^
 • Canada på luksusklasse

  13 dage fra kr. 31.600

 • Canada på luksusklasse

  13 dage fra kr. 31.600

 • Canada på luksusklasse

  13 dage fra kr. 31.600

 • Canada på luksusklasse

  13 dage fra kr. 31.600

 • Canada på luksusklasse

  13 dage fra kr. 31.600

Canada på luksusklasse

Kun det bedste er godt nok på denne rejse! Du bor de bedste steder og oplever Canadas smukke natur i bil og i luksustoget Rocky Mountaineer.

13 dage fra kr. 31.600

Pris pr. person, når 2 voksne rejser sammen
Tillæg i højsæson fra kr. 4.500
Prisen inkluderer: Fly, billeje, togrejse med måltider og overnatninger

Kun det bedste af det bedste er godt nok på denne tur. Du bor de bedste steder og rejser med både bil og tog for at opleve det bedste af Canada.

Rocky Mountaineer
Togturen: Sporene, der skulle føre togene mellem Vancouver og Calgary, blev lagt i 1880'erne. Siden er der kun sket ganske lidt, hvilket gør, at luksustogturen, Rocky Mountaineer, nu rangerer blandt verdens smukkeste togture. Toget snor sig hen over Rocky Mountains og gennem noget af det absolut smukkeste af Canada. GoldLeaf er Rocky Mountaineers første klasse, og der er tale om mere end almindelig førsteklasse. På GoldLeaf er vognen udstyret med glastag, og måltider plus meget mere er inkluderet i prisen - det giver denne unikke oplevelse en ekstra dimension.

Læs mere om Rocky Mountaineer i artiklen På togrejse med Rocky Mountaineer.

Kør-selv ferie i de smukkeste omgivelser
Bilturen: Inden togturen foreslår vi, at I bruger en uge på egen hånd i bil. Albertas nationalparker er som Rocky Mountaineer i en klasse for sig, og det samme gælder for de lodges, I skal bo på.

Kom til rejseforedrag om Canada

I løbet af året holder vores dygtige foredragsholder Arne Naamansen foredrag om rejser til Canada. Tilmeld dig foredraget i dag, og få en masse inspiration, gode råd og tips med hjem. Tilmeld dig her

Rejsens varighed, rute og oplevelser tilpasser vi naturligvis.

Lad dig inspirere, og kontakt os.

Få et tilbud

Rejsen dag for dag

Dag 1: Afrejse Danmark

Afrejse fra Danmark til Canada, hvor første stop er Calgary. I skal overnatte på Fairmont Pallisser Calgary. Hotellet har en lang og fornem historie. Det præger naturligvis hele hotellet, der i dag er moderne og historisk på samme tid. Hotellet har spa-facilliteter, fitness-center og naturligvis en restaurant med et fantastisk ry.

Overnatning på Fairmont Palliser Calgary.

Dag 2: Calgary - Banff

Banff National Park har med rette indtaget en position blandt verdens flotteste nationalparker. I skal bo to nætter på Buffalo Mountain Lodge, der ligger midt i den pragtfulde natur ved Tunnel Mountain eller Sleeping Mountain, som den oprindelige befolkning kalder bjerget. På Buffalo Mountain Lodge emmer det af livet i bjergene. Der er tænkt på mindste detalje, og med en restaurant, hvis renommé rækker langt ud over provinsen, er dette det perfekte sted for et par dage i bjergene. At Buffalo Mountain Lodge bare ligger ca. fem minutters kørsel eller et kvarters gang fra Banff, er prikken over i'et. 

Overnatning på Buffalo Mountain Lodge.

Dag 3: Banff National Park

Banff ligger i en bred dal ved Bow River. Herfra er det nemt at komme til Bow Falls, Hoodoo Lookout, det traditionsrige Banff Springs Hotel samt Cave & Basin Centennial Centre. Det var de varme kilder, der var årsagen til, at Banff National Park blev første canadiske nationalpark i 1885. Tag evt. en tur med svævebanen til toppen af Sulphur Mountain og en tur til den verdenskendte og smukke sø Lake Louise. Icefields Parkway forbinder nationalparkerne Banff og Jasper, og det er de mest eventyrlige naturscenerier, der møder jer her. Vi anbefaler, at I tager en tur til Columbia Icefields. Her har I mulighed for at tage en tur med "Snocoach" - minder vel mest om en bus, der kører på Athabasca-gletsjeren. 

Overnatning på Buffalo Mountain Lodge.

Dag 4: Banff - Emerald Lake

Det eneste overnatningssted ved den smukke Emerald Lake i Yoho National Park, ca. 25 min. kørsel vest for Lake Louise, er Emerald Lake Lodge. Her er næsten lige så uforstyrret, som da lodgen blev bygget i 1902, og ingen billeder kan gengive den naturskønne beliggenhed. Emerald Lake Lodge består ud over hovedbygningen, af 24 mindre luksushytter spredt på en lille halvø - her skal I bo.

