Vit sandstrand som möter turkost hav i soliga Mauritius

Sydafrika og Mauritius

Den perfekte kombination af storbyferie i Cape Town, skøn mad og vin i Vinlandet, safari ved Kruger National Park og badeferie på smukke Mauritius.

 

Vores passionerede rejseeksperter har designet dette rejseforslag til inspiration.

 

Du bestemmer afrejsedato, antal dage og indhold. Dette er et eksempel på, hvordan en rejse kan se ud.

16 dage fra kr. 35.500

Pris pr. person ved 2 voksne

Når du sender en forespørgsel, kontakter vi dig på SMS, e-mail eller telefon til en indledende snak om din rejse.

*Feltet skal udfyldes

Her får du en rejse til Sydafrika og Mauritius med fokus på eventyr og romantik. Rejsen passer særlig godt til parret, der gerne vil på en oplevelsesrig og romantisk ferie, og alle hoteller og lodges er udvalgt med netop dette for øje.

På rejsen kombineres safari og vinsmagning i Sydafrika med afslapning og romantik på skønne Mauritius. Først venter fire nætter på det luksuriøse The Bay Hotel i en hyggelig forstad til Cape Town, hvorfra du blandt andet kan besøge det smukke Vinland ved Stellenbosch og Franschoek på en guidet tur. Næste stop på rejsen er det charmerende og luksuriøse Motswari Private Game Reserve ved Kruger National Park, hvor der er rigtig gode chancer for at opleve The Big 5 på game drives med dygtige guider.

Efter nogle uforglemmelige oplevelser blandt løver og bøfler venter to nætter i Johannesburg med et besøg i townshippen Soweto. Fra Johannesburg flyver du til Mauritius, hvor du indlogerer dig på det 5-stjernede Paradise Cove Boutique Hotel. De kommende 5 dage kan du bade i det krystalklare vand, lade dig forkæle i spa-afdelingen, tage på sejlture og nyde romantiske middage for to.

Vi gør dine rejsedrømme til virkelighed

Send os dine ønsker til rejsen, så skræddersyer vi et rejseforslag til dig - helt uforpligtende.

staff-dk.png

Udvalgte hjdepunkter

AdobeStock_94431259.jpeg
CO2-neutrale rejser

Der er mange gode miljø-projekter, som vi gerne vil støtte. Men effekten bliver ganske enkelt større, ved at vi vælger at fokusere på ét projekt. Når du rejser med MyPlanet kompenserer vi derfor for dit CO2-udslip i forbindelse med rejsen ved at støtte projektet ”Jacundá REDD+” i Brasilien. Projektet tilhører organisationen South Pole (www.southpole.com), som varetager en lang række bæredygtighedsprojekter verden over.

Projektet, vi støtter, ligger i den brasilianske stat Rondônia i Amazonas. Stedet er rigt på biodiversitet og hjem for hundredvis af dyre- og plantearter. Store dele af regnskoven i området er dog i fare, da bønder i årtier har ryddet skoven, for at gøre plads til landbrug. Desuden har levevilkårene og økonomien i mange året været trykket, og mange lokale samfund er meget sårbare. Projektet "Jacundá REDD+" giver de lokale mulighed for at få en indkomst ved at opbygge en forsyningskæde for lokale produkter, der ikke er relateret til tømmer. Det kunne for eksempel være gummi, acai og paranødder. Projektets mål er desuden at beskytte 35.000 hektar regnskov fra fældning samt at etablere yderligere 95.000 hektar beskyttet skov. Der afholdes også workshops for lokale kvinder og unge med fokus på sundhed, biodiversitet og lederskab. Dette skal ruste disse ellers meget udsatte befolkningsgrupper bedre til fremtiden.

Det ikke kun socialt, projektet bidrager positivt til en bæredygtig udvikling. Samlet set bidrager projektet nemlig med en reduktion i CO2-udslippet på 140.290 ton per år. Vil du vide mere om projektet, kan du klikke her.

Når du rejser med MyPlanet, kompenserer vi for dit CO2-forbrug på rejsen ved at bidrage til projektet ”Jacundá REDD+”, og samlet set gør kompensationen en stor forskel, idet MyPlanet årligt bidrager til en fjerdedel af projektets CO2-reduktion.

