USA - Alaska - Bjoern - Grizzly.jpg
Gratis opgradering af bil

Yukon og Alaska i bil

Oplev Nordamerikas vildmark og gamle guldgraverbyer på denne tur gennem Yukon og Alaska i bil.

 

Vores passionerede rejseeksperter har designet dette rejseforslag til inspiration.

 

Du bestemmer afrejsedato, antal dage og indhold. Dette er et eksempel på, hvordan en rejse kan se ud.

15 dage fra kr. 26.700

Pris pr. person ved 2 voksne

Når du sender en forespørgsel, kontakter vi dig på SMS, e-mail eller telefon til en indledende snak om din rejse.

*Feltet skal udfyldes

Sæt dig til rette og spænd sikkerhedsselen i den valgte bil. Forude venter et ægte eventyr gennem Yukon og Alaskas uberørte vildmarker. Fra Whitehorse går turen til Kluane National Park, som du oplever både fra landjorden og fra et fly. Kryds grænsen til Alaska og fortsæt mod Fairbanks lige syd for polarcirklen. Flere store naturoplevelser venter i Denali National Park, der byder på åbne landskaber og et rigt dyreliv for foden af Nordamerikas højeste bjerg. Du får en pause fra vildmarkslivet i ”storbyen” Anchorage, inden turen fortsætter gennem bjergene til den historiske guldgraverby Dawson City ved Yukon-floden. Her kan du høre om de vilde dage under Klondike-guldfeberen og selv prøve lykken i floderne, inden Klondike Highway fører dig tilbage mod Whitehorse. Rejsen fuldendes med en fantastisk togrejse gennem bjergene ad en historisk rute med rødder i guldfeberens storhedstid.

Udvalgte højdepunkter

AdobeStock_94431259.jpeg
CO2-neutrale rejser

Der er mange gode miljø-projekter, som vi gerne vil støtte. Men effekten bliver ganske enkelt større, ved at vi vælger at fokusere på ét projekt. Når du rejser med MyPlanet kompenserer vi derfor for dit CO2-udslip i forbindelse med rejsen ved at støtte projektet ”Jacundá REDD+” i Brasilien. Projektet tilhører organisationen South Pole (www.southpole.com), som varetager en lang række bæredygtighedsprojekter verden over.

Projektet, vi støtter, ligger i den brasilianske stat Rondônia i Amazonas. Stedet er rigt på biodiversitet og hjem for hundredvis af dyre- og plantearter. Store dele af regnskoven i området er dog i fare, da bønder i årtier har ryddet skoven, for at gøre plads til landbrug. Desuden har levevilkårene og økonomien i mange året været trykket, og mange lokale samfund er meget sårbare. Projektet "Jacundá REDD+" giver de lokale mulighed for at få en indkomst ved at opbygge en forsyningskæde for lokale produkter, der ikke er relateret til tømmer. Det kunne for eksempel være gummi, acai og paranødder. Projektets mål er desuden at beskytte 35.000 hektar regnskov fra fældning samt at etablere yderligere 95.000 hektar beskyttet skov. Der afholdes også workshops for lokale kvinder og unge med fokus på sundhed, biodiversitet og lederskab. Dette skal ruste disse ellers meget udsatte befolkningsgrupper bedre til fremtiden.

Det ikke kun socialt, projektet bidrager positivt til en bæredygtig udvikling. Samlet set bidrager projektet nemlig med en reduktion i CO2-udslippet på 140.290 ton per år. Vil du vide mere om projektet, kan du klikke her.

Når du rejser med MyPlanet, kompenserer vi for dit CO2-forbrug på rejsen ved at bidrage til projektet ”Jacundá REDD+”, og samlet set gør kompensationen en stor forskel, idet MyPlanet årligt bidrager til en fjerdedel af projektets CO2-reduktion.

Eksempler på CO2-udslip

En rejsende med MyPlanet udleder i gennemsnit 5 ton CO2 på sin rejse, hvilket udgør cirka en tredjedel af en danskers gennemsnitlige CO2 forbrug på et helt år. 

Her kan du se nogle eksempler på, hvor meget CO2 en typisk MyPlanet rejse udleder:

Australien - 24 dage - 2 indenrigsfly = 7,45 ton CO2
New Zealand - 24 dage = 7,4 ton CO2
USA - 20 dage - 1 indenrigsfly = 4,25 ton CO2
Canada - 17 dage - 1 indenrigsfly = 3,55 ton CO2
Sydafrika - 12 dage - 2 indenrigsfly = 4,15 ton CO2

USA - Alaska - Denali - National Park - Mount McKinley.jpg
Alaska

Rejs til Alaska og oplev Anchorage, nationalparker, bjørne og masser af andet dyreliv!

Alaska er en af verdens sidste ægte vildmarker, og på en rejse til Alaska er du garanteret naturoplevelser i absolut verdensklasse.

Bjørne, hvaler og masser af andre dyr

Kig efter bjørne, elge, rensdyr og et væld af andre dyr i Denali National Park, eller tag på hvalsafari fra Valdez og Seward. Oplev lange lyse sommerdage eller nordlys i Fairbanks, mens hovedbyen Anchorage byder på byliv, vandflyvere og museer om Alaskas indianere. 

Perfekt til bil og autocamper/motorhome

Du kan vælge at opleve Alaska i bil eller motorhome. Begge rejseformer giver dig friheden til at lade dig inspirere undervejs og stoppe, hvis du ser et dyr eller noget andet spændende, som skal udforskes nærmere. Rejser du i autocamper/motorhome i Alaska, kan du se frem til at campere på smukke campingpladser omgivet af naturen. Vælger du at opleve Alaska i bil, er hoteller og alt det praktiske ordnet hjemmefra, så du kan slappe af og bare nyde Alaskas smukke natur og rige dyreliv. 