Overnatning på Emerald Lake Lodge.

Dag 5: Emerald Lake

Emerald Lake Lodge er ideel som udgangspunkt for vandring af enhver art. Gåture ved søen Lake O'Hara og til Takkakaw Falls, der er det højeste vandfald i Canada, er ture enhver kan klare.

Overnatning på Emerald Lake Lodge.

Dag 6: Emerald Lake - Lake Louise

Søerne i Rocky Mountains er noget helt specielt. De er omgivet af storslåede bjerge, og vandet i alle de blå og grønne nuancer er en oplevelse, der vanskeligt kan fanges af et kamera. Lake Louise er perlen over dem alle, og tager I på vandring omkring søen, vil I opleve hvorfor. Dagen i dag er en kort smuk køretur, hvilket giver mulighed for ridning, rafting eller en rolig tur i kano, når I er fremme ved Deer Lodge. 

På Deer Lodge træder I direkte ind i de canadiske bjerges historie. Deer Logde er unik. Det er ikke bare historiens vingesus, der har sat sig pragtfulde spor i væggene på Deer Lodge. I mærker også med det samme den naturlige gæstfrihed, canadierne er kendte for. 

Overnatning på Deer Lodge, Lake Louise.

Dag 7: Lake Louise - Jasper

Icefields Parkway forbinder nationalparkerne Banff og Jasper. Det er 230 km med de mest eventyrlige naturscenerier, og alle, der har kørt denne strækning, taler forståeligt, om det mange år efter. Bjergenes sneklædte tinder rejser sig mod himlen, og skoven nedenfor står grøn og frodig. Det er absolut ingen overdrivelse at påstå, at der på Moder Jord, ikke findes noget sted som dette.

Maligne Lake ligger en lille times kørsel fra Jasper. Den 22 km lange sø, er Rocky Mountains største. Den er omgivet af snedækkede bjergtoppe. Det er en smuk oplevelse, og vi anbefaler, at I tager bilen herop. De vidunderlige omgivelser indbyder til en vandretur, men en sejltur til den lille ø, Spirit Island, er også en god måde at opleve det fantastiske landskab på.

Overnatning på The Fairmont Jasper Park Logde.

Dag 8: Jasper - Kamloops (Rocky Mountaineer)

Så begynder anden del af denne fantastiske rejse over de storslåede canadiske Rocky Mountains. Fra Jasper går det lidt nordpå, før toget svinger mod sydvest og Kamloops. Mount Robson, der er Rocky Mountains højeste bjerg (3.954 m.) kommer inden længe i sigte. Gennem glastaget er udsigten til Mount Robson og resten af The Rockies særlig storslået. Gletsjeren Alberta Icefield og vandfaldet Pyramid Falls tager pusten fra de fleste. Vel inde i British Columbia kører toget gennem Monashee Mountains, der med sneklædte toppe strækker sig mod himlen. 

Stadig på første dagen går sporene nu langs med Thomson River, og fornemmelse af, hvordan man i tidernes morgen opdagede Canadas vildmark, er intakt - læn jer tilbage og mærk hvordan naturen overgår fantasien. Rocky Mountaineer stopper i Kamloops, hvor der er sørget for overnatning.

Rockey Mountaineer
At rejse med Rocky Mountaineer er uovertruffen luksus. Mange hæfter sig endvidere ved, at man ikke skal sidde bag rattet i en bil - det er en fantastisk måde at opleve Canada.

GoldLeaf...
er mere end almindelig første klasse - følgende er inkluderet:

- Plads i glas-dækket togvogn
- Fuld forplejning inkl. snacks
- Hotelovernatning i Kamloops
- Transfer mellem tog og hotel
- Forplejning og underholdning på hotellet
 

Dag 9: Kamloops - Vancouver (Rocky Mountaineer)

Efter en god nats søvn ruller Rocky Mountaineer ind i Fraser Canyon, hvor Hell's Gate vil møde jer. I dette område kom de første guldgravere til i slutningen af 1850'erne, og der er megen historie forbundet med denne del af Canada. Om bord på Rocky Mountaineer vil I opleve historiens vingesus - I bevæger jer nemlig i guldgravernes fodspor.

Stadig på dag to med Rocky Mountaineer. Coast Mountains kommer også til skue, og det er fantastisk at have kurs mod den moderne metropol Vancouver, samtidig med at naturen er så intens og storslået. Rocky Mountaineer slutter turen af med at rulle gennem Fraser Valley, hvor Thomsons River bliver til Fraser River - nyd de sidste timer i selskab med Canadas imponerende og unikke natur før I når Vancouver.