Eksempler på CO2-udslip

En rejsende med MyPlanet udleder i gennemsnit 5 ton CO2 på sin rejse, hvilket udgør cirka en tredjedel af en danskers gennemsnitlige CO2 forbrug på et helt år. 

Her kan du se nogle eksempler på, hvor meget CO2 en typisk MyPlanet rejse udleder:

Australien - 24 dage - 2 indenrigsfly = 7,45 ton CO2
New Zealand - 24 dage = 7,4 ton CO2
USA - 20 dage - 1 indenrigsfly = 4,25 ton CO2
Canada - 17 dage - 1 indenrigsfly = 3,55 ton CO2
Sydafrika - 12 dage - 2 indenrigsfly = 4,15 ton CO2

Sydafrika - Cape Town - Havn (5).jpg
Rejser til Cape Town og Vinlandet

Oplev Cape Towns mange interessante seværdigheder, og tag på udflugt i Vinlandet.

 

Både Cape Town og Vinlandet er populære seværdigheder på rejser til Sydafrika. Med sin beliggenhed mellem Atlanterhavet og dramatiske fladtoppede bjerge er Cape Town blandt verdens smukkeste storbyer. Det er også en meget spændende by med interessant shopping og et rigt folkeliv, der giver et indblik i det moderne Afrika. Besøg blandt andet en af Cape Towns fascinerende townships eller Robben Island, hvor Nelson Mandela sad fængslet i 27 år.

Naturoplevelser nær Cape Town

I Cape Town er du aldrig langt fra naturen. Tag turen langs den bjergfyldte halvø til Kap Det Gode Håb, og oplev hyggelige fiskerbyer, populære strande og et rigt dyreliv, der tæller både bavianer, antiloper, sæler og pingviner. Også hvaler kan ses nær Cape Town, og inde i landet indbyder bjergene til vandreture med en spektakulær udsigt over byen og havet.

Besøg Vinlandet fra Cape Town

En kort køretur fra Cape Town venter Vinlandet. Her strækker vinstokkene sig mod horisonten, og på de smukke, historiske vingårde bliver der delt smagsprøver ud fra den seneste høst. Til vin hører god mad, og du spiser fantastisk godt i Vinlandet, der også er kendt for sine mange hyggelige Bed & Breakfasts. 

Det praktiske vedr. rejser til Cape Town

Cape Town er en helårsdestination, hvor det er muligt at få gode rejseoplevelser hele året rundt. December, januar og februar er højsæson og sommer med gennemsnittemperaturer over 20 grader. Juni , juli og august er vinter og den mest regnfulde periode,men stadig med gennemsnittemperaturer omkring 14 grader, så på mange måder et meget godt tidspunkt, hvis du eksempelvis vil kombinere rejsen til Cape Town med safari.

 

De bedste måneder at rejse til Cape Town er marts, april, maj samt september, oktober og november. Her er der færre besøgende og vejret er lunt og mindre regnfuld. Afhængig af dine ønsker til oplevelser, så kan rejser til Cape Town foretages hele året.

Rejser til Kruger og Panoramaruten
Rejser til Kruger og Panoramaruten

Drømmer du om at opleve natur og dyreliv i verdensklasse, så se nærmere på Kruger og Panorama-ruten.

Få steder i verden får du så fantastisk natur og så rigt en dyreliv som i det nordøstlige Sydafrika. Majestætiske bjerge og dybe skove skaber de perfekte rammer for dyr som løver, elefanter og giraffer. 

Safari i Kruger Nationalparken

Ingen rejse til Sydafrika er fuldendt uden en safari i Kruger National Park. Dette enorme vildnis er blandt de største, ældste og mest dyrerige nationalparker i hele Afrika. Næsten alle Afrikas ikoniske dyrearter lever her, og der er gode chancer for at se både løver, giraffer, elefanter og et væld af andre dyr i fri natur. Udforsk Kruger på en safari i selve nationalparken, eller lad jer forkæle på en af de mange private safarilodges, der tilbyder eksklusive safarier i verdensklasse på private vildtreservater omkring Kruger National Park. Deriblandt Sabi Sand, der er berømt for sine leoparder, og Balule Game Reserve, der byder på store naturoplevelser og oprigtig gæstfrihed til en god pris. 