Canada - Yukon - Elg (Custom).jpg
Yukon

Yukon byder på endeløse vildmark, en spændende guldgraverhistorie og et rigt dyreliv.

 

Dette tyndt befolkede område i det nordlige Canada er hjem for flere firbenede væsner end mennesker, og naturen står her uberørt hen, som den har gjort siden tidernes morgen. Hvert år kommer ti gange så mange turister til Yukon, som der er indbyggere, og de kommer primært for at opleve de imponerende naturscenerier, som vildmarken byder på.

Kluane National Park

Besøger du Yukon, er du sikker på at få naturoplevelser, som du sent vil glemme. Fem af Canadas højeste bjerge rejser sig i Kluane National Park, der også er hjem for gletsjere, smeltevandssøer og frodige dale, som du kan udforske til fods. Og hvem ved, måske er du heldig at se bjørne, elge, ørne, bjerggeder eller andre dyr på din vej gennem Yukons ødemark.

Dawson

Yukon har en rig guldgraverhistorie fyldt med fortælleringer om store drømme og bristede håb. I byen Dawson blev der i 1896 fundet guld, og folk strømmede til i tusindvis. Byen fortæller stadig den dag i dag historien om guldfeberen og dens mange skæbner, og den er et charmerende og hyggeligt sted at gøre stop en dag eller to.

Kort

Rejsen dag for dag

Oplev Nordamerikas vildmark og gamle guldgraverbyer på denne tur gennem Yukon og Alaska i bil

Dag 1: Afrejse fra Danmark

Fra Danmark sættes kursen vestpå mod Yukons hovedstad Whitehorse, som du ankommer til samme dag på grund af tidsforskellen. Ved ankomsten står lejebilen klar i lufthavnen, så du let kan køre til dit centralt beliggende hotel. Her ligger en informationsmappe med alle detaljer om turen klar til dig i receptionen. Resten af dagen er fri til at slappe af ovenpå flyrejsen eller få de første indtryk af Whitehorse på en lille gåtur omkring hotellet. Trods sin beliggenhed omgivet af vild natur, er Whitehorse en både dynamisk og behagelig lille by med gode restauranter, et fint miljø langs floden og et livligt kulturliv.

Dag 2: Whitehorse til Haines Junction

Knap har du lagt byen bag dig, før vildmarken tager over. Lave bjerge og slanke nåletræer fylder landskaberne på vej mod Haines Junction, der med sine knap 1.000 indbyggere er hurtigt overset. Men ikke langt derfra venter den fantastiske Kluane National Park på at blive udforsket. Navnet kommer fra det lokale indianske sprog og betyder ”Søen med mange fisk”. Men i dag er det først og fremmest den vilde natur, der lokker folk til nationalparken. Her hæver takkede bjerge sig mod himlen og indrammer gletsjere, smeltevandssøer og frodige dale. Sammen med de tilstødende parker i British Columbia og Alaska udgør dette et af Nordamerikas største beskyttede vildmarksområder, og der er rig mulighed for at udforske parken på gåben. Med held ser du måske nogle af de bjørne, elge, ørne, bjerggeder eller andre dyr, der lever i de uberørte landskaber.

Distance: 154 km

Dag 3: Haines Junction til Beaver Creek

Fortsæt vestpå mod Beaver Creek nær grænsen til Alaska. Efter indlogeringen på dit hotel venter en fantastisk flyvetur over Kluane National Park. Fra flyet har du den perfekte udsigt over de rå landskaber. Du kan se bjergene, der strækker sig i alle retninger, og gletsjerne, der flyder som frosne floder gennem dalene. I klart vejr får du måske øje på Mount Logan, der med sine næsten 6.000 meter er det næsthøjeste bjerg i Nordamerika. Tilbage på landjorden er der rig mulighed for at udforske områdets vandrestier til fods, inden en hyggelig aften venter omkring bålet under Yukons funklende, klare stjernehimmel.

Distance: 291 km

Dag 4: Beaver Creek til Fairbanks

Kryds grænsen til Alaska, og fortsæt ad Alaska Highway mod Fairbanks. På vejen passerer du igennem adskillige småbyer såsom Tok, Delta Junction og Eeilson, der alle har spillet deres lille rolle i Alaskas spændende historie. Fairbanks ligger kun 320 kilometer syd for Polarcirklen, og det kan både ses og mærkes. I vinternætternes mørke kan du være heldig at opleve nordlyset danse på himlen. Om sommeren derimod bades Fairbank i sollys næsten døgnet rundt, og du har god tid til at nyde landskaberne omkring byen eller dykke ned i områdets spændende guldgraverhistorie.

Distance: 500 km

Dag 5: Fairbanks til Denali National Park

Forude venter et af turens helt store højdepunkter, når du sætter kursen sydpå ad George Parks Highway mod Danali National Park. Undervejs er det muligt at gøre stop i Nenana, der huser Alaskas jernbanemuseum.

Danali er måske Alaskas mest imponerende nationalpark. Her strækker tundraen sig mod horisonten, og Alaska manifesterer sig for alvor som en af verdens sidste vildmarker. Bag tundraen hæver Nordamerikas højeste bjerg, Mount McKinley, sig 6.194 dramatiske meter mod himlen. Toppen er dækket af sne hele året rundt, og ned ad siderne glider gletsjere som frosne floder mod dalene. Særligt smuk er Denali i sommermånederne, når tundraen står i fuldt flor, eller om efteråret, når gule og røde nuancer fylder landskaberne. Du har to nætter ved Denali, så du har tid til at udforske dette fantastiske naturområde.

