Canada - Ontario - Toronto - Sightseeing

Halifax til Toronto med tog

Om du er til charmerende, pulserende eller imponerende storbyer, kan en rejse til det østlige Canada åbne op for nye oplevelser. 

 

Vores passionerede rejseeksperter har designet dette rejseforslag til inspiration.

 

Du bestemmer afrejsedato, antal dage og indhold. Dette er et eksempel på, hvordan en rejse kan se ud.

10 dage fra kr. 18.900

Pris pr. person ved 2 voksne

Når du sender en forespørgsel, kontakter vi dig på SMS, e-mail eller telefon til en indledende snak om din rejse.

*Feltet skal udfyldes

Du har mulighed for at komme på en herlig togrejse gennem Canada, hvor du oplever fire meget forskellige byer. Fra det maritime Halifax ved Atlanterhavskysten går turen med nattog til charmerende Quebec City, der bugner af historie med franske rødder. Montreal er rig på musik, kunst, fortorvscaféer og gode restauranter, mens multikulturelle Toronto byder på skyskrabere, fantastisk shopping og glimrende museer. Via Rail-togene er komfortable, og undervejs bliver der mulighed for at nyde de smukke landskaber og smage på det lokale køkken, der er forankret i områdets historie og store udbud af friske råvarer. Forlæng eventuelt med et par ekstra dage i Toronto, så du har tid til en udflugt til Niagara Falls og vinområderne.

VIA-Rail tog i Canada
VIA Rail togene i Canada er komfortable, og der køres fortrinsvist om dagen, så du får det hele med. Der er en enkelt tur med nattog, hvor I overnatter i komfortable kupéer med senge og får serveret lokale lækkerier i togets restaurantvogn.

Togrejsen fra Halifax til Toronto kan fint kombineres med vores togrejse fra Toronto til Vancouver, hvilket skaber det ultimative canadiske togeventyr fra kyst til kyst.

Vi gør dine rejsedrømme til virkelighed

Send os dine ønsker til rejsen, så skræddersyer vi et rejseforslag til dig - helt uforpligtende.

staff-dk.png

Udvalgte højdepunkter

AdobeStock_94431259.jpeg
CO2-neutrale rejser

Der er mange gode miljø-projekter, som vi gerne vil støtte. Men effekten bliver ganske enkelt større, ved at vi vælger at fokusere på ét projekt. Når du rejser med MyPlanet kompenserer vi derfor for dit CO2-udslip i forbindelse med rejsen ved at støtte projektet ”Jacundá REDD+” i Brasilien. Projektet tilhører organisationen South Pole (www.southpole.com), som varetager en lang række bæredygtighedsprojekter verden over.

Projektet, vi støtter, ligger i den brasilianske stat Rondônia i Amazonas. Stedet er rigt på biodiversitet og hjem for hundredvis af dyre- og plantearter. Store dele af regnskoven i området er dog i fare, da bønder i årtier har ryddet skoven, for at gøre plads til landbrug. Desuden har levevilkårene og økonomien i mange året været trykket, og mange lokale samfund er meget sårbare. Projektet "Jacundá REDD+" giver de lokale mulighed for at få en indkomst ved at opbygge en forsyningskæde for lokale produkter, der ikke er relateret til tømmer. Det kunne for eksempel være gummi, acai og paranødder. Projektets mål er desuden at beskytte 35.000 hektar regnskov fra fældning samt at etablere yderligere 95.000 hektar beskyttet skov. Der afholdes også workshops for lokale kvinder og unge med fokus på sundhed, biodiversitet og lederskab. Dette skal ruste disse ellers meget udsatte befolkningsgrupper bedre til fremtiden.

Det ikke kun socialt, projektet bidrager positivt til en bæredygtig udvikling. Samlet set bidrager projektet nemlig med en reduktion i CO2-udslippet på 140.290 ton per år. Vil du vide mere om projektet, kan du klikke her.

Når du rejser med MyPlanet, kompenserer vi for dit CO2-forbrug på rejsen ved at bidrage til projektet ”Jacundá REDD+”, og samlet set gør kompensationen en stor forskel, idet MyPlanet årligt bidrager til en fjerdedel af projektets CO2-reduktion.

Eksempler på CO2-udslip

En rejsende med MyPlanet udleder i gennemsnit 5 ton CO2 på sin rejse, hvilket udgør cirka en tredjedel af en danskers gennemsnitlige CO2 forbrug på et helt år. 

Her kan du se nogle eksempler på, hvor meget CO2 en typisk MyPlanet rejse udleder:

Australien - 24 dage - 2 indenrigsfly = 7,45 ton CO2
New Zealand - 24 dage = 7,4 ton CO2
USA - 20 dage - 1 indenrigsfly = 4,25 ton CO2
Canada - 17 dage - 1 indenrigsfly = 3,55 ton CO2
Sydafrika - 12 dage - 2 indenrigsfly = 4,15 ton CO2

Panoramaudsigt over Quebec City-skyline med Chateau Frontenac og Saint Lawrence-floden - Quebec City, Quebec, Canada
Rejser til Quebec City

Quebec blev grundlagt af franskmænd i 1608, og mere end 95 % af befolkningen taler fransk. Mange er dog 2-sprogede, så du kan godt klare dig med engelsk. Byen har stadig i dag et stærkt fransk præg og en hyggelig europæisk stemning, og mange rejser til Quebec City for at opleve den unikke kultur, der ikke findes magen til andre steder i Nordamerika. Læg vejen forbi Dufferin Terrace, Old Port og Quartier Petit Champlain, som er Québecs ældste bydel. Her finder du gamle charmerende stenbygninger side om side, og indenfor gemmer sig små gallerier, kreative værksteder og hyggelige restauranter. Quebec City er den eneste by i Canada der stadig har en bymur, og byen er på UNESCOs kulturarvsliste.

