og two-step samme sted.
Overnatning på hotel i Banff.

Dag 11: Banff - Kamloops med Rocky Mountaineer

I dag venter en uforglemmelig smuk togrejse om bord på toget Rocky Mountaineer. Turen fører dig ad The Kicking Horse-ruten forbi flere bjergkæder, over et dusin broer, gennem tunneller og langs med søer og kløfter med brusende floder langt under dig. For at sikre den ultimative oplevelse af Canadas enestående natur kører Rocky Mountaineer kun i dagtimerne. Den kulinariske oplevelse på togrejsen er endnu et højdepunkt på turen, og med Rocky Mountaineer's Gourmet Dream Team er du sikret en kulinarisk oplevelse, som du sent vil glemme.

Rocky Mountaineer-togrejsen fra Banff til Vancouver over Kamloops har vundet flere præmier og titler for at være blandt de bedste togture i verden. National Geographic har kaldt turen for en af "The World's Greatest Trips", og listen med udmærkelser til Rocky Mountaineer er lang. Læs mere om togrejsen med Rocky Mountaineer her.

Efter 11 timer fyldt med naturoplevelser, man ellers kun får på Animal Planet og National Geographic, er toget fremme i Kamloops, hvor der er transfer til Thompson Hotel i hjertet af byen. Her er der mulighed for at nyde en god middag, slappe af i jacuzzien, vaske rejsestøvet af i poolen eller træne i fitnessrummet.

I dag er der inkluderet morgenmad og frokost.
Overnatning på hotel i Kamloops.

Dag 12: Kamloops - Vancouver med Rocky Mountaineer

Du stiger igen om bord på toget Rocky Mountaineer mod Vancouver, og endnu en unik rejseoplevelse gennem det vestlige Canada venter forude. Toget tager dig gennem cowboy- og ranchlandet i British Columbias indre og langs to af provinsens store floder, Thompson og Fraser River. Forrevne bjergtoppe og blødt rullende, vindslebne bakker ses i horisonten, mens toget kører mod kystbjergene og Vancouver.

Den sidste del af rejsen går langs Fraser-dalen og Fraser-floden til Stillehavets perle, Vancouver, hvor toget efter ti vidunderlige timer ankommer til stationen. Vancouver ligger i det flade Fraser River floddelta og har snedækkede bjergtoppe mod nord og havet lige uden for døren mod vest. I evig kamp med Sydney i Australien kæmper Vancouver om titlen som verdens smukkeste storby, og du vil hurtigt forstå hvorfor.

Efter du har tjekket ind på hotellet, kunne det måske friste med en lille aftentur. Stræk benene i Stanley Park eller langs promenaden ved Canada Place, hvor byens indbyggere går, løber, cykler eller løber på rulleskøjter.

I dag er der inkluderet morgenmad og frokost.
Overnatning på hotel i Vancouver.

Dag 13: Vancouver

Du har hele dagen til at udforske Canadas mest spændende storby med et Hop-on/Hop-off buspas, der gør det nemt at komme rundt til Vancouvers højdepunkter. Med 22 stop er byen dækket godt ind. Stå for eksempel af ved Vancouver Art Gallery på Howe Street, West End, der er en lille by i byen, Lost Lagoon og Second Beach med byens offentlige swimmingpool, Robson Street, der er byens bedste shoppinggade eller Chinatown med Dr. Sun Yat Sen Gardens.

Vancouver er ikke én by, men flere byer eller bydele med hver deres hjerte og unikke charme, som tilsammen gør metropolen helt speciel. Hele verden er samlet her. Spis for eksempel kinesisk hos Wild Rice i Chinatown, indisk i Punjab Market, sushi i West End eller vegetarisk på falafel-oasen Desert.

Eftermiddagen kan også bruges på en tur med gondolen til Grouse Mountain, hvor der er en fantastisk udsigt over Vancouver. På toppen af bjerget er der skovhuggershow, brunbjørne i indhegning og Theatre in the Sky, en biograf, der viser en smuk film om Vancouver og de oprindelige folk. Alt sammen er gratis, når du har indløst billet til gondolen.
Overnatning på hotel i Vancouver.

