Alaska - Katami National park - bjørn
10% på camper

Det vestlige Canadas ikoner

Om du er til storbyoplevelser, dyreliv, spektakulær natur eller et krydstogt i Alaska, så kan en rejse til Canada og USA åbne op for nye oplevelser. 

 


KAMPAGNE

Spar 10% på leje af autocamper i Canada. Læs mere her.


Vores passionerede rejseeksperter har designet dette rejseforslag til inspiration.

 

Du bestemmer afrejsedato, antal dage og indhold. Dette er et eksempel på, hvordan en rejse kan se ud.

22 dage fra kr. 16.100

Pris pr. person ved 2 voksne

Når du sender en forespørgsel, kontakter vi dig på SMS, e-mail eller telefon til en indledende snak om din rejse.

*Feltet skal udfyldes

På denne rejse oplever du alle det vestlige Canadas ikoner på den bedst tænkelige måde. Du kombinerer flere fantastiske ferieformer. Nyd en storbyferie i grønne Vancouver, tag på et krydstogt langs vestkysten eller på en spændende bilferie på Vancouver Island, og slut rejsen af med en ferie i autocamper i Canadas smukke Rocky Mountains med Banff og Jasper nationalparkerne.

Vancouver, bilferie og autocamperferie eller Vancouver, krydstogt og autocamperferie
Du begynder rejsen med nogle dage i hjertet af Vancouver. Fra hotellet kan du gå rundt til mange af byens attraktioner, tage hop on - hop off-bussen eller leje cykler og udforske Canadas smukkeste storby. Herefter kan du vælge at tage på krydstogt langs Canadas vestkyst til Alaska eller fortsætte på Vancouver Island, hvor du i en lejet bil kan opleve øens mange spændende seværdigheder.

Vælger du bilferien, så har vi reserveret en række gode hoteller til dig på forhånd, så alt hvad du skal gøre er at opleve Vancouver Islands smukke natur og hyggelige byer. Både i Campbell River, Tofino og Victoria er der gode muligheder for at få nogle ekstraordinære oplevelser.

Vælger du krydstoget, så kommer du på et syv dages krydstogt fra Vancouver langs den canadiske skærgård til Alaska og tilbage til Vancouver. 

Efter krydstogtet til Alaska eller bilferien på Vancouver Island går turen mod Rocky Mountains, hvor en autocamper står klar til dig i Calgary. I programmet kan du se vores forslag til en god rute med forskellige stop i bjergene. Rytmen og campingpladser vælger du selv, og du er naturligvis velkommen til at køre en hel anden rute, hvis du hellere vil det.

Har du fire uger til rejsen, så behøver du ikke vælge mellem krydstogt og Vancouver Island, men har tid til nogle dage i Vancouver, krydstogt til Alaska, bilferie på Vancouver Island samt ferie i autocamper i Rocky Mountains.

Udvalgte højdepunkter

AdobeStock_94431259.jpeg
CO2-neutrale rejser med MyPlanet

Der er mange gode miljø-projekter, som vi gerne vil støtte. Men effekten bliver ganske enkelt større, ved at vi vælger at fokusere på ét projekt. Når du rejser med MyPlanet kompenserer vi derfor for dit CO2-udslip i forbindelse med rejsen ved at støtte projektet ”Jacundá REDD+” i Brasilien. Projektet tilhører organisationen South Pole (www.southpole.com), som varetager en lang række bæredygtighedsprojekter verden over.

Projektet, vi støtter, ligger i den brasilianske stat Rondônia i Amazonas. Stedet er rigt på biodiversitet og hjem for hundredvis af dyre- og plantearter. Store dele af regnskoven i området er dog i fare, da bønder i årtier har ryddet skoven, for at gøre plads til landbrug. Desuden har levevilkårene og økonomien i mange året været trykket, og mange lokale samfund er meget sårbare. Projektet "Jacundá REDD+" giver de lokale mulighed for at få en indkomst ved at opbygge en forsyningskæde for lokale produkter, der ikke er relateret til tømmer. Det kunne for eksempel være gummi, acai og paranødder. Projektets mål er desuden at beskytte 35.000 hektar regnskov fra fældning samt at etablere yderligere 95.000 hektar beskyttet skov. Der afholdes også workshops for lokale kvinder og unge med fokus på sundhed, biodiversitet og lederskab. Dette skal ruste disse ellers meget udsatte befolkningsgrupper bedre til fremtiden.