Winter Carnival i Quebec City

Skulpturer skabt af is, skøjtebaner overalt, is-fiskeri, kælkebakker, parader, konkurrencer, kano-løberace tværs over is-flagerne på floden og en stor hyggelig varm vinterfest i en kold tid - det er Winter Carnival i Quebec City. Det er en af verdens største vinterfestivaller og hele byen er med i festen, der holdes hvert år i februar - og der er overalt boder med varme drikke.

Vi tilpasser rejser til Quebec City til dine ønsker

Nedenfor ser du nogle forslag til, hvordan rejser til Quebec City og Quebec-provinsen kan se ud. Her kan du finde masser af inspiration til, hvordan din personlige rejse skal sammensættes. Rejser du til Quebec City, så er det oplagt at kombinere rejsen med et besøg i andre dele af Canada. Montreal og Toronto kunne være oplagte valg.

Canadisk guld - Ahornsirup før og nu

Canadisk guld - Ahornsirup før og nu

I videoen nedenfor kan du følge ahornsirupproduktionen fra træ til bord. Fra de tidligste tider til i dag. Når ahorn-væsken bliver tappet består den af 97% vand, så væsken skal koges ind til sirup. 70% af verdens ahornsirup kommer fra Quebec-provinsen i Canada.

 

Rejser du til Quebec City, så er det oplagt at tage udenfor byen og besøge en sukkerhytte (sugar shack), hvor du kan se hvordan sirup bliver tappet og forarbejdet samt smage på den vidunderlige canadiske ahornsirup fra Quebec. Mange canadiske retter i specielt Quebec-provinsen tilsættes ahornsirup.

Mahone Bay Town reflekteret i vandet i Mahone Bay, Nova Scotia, Canada
Rejser til Nova Scotia

Nova Scotia i det østlige Canada gemmer på natur i verdensklasse.

 

Nova Scotia overses ofte, når Canada rejsen skal planlægges. Men Nova Scotias vilde natur og hyggelige småbyer langs Atlanterhavet er absolut værd at rejse efter. På øens nordlige del finder du for eksempel Cabot Trail på Cape Breton Island, hvor vejen snor sig gennem de bløde bjerge langs kysten. Længere mod sydvest ligger små fiskerlejer mellem rå klippekyster. Oplev også verdens højeste tidevandsforskel i Fundy-bugten, hvor vandstanden stiger og falder op til 16 meter.

Hvaler, fisk og skaldyr

Du er aldrig langt fra havet i Nova Scotia, og dyrelivet i bugten er rigt. Der er blandt andet mulighed for at opleve havets kæmper på nært hold på hvalsafarier i bugten fra juli til september. Områdets restauranter nyder også godt at havets rigdom og tilbyder fisk og skaldyr i lange baner. Så her kan du afslutte en god dags sightseeing i Nova Scotias natur med friskfangede hummere, muslinger og østers.

Udsigt over Toronto, Canada
Rejser til Toronto

Mangfoldighed af kulturer, shoppemuligheder og oplevelser i Toronto.

 

Toronto er en sand storby med alt, hvad det indebærer af kulturer, sightseeing, shopping og gastronomi. Alt dette suppleres af en utrolig gæstfri lokalbefolkning, der gerne viser deres smukke hjemby frem for besøgende.

 

I Toronto får du spændende arkitektur, storbycharme, cafeer, god mad, sport, musik, kultur og god shopping samt mulighed for en dagstur til Niagara Falls og vingårdene.

Seværdigheder

Byens mest kendte vartegn er det 553 m høje CN Tower. Fra toppen af tårnet har du en fantastisk udsigt over byen i alle retninger. Få det helt store overblik, inden du benytter dig af byens mange tilbud. Du kan også besøge det historiske St. Lawrence Market, kulturhistoriske Royal Ontario Museum, Ripley’s Aquarium of Canada og det charmerende Distillery Historic District. Eller udforsk de etniske bydele som Greektown, little Italy og Chinatown. Kunstmuseet The Art Gallery of Ontario samt Kensington Market, hvor du kan smage på verden, er også et besøg værd.

Teater og koncerter

Toronto er hjem for flere teatre, som løbende præsenterer både klassiske opsætninger og mere moderne stykker. Koncerter er der også mange af, så køb billet til en af de kendte kunstnere eller få en anderledes oplevelse til en koncert med en lokal musiker.

 

Hvad er der på plakaten netop nu i Toronto? Tjek https://www.toronto-theatre.com/, og find et teaterstykke, en koncert eller en musical, der lige passer dig.

Shopping

I CF Toronto Eaton Centre på 220 Yonge Street midt i Toronto kan du boltre dig i intet mindre end 250 butikker. Her finder du desuden en kæmpe food court med 24 restauranter og fastfoodkæder med mad fra hele verden.

 

Toronto Premium Outlet, lige vest for byen og Lester B. Pearson Airport, har 80 outlet-butikker, hvor du sparer 25% - 65% på normalprisen på brands som Saks OFF 5TH, AllSaints, Burberry, Coach, Kate Spade, Michael Kors, Polo Ralph Lauren og Under Armour. Her kan du hurtigt få brændt nogle penge af, hvis du kan lide at shoppe.

