canada -alerbta - jasper - rocky mountains - maligne lake - spirit island

Den store Canada rejse

Fra Toronto, Niagara Falls og Montreal til Rocky Mountains og luksustogrejsen med Rocky Mountaineer venter der store oplevelser. 

 

Vores passionerede rejseeksperter har designet dette rejseforslag til inspiration.

 

Du bestemmer afrejsedato, antal dage og indhold. Dette er et eksempel på, hvordan en rejse kan se ud.

20 dage fra kr. 44.700

Pris pr. person ved 2 voksne

Når du sender en forespørgsel, kontakter vi dig på SMS, e-mail eller telefon til en indledende snak om din rejse.

*Feltet skal udfyldes

På denne rejse oplever du det bedste af Canada med fly, bil, bus, tog og færge. Nyd storbylivet i Toronto og mærk suset ved Niagara Falls, inden turen går med tog til Montreal, der byder på fransk kultur og et godt, lokalt køkken. Fra det østlige Canada flyver du til Calgary, hvor en lejebil står klar, så du kan udforske Rocky Mountains storslåede bjerglandskaber. Besøg de berømte nationalparker Banff og Jasper, kør ad Icefields Parkway og nyd synet af Lake Louise, Lake Maligne og Moraine Lake, der glimter i stærke farver mellem forrevne bjergtoppe. I Jasper stiger du om bord på det legendariske luksustog Rocky Mountaineer, der fører dig gennem bjergene og vidtstrakte landskaber til Vancouver. Her har du god tid til at nyde den smukke storby, inden rejsen fuldendes med en dagstur til den historiske by Victoria på Vancouver Island.

Vi gør dine rejsedrømme til virkelighed

Send os dine ønsker til rejsen, så skræddersyer vi et rejseforslag til dig - helt uforpligtende.

staff-dk.png

Udvalgte højdepunkter

AdobeStock_94431259.jpeg
CO2-neutrale rejser

Der er mange gode miljø-projekter, som vi gerne vil støtte. Men effekten bliver ganske enkelt større, ved at vi vælger at fokusere på ét projekt. Når du rejser med MyPlanet kompenserer vi derfor for dit CO2-udslip i forbindelse med rejsen ved at støtte projektet ”Jacundá REDD+” i Brasilien. Projektet tilhører organisationen South Pole (www.southpole.com), som varetager en lang række bæredygtighedsprojekter verden over.

Projektet, vi støtter, ligger i den brasilianske stat Rondônia i Amazonas. Stedet er rigt på biodiversitet og hjem for hundredvis af dyre- og plantearter. Store dele af regnskoven i området er dog i fare, da bønder i årtier har ryddet skoven, for at gøre plads til landbrug. Desuden har levevilkårene og økonomien i mange året været trykket, og mange lokale samfund er meget sårbare. Projektet "Jacundá REDD+" giver de lokale mulighed for at få en indkomst ved at opbygge en forsyningskæde for lokale produkter, der ikke er relateret til tømmer. Det kunne for eksempel være gummi, acai og paranødder. Projektets mål er desuden at beskytte 35.000 hektar regnskov fra fældning samt at etablere yderligere 95.000 hektar beskyttet skov. Der afholdes også workshops for lokale kvinder og unge med fokus på sundhed, biodiversitet og lederskab. Dette skal ruste disse ellers meget udsatte befolkningsgrupper bedre til fremtiden.

Det ikke kun socialt, projektet bidrager positivt til en bæredygtig udvikling. Samlet set bidrager projektet nemlig med en reduktion i CO2-udslippet på 140.290 ton per år. Vil du vide mere om projektet, kan du klikke her.

Når du rejser med MyPlanet, kompenserer vi for dit CO2-forbrug på rejsen ved at bidrage til projektet ”Jacundá REDD+”, og samlet set gør kompensationen en stor forskel, idet MyPlanet årligt bidrager til en fjerdedel af projektets CO2-reduktion.

Eksempler på CO2-udslip

En rejsende med MyPlanet udleder i gennemsnit 5 ton CO2 på sin rejse, hvilket udgør cirka en tredjedel af en danskers gennemsnitlige CO2 forbrug på et helt år. 

Her kan du se nogle eksempler på, hvor meget CO2 en typisk MyPlanet rejse udleder:

Australien - 24 dage - 2 indenrigsfly = 7,45 ton CO2
New Zealand - 24 dage = 7,4 ton CO2
USA - 20 dage - 1 indenrigsfly = 4,25 ton CO2
Canada - 17 dage - 1 indenrigsfly = 3,55 ton CO2
Sydafrika - 12 dage - 2 indenrigsfly = 4,15 ton CO2

Canada - British Columbia - Victoria - The Empress Hotel
Oplev Victoria med vandflyver

Med sine historiske bygninger og spektakulære beliggenhed ned til havet er Victoria en ualmindelig smuk by. Ikke mindst set fra et lille fly, der lader dig opleve det historiske centrum og de mange flotte huse på klipperne langs kysten fra en helt ny vinkel. Fra luften får du også en storslået udsigt over Strait of Juan de Fuca med fastlandet og de majestætiske Olympic Mountains i baggrunden. Turen foregår i vandfly, og oplevelsen fuldendes med følelsen af at lette og lande på vandet. 

Panoramaudsigt over Vancouver, Vestlige Canada
Rejser til Vancouver

Vancouver er kendt som en af verdens smukkeste byer med vandet på den ene side og de snedækkede bjergtinder på den anden.

 

Vancouver består af flere forskellige bydele med hver sin unikke karakter, stemning og kultur. De mange forskellige kulturer, der er repræsenteret i byen, afspejler sig også tydeligt i byens mange forskellige restauranter, som tilbyder smagsoplevelser fra hele verden.

Vancouver centrum

Midtbyen er ikke større, end at du kan gå rundt til det meste. Men vil du gemme lidt energi til de store naturoplevelser der venter forude, er der mulighed for at tage busserne eller monorailen rundt i byen. Besøg for eksempel Canada Place, historiske Gastown omkring Water Street eller det centrale Stanley Park, hvor totempæle står mellem træerne. Her kan du også leje en cykel og cykle langs vandet rundt om Stanley Park. Eller læg vejen forbi Nordvestkystindianerne på Museum of Anthropology, hvor du kan se totempæle, masker og lære mere indiansk kunst og kultur.

