70125011 Få et tilbud
Mauritius: Paradise Cove Boutique Hotel

Mauritius: Paradise Cove Boutique Hotel

Rejs til det smukke Mauritius og bo på et af vores fantastisk smukke, særligt udvalgte resorts, Paradise Cove Boutique Hotel and Spa.

 

Her viser vi dig et eksempel på, hvordan et rejseforslag kan se ud til dette sted. Antallet af dage, indhold og afrejsedato bestemmer du altid selv.

10 dage fra 22.500 kr
Pris pr. person ved 2 voksne

Når du sender en forespørgsel, kontakter vi dig på SMS, e-mail eller telefon til en indledende snak om din rejse.

*Feltet skal udfyldes..

Dine informationer er sikre og deles aldrig med tredje part. Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles sikkerhedspolitik og generelle betingelser gælder.

Mauritius: Paradise Cove Boutique Hotel

Mauritius: Paradise Cove Boutique Hotel. Det er freden og roen, der hersker, når du nyder skønne Mauritius med 7 overnatninger på det 5-stjernede Paradise Cove Boutique Hotel. Udover at solbade og svømme i det turkisblå vand, kan du også nyde spaen, vandsportsaktiviteterne og de romantiske middage, der er inspireret af alverdens køkkener. I dette rejseforslag er opholdet med halvpension, og desuden er der inkluderet en skøn sejltur med katamaran langs kysten.

Adults only

Dette dejlige feriested, der er forbeholdt voksne, ligger i vandkanten i en afskærmet bugt i det nordlige Mauritius. Romantik og afslapning går hånd i hånd på det idylliske resort, som er fyldt med oplevelser, der er skræddersyede til par. Værelserne er rummelige med en frisk, moderne atmosfære, og på stranden kan I tilbringe dagen i de private strandsenge. Forkæl jer selv med en honeymoon-behandling i den luksuriøse spa og nyd en romantisk middag for to i stearinlysets skær på stranden. I kan spise på en af de fire restauranter, og runde den skønne aften af i en af de to barer med rom, vin og cocktails.

Fremragende golf

Mauritius har en række fantastiske golfbaner. Foretrækker du at spille golf, eller opleve øens kultur, kan du bestille det. Det er dine drømme og ønsker, der former din rejse. I sommeren 2019 gennemgik hotellet en fuldstændig renovering, hvor der blandt andet blev bygget et tredje poolområde og en ny loungebar.

Fantastisk service

Hotellet har blot 75 værelser, og ligger på et stort område med flere pools og spisesteder, hvilket gør resortet meget privat. Samtidig er det nemt at holde afstand, så du føler dig tryg under dit ophold. Hotellet, som er en del af sammenslutningen “Small Luxury Hotels of the World”, byder gæster fra 18 år velkommen.

rejsekonsulent

Vi gør dine rejsedrømme til virkelighed

Send os dine ønsker til rejsen, så skræddersyer vi et rejseforslag til dig - helt uforpligtende.

bestil her

Rejsen dag for dag

Denne rejse tager dig til det magiske Mauritius, hvor sol, romantik og turkisblåt vand venter.

Dag 1: Afrejse Danmark

I dag starter din rejse, der fører dig fra nordlige breddegrader til det tropiske paradis Mauritius.

Dag 2-4: Mauiritius/Paradise Cove Boutique Resort

Tid til at nyde solen, svømning og dejlige strande på Mauritius Paradise Cove Boutique Resort. Hotellet er kun for voksne rejsende, så her er en chance for at slappe af i et roligt og voksen venligt miljø. Lad romantikken få frit spil i de smukke omgivelser, tag en SPA-behandling og nyd god mad og drikke på en af ​​hotellets fire restauranter. Halvpension er inkluderet, og hvis du er på bryllupsrejse, inkluderer rejsen en anden ekstra fordel til dit ophold. Hotellet har også store områder for få gæster, så der er masser af plads til privatliv og mulighed for afstand til de andre gæster.

Byen Grand Baie ligger kun 10 minutter væk og byder på endnu flere restauranter samt natteliv for dem, der ønsker det. Der er også aktiviteter i dagtimerne som kajak, pedalbåde, vandski og tennis, hvis du vil være lidt mere aktiv. Resortet har også en tropisk have og en smuk infinity-pool, der bringer yderligere glæde på din rejse. Hele syv nætter her er som balsam for sjælen og et sted, som mange vælger at fejre specielle lejligheder eller bare nyde en romantisk ferie med deres partner.