Dag 14: Dagstur til Victoria

Heldagsturen til Vancouver Island begynder med en halvanden times færgetur gennem Georgia-strædet og skærgården på østsiden af Vancouver Island. Hvaler holder ofte til i disse farvande, så hold øje med bevægelser i overfladen. På øen er der stop ved den smukke blomsterhave og botaniske have Butchart Garden. Herefter venter Victoria med en sightseeingtur, der indeholder byens historiske bygninger, haver og seværdigheder. Turen går forbi University of Victoria, Beacon Hill-parken, Royal British Columbia Museum, Thunderbird Park, Empress-hotellet, provinsparlamentet og de eksklusive hjem i Uplands og Oak Bay.
Overnatning på hotel i Vancouver.

Dag 15: Afrejse Vancouver

I dag flyver du tilbage til Danmark efter to uger fyldt med smukke naturoplevelser og mødet med nogle af verdens smukkeste og mest charmerende byer.

Turen kan eventuelt forlænges med nogle ekstra dage i Vancouver eller et skærgårdskrydstogt til Alaska langs Canadas vestkyst.

Dag 16: Ankomst Danmark

I dag er du igen på dansk grund.

Vis alle dage

Priseksempel

16 dage fra kr. 45.200

Pris pr. person ved 2 voksne

Kundernes oplevelser

Se hvad vores kunder synes om os i deres anmeldelser på Truspilot.

Relevante udflugter på rejsen

Disse udflugter kunne også være interessante for dig at søge inspiration i.
Canada - Alberta - Jasper - bjørneunge

Wildlife flodsafari ved Blue River

På denne tur sejler du ad Blue River kendt som Grizzly Bear Valley, hvor du kan opleve både elge, bjørne og ørne.

3 timer fra kr. 515

canada - alberta - banff - lake minnewanka 3500x2000px

Sejltur på Lake Minnewanka

Nyd en sejltur på smukke Lake Minnewanka, og oplev det rige dyreliv, både på land, til vands og i luften.
 

1 time fra kr. 330

Canada - montreal - Mont Royl_0

Guidet cykeltur i Montreal

Oplev Montreal fra sadlen på en cykel. Du kommer let omkring og mærker byens puls undervejs.

3 timer fra kr. 445

Canada - Vancouver island - campbell river.jpg

Svøm med laks i Campbell River

På denne tur får du mulighed for at svømme med laks i Campbell River, hvilket er en helt unik oplevelse. 

3 timer fra kr. 840

Canada - Ontario - 1000 Islands - sejltur

Sejltur ved The 1000 Islands i Ontario

Tag med på en times sejltur gennem området The 1000 Islands, som gemmer på både storslåede slotte og et forunderligt landskab med små grønne...

1 time fra kr. 140

Canada - vandfly.jpg

Canadas kystbjerge med vandfly

Oplev storslåede bjerglandskaber, mægtige gletsjere og smukke søer med vandfly fra Whistler.

30 minutter fra kr. 975

Canada - nova scotia - hval

Hvaltur ved Brier Island i Nova Scotia

Der venter dig en skøn oplevelse på havet ud for Brier Island, hvor du kan opleve hvaler og delfiner.

4 timer fra kr. 300

Canada - British columbia - Capilano - hængebro.jpg

Vancouver og Capilano-hængebroen

Oplev det bedste af Vancouver og se regnskoven fra oven fra Capilano-hængebroen.

5 timer fra kr. 590

Laksefiskeri

Fisketur ved Campbell River

Fisketur på Campbell River, hvor der er god mulighed for at fange laks.

4 timer fra kr. 4.031

Canada - British Columbia - Vancouver (3)

Oplev Vancouver på cykel

Oplev smukke Vancouver på den bedst tænkelige måde: På cykel med en lokal guide.

5 timer fra kr. 500

Canada - Alberta - Jasper - athabasca - Ice Explorer

Besøg Athabasca-gletsjeren

Besøg Athabasca-gletsjeren, som er en af Rocky Mountains’ mest spektakulære gletsjere.

