RS3870_Park Car - Mt. Robson_0

I tog tværs over Canada

En rejse til Canada åbner op for nye spændende oplevelser som unikke togrejser, stor natur og storbyen Vancouver. 

 

Vores passionerede rejseeksperter har designet dette rejseforslag til inspiration.

 

Du bestemmer afrejsedato, antal dage og indhold. Dette er et eksempel på, hvordan en rejse kan se ud.

16 dage fra kr. 37.600

Pris pr. person ved 2 voksne

Når du sender en forespørgsel, kontakter vi dig på SMS, e-mail eller telefon til en indledende snak om din rejse.

*Feltet skal udfyldes

Denne unikke rejse i tog tværs over Canada begynder med storbyoplevelser i charmerende Toronto og tager dig videre gennem Canadas tryllebindende landskaber til Stillehavets perle, Vancouver.

Togrejsen er en unik mulighed for at nyde Canadas prægtige og forskelligartede natur, mens du slapper af og lader op til alle de oplevelser, der venter dig i det vestlige Canada.

Niagara Falls, Rocky Mountains og meget mere
Rejsen begynder i Canadas største by Toronto, inden turen går til det imponerende vandfald Niagara Falls. Herefter stiger du på toget VIA Rails The Canadian og begynder turen tværs over Canada.

Toget tager dig vestpå forbi Ontarios store fyrskove og klipper, Manitobas tusindvis af småsøer og floder samt Saskatchewans uendelige prærie. Fremme i det vestlige Alberta venter Rocky Mountains tinder.

Turen gennem dalene i Rocky Mountains og ad verdens smukkeste landevej, Icefields Parkway, foregår i bus. I Banff stiger du om bord på det prisbelønnede og helt unikke Rocky Mountaineer-tog, som tager dig det sidste stykke til Vancouver. Toget kører i dagtimerne, så du kan nyde naturen i fulde drag.

Togrejsen fra Toronto til Vancouver kan kombineres med vores togrejse fra Halifax til Toronto, hvilket skaber det ultimative canadiske togeventyr fra kyst til kyst.

Udvalgte højdepunkter

AdobeStock_94431259.jpeg
CO2-neutrale rejser med MyPlanet

Der er mange gode miljø-projekter, som vi gerne vil støtte. Men effekten bliver ganske enkelt større, ved at vi vælger at fokusere på ét projekt. Når du rejser med MyPlanet kompenserer vi derfor for dit CO2-udslip i forbindelse med rejsen ved at støtte projektet ”Jacundá REDD+” i Brasilien. Projektet tilhører organisationen South Pole (www.southpole.com), som varetager en lang række bæredygtighedsprojekter verden over.

Projektet, vi støtter, ligger i den brasilianske stat Rondônia i Amazonas. Stedet er rigt på biodiversitet og hjem for hundredvis af dyre- og plantearter. Store dele af regnskoven i området er dog i fare, da bønder i årtier har ryddet skoven, for at gøre plads til landbrug. Desuden har levevilkårene og økonomien i mange året været trykket, og mange lokale samfund er meget sårbare. Projektet "Jacundá REDD+" giver de lokale mulighed for at få en indkomst ved at opbygge en forsyningskæde for lokale produkter, der ikke er relateret til tømmer. Det kunne for eksempel være gummi, acai og paranødder. Projektets mål er desuden at beskytte 35.000 hektar regnskov fra fældning samt at etablere yderligere 95.000 hektar beskyttet skov. Der afholdes også workshops for lokale kvinder og unge med fokus på sundhed, biodiversitet og lederskab. Dette skal ruste disse ellers meget udsatte befolkningsgrupper bedre til fremtiden.

Det ikke kun socialt, projektet bidrager positivt til en bæredygtig udvikling. Samlet set bidrager projektet nemlig med en reduktion i CO2-udslippet på 140.290 ton per år. Vil du vide mere om projektet, kan du klikke her.

Når du rejser med MyPlanet, kompenserer vi for dit CO2-forbrug på rejsen ved at bidrage til projektet ”Jacundá REDD+”, og samlet set gør kompensationen en stor forskel, idet MyPlanet årligt bidrager til en fjerdedel af projektets CO2-reduktion.