Dag 5: Heldags sejltur med katamaran

I dag er det tid til en hel dag til søs! Du bliver hentet på hotellet og kørt en kort tur over til øens østkyst, hvor en katamaran venter på at tage dig ud i den smukke øverden. Du oplever den smukke kyst fra havet, smukt indrammet af bjergene i baggrunden. Du passerer historiske steder og får selvfølgelig mulighed for at svømme og snorkle (lån af udstyr inkluderet) i det krystalklare blågrønne vand, der omgiver denne smukke ø. Frokost og alle drinks er inkluderet på turen, og du er garanteret en vidunderlig dag fyldt med smuk udsigt!

Dag 6-8

Paradisferien fortsætter, og du vælger, om du vil læne dig tilbage med en god bog i liggestolen, tage en runde golf eller nyder en spa-behandling med din partner i hotellets fantastiske spa. Mauritius byder på noget for enhver smag og på Paradise Cove vil du have lyst til at opleve det hele, da værelserne, servicen og maden er af højeste klasse!

Dag 9: Afrejse Mauritius

Efter en vidunderlig uge med sol og afslapning er det i dag blevet tid til at forlade Mauritius og varmen, og flyve tilbage nordpå.

Dag 10: Ankomst Danmark

Hjemme i Danmark igen, solbrun og fyldt med skønne ferieminder.

Fotogalleri

Priseksempel

10 dage fra 22.500 kr
Pris pr. person ved 2 voksne
Bestil tilbud
Pris pr. person

fra kr. 22.500 pr. person ved 2 voksne*

 

*Vores priser er vejledende, og de er baseret på midtersæsonen. Derfor afhænger priserne af, hvilken sæson du rejser i, samt udbuddet af fly og hoteller. Tal med din rejsekonsulent og få mere information. Højsæsonen omfatter rejsemålets mest efterspurgte perioder på året, eksempelvis ferier og når vejret er mest behageligt.

Prisen inkluderer
 • Fly Danmark - Mauritius t/r
 • Samtlige skatter og eventuelle afgifter
 • 7 nætter på Paradise Cove Boutique Resort (4,5*), Mauritius inkl. halvpension. Ved bryllupsrejse indgår en særlig Bonus package*
 • Privat transfer lufthavn - hotel Mauritius t/r
 • Heldags sejltur med katamaran, inkl. frokost, drikkevarer og lån af udstyr til snorkling.
 • Fuld klima kompensation
 • MyPlanet Concierge Service 24/7 – din egen personlige Trip Coordinator på rejsen

* Bonus package inkluderer bland andet: et madlavningskursus, en flaske bobler ved ankomst og en romantisk middag for to. 

Tilkøb til rejsen
 • Opgradering til Business class
 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
Skræddersy din rejse

Rejsens varighed og indhold kan naturligvis tilpasses helt efter dine ønsker. Det samme kan rejseformen og antallet af rejsedeltagere. Tal med en rejsekonsulent om mulighederne for netop din drømmerejse.

Relevante udflugter på rejsen

Disse udflugter kunne også være interessante for dig at søge inspiration i.

Mauritius: Zilwa Attitude

Mauritius: Zilwa Attitude

 • Miljøbevidst luksus
 • For par og familier
 • Vidunderlige, hvide sandstrand

10 dage fra 20.500 kr pr. person

Mauritius: La Pirogue

Mauritius: La Pirogue

 • For par og familier
 • Vidunderlige, hvide sandstrand
 • Fantastiske golfmuligheder

10 dage fra 25.500 kr pr. person

Mauritius: Shangri-La Touessrok Resort

Mauritius: Shangri-La Touessrok Resort

 • Stilfuld og moderne luksus
 • Guddommelige strande
 • Gourmetoplevelser & golf

10 dage fra 28.000 kr pr. person

Mauritius: One&Only Le Saint Geran

Mauritius: One&Only Le Saint Geran

 • 2 kilometer lang paradisstrand
 • Spa, wellness & afslapning
 • Fantastiske spiseoplevelser

10 dage fra 32.500 kr pr. person

Mauritius: Paradise Cove Boutique Hotel

Mauritius: Paradise Cove Boutique Hotel

 • Sol & badeferie
 • Magiske solnedgange
 • Romantik & luksus

10 dage fra 22.500 kr pr. person

Vit sandstrand som möter turkost hav i soliga Mauritius

Sydafrika og Mauritius

 • Cape Town og vinlandet
 • Big five safari i Kruger National Park
 • Afslapning på smukke Mauritius

16 dage fra 48.500 kr pr. person