Grouse Mountain

Fra toppen af Grouse Mountain har du en fantastiske udsigt over byen. Du tager gondolen derop, og inkluderet i billetten er desuden indgangen til Theatre in the Sky, hvor du kan se film om Vancouver og den oprindelige befolkning. Herudover kan du opleve et skovhuggershow og brune bjørne, der holdes på sikker afstand bag et hegn.

Udsigt over Toronto, Canada
Rejser til Toronto

Mangfoldighed af kulturer, shoppemuligheder og oplevelser i Toronto.

 

Toronto er en sand storby med alt, hvad det indebærer af kulturer, sightseeing, shopping og gastronomi. Alt dette suppleres af en utrolig gæstfri lokalbefolkning, der gerne viser deres smukke hjemby frem for besøgende.

 

I Toronto får du spændende arkitektur, storbycharme, cafeer, god mad, sport, musik, kultur og god shopping samt mulighed for en dagstur til Niagara Falls og vingårdene.

Seværdigheder

Byens mest kendte vartegn er det 553 m høje CN Tower. Fra toppen af tårnet har du en fantastisk udsigt over byen i alle retninger. Få det helt store overblik, inden du benytter dig af byens mange tilbud. Du kan også besøge det historiske St. Lawrence Market, kulturhistoriske Royal Ontario Museum, Ripley’s Aquarium of Canada og det charmerende Distillery Historic District. Eller udforsk de etniske bydele som Greektown, little Italy og Chinatown. Kunstmuseet The Art Gallery of Ontario samt Kensington Market, hvor du kan smage på verden, er også et besøg værd.

Teater og koncerter

Toronto er hjem for flere teatre, som løbende præsenterer både klassiske opsætninger og mere moderne stykker. Koncerter er der også mange af, så køb billet til en af de kendte kunstnere eller få en anderledes oplevelse til en koncert med en lokal musiker.

 

Hvad er der på plakaten netop nu i Toronto? Tjek https://www.toronto-theatre.com/, og find et teaterstykke, en koncert eller en musical, der lige passer dig.

Shopping

I CF Toronto Eaton Centre på 220 Yonge Street midt i Toronto kan du boltre dig i intet mindre end 250 butikker. Her finder du desuden en kæmpe food court med 24 restauranter og fastfoodkæder med mad fra hele verden.

 

Toronto Premium Outlet, lige vest for byen og Lester B. Pearson Airport, har 80 outlet-butikker, hvor du sparer 25% - 65% på normalprisen på brands som Saks OFF 5TH, AllSaints, Burberry, Coach, Kate Spade, Michael Kors, Polo Ralph Lauren og Under Armour. Her kan du hurtigt få brændt nogle penge af, hvis du kan lide at shoppe.

Spisesteder

Er du en af dem, der gerne vil spise godt, mens du rejser. Så er du kommet til det helt rette sted. Toronto er et sandt slaraffenland for madelskere, og byen byder på mange forskelligartede muligheder. Nogle forslag kunne være Scaramouche Restaurant, Michael's on Simcoe, Alo Restaurant, Chiado Restaurant og Joso's.

Udflugter

Der er rig mulighed for at tage en dagstur uden for byen for en række anderledes oplevelser. For eksempel kan du tage en heldagstur til de imponerende Niagara Falls vandfald og vinområder på Niagara-halvøen med de gode hvidvine og icewine. Her finder du også den charmerende by Niagara-on-the-Lake med små farverige huse og blomsterudsmykkede gader.

Canada - Ontario - Niagara (5)_0
Tur til Niagara Falls fra Toronto

Du bliver hentet i Toronto, og herfra kører du mod Niagara Falls. Turen går blandt andet gennem Canadas “stål-hovedstad”, Hamilton, “Ontarios frugtkurv”, St. Catharines, og vinregionen på Niagara halvøen.

Vel fremme ved vandfaldene har du god tid til at beundre de imponerende vandmasser. Du skal blandt andet på en sejltur, hvor du kommer tæt på Horseshoe Falls’ buldrende vandmasser. Frokosten nyder du på Sheraton on the Falls, hvorfra der er en smuk udsigt over vandfaldene.

Efter frokosten går turen til Niagara-on-the-Lake, som er blevet kåret som Canadas kønneste by. Gå en tur gennem byen med de smukke gamle bygninger, besøg de små charmerende butikker, og nyd synet af de farvestrålende blomster, som pryder fortove, parker og verandaer.

 

Canada - British Columbia - Rocky Mountaineer 3
Oplev Canada med Rocky Mountaineer

Ingen rejse gennem Canadas bjergrige vestlige provinser er komplet uden en uforglemmelig togtur med luksustoget Rocky Mountaineer. Her venter forkælelse i verdensklasse, både når det gælder komforten og maden om bord, men også når du kigger ud af panoramavinduet på de storslåene bjerglandskaber, der glider forbi.

Verdens bedste togrejse

Hele 8 gange har Rocky Mountaineer vundet prisen som verdens bedste togrejse. Men det er bestemt heller ikke nogen almindelig tur. Fra de bløde sæder har du perfekt udsyn til Rocky Mountains takkede bjergtoppe og mægtige gletsjere, og i restaurantvognen serveres det ene overdådige måltid efter det andet, mens du triller gennem Canadas uberørte natur. Fra Vancouver går ruten til Jasper eller Banff eller den modsatte vej fra bjergene mod kysten. Rejsen varer 2 dage, og undervejs har du en overnatning på hotel, så du kun kører i dagtimerne og dermed får det optimale udbytte af den enestående udsigt. 

Alt du skal gøre på denne togrejse er at slappe af og suge de smukke omgivelser til dig. Undervejs bliver du forkælet med lækre måltider, som du kan nyde, mens de skønne landskaber langsomt glider forbi uden for togets store panorama vinduer.

En togrejse med Rocky Mountaineer er en oplevelse, du sent vil glemme.

Kort

Rejsen dag for dag

Fra Toronto, Niagara Falls og Montreal til Rocky Mountains og luksustogrejsen med Rocky Mountaineer venter der store oplevelser. Vi lytter til dine rejselængsler og deler gerne de helt specielle steder i Canada med dig.