Eksempler på CO2-udslip

En rejsende med MyPlanet udleder i gennemsnit 5 ton CO2 på sin rejse, hvilket udgør cirka en tredjedel af en danskers gennemsnitlige CO2 forbrug på et helt år. 

Her kan du se nogle eksempler på, hvor meget CO2 en typisk MyPlanet rejse udleder:

Australien - 24 dage - 2 indenrigsfly = 7,45 ton CO2
New Zealand - 24 dage = 7,4 ton CO2
USA - 20 dage - 1 indenrigsfly = 4,25 ton CO2
Canada - 17 dage - 1 indenrigsfly = 3,55 ton CO2
Sydafrika - 12 dage - 2 indenrigsfly = 4,15 ton CO2

canada - british columbia - butchart gardens 2.jpg
Victoria og Butchart Gardens

Gå på opdagelse i Victorias rige historie og smukke omgivelser på denne guidede byrundtur. Højdepunkterne inkluderer berømte bygningsværker, haver og historiske mindesmærker, der alle bidrager til midtbyens unikke stemning. Den bedste udsigt over byen får du på turen ned ad Marine Drive til Mt. Tolmie Lookout.

Rundturen fuldendes med et besøg ved den mest berømte af alle Victorias haver, Butchart Gardens. Ligegyldigt hvornår på året, du besøger haven, vil du blive mødt af et festfyrværkeri af strålende farver og dufte fra de mange blomster, planter og træer, der pryder den pragtfulde have. Turen egner sig ikke til gangbesværede.

Canada - Britih Columbia - Vancouver - Big bus
Vancouver hop-on hop off bus og Vancouver Lookout

Udforsk, og opdag Vancouvers mange ansigter, bydele og attraktioner med et hop-on hop-off buspas. Du bestemmer selv hvor, hvornår og i hvilket tempo. Der er 28 stop i alt og nogle af højdepunkterne er English Bay, Stanley Park, Granville Island, Yaletown, Gastown, Chinatown, Robson Street og Entertainment District.

Inkluderet i denne pakke er også billet til Vancouver lookout i Harbour Centre Tower, hvorfra du har en fantastisk udsigt over smukke Vancouver og bjergene i baggrunden.

Canada - Ontario - Niagara (5)_0
Tur til Niagara Falls fra Toronto

Du bliver hentet i Toronto, og herfra kører du mod Niagara Falls. Turen går blandt andet gennem Canadas “stål-hovedstad”, Hamilton, “Ontarios frugtkurv”, St. Catharines, og vinregionen på Niagara halvøen.

Vel fremme ved vandfaldene har du god tid til at beundre de imponerende vandmasser. Du skal blandt andet på en sejltur, hvor du kommer tæt på Horseshoe Falls’ buldrende vandmasser. Frokosten nyder du på Sheraton on the Falls, hvorfra der er en smuk udsigt over vandfaldene.

Efter frokosten går turen til Niagara-on-the-Lake, som er blevet kåret som Canadas kønneste by. Gå en tur gennem byen med de smukke gamle bygninger, besøg de små charmerende butikker, og nyd synet af de farvestrålende blomster, som pryder fortove, parker og verandaer.

 

Canada - Alberta - Jasper National Park - Rocky Mountains - Columbia glacier
Jasper National Park

Jasper National Park kommer du helt tæt på Canadas smukke natur og rige dyreliv.

 

Besøg Jasper Nationalpark og nyd udsigten til blikstille bjergsøer og himmelstræbende bjergtinder, lyden af de brusende floder og duften af skovbund i de dybe skove.

Vandreture ved Jasper

Vil du endnu tættere på naturen, så følg nogle af de mange vandrestier i parken. Eksempelvis Path of the Glacier, der er en af de smukkeste vandrestier i hele Rocky Mountains. Eller prøv kræfter med stigningerne i bjergene omkring byen som for eksempel Whistler, Pyramid Mountain eller Mount Edith Cavell.

Køreture ved Jasper

Jasper by er et godt afbræk i vildnisoplevelserne. Gaderne Patrica Street og Connaught Drive byder på souvenirbutikker, gallerier, caféer og outdoor butikker i massevis. Med Jasper by som udgangspunkt kan du tage på udflugter i nationalparken. Kør for eksempel en tur ad Maligne Lake Road, som er et af de bedste steder i Rocky Mountains at se dyrelivet fra vejkanten. Du kan med fordel tage af sted tidligt om morgenen, for der er chancerne for at møde tykhornsfår, kronhjorte, rener og bjørne allerstørst. Vel fremme ved Maligne Lake kan du leje kanoer og tage ud på egen hånd eller hop ombord på en guidet sejltur til Spirit Island.

