Canada - Qubec - Montreal (4)_0.jpg

Mad og vin i Canada

Vores passionerede rejseeksperter har designet dette rejseforslag til inspiration.

 

Du bestemmer afrejsedato, antal dage og indhold. Dette er et eksempel på, hvordan en rejse kan se ud.

16 dage fra kr. 22.900

Pris pr. person ved 2 voksne

Når du sender en forespørgsel, kontakter vi dig på SMS, e-mail eller telefon til en indledende snak om din rejse.

*Feltet skal udfyldes

Smag på Canadas multikulturelle køkken, besøg vingårde og oplev landets bedste mad-markeder på denne rundrejse til både det østlige og vestlige Canada.

Ahornsirup, smoked meat sandwiches, isvin og fantastisk øl. Canada er fyldt med eksotiske smagsoplevelser, der i høj grad er præget af landets multikulturelle kultur. I århundreder er folk flyttet til Canada fra hele verden, og med sig bragte de deres kogebøger og madkultur, der blev blandet med de oprindelige folks diæt. Resultatet er et fantastisk køkken fyldt med overraskelser, og på denne rundrejse i både det østlige og det vestlige Canada oplever du mange forskellige sider af Canadas madkultur. Både på egen hånd og på en række særligt udvalgte dagsture, der introducerer området specialiteter.

Rejsen starter i Montreal, hvis højt skattede køkken du kan udforske på byens markeder og restaurenter. Fortsæt i bil via Ottawa og Kingston til Niagara-on-the-lake, der er berømt for sine vinområder. Du besøger naturligvis et par af de lokale vingårde og smager på den seneste høst. I Toronto oplever du Canadas multikulturelle køkken for fuld udblæsning. Du besøger også byens glimrende madmarked, inden en flyvetur fører dig til Kelowna i British Columbia. Her venter flere vingårdsbesøg samt frugtplantagerne omkring Penticon. Videre sydpå oplever du ørkenområdet Osoyoos, inden turen går via de varme kilder i Harrison Hot Springs til Vancouver, hvor du blandt andet besøger Granville Island Market. Så der er lagt op til masser af fantastiske smagsoplevelser i Canadas skønne natur.

Vi gør dine rejsedrømme til virkelighed

Send os dine ønsker til rejsen, så skræddersyer vi et rejseforslag til dig - helt uforpligtende.

staff-dk.png

Udvalgte højdepunkter

AdobeStock_94431259.jpeg
CO2-neutrale rejser

Der er mange gode miljø-projekter, som vi gerne vil støtte. Men effekten bliver ganske enkelt større, ved at vi vælger at fokusere på ét projekt. Når du rejser med MyPlanet kompenserer vi derfor for dit CO2-udslip i forbindelse med rejsen ved at støtte projektet ”Jacundá REDD+” i Brasilien. Projektet tilhører organisationen South Pole (www.southpole.com), som varetager en lang række bæredygtighedsprojekter verden over.

Projektet, vi støtter, ligger i den brasilianske stat Rondônia i Amazonas. Stedet er rigt på biodiversitet og hjem for hundredvis af dyre- og plantearter. Store dele af regnskoven i området er dog i fare, da bønder i årtier har ryddet skoven, for at gøre plads til landbrug. Desuden har levevilkårene og økonomien i mange året været trykket, og mange lokale samfund er meget sårbare. Projektet "Jacundá REDD+" giver de lokale mulighed for at få en indkomst ved at opbygge en forsyningskæde for lokale produkter, der ikke er relateret til tømmer. Det kunne for eksempel være gummi, acai og paranødder. Projektets mål er desuden at beskytte 35.000 hektar regnskov fra fældning samt at etablere yderligere 95.000 hektar beskyttet skov. Der afholdes også workshops for lokale kvinder og unge med fokus på sundhed, biodiversitet og lederskab. Dette skal ruste disse ellers meget udsatte befolkningsgrupper bedre til fremtiden.

Det ikke kun socialt, projektet bidrager positivt til en bæredygtig udvikling. Samlet set bidrager projektet nemlig med en reduktion i CO2-udslippet på 140.290 ton per år. Vil du vide mere om projektet, kan du klikke her.

Når du rejser med MyPlanet, kompenserer vi for dit CO2-forbrug på rejsen ved at bidrage til projektet ”Jacundá REDD+”, og samlet set gør kompensationen en stor forskel, idet MyPlanet årligt bidrager til en fjerdedel af projektets CO2-reduktion.

Eksempler på CO2-udslip

En rejsende med MyPlanet udleder i gennemsnit 5 ton CO2 på sin rejse, hvilket udgør cirka en tredjedel af en danskers gennemsnitlige CO2 forbrug på et helt år. 

Her kan du se nogle eksempler på, hvor meget CO2 en typisk MyPlanet rejse udleder:

Australien - 24 dage - 2 indenrigsfly = 7,45 ton CO2
New Zealand - 24 dage = 7,4 ton CO2
USA - 20 dage - 1 indenrigsfly = 4,25 ton CO2
Canada - 17 dage - 1 indenrigsfly = 3,55 ton CO2
Sydafrika - 12 dage - 2 indenrigsfly = 4,15 ton CO2

Canada - Ontario - vingård
Deluxe vintur fra Niagara Falls

Få den fulde oplevelse af vinområderne omkring Niagara-on-the-Lake, hvor den frodige jord giver grobund for nogle af Canadas mest eftertragtede vine. Turen fører dig blandt andet ad Niagara Parkway, hvor det ene vidunderlige landskab afløser det andet. Her står vinstokkene i snorlige rækker mellem vingårdene, hvor de lokale bønder byder indenfor til rundvisning og prøvesmagning.