Dag 1: Afrejse Danmark

Fra Danmark går turen vestpå mod Toronto, hvor du lander samme dag grundet tidsforskellen. Fra lufthavnen kan du tage en taxi eller lufthavnstoget mod centrum, hvor dit hotel ligger. Du kan bruge resten af dagen på at udforske byens mange oplevelser eller slappe af ovenpå rejsen.

Dag 2: Toronto

Hele dagen er fri til at nyde den spændende storby på egen hånd. Hvis du er til shopping, er mulighederne mange og matcher selv de helt berømte storbyer. Byen har også et væld af museer, og især The Royal Ontario Museum, der årligt byder på skiftende udstillinger, er et besøg værd.

Toronto er præget af Canadas multikulturelle samfund, hvilket du hurtigt fornemmer, når du bevæger dig rundt i byen. Der findes mere end 100 forskellige etniske grupper i byen, og der tales et utal af sprog – alt fra dansk til urdo. Toronto har flere spændende bydele med hvert sit etniske præg. Du kunne for eksempel besøge Greektown, Little Italy, Chinatown eller hippiernes Kensington Market.

Du kunne også gå en tur ned ad Yonge Street, der ifølge Guiness Rekordbog er verdens længste gade. For enden af Yonge Street ligger færgen til Toronto Islands, Harbour Square Park og havnepromenaden, hvor både cafeer, gallerier, teatre og specielbutikker ligger side om side ved molerne. Nær havnen finder du også det 553 meter høje CN Tower, der med både glaselevator og glasgulv giver dig den bedste udsigt over Torontos skyline.

Dag 3: Dagstur til Niagara Falls

I dag venter en heldagstur til et af områdets største attraktioner; Niagara Falls. I bussen på vej mod de buldrende vandmasser bliver du underholdt af en guide, der fortæller historier om det fascinerende landskab, der har formet det enorme vandfald. Selvom der findes mange vandfald, der er højere end Niagara Falls, er det de færreste, der sender så enorme vandmængder af sted som dette. Hele 3160 tons vand falder hvert sekund ud over klippekanten, hvilket gør Niagara Falls til et af verdens mest imponerende vandfald.

Dag 4: Toronto – Montreal

Nyd de sidste timer i Toronto, inden det er tid at bevæge sig mod togstationen, hvor togrejsen med VIA Rail mod Montreal begynder. Montreal er med sine 3 millioner indbyggere Canadas næststørste by og den største ”franske” by i landet. Mad, mode og venlighed er tydelig i Montreals gader, hvor den engelske og franske kultur har fundet et harmonisk samspil og skabt et særdeles kreativt miljø. Montreal er en by der omfavner de besøgende med et dobbelt kindkys og suger gæsterne ind i en god rytme. Byens centrum har et amerikansk look med nogle brede gennemgående veje og skyskrabere i et tæt mønster. Men skraber du lidt i overfladen, vil du hurtigt opdage byens dybe franske rødder.

Dag 5-6: Montreal

To hele dage har du til rådighed i den charmerende storby, der byder på et væld af fantastiske oplevelser. Tag en tur i undergrundsbyen RESO, som er en hel by under jorden fyldt med populære shoppingcentre, gallerier, restauranter og caféer. God mad spiller en vigtig rolle i Montreal, og en god måde at komme ind under huden på byen er ved at gå på opdagelse i Montreals deli-kultur. Kig for eksempel forbi Scwartz’s på 3895 Boulevard Saint-Laurent, hvor du finder en af Montreals bedste sandwich bestående af hvidt brød, lidt sennep og en enorm mængde af det møreste røgede kød. Montreal har også nogle lækre bagelbutikker, som laver bagels, hvor selv New York City ikke kan følge med. To af de bedste bagelbutikker i byen er Fairmount og St. Viateur, som uden tvivl er et besøg værd.

Dag 7: Montreal – Calgary

Nyd den sidste morgen i Montreal, inden turen går mod lufthavnen, og du sætter dig godt til rette i flyet mod Calgary. Calgary er i dag en af Canadas hurtigst voksende byer og nærmer sig 1 mio. indbyggere. Det er især Albertas rige olieforekomster, der tiltrækker folk til denne del af landet. I 1988 var Calgary vært for vinter-OL, og det gamle OL-område vest for byen er nu omdannet til et aktivcenter, hvor alle former for udendørsaktiviteter kan prøves. Her kan du spille minigolf, hoppe på trampolin, komme til vejrs i et klatretårn, køre i sommerbobslæde eller tage en tur på mountainbike med OL-skihopbakken i baggrunden.

Dag 8: Calgary – Banff

Du afhenter din lejebil i Calgary og kører videre mod Banff, der ligger omgivet af høje bjerge, smaragdgrønne søer og et rigt dyreliv. Banff er en lille charmerende by med blot 7.000 indbyggere. Omdrejningspunktet er den hyggelige hovedgade med butikker og spisesteder. Men du finder også flere gode museer, der forklarer områdets gribende historie og natur, samt udstiller malerier af kunstnere inspireret af bjergene. Efter ankomsten er resten af dagen fri til at gå på opdagelse i Banff.

Distance: Ca. 130 km fra Calgary til Banff.

Dag 9: Banff

Dagen kan passende startes med en gåtur på golfbanen bag Banff Springs Hotel, hvor du ofte kan opleve kronhjortene gå og græsse i det tidlige morgengry, inden golfspillerne tager over. Men mange flere store naturoplevelser venter lige udenfor byen.

Banff ligger smukt omgivet af Mount Rundle, Sulphur Mountain og Cascade Mountains. Floden Bow River flyder stille gennem byen, inden den rammer det brusende vandfald Bow Falls lige neden for Banff Springs Hotel. Så mulighederne for naturoplevelser er mange i Banff. Tag gondolen til Sulphur Mountain, leg cowboy på en ridetur i bjergene, sejl i kano på floden, lej cykler og tag på udkig efter dyrene langs Bow Valley Parkway. Du kan også gå en tur på en af de mange gode vandrestier, som udspringer i området omkring Banff by.

Bagefter kan dagen rundes af på Banff Avenue, hvor du finder alt fra kulinariske perler til familierestauranter, fast food og en lille fin ”food court” i underetagen på Banff Cascade Mall. Prøv eksempelvis en canadisk steak på The Keg, god italiensk mad på Giorgio’s Trattoria eller en monsterburger på Wild Bill’s Saloon, inden aftenen slutter med countrymusik og two-step samme sted.