Canada - British Columbia - Rocky Mountaineer 3
Oplev Canada med Rocky Mountaineer

Ingen rejse gennem Canadas bjergrige vestlige provinser er komplet uden en uforglemmelig togtur med luksustoget Rocky Mountaineer. Her venter forkælelse i verdensklasse, både når det gælder komforten og maden om bord, men også når du kigger ud af panoramavinduet på de storslåene bjerglandskaber, der glider forbi.

Verdens bedste togrejse

Hele 8 gange har Rocky Mountaineer vundet prisen som verdens bedste togrejse. Men det er bestemt heller ikke nogen almindelig tur. Fra de bløde sæder har du perfekt udsyn til Rocky Mountains takkede bjergtoppe og mægtige gletsjere, og i restaurantvognen serveres det ene overdådige måltid efter det andet, mens du triller gennem Canadas uberørte natur. Fra Vancouver går ruten til Jasper eller Banff eller den modsatte vej fra bjergene mod kysten. Rejsen varer 2 dage, og undervejs har du en overnatning på hotel, så du kun kører i dagtimerne og dermed får det optimale udbytte af den enestående udsigt. 

Alt du skal gøre på denne togrejse er at slappe af og suge de smukke omgivelser til dig. Undervejs bliver du forkælet med lækre måltider, som du kan nyde, mens de skønne landskaber langsomt glider forbi uden for togets store panorama vinduer.

En togrejse med Rocky Mountaineer er en oplevelse, du sent vil glemme.

Kort

Rejsen dag for dag

En rejse til Canada åbner op for nye spændende oplevelser som unikke togrejser, stor natur og storbyen Vancouver.

Dag 1: Afrejse Danmark

Efter ankomsten til Canadas største by, Toronto, går turen med taxi eller offentlige transportmidler til centrum, hvor dit hotel ligger.

Dagen kan for eksempel bruges på at opleve Torontos rige kulturliv, som omfatter både filmens verden, teatre og museer. Toronto International Film Festival holdes hvert år i september, og mange teaterstykker på Broadway i New York har først haft premiere i Toronto. Toronto bliver desuden ofte brugt som New York-kulisse i filmoptagelser, da det er billigere at filme i Canada.

Museerne i Toronto spænder vidt og er helt klart værd at bruge nogle timer på. Besøg for eksempel Art Gallery of Ontario. Eller hvis du er ishockey-fan, er Hockey Hall of Fame det helt rette sted at tage hen. Canadas største museum, Royal Ontario Museum, finder du også i Toronto. Museet byder på alt fra høvding Sitting Bulls hovedbeklædning til koreansk kunst og skeletter af uddøde kæmper fra istiden. Ontario Science Centre er desuden den perfekte legeplads, for både små og store pilfingre.
Overnatning på hotel i Toronto.

Dag 2: Dagstur til Niagara Falls

I dag skal du på en heldagsbustur til Niagara Falls. Du får blandt andet frokost på turen og ikke mindst en uforglemmelig og våd tur på Maid of the Mist, som tager dig helt tæt på de buldrende vandmasser. Selvom mange vandfald er højere end Niagara Falls, er det kun de færreste, hvor der bliver sendt samme enorme vandmængde afsted som ved Niagara Falls. Hvert minut falder, hvad der svarer til, en million fyldte badekar ud over kanten, og det gør Niagara Falls til et imponerende syn, både dag og nat.
​Overnatning på hotel i Toronto.

Dag 3: Toronto + The Canadian-toget

Toronto er præget af Canadas multikulturelle samfund, hvilket du hurtigt fornemmer, når du bevæger dig rundt i byen. Der findes mere end 100 forskellige etniske grupper i byen, og der tales et utal af sprog fra dansk til urdu. Toronto har flere spændende bydele med hvert sit etniske præg. Besøg for eksempel Greektown, Little Italy, Chinatown eller hippiernes Kensington Market.