75 minutter fra kr. 429

Canada - spekhugger.jpeg

Hvalsafari ved Campbell River

Spændende hvalsafaritur i zodiac-gummibåd med mulighed for at opleve både hvaler, søløver og delfiner.

6 timer fra kr. 1.225

Canada - Athabasca.jpg

Flodtur på Athabasca River i Jasper

Tag på en sikker og sjov raftingtur for hele familien ad Athabasca River i Jasper National Park.

3 timer fra kr. 430

Canada - British Columbia - Victoria - The Empress Hotel

Oplev Victoria med vandflyver

Oplev smukke Victoria og de omkringliggende landskaber fra en ny vinkel om bord på et vandfly.

30 minutter fra kr. 660

Canada - Ontario - vingård

Deluxe vintur fra Niagara Falls

Området omkring Niagara-on-the-Lake byder på hyggelige vingårde og fantastiske vine.

1 dag fra kr. 645

canada - british columbia - vancouver skyline set fra syd med bjerge som baggrund - bredformat

Med vandfly over Vancouver

Oplev Vancouver og de smukke omgivelser fra et vandfly.

30 minutter fra kr. 730

Canada - Alberta - Dinosaur Provincial Park3.jpg

Dagsbillet til Tyrrell Museum

Kom tæt på dinosaurerne og andre fortidsvæsener, med en dagsbillet til Tyrrell Museum.

1 dag fra kr. 105

Vildmarksafari på Knight Inlet Lodge

Vildmarksafari på Knight Inlet Lodge

3 dages safari i vildmarken på Knight Inlet Lodge, hvor du oplever Canadas natur og dyreliv fra en flydende lodge.

3 dage fra kr. 8.600

Ridetur ved Banff - Banff Trailriders5.jpg

2 dages ridetur i Banff

Kom på dette spændende 2-dages eventyr på hesteryg, hvor du udforsker dele af Canadas uberørte natur og rige dyreliv omkring Banff National...

2 dage fra kr. 3.700

St Lawrence Market - Toronto.jpg

Sightseeing bustur i Toronto

Oplev Torontos seværdigheder med en 2-dags billet til byens sightseeingbusser med guide.
 

2 dage fra kr. 225

Canada - Quebec - guidet tur.jpg

Guidet gåtur i Old Quebec

Tag med på en to timer lang historisk gåtur gennem Old Quebec, og få hele den farverige historie om bydelens udvikling fra 1608 og frem til...

2 timer fra kr. 150

Canada - Ontario - Toronto - Sightseeing

Dagsbillet til CN Tower i Toronto

Få en fantastisk udsigt over Toronto fra toppen af det 553 meter høje CN Tower.
 

1 dag fra kr. 240

Canada - Dyr - Grizzlybjørn1

Bjørnesafari fra Campbell River

Kom tæt på Canadas grizzlybjørne på denne naturskønne bjørnesafari fra Campbell River.
 

7 timer fra kr. 2.715

Canada - British Columbia - Capilano Suspension Bridge.jpg

Gåtur ad Capilanos hængebroer

Mærk suset, når du går ad hængebroer spændt ud mellem trætoppene i Capilano Suspension Bridge Park.
 

5 timer fra kr. 260

Canada - Ontario - Algonquin Provincial Park - kano

Kanotur i Algonquin Provincial Park

Oplev den smukke Algonquin Provincial Park i kano og til fods.
 

4 timer fra kr. 420

Canada - rafting3.jpg

Vild white water rafting i Banff

Vild white water rafting ad Kicking Horse River. Adrenalinsus og skøn natur for alle pengene.
 

1 dag fra kr. 875

Canada - Ontario - Toronto - skyline - skumring_0

Cykeltur på Torontos øer

Oplev Torontos øer på cykel i skumringen, og nyd samtidig lysene fra byens smukke skyline.
 

3 timer fra kr. 555

Canada - Churchill - Lazy Bear Lodge - Isbjørn

Isbjørne-safari i Churchill

Kig efter isbjørne, hvidhvaler og nordlys fra den charmerende Lazy Bear Lodge i Churchill.
 