Det ikke kun socialt, projektet bidrager positivt til en bæredygtig udvikling. Samlet set bidrager projektet nemlig med en reduktion i CO2-udslippet på 140.290 ton per år. Vil du vide mere om projektet, kan du klikke her.

Når du rejser med MyPlanet, kompenserer vi for dit CO2-forbrug på rejsen ved at bidrage til projektet ”Jacundá REDD+”, og samlet set gør kompensationen en stor forskel, idet MyPlanet årligt bidrager til en fjerdedel af projektets CO2-reduktion.

Eksempler på CO2-udslip

En rejsende med MyPlanet udleder i gennemsnit 5 ton CO2 på sin rejse, hvilket udgør cirka en tredjedel af en danskers gennemsnitlige CO2 forbrug på et helt år. 

Her kan du se nogle eksempler på, hvor meget CO2 en typisk MyPlanet rejse udleder:

Australien - 24 dage - 2 indenrigsfly = 7,45 ton CO2
New Zealand - 24 dage = 7,4 ton CO2
USA - 20 dage - 1 indenrigsfly = 4,25 ton CO2
Canada - 17 dage - 1 indenrigsfly = 3,55 ton CO2
Sydafrika - 12 dage - 2 indenrigsfly = 4,15 ton CO2

Canada - Alberta - Banff National Park - Bow Lake
Banff National Park

Oplev nogle af Canadas mest imponerende og dramatiske bjerglandskaber i Banff National Park.

 

Banff National Park er en af Canadas ældste nationalparker. Det er også en af de flotteste. Parken strækker sig over et areal, der er lidt mindre end Sjælland, men indbyder trods de enorme vidder til vandreture på egen hånd. Med vandrestier af forskellig længde og sværhedsgrad er der noget for enhver smag og kondition.

 

Højdepunkterne på mange rejser til Banff er uden tvivl Moraine Lake og Lake Louise. Særligt smukke er de, når morgensolen hæver sig over bjergene, og søerne får deres karakteristiske smaragdgrønne farve. Lake Minnewanka og Two Jake Lake er to andre seværdige søer i Banff National Park, der også byder på rå bjergtinder, brusende floder og dybe skove, hvor du kan være heldig at se bjerggeder, bjørne, elge og et væld af andre dyr mellem træerne.

Banff by og udflugter fra Banff

Banff er mest kendt for den fabelagtige natur, men også Banff by, med sine 7.000 indbyggere, er et besøg værd. Nyd nogle gode måltider på byens hyggelige restauranter og caféer, og tag et kig i byen mange butikker. Forskellige museer tilbyder desuden udstillinger om området.

Der er også mulighed for at tage på spændende dagsture fra byen. Tag for eksempel gondolen til toppen af Sulphur Mountain, rid på hesteryg i Cascade Mountains, nyd en rolig kanotur omkring Banff, eller begiv dig ud på eventyr ad de mange gode vandrestier i området nær byen.

Canada - British Columbia - Vancouver - By - Bjerge
Vancouver

Vancouver er kendt som en af verdens smukkeste byer med vandet på den ene side og de snedækkede bjergtinder på den anden.

 

Vancouver består af flere forskellige bydele med hver sin unikke karakter, stemning og kultur. De mange forskellige kulturer, der er repræsenteret i byen, afspejler sig også tydeligt i byens mange forskellige restauranter, som tilbyder smagsoplevelser fra hele verden.

Vancouver centrum

Midtbyen er ikke større, end at du kan gå rundt til det meste. Men vil du gemme lidt energi til de store naturoplevelser der venter forude, er der mulighed for at tage busserne eller monorailen rundt i byen. Besøg for eksempel Canada Place, historiske Gastown omkring Water Street eller det centrale Stanley Park, hvor totempæle står mellem træerne. Her kan du også leje en cykel og cykle langs vandet rundt om Stanley Park. Eller læg vejen forbi Nordvestkystindianerne på Museum of Anthropology, hvor du kan se totempæle, masker og lære mere indiansk kunst og kultur.