Panorama ruten

Denne del af Sydafrika byder også på mange andre fantastiske naturområder. Mærk suset ved dramatiske Blyde River Canyon, og se de fascinerende klippeformationer Bourke’s Luck Potholes. Du kan også nyde synet af de smukke vandfald, Lisbon- og Berlin Falls, samt dykke ned i områdets rige guldgraverhistorie i byen Pilgrim’s Rest. 

Rejser til Johannesburg og omegn, Sydafrika
Rejser til Johannesburg og omegn

Oplev det nordvestlige hjørne af Sydafrika som byder på både storbyen Johannesburg og storslået natur.

 

Det er på en rejse til Johannesburg og det nordvestlige Sydafrika, at du for alvor oplever Sydafrikas kontraster. Johannesburg er en hektisk og eksotisk metropol, der på både godt og ondt rummer det moderne Afrika. Så kontrasten kunne næsten ikke være større, når du lægger byen bag dig og kører ud i noget af Sydafrikas vildeste og mest storslåede natur.

 

Nyd en luksussafari i fantastiske Madikwe Game Reserve på kanten af Kalahari-ørkenen. Eller bo i den unikke ferieby Sun City, der byder på et væld af aktiviteter, golfbaner, restauranter og safari i Pilanesberg National Park. Vil du for alvor væk fra det hele, lokker afsidesliggende Kgalagadi Transfrontier Park med ægte Afrika-eventyr.

Rejsen dag for dag

Den perfekte kombination af storbyferie i Cape Town, skøn mad og vin i Vinlandet, safari ved Kruger National Park og badeferie på smukke Mauritius.

Dag 1: Afrejse Danmark

Rejsen går fra Danmark med natfly mod Sydafrika. Du har en mellemlanding i Europa og er fremme i Cape Town om morgenen den efterfølgende dag.

Dag 2: Ankomst Cape Town / Camps Bay

Velkommen til Cape Town, der af mange anses for at være en af verdens smukkeste storbyer. Ved ankomsten i lufthavnen bliver du hentet af en chauffør, som kører dig til Camps Bay, der ligger 20 minutters kørsel uden for Cape Town. Du skal bo på det dejlige Camps Bay Resort, som ligger ved den smukke kyststrækning og tæt ved restauranter og caféer.

Dag 3: Cape Town / Camps Bay

Du har hele dagen i dag til at slappe af på hotellet, ved poolen eller i spaen. Eller du kan udforske Camps Bay eller Cape Town på egen hånd. Besøg fængselsøen Robben Island, hvor Nelson Mandela sad fængslet. Tag svævebanen til toppen af Taffelbjerget og nyd den fantastiske udsigt over byen. Eller hvad med en udflugt til Kaphalvøen med Kap det Gode Håb, hvor du kan opleve både pingviner og bavianer samt ikke mindst enestående udsigter. Vi anbefaler, at du bestiller eventuelle udflugter hjemmefra, da de hurtigt bliver fyldt op.

Dag 4: Dagstur til Vinlandet

I dag venter gode vine og smuk natur, når du tager på en privat guidet tur til vinområdet Stellenbosch og Franschoek, som ligger øst for Cape Town. I løbet af dagen går ruten til flere forskellige vingårde, hvor du får mulighed for at smage på årets høst, og lære en masse om gårdene, naturen og områdets historie fra din private guide. Inkluderet i turen er også en lækker frokost. Du er tilbage på dit hotel hen på eftermiddagen og kan nyde en god middag i Camps Bay med udsigt over bugten.

Dag 5: Cape Town / Camps Bay

Dagen i dag er til fri disposition, så måske vil du tage et nærmere kig på Cape Towns mange spændende tilbud. Selve Cape Town by byder på mange turistattraktioner, hvoraf den mest kendte er havnefronten, Victoria & Alfred Waterfront. Her finder du specialforretninger og store indkøbscentre, markeder, teatre, biografer, barer, restauranter, hoteller, et akvarium samt South African Maritime Museum. En anden mulighed er at besøge en Township, hvor du kan opleve de forhold, størstedelen af Cape Towns befolkning lever under. På trods af omstændighederne og de fattige leveforhold, vil du mærke den fantastiske livsglæde, som det sydafrikanske folk besidder. Ønsker du at opleve en Township, bør det foregå på en arrangeret tur, ikke på egen hånd.