Mange glimrende vine produceres i dette område. Men en særlig specialitet er isvin, som er en sød dessertvin lavet på druer, der bliver plukket og knust i frosset tilstand. På denne måde bliver den naturlige frugtsødme og syre bevaret, hvilket er karakteristisk for isvin. En række forskellige druer kan bruges, eksempelvis Riesling, Cabernet Franc og Cabernet Sauvignon er meget populære, men også Shiraz, Merlot og andre druer finder vej til isvinen. Det vigtigste af alt er den rette temperatur på mindst minus 8 grader, når druerne plukkes. Turen inkluderer rundvisning og smagning på to vingårde og fuldendes med en lækker frokost.

Panoramaudsigt over Vancouver, Vestlige Canada
Rejser til Vancouver

Vancouver er kendt som en af verdens smukkeste byer med vandet på den ene side og de snedækkede bjergtinder på den anden.

 

Vancouver består af flere forskellige bydele med hver sin unikke karakter, stemning og kultur. De mange forskellige kulturer, der er repræsenteret i byen, afspejler sig også tydeligt i byens mange forskellige restauranter, som tilbyder smagsoplevelser fra hele verden.

Vancouver centrum

Midtbyen er ikke større, end at du kan gå rundt til det meste. Men vil du gemme lidt energi til de store naturoplevelser der venter forude, er der mulighed for at tage busserne eller monorailen rundt i byen. Besøg for eksempel Canada Place, historiske Gastown omkring Water Street eller det centrale Stanley Park, hvor totempæle står mellem træerne. Her kan du også leje en cykel og cykle langs vandet rundt om Stanley Park. Eller læg vejen forbi Nordvestkystindianerne på Museum of Anthropology, hvor du kan se totempæle, masker og lære mere indiansk kunst og kultur.

Grouse Mountain

Fra toppen af Grouse Mountain har du en fantastiske udsigt over byen. Du tager gondolen derop, og inkluderet i billetten er desuden indgangen til Theatre in the Sky, hvor du kan se film om Vancouver og den oprindelige befolkning. Herudover kan du opleve et skovhuggershow og brune bjørne, der holdes på sikker afstand bag et hegn.

Udsigt over Toronto, Canada
Rejser til Toronto

Mangfoldighed af kulturer, shoppemuligheder og oplevelser i Toronto.

 

Toronto er en sand storby med alt, hvad det indebærer af kulturer, sightseeing, shopping og gastronomi. Alt dette suppleres af en utrolig gæstfri lokalbefolkning, der gerne viser deres smukke hjemby frem for besøgende.

 

I Toronto får du spændende arkitektur, storbycharme, cafeer, god mad, sport, musik, kultur og god shopping samt mulighed for en dagstur til Niagara Falls og vingårdene.

Seværdigheder

Byens mest kendte vartegn er det 553 m høje CN Tower. Fra toppen af tårnet har du en fantastisk udsigt over byen i alle retninger. Få det helt store overblik, inden du benytter dig af byens mange tilbud. Du kan også besøge det historiske St. Lawrence Market, kulturhistoriske Royal Ontario Museum, Ripley’s Aquarium of Canada og det charmerende Distillery Historic District. Eller udforsk de etniske bydele som Greektown, little Italy og Chinatown. Kunstmuseet The Art Gallery of Ontario samt Kensington Market, hvor du kan smage på verden, er også et besøg værd.

Teater og koncerter

Toronto er hjem for flere teatre, som løbende præsenterer både klassiske opsætninger og mere moderne stykker. Koncerter er der også mange af, så køb billet til en af de kendte kunstnere eller få en anderledes oplevelse til en koncert med en lokal musiker.

 

Hvad er der på plakaten netop nu i Toronto? Tjek https://www.toronto-theatre.com/, og find et teaterstykke, en koncert eller en musical, der lige passer dig.

Shopping

I CF Toronto Eaton Centre på 220 Yonge Street midt i Toronto kan du boltre dig i intet mindre end 250 butikker. Her finder du desuden en kæmpe food court med 24 restauranter og fastfoodkæder med mad fra hele verden.

 

Toronto Premium Outlet, lige vest for byen og Lester B. Pearson Airport, har 80 outlet-butikker, hvor du sparer 25% - 65% på normalprisen på brands som Saks OFF 5TH, AllSaints, Burberry, Coach, Kate Spade, Michael Kors, Polo Ralph Lauren og Under Armour. Her kan du hurtigt få brændt nogle penge af, hvis du kan lide at shoppe.

Spisesteder

Er du en af dem, der gerne vil spise godt, mens du rejser. Så er du kommet til det helt rette sted. Toronto er et sandt slaraffenland for madelskere, og byen byder på mange forskelligartede muligheder. Nogle forslag kunne være Scaramouche Restaurant, Michael's on Simcoe, Alo Restaurant, Chiado Restaurant og Joso's.

Udflugter

Der er rig mulighed for at tage en dagstur uden for byen for en række anderledes oplevelser. For eksempel kan du tage en heldagstur til de imponerende Niagara Falls vandfald og vinområder på Niagara-halvøen med de gode hvidvine og icewine. Her finder du også den charmerende by Niagara-on-the-Lake med små farverige huse og blomsterudsmykkede gader.

Mad og vin i Canada

Rejsen dag for dag

Smag på Canadas multikulturelle køkken, besøg vingårde og oplev landets bedste mad-markeder på denne rundrejse til både det østlige og vestlige Canada.

Dag 1: Afrejse Danmark

Fra Danmark går turen vestpå mod Montreal, hvor du lander samme dag grundet tidsforskellen. Her bliver du indlogeret på et centralt beliggende hotel og har resten af dagen til at udforske den pulserende storby. Montreal er med sine 3 millioner indbyggere Canadas største ”franske” by. Mad, mode og venlighed er tydelig i Montreals gader, hvor den engelske og franske kultur har fundet et harmonisk samspil og skabt et særdeles kreativt miljø. Byens centrum har et amerikansk look ved første øjekast med sine brede gennemgående veje og skyskrabere i et tæt mønster. Men skraber du lidt i overfladen, vil du hurtigt opdage byens dybe franske rødder.