Distance: 265 km

Dag 6: Denali National Park

Hvordan du vælger at bruge dagen i Denali er op til dig. Vandrestier snor sig i alle retninger. Men der er også mulighed for at fiske eller tage på kanotur i de storslåede landskaber. En anden mulighed er at tage med nationalparkens bus på en tur gennem parken. Dette giver en god introduktion til landskaberne og det rige dyreliv. Grizzly-bjørne og sorte bjørne ses jævnligt i de åbne vidder. Men også mange andre dyr kan opleves i parken. Elge og nordamerikanske rensdyr græsser i de åbne landskaber, mens bjerggeder holder sig til mere klippefyldte bjergsider. I floderne har bæverne travlt med at bygge dæmninger, og med lidt held støder du måske på en ulveflok, der gør sig klar til jagt.

Dag 7: Denali til Anchorage

Fortsæt sydpå gennem landskaber, der varierer fra tætte skove med birk, fyr og aspetræer til vindblæste bjergtoppe og frodige dale, hvor 20 timers sollys om sommeren gør det muligt at dyrke enorme grøntsager. Dagens mål er Anchorage. Meget er sket, siden Anchorage blev grundlagt som en teltlejr ved jernbanen i 1914, og i dag er den blevet en moderne by med omkring 300.000 indbyggere. Så dette er et godt sted at nyde civilisationens glæder efter de seneste dage i vildmarken. Det kunne være en shoppingtur, en god middag eller en øl sammen med de lokale på et af byens mikrobyggerier.

Distance: 380 km

Dag 8: Anchorage

Dagen er fri til at udforske Anchorage. Lær eksempelvis om Alaskas oprindelige befolkning på Alaska Native Heritage Centre, eller kig forbi marine-lufthavnen, hvor op mod 800 vandfly lander og letter om dagen i de travle sommermåneder. På byens luftfartsmuseum kan du høre meget mere om flyhistorien i Alaska samt se flere legendariske flyvemaskiner. Trækker naturen mere, er Ancorage’s botaniske have et godt sted for en gåtur. Eller læg byen bag dig og udforsk Chugach National Forest, der er populær blandt både vandrere, lystfiskere og naturfotografer. En hel anden mulighed er at tage på en bjørnesafari med fly til Katmai National Park, hvor du kommer helt tæt på de store dyr.

Dag 9: Anchorage til Tok

Det er tid at lægge storbylivet bag dig og sætte kurs tilbage mod vildmarken. Ruten østpå mod Tok byder på et væld af flotte udsigter samt gode, små vandreture væk fra vejen. Et godt sted at stoppe kunne være Matanuska Glacier State Recreational Area nær vejsten 101. Her fører en let lille gåtur dig langs floden og gletsjeren. Der er også en lille pavillon for dem, der bare vil sidde og nyde udsigten.

Distance: 510 km

Dag 10: Tok til Dawson City

Dagens tur tilbage til Canada snor sig gennem nogle af de vildeste og mest uberørte landskaber i Nordamerika. Du krydser grænsen ved Little Gold Camp, der er den højeste grænsepost mellem de to lande. Herfra snor vejen med det passende navn Top-of-the-World-Highway sig gennem vildmarken mod Dawson. I dag er Dawson en rolig lille by ned til Yukon River. Men sådan har det ikke altid været. Guld blev fundet i området i 1896, og inden længe flokkedes folk til fra hele verden med drømme om hurtig rigdom. Blot to år senere var Dawson forvandlet fra indianerlejr til en ægte wild west-by med 40.000 indbyggere og alt, hvad der hører sig til. Men lykken varede kort. Guldet slap op, og i 1902 var indbyggertallet faldet til under 5.000. Den dag i dag står adskillige fine bygninger tilbage i bymidten som minde om byens korte, men hektiske, guldalder.

Distance: 300 km

Dag 11: Dawson City

Du har hele dagen til at udforske Dawsons historiske bymidte, eller tage en tur ud til de legendariske guldområder nær byen. Skulle du få lyst til selv at prøve lykken, er der mulighed for at fiske efter guld i floderne. Et andet sted at prøve lykken kunne være i Dawsons notoriske Diamond Tooth Gertie’s Gambling Hall, hvor moderne kasino og traditionel Wild West-underholdning går hånd i hånd.

Dag 12: Dawson City til Whitehorse

Klondike Highway fører dig videre sydpå mod Whitehorse. På vejen vil du se Steward River, inden den løber ud i den mægtige Yukon River og fortsætter sin 3.500 km lange rejse mod ishavet. Du passerer også områder, hvor kaska-indianerne tidligere jagede, og hvor bjørne, ulve, elge og losser stadig lurer mellem træerne. Har du lyst til mere guldgraverhistorie, er det værd at stoppe ved Bonanza Creek. Her kan du se det præcise sted, hvor klondike-guldfeberen begyndte. Vel fremme i Whitehorse indlogeres du på dit hotel, hvorefter dagen kan fuldendes med en god middag på et af byens spisesteder.