Spisesteder

Er du en af dem, der gerne vil spise godt, mens du rejser. Så er du kommet til det helt rette sted. Toronto er et sandt slaraffenland for madelskere, og byen byder på mange forskelligartede muligheder. Nogle forslag kunne være Scaramouche Restaurant, Michael's on Simcoe, Alo Restaurant, Chiado Restaurant og Joso's.

Udflugter

Der er rig mulighed for at tage en dagstur uden for byen for en række anderledes oplevelser. For eksempel kan du tage en heldagstur til de imponerende Niagara Falls vandfald og vinområder på Niagara-halvøen med de gode hvidvine og icewine. Her finder du også den charmerende by Niagara-on-the-Lake med små farverige huse og blomsterudsmykkede gader.

Panoramaudsigt over skyline fra Mount Royal-bakken i Montreal-byen i Canada
Rejser til Montreal

På den ene side er Montreal en overdådig storby med brede veje og moderne skyskrabere i bedste amerikanske stil. Men byen har også en anden side. Besøger du Old Montreal, vil du fornemme den franske, ja næsten parisiske stemning. Det er desuden her, du kan besøge byens smukke vartegn; den 170 år gamle dobbelttårnede Basilique Notre Dame. En rigtig god måde at komme rundt i byen på er på cykel. Med intet mindre end 5.000 cykler til rådighed på 450 stationer i hele byen er der rig mulighed for at komme nemt og hurtigt rundt til byens mange forskellige seværdigheder.

 

Det er også i Montreal, du kan opleve The Underground City. En labyrint af gange under jorden, der forbinder indkøbscentre, lejlighedskomplekser, hoteller og meget mere. Dette er den største af sin slags i verden.

 

Dit besøg i byen fuldendes af byens berømte køkken samt mødet med Montreals lokalbefolkning. De elsker deres by og byder besøgende velkomne med åbne arme og et smil.

Kort

Rejsen dag for dag

Om du er til charmerende, pulserende eller imponerende storbyer, så kan en rejse til det østlige Canada åbne op for nye oplevelser.

Dag 1: Afrejse fra Danmark

Fra Danmark sættes kursen mod Halifax på den canadiske Atlanterhavskyst, som du ankommer til samme dag på grund af tidsforskellen. Her indlogeres du på dit hotel for de kommende to nætter, hvorefter resten af dagen er fri til at slappe af og måske nyde en lækker middag på en af de mange fiskerestauranter, Halifax er kendt for.

Dag 2: Halifax

Hele dagen er fri til at udforske Halifax på egen hånd. Gå en tur gennem det hyggelige historiske kvarter med prægtige palæer opført af byens velhavende familier. Kig også forbi St. Paul’s Church, og nyd blomsterpragten i Victorian Public Gardens. Sportsinteresserede bør ikke gå glip af Nova Scotia Sport Hall of Fame, og kunstelskere kan se frem til at opleve byens rige kulturscene. Glem dog heller ikke det imponerende citadel, der giver et spændende indblik i livet som soldat på disse kanter for 250 år siden.

Dag 3: Halifax - Quebec City

Nyd den sidste morgen i Halifax, inden det omkring middag er tid at køre til stationen, hvor VIA Rail toget mod Quebec holder klar. Forude venter en fantastisk togrejse, der fører dig tværs over Nova Scotia til New Brunswick og de bakkede landskaber omkring Baie des Chaleurs. Der er noget særligt over togrejser. Roen og den rytmiske lyd af hjulene mod skinnerne. De skiftende landskaber, der glider forbi uden for panoramavinduerne. Følelsen af god tid til at tænke eller fordybe sig i en bog. Måske falder du i snak med nogle af de lokale canadiere i loungevognen, og inden du ved af det, sænker natten sig over Canada. Det er tegn til at søge mod restaurantvognen, hvor der serveres en lækker middag. Efter middagen kan dit sæde let forvandles til en komfortabel seng, så du er sikret en god nats søvn, mens toget fortsætter gennem den canadiske nat.

Dag 4: Quebec City

Tidligt næste morgen triller du ind på stationen i Quebec City. Det er ualmindelig let at forelske sig i Quebec City, der er Canadas eneste muromkransede by. Byen ligger højt og smukt ved St. Lawrence-floden, og den har en fantastisk evne til at forføre alle med sin historiske stemning og fransk charme. Byen er en af de mest europæiske byer i Nordamerika, og den gamle bydel Le Vieux-Quebec er optaget på UNESCOs verdensarvsliste.

Bykernen er et levende museum. Hvert gadehjørne åbner en ny side i bogen om fransk-canadisk kamp for overlevelse og fastholdelse af fransk kultur i denne engelsk-dominerede verdensdel. Det ser ud til at lykkedes. For den franske kultur lever i bedste velgående i Quebec City, der med sine små 200.000 indbyggere er hjertet af den franske del af Canada. Selvom mange i byen er tosprogede, så er hovedparten fransktalende, og mere end 90% beskriver deres oprindelse som fransk. Du har hele dagen til at nyde byens franske stemning, for denne aften overnattes på hotel i Quebec City.

Dag 5: Quebec City - Montréal

Fra begyndelsen af 1600-tallet og til slutningen af 1800-tallet var Québec den vigtigste by i denne del af Canada. Men den status har den mistet til Montréal, som i dag er provinsens førende. Netop Montréal er målet, når du igen sætter dig til rette i VIA Rail toget og triller gennem Canadas smukke landskaber. Det er ikke nogen lang tur, og knap 3 timer senere ankommer du til Montréal. Her indlogeres du på dit hotel for de kommende 2 nætter, hvorefter det er tid at se nærmere på den pulserende, moderne storby.