Dag 2: Smag på Montreal

Start eventuelt dagen på ægte canadisk vis med pandekager og ahornsirup. Det var indianerne, der fandt ud af at udnytte træets saft, og det var dem, der introducerede ahornsirup til nybyggerne. Siden da har pandekager bare ikke været det samme i Canada uden den tykke, gyldne masse.

Dagen byder på en række spændende oplevelser. Vi foreslår, at du udforsker Montreals historiske bydele, hvor du kan smage på nogle af byens mange delikatesser. For eksempel Montreals ”smoked meat”-sandwich og de berømte bagels. Eller nyd en øl på et af byens mange mikrobryggerier. En anden mulighed kunne være at tage på en tur ud af byen og smage på nogle af de gode vine, der produceres i området.

Dag 3: Montreal – Ottawa

Det er blevet tid til at tage afsked med Montreal. Så du afhenter din lejebil i centrum og begiver dig videre mod Ottawa, der ligger smukt ved Ottawa-floden og Rideau-kanalen. Byen har 800.000 indbyggere, og det kompakte centrum byder på en livlig blanding af folkeliv, spændende ny museumsarkitektur samt regeringsbygninger i traditionel britisk stil på Parliament Hill.

Listen over museer og kulturelle oplevelser i Ottawa-Hull-området er lang. Selvom byerne Ottawa og Hull er adskilt af Ottawa-floden og en provinsgrænse, så er det kun en brotur, som adskiller de to byer. Besøg eksempelvis det nye museum Canada Aviation Museum, hvor du kan lære om flyets historie og dets enorme betydning for Canada. Blandt andet i forbindelse med åbningen af det kolde nord. Du kunne også kigge forbi National Gallery of Canada, hvis samling tæller værker af både oprindelige folk, canadiske, internationale og asiatiske kunstnere. Men også tegninger, foto og nutidskunst har fundet vej til museet. På War Museum er der udstillinger om de forskellige krige, der har fundet sted i Canada samt Canadas deltagelse i internationale krige. Derudover kan du få indblik i Canadas store bidrag til fredsbevarende FN-indsatser overalt i verden. FN’s fredsbevarende indsatser opstod faktisk efter en idé af den canadiske premierminister Lester B. Pearson.

Distance: Ca. 200 km fra Montreal til Ottawa.

Dag 4: Ottawa – Kingston

Du forlader i dag Ottawa og drager videre mod den historiske by Kingston, som ligger lige der, hvor Lawrence-floden løber ud af Ontario-søen. I den lille by, hvor indbyggerne primært taler engelsk, kan du opleve Fort Henry som blev bygget i 1800-tallet. Fortet blev bygget med det formål at beskytte Kingston og The Royal Navy under de mange krige mod USA. Du kan afslutte dagen med en gåtur ved strandpromenaden Kingston Waterfront, hvor du samtidig kan tage på en hyggelige sejltur eller nyde et lækkert aftenmåltid på en af de mange restauranter

Distance: Ca. 200 km fra Ottawa til Kingston.

Dag 5: Kingston – Niagara-on-the-lake

Fra Kingston går køreturen videre mod Niagara-on-the-lake. Denne lille charmerende by ved Lake Ontario blev grundlagt af britiske royalister efter den amerikanske uafhængighedskrig. I dag er det en af de bedst bevarede byer i Nordamerika fra det 19. århundrede. Beliggenheden ved søen, træalléer og de gamle træhuse gør Niagara-on-the-lake helt uimodståelig, og det er hyggeligt bare at vandre på må og få i de små gader.

Distance: Ca. 400 km fra Kingston til Niagara-on-the-lake.

Dag 6: Vingårdsbesøg omkring Niagara-on-the-lake

På denne heldagstur kommer du til at opleve nogle af Niagaras mange fantastiske vinområder, når du begiver dig op ad historiske Niagara Parkway og gennem det ene smukke landskab efter det andet. Frokosten nydes på charmerende Queens Landing, hvor du med et godt glas rød- eller hvidvin kan nyde udsigten udover havnen ved Niagara-on-the-lake. Turen afsluttes i Niagara-on-the-lake, hvor der er tid til at udforske området på egen hånd.

Under opholdet i Niagara-on-the-lake er det værd at smage områdets særlige isvin. Isvin er en sød dessertvin lavet på druer, der bliver plukket og knust i frossen tilstand. Dette bevarer den naturlige frugtsødme og syre, der er så karakteristisk for isvin. En række forskellige druer kan bruges. Riesling, Cabernet Franc og Cabernet Sauvignon er meget populære. Men også Shiraz, Merlot og andre druer finder vej til isvinen. Vigtigst er den rette temperatur på mindst minus 8 grader, når druerne plukkes.

Dag 7: Niagara-on-the-lake – Toronto

Turen går i dag videre mod den multikulturelle storby Toronto. Efter ankomsten er resten af dagen fri til at nyde den spændende storby på egen hånd. Der er masser at give sig til. Shopping i Toronto matcher langt mere berømte storbyer, og byen byder på adskillige glimrende museer. Ikke mindst The Royal Ontario Museum, der i høj grad er et besøg værd.

Der findes mere end 100 forskellige etniske grupper i Toronto, og der tales et utal af sprog. Derfor har byen flere spændende bydele med hvert sit etniske præg. Du kunne for eksempel besøge Greektown, Little Italy, Chinatown eller hippiernes Kensington Market. Denne mangfoldighed giver også udslag på byens menukort, der til tider byder på nogle fantastiske fusioner. Prøv for eksempel Rasta Pasta, der serverer en blanding af det jamaicanske og det italienske køkken. I Toronto er et måltid ikke bare et måltid, og en øl er ikke bare noget, man drikker til en fodboldkamp. Her går de op i det med liv og sjæl, og det kan smages. Besøg også St. Lawrence Market, som er et fantastisk madmarked fyldt med de bedste oste, lokal frugt og grønt samt det lækreste kød og massevis af friske fisk. Et skønt sted at finde ingredienserne til sin picnic ud til Toronto Islands.