Dag 10: Banff – Lake Louise

I dag går turen videre til den smaragdgrønne sø Lake Louise, hvis beliggenhed mellem forrevne bjergtinder og slanke nåletræer fanger den vilde, canadiske natur på storslået vis. Den nærliggende sø, Moraine Lake, er også et besøg værd, og det er muligt at leje kano ved begge søer samt udforske områderne på gåben. Du har god tid til at nyde området, der måske mere end noget andet sted fanger Canadas ikoniske skønhed.

Distance: Ca. 60 km fra Banff til Lake Louise.

Dag 11: Lake Louise

Du har hele dagen til at udforske området. Det er værd at besøge søerne på forskellige tidspunkter af døgnet, så du har mulighed for at opleve dem i forskelligt lys. Fra morgenstunden kan du følge farveskiftet over bjergene mod vest, mens solen får samlet sine kræfter. Langsomt oplyses søerne helt, og først på formiddagen, når solen kommer over bjergtoppene, stråler søernes i deres berømte smaragdgrønne farve.

Brug også lidt tid på at udforske den lille by ved Lake Louise, der tidligere var porten til de canadiske Rocky Mountains. Byens lille togstation bragte besøgende til byen, som skulle videre til Chateau Lake Louise, og stationen har tilmed været brugt som kulisse i den oscarvindende film ”Dr. Zhivago” fra 1965.

Dag 12: Lake Louise – Jasper

I dag venter en af rejsens allersmukkeste køreture, når du begiver dig op ad Icefields Parkway mod Jasper. Her oplever du, hvordan det ene dramatiske bjergmassiv afløser det andet og indrammer utallige smeltevandssøer og enorme gletsjere, der flyder ned af bjergsiderne som frosne floder. På turen mod Jasper har du mulighed for at gøre stop ved det øredøvende Athabasca-vandfald, hvis vand til sidst når helt ud til Atlanterhavet.

Distance: Ca. 240 km fra Lake Louise til Jasper.

Dag 13: Jasper

Der er mange muligheder for udflugter i Jasper, og et godt bud på dette kunne være Maligne Lake. Hvis du starter din køretur tidligt om morgenen, er der gode muligheder for at se både tykhornsfår, kronhjorte, rener og bjørne langs vejkanten. Vel fremme ved søen har du mulighed for at leje kano eller tage på en to-timers sejltur til maleriske Spirit Island, hvorfra du har et af de mest fotogene vues i hele Canada.

Kun få kilometer nord fra Jasper ligger Patricia Lake og Pyramid Mountain, der spejler sig i søens blanke vand. Sydvest fra Jasper ligger Whistler-bjerget, hvor du kan prøve kræfter med den otte kilometer lange, krævende vandretur til toppen. Hvis du vil spare på dine kræfter, er der også mulighed for at tage gondolen til toppen i stedet. På toppen af bjerget belønnes du med en flot udsigt over dalen, Athabaca-floden og Jasper by.

Du kunne også tage til Mount Edith Cavell ved highway 93A lidt syd for Jasper. Her begynder stierne til Path of the Glacier og Cavell Meadows for enden af vejen. Især Path of the Glacier er en af de smukkeste, korte vandrestier i Rocky Mountains. Så her får du sjældent lov at gå alene, medmindre du kommer tidligt om morgenen.

Dag 14: Jasper – Kamloops med Rocky Mountaineer

Du afleverer lejebilen i Jasper og stiger om bord på toget Rocky Mountaineer, der vil føre dig ud på en uforglemmelig smuk togrejse. Toget snor sig forbi flere bjergkæder, over et dusin broer, gennem tunneller og langs med søer og kløfter med brusende floder langt under dig. Maden om bord er et kapitel for sig, og med Rocky Mountaineer’s Gourmet Dream Team er du sikret en kulinarisk oplevelse, som du sent vil glemme.

Rocky Mountaineer-togrejsen til Vancouver over Kamloops har vundet flere præmier og titler for at være blandt de bedste togrejser i verden. National Geographic har kaldt turen for en af ”The World’s Greatest Trips”, og listen med udmærkelser til Rocky Mountaineer er lang. For at få mest muligt ud af Canadas enestående natur, kører Rocky Mountaineer kun i dagtimerne. Efter mange timer med naturoplevelser i verdensklasse, triller toget ind i Kamloops, hvor du overnatter på et hotel i hjertet af byen.

Dag 15: Kamloops – Vancouver med Rocky Mountaineer

Dagen efter sætter du dig igen til rette i de bløde sæder på Rocky Mountaineer, hvor turen går videre mod Vancouver. Denne del af turen byder også på store naturoplevelser, mens landskaberne gradvist skifter karakter. Undervejs fører toget dig gennem cowboy- og ranchland i British Columbias indre og langs to af provinsens store floder, Thompson og Fraser River. Forrevne bjergtoppe og blødt rullende bakker ses i horisonten, men toget kører mod kystbjergene og Vancouver.

Den sidste del af rejsen går langs Fraser-dalen og Fraser-floden til Stillehavets perle, Vancouver, hvor toget ankommer til stationen ud på dagen. Vancouver ligger i det flade Fraser River floddelta med snedækkede bjergtoppe mod nord og havet lige uden for døren mod vest. Den fantastiske beliggenhed gør den til en værdig kandidat til titlen som verdens smukkeste storby. Efter du har tjekket ind på hotellet, har du resten af aftenen til at få de første indtryk af Vancouver. Du kunne eksempelvis strække benene i Stanley Park eller langs promenaden ved Canada Place, hvor byens indbyggere går, løber, cykler eller løber på rulleskøjter.

Dag 16: Vancouver

Du har hele dagen til at udforske denne spændende storby. Dette kan du med fordel gøre med et Hop-on/Hop-off buspas, der gør det nemt at komme rundt til Vancouvers højdepunkter. Du bestemmer selv hvor, hvornår og i hvilket tempo. Busruten har blandt andet stop ved Stanley Park, Vancouver Aquarium, English Bay Beach, Granville Island, Chinatown, UBC Museum of Anthropology, Robson Street, Gastown og Canada Place.

Eftermiddagen kunne bruges på en tur i gondolen til Grouse Mountain, hvor der er en fantastisk udsigt over Vancouver. På toppen af bjerget er der skovhuggershow, bjørne i indhegning og Theatre in the Sky, som er en biograf, der viser en smuk film om Vancouver og områdets oprindelige folk. Alt dette er gratis, når du har indløst billet til gondolen.