Dag 6: Montréal

Med sine godt 1,6 mio. indbyggere er Montréal den største "franske" by i Canada og landets næststørste by. Byens moderne midtby har et amerikansk look med brede gennemgående veje og skyskrabere i et tæt mønster. Men bag den moderne facade gemmer sig en spændende, multikulturel storby med sin helt egen personlighed og stil. Her har to forskellige sprog og kulturer fundet et harmonisk samspil og skabt et ualmindeligt kreativt miljø med mad, mode og venlighed i højsædet. Det oplever du alt sammen på dagens guidede byrundtur, der tager dig til en række af byens seværdigheder. Men der bliver også tid til at nyde byen på egen hånd. Gå eksempel en tur i de 32 kilometer underjordiske gange i The Underground City, udforsk hyggelige St. Paul Street og besøg byens markeder. The Notre-Dame Basilica er også et besøg værd, og kunstentusiaster bør absolut kigge forbi Montréal Museum of Fine Arts.

Glem heller ikke at dykke ned i byens fantastiske, lokale køkken. I 3 århundreder har immigranter søgt mod Montréal, og det har sat sit præg på byens køkken, der rummer elementer fra alle verdenshjørner. To retter, du bør smage, er Montréals ”smoked meat”-sandwich og pautine, der er Canadas ukronede nationalret.

Dag 7: Montréal - Toronto

Endnu en fantastisk storby venter forude. Togturen med VIA Rail til Toronto tager cirka en halv dags tid, så du har god tid til at nyde landskaberne og de småbyer, du kører igennem. Vel fremme i Toronto indlogeres du på dit hotel for de kommende to nætter.

Toronto er med 4,7 mio. indbyggere Canadas største by og den femte største i Nordamerika. Det er også Canadas ubestridte økonomiske centrum, og byens økonomi er større end flere prærieprovinsers tilsammen. Det lokker folk til, og trods Canada er 4.500 km fra kyst til kyst bor mere end hver fjerde canadier inden for 160 km af Toronto. Byen er også en magnet for tilflyttere fra hele verden, og mere end 100 forskellige etniske folkeslag er repræsenteret. Det er denne sammensætning af alverdens kulturer, der giver Toronto sit multietniske præg og giver grobund for spændende bydele såsom Greektown, Little Italy og Chinatown.

Dag 8: Toronto

Der er masser at give sig til i Toronto. Et godt sted at få overblik over herligheder er det 553 meter høje CN Tower. Tårnet er ikke længere verdens højeste bygning, men udsigten fra observationsdækket – der har glasgulv – er forrygende. Tilbage på gadeniveau kan du besøge et par af byens fascinerende museer såsom Hockey Hall of Fame eller The Royal Ontario Museum, der årligt byder på skiftende store udstillinger. Ripley’s Aquarium of Canada og Toronto Zoo er også glimrende, og sportsfans kan opleve en aften i selvskab med de altid entusiastiske fans, når byens helte spiller basketball, baseball eller ishockey mod rivalerne. Skal kreditkortet luftes, byder Toronto på shopping, der fint kan matche selv langt mere berømte storbyer. Særlig stemningsfuld er Harbour Square Park og havnepromenaden, hvor cafeer, gallerier, teatre og specialbutikker på molerne har afløst uendelige rækker af haller med opmagasinering af varer.

Lyder alt dette lige lovlig aktivt, er du aldrig langt fra et mikrobryggeri eller en spændende etnisk restaurant. I Toronto er et måltid ikke bare et måltid, og en øl er ikke bare noget, man drikker til en fodboldkamp. Her går de op i det med liv og sjæl, og det kan smages. Ikke mindst på St. Lawrence Market, hvor boderne bugner af oste, frugt og grønt samt kød og friske fisk i massevis. Dette er et godt sted at købe ind til en picnic, der eksempelvis kan nydes på Toronto Islands med udsigt til byens skyline.

Dag 9: Hjemrejse fra Toronto

Det er tid at tage afsked med Canada og begynde hjemrejsen. Eller forlæng rejsen med flere eventyr og fortsæt med toget vestpå over prærien og Rocky Mountains til Vancouver på Canadas stillehavskyst.

Dag 10: Ankomst til Danmark

Ankomst til Danmark.

Vis alle dage

Priseksempel

10 dage fra kr. 18.900

Pris pr. person ved 2 voksne

Kundernes oplevelser

Se hvad vores kunder synes om os i deres anmeldelser på Truspilot.

Relevante udflugter på rejsen

Disse udflugter kunne også være interessante for dig at søge inspiration i.
Canada - Alberta - Jasper - bjørneunge

Wildlife flodsafari ved Blue River

På denne tur sejler du ad Blue River kendt som Grizzly Bear Valley, hvor du kan opleve både elge, bjørne og ørne.

3 timer fra kr. 515

canada - alberta - banff - lake minnewanka 3500x2000px

Sejltur på Lake Minnewanka

Nyd en sejltur på smukke Lake Minnewanka, og oplev det rige dyreliv, både på land, til vands og i luften.
 

1 time fra kr. 330

Canada - montreal - Mont Royl_0

Guidet cykeltur i Montreal

Oplev Montreal fra sadlen på en cykel. Du kommer let omkring og mærker byens puls undervejs.