Distance: Ca. 130 km fra Niagara-on-the-lake til Toronto.

Dag 8: Markedstur i Toronto

På denne dagstur kommer du først omkring det spændende område Old Town, hvor du får et godt indblik i områdets lokale historie. Herefter går turen videre til St. Lawrence market i Toronto, som har ligget på dette sted siden før Torontos grundlæggelse. Handlen i området går over 200 år tilbage, hvor lokale indbyggere byttede varer langs kysten ved Lake Ontario lige omkring det sted, hvor markedet ligger i dag. I 2012 blev markedet kåret til verdens bedste af National Geographic, og du vil hurtigt forstå hvorfor. Portugisiske snacks, autentiske jødiske bagels, indisk slik, lokal Ontario ost, ukrainske pirogger og byens ikoniske peameal bacon sandwiches er kun få af de lækkerier, du kan opleve på din tur gennem markedet. Undervejs vil guiden fortælle fascinerende historier og sjove annekdoter. Deriblandt fortællingen om en verdenskendt, magtfuld kvinde, der skabte en strålende forretning ved at sælge gulerødder i markedets kælder.

Dag 9: Toronto – Kelowna

Det er blevet tid at tage afsked med Toronto. Så du afleverer lejebilen og sætter kurs mod lufthavnen, hvor flyet går videre mod Kelowna. Her står en anden lejebil klar i Kelowna lufthavn, og inden længe kan du indlogere dig på et nærliggende hotel. Du har resten af dagen til at gå på opdagelse og få de første indtryk af byen.

Dag 10: Kelowna

Dagen byder på en dagstur til en række af Kelownas smukkeste vingårde, som blandt andet Mission Hill Family Estate Winery og Quails' Gate Estate Winery. I løbet af dagen får du naturligvis mulighed for at smage på områdets dejlige vine, inden turen går tilbage mod Kelowna.

Dag 11: Kelowna – Osoyoos

Turen går videre sydpå mod byen Osoyoos, som ligger lige inden grænsen til USA. Her finder du sand, kaktusser og landskaber, der bestemt ikke ligner noget, de fleste forbinder med Canada. Men den er god nok, dette smukke naturområde er Canadas eneste ørken. Undervejs kan du eventuelt lægge vejen forbi byen Penticton, som ligger smukt klemt inde på en landtange mellem Skaha- og Okanagan-søerne. Området er kendt som British Columbias frugtkurv på grund af sine mange frugtplantager og vingårde. Penticton er servicecenter for den sydlige del af Okanagan Valley, hvor der produceres en del vin, herunder en ganske udmærket hvidvin.

Distance: Ca. 123 km fra Kelowna til Osoyoos.

Dag 12: Osoyoos – Harrison Hot Springs

Fra Osoyoos går turen videre mod byen Harrison Hot Springs, som ligger ved den 60 km lange Harrison Lake. Med sine blot 1.600 indbyggere er der ikke tale om nogen stor by. Men i mere end et århundrede har Harrison Hot Springs været et yndet udflugtsmål for Vancouvers indbyggere. Området byder på bløde sandstrande, udsigt til forrevne bjergtoppe og ikke mindst varme kilder at bade i.

Der er sjov og underholdning for alle aldersgrupper i Harrison Hot Springs. Udover at få sand mellem tæerne på stranden, er der mulighed for at leje cykler og udforske naturen. Eller stå til søs i en lejet kano, kajak, sejlbåde eller speedbåde. Tid til fordybelse og afslapning kan findes på golfbanen eller med forkælelse over en gang spa og wellness.

Distance: Ca. 300 km fra Osoyoos til Harrison Hot Springs

Dag 13: Harrison Hot Springs – Vancouver

Turen fortsætter i dag mod den fantastiske storby Vancouver, som ligger i det flade Fraser River floddelta med snedækkede bjergtoppe mod nord og havet lige uden for døren mod vest. Den fantastiske beliggenhed gør Vancouver til en værdig kandidat til titlen som verdens smukkeste storby. Efter du har tjekket ind på hotellet, har du resten af aftenen til at få de første indtryk af Vancouver. Du kunne eksempelvis strække benene i Stanley Park, hvor der står totempæle mellem træerne, eller langs promenaden ved Canada Place, hvor byens indbyggere går, løber, cykler eller løber på rulleskøjter.

Distance: Ca. 135 km fra Harrison Hot Springs til Vancouver.

Dag 14: Granville Island Market Tour

Dagen byder på en dagstur til det populære Granville Island Market, hvor det altid emmer af liv. Her vil du opleve områdets spændende historie og kultur, alt imens du begiver dig rundt mellem de små butikker, der tilbyder alt fra lokal ost til lækre donuts i verdensklasse. Udover at Granville Island Market byder på mange fyldte butiksgader, er det samtidig et af byens mest kulturelle områder med en lang række museer, teatre og adskillige former for håndværk.

Dag 15: Afrejse Vancouver

Fra Vancouver går turen tilbage mod Danmark efter en rejse fyldt med kulinariske oplevelser og mødet med en række af Canadas mest charmerende storbyer.

Dag 16: Ankomst Danmark

Du ankommer til Danmark.

Vis alle dage

Priseksempel

16 dage fra kr. 22.900

Pris pr. person ved 2 voksne

Kundernes oplevelser

Se hvad vores kunder synes om os i deres anmeldelser på Truspilot.

Relevante udflugter på rejsen

Disse udflugter kunne også være interessante for dig at søge inspiration i.
Canada - Alberta - Jasper - bjørneunge

Wildlife flodsafari ved Blue River

På denne tur sejler du ad Blue River kendt som Grizzly Bear Valley, hvor du kan opleve både elge, bjørne og ørne.