Distance: 535 km

Dag 13: Whitehorse

I dag kan du lade bilen stå og lade andre om at køre. For dagen byder nemlig på en spændende dagstur med bus og tog. Først kører du i bus sydpå ad South Klondike Highway til Fraser i British Columbia, hvor du stiger om bord på den berømte smalsporsjernbane White Pass & Yukon Route Railway. Forude venter en fantastisk togrejse gennem vilde bjerglandskaber med brusende vandfald, mægtige gletsjere og hurtige floder. Nogle steder synes skinnerne næsten at hænge på bjergsiderne, mens man andre steder har været nødsaget til at bygge tunneller og broer for at føre skinnerne gennem bjergene. Den imponerende jernbane blev bygget under guldfeberen i 1898, og det siges, at det krævede titusindvis af mænd og 450 tons dynamit, at lægge sporene. Togturen slutter i Skagway, bussen holder klar til at køre dig tilbage til Whitehorse.

Dag 14: Afrejse fra Whitehorse

Det er tid at tage afsked med Nordamerikas vildmark og gamle guldgraverbyer. Bilen afleveres i lufthavnen, hvor hjemrejsen begynder.

Dag 15: Ankomst til Danmark

Efter et flyskifte eller to ankommer du til Danmark.

Vis alle dage

Priseksempel

15 dage fra kr. 26.700

Pris pr. person ved 2 voksne

Relevante udflugter på rejsen

Disse udflugter kunne også være interessante for dig at søge inspiration i.
Canada - Alberta - Jasper - bjørneunge

Wildlife flodsafari ved Blue River

På denne tur sejler du ad Blue River kendt som Grizzly Bear Valley, hvor du kan opleve både elge, bjørne og ørne.

3 timer fra kr. 515

canada - alberta - banff - lake minnewanka 3500x2000px

Sejltur på Lake Minnewanka

Nyd en sejltur på smukke Lake Minnewanka, og oplev det rige dyreliv, både på land, til vands og i luften.
 

1 time fra kr. 330

Canada - montreal - Mont Royl_0

Guidet cykeltur i Montreal

Oplev Montreal fra sadlen på en cykel. Du kommer let omkring og mærker byens puls undervejs.

3 timer fra kr. 445

Canada - Vancouver island - campbell river.jpg

Svøm med laks i Campbell River

På denne tur får du mulighed for at svømme med laks i Campbell River, hvilket er en helt unik oplevelse. 

3 timer fra kr. 840

Canada - Ontario - 1000 Islands - sejltur

Sejltur ved The 1000 Islands i Ontario

Tag med på en times sejltur gennem området The 1000 Islands, som gemmer på både storslåede slotte og et forunderligt landskab med små grønne...

1 time fra kr. 140

Canada - vandfly.jpg

Canadas kystbjerge med vandfly

Oplev storslåede bjerglandskaber, mægtige gletsjere og smukke søer med vandfly fra Whistler.

30 minutter fra kr. 975

Canada - nova scotia - hval

Hvaltur ved Brier Island i Nova Scotia

Der venter dig en skøn oplevelse på havet ud for Brier Island, hvor du kan opleve hvaler og delfiner.

4 timer fra kr. 300

Canada - British columbia - Capilano - hængebro.jpg

Vancouver og Capilano-hængebroen

Oplev det bedste af Vancouver og se regnskoven fra oven fra Capilano-hængebroen.

5 timer fra kr. 590

Laksefiskeri

Fisketur ved Campbell River

Fisketur på Campbell River, hvor der er god mulighed for at fange laks.

4 timer fra kr. 2.335

Canada - British Columbia - Vancouver (3)

Oplev Vancouver på cykel

Oplev smukke Vancouver på den bedst tænkelige måde: På cykel med en lokal guide.

5 timer fra kr. 500

Canada - Alberta - Jasper - athabasca - Ice Explorer

Besøg Athabasca-gletsjeren

Besøg Athabasca-gletsjeren, som er en af Rocky Mountains’ mest spektakulære gletsjere.

75 minutter fra kr. 429

Canada - spekhugger.jpeg

Hvalsafari ved Campbell River

Spændende hvalsafaritur i zodiac-gummibåd med mulighed for at opleve både hvaler, søløver og delfiner.

6 timer fra kr. 1.225

Canada - British Columbia - Vancouver - Stanley Park - Totem Pole_1

Stanley Park og eventyr i regnskoven

Oplev farverige totempæle, tempererede regnskove og Capilano Canyon.

5 timer fra kr. 675

Canada - Athabasca.jpg

Flodtur på Athabasca River i Jasper

Tag på en sikker og sjov raftingtur for hele familien ad Athabasca River i Jasper National Park.

3 timer fra kr. 430

Canada - British Columbia - Victoria - The Empress Hotel

Oplev Victoria med vandflyver

Oplev smukke Victoria og de omkringliggende landskaber fra en ny vinkel om bord på et vandfly.

30 minutter fra kr. 660

Canada - Ontario - vingård

Deluxe vintur fra Niagara Falls

Området omkring Niagara-on-the-Lake byder på hyggelige vingårde og fantastiske vine.

1 dag fra kr. 645

canada - british columbia - vancouver skyline set fra syd med bjerge som baggrund - bredformat

Med vandfly over Vancouver

Oplev Vancouver og de smukke omgivelser fra et vandfly.

30 minutter fra kr. 730

Canada - Alberta - Dinosaur Provincial Park3.jpg

Dagsbillet til Tyrrell Museum

Kom tæt på dinosaurerne og andre fortidsvæsener, med en dagsbillet til Tyrrell Museum.

1 dag fra kr. 105

Canada - British Columbia - Knight Inlet Lodge - Grizzlybjørne (Custom)

Vildmarksafari på Knight Inlet Lodge

3 dages safari i vildmarken, hvor du oplever Canadas natur og dyreliv fra en flydende lodge.