Dag 17: Dagstur til Victoria

I dag venter en heldagstur til Vancouver Island, som begynder med en vandflyvertur fra Vancouver by til Victoria. Du flyver over Georgia-strædet og skærgården på østsiden af Vancouver Island. Hvaler og spækhuggere holder ofte til i disse farvande, og med lidt held kan du spotte de store dyr komme op til overflade for at få luft. Vel fremme ved den historiske by Victoria venter en sightseeingtur til byens mange fine bygninger, haver og seværdigheder. Turen går blandt andet forbi University of Victoria, Beacon Hill-parken, Royal British Columbia Museum, Thunderbird Park, Empress-hotellet, provinsparlamentet og de eksklusive hjem i Uplands og Oak Bay.

Dag 18: Vancouver

Du har endnu en hel dag til at nyde Vancouver, hvor hele verden synes at være samlet på ét sted. Vancouver er ikke én by. Men flere byer eller bydele med hver deres unikke charme, som tilsammen gør Vancouver-metropolen helt speciel. Spis kinesisk hos Wild Rice i Chinatown og indisk på Punjab Market omkring Commercial Drive og 48th Ave. Nyd sushi i West End og vegetarisk mad på falafel-oasen Desert på Commercial Drive. Du kunne også prøve Vestcanadas familierestaurant White Spot, der ligger spredt over hele Vancouver.

Besøg også frugt- og kunstner-markedet på Granville Island, eller gå en tur rundt om bygningen Canada Place, som var Vancouvers bidrag til verdensudstillingen i 1986. Interesserer du dig for historie og kultur, er Museum of Anthropology på UBC et spændende sted at besøge. Her kan du lære mere om den oprindelige befolkning i British Columbia og se et udvalg af deres totempæle.

Der findes samtidig et hav af shoppingsmuligheder i Vancouver. Byen har flere gode indkøbscentre, men det bedste og største er Metropolis at Metrotown i forstaden Richmond. Her har du mulighed for at shoppe løs i 450 butikker kombineret med masser af muligheder for underholdning. Når sulten melder sig, er du aldrig langt fra en restaurant eller café, hvor du kan hvile benene mellem indkøbene.

Dag 19: Afrejse Vancouver

Fra Vancouver går turen tilbage mod Danmark efter en rejse fyldt med smukke naturoplevelser og fantastiske storbyer.

Dag 20: Ankomst Danmark

Du ankommer til Danmark.

Vis alle dage

Priseksempel

20 dage fra kr. 44.700

Pris pr. person ved 2 voksne

Kundernes oplevelser

Se hvad vores kunder synes om os i deres anmeldelser på Truspilot.

Relevante udflugter på rejsen

Disse udflugter kunne også være interessante for dig at søge inspiration i.
Canada - Alberta - Jasper - bjørneunge

Wildlife flodsafari ved Blue River

På denne tur sejler du ad Blue River kendt som Grizzly Bear Valley, hvor du kan opleve både elge, bjørne og ørne.

3 timer fra kr. 515

canada - alberta - banff - lake minnewanka 3500x2000px

Sejltur på Lake Minnewanka

Nyd en sejltur på smukke Lake Minnewanka, og oplev det rige dyreliv, både på land, til vands og i luften.
 

1 time fra kr. 330

Canada - montreal - Mont Royl_0

Guidet cykeltur i Montreal

Oplev Montreal fra sadlen på en cykel. Du kommer let omkring og mærker byens puls undervejs.

3 timer fra kr. 445

Canada - Vancouver island - campbell river.jpg

Svøm med laks i Campbell River

På denne tur får du mulighed for at svømme med laks i Campbell River, hvilket er en helt unik oplevelse. 

3 timer fra kr. 840

Canada - Ontario - 1000 Islands - sejltur

Sejltur ved The 1000 Islands i Ontario

Tag med på en times sejltur gennem området The 1000 Islands, som gemmer på både storslåede slotte og et forunderligt landskab med små grønne...

1 time fra kr. 140

Canada - vandfly.jpg

Canadas kystbjerge med vandfly

Oplev storslåede bjerglandskaber, mægtige gletsjere og smukke søer med vandfly fra Whistler.

30 minutter fra kr. 975

Canada - nova scotia - hval

Hvaltur ved Brier Island i Nova Scotia

Der venter dig en skøn oplevelse på havet ud for Brier Island, hvor du kan opleve hvaler og delfiner.

4 timer fra kr. 300

Canada - British columbia - Capilano - hængebro.jpg

Vancouver og Capilano-hængebroen

Oplev det bedste af Vancouver og se regnskoven fra oven fra Capilano-hængebroen.

5 timer fra kr. 590

Laksefiskeri

Fisketur ved Campbell River

Fisketur på Campbell River, hvor der er god mulighed for at fange laks.

4 timer fra kr. 4.031

Canada - British Columbia - Vancouver (3)

Oplev Vancouver på cykel

Oplev smukke Vancouver på den bedst tænkelige måde: På cykel med en lokal guide.

5 timer fra kr. 500

Canada - Alberta - Jasper - athabasca - Ice Explorer

Besøg Athabasca-gletsjeren

Besøg Athabasca-gletsjeren, som er en af Rocky Mountains’ mest spektakulære gletsjere.

75 minutter fra kr. 429

Canada - spekhugger.jpeg

Hvalsafari ved Campbell River

Spændende hvalsafaritur i zodiac-gummibåd med mulighed for at opleve både hvaler, søløver og delfiner.

6 timer fra kr. 1.225

Canada - Athabasca.jpg

Flodtur på Athabasca River i Jasper

Tag på en sikker og sjov raftingtur for hele familien ad Athabasca River i Jasper National Park.

3 timer fra kr. 430

Canada - British Columbia - Victoria - The Empress Hotel

Oplev Victoria med vandflyver

Oplev smukke Victoria og de omkringliggende landskaber fra en ny vinkel om bord på et vandfly.

30 minutter fra kr. 660

Canada - Ontario - vingård

Deluxe vintur fra Niagara Falls

Området omkring Niagara-on-the-Lake byder på hyggelige vingårde og fantastiske vine.