3 timer fra kr. 515

canada - alberta - banff - lake minnewanka 3500x2000px

Sejltur på Lake Minnewanka

Nyd en sejltur på smukke Lake Minnewanka, og oplev det rige dyreliv, både på land, til vands og i luften.
 

1 time fra kr. 330

Canada - montreal - Mont Royl_0

Guidet cykeltur i Montreal

Oplev Montreal fra sadlen på en cykel. Du kommer let omkring og mærker byens puls undervejs.

3 timer fra kr. 445

Canada - Vancouver island - campbell river.jpg

Svøm med laks i Campbell River

På denne tur får du mulighed for at svømme med laks i Campbell River, hvilket er en helt unik oplevelse. 

3 timer fra kr. 840

Canada - Ontario - 1000 Islands - sejltur

Sejltur ved The 1000 Islands i Ontario

Tag med på en times sejltur gennem området The 1000 Islands, som gemmer på både storslåede slotte og et forunderligt landskab med små grønne...

1 time fra kr. 140

Canada - vandfly.jpg

Canadas kystbjerge med vandfly

Oplev storslåede bjerglandskaber, mægtige gletsjere og smukke søer med vandfly fra Whistler.

30 minutter fra kr. 975

Canada - nova scotia - hval

Hvaltur ved Brier Island i Nova Scotia

Der venter dig en skøn oplevelse på havet ud for Brier Island, hvor du kan opleve hvaler og delfiner.

4 timer fra kr. 300

Canada - British columbia - Capilano - hængebro.jpg

Vancouver og Capilano-hængebroen

Oplev det bedste af Vancouver og se regnskoven fra oven fra Capilano-hængebroen.

5 timer fra kr. 590

Laksefiskeri

Fisketur ved Campbell River

Fisketur på Campbell River, hvor der er god mulighed for at fange laks.

4 timer fra kr. 4.031

Canada - British Columbia - Vancouver (3)

Oplev Vancouver på cykel

Oplev smukke Vancouver på den bedst tænkelige måde: På cykel med en lokal guide.

5 timer fra kr. 500

Canada - Alberta - Jasper - athabasca - Ice Explorer

Besøg Athabasca-gletsjeren

Besøg Athabasca-gletsjeren, som er en af Rocky Mountains’ mest spektakulære gletsjere.

75 minutter fra kr. 429

Canada - spekhugger.jpeg

Hvalsafari ved Campbell River

Spændende hvalsafaritur i zodiac-gummibåd med mulighed for at opleve både hvaler, søløver og delfiner.

6 timer fra kr. 1.225

Canada - Athabasca.jpg

Flodtur på Athabasca River i Jasper

Tag på en sikker og sjov raftingtur for hele familien ad Athabasca River i Jasper National Park.

3 timer fra kr. 430

Canada - British Columbia - Victoria - The Empress Hotel

Oplev Victoria med vandflyver

Oplev smukke Victoria og de omkringliggende landskaber fra en ny vinkel om bord på et vandfly.

30 minutter fra kr. 660

Canada - Ontario - vingård

Deluxe vintur fra Niagara Falls

Området omkring Niagara-on-the-Lake byder på hyggelige vingårde og fantastiske vine.

1 dag fra kr. 645

canada - british columbia - vancouver skyline set fra syd med bjerge som baggrund - bredformat

Med vandfly over Vancouver

Oplev Vancouver og de smukke omgivelser fra et vandfly.

30 minutter fra kr. 730

Canada - Alberta - Dinosaur Provincial Park3.jpg

Dagsbillet til Tyrrell Museum

Kom tæt på dinosaurerne og andre fortidsvæsener, med en dagsbillet til Tyrrell Museum.

1 dag fra kr. 105

Vildmarksafari på Knight Inlet Lodge

Vildmarksafari på Knight Inlet Lodge

3 dages safari i vildmarken på Knight Inlet Lodge, hvor du oplever Canadas natur og dyreliv fra en flydende lodge.

3 dage fra kr. 8.600

Ridetur ved Banff - Banff Trailriders5.jpg

2 dages ridetur i Banff

Kom på dette spændende 2-dages eventyr på hesteryg, hvor du udforsker dele af Canadas uberørte natur og rige dyreliv omkring Banff National...

2 dage fra kr. 3.700

St Lawrence Market - Toronto.jpg

Sightseeing bustur i Toronto

Oplev Torontos seværdigheder med en 2-dags billet til byens sightseeingbusser med guide.
 

2 dage fra kr. 225

Canada - Quebec - guidet tur.jpg

Guidet gåtur i Old Quebec

Tag med på en to timer lang historisk gåtur gennem Old Quebec, og få hele den farverige historie om bydelens udvikling fra 1608 og frem til...

2 timer fra kr. 150

Canada - Ontario - Toronto - Sightseeing

Dagsbillet til CN Tower i Toronto

Få en fantastisk udsigt over Toronto fra toppen af det 553 meter høje CN Tower.
 

1 dag fra kr. 240

Canada - Dyr - Grizzlybjørn1

Bjørnesafari fra Campbell River

Kom tæt på Canadas grizzlybjørne på denne naturskønne bjørnesafari fra Campbell River.
 

7 timer fra kr. 2.715

Canada - British Columbia - Capilano Suspension Bridge.jpg

Gåtur ad Capilanos hængebroer

Mærk suset, når du går ad hængebroer spændt ud mellem trætoppene i Capilano Suspension Bridge Park.
 

5 timer fra kr. 260

Canada - Ontario - Algonquin Provincial Park - kano

Kanotur i Algonquin Provincial Park

Oplev den smukke Algonquin Provincial Park i kano og til fods.
 

4 timer fra kr. 420

Canada - rafting3.jpg

Vild white water rafting i Banff

Vild white water rafting ad Kicking Horse River. Adrenalinsus og skøn natur for alle pengene.
 