Grouse Mountain

Fra toppen af Grouse Mountain har du en fantastiske udsigt over byen. Du tager gondolen derop, og inkluderet i billetten er desuden indgangen til Theatre in the Sky, hvor du kan se film om Vancouver og den oprindelige befolkning. Herudover kan du opleve et skovhuggershow og brune bjørne, der holdes på sikker afstand bag et hegn.

Canada - British Columbia - Vancouver Island - Hval (2)
Vancouver Island

I havet vest for Vancouver ligger smukke Vancouver Island, der byder på historiske byer, indiansk kultur, masser af vild natur og en rigt dyreliv.

 

Vancouver Island ligger kun en kort sejltur fra storbyen Vancouver. Men det til trods, byder øen på masser af vild natur og et særdeles rigt dyreliv. Tag for eksempel på hvalsafari eller bjørnetur, og udforsk den smukke natur i Pacific Rim National Park til fods. På Vancouver Island er det let at komme fra et sted til et andet, og netop derfor er øen et attraktivt alternativ til en større rundrejse på fastlandet.

Den historiske by Victoria

Ikke alt handler dog om natur på Vancouver Island. I byen Victoria kan du eksempelvis besøge Royal British Columbia Museum, hvor du kan lære om livet som nybygger samt om indianernes lange historie i området. Du kan også besøge byens Bug Zoo, Gallery of Victoria eller Craigdarroch Castle. Victoria har desuden en lille Chinatown med kinesiske restauranter, små butikker og den klassiske kinesiske port.

Oplev dyreliv på Vancouver Island

På øens vestkyst ligger den lille charmerende fiskerby Tofino ved Pacific Rim National Park. Herfra kan du tage på bjørneture eller sejle ud til de mange små ubeboede øer ud for byen. Fra byen er der ligeledes gode muligheder for at tage på hvalture, hvor du kan opleve de imponerende dyr i deres naturlige element.

Campbell River, som du finder på østkysten af Vancouver Island, er også et besøg værd. Herfra er der rigtig gode muligheder for at tage på udflugter, hvor du blandt andet kan opleve grizzlybjørne og hvaler, fiske eller snorkle blandt laks. Knight Inlet er desuden et rigtig godt sted at opleve bjørnene i det fri.

Canada - Alberta - Jasper National Park - Rocky Mountains - Columbia glacier
Jasper National Park

Jasper National Park kommer du helt tæt på Canadas smukke natur og rige dyreliv.

 

Besøg Jasper Nationalpark og nyd udsigten til blikstille bjergsøer og himmelstræbende bjergtinder, lyden af de brusende floder og duften af skovbund i de dybe skove.

Vandreture ved Jasper

Vil du endnu tættere på naturen, så følg nogle af de mange vandrestier i parken. Eksempelvis Path of the Glacier, der er en af de smukkeste vandrestier i hele Rocky Mountains. Eller prøv kræfter med stigningerne i bjergene omkring byen som for eksempel Whistler, Pyramid Mountain eller Mount Edith Cavell.

Køreture ved Jasper

Jasper by er et godt afbræk i vildnisoplevelserne. Gaderne Patrica Street og Connaught Drive byder på souvenirbutikker, gallerier, caféer og outdoor butikker i massevis. Med Jasper by som udgangspunkt kan du tage på udflugter i nationalparken. Kør for eksempel en tur ad Maligne Lake Road, som er et af de bedste steder i Rocky Mountains at se dyrelivet fra vejkanten. Du kan med fordel tage af sted tidligt om morgenen, for der er chancerne for at møde tykhornsfår, kronhjorte, rener og bjørne allerstørst. Vel fremme ved Maligne Lake kan du leje kanoer og tage ud på egen hånd eller hop ombord på en guidet sejltur til Spirit Island.

Vi vil elske at hjælpe dig med din drømmerejse

Ring til os på 70125011

Telefonen er åben på hverdage kl. 9-17 og i weekenden kl. 10-15.

staff-dk.png

Kort

Rejsen dag for dag

Om du er til storbyoplevelser, dyreliv, spektakulær natur eller et krydstogt i Alaska, så kan en rejse til Canada og USA åbne op for nye oplevelser.