Torontos centrum af højhuse er relativt lille og overskuelig. Gå en tur ad Yonge Street, der, ifølge Guiness Rekordbog, er verdens længste gade. For enden af Yonge Street ligger færgen til Toronto Islands, Harbour Square Park og havnepromenaden, hvor cafeer, gallerier, teatre og specialbutikker ligger side om side på molerne. Tæt ved havnen finder du også det 553 meter høje CN Tower. Med glaselevator og glasgulv er der mulighed for at prøve grænser af, og på en god dag er det muligt at se 150 kilometer væk fra den øverste observationsplatform i 447 meters højde.

Indbyggerne i Toronto er stolte af deres sportshold. Besøger du byen i sæsonen, hvor Blue Jays spiller baseball, Toronto Argonauts spiller canadisk fodbold (amerikansk fodbold med et twist) eller Toronto Maple Leaf spiller ishockey, er det en intens og stor oplevelse at følge holdene og deres tilskuere fra sidelinjen.

Inden middag går turen tilbage til Toronto og til togstationen på Front Street i centrum af byen. Her begynder din togrejse med VIA Rail tværs over Canada. Du stiger om bord sent på aftenen, og ved sengetid bliver togsæderne i kupéen lavet om til et hyggeligt sengemiljø, hvor det er muligt at få en god nats søvn, mens toget roligt ruller videre gennem de canadiske landskaber. The Canadian-toget har desuden en vogn med 360 grader panorama udsigt, hvorfra naturen kan nydes til fulde. Maden om bord afspejler de regionale specialiteter og årstiderne, så du vil få serveret alt fra atlantisk fiskesuppe, præriebøf eller stillehavslaks i togets hyggelige spisevogn.
​Overnatning på The Canadian-toget.

Dag 4: Ontario - Manitoba

I løbet af natten er du kommet ud af Toronto og små 500 kilometer nord på til Capreol, hvor der er en halv times stop og mulighed for at strække benene på perronen. Turen fortsætter gennem det centrale og nordlige Ontario og nordover langs de store ferskvandssøer. Næste stop er Hornepayne, hvor toget gør et kort stop. Omkring midnat når The Canadian til Sioux Lookout lige før grænsen til Manitoba.

I dag er der inkluderet morgenmad, frokost og aftensmad.
Overnatning på The Canadian-toget.

Dag 5: Manitoba - Saskatchewan

Om morgenen når toget til Manitobas største by og provinshovedstaden Winnipeg. Her er der fire timers ophold, inden rejsen går videre gennem Canadas svar på Finland med de 1000 søer. Rejsen går fra Manitoba til Saskatchewan med et stop sidst på aftenen i Saskatoon.

Erobringen af den canadiske vest skete med anlæggelsen af den jernbane, du bevæger dig vestpå ad, og på turen får du et indblik i, hvad der ventede nybyggerne, da de for hundrede år siden begav sig ud på den lange og udfordrende rejse til det ukendte vestlige Canada.

I dag er der inkluderet morgenmad, frokost og aftensmad.
Overnatning på The Canadian-toget.

Dag 6: Saskatchewan - Jasper

Om morgenen er The Canadian nået til Edmonton i olieprovinsen Alberta, hvor der er en times ophold, inden det går videre mod vest og Rocky Mountains. Formiddagen igennem nærmer toget sig Rocky Mountains for til sidst at blive opslugt af de majestætiske bjerge. The Canadian slanger sig gennem dalene, og over middag er du fremme ved Jasper, hvor det er tid til at stå af.

Jasper by er det nordlige modstykke til den mere kendte og populære Banff i den sydlige del af Banff National Park. Patrica Street er sammen med Connaught Drive de to vigtigste indkøbsgader i Jasper. Her er souvenirbutikker, gallerier, restauranter, outdoor-butikker og et par gode købmænd. Totem Ski Shop på Connaught bugner af udendørsudstyr fra de kendte mærker og frister sjæle med hang til udendørsliv.
Overnatning på hotel i Jasper.

Dag 7: Jasper

Der er afsat en hel dag til at slappe af i Jasper-området, hvor der er mange forskellige muligheder for udflugter. Du kan leje en bil og på egen hånd udforske området eller tage på en af de mange guidet udflugter, der udbydes i byen.