1 dag fra kr. 875

Canada - Ontario - Toronto - skyline - skumring_0

Cykeltur på Torontos øer

Oplev Torontos øer på cykel i skumringen, og nyd samtidig lysene fra byens smukke skyline.
 

3 timer fra kr. 555

Canada - Churchill - Lazy Bear Lodge - Isbjørn

Isbjørne-safari i Churchill

Kig efter isbjørne, hvidhvaler og nordlys fra den charmerende Lazy Bear Lodge i Churchill.
 

7 dage fra kr. 29.000

Canada - vancouver island - spækhugger.jpg

Hvalsafari ved Ucluelet

Oplev både gråhvaler, pukkelhvaler og spækhuggere på denne hvalsafari ud for Vancouver Islands vestkyst.

3 timer fra kr. 615

Canada - Quebec - Ottawa - War Museum

Ottawa Museum of History og War Museum

Besøg de spændende museer Ottawa Canadian History Museum og  War Museum.
 

1 dag fra kr. 130

Canada - Saskatchewan - La Reata Lodge - Cowboys_1

Udlev cowboy-drømmen på La Reata

3 dages ægte cowboy-eventyr på Canadas åbne prærie.
 

3 dage fra kr. 1.600

Rejsebureauet MyPlanet Rejser | Vi skræddersyer drømmerejser → find rejsen her

Bjørne-tur fra Telegraph Cove

Tag med på en sejltur til Knight Inlet, hvor du kan opleve bjørnene komme ned til bredden for at søge føde.
 

1 dag fra kr. 2.120

Canada - British Columbia - Whistler - Gondola2.jpg

Svævebane-eventyr i Whistler

Oplev bjerglandskaberne omkring Whistler i fugleperspektiv på det ultimative svævebane-eventyr.

2 timer fra kr. 330

Canada - Alberta - Mount Assiniboine - bjerge

Helikoptertur over Mount Assiniboine

Det bliver en halv time spækket med fantastiske udsigter, når du i helikopter flyver over Mount Assiniboine.

30 minutter fra kr. 1.820

Canada - British Columbia - dyr - plettet sæl 3_0

Snorkel og kajak fra Vancouver

Snorkel blandt sæler, besøg fuglekolonier og sejl i kajak gennem de smukke landskaber i Howe Fjord nær Vancouver.

5 timer fra kr. 685

Canada - dyr - oern_0.jpg

Gå på opdagelse i Jaspers vildmark

Spejd efter ørne, elge, kronhjorte og bjørne, mens du begiver dig ind i hjertet af Jasper National Park.

4 timer fra kr. 395

Canada - Banff (12).jpg

Guidet vandretur i Banff

En klassisk vandretur gennem Rocky Mountains, som byder på gletsjere, takkede bjergtinder og brusende floder.

1 dag fra kr. 540

Oplev Victoria på cykel

Oplev Victoria på cykel

Oplev Victoria på cykel, og nyd byens seværdigheder og særlige stemning på en anderledes måde.

3 timer fra kr. 360

Canada - Montreal - Bonsecours Market - 1_1

Guidet gåtur i Old Montreal

Tag med på en guidet gåtur gennem denne spændende bydel Old Montreal.

2 timer fra kr. 165

Canada - British Columbia - Vancouver (5)

Dinner cruise ved solnedgang

Nyd stemningen og den smukke udsigt ind over Vancouver på dette dinner cruise ved solnedgang.

3 timer fra kr. 555

Canada - vancouver island - søløve.jpg

Sejltur blandt Canadas vilde dyr

Kom tæt på Canadas vilde dyr i deres naturlige omgivelser, mens du sejler igennem smukke Discovery Passage

3 timer fra kr. 815

Middagscruise i Toronto

Middagscruise i Toronto

Nyd en lækker middag, mens du sejler langs Torontos fascinerende havnefront.

4 timer fra kr. 645

Canada - British Columbia - Whistler Ziptrek - Ecotours.jpg

Zip-line bjørnetur ved Whistler

Oplev bjørne oppefra, når du bevæger dig via zip-line kabler og hængebroer over skoven ved Whistler og Blackcomb Mountain.

1 dag fra kr. 705

Granville Island Market - Canada.jpg

Dagstur til Granville Island Market

Besøg Granville Island Market i Vancouver, der byder på hyggelige butiksgader samt et væld af lækkerier.

1 dag fra kr. 450

Australien - victoria - Yarra Valley - vindruer 2

Vin- og cidertur ved Montreal

Smag på de lækre vine og cider, som produceres lige uden for Montreal.

5 timer fra kr. 640

Horseshoe Falls, Niagara Falls, Canada

Bagom Niagara Falls

Kom bag om Niagara vandfaldene på denne imponerende tur til det største af faldene, Horseshoe Falls.

1 time fra kr. 140

Canada - British Columbia - Vancouver Island -April Point - Hval

Hvalsafari og Victoria

Kombiner hvalsafari ud for Vancouver med stemningsfulde Victoria på Vancouver Island.

1 dag fra kr. 1.805

canada - alberta - jasper - maligne lake - spirit island 3500x2333px

Spirit Island Cruise

Nyd en sejltur på en af Rocky Mountains’ smukkeste søer, Maligne Lake, og gør stop ved Spirit Island.

2 timer fra kr. 440

Canada - rafting 4.jpg

Rafting i Jasper National Park

Sejl i pelshandlernes fodspor på denne familievenlige raftingtur ad Athebasca-floden i Jasper National Park.

2 timer fra kr. 400

Canada - Newfoundland - Cape Spear

Guidet tur i St. John’s på Newfoundland

På denne tre timers rundtur kommer du til Canadas østligste punkt ved St. John’s i Newfoundland.

3 timer fra kr. 405

Canada - British Columbia - Vancouver - Gastown madtur

Gastronomi i Vancouvers Gastown

Glæd dig til en tre timer lang tur gennem historiske Gastown i Vancouver med masser af gastronomi undervejs.