3 dage fra kr. 8.600

Ridetur ved Banff - Banff Trailriders5.jpg

2 dages ridetur i Banff

Kom på dette spændende 2-dages eventyr på hesteryg, hvor du udforsker dele af Canadas uberørte natur og rige dyreliv omkring Banff National...

2 dage fra kr. 3.700

Grouse Mountain, Canada

Solnedgang over Grouse Mountain

Nyd den smukkeste solnedgang over Vancouver fra toppen af Grouse Mountain.
 

4 timer fra kr. 420

St Lawrence Market - Toronto.jpg

Sightseeing bustur i Toronto

Oplev Torontos seværdigheder med en 2-dags billet til byens sightseeingbusser med guide.
 

2 dage fra kr. 225

Canada - Quebec - guidet tur.jpg

Guidet gåtur i Old Quebec

Tag med på en to timer lang historisk gåtur gennem Old Quebec, og få hele den farverige historie om bydelens udvikling fra 1608 og frem til...

2 timer fra kr. 150

Canada - Ontario - Toronto - Sightseeing

Dagsbillet til CN Tower i Toronto

Få en fantastisk udsigt over Toronto fra toppen af det 553 meter høje CN Tower.
 

1 dag fra kr. 240

Canada - Dyr - Grizzlybjørn1

Bjørnesafari fra Campbell River

Kom tæt på Canadas grizzlybjørne på denne naturskønne bjørnesafari fra Campbell River.
 

7 timer fra kr. 2.715

Canada - British Columbia - Capilano Suspension Bridge.jpg

Gåtur ad Capilanos hængebroer

Mærk suset, når du går ad hængebroer spændt ud mellem trætoppene i Capilano Suspension Bridge Park.
 

5 timer fra kr. 260

Canada - Ontario - Algonquin Provincial Park - kano

Kanotur i Algonquin Provincial Park

Oplev den smukke Algonquin Provincial Park i kano og til fods.
 

4 timer fra kr. 420

Canada - rafting3.jpg

Vild white water rafting i Banff

Vild white water rafting ad Kicking Horse River. Adrenalinsus og skøn natur for alle pengene.
 

1 dag fra kr. 875

Canada - Ontario - Toronto - skyline - skumring_0

Cykeltur på Torontos øer

Oplev Torontos øer på cykel i skumringen, og nyd samtidig lysene fra byens smukke skyline.
 

3 timer fra kr. 555

Canada - Churchill - Lazy Bear Lodge - Isbjørn

Isbjørne-safari i Churchill

Kig efter isbjørne, hvidhvaler og nordlys fra den charmerende Lazy Bear Lodge i Churchill.
 

7 dage fra kr. 29.000

canada - british columbia - butchart gardens 2.jpg

Victoria og Butchart Gardens

Udforsk den charmerende by Victoria, og nyd blomsterpragten i smukke Butchart Gardens.
 

5 timer fra kr. 625

Victoria, Canada

Byrundtur i Victoria

Oplev Victorias rige historie og smukke omgivelser på denne guidede byrundtur i bus.
 

3 timer fra kr. 250

Canada - vancouver island - spækhugger.jpg

Hvalsafari ved Ucluelet

Oplev både gråhvaler, pukkelhvaler og spækhuggere på denne hvalsafari ud for Vancouver Islands vestkyst.

3 timer fra kr. 615

Canada - Quebec - Ottawa - War Museum

Ottawa Museum of History og War Museum

Besøg de spændende museer Ottawa Canadian History Museum og  War Museum.
 

1 dag fra kr. 130

Canada - Saskatchewan - La Reata Lodge - Cowboys_1

Udlev cowboy-drømmen på La Reata

3 dages ægte cowboy-eventyr på Canadas åbne prærie.
 

3 dage fra kr. 1.600

Knight Inlet Lodge - Canada (4).jpg

Bjørne-tur fra Telegraph Cove

Tag med på en sejltur til Knight Inlet, hvor du kan opleve bjørnene komme ned til bredden for at søge føde.
 

1 dag fra kr. 2.120

Canada - British Columbia - Whistler - Gondola2.jpg

Svævebane-eventyr i Whistler

Oplev bjerglandskaberne omkring Whistler i fugleperspektiv på det ultimative svævebane-eventyr.

2 timer fra kr. 330

Canada - Alberta - Mount Assiniboine - bjerge

Helikoptertur over Mount Assiniboine

Det bliver en halv time spækket med fantastiske udsigter, når du i helikopter flyver over Mount Assiniboine.

30 minutter fra kr. 1.820

Canada - British Columbia - dyr - plettet sæl 3_0

Snorkel og kajak fra Vancouver

Snorkel blandt sæler, besøg fuglekolonier og sejl i kajak gennem de smukke landskaber i Howe Fjord nær Vancouver.

5 timer fra kr. 685

Canada - dyr - oern_0.jpg

Gå på opdagelse i Jaspers vildmark

Spejd efter ørne, elge, kronhjorte og bjørne, mens du begiver dig ind i hjertet af Jasper National Park.

4 timer fra kr. 395

Canada - Banff (12).jpg

Guidet vandretur i Banff

En klassisk vandretur gennem Rocky Mountains, som byder på gletsjere, takkede bjergtinder og brusende floder.

1 dag fra kr. 540

Oplev Victoria på cykel

Oplev Victoria på cykel

Oplev Victoria på cykel, og nyd byens seværdigheder og særlige stemning på en anderledes måde.