Et godt valg kunne være en tur til Maligne Lake, som ligger en times kørsel fra Jasper by. Maligne Lake Road er et af de bedste steder i Rocky Mountains at se dyrevildt fra vejkanten. Begynd tidligt på dagen hvor du har chance for at se tykhornsfår, kronhjorte, rener og bjørne. På Maligne Lake kan du leje en kano eller tage på en to-timers sejltur på søen, der tager dig til den maleriske Spirit Island i sydenden af søen. Få kilometer nord for Jasper ligger Patricia Lake og Pyramid Mountain, som spejler sig i søen, mens kanoerne glider lydløst gennem vandet. Sydvest for Jasper ligger Whistler-bjerget. Prøv kræfter med den otte kilometer lange, krævende vandretur til toppen, eller vælg den lette løsning, og tag Jasper Tramway gondolen. Turen til toppen belønnes med en flot udsigt over dalen, Athabasca-floden og Jasper by. Lidt syd for Jasper finder du Path of the Glacier, som er en af de smukkeste, korte stier i Rocky Mountains. Stien er dog populær, så kom tidligt om morgenen, hvor der ikke er andre på stien.
Overnatning på hotel i Jasper.

Dag 8: Jasper - Lake Louise

I dag er der planlagt en heldagsudflugt ad den 232 kilometer lange Icefields Parkway til Lake Louise. Det er en ualmindelig smuk tur, og bag hvert sving gemmer sig en ny bjergtop, spejlblank sø eller dyb kløft. Du ser vandfald, der sender kaskader af smeltevand ned i smaragdgrønne søer, men også enge, der i sommermånederne dækkes af et imponerende, farverigt blomstertæppe.

Ved Columbia Icefield oplever du den store Athabasca-gletsjer helt tæt på. Vi har inkluderet en tur med specialbussen Ice Explorer, der tager dig med på en forrygende køretur helt op på isen. Fremme ved Lake Louise venter et andet af dagens helt store højdepunkter; en af Canadas smukkeste søer med blankt skinnende vand, der spejler den majestætiske Victoria-gletsjer.
Overnatning på hotel i Lake Louise.

Dag 9: Lake Louise - Banff

Brug lidt tid på at udforske den lille by ved Lake Louise og porten til de canadiske Rocky Mountains. Den lille togstation i byen bragte tidligere besøgende til byen, som skulle videre til Chateau Lake Louise, og stationen har tilmeld været brugt som kulisse i filmen "Dr. Zhivago" fra 1965, som vandt 5 Oscars.

Senere på dagen går det fra Lake Louise forbi flere betagende bjerge til Banff. Dagen slutter i den maleriske Banff by, der byder på en hyggelig hovedgade med mange butikker og spisesteder. Her er også gode museer, der fortæller om områdets gribende historie, udstiller malerier af kunstnere inspireret af bjergene og viser udstoppede dyr fra området.
Overnatning på hotel i Banff.

Dag 10: Banff

Begynd dagen tidligt med en gåtur på golfbanen bag Banff Springs Hotel, hvor kronhjortene ofte går og morgengræsser, inden golfspillerne tager over. Banff by ligger smukt omgivet af Mount Rundle, Sulphur Mountain og Cascade Mountains. Floden Bow River flyder stille gennem byen, inden den rammer det brusende Bow Falls lige neden for Banff Springs Hotel. Vi har inkluderet tre timers sightseeingtur i og omkring Banff by.

Tag gondolen til Sulphur Mountain, leg cowboy på en ridetur i bjergene, sejl i kano på floden, lej cykler og tag på udkig efter dyrene langs Bow Valley Parkway. Eller gå ad de mange gode vandrestier, som udspringer i området omkring Banff by.

Dagen kan passende rundes af på Banff Avenue med en canadisk steak på The Keg, god italiensk mad på Giorgio's Trattoria eller en monsterburger på Wild Bill's Saloon, inden aftenen slutter med countrymusik og two-step samme sted.
Overnatning på hotel i Banff.

Dag 11: Banff - Kamloops med Rocky Mountaineer

I dag venter en uforglemmelig smuk togrejse om bord på toget Rocky Mountaineer. Turen fører dig ad The Kicking Horse-ruten forbi flere bjergkæder, over et dusin broer, gennem tunneller og langs med søer og kløfter med brusende floder langt under dig. For at sikre den ultimative oplevelse af Canadas enestående natur kører Rocky Mountaineer kun i dagtimerne. Den kulinariske oplevelse på togrejsen er endnu et højdepunkt på turen, og med Rocky Mountaineer's Gourmet Dream Team er du sikret en kulinarisk oplevelse, som du sent vil glemme.