7 dage fra kr. 29.000

Canada - vancouver island - spækhugger.jpg

Hvalsafari ved Ucluelet

Oplev både gråhvaler, pukkelhvaler og spækhuggere på denne hvalsafari ud for Vancouver Islands vestkyst.

3 timer fra kr. 615

Canada - Quebec - Ottawa - War Museum

Ottawa Museum of History og War Museum

Besøg de spændende museer Ottawa Canadian History Museum og  War Museum.
 

1 dag fra kr. 130

Canada - Saskatchewan - La Reata Lodge - Cowboys_1

Udlev cowboy-drømmen på La Reata

3 dages ægte cowboy-eventyr på Canadas åbne prærie.
 

3 dage fra kr. 1.600

Rejsebureauet MyPlanet Rejser | Vi skræddersyer drømmerejser → find rejsen her

Bjørne-tur fra Telegraph Cove

Tag med på en sejltur til Knight Inlet, hvor du kan opleve bjørnene komme ned til bredden for at søge føde.
 

1 dag fra kr. 2.120

Canada - British Columbia - Whistler - Gondola2.jpg

Svævebane-eventyr i Whistler

Oplev bjerglandskaberne omkring Whistler i fugleperspektiv på det ultimative svævebane-eventyr.

2 timer fra kr. 330

Canada - Alberta - Mount Assiniboine - bjerge

Helikoptertur over Mount Assiniboine

Det bliver en halv time spækket med fantastiske udsigter, når du i helikopter flyver over Mount Assiniboine.

30 minutter fra kr. 1.820

Canada - British Columbia - dyr - plettet sæl 3_0

Snorkel og kajak fra Vancouver

Snorkel blandt sæler, besøg fuglekolonier og sejl i kajak gennem de smukke landskaber i Howe Fjord nær Vancouver.

5 timer fra kr. 685

Canada - dyr - oern_0.jpg

Gå på opdagelse i Jaspers vildmark

Spejd efter ørne, elge, kronhjorte og bjørne, mens du begiver dig ind i hjertet af Jasper National Park.

4 timer fra kr. 395

Canada - Banff (12).jpg

Guidet vandretur i Banff

En klassisk vandretur gennem Rocky Mountains, som byder på gletsjere, takkede bjergtinder og brusende floder.

1 dag fra kr. 540

Oplev Victoria på cykel

Oplev Victoria på cykel

Oplev Victoria på cykel, og nyd byens seværdigheder og særlige stemning på en anderledes måde.

3 timer fra kr. 360

Canada - Montreal - Bonsecours Market - 1_1

Guidet gåtur i Old Montreal

Tag med på en guidet gåtur gennem denne spændende bydel Old Montreal.

2 timer fra kr. 165

Canada - British Columbia - Vancouver (5)

Dinner cruise ved solnedgang

Nyd stemningen og den smukke udsigt ind over Vancouver på dette dinner cruise ved solnedgang.

3 timer fra kr. 555

Canada - vancouver island - søløve.jpg

Sejltur blandt Canadas vilde dyr

Kom tæt på Canadas vilde dyr i deres naturlige omgivelser, mens du sejler igennem smukke Discovery Passage

3 timer fra kr. 815

Middagscruise i Toronto

Middagscruise i Toronto

Nyd en lækker middag, mens du sejler langs Torontos fascinerende havnefront.

4 timer fra kr. 645

Canada - British Columbia - Whistler Ziptrek - Ecotours.jpg

Zip-line bjørnetur ved Whistler

Oplev bjørne oppefra, når du bevæger dig via zip-line kabler og hængebroer over skoven ved Whistler og Blackcomb Mountain.

1 dag fra kr. 705

Granville Island Market - Canada.jpg

Dagstur til Granville Island Market

Besøg Granville Island Market i Vancouver, der byder på hyggelige butiksgader samt et væld af lækkerier.