Dag 6: Cape Town – Hoedspruit / Kruger National Park

I dag forlader du Cape Town og flyver til Hoedspruit, hvor et spændende safarieventyr venter. Ved ankomsten i Hoedspruit bliver du mødt af en chauffør, som kører dig til Lodgen Motswari Private Game Reserve, som er din base de kommende to nætter. Allerede i dag venter det første gamedrive, hvor du kører i safarijeep gennem den skønne natur, på udkig efter The Big 5, som tæller løven, næsehornet, bøflen, elefanten og leoparden.

Dag 7: Kruger National Park / Motswari Game Reserve

Du vågner tidligt om morgenen for at tage på en morgensafari, hvor du får mulighed for at opleve dyrene inden solen står højt på himlen og de søger skygge. Med på gamedrivet er en dygtig guide, som kender området, dyrene og deres adfærd, hvilket øger chancen for at se de mange spændende dyr i fri natur. Du kommer tilbage til lodgen i tid til en dejlig frokost, hvor oplevelserne fra dagens gamedrive kan bundfælde sig. Der venter hele fire safariture under dit ophold på lodgen, og alle måltider er inkluderet. Så alt du skal tænke på er at nyde dagene omgivet af Sydafrikas skønne natur og rige dyreliv.

Dag 8: Kruger National Park - Johannesburg

Efter den sidste morgensafari og morgenmad begiver du dig mod lufthavnen for at flyve til Johannesburg for de kommende to nætter.

Dag 9: Soweto / Johannesburg

Efter morgenmaden bliver du hentet ved dit hotel og kører mod Johannesburgs største township Soweto. Egentlig er Soweto en samling af flere townships, som blev til under apartheid. I løbet af dagen besøger du blandt andet The June 16 Memorial Acre og Morris Isaacson High School, hvor oprøret The Soweto Uprising startede i 1976. Du får også mulighed for at se huset, hvor Nelson Mandela boede i perioden 1946-1962, som i dag er et museum. Du følges med en dygtig guide, der undervejs fortæller en masse om bydelen, områdets historie og de mennesker, der bor der i dag. Efter fire timer vender du tilbage til Johannesburg, og resten af dagen er fri til at slappe af på hotellet eller udforske mere af Sydafrikas største by.

Dag 10: Johannesburg – Mauritis

I dag forlader du Sydafrika for at flyve mod Mauritius. Forude venter herlige strande og afslapning i fantastiske omgivelser, når du skal bo på Paradise Cove Boutique Resort de kommende fem nætter.

Dag 11-14: Mauritius

Hotellet Paradise Cove Boutique Resort er forbeholdt voksne, så her er der god mulighed for at slappe af i rolige og luksuriøse omgivelser. Lad dig forkæle med en spabehandling, spis gode middage på hotellets fire restauranter, og nyd hinandens selskab.  Byen Grand Baie ligger kun 10 minutter væk og tilbyder endnu flere restauranter, hvis du ønsker et større udvalg. Brug dagene i solen, eller prøv kræfter med kajak, pedalbåde, vandski eller tennis. På resortet findes der også en tropisk gårdhave og en smuk infinitypool, som indbyder til afslapning. Dagene flyver afsted, og inden du ser dig om, er det blevet tid til at tage afsked med Mauritius og vende hjem mod Danmark igen.

Dag 15: Afrejse Mauritius

I dag er det blevet tid til at flyve mod Danmark igen.

Dag 16: Ankomst Danmark

Efter en rejse fyldt med eventyr, afslapning og romantiske hoteller lander du i Danmark.

Vis alle dage

Priseksempel

16 dage fra kr. 35.500

Pris pr. person ved 2 voksne

Kundernes oplevelser

Se hvad vores kunder synes om os i deres anmeldelser på Truspilot.

Relevante udflugter på rejsen

Disse udflugter kunne også være interessante for dig at søge inspiration i.
Sydafrika - Atlantis - sandklitter

Sandboard og quadbike tur

Du kan se frem til en hel dag fyldt med fart over feltet på denne tur til Atlantis-sandklitterne.

1 dag fra kr. 950

Sydafrika - Cape Town - Pingviner (3).jpg

Kap Det Gode Håb

Et af de helt store højdepunkter under et besøg i Cape Town er en heldagstur til Kap Det Gode Håb.

1 dag fra kr. 600

Sydafrika - Cape Town - Bo Kaap (2).jpg

Robben Island og Cape Town byrundtur

Oplev Robben Island og fængslet, hvor Nelson Mandela sad fængslet, og tag på en guidet rundtur i Cape Town.