Rocky Mountaineer-togrejsen fra Banff til Vancouver over Kamloops har vundet flere præmier og titler for at være blandt de bedste togture i verden. National Geographic har kaldt turen for en af "The World's Greatest Trips", og listen med udmærkelser til Rocky Mountaineer er lang. Læs mere om togrejsen med Rocky Mountaineer her.

Efter 11 timer fyldt med naturoplevelser, man ellers kun får på Animal Planet og National Geographic, er toget fremme i Kamloops, hvor der er transfer til Thompson Hotel i hjertet af byen. Her er der mulighed for at nyde en god middag, slappe af i jacuzzien, vaske rejsestøvet af i poolen eller træne i fitnessrummet.

I dag er der inkluderet morgenmad og frokost.
Overnatning på hotel i Kamloops.

Dag 12: Kamloops - Vancouver med Rocky Mountaineer

Du stiger igen om bord på toget Rocky Mountaineer mod Vancouver, og endnu en unik rejseoplevelse gennem det vestlige Canada venter forude. Toget tager dig gennem cowboy- og ranchlandet i British Columbias indre og langs to af provinsens store floder, Thompson og Fraser River. Forrevne bjergtoppe og blødt rullende, vindslebne bakker ses i horisonten, mens toget kører mod kystbjergene og Vancouver.

Den sidste del af rejsen går langs Fraser-dalen og Fraser-floden til Stillehavets perle, Vancouver, hvor toget efter ti vidunderlige timer ankommer til stationen. Vancouver ligger i det flade Fraser River floddelta og har snedækkede bjergtoppe mod nord og havet lige uden for døren mod vest. I evig kamp med Sydney i Australien kæmper Vancouver om titlen som verdens smukkeste storby, og du vil hurtigt forstå hvorfor.

Efter du har tjekket ind på hotellet, kunne det måske friste med en lille aftentur. Stræk benene i Stanley Park eller langs promenaden ved Canada Place, hvor byens indbyggere går, løber, cykler eller løber på rulleskøjter.

I dag er der inkluderet morgenmad og frokost.
Overnatning på hotel i Vancouver.

Dag 13: Vancouver

Du har hele dagen til at udforske Canadas mest spændende storby med et Hop-on/Hop-off buspas, der gør det nemt at komme rundt til Vancouvers højdepunkter. Med 22 stop er byen dækket godt ind. Stå for eksempel af ved Vancouver Art Gallery på Howe Street, West End, der er en lille by i byen, Lost Lagoon og Second Beach med byens offentlige swimmingpool, Robson Street, der er byens bedste shoppinggade eller Chinatown med Dr. Sun Yat Sen Gardens.

Vancouver er ikke én by, men flere byer eller bydele med hver deres hjerte og unikke charme, som tilsammen gør metropolen helt speciel. Hele verden er samlet her. Spis for eksempel kinesisk hos Wild Rice i Chinatown, indisk i Punjab Market, sushi i West End eller vegetarisk på falafel-oasen Desert.

Eftermiddagen kan også bruges på en tur med gondolen til Grouse Mountain, hvor der er en fantastisk udsigt over Vancouver. På toppen af bjerget er der skovhuggershow, brunbjørne i indhegning og Theatre in the Sky, en biograf, der viser en smuk film om Vancouver og de oprindelige folk. Alt sammen er gratis, når du har indløst billet til gondolen.
Overnatning på hotel i Vancouver.

Dag 14: Dagstur til Victoria

Heldagsturen til Vancouver Island begynder med en halvanden times færgetur gennem Georgia-strædet og skærgården på østsiden af Vancouver Island. Hvaler holder ofte til i disse farvande, så hold øje med bevægelser i overfladen. På øen er der stop ved den smukke blomsterhave og botaniske have Butchart Garden. Herefter venter Victoria med en sightseeingtur, der indeholder byens historiske bygninger, haver og seværdigheder. Turen går forbi University of Victoria, Beacon Hill-parken, Royal British Columbia Museum, Thunderbird Park, Empress-hotellet, provinsparlamentet og de eksklusive hjem i Uplands og Oak Bay.
Overnatning på hotel i Vancouver.