3 timer fra kr. 360

Canada - Montreal - Bonsecours Market - 1_1

Guidet gåtur i Old Montreal

Tag med på en guidet gåtur gennem denne spændende bydel Old Montreal.

2 timer fra kr. 165

Canada - British Columbia - Vancouver (5)

Dinner cruise ved solnedgang

Nyd stemningen og den smukke udsigt ind over Vancouver på dette dinner cruise ved solnedgang.

3 timer fra kr. 555

Canada - vancouver island - søløve.jpg

Sejltur blandt Canadas vilde dyr

Kom tæt på Canadas vilde dyr i deres naturlige omgivelser, mens du sejler igennem smukke Discovery Passage

3 timer fra kr. 815

Middagscruise i Toronto

Middagscruise i Toronto

Nyd en lækker middag, mens du sejler langs Torontos fascinerende havnefront.

4 timer fra kr. 645

Canada - British Columbia - Whistler Ziptrek - Ecotours.jpg

Zip-line bjørnetur ved Whistler

Oplev bjørne oppefra, når du bevæger dig via zip-line kabler og hængebroer over skoven ved Whistler og Blackcomb Mountain.

1 dag fra kr. 705

Granville Island Market - Canada.jpg

Dagstur til Granville Island Market

Besøg Granville Island Market i Vancouver, der byder på hyggelige butiksgader samt et væld af lækkerier.

1 dag fra kr. 450

St Lawrence Market - Toronto.jpg

Markedstur i Toronto

Besøg det populære St. Lawrence Market, som byder på hyggelige små boder med et hav af lækkerier.

1 dag fra kr. 470

Australien - victoria - Yarra Valley - vindruer 2

Vin- og cidertur ved Montreal

Smag på de lækre vine og cider, som produceres lige uden for Montreal.

5 timer fra kr. 640

Horseshoe Falls, Niagara Falls, Canada

Bagom Niagara Falls

Kom bag om Niagara vandfaldene på denne imponerende tur til det største af faldene, Horseshoe Falls.

1 time fra kr. 140

Canada - British Columbia - Vancouver Island -April Point - Hval

Hvalsafari og Victoria

Kombiner hvalsafari ud for Vancouver med stemningsfulde Victoria på Vancouver Island.

1 dag fra kr. 1.805

canada - alberta - jasper - maligne lake - spirit island 3500x2333px

Spirit Island Cruise

Nyd en sejltur på en af Rocky Mountains’ smukkeste søer, Maligne Lake, og gør stop ved Spirit Island.

2 timer fra kr. 440

Canada - rafting 4.jpg

Rafting i Jasper National Park

Sejl i pelshandlernes fodspor på denne familievenlige raftingtur ad Athebasca-floden i Jasper National Park.

2 timer fra kr. 400

Canada - Newfoundland - Cape Spear

Guidet tur i St. John’s på Newfoundland

På denne tre timers rundtur kommer du til Canadas østligste punkt ved St. John’s i Newfoundland.

3 timer fra kr. 405

Canada - British Columbia - Vancouver - Gastown madtur

Gastronomi i Vancouvers Gastown

Glæd dig til en tre timer lang tur gennem historiske Gastown i Vancouver med masser af gastronomi undervejs.

3 timer fra kr. 860

Canada - British Columbia - Vancouver Island -April Point - Hval

Hvalsafari ved Victoria

Oplev spækhuggere, gråhvaler, sæler og meget mere på denne hvalsafari på sundet ved Victoria.
3 timer fra kr. 570

3 timer fra kr. 570

Canada - Ontario - Niagara Falls - Regnjakker

Sejltur ved Niagara Falls

Kom helt tæt på Niagara Falls’ enorme vandmasser om bord på Hornblower Niagara Cruises katamaran.

15 minutter fra kr. 185

Canada - Alberta - Jasper - athabasca - Ice Explorer

Gletsjertur og skywalk på Athabasca Glacier

Oplev Athabasca Glacier på en tur med Ice Explorer-køretøj og fra Glacier Skywalk.

75 minutter fra kr. 610

Canada - Jasper - Heste

Ridetur ved Banff

Denne ridetur ved Banff lader dig opleve de canadiske bjerge fra hesteryg. 

2 timer fra kr. 615

Canada - Quebec - Quebec City.jpg

Quebec City rundtur

Denne tur giver en god introduktion til det historiske, men samtidig moderne Quebec.

2 timer fra kr. 265

Canada - Ontario - Niagara - Helikopter_1

Helikoptertur over Niagara Falls

Flyv i helikopter over Niagara Falls vandfaldene, og nyd en sjov oplevelse med en fantastisk udsigt.

9 minutter fra kr. 745

Rocky Mountains med helikopter

Rocky Mountains med helikopter

Oplev Rocky Mountains storslåede bjerglandskaber omkring Banff fra en helikopter.

12 minutter fra kr. 830

Canada - Alberta - Calgary - Stampede

Calgary Stampede – rodeo og cowboykultur

I løbet af 2 dage oplever du det, der er kendt som ”The Greatest Outdoor Show on Earth” nemlig Calgary Stampede.
 

2 dage fra kr. 2.000

Canada - british columbia - hval - zodiac.jpg

Hvalsafari ved Vancouver

Spændende hvalsafari ud for Vancouvers kyst, hvor du oplever sæler, marsvin, søløver og spækhuggere.

4 timer fra kr. 815

Canada - Ontario - Toronto - Cykel - Guide

Cykeltur i Toronto med guide

Udforsk Toronto på cykel og oplev byens mange seværdigheder på en anderledes måde. 