Dag 1: Afrejse fra Danmark til Vancouver

Du rejser fra Danmark mod Vancouver på Canadas vestkyst, hvor du ankommer samme dag på grund af tidsforskellen. Efter ankomsten til Vancouver Airport går turen til hotellet i centrum af Vancouver. Når du har tjekket ind på hotellet, kan du for eksempel gå en tur i Stanley Park eller langs Canada Place, hvor folk går, løber, cykler eller står på rulleskøjter døgnet rundt. Her mærker du virkelig Vancouvers puls, og du vil snart forstå, hvorfor indbyggerne er så glade for deres by.

Dag 2-3: Vancouver

I evig kamp med Sydney i Australien kæmper Vancouver om prædikatet som verdens smukkeste storby. Vancouver ligger i det flade Fraser River floddelta og har snedækkede bjergtoppe mod nord, havet lige uden for døren mod vest og USA's grænse en kort køretur mod syd. Vancouver er ikke én by, men flere byer eller bydele med hver deres hjerte og unikke charme, som tilsammen gør Vancouver-metropolen helt speciel. Hele verden er samlet her, og på byens restauranter serveres lækkerrier fra hele kloden.

Besøg for eksempel frugt- og kunstner-markedet på Granville Island, eller gå en tur rundt om bygningen Canada Place, som var Vancouvers bidrag til Verdensudstillingen i 1986. Interesserer du dig for historie, er Museum of Anthropology på UBC et spændende sted at besøge. Her kan du lære mere om den oprindelige befolkning i British Columbia og se et udvalg af deres totempæle.

Med et hop-on hop-off buspas er det let at udforske Vancouvers mange bydele og attraktioner. Du bestemmer selv hvor, hvornår og i hvilket tempo. Busruten har stop ved Stanley Park, Vancouver Aquarium, English Bay Beach, Granville Island, Chinatown, UBC Museum of Anthropology, Robson Street, Gastown og Canada Place.

Dag 4-10: Kør-selv på Vancouver Island eller krydstogt til Alaska

De kommende 7 dage kan du vælge mellem to meget forskellige oplevelser, som begge byder på store natur og fantastiske dyreoplevelser.

Forslag 1: Kør-selv i bil på Vancouver Island
Fra Vanocuver sejler du til Vancouver Island. Første stop på din rundrejse på øen er byen Campbell River, der ligger som et smørhul på østsiden af Vancouver Island. Her tilbydes et væld af udflugter i den omkringliggende natur. Tag på en tur i zodiac-gummibåd, hvor du kan opleve både bjørne og hjorte inde på bredden samt kongeørne, der svæver over hovedet på dig. Du kan også være heldig at se hvaler, søløver og delfiner på en spændende hvalsafari. Fiskeinteresserede bør unde sig selv en guidet fisketur, og der er også mulighed for at svømme og snorkle med laks.

Fra Campbell River går turen langs østkysten og tværs over Vancouver Island til Cathedral Grove, hvor træerne er næsten 90 meter høje og over 800 år gamle. Målet er Tofino. Her venter der flere dyreoplevelser og vandreture på ubeboede øer gennem skøn natur.

Rundturen slutter i Victoria, som har en imponerende historie og masser af engelsk kolonitidscharme. Victoria byder på gode museer såsom Royal British Columbia Museum, og du kan opleve indianernes op til tyve meter høje og meget flot udskårne totempæle. Victoria Bug ZOO, Craigdarroch Castle og Art Gallery of Victoria tiltrækker også mange besøgende. Victorias lille Chinatown er også et besøg værd med sin klassiske røde port, gadenavne på kinesisk, eksotiske frugter og små restauranter. Gør stop ved Butchard Gardens, som byder på japanske og italienske haver, en engelsk rosenhave og Ross fontænen, inden du på dag 10 returnerer til Vancouver.

Forslag 2: Krydstogt fra Vancouver til Alaska og tilbage til Vancouver
Fra Vancouver Island sejler du med krydstogtskib nordpå mod Alaska. Krydstogtskibet har restauranter, pools, butikker og mange andre aktiviteter, som du kan benytte dig af, når du sejler fra sted til sted.