1 dag fra kr. 645

canada - british columbia - vancouver skyline set fra syd med bjerge som baggrund - bredformat

Med vandfly over Vancouver

Oplev Vancouver og de smukke omgivelser fra et vandfly.

30 minutter fra kr. 730

Canada - Alberta - Dinosaur Provincial Park3.jpg

Dagsbillet til Tyrrell Museum

Kom tæt på dinosaurerne og andre fortidsvæsener, med en dagsbillet til Tyrrell Museum.

1 dag fra kr. 105

Vildmarksafari på Knight Inlet Lodge

Vildmarksafari på Knight Inlet Lodge

3 dages safari i vildmarken på Knight Inlet Lodge, hvor du oplever Canadas natur og dyreliv fra en flydende lodge.

3 dage fra kr. 8.600

Ridetur ved Banff - Banff Trailriders5.jpg

2 dages ridetur i Banff

Kom på dette spændende 2-dages eventyr på hesteryg, hvor du udforsker dele af Canadas uberørte natur og rige dyreliv omkring Banff National...

2 dage fra kr. 3.700

St Lawrence Market - Toronto.jpg

Sightseeing bustur i Toronto

Oplev Torontos seværdigheder med en 2-dags billet til byens sightseeingbusser med guide.
 

2 dage fra kr. 225

Canada - Quebec - guidet tur.jpg

Guidet gåtur i Old Quebec

Tag med på en to timer lang historisk gåtur gennem Old Quebec, og få hele den farverige historie om bydelens udvikling fra 1608 og frem til...

2 timer fra kr. 150

Canada - Ontario - Toronto - Sightseeing

Dagsbillet til CN Tower i Toronto

Få en fantastisk udsigt over Toronto fra toppen af det 553 meter høje CN Tower.
 

1 dag fra kr. 240

Canada - Dyr - Grizzlybjørn1

Bjørnesafari fra Campbell River

Kom tæt på Canadas grizzlybjørne på denne naturskønne bjørnesafari fra Campbell River.
 

7 timer fra kr. 2.715

Canada - British Columbia - Capilano Suspension Bridge.jpg

Gåtur ad Capilanos hængebroer

Mærk suset, når du går ad hængebroer spændt ud mellem trætoppene i Capilano Suspension Bridge Park.
 

5 timer fra kr. 260

Canada - Ontario - Algonquin Provincial Park - kano

Kanotur i Algonquin Provincial Park

Oplev den smukke Algonquin Provincial Park i kano og til fods.
 

4 timer fra kr. 420

Canada - rafting3.jpg

Vild white water rafting i Banff

Vild white water rafting ad Kicking Horse River. Adrenalinsus og skøn natur for alle pengene.
 

1 dag fra kr. 875

Canada - Ontario - Toronto - skyline - skumring_0

Cykeltur på Torontos øer

Oplev Torontos øer på cykel i skumringen, og nyd samtidig lysene fra byens smukke skyline.
 

3 timer fra kr. 555

Canada - Churchill - Lazy Bear Lodge - Isbjørn

Isbjørne-safari i Churchill

Kig efter isbjørne, hvidhvaler og nordlys fra den charmerende Lazy Bear Lodge i Churchill.
 

7 dage fra kr. 29.000

Canada - vancouver island - spækhugger.jpg

Hvalsafari ved Ucluelet

Oplev både gråhvaler, pukkelhvaler og spækhuggere på denne hvalsafari ud for Vancouver Islands vestkyst.

3 timer fra kr. 615

Canada - Quebec - Ottawa - War Museum

Ottawa Museum of History og War Museum

Besøg de spændende museer Ottawa Canadian History Museum og  War Museum.
 

1 dag fra kr. 130

Canada - Saskatchewan - La Reata Lodge - Cowboys_1

Udlev cowboy-drømmen på La Reata

3 dages ægte cowboy-eventyr på Canadas åbne prærie.
 

3 dage fra kr. 1.600

Rejsebureauet MyPlanet Rejser | Vi skræddersyer drømmerejser → find rejsen her

Bjørne-tur fra Telegraph Cove

Tag med på en sejltur til Knight Inlet, hvor du kan opleve bjørnene komme ned til bredden for at søge føde.
 

1 dag fra kr. 2.120

Canada - British Columbia - Whistler - Gondola2.jpg

Svævebane-eventyr i Whistler

Oplev bjerglandskaberne omkring Whistler i fugleperspektiv på det ultimative svævebane-eventyr.

2 timer fra kr. 330

Canada - Alberta - Mount Assiniboine - bjerge

Helikoptertur over Mount Assiniboine

Det bliver en halv time spækket med fantastiske udsigter, når du i helikopter flyver over Mount Assiniboine.

30 minutter fra kr. 1.820

Canada - British Columbia - dyr - plettet sæl 3_0

Snorkel og kajak fra Vancouver

Snorkel blandt sæler, besøg fuglekolonier og sejl i kajak gennem de smukke landskaber i Howe Fjord nær Vancouver.

5 timer fra kr. 685

Canada - dyr - oern_0.jpg

Gå på opdagelse i Jaspers vildmark

Spejd efter ørne, elge, kronhjorte og bjørne, mens du begiver dig ind i hjertet af Jasper National Park.

4 timer fra kr. 395

Canada - Banff (12).jpg

Guidet vandretur i Banff

En klassisk vandretur gennem Rocky Mountains, som byder på gletsjere, takkede bjergtinder og brusende floder.

1 dag fra kr. 540

Oplev Victoria på cykel

Oplev Victoria på cykel

Oplev Victoria på cykel, og nyd byens seværdigheder og særlige stemning på en anderledes måde.

3 timer fra kr. 360

Canada - Montreal - Bonsecours Market - 1_1

Guidet gåtur i Old Montreal

Tag med på en guidet gåtur gennem denne spændende bydel Old Montreal.

2 timer fra kr. 165

Canada - British Columbia - Vancouver (5)

Dinner cruise ved solnedgang

Nyd stemningen og den smukke udsigt ind over Vancouver på dette dinner cruise ved solnedgang.

3 timer fra kr. 555

Canada - vancouver island - søløve.jpg

Sejltur blandt Canadas vilde dyr

Kom tæt på Canadas vilde dyr i deres naturlige omgivelser, mens du sejler igennem smukke Discovery Passage

3 timer fra kr. 815

Middagscruise i Toronto

Middagscruise i Toronto

Nyd en lækker middag, mens du sejler langs Torontos fascinerende havnefront.