3 timer fra kr. 445

Canada - Vancouver island - campbell river.jpg

Svøm med laks i Campbell River

På denne tur får du mulighed for at svømme med laks i Campbell River, hvilket er en helt unik oplevelse. 

3 timer fra kr. 840

Canada - Ontario - 1000 Islands - sejltur

Sejltur ved The 1000 Islands i Ontario

Tag med på en times sejltur gennem området The 1000 Islands, som gemmer på både storslåede slotte og et forunderligt landskab med små grønne...

1 time fra kr. 140

Canada - vandfly.jpg

Canadas kystbjerge med vandfly

Oplev storslåede bjerglandskaber, mægtige gletsjere og smukke søer med vandfly fra Whistler.

30 minutter fra kr. 975

Canada - nova scotia - hval

Hvaltur ved Brier Island i Nova Scotia

Der venter dig en skøn oplevelse på havet ud for Brier Island, hvor du kan opleve hvaler og delfiner.

4 timer fra kr. 300

Canada - British columbia - Capilano - hængebro.jpg

Vancouver og Capilano-hængebroen

Oplev det bedste af Vancouver og se regnskoven fra oven fra Capilano-hængebroen.

5 timer fra kr. 590

Laksefiskeri

Fisketur ved Campbell River

Fisketur på Campbell River, hvor der er god mulighed for at fange laks.

4 timer fra kr. 4.031

Canada - British Columbia - Vancouver (3)

Oplev Vancouver på cykel

Oplev smukke Vancouver på den bedst tænkelige måde: På cykel med en lokal guide.

5 timer fra kr. 500

Canada - Alberta - Jasper - athabasca - Ice Explorer

Besøg Athabasca-gletsjeren

Besøg Athabasca-gletsjeren, som er en af Rocky Mountains’ mest spektakulære gletsjere.

75 minutter fra kr. 429

Canada - spekhugger.jpeg

Hvalsafari ved Campbell River

Spændende hvalsafaritur i zodiac-gummibåd med mulighed for at opleve både hvaler, søløver og delfiner.

6 timer fra kr. 1.225

Canada - Athabasca.jpg

Flodtur på Athabasca River i Jasper

Tag på en sikker og sjov raftingtur for hele familien ad Athabasca River i Jasper National Park.

3 timer fra kr. 430

Canada - British Columbia - Victoria - The Empress Hotel

Oplev Victoria med vandflyver

Oplev smukke Victoria og de omkringliggende landskaber fra en ny vinkel om bord på et vandfly.

30 minutter fra kr. 660

Canada - Ontario - vingård

Deluxe vintur fra Niagara Falls

Området omkring Niagara-on-the-Lake byder på hyggelige vingårde og fantastiske vine.

1 dag fra kr. 645

canada - british columbia - vancouver skyline set fra syd med bjerge som baggrund - bredformat

Med vandfly over Vancouver

Oplev Vancouver og de smukke omgivelser fra et vandfly.

30 minutter fra kr. 730

Canada - Alberta - Dinosaur Provincial Park3.jpg

Dagsbillet til Tyrrell Museum

Kom tæt på dinosaurerne og andre fortidsvæsener, med en dagsbillet til Tyrrell Museum.

1 dag fra kr. 105

Vildmarksafari på Knight Inlet Lodge

Vildmarksafari på Knight Inlet Lodge

3 dages safari i vildmarken på Knight Inlet Lodge, hvor du oplever Canadas natur og dyreliv fra en flydende lodge.

3 dage fra kr. 8.600

Ridetur ved Banff - Banff Trailriders5.jpg

2 dages ridetur i Banff

Kom på dette spændende 2-dages eventyr på hesteryg, hvor du udforsker dele af Canadas uberørte natur og rige dyreliv omkring Banff National...

2 dage fra kr. 3.700

St Lawrence Market - Toronto.jpg

Sightseeing bustur i Toronto

Oplev Torontos seværdigheder med en 2-dags billet til byens sightseeingbusser med guide.
 

2 dage fra kr. 225

Canada - Quebec - guidet tur.jpg

Guidet gåtur i Old Quebec

Tag med på en to timer lang historisk gåtur gennem Old Quebec, og få hele den farverige historie om bydelens udvikling fra 1608 og frem til...

2 timer fra kr. 150

Canada - Ontario - Toronto - Sightseeing

Dagsbillet til CN Tower i Toronto

Få en fantastisk udsigt over Toronto fra toppen af det 553 meter høje CN Tower.
 

1 dag fra kr. 240

Canada - Dyr - Grizzlybjørn1

Bjørnesafari fra Campbell River

Kom tæt på Canadas grizzlybjørne på denne naturskønne bjørnesafari fra Campbell River.
 

7 timer fra kr. 2.715

Canada - British Columbia - Capilano Suspension Bridge.jpg

Gåtur ad Capilanos hængebroer

Mærk suset, når du går ad hængebroer spændt ud mellem trætoppene i Capilano Suspension Bridge Park.
 

5 timer fra kr. 260

Canada - Ontario - Algonquin Provincial Park - kano

Kanotur i Algonquin Provincial Park

Oplev den smukke Algonquin Provincial Park i kano og til fods.
 

4 timer fra kr. 420

Canada - rafting3.jpg

Vild white water rafting i Banff

Vild white water rafting ad Kicking Horse River. Adrenalinsus og skøn natur for alle pengene.
 