Første stop er Inside Passage, som er kendt for sine dramatiske fjorde, høje bjerge og gletsjerskabte landskaber. Dyrelivet her er rigt, og du kan være heldig at opleve både spækhuggere og hvidhovedede havørne. Du sejler videre mod Icy Strait Point, som ligeledes byder på et rigt dyreliv med blandet andet brune bjørne og pukkelhvaler.

Et af højdepunkterne på turen er Hubbard-gletsjeren, der som en frossen flod flyder ned mod havet, hvor kæmpemæssige isstykker knækker af og flyder til havs. Skibet sejler helt tæt på gletsjeren, så du kan få den bedst mulige udsigt til dette storslåede naturfænomen. Du oplever også Alaskas hovedstad Juneau, hvor du i midtbyen finder fine museer, gode restauranter og et udvalg af butikker. Det er dog ofte naturen uden for byen der trækker. Så tag på en udflugt og oplev gletsjere, søer og snedækkede bjerge.

Sidste stop på krydstogtet er Ketchikan, der er kendt for sine laks, stejle gader og smukke totempæle. Udforsk også regnskoven uden for byen på en vandre- og kanotur, eller vælg en af de mange andre udflugter, der tilbydes. Skibet sejler tilbage gennem Inside Passage og returnerer til Vancouver igen efter 7 dages fantastisk krydstogt i Alaska.

Dag 11-20: Rocky Mountains i autocamper

Rejser i motorhome i de canadiske Rocky Mountains kan gøres på mange måder. Nedenfor kan du se vores forslag til en god rute med spændende stop i Alberta-provinsen.

Du bestemmer selv, hvor mange dage du vil bruge de forskellige steder. Hvis du ønsker at lægge flere stop ind eller køre en helt anden rute er du naturligvis også velkommen til det. Vi har i rutebeskrivelsen nedenfor foreslået nogle campingpladser. Men der er mange flere at vælge imellem og noget for enhver smag.

Stop 1: Calgary og Canmore

Du flyver fra Vancouver til Calgary på den canadiske prærie, hvor du, når du lander i lufthavnen, kan se de majestætiske Rocky Mountains i horisonten. Brug eventuelt nogle dage i Calgary, inden du henter motorhomet, så du har tid til at opleve byen.

Albertas rige olieforekomster trækker folk til, og Calgary er i dag en af Canadas hurtigst voksende byer. I 1988 var byen vært for vinter-OL, og det gamle OL-område vest for byen er nu omdannet til et rekreativt område, hvor alle former for udendørsaktiviteter kan prøves. Spil minigolf, hop på trampoliner, kom til vejrs i et klatretårn, kør i sommerbobslæde, eller tag en tur på mountainbike med OL-skihopbakken i baggrunden.

Når du får motorhomet udleveret, kan du vælge at tage en campingplads i udkanten af Calgary den første nat. Eller læg byen bag dig og kør mod Rocky Mountains og Canmore-området.

Distance: ca. 100 km fra Calgary til Canmore.

Stop 2: Lake Louise

Campingpladsen ved Lake Louise er et godt udgangspunkt for et morgenbesøg ved både Lake Louise og Moraine Lake. Stå op med solen, og begynd dagen med at køre de få kilometer til søerne. Det er værd at besøge både Lake Louise og Moraine Lake. Følg farveskiftet over bjergene mod vest, mens solen får samlet sine kræfter. Langsomt oplyses søerne helt og først på formiddagen, når solen kommer over bjergtoppene, ses søernes smaragdgrønne farve klart.

Det er muligt at leje en kano på både Moraine Lake og Lake Louise. Der er desuden mange gode både korte og lange vandreture ved Lake Louise. Turene ved Moraine Lake er dog mere for erfarne vandrere. Fra skisportsstedet Lake Louise kan du tage en gondol til toppen af bjerget, og i Lake Louise Village ligger en lille købmandsbutik, hvis du har brug for at handle lidt.

Distance: ca. 100 km fra Canmore til Lake Louise.
Forslag til camping: Lake Louise Trailer Village i Banff National Park.