4 timer fra kr. 645

Canada - British Columbia - Whistler Ziptrek - Ecotours.jpg

Zip-line bjørnetur ved Whistler

Oplev bjørne oppefra, når du bevæger dig via zip-line kabler og hængebroer over skoven ved Whistler og Blackcomb Mountain.

1 dag fra kr. 705

Granville Island Market - Canada.jpg

Dagstur til Granville Island Market

Besøg Granville Island Market i Vancouver, der byder på hyggelige butiksgader samt et væld af lækkerier.

1 dag fra kr. 450

Australien - victoria - Yarra Valley - vindruer 2

Vin- og cidertur ved Montreal

Smag på de lækre vine og cider, som produceres lige uden for Montreal.

5 timer fra kr. 640

Horseshoe Falls, Niagara Falls, Canada

Bagom Niagara Falls

Kom bag om Niagara vandfaldene på denne imponerende tur til det største af faldene, Horseshoe Falls.

1 time fra kr. 140

Canada - British Columbia - Vancouver Island -April Point - Hval

Hvalsafari og Victoria

Kombiner hvalsafari ud for Vancouver med stemningsfulde Victoria på Vancouver Island.

1 dag fra kr. 1.805

canada - alberta - jasper - maligne lake - spirit island 3500x2333px

Spirit Island Cruise

Nyd en sejltur på en af Rocky Mountains’ smukkeste søer, Maligne Lake, og gør stop ved Spirit Island.

2 timer fra kr. 440

Canada - rafting 4.jpg

Rafting i Jasper National Park

Sejl i pelshandlernes fodspor på denne familievenlige raftingtur ad Athebasca-floden i Jasper National Park.

2 timer fra kr. 400

Canada - Newfoundland - Cape Spear

Guidet tur i St. John’s på Newfoundland

På denne tre timers rundtur kommer du til Canadas østligste punkt ved St. John’s i Newfoundland.

3 timer fra kr. 405

Canada - British Columbia - Vancouver - Gastown madtur

Gastronomi i Vancouvers Gastown

Glæd dig til en tre timer lang tur gennem historiske Gastown i Vancouver med masser af gastronomi undervejs.

3 timer fra kr. 860

Canada - British Columbia - Vancouver Island -April Point - Hval

Hvalsafari ved Victoria

Oplev spækhuggere, gråhvaler, sæler og meget mere på denne hvalsafari på sundet ved Victoria.
3 timer fra kr. 570

3 timer fra kr. 570

Canada - Ontario - Niagara Falls - Regnjakker

Sejltur ved Niagara Falls

Kom helt tæt på Niagara Falls’ enorme vandmasser om bord på Hornblower Niagara Cruises katamaran.

15 minutter fra kr. 185

Canada - Alberta - Jasper - athabasca - Ice Explorer

Gletsjertur og skywalk på Athabasca Glacier

Oplev Athabasca Glacier på en tur med Ice Explorer-køretøj og fra Glacier Skywalk.

75 minutter fra kr. 610

Canada - Jasper - Heste

Ridetur ved Banff

Denne ridetur ved Banff lader dig opleve de canadiske bjerge fra hesteryg. 

2 timer fra kr. 615

Panoramaudsigt over Quebec City-skyline med Chateau Frontenac og Saint Lawrence-floden - Quebec City, Quebec, Canada

Quebec City rundtur

Denne tur giver en god introduktion til det historiske, men samtidig moderne Quebec.

2 timer fra kr. 265

Canada - Ontario - Niagara - Helikopter_1

Helikoptertur over Niagara Falls

Flyv i helikopter over Niagara Falls vandfaldene, og nyd en sjov oplevelse med en fantastisk udsigt.

9 minutter fra kr. 745

Rocky Mountains med helikopter

Rocky Mountains med helikopter

Oplev Rocky Mountains storslåede bjerglandskaber omkring Banff fra en helikopter.

12 minutter fra kr. 830

Canada - Alberta - Calgary - Stampede

Calgary Stampede – rodeo og cowboykultur

I løbet af 2 dage oplever du det, der er kendt som ”The Greatest Outdoor Show on Earth” nemlig Calgary Stampede.
 

2 dage fra kr. 2.000

Canada - british columbia - hval - zodiac.jpg

Hvalsafari ved Vancouver

Spændende hvalsafari ud for Vancouvers kyst, hvor du oplever sæler, marsvin, søløver og spækhuggere.

4 timer fra kr. 815

Canada - Ontario - Toronto - Cykel - Guide

Cykeltur i Toronto med guide

Udforsk Toronto på cykel og oplev byens mange seværdigheder på en anderledes måde. 

4 timer fra kr. 500

canada - brown bear - bredformat 3000x1200px

Bjørnesafari i Whistler

Oplev det rige dyreliv i Whistler og Blackcomb bjergene.

3 timer fra kr. 1.170

Canada - Britih Columbia - Vancouver - Big bus

Vancouver hop-on hop off bus og Vancouver Lookout

Udforsk byens mange ansigter, bydele og attraktioner med et hop-on hop-off buspas og billet til Vancouver Lookout

1 dag fra kr. 335

Canada - Dyr - Pukkelhval (2).jpg

Hvalsafari ved Prince Rupert

Tag på en spændende hvalsafari, og kom helt tæt på de enorme hvaler ved Prince Rupert.

4 tim fra kr. 860

Canada - Alberta - Banff - Svaevebane 3.jpg

Svævebane-eventyr ved Banff

Oplev de storslåede bjerglandskaber omkring Banff med svævebane til toppen af Sulphur Mountain.

1 timer fra kr. 335

Canada - British Columbia - Knight Inlet Lodge - Grizzlybjørne (Custom)

Bjørnesafari ved Prince Rupert

Tag på en spændende bjørnesafari i båd, hvor du kommer helt tæt på Canadas grizzlybjørne.

1 dag fra kr. 1.705

Canada - British Columbia - Vancouver - Solopgang.jpg

Victoria med vandflyver fra Vancouver

Tag med vandflyver fra Vancouver til Victoria, hvor du får en hel dag til at opleve byens seværdigheder.

1 dag fra kr. 1.550

Canada - British Columbia - dyr - spækhugger 4

Hvalsafari ved St. Anthony

Tag med på uforglemmelig sejltur ved Newfoundlands nordkyst, og oplev hvaler, delfiner og andet dyreliv.