Dag 15: Afrejse Vancouver

I dag flyver du tilbage til Danmark efter to uger fyldt med smukke naturoplevelser og mødet med nogle af verdens smukkeste og mest charmerende byer.

Turen kan eventuelt forlænges med nogle ekstra dage i Vancouver eller et skærgårdskrydstogt til Alaska langs Canadas vestkyst.

Dag 16: Ankomst Danmark

I dag er du igen på dansk grund.

Vis alle dage

Priseksempel

16 dage fra kr. 37.600

Pris pr. person ved 2 voksne

Relevante udflugter på rejsen

Disse udflugter kunne også være interessante for dig at søge inspiration i.
Canada - Alberta - Jasper - bjørneunge

Wildlife flodsafari ved Blue River

På denne tur sejler du ad Blue River kendt som Grizzly Bear Valley, hvor du kan opleve både elge, bjørne og ørne.

3 timer fra kr. 515

canada - alberta - banff - lake minnewanka 3500x2000px

Sejltur på Lake Minnewanka

Nyd en sejltur på smukke Lake Minnewanka, og oplev det rige dyreliv, både på land, til vands og i luften.
 

1 time fra kr. 330

Canada - montreal - Mont Royl_0

Guidet cykeltur i Montreal

Oplev Montreal fra sadlen på en cykel. Du kommer let omkring og mærker byens puls undervejs.

3 timer fra kr. 445

Canada - Vancouver island - campbell river.jpg

Svøm med laks i Campbell River

På denne tur får du mulighed for at svømme med laks i Campbell River, hvilket er en helt unik oplevelse. 

3 timer fra kr. 840

Canada - Ontario - 1000 Islands - sejltur

Sejltur ved The 1000 Islands i Ontario

Tag med på en times sejltur gennem området The 1000 Islands, som gemmer på både storslåede slotte og et forunderligt landskab med små grønne...

1 time fra kr. 140

Canada - vandfly.jpg

Canadas kystbjerge med vandfly

Oplev storslåede bjerglandskaber, mægtige gletsjere og smukke søer med vandfly fra Whistler.

30 minutter fra kr. 975

Canada - Alberta - Jasper - bjørneunge

Wildlife flodsafari ved Blue River

På denne tur sejler du ad Blue River kendt som Grizzly Bear Valley, hvor du kan opleve både elge, bjørne og ørne.

3 timer fra kr. 515

canada - alberta - banff - lake minnewanka 3500x2000px

Sejltur på Lake Minnewanka

Nyd en sejltur på smukke Lake Minnewanka, og oplev det rige dyreliv, både på land, til vands og i luften.
 

1 time fra kr. 330

Canada - montreal - Mont Royl_0

Guidet cykeltur i Montreal

Oplev Montreal fra sadlen på en cykel. Du kommer let omkring og mærker byens puls undervejs.

3 timer fra kr. 445

Canada - Vancouver island - campbell river.jpg

Svøm med laks i Campbell River

På denne tur får du mulighed for at svømme med laks i Campbell River, hvilket er en helt unik oplevelse. 

3 timer fra kr. 840

Canada - Ontario - 1000 Islands - sejltur

Sejltur ved The 1000 Islands i Ontario

Tag med på en times sejltur gennem området The 1000 Islands, som gemmer på både storslåede slotte og et forunderligt landskab med små grønne...

1 time fra kr. 140

Canada - vandfly.jpg

Canadas kystbjerge med vandfly

Oplev storslåede bjerglandskaber, mægtige gletsjere og smukke søer med vandfly fra Whistler.