Stop 3: Icefields Parkway

Herefter går det mod nord ad verdens smukkeste landevej; den 232 km lange Icefields Parkway. Vejen snor sig langs brusende floder, mellem sneklædte bjergkæder med hvide gletsjere og videre gennem nationalparkerne Banff og Jasper til Jasper by.

Gør stop ved Bow Summit og udsigtspunktet over Peyto Lake, hvor smeltevand fra de omkringliggende gletsjere fylder søen med frisk vand. Fremme ved Columbia Icefield og Athabasca-gletsjeren er det muligt at tage på en tur helt op på gletsjeren i en specialbygget bus. Inden du når Jasper by går turen forbi Athabasca-vandfaldet, der vælter overdøvende ned i en smal kløft.

Langs Icefields Parkway er der mange udsigtspunkter, hvorfra du kan tage korte og lange vandreture ud i Canadas imponerende vildmark. Overvej den to en halv kilometer lange Parker Ridge vandretur, der udspringer seks kilometer syd for Columbia Icefield. Ruten stiger kraftigt i terrænet og ender i et alpint engområde med imponerende udsigt til Saskatchewan-gletsjeren. Er der kun tid til én vandretur langs Icefields Parkway, så er Parker Ridge et godt valg.

Distance: ca. 100 km fra Lake Louise til Columbia Icefields Visitor Center.
Forslag til camping: Rampart Creek, Wilcox Creek og Jonas Creek i Rocky Mountains, der alle byder på få faciliteter.

Stop 4: Jasper National Park

Patrica Street og Connaught Drive er de to vigtigste indkøbsgader i Jasper by. Her er gallerier, supermarkeder, souvenirbutikker og outdoor-butikker, der bugner af udstyr og frister sjæle med hang til udendørsliv. I og omkring Jasper er der mange hjorte, og det er ikke usædvanligt, at de går og græsser helt inde i Jasper by.

Nogle kilometer nord for Jasper ligger Patricia Lake og Pyramid Mountain, der spejler sig i søen, mens kanoerne glider gennem vandet. Sydvest for Jasper ligger Whistler-bjerget. Prøv kræfter med den otte kilometer lange vandretur til toppen, eller vælg gondolen, Jasper Tramway. Anstrengelserne belønnes med en flot udsigt til dalen, Athabasca-floden og Jasper by.

Vælg eventuelt at gøre som pelsjægerne, og oplev landskaberne fra floden. Prøv en familievenlig flydetur i gummibåd på Athabasca-floden. Turen begynder syd for Jasper og bringer eventyrerne 16 kilometer mod nord og nord-øst, inden du atter får fast grund under fødderne lige uden for Jasper.

Distance: ca. 150 km fra Columbia Icefields Visitor Center til Jasper by.
Forslag til camping: Whistler campingpladsen lige syd for Jasper by.

Stop 5: Banff National Park

Det er værd at starte køreturen tilbage ned ad Icefields Parkway i det tidlige morgengry. Dyrene er mest aktive på dette tidspunkt af dagen, og der er gode chancer for at opleve dyrelivet søge føde langs vejen.

Fremme i Banff by mødes du af en charmerende hovedgade med forskellige butikker og hyggelige spisesteder. Du finder også gode museer med udstillinger om Banffs historie, områdets dyreliv og malerier af kunstnere, som er blevet inspireret af de smukke bjerglandskaber omkring byen.

Banff bugner af muligheder. Tag gondolen til Sulphur Mountain, leg cowboy på en ridetur i bjergene, sejl i kano på Bow River og Vermillion Lakes, lej cykler eller udforsk de utallige stier på gåben. Lige uden for Banff by ligger også Lake Minnewanka. Her kan du få en sejltur på søen og opleve bjergene fra vandsiden. Få kilometer fra Lake Minnewanka ligger Two Jake Lake, hvor bjerggederne ofte går og græsser i vejkanten. Mod syd ses Mount Rundle, der spejler sig i søens smaragdgrønne vand.

Distance: ca. 300 km fra Jasper til Banff by. Overvej en overnatning på en campingplads langs Icefields Parkway.
Forslag til camping: Castle Mountain, Johnston Canyon, Tunnel Mtn. Village I, Tunnel Mtn. Village II, Tunnel Mtn. Village II, Two Jake Lakeside og Two Jake Main i Banff National Park.