1 dag fra kr. 875

Canada - Ontario - Toronto - skyline - skumring_0

Cykeltur på Torontos øer

Oplev Torontos øer på cykel i skumringen, og nyd samtidig lysene fra byens smukke skyline.
 

3 timer fra kr. 555

Canada - Churchill - Lazy Bear Lodge - Isbjørn

Isbjørne-safari i Churchill

Kig efter isbjørne, hvidhvaler og nordlys fra den charmerende Lazy Bear Lodge i Churchill.
 

7 dage fra kr. 29.000

Canada - vancouver island - spækhugger.jpg

Hvalsafari ved Ucluelet

Oplev både gråhvaler, pukkelhvaler og spækhuggere på denne hvalsafari ud for Vancouver Islands vestkyst.

3 timer fra kr. 615

Canada - Quebec - Ottawa - War Museum

Ottawa Museum of History og War Museum

Besøg de spændende museer Ottawa Canadian History Museum og  War Museum.
 

1 dag fra kr. 130

Canada - Saskatchewan - La Reata Lodge - Cowboys_1

Udlev cowboy-drømmen på La Reata

3 dages ægte cowboy-eventyr på Canadas åbne prærie.
 

3 dage fra kr. 1.600

Rejsebureauet MyPlanet Rejser | Vi skræddersyer drømmerejser → find rejsen her

Bjørne-tur fra Telegraph Cove

Tag med på en sejltur til Knight Inlet, hvor du kan opleve bjørnene komme ned til bredden for at søge føde.
 

1 dag fra kr. 2.120

Canada - British Columbia - Whistler - Gondola2.jpg

Svævebane-eventyr i Whistler

Oplev bjerglandskaberne omkring Whistler i fugleperspektiv på det ultimative svævebane-eventyr.

2 timer fra kr. 330

Canada - Alberta - Mount Assiniboine - bjerge

Helikoptertur over Mount Assiniboine

Det bliver en halv time spækket med fantastiske udsigter, når du i helikopter flyver over Mount Assiniboine.

30 minutter fra kr. 1.820

Canada - British Columbia - dyr - plettet sæl 3_0

Snorkel og kajak fra Vancouver

Snorkel blandt sæler, besøg fuglekolonier og sejl i kajak gennem de smukke landskaber i Howe Fjord nær Vancouver.

5 timer fra kr. 685

Canada - dyr - oern_0.jpg

Gå på opdagelse i Jaspers vildmark

Spejd efter ørne, elge, kronhjorte og bjørne, mens du begiver dig ind i hjertet af Jasper National Park.

4 timer fra kr. 395

Canada - Banff (12).jpg

Guidet vandretur i Banff

En klassisk vandretur gennem Rocky Mountains, som byder på gletsjere, takkede bjergtinder og brusende floder.

1 dag fra kr. 540

Oplev Victoria på cykel

Oplev Victoria på cykel

Oplev Victoria på cykel, og nyd byens seværdigheder og særlige stemning på en anderledes måde.

3 timer fra kr. 360

Canada - Montreal - Bonsecours Market - 1_1

Guidet gåtur i Old Montreal

Tag med på en guidet gåtur gennem denne spændende bydel Old Montreal.

2 timer fra kr. 165

Canada - British Columbia - Vancouver (5)

Dinner cruise ved solnedgang

Nyd stemningen og den smukke udsigt ind over Vancouver på dette dinner cruise ved solnedgang.

3 timer fra kr. 555

Canada - vancouver island - søløve.jpg

Sejltur blandt Canadas vilde dyr

Kom tæt på Canadas vilde dyr i deres naturlige omgivelser, mens du sejler igennem smukke Discovery Passage

3 timer fra kr. 815

Middagscruise i Toronto

Middagscruise i Toronto

Nyd en lækker middag, mens du sejler langs Torontos fascinerende havnefront.

4 timer fra kr. 645

Canada - British Columbia - Whistler Ziptrek - Ecotours.jpg

Zip-line bjørnetur ved Whistler

Oplev bjørne oppefra, når du bevæger dig via zip-line kabler og hængebroer over skoven ved Whistler og Blackcomb Mountain.

1 dag fra kr. 705

Granville Island Market - Canada.jpg

Dagstur til Granville Island Market

Besøg Granville Island Market i Vancouver, der byder på hyggelige butiksgader samt et væld af lækkerier.

1 dag fra kr. 450

Australien - victoria - Yarra Valley - vindruer 2

Vin- og cidertur ved Montreal

Smag på de lækre vine og cider, som produceres lige uden for Montreal.

5 timer fra kr. 640

Horseshoe Falls, Niagara Falls, Canada

Bagom Niagara Falls

Kom bag om Niagara vandfaldene på denne imponerende tur til det største af faldene, Horseshoe Falls.

1 time fra kr. 140

Canada - British Columbia - Vancouver Island -April Point - Hval

Hvalsafari og Victoria

Kombiner hvalsafari ud for Vancouver med stemningsfulde Victoria på Vancouver Island.

1 dag fra kr. 1.805

canada - alberta - jasper - maligne lake - spirit island 3500x2333px

Spirit Island Cruise

Nyd en sejltur på en af Rocky Mountains’ smukkeste søer, Maligne Lake, og gør stop ved Spirit Island.

2 timer fra kr. 440

Canada - rafting 4.jpg

Rafting i Jasper National Park

Sejl i pelshandlernes fodspor på denne familievenlige raftingtur ad Athebasca-floden i Jasper National Park.