3 timer fra kr. 475

Canada - Ontario - Niagara (5)_0

Tur til Niagara Falls fra Toronto

Oplev det imponerende Niagara Falls, og besøg den hyggelige by, Niagara-on-the-Lake.

1 dag fra kr. 790

Canada - British Columbia - Vancouver Island - Bjorn (2)

Bjørnesafari ved Tofino og Ucluelet

Kom helt tæt på de charmerende sortbjørne på en spændende bjørnesafari med båd.
 

2 timer fra kr. 615

New Zealand - South Island - Kaikoura - Hval_0.jpg

Hvalsafari ved Tofino

Oplev både gråhvaler, pukkelhvaler og spækhuggere på denne hvalsafari ud for Vancouver Islands vestkyst.

2 timer fra kr. 615

Canada - British Columbia - Whistler - ATV (2)

Firehjulet motorcykel ved Whistler

Oplev Coast Mountains storslåede landskaber på dette guidede firehjulede motorcykel-eventyr fra Whistler.

2 timer fra kr. 940

Canada - Alberta - Banff - Sulphur Mountains - gondol

Udforsk Banff fra Calgary

Lær om geologien, urbefolkningens historie og områdets dyreliv, mens du udforsker Banff National Park.

5 timer fra kr. 1.250

Canada - British Columbia - Rocky Mountaineer 3

Oplev Canada med Rocky Mountaineer

Tag på en unik togrejse igennem Canadas bjergrige vestlige provinser med Rocky Mountaineer.

2 dage fra kr. 7.600

Canada - Ontario - Niagara-on-the-lake - vin

Vintur fra Toronto

Nyd en guidet vintur fra Toronto med gode vine og dejlig mad undervejs. 

1 dag fra kr. 980

Canada - british columbia - butchart gardens.jpg

Dagstur til Victoria, Vancouver Island

Tag på dagstur til Victoria på Vancouver Island, og oplev en af Canadas mest stemningsfulde byer.

1 dag fra kr. 805

Canada - vandfly.jpg

Med vandfly langs Vestkysten

Tag med, når lokale og dagens post flyver i vandfly mellem de små byer langs Canadas vestkyst.

3 timer fra kr. 1.295

Canada - rafting 4.jpg

White water rafting i Banff

Tag på white water raftingtur ad Bow River gennem Horseshoe Canyon i Banff.

1 dag fra kr. 465

Flere rejseforslag

Disse rejseforslag kunne også være interessante for dig at søge inspiration i. Alle vores forslag kan tilpasses dine ønsker, så du får præcis den rute, den varighed og de oplevelser, som du drømmer om.
Canada - Ontario - Niagara (5)_0

Toronto, Niagara Falls og Montreal

 • Storbypuls i spændende Toronto
 • Tæt på mægtige Niagara Falls 
 • Fransk kultur i Québec-provinsen
   

15 dage fra kr. 20.700

Alaska - Katami National park - bjørn

Det vestlige Canadas ikoner

 • Rejs i både bil og autocamper
 • Vancouver og Vancouver Island 
 • Imponerende Rocky Mountains
   

22 dage fra kr. 24.000

Canada - Newfoundland - St. Johns -119372104.jpeg

Kør-selv tur i Newfoundland

 • St. John’s’ farverige stejle gader
 • Sejltur mellem hvaler og isbjerge
 • Charmerende fiskerlandsbyer

15 dage fra kr. 22.000

Canada, provinsen Nova Scotia, Cape Breton, naturskøn cabot-trail

Kør-selv i Nova Scotia

 • Historie, kultur og natur 
 • Overskuelige afstande og god tid
 • Smukke nationalparker

15 dage fra kr. 19.500

cruise canada banff national park 2500x1250px

Det vestlige Canada i motorhome

 • Nyd friheden i en autocamper
 • Kom helt tæt på det rige dyreliv
 • Udforsk bjerge, søer og skove
   

20 dage fra kr. 12.200

Canada - Natur (1).jpg

Western Wonders Canada

 • Storslået kør-selv rejse
 • Indtag den imponerende natur 
 • Nyd Calgary og Vancouver
   

16 dage fra kr. 25.000

USA - Alaska - Bjoern - Grizzly.jpg

Yukon og Alaska i bil

 • Oplev uberørte vildmarker
 • Besøg charmerende små byer
 • Nyd friheden i egen bil

15 dage fra kr. 38.400

USA - wyoming - Yellowstone - buffalo.jpeg

Nordvestlige USA og Canada i bil

 • Road trip i USA og Canada 
 • Imponerende nationalparker
 • Nyd stemningen i storbyerne
   

16 dage fra kr. 17.800

Havsörn som flyger längs med kust i Alaska

Krydstogt til Alaska og kør-selv i Canada

 • Perfekt rejse for naturelskere
 • Kør-selv i nationalparkerne
 • Slut af med et krydstogt til Alaska
   

16 dage fra kr. 30.400

Canada - Ontario - Toronto - Sightseeing

Halifax til Toronto med tog

 • Storbyer og smuk natur
 • Uforglemmelig togrejse
 • Kultur og historie

10 dage fra kr. 18.900

Det bästa av västra Kanada

Det vestlige Canada i bil

 • Ruten er lagt og hotellerne bestilt
 • Nationalparkerne Banff og Jasper
 • Oplev Canadas rige dyreliv

22 dage fra kr. 30.600

Alaska - Katami National park - bjørn 6

Blandt bjørne og hvaler

 • Oplev Vancouver Islands dyreliv
 • Nyd Victorias storbycharme 
 • Spændende ture undervejs
   

12 dage fra kr. 31.400

Transcanada by rail

I tog tværs over Canada

 • Unik togrejse fra øst til vest
 • Spektakulær natur i topklasse 
 • Smukke Vancouver
   

16 dage fra kr. 45.200

Man fotar naturen från tågfönster i Rocky Mountains, Kanada

Canada på luksusklasse

 • Luksustoget Rocky Mountaineer
 • Albertas nationalparker i bil
 • Udforsk vildmarken
   

13 dage fra kr. 45.200

Vi gør dine rejsedrømme til virkelighed

Send os dine ønsker til rejsen, så skræddersyer vi et rejseforslag til dig - helt uforpligtende.

staff-dk.png