Overnatning på Fairmont Hotel Vancouver.

Dag 10-11: Vancouver

Capilano Suspension Bridge er en af verdens længste hængebroer, og en gåtur hen kan skabe et lille adrenalin-kick - vi opfordrer jer til at besøge Capilano, hvis tiden er til det.

En guidet whale watching-tur er også inkluderet i prisen. I kommer helt tæt på hvalerne, der trækker op i farvandet mellem Vancouver og Vancouver Island, Strait of Georgia. Spækhuggere er her mange af, så chancerne for at se de imponerende dyr er ganske gode. 

Overnatning på Fairmont Hotel Vancouver.

Dag 12: Afrejse Vancouver

Så er det tid til atter at vende kursen hjemad. Nyd de sidste timer i Vancouver inden turen går mod lufthavnen.

Dag 13: Ankomst Danmark

Hjemme igen, efter nogle begivenhedsrige dage i det naturskønne vestlige Canada.

Kort

Pris pr. person

Rejseperiode Ved 2 voksne Ved 2 voksne og 2 børn
 Lavsæson  Fra kr. 31.600 Kontakt os for pris
 Højsæson  Fra kr. 36.100 Kontakt os for pris

Prisen inkluderer

 • Flyrejse til Calgary
 • 7 døgns leje fra Calgary til Jasper af mellemklasse sedanbil i stil med Chevrolet Impala inkl. forsikringer, fri km og første tankfuld benzin
 • 1 overnatning i Calgary på Fairmont Hotel Palliser med pool og fitnesscenter
 • 2 overnatninger i Banff by i Banff National Park på Buffalo Mountain Lodge med hot tub
 • 2 overnatninger ved Emerald-søen i Yoho National Park på Emerald Lake Lodge med fitnesscenter og udendørs hot tub
 • 1 overnatning i Lake Louise i Banff National Park på Deer Lake Lodge med hot tub
 • 1 overnatning ved Beauvert Lake tæt ved Jasper by i Jasper National Park på Fairmont Jasper Park Lodge.
 • 2 dages togrejse på "Gold Leaf" med det luksuriøse Rocky Mountaineer-tog fra Jasper til Kamloops, med overnatning på hotel i Kamloops, og videre til Vancouver inkl. 2 x morgenmad og 2 x frokost om bord på toget
 • 3 overnatninger i Vancouver på Fairmont Hotel Vancouver med pool og fitness-center
 • Halvdags hvalsafari i the Strait of Georgia inkl. transport fra/til hotellet
 • Alle 10 hotelovernatninger på 4- og 5-stjernede hoteller
 • Flyrejse fra Vancouver til Danmark

Tilkøb

 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Envejsgebyr på billeje ca. 375 kr. (betales i Canada)
Højsæson

Højsæson for rejser til det østlige Canada er generelt omkring folkeskolernes sommerferie samt omkring højtider. 

Rejselængde og indhold

Rejsens varighed og indhold kan naturligvis tilpasses dine ønsker. Det samme kan antallet af rejsedeltagere. 

Børn på rejsen

De vejledende priser er baseret på børn i alderen 2-11 år som overnatter i eksisterende senge sammen med voksne.

Flere oplevelser

Ridetur ved Banff

Denne ridetur ved Banff lader dig opleve De Canadiske Rockies fra hesteryg. 
2 timer fra kr. 505

Rocky Mountains med helikopter

Oplev Canadas smukke natur!

Oplev Rocky Mountains storslåede bjerglandskaber omkring Banff fra en helikopter.
12 minutter fra kr. 830

Spirit Island Cruise

Nyd en sejltur på en af Rocky Mountains’ smukkeste søer, Maligne Lake, og gør stop ved Spirit Island.
2 timer fra kr. 420

Med vandfly over Vancouver

Oplev Vancouver og de smukke omgivelser fra et vandfly.
30 minutter fra kr. 750

Flere oplevelser

 • Ridetur ved Banff

  Denne ridetur ved Banff lader dig opleve De Canadiske Rockies fra hesteryg. 
  2 timer fra kr. 505

 • Rocky Mountains med helikopter

  Oplev Canadas smukke natur!

  Oplev Rocky Mountains storslåede bjerglandskaber omkring Banff fra en helikopter.
  12 minutter fra kr. 830

 • Spirit Island Cruise

  Nyd en sejltur på en af Rocky Mountains’ smukkeste søer, Maligne Lake, og gør stop ved Spirit Island.
  2 timer fra kr. 420

 • Med vandfly over Vancouver

  Oplev Vancouver og de smukke omgivelser fra et vandfly.
  30 minutter fra kr. 750