Fra Banff er der ca. 150 km til Cruise Canadas og Fraserways kontorer i Calgary, hvor motorhomet afleveres.

Vis alle dage

Priseksempel

22 dage fra kr. 16.100

Pris pr. person ved 2 voksne

Kundernes oplevelser

Se hvad vores kunder synes om os i deres anmeldelser på Truspilot.

Relevante udflugter på rejsen

Disse udflugter kunne også være interessante for dig at søge inspiration i.
Canada - Alberta - Jasper - bjørneunge

Wildlife flodsafari ved Blue River

På denne tur sejler du ad Blue River kendt som Grizzly Bear Valley, hvor du kan opleve både elge, bjørne og ørne.

3 timer fra kr. 515

canada - alberta - banff - lake minnewanka 3500x2000px

Sejltur på Lake Minnewanka

Nyd en sejltur på smukke Lake Minnewanka, og oplev det rige dyreliv, både på land, til vands og i luften.
 

1 time fra kr. 330

Canada - Vancouver island - campbell river.jpg

Svøm med laks i Campbell River

På denne tur får du mulighed for at svømme med laks i Campbell River, hvilket er en helt unik oplevelse. 

3 timer fra kr. 840

Canada - vandfly.jpg

Canadas kystbjerge med vandfly

Oplev storslåede bjerglandskaber, mægtige gletsjere og smukke søer med vandfly fra Whistler.

30 minutter fra kr. 975

Canada - nova scotia - hval

Hvaltur ved Brier Island i Nova Scotia

Der venter dig en skøn oplevelse på havet ud for Brier Island, hvor du kan opleve hvaler og delfiner.

4 timer fra kr. 300

Canada - British columbia - Capilano - hængebro.jpg

Vancouver og Capilano-hængebroen

Oplev det bedste af Vancouver og se regnskoven fra oven fra Capilano-hængebroen.

5 timer fra kr. 590

Canada - Alberta - Jasper - bjørneunge

Wildlife flodsafari ved Blue River

På denne tur sejler du ad Blue River kendt som Grizzly Bear Valley, hvor du kan opleve både elge, bjørne og ørne.

3 timer fra kr. 515

canada - alberta - banff - lake minnewanka 3500x2000px

Sejltur på Lake Minnewanka

Nyd en sejltur på smukke Lake Minnewanka, og oplev det rige dyreliv, både på land, til vands og i luften.
 

1 time fra kr. 330

Canada - Vancouver island - campbell river.jpg

Svøm med laks i Campbell River

På denne tur får du mulighed for at svømme med laks i Campbell River, hvilket er en helt unik oplevelse. 

3 timer fra kr. 840

Canada - vandfly.jpg

Canadas kystbjerge med vandfly

Oplev storslåede bjerglandskaber, mægtige gletsjere og smukke søer med vandfly fra Whistler.

30 minutter fra kr. 975

Canada - nova scotia - hval

Hvaltur ved Brier Island i Nova Scotia

Der venter dig en skøn oplevelse på havet ud for Brier Island, hvor du kan opleve hvaler og delfiner.

4 timer fra kr. 300

Canada - British columbia - Capilano - hængebro.jpg

Vancouver og Capilano-hængebroen

Oplev det bedste af Vancouver og se regnskoven fra oven fra Capilano-hængebroen.

5 timer fra kr. 590

Flere rejseforslag

Disse rejseforslag kunne også være interessante for dig at søge inspiration i. Alle vores forslag kan tilpasses dine ønsker, så du får præcis den rute, den varighed og de oplevelser, som du drømmer om.
canada -alerbta - jasper - rocky mountains - maligne lake - spirit island

Den store Canada rejse

 • Niagara og fransk kultur i øst
 • Rocky Mountains i vest
 • Luksus-togrejse gennem bjergene

20 dage fra kr. 37.200

Rocky Mountains

Mountain Express Canada

 • Store oplevelser på kort tid
 • Der venter storslået natur
 • Med på ruten er også Vancouver

9 dage fra kr. 13.300

Canada - Qubec - Montreal (4)_0.jpg

Mad og vin i Canada

 • Smag på det mangfoldige køkken
 • Landets bedste madmarkeder
 • Smag på vin hos producenterne