1 dag fra kr. 450

Australien - victoria - Yarra Valley - vindruer 2

Vin- og cidertur ved Montreal

Smag på de lækre vine og cider, som produceres lige uden for Montreal.

5 timer fra kr. 640

Horseshoe Falls, Niagara Falls, Canada

Bagom Niagara Falls

Kom bag om Niagara vandfaldene på denne imponerende tur til det største af faldene, Horseshoe Falls.

1 time fra kr. 140

Canada - British Columbia - Vancouver Island -April Point - Hval

Hvalsafari og Victoria

Kombiner hvalsafari ud for Vancouver med stemningsfulde Victoria på Vancouver Island.

1 dag fra kr. 1.805

canada - alberta - jasper - maligne lake - spirit island 3500x2333px

Spirit Island Cruise

Nyd en sejltur på en af Rocky Mountains’ smukkeste søer, Maligne Lake, og gør stop ved Spirit Island.

2 timer fra kr. 440

Canada - rafting 4.jpg

Rafting i Jasper National Park

Sejl i pelshandlernes fodspor på denne familievenlige raftingtur ad Athebasca-floden i Jasper National Park.

2 timer fra kr. 400

Canada - Newfoundland - Cape Spear

Guidet tur i St. John’s på Newfoundland

På denne tre timers rundtur kommer du til Canadas østligste punkt ved St. John’s i Newfoundland.

3 timer fra kr. 405

Canada - British Columbia - Vancouver - Gastown madtur

Gastronomi i Vancouvers Gastown

Glæd dig til en tre timer lang tur gennem historiske Gastown i Vancouver med masser af gastronomi undervejs.

3 timer fra kr. 860

Canada - British Columbia - Vancouver Island -April Point - Hval

Hvalsafari ved Victoria

Oplev spækhuggere, gråhvaler, sæler og meget mere på denne hvalsafari på sundet ved Victoria.
3 timer fra kr. 570

3 timer fra kr. 570

Canada - Ontario - Niagara Falls - Regnjakker

Sejltur ved Niagara Falls

Kom helt tæt på Niagara Falls’ enorme vandmasser om bord på Hornblower Niagara Cruises katamaran.

15 minutter fra kr. 185

Canada - Alberta - Jasper - athabasca - Ice Explorer

Gletsjertur og skywalk på Athabasca Glacier

Oplev Athabasca Glacier på en tur med Ice Explorer-køretøj og fra Glacier Skywalk.

75 minutter fra kr. 610

Canada - Jasper - Heste

Ridetur ved Banff

Denne ridetur ved Banff lader dig opleve de canadiske bjerge fra hesteryg. 

2 timer fra kr. 615

Panoramaudsigt over Quebec City-skyline med Chateau Frontenac og Saint Lawrence-floden - Quebec City, Quebec, Canada

Quebec City rundtur

Denne tur giver en god introduktion til det historiske, men samtidig moderne Quebec.

2 timer fra kr. 265

Canada - Ontario - Niagara - Helikopter_1

Helikoptertur over Niagara Falls

Flyv i helikopter over Niagara Falls vandfaldene, og nyd en sjov oplevelse med en fantastisk udsigt.

9 minutter fra kr. 745

Rocky Mountains med helikopter

Rocky Mountains med helikopter

Oplev Rocky Mountains storslåede bjerglandskaber omkring Banff fra en helikopter.

12 minutter fra kr. 830

Canada - Alberta - Calgary - Stampede

Calgary Stampede – rodeo og cowboykultur

I løbet af 2 dage oplever du det, der er kendt som ”The Greatest Outdoor Show on Earth” nemlig Calgary Stampede.
 

2 dage fra kr. 2.000

Canada - british columbia - hval - zodiac.jpg

Hvalsafari ved Vancouver

Spændende hvalsafari ud for Vancouvers kyst, hvor du oplever sæler, marsvin, søløver og spækhuggere.

4 timer fra kr. 815

Canada - Ontario - Toronto - Cykel - Guide

Cykeltur i Toronto med guide

Udforsk Toronto på cykel og oplev byens mange seværdigheder på en anderledes måde. 