2 timer fra kr. 400

Canada - Newfoundland - Cape Spear

Guidet tur i St. John’s på Newfoundland

På denne tre timers rundtur kommer du til Canadas østligste punkt ved St. John’s i Newfoundland.

3 timer fra kr. 405

Canada - British Columbia - Vancouver - Gastown madtur

Gastronomi i Vancouvers Gastown

Glæd dig til en tre timer lang tur gennem historiske Gastown i Vancouver med masser af gastronomi undervejs.

3 timer fra kr. 860

Canada - British Columbia - Vancouver Island -April Point - Hval

Hvalsafari ved Victoria

Oplev spækhuggere, gråhvaler, sæler og meget mere på denne hvalsafari på sundet ved Victoria.
3 timer fra kr. 570

3 timer fra kr. 570

Canada - Ontario - Niagara Falls - Regnjakker

Sejltur ved Niagara Falls

Kom helt tæt på Niagara Falls’ enorme vandmasser om bord på Hornblower Niagara Cruises katamaran.

15 minutter fra kr. 185

Canada - Alberta - Jasper - athabasca - Ice Explorer

Gletsjertur og skywalk på Athabasca Glacier

Oplev Athabasca Glacier på en tur med Ice Explorer-køretøj og fra Glacier Skywalk.

75 minutter fra kr. 610

Canada - Jasper - Heste

Ridetur ved Banff

Denne ridetur ved Banff lader dig opleve de canadiske bjerge fra hesteryg. 

2 timer fra kr. 615

Panoramaudsigt over Quebec City-skyline med Chateau Frontenac og Saint Lawrence-floden - Quebec City, Quebec, Canada

Quebec City rundtur

Denne tur giver en god introduktion til det historiske, men samtidig moderne Quebec.

2 timer fra kr. 265

Canada - Ontario - Niagara - Helikopter_1

Helikoptertur over Niagara Falls

Flyv i helikopter over Niagara Falls vandfaldene, og nyd en sjov oplevelse med en fantastisk udsigt.

9 minutter fra kr. 745

Rocky Mountains med helikopter

Rocky Mountains med helikopter

Oplev Rocky Mountains storslåede bjerglandskaber omkring Banff fra en helikopter.

12 minutter fra kr. 830

Canada - Alberta - Calgary - Stampede

Calgary Stampede – rodeo og cowboykultur

I løbet af 2 dage oplever du det, der er kendt som ”The Greatest Outdoor Show on Earth” nemlig Calgary Stampede.
 

2 dage fra kr. 2.000

Canada - british columbia - hval - zodiac.jpg

Hvalsafari ved Vancouver

Spændende hvalsafari ud for Vancouvers kyst, hvor du oplever sæler, marsvin, søløver og spækhuggere.

4 timer fra kr. 815

Canada - Ontario - Toronto - Cykel - Guide

Cykeltur i Toronto med guide

Udforsk Toronto på cykel og oplev byens mange seværdigheder på en anderledes måde. 

4 timer fra kr. 500

canada - brown bear - bredformat 3000x1200px

Bjørnesafari i Whistler

Oplev det rige dyreliv i Whistler og Blackcomb bjergene.

3 timer fra kr. 1.170

Canada - Britih Columbia - Vancouver - Big bus

Vancouver hop-on hop off bus og Vancouver Lookout

Udforsk byens mange ansigter, bydele og attraktioner med et hop-on hop-off buspas og billet til Vancouver Lookout

1 dag fra kr. 335

Canada - Dyr - Pukkelhval (2).jpg

Hvalsafari ved Prince Rupert

Tag på en spændende hvalsafari, og kom helt tæt på de enorme hvaler ved Prince Rupert.

4 tim fra kr. 860

Canada - Alberta - Banff - Svaevebane 3.jpg

Svævebane-eventyr ved Banff

Oplev de storslåede bjerglandskaber omkring Banff med svævebane til toppen af Sulphur Mountain.

1 timer fra kr. 335

Canada - British Columbia - Knight Inlet Lodge - Grizzlybjørne (Custom)

Bjørnesafari ved Prince Rupert

Tag på en spændende bjørnesafari i båd, hvor du kommer helt tæt på Canadas grizzlybjørne.

1 dag fra kr. 1.705

Canada - British Columbia - Vancouver - Solopgang.jpg

Victoria med vandflyver fra Vancouver

Tag med vandflyver fra Vancouver til Victoria, hvor du får en hel dag til at opleve byens seværdigheder.

1 dag fra kr. 1.550

Canada - British Columbia - dyr - spækhugger 4

Hvalsafari ved St. Anthony

Tag med på uforglemmelig sejltur ved Newfoundlands nordkyst, og oplev hvaler, delfiner og andet dyreliv.

3 timer fra kr. 475

Canada - Ontario - Niagara (5)_0

Tur til Niagara Falls fra Toronto

Oplev det imponerende Niagara Falls, og besøg den hyggelige by, Niagara-on-the-Lake.

1 dag fra kr. 790

Canada - British Columbia - Vancouver Island - Bjorn (2)

Bjørnesafari ved Tofino og Ucluelet

Kom helt tæt på de charmerende sortbjørne på en spændende bjørnesafari med båd.
 

2 timer fra kr. 615

New Zealand - South Island - Kaikoura - Hval_0.jpg

Hvalsafari ved Tofino

Oplev både gråhvaler, pukkelhvaler og spækhuggere på denne hvalsafari ud for Vancouver Islands vestkyst.

