^
  • Rejser til Abel Tasman og Marlborough

    Vi sammensætter din rejse til New Zealand og Abel Tasman helt efter dine ønsker. Lad dig inspirere, og tag en snak med en, der har været der.

Rejser til Abel Tasman og Marlborough

Sydøens nordlige del byder på både paradisiske strande og vinranker så langt øjet rækker.

Sydøens næststørste by hedder Nelson og byder på et godt klima og en afslappende stemning. Ikke langt derfra finder du nationalparken Abel Tasman, som, trods sin begrænsede størrelse, tiltrækker mange besøgende hvert år. Parken bugner af frodig, grøn skov, hvide strande og bugter med indbydende klart vand. En god måde at opleve parken på er til fods. Du kan nemt vandre ad stier langs kysten, og flere steder ligger lodges, hvor du kan overnatte. Fra vandet tager parken sig også rigtig flot ud. Tag for eksempel en tur i havkajak. Eller nyd en sejltur med katamaran, der ligger til flere steder, så du kan bade og udforske små skovstier på land.

Marlborough

Ikke langt fra Abel Tasman ligger vindistriktet Marlborough, der i høj grad har været med til at sætte new zealandsk vin på verdenskortet. Området er tyndt befolket, så de er god plads til de kilometervis af vinranker, der pryder landskabet. Området er hjem for intet mindre end 20 vingårde, og de fleste af dem byder besøgende velkomne med åbne arme. Så kør en tur ud i det smukke landskab, og smag på de dejlige dråber.

Vi tilpasser rejsen til dig

Nedenfor ser du nogle forslag til, hvordan en rejse til New Zealand og Abel Tasman kan se ud. Her kan du finde masser af inspiration til, hvordan din personlige rejse skal sammensættes.

Ring på 70 12 50 11eller send en forespørgsel, når du har brug for en snak med en rejsekonsulent, som har været der selv. Så tilpasser vi sammen rejsens varighed, rute og oplevelser til dine ønsker.

Rejseforslag

Rejseforslag

Fakta

Transfers and transport options Visas and vaccines