16 dage fra kr. 22.900

cruise canada banff national park 2500x1250px
10% på camper

Det vestlige Canada i motorhome

 • Nyd friheden i en autocamper
 • Kom helt tæt på det rige dyreliv
 • Udforsk bjerge, søer og skove
   

20 dage fra kr. 10.100

Canada - Natur (1).jpg

Western Wonders Canada

 • Storslået kør-selv rejse
 • Indtag den imponerende natur 
 • Nyd Calgary og Vancouver
   

16 dage fra kr. 20.800

canada - alberta - banff - lake minnewanka 3500x2000px

Det vestlige Canada i bil

 • Ruten er lagt og hotellerne bestilt
 • Nationalparkerne Banff og Jasper
 • Oplev Canadas rige dyreliv

22 dage fra kr. 25.500

canada -alerbta - jasper - rocky mountains - maligne lake - spirit island

Den store Canada rejse

 • Niagara og fransk kultur i øst
 • Rocky Mountains i vest
 • Luksus-togrejse gennem bjergene

20 dage fra kr. 37.200

Rocky Mountains

Mountain Express Canada

 • Store oplevelser på kort tid
 • Der venter storslået natur
 • Med på ruten er også Vancouver

9 dage fra kr. 13.300

Canada - Qubec - Montreal (4)_0.jpg

Mad og vin i Canada

 • Smag på det mangfoldige køkken
 • Landets bedste madmarkeder
 • Smag på vin hos producenterne

16 dage fra kr. 22.900

cruise canada banff national park 2500x1250px
10% på camper

Det vestlige Canada i motorhome

 • Nyd friheden i en autocamper
 • Kom helt tæt på det rige dyreliv
 • Udforsk bjerge, søer og skove
   

20 dage fra kr. 10.100

Canada - Natur (1).jpg

Western Wonders Canada

 • Storslået kør-selv rejse
 • Indtag den imponerende natur 
 • Nyd Calgary og Vancouver
   

16 dage fra kr. 20.800

canada - alberta - banff - lake minnewanka 3500x2000px

Det vestlige Canada i bil

 • Ruten er lagt og hotellerne bestilt
 • Nationalparkerne Banff og Jasper
 • Oplev Canadas rige dyreliv

22 dage fra kr. 25.500

Sådan bliver din unikke drømmerejse til

Hos MyPlanet tager vi os af alt det praktiske i forbindelse med din rejse. Fortæl os om dine ønsker til drømmerejsen, så skræddersyer vi din rejse.
1.png

Du kontakter os

Ring til os på 70125011 , send en forespørgsel, eller aftal et personligt møde.

2.png

Sammen skræddersyer vi din rejse

Tal med en rejsekonsulent om dine ønsker, og få sammensat din personlige rejse.

3.png

Du får et rejseforslag

Du modtager et uforpligtende tilbud på din skræddersyede rejse, som rettes til efter dine ønsker.

4.png

Du bestiller rejsen

Når rejsen er helt, som du drømmer om, bestilles rejsen, og du kan begynde at glæde dig.

Kom til gratis rejseforedrag

AdobeStock_122026907.jpeg

KØBENHAVN,

AARHUS,

KØBENHAVN,

MIDDELFART,

HILLERØD,
Flere datoer tilgængelige
Flere datoer tilgængelige
Rejseforedrag om vandreferie

KØBENHAVN,

AARHUS,

AARHUS,

KØBENHAVN,
Flere datoer tilgængelige
Flere datoer tilgængelige
AdobeStock_122026907.jpeg

KØBENHAVN,

AARHUS,

KØBENHAVN,

MIDDELFART,

HILLERØD,
Flere datoer tilgængelige
Flere datoer tilgængelige
Rejseforedrag om vandreferie

KØBENHAVN,

AARHUS,

AARHUS,

KØBENHAVN,
Flere datoer tilgængelige
Flere datoer tilgængelige

Vi vil elske at hjælpe dig med din drømmerejse

Ring til os på 70125011

Telefonen er åben på hverdage kl. 9-17 og i weekenden kl. 10-15.

staff-dk.png