2 timer fra kr. 615

Canada - British Columbia - Whistler - ATV (2)

Firehjulet motorcykel ved Whistler

Oplev Coast Mountains storslåede landskaber på dette guidede firehjulede motorcykel-eventyr fra Whistler.

2 timer fra kr. 940

Canada - Alberta - Banff - Sulphur Mountains - gondol

Udforsk Banff fra Calgary

Lær om geologien, urbefolkningens historie og områdets dyreliv, mens du udforsker Banff National Park.

5 timer fra kr. 1.250

Canada - British Columbia - Rocky Mountaineer 3

Oplev Canada med Rocky Mountaineer

Tag på en unik togrejse igennem Canadas bjergrige vestlige provinser med Rocky Mountaineer.

2 dage fra kr. 7.600

Canada - Ontario - Niagara-on-the-lake - vin

Vintur fra Toronto

Nyd en guidet vintur fra Toronto med gode vine og dejlig mad undervejs. 

1 dag fra kr. 980

Canada - british columbia - butchart gardens.jpg

Dagstur til Victoria, Vancouver Island

Tag på dagstur til Victoria på Vancouver Island, og oplev en af Canadas mest stemningsfulde byer.

1 dag fra kr. 805

Canada - vandfly.jpg

Med vandfly langs Vestkysten

Tag med, når lokale og dagens post flyver i vandfly mellem de små byer langs Canadas vestkyst.

3 timer fra kr. 1.295

Canada - rafting 4.jpg

White water rafting i Banff

Tag på white water raftingtur ad Bow River gennem Horseshoe Canyon i Banff.

1 dag fra kr. 465

Flere rejseforslag

Disse rejseforslag kunne også være interessante for dig at søge inspiration i. Alle vores forslag kan tilpasses dine ønsker, så du får præcis den rute, den varighed og de oplevelser, som du drømmer om.
Canada - Ontario - Niagara (5)_0

Toronto, Niagara Falls og Montreal

 • Storbypuls i spændende Toronto
 • Tæt på mægtige Niagara Falls 
 • Fransk kultur i Québec-provinsen
   

15 dage fra kr. 20.700

Alaska - Katami National park - bjørn

Det vestlige Canadas ikoner

 • Rejs i både bil og autocamper
 • Vancouver og Vancouver Island 
 • Imponerende Rocky Mountains
   

22 dage fra kr. 24.000

canada -alerbta - jasper - rocky mountains - maligne lake - spirit island

Den store Canada rejse

 • Niagara og fransk kultur i øst
 • Rocky Mountains i vest
 • Luksus-togrejse gennem bjergene

20 dage fra kr. 44.700

Canada - Newfoundland - St. Johns -119372104.jpeg

Kør-selv tur i Newfoundland

 • St. John’s’ farverige stejle gader
 • Sejltur mellem hvaler og isbjerge
 • Charmerende fiskerlandsbyer

15 dage fra kr. 22.000

Canada, provinsen Nova Scotia, Cape Breton, naturskøn cabot-trail

Kør-selv i Nova Scotia

 • Historie, kultur og natur 
 • Overskuelige afstande og god tid
 • Smukke nationalparker

15 dage fra kr. 19.500

cruise canada banff national park 2500x1250px

Det vestlige Canada i motorhome

 • Nyd friheden i en autocamper
 • Kom helt tæt på det rige dyreliv
 • Udforsk bjerge, søer og skove
   

20 dage fra kr. 12.200

Canada - Natur (1).jpg

Western Wonders Canada

 • Storslået kør-selv rejse
 • Indtag den imponerende natur 
 • Nyd Calgary og Vancouver
   

16 dage fra kr. 25.000

USA - Alaska - Bjoern - Grizzly.jpg

Yukon og Alaska i bil

 • Oplev uberørte vildmarker
 • Besøg charmerende små byer
 • Nyd friheden i egen bil

15 dage fra kr. 38.400

USA - wyoming - Yellowstone - buffalo.jpeg

Nordvestlige USA og Canada i bil

 • Road trip i USA og Canada 
 • Imponerende nationalparker
 • Nyd stemningen i storbyerne
   

16 dage fra kr. 17.800

Havsörn som flyger längs med kust i Alaska

Krydstogt til Alaska og kør-selv i Canada

 • Perfekt rejse for naturelskere
 • Kør-selv i nationalparkerne
 • Slut af med et krydstogt til Alaska
   

16 dage fra kr. 30.400

Det bästa av västra Kanada

Det vestlige Canada i bil

 • Ruten er lagt og hotellerne bestilt
 • Nationalparkerne Banff og Jasper
 • Oplev Canadas rige dyreliv

22 dage fra kr. 30.600

Alaska - Katami National park - bjørn 6

Blandt bjørne og hvaler

 • Oplev Vancouver Islands dyreliv
 • Nyd Victorias storbycharme 
 • Spændende ture undervejs
   

12 dage fra kr. 31.400

Transcanada by rail

I tog tværs over Canada

 • Unik togrejse fra øst til vest
 • Spektakulær natur i topklasse 
 • Smukke Vancouver
   

16 dage fra kr. 45.200

Man fotar naturen från tågfönster i Rocky Mountains, Kanada

Canada på luksusklasse

 • Luksustoget Rocky Mountaineer
 • Albertas nationalparker i bil
 • Udforsk vildmarken
   

13 dage fra kr. 45.200

Vi gør dine rejsedrømme til virkelighed

Send os dine ønsker til rejsen, så skræddersyer vi et rejseforslag til dig - helt uforpligtende.

staff-dk.png