4 timer fra kr. 500

canada - brown bear - bredformat 3000x1200px

Bjørnesafari i Whistler

Oplev det rige dyreliv i Whistler og Blackcomb bjergene.

3 timer fra kr. 1.170

Canada - Britih Columbia - Vancouver - Big bus

Vancouver hop-on hop off bus og Vancouver Lookout

Udforsk byens mange ansigter, bydele og attraktioner med et hop-on hop-off buspas og billet til Vancouver Lookout

1 dag fra kr. 335

Canada - Dyr - Pukkelhval (2).jpg

Hvalsafari ved Prince Rupert

Tag på en spændende hvalsafari, og kom helt tæt på de enorme hvaler ved Prince Rupert.

4 tim fra kr. 860

Canada - Alberta - Banff - Svaevebane 3.jpg

Svævebane-eventyr ved Banff

Oplev de storslåede bjerglandskaber omkring Banff med svævebane til toppen af Sulphur Mountain.

1 timer fra kr. 335

Canada - British Columbia - Knight Inlet Lodge - Grizzlybjørne (Custom)

Bjørnesafari ved Prince Rupert

Tag på en spændende bjørnesafari i båd, hvor du kommer helt tæt på Canadas grizzlybjørne.

1 dag fra kr. 1.705

Canada - British Columbia - Vancouver - Solopgang.jpg

Victoria med vandflyver fra Vancouver

Tag med vandflyver fra Vancouver til Victoria, hvor du får en hel dag til at opleve byens seværdigheder.

1 dag fra kr. 1.550

Canada - British Columbia - dyr - spækhugger 4

Hvalsafari ved St. Anthony

Tag med på uforglemmelig sejltur ved Newfoundlands nordkyst, og oplev hvaler, delfiner og andet dyreliv.

3 timer fra kr. 475

Canada - Ontario - Niagara (5)_0

Tur til Niagara Falls fra Toronto

Oplev det imponerende Niagara Falls, og besøg den hyggelige by, Niagara-on-the-Lake.

1 dag fra kr. 790

Canada - British Columbia - Vancouver Island - Bjorn (2)

Bjørnesafari ved Tofino og Ucluelet

Kom helt tæt på de charmerende sortbjørne på en spændende bjørnesafari med båd.
 

2 timer fra kr. 615

New Zealand - South Island - Kaikoura - Hval_0.jpg

Hvalsafari ved Tofino

Oplev både gråhvaler, pukkelhvaler og spækhuggere på denne hvalsafari ud for Vancouver Islands vestkyst.

2 timer fra kr. 615

Canada - British Columbia - Whistler - ATV (2)

Firehjulet motorcykel ved Whistler

Oplev Coast Mountains storslåede landskaber på dette guidede firehjulede motorcykel-eventyr fra Whistler.

2 timer fra kr. 940

Canada - Alberta - Banff - Sulphur Mountains - gondol

Udforsk Banff fra Calgary

Lær om geologien, urbefolkningens historie og områdets dyreliv, mens du udforsker Banff National Park.

5 timer fra kr. 1.250

Canada - British Columbia - Rocky Mountaineer 3

Oplev Canada med Rocky Mountaineer

Tag på en unik togrejse igennem Canadas bjergrige vestlige provinser med Rocky Mountaineer.

2 dage fra kr. 7.600

Canada - Ontario - Niagara-on-the-lake - vin

Vintur fra Toronto

Nyd en guidet vintur fra Toronto med gode vine og dejlig mad undervejs. 

1 dag fra kr. 980

Canada - british columbia - butchart gardens.jpg

Dagstur til Victoria, Vancouver Island

Tag på dagstur til Victoria på Vancouver Island, og oplev en af Canadas mest stemningsfulde byer.

1 dag fra kr. 805

Canada - vandfly.jpg

Med vandfly langs Vestkysten

Tag med, når lokale og dagens post flyver i vandfly mellem de små byer langs Canadas vestkyst.

3 timer fra kr. 1.295

Canada - rafting 4.jpg

White water rafting i Banff

Tag på white water raftingtur ad Bow River gennem Horseshoe Canyon i Banff.