4 timer fra kr. 500

canada - brown bear - bredformat 3000x1200px

Bjørnesafari i Whistler

Oplev det rige dyreliv i Whistler og Blackcomb bjergene.

3 timer fra kr. 1.170

Canada - Britih Columbia - Vancouver - Big bus

Vancouver hop-on hop off bus og Vancouver Lookout

Udforsk byens mange ansigter, bydele og attraktioner med et hop-on hop-off buspas og billet til Vancouver Lookout

1 dag fra kr. 335

Canada - Dyr - Pukkelhval (2).jpg

Hvalsafari ved Prince Rupert

Tag på en spændende hvalsafari, og kom helt tæt på de enorme hvaler ved Prince Rupert.

4 tim fra kr. 860

Canada - Alberta - Banff - Svaevebane 3.jpg

Svævebane-eventyr ved Banff

Oplev de storslåede bjerglandskaber omkring Banff med svævebane til toppen af Sulphur Mountain.

1 timer fra kr. 335

Canada - British Columbia - Knight Inlet Lodge - Grizzlybjørne (Custom)

Bjørnesafari ved Prince Rupert

Tag på en spændende bjørnesafari i båd, hvor du kommer helt tæt på Canadas grizzlybjørne.

1 dag fra kr. 1.705

Canada - British Columbia - Vancouver - Solopgang.jpg

Victoria med vandflyver fra Vancouver

Tag med vandflyver fra Vancouver til Victoria, hvor du får en hel dag til at opleve byens seværdigheder.

1 dag fra kr. 1.550

Canada - British Columbia - dyr - spækhugger 4

Hvalsafari ved St. Anthony

Tag med på uforglemmelig sejltur ved Newfoundlands nordkyst, og oplev hvaler, delfiner og andet dyreliv.

3 timer fra kr. 475

Canada - Ontario - Niagara (5)_0

Tur til Niagara Falls fra Toronto

Oplev det imponerende Niagara Falls, og besøg den hyggelige by, Niagara-on-the-Lake.

1 dag fra kr. 790

Canada - British Columbia - Vancouver Island - Bjorn (2)

Bjørnesafari ved Tofino og Ucluelet

Kom helt tæt på de charmerende sortbjørne på en spændende bjørnesafari med båd.
 

2 timer fra kr. 615

New Zealand - South Island - Kaikoura - Hval_0.jpg

Hvalsafari ved Tofino

Oplev både gråhvaler, pukkelhvaler og spækhuggere på denne hvalsafari ud for Vancouver Islands vestkyst.

2 timer fra kr. 615

Canada - British Columbia - Whistler - ATV (2)

Firehjulet motorcykel ved Whistler

Oplev Coast Mountains storslåede landskaber på dette guidede firehjulede motorcykel-eventyr fra Whistler.

2 timer fra kr. 940

Canada - Alberta - Banff - Sulphur Mountains - gondol

Udforsk Banff fra Calgary

Lær om geologien, urbefolkningens historie og områdets dyreliv, mens du udforsker Banff National Park.

5 timer fra kr. 1.250

Canada - British Columbia - Rocky Mountaineer 3

Oplev Canada med Rocky Mountaineer

Tag på en unik togrejse igennem Canadas bjergrige vestlige provinser med Rocky Mountaineer.

2 dage fra kr. 7.600

Canada - British Columbia - Okanagan Valley_1.jpg

Dagstur til Okanagans vinområder

Besøg Okanagans fantastiske vinområder, hvor du kommer på guidede rundture på forskellige vingårde og får lov at smage på den seneste høst.

...

1 dag fra kr. 1.030

Canada - Ontario - Niagara-on-the-lake - vin

Vintur fra Toronto

Nyd en guidet vintur fra Toronto med gode vine og dejlig mad undervejs. 

1 dag fra kr. 980

Canada - british columbia - butchart gardens.jpg

Dagstur til Victoria, Vancouver Island

Tag på dagstur til Victoria på Vancouver Island, og oplev en af Canadas mest stemningsfulde byer.

1 dag fra kr. 805

Canada - vandfly.jpg

Med vandfly langs Vestkysten

Tag med, når lokale og dagens post flyver i vandfly mellem de små byer langs Canadas vestkyst.

3 timer fra kr. 1.295

Canada - rafting 4.jpg

White water rafting i Banff

Tag på white water raftingtur ad Bow River gennem Horseshoe Canyon i Banff.

1 dag fra kr. 465

Flere rejseforslag

Disse rejseforslag kunne også være interessante for dig at søge inspiration i. Alle vores forslag kan tilpasses dine ønsker, så du får præcis den rute, den varighed og de oplevelser, som du drømmer om.
Canada - Ontario - Niagara (5)_0

Toronto, Niagara Falls og Montreal

 • Storbypuls i spændende Toronto
 • Tæt på mægtige Niagara Falls 
 • Fransk kultur i Québec-provinsen
   

15 dage fra kr. 17.200

Alaska - Katami National park - bjørn
5% på camper

Det vestlige Canadas ikoner

 • Rejs i både bil og motorhome
 • Vancouver og Vancouver Island 
 • Imponerende Rocky Mountains
   

22 dage fra kr. 16.100

canada -alerbta - jasper - rocky mountains - maligne lake - spirit island

Den store Canada rejse

 • Niagara og fransk kultur i øst
 • Rocky Mountains i vest
 • Luksus-togrejse gennem bjergene

20 dage fra kr. 37.200

Rocky Mountains

Mountain Express Canada

 • Store oplevelser på kort tid
 • Der venter storslået natur
 • Med på ruten er også Vancouver