3 timer fra kr. 860

Canada - British Columbia - Vancouver Island -April Point - Hval

Hvalsafari ved Victoria

Oplev spækhuggere, gråhvaler, sæler og meget mere på denne hvalsafari på sundet ved Victoria.
3 timer fra kr. 570

3 timer fra kr. 570

Canada - Ontario - Niagara Falls - Regnjakker

Sejltur ved Niagara Falls

Kom helt tæt på Niagara Falls’ enorme vandmasser om bord på Hornblower Niagara Cruises katamaran.

15 minutter fra kr. 185

Canada - Alberta - Jasper - athabasca - Ice Explorer

Gletsjertur og skywalk på Athabasca Glacier

Oplev Athabasca Glacier på en tur med Ice Explorer-køretøj og fra Glacier Skywalk.

75 minutter fra kr. 610

Canada - Jasper - Heste

Ridetur ved Banff

Denne ridetur ved Banff lader dig opleve de canadiske bjerge fra hesteryg. 

2 timer fra kr. 615

Panoramaudsigt over Quebec City-skyline med Chateau Frontenac og Saint Lawrence-floden - Quebec City, Quebec, Canada

Quebec City rundtur

Denne tur giver en god introduktion til det historiske, men samtidig moderne Quebec.

2 timer fra kr. 265

Canada - Ontario - Niagara - Helikopter_1

Helikoptertur over Niagara Falls

Flyv i helikopter over Niagara Falls vandfaldene, og nyd en sjov oplevelse med en fantastisk udsigt.

9 minutter fra kr. 745

Rocky Mountains med helikopter

Rocky Mountains med helikopter

Oplev Rocky Mountains storslåede bjerglandskaber omkring Banff fra en helikopter.

12 minutter fra kr. 830

Canada - Alberta - Calgary - Stampede

Calgary Stampede – rodeo og cowboykultur

I løbet af 2 dage oplever du det, der er kendt som ”The Greatest Outdoor Show on Earth” nemlig Calgary Stampede.
 

2 dage fra kr. 2.000

Canada - british columbia - hval - zodiac.jpg

Hvalsafari ved Vancouver

Spændende hvalsafari ud for Vancouvers kyst, hvor du oplever sæler, marsvin, søløver og spækhuggere.

4 timer fra kr. 815

Canada - Ontario - Toronto - Cykel - Guide

Cykeltur i Toronto med guide

Udforsk Toronto på cykel og oplev byens mange seværdigheder på en anderledes måde. 

4 timer fra kr. 500

canada - brown bear - bredformat 3000x1200px

Bjørnesafari i Whistler

Oplev det rige dyreliv i Whistler og Blackcomb bjergene.

3 timer fra kr. 1.170

Canada - Britih Columbia - Vancouver - Big bus

Vancouver hop-on hop off bus og Vancouver Lookout

Udforsk byens mange ansigter, bydele og attraktioner med et hop-on hop-off buspas og billet til Vancouver Lookout

1 dag fra kr. 335

Canada - Dyr - Pukkelhval (2).jpg

Hvalsafari ved Prince Rupert

Tag på en spændende hvalsafari, og kom helt tæt på de enorme hvaler ved Prince Rupert.

4 tim fra kr. 860

Canada - Alberta - Banff - Svaevebane 3.jpg

Svævebane-eventyr ved Banff

Oplev de storslåede bjerglandskaber omkring Banff med svævebane til toppen af Sulphur Mountain.

1 timer fra kr. 335

Canada - British Columbia - Knight Inlet Lodge - Grizzlybjørne (Custom)

Bjørnesafari ved Prince Rupert

Tag på en spændende bjørnesafari i båd, hvor du kommer helt tæt på Canadas grizzlybjørne.

1 dag fra kr. 1.705

Canada - British Columbia - Vancouver - Solopgang.jpg

Victoria med vandflyver fra Vancouver

Tag med vandflyver fra Vancouver til Victoria, hvor du får en hel dag til at opleve byens seværdigheder.

1 dag fra kr. 1.550

Canada - British Columbia - dyr - spækhugger 4

Hvalsafari ved St. Anthony

Tag med på uforglemmelig sejltur ved Newfoundlands nordkyst, og oplev hvaler, delfiner og andet dyreliv.

3 timer fra kr. 475

Canada - Ontario - Niagara (5)_0

Tur til Niagara Falls fra Toronto

Oplev det imponerende Niagara Falls, og besøg den hyggelige by, Niagara-on-the-Lake.

1 dag fra kr. 790

Canada - British Columbia - Vancouver Island - Bjorn (2)

Bjørnesafari ved Tofino og Ucluelet

Kom helt tæt på de charmerende sortbjørne på en spændende bjørnesafari med båd.
 

2 timer fra kr. 615

New Zealand - South Island - Kaikoura - Hval_0.jpg

Hvalsafari ved Tofino

Oplev både gråhvaler, pukkelhvaler og spækhuggere på denne hvalsafari ud for Vancouver Islands vestkyst.

2 timer fra kr. 615

Canada - British Columbia - Whistler - ATV (2)

Firehjulet motorcykel ved Whistler

Oplev Coast Mountains storslåede landskaber på dette guidede firehjulede motorcykel-eventyr fra Whistler.

2 timer fra kr. 940

Canada - Alberta - Banff - Sulphur Mountains - gondol

Udforsk Banff fra Calgary

Lær om geologien, urbefolkningens historie og områdets dyreliv, mens du udforsker Banff National Park.

5 timer fra kr. 1.250

Canada - British Columbia - Rocky Mountaineer 3

Oplev Canada med Rocky Mountaineer

Tag på en unik togrejse igennem Canadas bjergrige vestlige provinser med Rocky Mountaineer.

2 dage fra kr. 7.600

Canada - Ontario - Niagara-on-the-lake - vin

Vintur fra Toronto

Nyd en guidet vintur fra Toronto med gode vine og dejlig mad undervejs. 