1 dag fra kr. 465

Flere rejseforslag

Disse rejseforslag kunne også være interessante for dig at søge inspiration i. Alle vores forslag kan tilpasses dine ønsker, så du får præcis den rute, den varighed og de oplevelser, som du drømmer om.
Canada - Ontario - Niagara (5)_0

Toronto, Niagara Falls og Montreal

 • Storbypuls i spændende Toronto
 • Tæt på mægtige Niagara Falls 
 • Fransk kultur i Québec-provinsen
   

15 dage fra kr. 20.700

Alaska - Katami National park - bjørn

Det vestlige Canadas ikoner

 • Rejs i både bil og autocamper
 • Vancouver og Vancouver Island 
 • Imponerende Rocky Mountains
   

22 dage fra kr. 24.000

canada -alerbta - jasper - rocky mountains - maligne lake - spirit island

Den store Canada rejse

 • Niagara og fransk kultur i øst
 • Rocky Mountains i vest
 • Luksus-togrejse gennem bjergene

20 dage fra kr. 44.700

Canada - Newfoundland - St. Johns -119372104.jpeg

Kør-selv tur i Newfoundland

 • St. John’s’ farverige stejle gader
 • Sejltur mellem hvaler og isbjerge
 • Charmerende fiskerlandsbyer

15 dage fra kr. 22.000

Canada, provinsen Nova Scotia, Cape Breton, naturskøn cabot-trail

Kør-selv i Nova Scotia

 • Historie, kultur og natur 
 • Overskuelige afstande og god tid
 • Smukke nationalparker

15 dage fra kr. 19.500

cruise canada banff national park 2500x1250px

Det vestlige Canada i motorhome

 • Nyd friheden i en autocamper
 • Kom helt tæt på det rige dyreliv
 • Udforsk bjerge, søer og skove
   

20 dage fra kr. 12.200

Canada - Natur (1).jpg

Western Wonders Canada

 • Storslået kør-selv rejse
 • Indtag den imponerende natur 
 • Nyd Calgary og Vancouver
   

16 dage fra kr. 25.000

USA - Alaska - Bjoern - Grizzly.jpg

Yukon og Alaska i bil

 • Oplev uberørte vildmarker
 • Besøg charmerende små byer
 • Nyd friheden i egen bil

15 dage fra kr. 38.400

USA - wyoming - Yellowstone - buffalo.jpeg

Nordvestlige USA og Canada i bil

 • Road trip i USA og Canada 
 • Imponerende nationalparker
 • Nyd stemningen i storbyerne
   

16 dage fra kr. 17.800

Havsörn som flyger längs med kust i Alaska

Krydstogt til Alaska og kør-selv i Canada

 • Perfekt rejse for naturelskere
 • Kør-selv i nationalparkerne
 • Slut af med et krydstogt til Alaska
   

16 dage fra kr. 30.400

Canada - Ontario - Toronto - Sightseeing

Halifax til Toronto med tog

 • Storbyer og smuk natur
 • Uforglemmelig togrejse
 • Kultur og historie

10 dage fra kr. 18.900

Det bästa av västra Kanada

Det vestlige Canada i bil

 • Ruten er lagt og hotellerne bestilt
 • Nationalparkerne Banff og Jasper
 • Oplev Canadas rige dyreliv

22 dage fra kr. 30.600

Alaska - Katami National park - bjørn 6

Blandt bjørne og hvaler

 • Oplev Vancouver Islands dyreliv
 • Nyd Victorias storbycharme 
 • Spændende ture undervejs
   

12 dage fra kr. 31.400

Man fotar naturen från tågfönster i Rocky Mountains, Kanada

Canada på luksusklasse

 • Luksustoget Rocky Mountaineer
 • Albertas nationalparker i bil
 • Udforsk vildmarken
   

13 dage fra kr. 45.200

Vi gør dine rejsedrømme til virkelighed

Send os dine ønsker til rejsen, så skræddersyer vi et rejseforslag til dig - helt uforpligtende.

staff-dk.png