30 minutter fra kr. 975

Flere rejseforslag

Disse rejseforslag kunne også være interessante for dig at søge inspiration i. Alle vores forslag kan tilpasses dine ønsker, så du får præcis den rute, den varighed og de oplevelser, som du drømmer om.
Canada - Ontario - Niagara (5)_0

Toronto, Niagara Falls og Montreal

 • Storbypuls i spændende Toronto
 • Tæt på mægtige Niagara Falls 
 • Fransk kultur i Québec-provinsen
   

15 dage fra kr. 17.200

Alaska - Katami National park - bjørn
10% på camper

Det vestlige Canadas ikoner

 • Rejs i både bil og motorhome
 • Vancouver og Vancouver Island 
 • Imponerende Rocky Mountains
   

22 dage fra kr. 16.100

canada -alerbta - jasper - rocky mountains - maligne lake - spirit island

Den store Canada rejse

 • Niagara og fransk kultur i øst
 • Rocky Mountains i vest
 • Luksus-togrejse gennem bjergene

20 dage fra kr. 37.200

USA - Alaska - Bjoern - Grizzly.jpg
Bilopgradering og 500 kr/person

Yukon og Alaska i bil

 • Oplev uberørte vildmarker
 • Besøg charmerende små byer
 • Nyd friheden i egen bil

15 dage fra kr. 26.700

Rocky Mountains

Mountain Express Canada

 • Store oplevelser på kort tid
 • Der venter storslået natur
 • Med på ruten er også Vancouver

9 dage fra kr. 13.300

Canada - Newfoundland - St. Johns -119372104.jpeg

Kør-selv tur i Newfoundland

 • St. John’s’ farverige stejle gader
 • Sejltur mellem hvaler og isbjerge
 • Charmerende fiskerlandsbyer

15 dage fra kr. 18.300

Canada - Ontario - Niagara (5)_0

Toronto, Niagara Falls og Montreal

 • Storbypuls i spændende Toronto
 • Tæt på mægtige Niagara Falls 
 • Fransk kultur i Québec-provinsen
   

15 dage fra kr. 17.200

Alaska - Katami National park - bjørn
10% på camper

Det vestlige Canadas ikoner

 • Rejs i både bil og motorhome
 • Vancouver og Vancouver Island 
 • Imponerende Rocky Mountains
   

22 dage fra kr. 16.100

canada -alerbta - jasper - rocky mountains - maligne lake - spirit island

Den store Canada rejse

 • Niagara og fransk kultur i øst
 • Rocky Mountains i vest
 • Luksus-togrejse gennem bjergene

20 dage fra kr. 37.200

USA - Alaska - Bjoern - Grizzly.jpg
Bilopgradering og 500 kr/person

Yukon og Alaska i bil

 • Oplev uberørte vildmarker
 • Besøg charmerende små byer
 • Nyd friheden i egen bil

15 dage fra kr. 26.700

Rocky Mountains

Mountain Express Canada

 • Store oplevelser på kort tid
 • Der venter storslået natur
 • Med på ruten er også Vancouver

9 dage fra kr. 13.300

Canada - Newfoundland - St. Johns -119372104.jpeg

Kør-selv tur i Newfoundland

 • St. John’s’ farverige stejle gader
 • Sejltur mellem hvaler og isbjerge
 • Charmerende fiskerlandsbyer

15 dage fra kr. 18.300

Sådan bliver din unikke drømmerejse til

Hos MyPlanet tager vi os af alt det praktiske i forbindelse med din rejse. Fortæl os om dine ønsker til drømmerejsen, så skræddersyer vi din rejse.
1.png

Du kontakter os

Ring til os på 70125011 , send en forespørgsel, eller aftal et personligt møde.

2.png

Sammen skræddersyer vi din rejse

Tal med en rejsekonsulent om dine ønsker, og få sammensat din personlige rejse.

3.png

Du får et rejseforslag

Du modtager et uforpligtende tilbud på din skræddersyede rejse, som rettes til efter dine ønsker.

4.png

Du bestiller rejsen

Når rejsen er helt, som du drømmer om, bestilles rejsen, og du kan begynde at glæde dig.

Kom til gratis rejseforedrag

AdobeStock_122026907.jpeg

VIBORG,

KØBENHAVN,

AARHUS,
Flere datoer tilgængelige
Rejseforedrag om vandreferie

KØBENHAVN,

AARHUS,
Flere datoer tilgængelige
AdobeStock_122026907.jpeg

VIBORG,

KØBENHAVN,

AARHUS,
Flere datoer tilgængelige
Rejseforedrag om vandreferie

KØBENHAVN,

AARHUS,
Flere datoer tilgængelige

Vi vil elske at hjælpe dig med din drømmerejse

Ring til os på 70125011

Telefonen er åben på hverdage kl. 9-17 og i weekenden kl. 10-15.

staff-dk.png