1 dag fra kr. 980

Canada - british columbia - butchart gardens.jpg

Dagstur til Victoria, Vancouver Island

Tag på dagstur til Victoria på Vancouver Island, og oplev en af Canadas mest stemningsfulde byer.

1 dag fra kr. 805

Canada - vandfly.jpg

Med vandfly langs Vestkysten

Tag med, når lokale og dagens post flyver i vandfly mellem de små byer langs Canadas vestkyst.

3 timer fra kr. 1.295

Canada - rafting 4.jpg

White water rafting i Banff

Tag på white water raftingtur ad Bow River gennem Horseshoe Canyon i Banff.

1 dag fra kr. 465

Flere rejseforslag

Disse rejseforslag kunne også være interessante for dig at søge inspiration i. Alle vores forslag kan tilpasses dine ønsker, så du får præcis den rute, den varighed og de oplevelser, som du drømmer om.
Canada - Ontario - Niagara (5)_0

Toronto, Niagara Falls og Montreal

 • Storbypuls i spændende Toronto
 • Tæt på mægtige Niagara Falls 
 • Fransk kultur i Québec-provinsen
   

15 dage fra kr. 17.200

Alaska - Katami National park - bjørn

Det vestlige Canadas ikoner

 • Rejs i både bil og autocamper
 • Vancouver og Vancouver Island 
 • Imponerende Rocky Mountains
   

22 dage fra kr. 20.000

canada -alerbta - jasper - rocky mountains - maligne lake - spirit island

Den store Canada rejse

 • Niagara og fransk kultur i øst
 • Rocky Mountains i vest
 • Luksus-togrejse gennem bjergene

20 dage fra kr. 37.200

Rocky Mountains

Mountain Express Canada

 • Store oplevelser på kort tid
 • Der venter storslået natur
 • Med på ruten er også Vancouver

9 dage fra kr. 13.300

rsz_celebrity-solstice-alaska_shipexterior_tracyarmfjo-recut2

Krydstogt i Alaska fra Vancouver

 • Forkælelse på skibet Celebrity Solstice
 • Den smukke vildmark i Alaska
 • Oplevelser i Vancouver og Seattle

13 dage fra kr. 16.600

Canada - Newfoundland - St. Johns -119372104.jpeg

Kør-selv tur i Newfoundland

 • St. John’s’ farverige stejle gader
 • Sejltur mellem hvaler og isbjerge
 • Charmerende fiskerlandsbyer

15 dage fra kr. 18.300

Canada, provinsen Nova Scotia, Cape Breton, naturskøn cabot-trail

Kør-selv i Nova Scotia

 • Historie, kultur og natur 
 • Overskuelige afstande og god tid
 • Smukke nationalparker

15 dage fra kr. 16.200

cruise canada banff national park 2500x1250px

Det vestlige Canada i motorhome

 • Nyd friheden i en autocamper
 • Kom helt tæt på det rige dyreliv
 • Udforsk bjerge, søer og skove
   

20 dage fra kr. 10.100

Canada - Natur (1).jpg

Western Wonders Canada

 • Storslået kør-selv rejse
 • Indtag den imponerende natur 
 • Nyd Calgary og Vancouver
   

16 dage fra kr. 20.800

USA - Alaska - Bjoern - Grizzly.jpg

Yukon og Alaska i bil

 • Oplev uberørte vildmarker
 • Besøg charmerende små byer
 • Nyd friheden i egen bil

15 dage fra kr. 32.000

USA - wyoming - Yellowstone - buffalo.jpeg

Nordvestlige USA og Canada i bil

 • Road trip i USA og Canada 
 • Imponerende nationalparker
 • Nyd stemningen i storbyerne
   

16 dage fra kr. 14.800

Havsörn som flyger längs med kust i Alaska

Krydstogt til Alaska og kør-selv i Canada

 • Perfekt rejse for naturelskere
 • Kør-selv i nationalparkerne
 • Slut af med et krydstogt til Alaska
   

16 dage fra kr. 25.300

Canada - Ontario - Toronto - Sightseeing

Halifax til Toronto med tog

 • Storbyer og smuk natur
 • Uforglemmelig togrejse
 • Kultur og historie

10 dage fra kr. 15.700

canada - alberta - banff - lake minnewanka 3500x2000px

Det vestlige Canada i bil

 • Ruten er lagt og hotellerne bestilt
 • Nationalparkerne Banff og Jasper
 • Oplev Canadas rige dyreliv

22 dage fra kr. 25.500

USA - californien - highway 1 - biler_0

USA & Canada på én billet

 • Du rejser til USA og Canada
 • Få flere stop på samme flybillet
 • Fly, 3-4 overnatninger og billeje
   

14 dage fra kr. 9.275

Alaska - Katami National park - bjørn 6

Blandt bjørne og hvaler

 • Oplev Vancouver Islands dyreliv
 • Nyd Victorias storbycharme 
 • Spændende ture undervejs
   

12 dage fra kr. 26.100

RS3870_Park Car - Mt. Robson_0

I tog tværs over Canada

 • Unik togrejse fra øst til vest
 • Spektakulær natur i topklasse 
 • Smukke Vancouver
   

16 dage fra kr. 37.600

Man fotar naturen från tågfönster i Rocky Mountains, Kanada

Canada på luksusklasse

 • Luksustoget Rocky Mountaineer
 • Albertas nationalparker i bil
 • Udforsk vildmarken
   

13 dage fra kr. 37.600

Canada - Ontario - Toronto - Sightseeing

Storbyferie i Toronto

 • God tid til at udforske storbyen
 • Du bor centralt
 • Dagstur til Niagara Falls

6 dage fra kr. 5.900

Vi gør dine rejsedrømme til virkelighed

Send os dine ønsker til rejsen, så skræddersyer vi et rejseforslag til dig - helt uforpligtende.

staff-dk.png