5 timer fra kr. 740

Sydafrika - Cape Town - sæler

Hvaler og sæler i Sydafrika

Glæd dig til en dag på havet, hvor du har mulighed for at opleve både hvadler, sæler og måske endda hvidhajer.

3 timer fra kr. 1.150

Solnedgång över taffelberget och hus i Kapstaden, Sydafrika

Cape Town med helikopter

Oplev smukke Cape Town fra luften på denne 30 minutter lange helikoptertur.

30 minutter fra kr. 2.100

Sydafrika - Boulders Beach - pingvin

Havkajak og Cape Point-tur

Der venter dig en privat guidet heldagstur, hvor du padler i kajak til Boulders Beach efterfulgt af en tur til Kap det Gode Håb.

1 dag fra kr. 1.800

Flere rejseforslag

Disse rejseforslag kunne også være interessante for dig at søge inspiration i. Alle vores forslag kan tilpasses dine ønsker, så du får præcis den rute, den varighed og de oplevelser, som du drømmer om.
Pool och solstolar med utsikt över skog, Sydafrika

Safari, Zululand og Drakensberg

 • Safari i Hulhuluwe-Imfolozi
 • Zulu-kulturen i Battlefields
 • Udforsk Drakensberg bjergene

14 dage fra kr. 25.900

Vy över forsande Victoriafallen och regnbåge, Zimbabwe

Cape Town, Victoria Falls og safari

 • Oplev farverige Cape Town
 • Det buldrende Victoria Falls
 • Safari i Chobe National Park

14 dage fra kr. 26.900

Utsiktsplats på Woodbury Lodge i Amakhala, Sydafrika

Familieeventyr i Sydafrika

 • Oplevelser for alle aldre
 • Guidet cykeltur i township 
 • Malariafri safari i Amakhala

11 dage fra kr. 17.800

Tåg som kör genom landskap i solnedgång, Sydafrika

Rovos, Vandfald og Safari

 • Nyd luksustoget Rovos Rail
 • Bo på Victoria Falls Hotel
 • Safari i Chobe National Park

12 dage fra kr. 38.900

Flock elefanter som släcker törsten i vattenhåla, Afrika

Kruger og Cape Town

 • Safari med game drives og dyreliv
 • God tid til at opleve Cape Town
 • Minimal transporttid

11 dage fra kr. 21.200

Fotograferande av elefant i Maritane i Pilanesberg, Sydafrika

Malariafri safari i Pilanesberg

 • 2 daglige safaris inkluderet
 • Alle måltider inkluderet
 • Malariafrit og hyggeligt

10 dage fra kr. 11.600

Leopard som ligger ner på marken och vilar i skuggan, Afrika

Sydafrika og Australien

 • Safari i Sydafrika
 • Rundrejse i Australien
 • Rigt dyreliv

21 dage fra kr. 31.900

Väg med utsikt över Kapstaden och Taffelberget i solnedgång, Sydafrika

Storby, sol & safari i Sydafrika

 • Oplev fascinerende Cape Town
 • Kør ad smukke Garden Route 
 • Safari med The Big 5

12 dage fra kr. 17.200

Vinodling med berg i bakgrund i Franschhoek, Sydafrika

Kaplandets Bedste

 • Kør langs smukke Garden Route
 • Smag på delikatesser i Vinlandet
 • Ægte safarioplevelse i Amakhala

14 dage fra kr. 19.600

Solnedgång över taffelberget och hus i Kapstaden, Sydafrika

Klassiske Sydafrika

 • Oplev Sydafrika i bil
 • Vinsmagning i Stellenbosch
 • Safarioplevelser i verdensklasse

13 dage fra kr. 17.700

Elefant framför jeep på safari på grön savann, Sydafrika

Big Five safari i Madikwe

 • Safari blandt ’The Big Five’
 • Luksus og forkælelse
 • Fantastiske naturoplevelser

10 dage fra kr. 22.400

Lejonfamilj under träd på torr savann, Afrika

Sydafrikas højdepunkter

 • Udforsk Cape Town
 • Safari i Kruger National Park
 • Bestem selv ruten i egen lejebil

15 dage fra kr. 23.900

Vi gør dine rejsedrømme til virkelighed

Send os dine ønsker til rejsen, så skræddersyer vi et rejseforslag til dig - helt uforpligtende.

staff-dk.png