70125011 Få et tilbud
MyPlanet Concierge Service

MyPlanet Concierge Service

Concierge Service

En unik service! Din personlige Trip Coordinator står til din rådighed, døgnet rundt, når du rejser med MyPlanet Rejser. 

Ved at yde denne døgnåbne service kan vores gæster fortsat rejse og opleve på trods af den udfordrende tid vi lever i. Lige fra den indledende rejseplanlægning til den praktiske gennemførelse af rejsen vil vi sikre, at alt forløber problem- og bekymringsfrit. Skulle der mod forventning alligevel opstå problemer undervejs skal du kun henvende dig ét sted, hvorfra der hurtigst muligt vil blive fundet en løsning. I modsætning til den begrænsede hjælp, som kan opleves fra andre rejsebureauer, går vores Trip Coordinators hele vejen for at sikre, at du som gæst er tryg, komfortabel og har en rejseoplevelse for livet.

Vælger du MyPlanet til dit næste store rejseeventyr, betyder det, at vi hele tiden er til din rådighed og tager os af alle detaljer. Vores Trip Coordinators sikrer en problemfri rejseoplevelse ved at:

  • Yde support døgnet rundt på hele rejsen
  • Svare på generelle spørgsmål, der dukker op undervejs
  • Tilbyde ét kontaktpunkt, der kan løse mulige problemer på hele rejsen

 

Vi har egne Trip Coordinators, der arbejder på vores regionale kontorer i Oceanien, Asien, Afrika, Europa og Latinamerika, hvilket sikrer, at vi er tilgængelige i alle tidszoner. Det betyder samtidig, at al kontakt udelukkende foregår på engelsk.