9 dage fra kr. 13.300

rsz_celebrity-solstice-alaska_shipexterior_tracyarmfjo-recut2

Krydstogt i Alaska fra Vancouver

 • Forkælelse på skibet Celebrity Solstice
 • Den smukke vildmark i Alaska
 • Oplevelser i Vancouver og Seattle

13 dage fra kr. 16.600

Canada - Newfoundland - St. Johns -119372104.jpeg

Kør-selv tur i Newfoundland

 • St. John’s’ farverige stejle gader
 • Sejltur mellem hvaler og isbjerge
 • Charmerende fiskerlandsbyer

15 dage fra kr. 18.300

Canada - Qubec - Montreal (4)_0.jpg

Mad og vin i Canada

 • Smag på det mangfoldige køkken
 • Landets bedste madmarkeder
 • Smag på vin hos producenterne

16 dage fra kr. 22.900

Canada - Novo Scotia - Peggys Cove

Kør-selv i Nova Scotia

 • Historie, kultur og natur 
 • Overskuelige afstande og god tid
 • Smukke nationalparker

15 dage fra kr. 16.200

cruise canada banff national park 2500x1250px
5% på camper

Det vestlige Canada i motorhome

 • Nyd friheden i en autocamper
 • Kom helt tæt på det rige dyreliv
 • Udforsk bjerge, søer og skove
   

20 dage fra kr. 10.100

Canada - Natur (1).jpg

Western Wonders Canada

 • Storslået kør-selv rejse
 • Indtag den imponerende natur 
 • Nyd Calgary og Vancouver
   

16 dage fra kr. 20.800

Canada - Ontario - Toronto - Sightseeing

Halifax til Toronto med tog

 • Storbyer og smuk natur
 • Uforglemmelig togrejse
 • Kultur og historie

10 dage fra kr. 15.700

canada - alberta - banff - lake minnewanka 3500x2000px

Det vestlige Canada i bil

 • Ruten er lagt og hotellerne bestilt
 • Nationalparkerne Banff og Jasper
 • Oplev Canadas rige dyreliv

22 dage fra kr. 25.500

USA - californien - highway 1 - biler_0
Gratis opgradering af bil

USA & Canada på én billet

 • Du rejser til USA og Canada
 • Få flere stop på samme flybillet
 • Fly, 3-4 overnatninger og billeje
   

14 dage fra kr. 9.275

Alaska - Katami National park - bjørn 6

Blandt bjørne og hvaler

 • Oplev Vancouver Islands dyreliv
 • Nyd Victorias storbycharme 
 • Spændende ture undervejs
   

12 dage fra kr. 26.100

USA - wyoming - Yellowstone - buffalo.jpeg
Gratis opgradering af bil

Nordvestlige USA og Canada i bil

 • Road trip i USA og Canada 
 • Imponerende nationalparker
 • Nyd stemningen i storbyerne
   

16 dage fra kr. 14.800

RS3870_Park Car - Mt. Robson_0

I tog tværs over Canada

 • Unik togrejse fra øst til vest
 • Spektakulær natur i topklasse 
 • Smukke Vancouver
   

16 dage fra kr. 37.600

USA - Alaska - Eagle - 2 (Custom)_0

Krydstogt til Alaska og kør-selv i Canada

 • Perfekt rejse for naturelskere
 • Kør-selv i nationalparkerne
 • Slut af med et krydstogt til Alaska
   

16 dage fra kr. 21.100

Rocky Mountains 4.jpg

Canada på luksusklasse

 • Luksustoget Rocky Mountaineer
 • Albertas nationalparker i bil
 • Udforsk vildmarken
   

13 dage fra kr. 37.600

Canada - Ontario - Toronto - Sightseeing

Storbyferie i Toronto

 • God tid til at udforske storbyen
 • Du bor centralt
 • Dagstur til Niagara Falls

6 dage fra kr. 5.900

Sådan bliver din unikke drømmerejse til

Hos MyPlanet tager vi os af alt det praktiske i forbindelse med din rejse. Fortæl os om dine ønsker til drømmerejsen, så skræddersyer vi din rejse.
1.png

Du kontakter os

Ring til os på 70125011 , send en forespørgsel, eller aftal et personligt møde.

2.png

Sammen skræddersyer vi din rejse

Tal med en rejsekonsulent om dine ønsker, og få sammensat din personlige rejse.

3.png

Du får et rejseforslag

Du modtager et uforpligtende tilbud på din skræddersyede rejse, som rettes til efter dine ønsker.

4.png

Du bestiller rejsen

Når rejsen er helt, som du drømmer om, bestilles rejsen, og du kan begynde at glæde dig.

Kom til gratis rejseforedrag

AdobeStock_122026907.jpeg

KØBENHAVN,

MIDDELFART,

HILLERØD,

AARHUS,
Flere datoer tilgængelige
Flere datoer tilgængelige
Rejseforedrag om vandreferie

AARHUS,

KØBENHAVN,
Flere datoer tilgængelige
AdobeStock_122026907.jpeg

KØBENHAVN,

MIDDELFART,

HILLERØD,

AARHUS,
Flere datoer tilgængelige
Flere datoer tilgængelige
Rejseforedrag om vandreferie

AARHUS,

KØBENHAVN,
Flere datoer tilgængelige
alaska.jpeg

AARHUS,

Vi vil elske at hjælpe dig med din drømmerejse

Ring til os på 70125011
Telefonen er åben hverdage kl. 9-17 og i weekenden kl. 10-15.

staff-dk.png